Poželela sam bajkerski kurac, a dobila četiri komada!

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ovaj jedinstveni doživljaj zbio se totalno neplanirano na zabavi u jednom klubu zatvorenog tipa. Tada sam primila četiri komada u sebe.

Imam 26 godina i otkada znam za sebe obožavam sve što je u vezi s motorima, a otkada sam odrasla još više obožavam bajkere. Kad ih vidim onako razvijene, širokih ramena i visoke, u kožnoj odeći i sa maramom oko glave i istetoviranih ruku, naprosto bih se bacila na njih i najradije viknula „Jebite me do iznemoglosti, a kada više ne budem mogla stajati, jebite me i dalje!“ Strašno su me palili, ali taj deo je bila moja tajna, a za prijatelje sam bila obožavateljka motora i bajkera, pa su me uvek i zezali. Za svaki rođendan sam dobijala poklone u tom stilu. Tako su mi jednom poklonili ulaznicu za veliku bajkersku zabavu u jednom gradu udaljenom oko sto kilometara, a uz to i prenoćište u hotelu.

Bila sam strašno uzbuđena i napeta. Pažljivo sam izabrala garderobu za to veče i, da se slučajno ne bi nešto neplanirano dogodilo, krenula sam na put već u ranim posle podnevnim satima. Uvek sam jako držala do svog izgleda, posećivala sam redovno kozmetičarku koja mi je depilirala sve suvišne dlačice po celom telu, posebno pridajući pažnju depilaciji mog međunožja, ostavljajući samo jednu traku u gornjem delu. Koža mi je glatka i mirisna od redovnog korišćenja losiona za telo, a put bela jer sunčanje baš i ne volim. Imam poveće sise koje i bez grudnjaka čvrsto stoje. Visoka sam i imam dugu, crnu i skroz glatku kosu sa ravnim šiškama na čelu. Bila sam svesna svojih atributa i znalački sam ih isticala kad bih htela nešto da dobijem. Duge noge, uzak struk i čvrsta guza. Volim izazovnu i malo napadnu šminku i znalački je nanosim.

Te večeri sam se spremila sa posebnom pažnjom i sa potajnom željom da me neki bajker dobro izjebe…

Obukla sam crne čarape sa halterima . Tange sam najpre obukla, pa ih onda svukla, odlučila sam da idem bez njih, da mi slučajno ne budu smetale ako se pruži prilika za seks. Na sebi sam imala kožni minić i kožni top sa širokim naramenicama, ali sa dobro izraženim dekolteom. Malo sam olabavila vezice na grudima tako da izgledaju baš jebozovno, kao da će iskočiti svaki tren kad se nagnem. Na nogama sam imala moje standardne bajkerske čizme. Na usne sam nanela jarko crveni ruž, zbog kog se još više isticala belina moje puti i zuba, a oči sam osenčila tamno, sa obilnom maskarom za trepavice. Još sam prošla kroz oblak mog omiljenog parfema i krenula na zabavu.

Kada sam stigla, jednim pogledom sam ustanovila da je puno muškaraca i žena okupljenih u manjim grupama, hard rock je svirao i atmosfera je bila opuštajuća. Sela sam za šank, naručila piće, zapalila cigaretu i promatrala bajkere oko sebe. Osetila sam blagu ugodnost u utrobi, a onda i da sam ovlažila. Polako sam pijuckala crno vino i promatrala kako se prostorija sve više i više puni. Nisam dugo čekala, a već su mi prišla dvojica bajkera i počelo je upoznavanje uz uobičajenu priču: kako se zoveš, odakle si, koliko imaš godina i slično. Nakon nekog vremena do nas su došla još dva njihova prijatelja. Društvo je bilo zanimljivo, pričalo se mnogo, a meni je vino koje sam stalno pijuckala već malo udarilo u glavu, ali opet ne toliko da nisam bila svesna kako me stalno svaki od njih, kao slučajno, pridržava ili dira.

tumblr_moboxtassT1qk7hd4o1_1280

Pomislila sam u sebi kako sam sanjala o jednom, a oko mene su četiri komada i kako izgleda da su svi tako dobri da je jako teško odlučiti s kojim bih se jebala. Pomislila sam da zaigram na sve ili ništa i uzmem svu četvoricu. Imala sam dosta iskustva, seksala sam se redovno i malo toga mi je bilo nepoznato, ali seks sa više njih bio je samo pusta želja za koju sam mislila da se nikada neće ostvariti.

