Svilena kućna haljina, iskusni gospodin i taj kurac koji mi je rasturao guzu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Seks, uživanje, jahanje… Taj kurac… Prošlo je dosta vremena od tada. Sada sam u, mogu reći sa zadovoljstvom, jako srećnom braku. No, o tome možda nekom drugom prilikom.

Nešto pre mog dvadeset četvrtog rođendana, u moju zgradu, vrata do vrata, uselio se jedan stariji čovek. Imao je oko 60 godina, bio je vitalan i čist, a njegov parfem me je vratio u vreme mojih prvih odnosa sa starijim gospodinom iz parka.

Upoznali smo se i često se viđali ili kod mene ili kod njega. Volela sam da oblačim kućnu haljinu, bade mantil ili nešto slično kada god bi bio kod mene. Palila me je misao da se njegovi pogledi zadržavaju na mojim grudima.

Obožavala sam da nosim kratke haljinice u njegovom prisustvu. Izmislila bih da nešto moram da pospremim, pa bih mu onda okrenula leđa i nagla se. Osećala sam kako se delovi haljinice zatežu i dižu, tako da je mogao skoro da vidi moje tangice. Imala sam osećaj kao da nešto jako nežno mili uz moje noge, od stopala naviše. Toplina u stomaku bi postajala sve veća. Ribica bi mi u tim trenucima jako vlažila.

10934351_954021461305077_878500475_n

Nekom prilikom sam nabavila nekoliko kratkih haljinica koje su se kopčale napred. Dok bismo sedeli zajedno ostavljala sam donje dugmiće raskopčane, a nameštala se tako da je mogao videti samo donji deo moje ribe u gaćicama koje su uvek odgovarale boji haljine. Ne mogu opisati koliko sam jake impulse i talase uzbuđenja u sebi osećala, da li zbog tog zavođenja i igre koju sam igrala ili pomisli na taj kurac koji je za mene bio izazov… Ili me je možda palio njegov parfem koji me je vraćao u prošlost.

Malo pomalo, počeli smo pričati o ljubavi i seksu. Tada bi se moje lice crvenelo od uzbuđenja, dok je njegov baršunasti, topao i dubok muški glas podrhtavao. Jednom prilikom mi je rekao da dugo nije imao seks. Odmah sam pomislila kako li bi to izgledalo sa nekim takvim, koliko li bi me želeo, šta bi mi radio…

Tog dana je sedeo na trosedu, kao i obično. Nosila sam jednu od mojih haljina i sedela preko puta njega tako da je mogao da nasluti moju ribicu. Nešto snažno, nešto što se ne samo moglo osetiti nego i dodirnuti, bilo je među.

– Kada bih ponovo mogao da osetim dodir žene i miris ženskog tela, mislim da bi mi to bilo zadovoljstvo veće od bilo kog koje čovek može da oseti – rekao je gledajući me pravo u oči. Zatim je spustio pogled na ivicu moje haljinice, a onda pogledao u mesto gde se mogla naslutiti moja ribica. Htela sam da ustanem, legnem preko njega i nabijem sa na taj kurac koji već neko vreme želim u sebi. Ali, nešto mi nije dalo. Nisam se mogla pomeriti.
– P-pa… Šta bih ja… Mislim, mogla učiniti? – jedva sam promucala.
– Ako ti ne smeta, dozvoli mi… Ja bih hteo… Ako hoćeš, možeš mnogo… Lezi ovde pored mene. Neću ti ništa… Voleo bih samo da mogu da… Lezi na stomak… Ja bih samo da osetim tvoju guzu pod rukom. Samo to… Da je malo mazim, ništa više. Samo to, molim te…

Ustala sam kao hipnostisana i legla polagano na krevet. Prišao je sa troseda i legao postrance do mene.

Svilena kućna haljina, iskusni gospodin i njegov debeli kurac

Osetila sam toplu ruku na onom mestu iza kolena. Drhtala je, lagano, lagano. Kao da se plaši da ću pobeći ili nestati. Pomerao ju je naviše dok se pribijao uz mene. Osećala sam kako taj kurac pulsira. Ruka mu se našla na mojoj guzi. Mazio ju je i stiskao nežno podižući tako moje guzove da mi se i ribica pomerala.

