Sramežljiva trojka

Bila sam doma i bilo mi je dosadno. Rešila sam da odem na jedan sajt i potražim neke parove.

Dopisivala sam se sa jednim parom. On je imao 30 godina, a ona 22.

Pišem po narudžbini erotske priče samo za vas, na bilo koju temu koju smislite, sa imenima i detaljima koje vi hoćete. Cena pisanja priče samo za vas dužine 2-5 stranica je 40e, a 5-10 stranica je 75e. Ako ste zainteresovani javite se na mejl – una.unita@gmail.com

Ubrzo smo razmenili telefone i dogovorili se za susret sutradan oko 13h. Bila sam sretna i jedva sam čekala da se nađemo.

Sutradan je u gradu bila gužva i oni su kasnili. Čekajući ih razmišljala sam o tome kako izgledaju. Ona mlada i lijepa, on visok…

Posle nekog vremena su se pojavili i najpre smo otišli na piće. Dok smo sedeli u jednom kafiću, posmatrala sam ih. On je bio srednje visine i imao je kratku, smeđu kosu, a ona malo punačka, ali visoka. Uglavnom su oni pričali, a ja sam šutjela. Nisam znala šta reći. Ipak, na kraju me je pustila trema pa smo razgovarali o tome ko se čime bavi i šta voli da radi. Kada smo završili piće, odvezli su me nazad kući.

Uveče je stigao i sms od njega. Djevojka mu je priznala da joj se dopadam, te je predložio da se večeras nađemo kod njega. Isprva nisam znala što reći, pošto sutra imam školu, a i moji mi sigurno ne bi dali van, ali sam na kraju pristala. Zamolio me je da obučem neku seksi robu. Odlučila sam se za seksi haljinu i tange.

Čekali su me na stanici. Brzo sam ušla u kola, ali sam cijelim putem bila živčana. Razmišljala sam kako je to biti prvi put sa parom. Šutila sam, a oni su pričali neke svoje stvari. U jednom trenutku mi se izvinio što je put dug, a ja sam mu rekla da to nije problem, ali da do ponoći moram biti nazad doma, pošto su mi starci prilično strogi. Samo se nasmijao i rekao mi da će sve bit u redu.

Nakon nekog vremena stigli smo kod njega. Da bi nas opustio dao nam je po pivu. Zaista mi je pomoglo.

Prišao je svojoj dragoj i počeo je ljubiti, a ja sam samo gledala.

– Digni se. Hajde, vas dvije, malo se ljubite – rekao je.

1120809013Malo smo se ljubile, a onda odlučile otić presvući.

U kupatilu sam se obukla i nisam htjela izać, bilo me sram. Mislila sam da mu se neću svidjeti u toj haljini. Ipak, izašla sam pa šta bude, bude.

– Evo me – javila sam se sramežljivo.
– Lijepa si – ohrabrio me je.

Ubrzo smo završili na krevetu. Nije me prestajao ljubiti po vratu, usnama, cijelom tijelu. Onda je ona došla i prekinula nas. Ostala sam ležati sama, a on se digao i prepustio joj mjesto do mene.

– Cure, samo vi uživajte. Ja moram na wc.

Ona je bila jako sramežljiva, pa sam ja započela stvar. Ljubila sam joj usne i vrat. Dirale smo jedna drugoj grudi i mazile se svuda po tijelu. Onda nam se priključio i on. Opustila sam se, moram priznati. U svemu sam uživala, to se vidjelo.

Kad smo ostali goli, prvo je njoj lizao macu, a ja sam ju ljubila i dirala joj grudi. Ona i dalje nije bila skroz opuštena, za razliku od mene. Uživala sam ljubiti njezine velike grudi.

tumblr_lu1w3jEJ6x1qip8ito1_500Onda je on došao kod mene i zamjenili smo uloge. Ona je mene dirala i ljubila, a on me je lizao prilično dugo. Noge su mi se tresle… Toliko mi je bilo lijepo.

Nakon nekog vremena je prestao i nas dve smo se spustile dole i naizmenično mu pušile.

Zatim je ona mene lizala, dok me je on ljubio, pa smo izmjenile uloge. Po prvi put sam lizala picu i moram priznati da okus nije loš.

Prvo je jebao mene. Digla sam noge na njegova ramena. Jebao me je sve jače i jače, a ja sam uživala dok nas je ona dirala.

Kada je došao red na nju, sela je na njega i polako se nabijala. Prvo sam ih samo posmatrala, a onda su me pozvali da dođem. Ljubila sam se sa njim dok mu se ona sve jače i jače nabijala.

tumblr_nf43776V4l1qfc2yoo1_400Nakon nekog vremena, brzo ga je izvadio. Svršio nam je u usta, i meni i njoj skupa. I sperma mi se dopala, progutala sam ju.

Te večeri sam zakasnila sam doma, ali bilo mi je predivno i nikad je neću zaboravit. Uživala sam sa parom.

Priču je napisala Anina

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o