Veče se polako približavalo kraju i jedan od njih je predložio da odemo kod njega u garažu i popijemo još jedno piće. Naravno da sam pristala, ali mi nisu izbegli pogledi koje su oni međusobno razmenili. Bila je topla letnja noć, a njegova garaža nije bila daleko, tako da smo polako krenuli. Jedan od njih me je zagrlio i preko ramena me uhvatio za sisu i počeo da je stiska. Ja, već odavno napaljena, odmah sam podigla glavu i poljubila ga uvlačeći mu jezik duboko u usta. Drugi je prišao otpozadi, zavukao ruku pod minić i uhvatio me za moju mačkicu rekavši ostalima:
– Mala je već napaljena i mokra, a ni gaćice nema na sebi. – Tada je ovaj što me je milovao po već goloj sisi rekao:
– Mala, večeras ćemo te nas četvorica izjebati i napuniti ti svaku rupu, da ti nikad više u životu jedan kurac neće biti dovoljan. – Ostali su se nasmejali i rekli:
– Videćeš večeras šta je prava jebačina, kad te četiri komada nataknu!

Te reči su me strašno napalile. Pitala sam može li odmah mala predigra, nakon čega su me povukli u jedan mračni ugao u ulici, začas mi oslobodili sise, a minić podigli do struka. Jedan od njih se zavukao izmežu mojih nogu i odmah počeo žestoko da me liže. Drugi je stao iza mene i milovao mi guzu, uvukao mi srednji prst u šupak i polako ga pokretao, a dvojica su stala ispred mene i mešila mi sise i naizmenično sisali bradavice i uvlačili mi jezik do grla.

1003020406

Bila sam okružena sa četiri snažna bajkera. Bila sam kao igračka u njihovim rukama. Klicala sam u sebi – hvala ti, Bože… Napokon! Uživala sam u trenutku strasti i nisam ni pomišljala da je četvorica malo previše. Svršila sam prvi put uz glasno stenjanje, nakon čega je onaj što me lizao rekao:
– Momci, mala je kao med. Pičkica joj je glatka i, kao cvetić, spremna za ubrati.

Krenuli smo dalje, a ja skoro da i nisam hodala od tih ruku koje su me svuda dirale i pridržavale. Gotovo da su me nosili.

Nismo otišli u garažu, već u njegov stan i nakon što su upalili prigušeno svetlo i pustili muziku, dali su mi cašu vina da nazdravimo za veče koje je pred nama. Upitali su me da li bi htela da snimim ovaj događaj i ja sam rekla da, ako imaju kameru, neka je slobodno uključe, da posle mogu da gledam šta se dogadalo. Vlasnik stana je namestio kameru na stalak, nakon što je izabrao ugao iz kog se moglo sve gledati.

tumblr_nkxfwr1yu11twdj1wo1_500

Osećala sam se kao kraljica između njih četvorice, obliznula sam se i uhvatila ih po redu preko kožnih pantalona za međunožje, da proverim kolike su im nabrekline. Bila sam zadovoljna onim što sam osetila pod rukom.

Otkopčala sam prvom pantalone i izvadila mu kurac napolje, bio je već tvrd kao kamen. Spustila sam se na kolena i, nakon nekoliko uvežbanih pokreta, progutala sam ga celoga. To je bila moja specijalnost, inače. Imala sam duboko grlo i razradila sam tehniku primanja. Mogla sam i najveći kurac da primim celom dužinom. Izgubio se u mom grlu. Bio je oduševljen i počeo me jebati u grlo. Govorio je:
– Mala, pa ti savršeno gutaš!