Čula sam da diše uzbuđeno i da se suzdržava od želje. Tada sam shvatila kako i ja dišem kao šiparica koja po prvi put oseća muškarca pored sebe. Pravio je male pokrete nabijanja, onako preko odeće. Trudila sam se da kontrolišem svoj dah.

Najednom osetila sam da je ustao. Izvinio se, rekao da mora da ide i nestao. Ostala sam zbunjena i popaljena. Pokušala sam se otrezniti od te želje pod tušem, ali nije pomagalo.

Sledećeg dana opet je pozvonio je. Otvorila sam vrata, a pogledi su nam bili čudni. Bez reči, tiho i polako prišla sam krevetu ne gledajući u njega. Legla sam kao juče. Prišao je…. Ponovo isti dodir, isti osećaji, ista vrelina u meni… Očekivanje…

Taman kada sam pomislila da ću makar njegove prste osetiti ispod mojih gaćica, ustao je naglo i otišao. Isto kao i prethodnog dana.

tumblr_lzt4hl74wO1qzdiqvo1_1280

Sledećeg dana otišla sam ja kod njega. Gledao me je još sa vrata njegovog stana kako ulazim i stajem na sred sobe. Sada je on prišao krevetu i legao postrance. Namestila sam se pored njega, a kako mu je ruka krenula naviše uz moje noge, pomerila sam svoju slobodnu ruku do njegovog kurca i počela ga trljati, onako preko odeće.

Imala sam potrebu da ga jako stegnem iako znam da bi ga to zabolelo. Drhtavim prstima sam mu otkopčala pantalone i osetila ga prvi put u svojoj ruci.

Bio je debeo, da sam ga jedva obuhvatala svojom šakom. Počela sam da mu povlačim kožicu gore-dole ujednačenim pokretima kako bih uskladila ritam sa njim. Kakav je to dodir samo bio… Osetiti tako vreli i debeo kurac u svojoj ruci.

Ribica mi je sva bila mokra. Stenjala sam i drkala mu polako, ne ubrzavajući da ne bi svršio brzo. Stezala sam mu koren i nežno mu stiskala i mazila jaja, koja su postala ogromna. Drugom rukom sam uspevala da mazim svoju ribicu ali ne dodirujući klitoris, jer sam znala da bih i ja brzo svršila.

tumblr_o0l2dsHhgs1uzzmq6o1_500

Njegova šaka je uplovila ispod mojih gaćica, a jedan prst se približio mojoj guzi stvarajući u meni vrelinu i opijenost. Jeknula sam kada je njegov prst jedva malo rastvorio i pokušao da uđe u moju guzu. Oboje smo shvatili šta sada treba.

Ustala sam i onako, kao pripita, pomalo se teturajući otišla iz njegovog stana. Bila sam opijena od želje i iščekivanja. Onog trenutka kada sam zakoračila u svoju sobu, pokajala sam se što nisam otišla dalje, što ga nisam podstakla da uradi šta je trebalo, što sam prekinula nešto tako jako, a moćno.

Narednog dana nisam čekala uobičajeno vreme, krenula sam malo ranije u jednoj od mojih haljinica. Došla sam do vrata i zastala, vratila se nazad, svukla gaćice i iz kupatila dohvatila mirišljavu kremu. Posula sam je na vrhove prstiju, raširila butine i nežno namazala otvor svoje guze. Gurnula sam kremicu prstićem dublje unutra. Ne brišući prste od kreme otišla sam k njemu.

Stajao je nasred sobe, a kada me je video, raskopčao je svoje pantalone i izvukao jedan od najdebljih kurčeva koje sam videla. Čak i onako jedva podignut bio je deblji od mnogih.

Prišla sam krevetu i legla na stomak. Ubrzo sam osetila kako se krevet njiše pod njegovom težinom. Njegova ruka je bila na mojim butinama i zavlačila se pod haljinicu. Na trenutak je zastao. Shvatio je da nemam gaćice. Spustio je prste do ivice moje guze i osetio vlažnost kreme. Na trenutak je ponovo zastao.

