Praznično karanje sa dve lepotice

Registrovani korisnici ne vide reklame

U zimu 2001. godine živeo sam i studirao u Novom Sadu. Nakon Nove godine i Božića bili smo umorni od silnog alkohola i bahaćenja. U stanu smo i dalje živeli Jelena, Ana (dve lepotice), debil i ja.

Kasno u noć, kada su se razišli svi, ostali smo nas troje u stanu, Tanja, Jelena i ja. Ja sam posle tuširanja odmah otišao da spavam, dok su one rešile da srede gajbu. Uglavnom, jedan deo ove priče sam doživeo, a drugi ću prepričati šta su meni njih dve rekle.

Spavao sam, nije mi smetala tek pojačana muzika, pošto sam bio naviknut i na mnogo glasniju. U sobi je bio taj veći krevet, na kojem je Jelena svaku noć do tada barem milovala moj kurac, u to vreme samo željnog dobre jebačine i oralnih fantazija. Svaku noć mi je olakšavala, ovako ili onako.

1437104520

Opušten i umoran, ja sam se pružio po sredini i prekrio mekim tanjim jorganom. Zaspao sam na boku, sa rukom ispod jastuka. Pored kreveta je bio radni sto, za njega je sela Jelena kako bi popila kafu sa Tanjom koja je svoju tvrdu ekstra guzu namestila uz moja stopala.

Kroz pola sata, sanjajući neku blud, ja se uzbuđujem. Dublje dišem. Ležem na leđa, a kroz bokserice mi se iskradaju jaja i nazire debeo koren tvrdog i dignutog kurca.

Jelena seda na ivicu kreveta pored Tanje koja bez daha prati nastavak. Sanjam nešto mnogo vlažno, kako su mi rekle, tih pet minuta. Moje dahtanje, izvijanje… Jorgan slučajno spada i otkriva kurac izleteo kroz otvor bokserica… na metar od njihovih mladih, pritajeno pohotnih, seksualnih želja. Kažu da su tada u suštini hormonski bile opijene, omirisale su muški vonj.

Dve lepotice zagledale su se u moj dignuti kurac…

Jelena leže uz mene tako da joj glava bude u istoj ravni sa njenim pulsirajućim poznanikom, dok Tanja ukipljena ćuti, u želji da ne zasmeta atmosferi i činu… kao višak osoba. Ta kameleon sposobnost uspeva i za par sekundi se uverava da sam sanjao jebačinu.

Dahtanje mi se naglo ubrzalo, kao i ritam Jeleninog nadrkavanja prateći moje uzdahe i blago mi stiskajući stablo više prema korenu, nego glaviću. Nakon par dana mi je i pokazala kako ga je napumpavala da što jače i više sperme izbacim.

Praznično karanje sa dve lepotice

Primetivši da niz glavić kreće da kaplje sluzavi sok, govori Tanji da ću svakog trena svršiti i da se ona brzo namesti meni uz drugi bok. Prislanja gole grudi na moj struk sa obe dlana, prstima počinje da me miluje, talasa po stomaku, grudima i bokovima. Nagli pokret me budi. Svršvam uz pogled na Tanjinu raskopčanu pidžamu, ispod koje se slobodno njišu lepe grudi.
– Aaahhh, aaahhh… – Pogled mi se spušta na glavić koji je prekriven spermom. Plava majica mi je ištrcana gustim mlazevima… Tanjine šake koje ga i dalje drkaju, izdrkavaju dok se niz njih sliva topla sperma…

Rasanio sam se, zbog mentol maramica koje su tek otvorene. Tanja i Jelena su me brisale. Nikada neću zaboraviti kada Tanja pita drugaricu da li sme da mi ga ona očisti. Opet sam se napalio gledajući kako mi ga Tanja briše, glanca i opipava dok se glavić cedi. Šta reći, opruga se nateže…