Osetila sam da mi drugi uzimaju ruke i sklapaju ih oko svojih kurčeva. Pogledala sam i videla tri kurca oko sebe. Naizmenično sam ih pušila i obrađivala, a četvrti se podvukao ispod mene i lizao mi mačkicu uvlačeći mi jezik duboko unutra. Svi smo bili jako napaljeni, a kurčevi su stajali uspravno, divni i čvrsti, spremni za razvaljivanje.

Poželela sam bajkerski kurac, a dobila četiri komada!

Rekla sam im:
– Momci, ne štedite me! Razjebite me! Totalno sam u vašim rukama, napunite me sa vašim kurčevima. Vi večeras ostvarujete moj san!

Onaj što je ležao ispod mene, pomerio se i jednim trzajem mi ga nabio do korena. Aaaaahh… koji je to predivan osećaj bio. Opustila sam se, a on me držao za guzove i dizao i spuštao silovito na svoju kurčinu, dok su nas ostali posmatrali i nadrkavali svoje kurčine.

Osetila sam da me neko gurnuo malo napred, rastavio mi guzove i počeo da mi nečim maže šupak. Znala sam šta sledi i bila san van sebe od iščekivanja…

Napokon u sendviču!

tumblr_njodrtEMhA1tkfdtpo1_400

– Oooohhh… – uzviknula sam – Jebiiii me u šuuuupak! Tooo… Hoću vas u svakoj rupiiiii istovremeno! Da me slučajno niste štediliii…

Više nisam ni mogla da govorim, jer mi je drugi uvalio kurčinu u usta i počeo da me jebe u grlo. Osetila sam kako mi neko gura kurac u šupak. Rastavio mi je guzu sa obe ruke i vršio pritisak svojim kurcem i sa nekoliko zaleta se zabio u moj šupak do korena. Bio je to samo kratki, slatki bol.

Nisam mogla ni da cvilim, jer su mi usta bila puna kurca. Ovaj spreda me je uhvatio za glavu i nabio mi ga do grla.

Nekako su uskladili ritam svi zajedno, a iz moje mačkice se slivao potok od silnog svršavanja.

Poželela sam bajkerski kurac, a dobila četiri komada!

Ovaj ispred mene nije mi ispuštao glave ni za trenutak, nabijao ga je besomučno u moje grlo i viknuo:
– Nadam se da voliš da gutaš spermu, jer ću ti sadaaa svršitiiii direktnooooo u stooomak…

Počeo je da se trza i osetila sam kako izbacuje vruću spermu direktno u moje grlo. Gutala sam, a suze su mi se od gušenja slivale niz lice. Nije ga izvadio dok se nije potpuno smirio, a onda se, srećan, nasmejao rekavši:
– Ovako nisam u životu nikada svršio. Mislio sam da nikada neću prestati. Mlaz ti je prsnuo sigurno direktno u želudac.

Čula sam kako jedan kaže ovome što je već bio gotov:
– Uzmi tu kameru i dođi izbliza da snimaš kako joj rasturamo obe rupe istovremeno. A ti, mala, kad već voliš da gutaš, dobićeš još koju porciju. Šteta je baciti toliku spermu, a ti je željna – smijao se, dok me je čvrsto nabijao na svoju batinu.

470643570

Spustili su me na kauč i postavili mi jastuke pod leđa. A onda mi je jedan rekao:
– Sad ćeš na redaljku, dok ti pičkica i šupak ne utrnu!

Ah, koja lepota!

Jedan počne da te guzi, a drugi su napeti i spremno čekaju na red. Ređali su se naizmenično i punili me u obe rupe. U jednom trenutku sam ugledala iznad svoje glave raširene guzove i začula:
– A sad budi dobra, pa mi poliži šupak, i to temeljno!
– Ljudi, pa meni se večeras ostvaruju sve potajne želje – pevalo je moje srce.

Poželela sam bajkerski kurac, a dobila četiri komada!

Počela sam da mu kružim vrškom jezika po čmaru, uvlačeći jezik unutra dokle god sam mogla i sisajući sokove što su se cedili napolje. Stenjao je kao lud i vikao:
– Hej, drugari! Pa ova mačkica je pun pogodak! Ovo morate da probate! Liže šupak kao kraljica.