A onda se prevalio preko mene i osetila sam njegovo telo na sebi i njegov nabrekli kurac na svojim butinama. Odigao se malo i uzeo ga u ruku. A potom, dodir vrha njegovog kurca na otvoru moje guze. Naterao me je da se stresem od želje:
– Aaaahhh… Ahhh… aaahhh…

Svilena kućna haljina, iskusni gospodin i njegov debeli kurac

Mislila sam da je veći deo ušao u moju guzu, kad me je obuhvatio rukama ispod pazuha i ramena. Tek onda je počelo nabijanje najdebljeg i najdužeg kurca koji sam ikada osetila. Imala sam utisak kao da njegovo nabijanje traje čitavu vešnost.

Kao da se milimetar po milimetar ta kurčina zabija u mene i kad god bih pomislila da je skroz ušao, on bi nastavljao dalje i dalje. Moje telo je bez moje kontrole počelo da se izvija u pokušaju da se izvuče, ali su njegove ruke bile jače i držale su me pod sobom.

I napokon! Osetila sam kako njegova jaja udaraju o moje guzove, a taj kurac je, činilo mi se, ušao tamo gde nijedan do tada nije. Kako je samo zabolelo, ali kako je samo bio lep taj bol… Kako me samo širi ni ne mrdajući se… Kako je bio moćan u svojoj starosti, veličini, pomešanom mirisu parfema i naših tela…

Onda je počeo da se pomera vrlo malo napred-nazad. A to malo nabijanje meni se činilo kao nešto ogromno što pomera celo moje telo i dušu. Stenjao je, a ja sam drhtala. Nabijao ga je sve jače sve ga više izvlačeći i sve ga brže i jače opet gurajući u moju guzu. Ubrzavao je sve više i više, a onda sam ponovo čula sebe:
– Aaaah… Aaaahhhh… Aaaahhh…

tumblr_ni3ao9w0601tc0kc4o7_r1_400

Spustio je ruku ispod mog tela do moje ribe i kako je dodirnuo moj klitoris, tako sam se počela tresti od orgazma koji je odizao i moje telo i njega zajedno. Kolena su mi se sama grčila dok je on pokušavao da me zadrži. Svršila sam tako jako, duboko i neobično da mislim da to nikada neću zaboraviti.

Iste te večeri, pored svega što je bilo, drhtavica u meni se ponovo javila. Iako sam znala da uveče obično igra karte sa svojim prijateljima približnih godina, otišla sam do njega. Zaista, njih četvorica su, poput najuglednije dobrostojeće gospode iz ranijih vremena, sedeli za stolom sa kartama u rukama. Njihov pogled me je naterao da se prisetim kako sam neprimereno obučena ali nije mi to bilo važno, jedino sam htela da ga osetim isto kao danas. Promucala sam neko izvinjenje što tako upadam i zamolila ga da na trenutak popričamo nasamo.

Odveo me je do druge sobe. Par kožnih fotelja i dvosed, kao i polica sa knjigama bili su njegove privatna biblioteka. Lampa je bila upaljena. Naslonila sam se leđima na jednu od fotelja I gledala ga pravo u oči. Mislim da ne treba pominjati da je u mojoj guzi bila mirišljava krema koja se već topila.

Prišao mi je bez reči i okrenuo me. Jednom rukom me je uhvatio ispod pazuha i ramena i savio unapred, a drugom podigao zadnji deo moje haljine.

Svilena kućna haljina, iskusni gospodin i njegov debeli kurac

Trenutak čekanja, a onda sam osetila kako se nabija u mene, u moju guzu. Ovoga puta nimalo sporo. Odjednom, u samo jednom nabijanju bio je ceo u meni.
– Aaaahhhaaa… – nisam mogla a da ne jeknem.

Sada me je obema rukama obuhvatio oko ramena i žestoko jebao u moj mali otvor koji je primao taj debeli kurac, ni sama ne znam kako. Jebao me je svom snagom i nabijao do jaja, tako da je celo moje telo odizao od poda.