Kreće lagano da ga drka. Jelena joj namiguje. Tanja vidno uspaljena ali i zbunjena ide na tuširanje. Odlazi žurno u kupatilo da prstima napuni pičkicu. Pokušavam da je odgovorim. Hvalim je naglas, najbolju drugaricu moje Jelene. Obasipam je komplimentima. Priznajem joj da zavidim momku sa kojim je već dosta i kažem joj da nastavi, dok ga ne izdrka. I Jelena je nagovara, dok mi masira jaja. Tanja se toliko postidela i pocrvenela, em od blama em napaljena, da je zamucala:
– Vas dvoje ste ludi… Jeco, znaš sve o meni i Marku, od veličine do poza i mesta na kojima sam mu davala… I sama si mi priznala da ga ne bi odbila, koliko ti je sladak i zgodan. Uh, ovo što drkam, što mi je u šaci… Mnogo me pali… Nisam očekivala sliku i priliku. Opisala si mi ga puno puta… Uh, jako je lep, tvrd, debeo… Uh, glavić mu je kao iz pornića… Uh, ozbiljnija je pretnja od komada koji me jebe. Mnogo je deblji i tvrđi… Uh, a tek duži… Mmm, a glavić krupan, muški… Uh, sram vas bilo! Navodite me… Ne da bih ga izdrkala… Već, već bih ga zajahala… Eto, rekla sam!

Na te reči, na svaki slog, kurac mi je postajao sve drveniji. Šakom nije mogla da ga obuhvati koliko je odebljao.

Drkala ga je lepo i ćutke gledala u Jelenu. Jelena ustaje, pojačava muziku, rovari po fioci. Šetka se po sobi u gaćicama. Grudi su joj dva broja veće od Tanjinih, grudi su joj atribut i po… I dan danas mislim na njene sise… Uzima cigarete i flašu vina. Gasi lampu i pali malu sveću, koja je daleko od kreveta.

I tako, dok se jedva naziremo pod svetlošću sveće, prekidamo maženje i vrtimo flašu od usta do usta. Ja, potpuno nag, između dve najbolje drugarice, palim cigaru, uživam i gledam kako Tanja pokazuje Jeleni Markove dimenzije kurca pomažući se mojim mesom. Ćutim i slušam kako mu puši, kako najviše voli da je jebe, da mu je trebalo dosta vremena da je dovede do orgazma, da toliko sperme količinski, kao malopre moje svršavanje, nije nikada doživela. Složila se sa Jelenom da je ekstra kada tip tako lepo svrši.

Praznično karanje sa dve lepotice

U pola Tanjine rečenice Jelena uzme gutljaj crnog vina i usisa mi glavić jednim potezom. Uh, kako ga je kupala, kako je jezikom kružila po njemu. Uhvatila je Tanjinu ruku i navela je da mi ga lagano nadrkava njoj u usta. Cigareta mi prija…

Dlanovima milujem dva para lepih sisa i štipkam im bradavice. Jelena stenje, čujem je tek toliko od muzike. Dignut kurac joj uveliko popunjava usta. Tanja uzdiše, hvali ga, hvali mene i zahvaljuje nam na iskustvu za pamćenje. Drka mi ga snažnije drugarici u usta..

Jelena pušta lagano pljuvačku i vino da mi se sliva od glavića do anusa. Tanja ne prestaje. Gledam je kako se oblizuje i grize usne. Ne odoleva požudi. Sekunde su mi bile kao minuti, kada mi ga je jezikom oblizala od korena do vrha, gladna tvrdog sladoleda. Jelena joj se pridruži kratko, ali dovoljno da mi oči zapamte. Na pupku osetih nešto hladnjikavo… To je tražila u fijoci… Uh, carica… Jelena me gricnu za stablo kurca, taman toliko da me animalno upozori i teritoriju (kurac) obeleži, da mi stavi do znanja da sam njen mužjak.

tumblr_ni11scFSyn1rzgacxo1_500

Udaljila se od nas i sela na stolicu. Zapalila je cigaretu i prebacila moju majicu preko svojih butina.
– Draga, dragi, iskoristite taj kondom. Biće mi milo da vas gledam.

Cepam pakovanje, vadim sluzavu gumicu i prislanjam je na vrh glavića. Tanja, prepuštena onome što sledi, mi navuče kondom, sa rutinom kao da joj je hiljaditi. Proveri ga natezajući mi kurčinu. Onda me opkorači i vlažnom pičkicom mi se o stomak protrlja. Lizao sam joj vrat, sisao bradavice i šakama mesio tvrde, zgodne i glatke guzove. Bila je srazmerna Jeleni, ali imala je bolju guzu i manje grudi.