Nakon primanja četiri komada, bila sam spremna za svoj koktel!

Ređali su se i ostali. Naravno da nisu hteli da propuste priliku, a ja sam im naizmenično lizala i sisala šupkove, usisavala jaja, a rukom im drkala kurčeve.

Bili smo na kraju snaga, a i oni pred svršavanjem, kad jedan reče:
– Kad već voliš da gutaš spermu, kako bi bilo da ti izmiksamo koktel?

tumblr_n6ljlfveQk1trn4lko1_400

Naravno da sam htela da probam. Setila sam se svih filmova u kojima sam gledala kako ženskoj nekoliko tipova svršava u usta, kako se peni sperma, kako se igra i valja je po ustima dok je ne proguta.

Osećala sam se kao porno diva i odmah sam se spustila na kolena između njih. Spremno sam podigla glavu i otvorila širom usta.

Dolazili su jedan za drugim, nadrkavajući svoje moćne kurčeve dok nije počelo im da dolazi i prska.

Samo sam čula uzdahe. Kako je lepo kad prave muskarčine stenju od užitka, dok im sperma pršti iz rupice direktno u moje grlo, a pred očima se klati moćna kurčina koja me je prethodno zadovoljila. Mislim da bih, u takvim trenucima sladostrašća, spermu mogla da pijem iz čaše… Hmmm… Dobra ideja! Možda i probam jednom…

tumblr_mqe43dXopX1sny350o1_400

Kad su se svi izređali i ispraznili svoja jaja u moja usta, rekli su mi da dobro izmiksam pa onda sve progutam, dok me oni snimaju. Bila sam nafilovana do zuba. Počela sam da se igram i grgoljim spermu. Nakon nekog vremena progutala sam u slast tu moćnu tekućinu. Srećni i zadovoljeni, seli smo da se odmorimo i pogledamo snimljeni materijal. Kaseticu sam posle ponela sa sobom, ipak su mi bili nepoznati i nikad se ne zna…

Gledanje i razni komentari su nas ponovo napalili, tako da smo nastavili tucanje do jutra. Jebavali su me istovremeno ili naizmenično, svršavali su mi po licu i kosi, kupili spermu svojim kurčevima i razmazivali je po meni.

Njih je bilo četvorica i uvek je barem jedan od njih mogao još, a ja sam bila razvaljena i nafilovana spermom, baš kao što sam oduvek maštala. Bila sam na kraju snaga, ali beskrajno srećna. Osmeh mi nije silazio sa lica.

Bila sam svesna da sam imala sreću, jer sam naletila na tipove koji nisu bili siledžije i koji su se lepo ophodili prema mnom. Rekli su mi da sam od sada njihova bajkerska kraljica i da mi ništa neće nedostajati, a kurca najmanje. Malo po malo, svi smo zaspali srećni i zadovoljni.

tumblr_nkxt5grgLE1so71zco1_400

Kada smo se probudili, postavili su me u tuš kabinu i pažljivo me oprali. Nakon toga su me odvezli u hotel da pokupim stvari i rekli da je lep dan i da ćemo ga provesti u prirodi svi zajedno i da će me oni vratiti kući.

Svi sveže istuširani krenusmo na izlet. Obukli su mi kožnu jaknu i pričvrstili kacigu, te me je jedan od njih poseo iza sebe na motor i objasnio kako da se ponašam kad motor leži u zavoju. Bila sam totalno srećna i još više uzbuđena od pomisli da ću se voziti na toj moćnoj mašini sa još moćnijim bajkerom.

Taj osećaj i trnci koji te prožimaju dok se četiri mašine zagrevaju skoro je ravan svršavanju. Vozili smo se nekih pola sata, polako sam se opustila i zavukla mu ruke pod jaknu i milovala ga po stomaku. Bila sam još uvek zadovoljena od prošle noći prepune jebačine, ali mi đavo nije dao mira i počela sam ga trljati preko pantalona po međunožju dok nisam osetila da mu je kurac otvrdnuo. Nije se bunio, čak naprotiv, počeo je i sam polako da se pokreće, dolazeći mi sa svojim međunožjem u susret.