Onda je taj kurac postao za trenutak još deblji…

Još nekoliko trzaja i dubokog nabijanja, kolena su mi klecnula a njegova sperma je napunila moju guzu, kao vreli gejzer koji šiklja i dugo ne prestaje. Preplavio me je orgazam… Bila sam još uvek nagnuta nad foteljom kada ga je izvadio. Zatim se sagao, poljubio moje butine i otpratio me do ulaznih vrata.

Tu noć sam dugo ostala budna razmišljajući o njemu, njegovom kurcu i o onome što sam osećala. Pitala sam se otkud čoveku u tim godinama takva potencija. Sve mi je to prijalo, kao najuspaljenijoj šiparici ali me je istovremeno i zbunjivalo. Dugo sam spavala mučena nekim čudnim snom u kome je bilo samo strasti i želje.

Sutradan u uobičajeno vreme nije bio kod kuće. Pozvonila sam na njegova vrata uveče u isto vreme kada znam da će biti sa prijateljima, istom onom gospodom privlačnog izgleda i otmenog držanja. Otvorio je i ispričao kako je imao nekih obaveza preko dana. Izvinio se prijateljima i opet me odveo do sobe, ali ovaj put spavaće. Veliki ležaj stajao je nasuprot vratima. Jedva blaga svetlost dopirala je od podne lampe, pored koje su stajale rastvorene novine, kao da ih je u trenucima odmora čitao. Čim smo ušli, obratio mi se:
– Upravo igramo jako važne partije. Znaš igramo i sakupljamo poene na nedelju dana i sada je završno veče. Ako ne žuriš, možeš ostati sa nama… Da skuvaš koju kafu i slično. – Nisam mogla verovati da mu je to preče od mene, ali ona želja je bila jača i pristala sam.
– Samo malo – rekao je. – Ipak imamo malkice vremena…

Gurnuo me je lagano na krevet, a ja sam legla kao i uvek na stomak okrećući mu svoju guzu. Namestio se pored mene, a vrata su nam bila iza leđa.

Svilena kućna haljina, iskusni gospodin i taj kurac koji mi je rasturao guzu

Ljubio me je oko uveta i gurao jezik u usnu školjkicu, a rukom mi zadizao haljinicu i stiskao guzu. Spustio je ruku na moju ribicu i mazio je. Osetila sam njegov prst u ribi prvi put… Vlažna i željna primila ga je skroz. Nekoliko puta ga je ugurao nežno… Ti njegovi prsti su me izluđivali.

U jednom trenutku iza leđa čula sam kako vrata škripe. Nisam se smela pomeriti. Shvatila sam da njegovi prijatelji stoje i gledaju nas, ali on je nastavio. Nisam sam se smela okrenuti, samo sam zabila lice u jastuk još više.

On se pravio kao da nisu tu i izvadio je taj svoj debeli kurac iz svojih pantalona

Legao je preko mene i počeo da jebe moju ribicu po prvi put. Bože, kako mi je prijao taj kurac… Misli su mi letele kroz glavu i nisam uspevala da se saberem. Počela sam da stenjem od njegoviih nabijanja razmišljajući da li me oni sada doživljavaju kao kurvicu.

Bilo me je stid, ali nisam mogla prekinuti. Nisam mogla da zadržim uvijanje svog tela pod njim, a taj stid kao da je dodao još više strasti i perverzne želje da me neko gleda dok se jebem, dok primam taj kurac. Moje telo je reagovalo, dizalo se i spuštalo pod naletima njegovog kurca, ali i pod naletima mojih skrivenih perverznih želja… Nisam se više suzdržavala, moje jecanje i uzdasi su ispunili prostoriju.

Svilena kućna haljina, iskusni gospodin i taj kurac koji mi je rasturao guzu

Uspeo je da mi nabije i prst u guzu, tako naglo i duboko, da su trzaji mog tela i jecanje označili jako svršavanje… Ali, svršavanje sa željom da se sve nastavi, da me jebe još…

Ustao je, poljubio me u obraz i pitao da li važi ono za kafu. Potvrdno sam klimnula glavom i jedva smogla hrabrosti da se okrenem. Nikog nije bio na vratima. Pitala sam se da li mi se sve to samo pričinilo.