Glavić je rovario vlažnom obrijanom brazdom njene pičkice. Ritmično sam počeo da joj plitko ubadam glavić… Aaahhh… Nisam očekivao da će nam se jezici sresti. Sisala mi je usne i jezik. Lizala me… Ubadao sam odlučnije čitavom debelom, zrelom jagodom…
– Ooohhh… Jebote! Ooohhh… Tako, tako… Jebote, uh! Divno… Aaahhh… Zar je već ovako lepo, a nisam ga ni celog primilaaa…

Zgrabio sam je za struk. Sećam se da sam bio jako napaljen. Čitavo telo joj nasadih na moj kolac od 17 cm. Zapelo je malo na polovini. Tu je ciknula, ali me je pohotno uhvatila za dlanove tražeći da ga čitavog primi.

tumblr_ngs9ekPRsu1tdjtzjo2_r2_500

Par puta sam je izdigao i snažnije, ali sporije cepao kurcem. Ubrzo mi kurčina u njoj nestade… Stenjao sam zajedno sa njom. Bila je to lepa, uska i dublja ribica od Jelenine. Ona je cvilila u transu jer je puni krupniji i tvrđi.

A sad, napokon, imam sex sa dve lepotice…

Priključila nam se i Jeca. Stenjela je itekako dok su joj tri prsta punila njeno ukusno meso.

Tanja me zajaha slobodnije. Čitavom dužinom kurca se nabijala… Aaahhh… Aaahhh… Bila je glasnija od muzike. Uzdasi su cepali tišinu gluve noći, kroz stan i kroz zgradu.

Praznično karanje sa dve lepotice

Stresla se ubrzo. Stresala se dugo, glave zabačene unazad i oznojenih grudi. Nasela je na njega do kraja i mešala kukovima lagano, kao da je nije još prošao orgazam.

Prijala mi je, tako razuzdana, zgodna, mirisna, crne kovrdžave kose, udobna i izazovna… Odavno sam drkao na nju, a sada je karam.

Kao osovinu, kurac nisam vadio iz nje. Prevrnuo sam je na leđa i zadigao joj noge na moja ramena. Trajalo je desetak minuta. Jelena je prva bila oduševljena, a i ponosna, kako njen kurac silovito štepa nikad tako izjebanu najbolju joj drugaricu.

tumblr_nn7z4dadCE1smdug2o1_500

Tanja me ubrzo nesvesno ugrize za ruku. Tresla se nabodena, kao da ju je struja udarila. Toliko je bila mokra…

Nastavio sam glavićem da je jebuckam, sve brže i brže. Molila me je da joj uletim čitavim. Slatko sam je mučio, pa probada, pa opet jebuckao.
– Aaahhh, aaahhh… Šta je ovo Jelena… – stenjala je – aaahhh… Tako, tako… Jebi me! To želiš… Jebi slobodno. Prijaš miii…

Zabio sam ga do kraja par puta, snažno, celim telom. Kako sam je karao, tako sam joj telo šetao po krevetu. To je bilo dosta. Zarila mi je nokte u leđa i usisala kožu oko bradavice. Protresla se i ukočila izvijajući se poda mnom.
– Aaahhh… Ooohhh… Mmmm…

Kakva noć – pomislih. Kakvo karanje…

1801552TuQj

Glumio sam da mi manje prija od Jelene. Kroz glavu mi sine da imam prođu i drugi put da je jebem, jer je niko, nikada za njene 22 godine nije tako kurcem počastio. Ta misao mi doda vatru na već vrela jaja. Počinje da kulja. Ubadam joj ga za svoju dušu.

Izdižem se. Klečim joj pred rašivenom pičkicom. Skidam kondom i drkam ga snažno. Jelena mi pomaže, preuzima sa obe ruke. Stenjem… Uuuhhh… Debeli mlazevi bele, guste sperme polivaju joj grudi, vrat, bradu… Punim joj pupak, dok ona dlanovima maže spermu po svojim grudima…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 4]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x