Smanjio je brzinu i ostali su nas za čas pretekli. Znakovima su se sporazumeli da će nas čekati. Skrenuo je sa puta na neki sporedni put i nakon kratke vožnje se zaustavio. Sišao je sa motora, povukao me i rekao mi:
– Vidim da ti nije bilo dosta jebačine sinoć. Možeš ti još, a mogu i ja. – Smeškao se dok nam je skidao kacige.

tumblr_nm4xzjBBt41u5r18co1_540

Otkopčao je pantalone i izvadio svoju prekrasnu, već od mog trljanja napola tvrdu kurčinu. Nije ništa trebalo da kaže, pala sam na kolena pred njim i počela da mu pušim nabreklu batinu, koja je već potpuno ispunjavala moja usta.

Kakav divan prizor, najradije bih poster napravila i uvećanog ga obesila u sobu, da ga gledam svaku noć i sanjam dok ne zaspim.

Šumica oko nas, on naslonjen na motor, sav obučen u crnu kožu, širokih ramena i mišićav, poduža kosa zavezana u rep, otkopčanih pantalona iz kojih se izdigao, sad već tvrd, kurac, a ja ispred njega na kolenima, gutam i pušim dok me on drži za potiljak i ritmički mi navlači glavu na svoju kurčinu.

tumblr_ncigq5ZUE91rkp067o1_250

Otkopčala sam svoje pantalone, spustila ih niz bokove i počela da se trljam po pičkici koja je već uveliko vlažila. On se uz slatke uzdahe lagano nabijao u moje grlo gledajući me, a onda, nakon nekog vremena:
– Ooohhh… Svršićuuu… Svršićuuu… Aaaaaa… Svršavaaaaaam… Svršavaaaaam tiiiii u ustaaaaa… Ooohhh… Gutaaaaj… Znam da to voliiiš… – uzdisao je, a onda počeo da prska spermu u moja usta.

Ja sam spremno i u slast gutala. Bio je gotov, a ja tek na pola puta. Video je da sam napaljena, ali da nisam zadovoljena. Podigao me je na noge, spustio mi pantalone još niže, naslonio me na sedište motora i od pozadi mi uvukao dva prsta u pičku. Počeo je silovito da me jebe rukom. Svršila sam mu na ruci nakon kratkog vremena, uz slatki vrisak. Izvadio je mokre prste iz moje mačkice i lizao ih gledajući me u oči. Obožavala sam ga u tom trenutku. Rekao mi je:
– Takve napaljenice kao ti san su svakog muškarca. Oblači se idemo dalje, da stignemo druge.

Ostali su nas čekali u obližnjem restoranu pored puta. Pitali su nas gde smo bili, a on im reče:
– Mala se poželila sperme, pa sam mislio šteta da se pati. – Namignuo mi je i nasmijao se šeretski, nakon čega su se drugi pobunili zašto im nismo rekli šta je u planu.