Ustala sam, otišla do kupatila, namestila kosu i, sa mirisom seksa, otišla u sobu gde su oni bili zadubljeni u novo deljenje. Upitala sam gde stoji džezva i ostalo. Zatim sa pristavila kafu, ali i osetila njihove pogleda na meni. Videla sam i neke grickalice, rasula ih u četiri tacnice i prinela svakome od njih. Najpre sam prišla njemu i stavljajući tacnicu na sto osetila sam njegovu ruku na svojim butinama. Stresla sam se. Stajala sam pored njega, a njegovi prsti su doticali moju pičkicu, još mokru od malopređašnjeg jebanja.

Otela sam se nekako tome i krenula dalje. Zastala sam pored sledećeg gospodina naginjući se nad sto. Osetila sam jezu prijatnosti, kada je i njegova ruka kliznula uz moje noge. Prišla sam sledećem. Isti moj pokret nad stolom, isti osećaj, ali drugačiji dodir trećeg muškarca među mojim nogama. Onda je četvrti upitao:
– ‘Ćero, mogu li dobiti čašu vode?
– Da, odmah ću.

I dok sam poslednju tacnicu stavljala pred njega, osetila sam i njegov dodir, ovaj put iza kolena. Donela sam mu čašu sa vodom i zastala u polusavijenom položaju. Njegova ruka je zašla ispod moje suknje, a prst je napipao moju ribicu. Kao u bunilu od neobične strasti, pomakla sam se gledajući oko sebe šta ću. Tada je moj starac pokazao na stolicu u uglu. Napravio je pokret rukom u znak da je prinesem i sednem kraj njega.

Veče je odmicalo, a ja sam ih služila uz iste one dodire među mojim nogama, a on je gubio. U dimu cigareta i mirisima skupih muških parfema osećala sam se čudnije nego ikada, a moja sumanuta želja i strast su se pojačavali… Igra je postajala napetija i jednog trenutka on je progovorio:
– Dođi, sedi mi u krilo. Jedino još ti možeš da mi doneseš sreću.

Ustala sam, prišla mu i sela na njegova kolena. Osetih da me obuhvata oko pasa i namešta drugacije. Sela sam duboko u njegove skute, a pod haljinicom osetila njegov, opet nadignuti, kurac. Našao se tačno između mojih nogu. Pogledala sam okolo i videla da su lica ostalih igrača bila i dalje ozbiljna i kao i pre zadubljena u igru.

tumblr_mdfdizSjRA1rjzi3lo1_500

Njegov se kurac počeo mrdati, a ja sam morala ostati mirna. U jednoj ruci je držao karte, a drugom je lagano zadizao moju haljinicu. Shvatila sam da je prethodno izvadio svoj kurac iz pantalona. Polako, polako moja se haljinica zadizala i jednog tenutka sam osetila kožu njegovog kurca među nogama.

Namestio je taj kurac na ulaz u moju vrelu i mokru pičkicu. Trudila sam se da se na meni ne vidi šta se dešava. Nagnuo me je napred tako da sam rukama bila oslonjena o sto. Sva lica su i dalje bila ozbiljna i udubljena u karte.

– Uzmi karte, a ja ću ti pokazivati šta da igraš – rekao je. Uzela sam karte u ruke, a on me je uhvatio za kukove i nameštao me kako bi mi ga što dublje nabio. – Baci prvu s leva – čula sam ga.
– Mhmmm… – samo sam promrmljala jer je tog trenutka ušao gotovo skroz.
– Jesi li igrala nekada ovu igru? – pitao me je drhtavim glasom.
– N-ne… Ah, n-nisammm… – odgovorila sam svesna da se ne mogu prikriti. Podigla sam pogled, ali lica saigrača su i dalje bila ozbiljna, kao okrenuta razmišljanju i kartama.
– Hoćeš li da te naučimo ovoj igri?
– D-da… Da… H-htela b-bih…