Uz kafu, dogovorili su se da se nađemo svi zajedno u šumici udaljenoj oko desetak kilometara, kroz koju se moglo doći do reke, gde smo mogli nesmetano da uživamo u kupanju. U obližnjem supermarketu uzeli smo gril za jednokratnu upotrebu, kao i sve potrebno za izlet. Dan je bio kao stvoren za uživanje, a ja kao kraljica sa mojim bajkerima. Znala sam da to neće biti samo „izlet“, nego i pokoji „zalet“ u moju pičkicu i radovala sam se unapred. Prostrli smo ćebad ispod krošnje velikog stabla u lepoj hladovini i opustali se uz priče i doživljaje od prošle noći.
– Jesi li sinoć bila prvi put na redaljci ili već imaš iskustva u takvim stvarima? – pitali su.
– Ne – odgovorih iskreno – ali mi je to već dugo bila skrivena želja. Nisam planirala, ali dogodilo se i srećna sam jer sam naišla na vas koji ste dovoljno „muškarci“ da me zadovoljite bez iživljavanja i primene sile. – Rekoše da su dugi niz godina prijatelji, ali ovako nešto je i za njih novo. Ipak, srećni su što im se pružila prilika i kada su shvatili da nemam ništa protiv da me svi zajedno jebu, nisu hteli da propuste takav doživljaj.
– Kada ste shvatili da me možete sva četvorica izjebati? – pitala sam.
– Pretpostavili smo da je moguće kad se nisi opirala dok smo te naizmenično zadirkivali u klubu. Ali kad si pristala da odeš s nama u garažu… Znali smo da si pala i da ćemo te puniti na redaljci – reče jedan, a ostali potvrdiše.
– Je l’ ti lepo sa nama? – upitali su me.
– Lepo je premlaka reč – nasmejala sam se i dodala – Momci, božanstveno je!

1516104937

Nakon još malo zadirkivanja, smejanja, pipkanja, oslobodiše mi sise i počeše da se igraju i mešaju ih, nadražujući mi bradavice i prelazeći dlanom lagano preko vrhova. Uzbudila sam se u trenu, kad jedan reče:
– Dosta priče, mala. Hajde da te jebemo!

Meni su oči već bile zamućene od navale strasti i lagano sam drhtala. Uspela sam samo da promrljam:
– Momci, dobro znate da vam stojim na raspolaganju sa svim što vidite.

Valjda su im te reči dale potrebni podsticaj i, kao po naredbi, postaviše me na leđa. Svukli su mi pantalone i tangice. Jedan mi je raširio noge i savio ih u kolenima. Onda se ispružio između njih i počeo da mi jezikom obrađuje klitoris. Sa svakim lizom, refleksno sam se trzala. Prožimao me je osećaj bezumne strasti i ogromne želje za kurcem.

Drugi su nas samo promatrali polako trljajući kurčeve preko pantalona, a ja sam promatrala njih i pogledom ih molila da nešto poduzmu. Shvatili su da sam na „slatkim mukama“, pa me uz smešak upitali:
– Mala, reci, šta želiš? Je l’ ovo ono što bi ti htela?

Poželela sam bajkerski kurac, a dobila četiri komada!

Polako su otkopčavali pantalone, a onda izvadili svoje batine. Četiri komada! Rukama su ih nadrkavali, gledajući kako me njihov drugar liže. Jedan od njih me je opkoračio i stavio mi glavić kurca u usta, namerno mi ne dajući u trenu više. Samo se igrao sa vrškom. Pokušavala sam da ga usisam duboko u grlo, ali me je imao pod kontrolom . Druga dvojica su se ispružila sa strane i držala me za ruke govoreći:
– Uzmi ih u ruku. Uzmi kurčeve i drkaj ih dok ne porastu, pa će i oni tebi stajati na raspolaganju.

Pokušavala sam sama sebi da dočaram situaciju u kojoj sam se našla, ispružena u senci stabla, jedan me liže, drugi mi lupka punim jajima o bradu i puni mi usta svojim nabreklom kurčinom, a dvojici što leže sa strane, drkam batine. Shvatila sam u trenu da sam, kao prava profesionalka, u stanju da zadovoljim četiri moćne kurčine.

Bila sam ponosna na sebe i kroz glasne uzdahe samo sa uspela da kažem:
– Momci, molim vas, razjebite me bez milosti! Danas imam potrebu za jakim rasturanjem.

Poželela sam bajkerski kurac, a dobila četiri komada!

Svršila sam prvi put uz vrisak, onaj što mi je usisavao klitoris doveo me do orgazma. Svršila sam klitoralno, a ne vaginalno i moja pičkica je vapila za kurcem. Povukao me još više k sebi, uvalio mi kurčinu u moju mokru i vruću mačkicu i silovito ga zabijao do korena. Bio je i sam vrlo uzbuđen tako da mu nije trebalo dugo, već je počeo da prska po mom međunožju.

Podigli su me, naslonili me leđima na stablo, podigli mi jednu nogu i po redu dolazili i nabijali me na svoje tvrde kurčine. Osećala sam da me rasturaju u tom položaju. Držali su mi ruke iznad glave, prikovali me za stablo i snažnim ubodima mi punili pičkicu.

Ipak, osetila sam šta zapravo znači razbijanje, tek kada su me dvojica uzela i podigla, pridržavajući me na svojim ramenima, a treći mi pridržavao noge i počeo da me nabija na svoju kurčinu stojeći ispred mene. Četvrti mi je prišao od pozadi i nabijao mi kurčinom u šupak sve do jaja.

Ova dvojica što su me držala, podizala su me i spuštala na dva kurca istovremeno. Rupe su se raširile i oba su upadala do korena bez problema. Imala sam osećaj da sam nabijena na dva ražnja. Izgubila sam svaku kontrolu i moć razmišljanja. Mislila sam samo sa pičkom iz koje se slivao potok. Počela sam da buncam i vičem:
– Jebite me! Jebiteee meee… Šta čekateee… Rasturite mi obe rupe… Obeee… Zar ne može jačeee… Jačeee… Jebiteee, puniteee meee, rasturajteee… Je… bi… teeee!!!

Poželela sam bajkerski kurac, a dobila četiri komada!

Zamenili su mesta i sada su me druga dvojica nabijala, dok su me drugi pridržavali. Grčila sam se u seriji orgazama koji su me potresali i mislila da nikada neće prestati. Kad su me pažljivo pustili, sva utrnuta, pala sam na kolena. Noge me više nisu držale. Teško dišući, pokušavala sam da dođem do vazduha.

Rasturena i razjebana bez milosti, osetila sam kako u meni pulsira, ali kao što sam i htela, nije bilo pauze, nije bilo milosti…

Već sam imala kurac u ustima, a onda začula zapovednički ton:
– Isisaj ga, mala, do posljednje kapi!

Znala sam da sad dolazi onaj najlepši deo. Prskanje je za mene kruna svakog seksa. Naprosto uživam u tim trenucima kad poteče vrela sperma, a ja je gutam.

Uhvatila sam ga rukom čvrsto za jaja, a sa dva prsta ga masirala samo u korenu. Prstom sam mu kružila i lagano ga noktom grebala oko šupka. Lagano sam mu gurala prst unutra, a on je ludeo i stenjao. Kurac mu nisam namerno pušila, nego sisala i cedila dok nisam osetila njegove sve glasnije uzdahe i mlazeve sperme kako mi pune usta.

Poželela sam bajkerski kurac, a dobila četiri komada!

Smenjivali su se jedan za drugim, dok nisu svi na na isti način ispraznili jaja, a ja sva srećna i nafilovana, bacih se u reku i isprah tragove sperme sa sebe. Oni su me samo promatrali, vrteli glavom i srećni i zadovoljeni se smejali.

Predložili su da se preselim i stanujem s jednim od njih, tako da im budem na dohvatu kurca, kad se god zažele dobre jebačine. Odbila sam, imala sam i ja svoj život. Ali sam im pokazala gde stanujem, pa ako se ponovo zažele, neka me posete na moćnim mašinama. Proveli smo divan dan u prirodi, pekli su kobasice i hranili me, pazili i mazili kao kraljicu.

Taj dan se više nismo seksali, stvarno nam je bilo dosta, ali ja sam otkrila nešto što me je jako zainteresiralo. Doduše, malo je perverzno, ali sve zavisi od načina gledanja. Pa, ko zna, možda bi se i moglo nešto napraviti u tom stilu. Naime, primetila sam, dok sam iza žbuna piškila, da me promatraju i nešto šapuću. I ja sam njih takođe zainteresirano promatrala, dok su oni ispuštali dugi, snažni i neprestani mlaz. A tek otresanje na kraju me je potpuno zamantalo i dalo mi ostatak… Zamišljala sam koji bi to bio doživljaj, „zlatno tuširanje“, pa još sa četvoricom… Hmmm… Hmmmmm…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x