Tek tada sam videla da ostali poprimaju crveniju boju u licu i da im pogledi skreću ka meni. Sada sam već sama počela da se nabijam na njega. Gledala sam širom otvorenih očiju čas jednog, čas drugog, čas trećeg…

tumblr_nfye3gZUUH1sra2hfo1_500

U jednom trenutku karte su mi ispale iz ruku. On se pridigao i uspravio i mene. Sada je stajao i žustro me jebao s leđa, dok sam je bila polegnuta napred. Držala sam se za ivice stola i glasno stenjala. Ubrzo sam počela da svršavam potaknuta čudnom i perverznom situacijom u kojoj sam bila.

– Čekaj malo… Ipak sam ja star čovek, treba mi malo odmora… Dođi ovamo.

Poveo me je u spavaću sobu, a za nama su pošli i ostali. Polegao me je na krevet, a ja sam zagnjurila licem u jastuk.

– Ćero, svesna si svoje lepote, a svaki od njih će osetiti drugu mladost ako te samo pomazi… Učini im to, molim te. Zbog mene… Nisu oni kao ja, oni ne mogu tako… Ali, i meni treba odmor. Biću tu u fotelji, a ti se opusti, ne mogu oni mnogo… Hajde, ‘ćero… – govorio je nežno.

Ćutala sam i osećala kako se krevet ugiba od njih trojice koji su se peli ka meni. Osetila sam njihove ruke na mojim nogama i guzi. Nečiji prsti su mi širili ribicu i guzu. Nečije ruke su bile svuda po meni i u meni. Počela sam se uvijati od slasti.

Jednog trenutka napipala sam jednog od njih i shvatila da su mu pantalone otkopčane i da slobodnom rukom drka. Dodirnula sam mu ruku i on ju je sklonio, a mlohavi kurac mi se našao u ruci. Počela sam da mu drkam i mazim jaja, a onda je počeo da se diže.

Svilena kućna haljina, iskusni gospodin i taj kurac koji mi je rasturao guzu

Još jedan se zatim našao pored mene, ali sa druge strane. Uhvatio me je za drugu ruku i prineo je svom kurcu. Primicali su se sve bliže i bliže mom licu. Nisam mogla da odolim. Otvorila sam usta i počela da im pušim naizmenično.

Treći je legao preko mene i ugurao poludignuti kurac u moju pičku. Čudno, ali i tako poludignut prijao mi je unutra. Jebao me je svojim smežurenim kurcem, a ja sam ponovo stenjala:
– Ah, aaa, aaahhh… Aaaa…

Starac je sve više ubrzavao nabijanje, a onga ga izvadio svršio mi po guzi. On i ovaj sa moje desne strane su zamenili mesta. Sada me je drugi jebao, a ovome sam pušila i drkala naizmenično sa trećim.

Na trenutak sam bacila pogled sa strane i videla da moj pravi jebač, starac sa velikim, debelim kurcem i jakom potencijom uprkos godinama, drka i ne skida pogled sa mene. Ubrzo sam osetlia još jedan mlaz sperme po guzi, a onda je došao red i na treći. Opet sam bila jebana u pičku, a dva kurca su se smenjivala u mojim ustima… I treći mlaz sperme…
– Ćero, vraćaš nas u život… – promumlao je jedan od dvojice kojima sam pušila. Začudo, kurac mu je bio ponovo dignut i čvršći nego maločas.
– Dođi, sedi na mene – rekao mi je. Opkoračila sam ga i nabila se na taj starački kurac. Uspinjala sam se i ponovo nabijala.
– Aaaa… Aaaaaa… Aaaahhh! – otelo se iz mene.

U tom trenutku čvrste ruke su me stegle oko ramena i najdeblji kurac, kurac mog pravog jebača, počeo je da me jebe u guzu. Bila sam u sendviču… Svršavala sam kao pomahnitala. Njegova sperma me je opet napunila.

Svilena kućna haljina, iskusni gospodin i taj kurac koji mi je rasturao guzu

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x