Ivana je zavela rođenog brata

Registrovani korisnici ne vide reklame

Leto je bilo vrelo. Pasja žega. Ivana je ustala iz kreveta, znojava i nekako umorna, kao da nije ni spavala. Otišla je u kupatilo i stala ispod tuša. Okrepile su je prve kapljice vode koje su se sa njene duge, crne kose cedile niz njeno preplanulo, čvrsto telo. Imala je savršeno telo lepo razvijene osamnaestogodišnjakinje, a što se tiče njenog rođenog brata, on je tek bio zgodan…

Uzela je šampon sa police i premazala ga po svojim čvrstim sisama i izraženim bradavicama koje su štrčale na gore. Sise su joj bile veličine broj 4. Bila je vitka cura sa čvrstom, podignutom guzom, vitkim nogama i čvrstim butinama.

Zatim je počela da šamponira tvrdi stomak i niže, nanoseći šampon na svilenkaste, crne dlačice svoje, još uvek nevine, pičkice.

Voda je hladila vrelinu koja je izlazila iz njenog međunožja. Zadrhtala je kada je dodirnula nabrekli klitić svoje pičkice.
– Moram malo da je sredim, pomislila je pod tušem.

524521519

Kupila je novi bikini koji je više otkrivao nego pokrivao i nije želela da joj dlačice izviruju na plaži, ispod novog kostima. Dohvatila je brijač i predano odstranila paperjaste dlačice sa usmina pičke. Potpuno ih je ogolila, a gore je ostavila mali, crni trougao. Odstranila je sapunicu i bila je zadovoljna rezultatom. Pičkica je, kao uostalom i sve drugo na njoj, bila savršena.

Navukla je kratki, crveni, frotirni ogrtač na golo telo; izvrsno se slagao sa njenom dugom, crnom kosom i dugim, preplanulim nogama koje su izvirivale iz njega. Odšetala je do kuhinje i počela da sprema doručak. Bilo je već devet sati ujutro. Nikola, njen dvadesetogodišnji brat, još nije bio ustao iz kreveta. Bili su sami u stanu. Matorci su im otišli u vikendicu da bi se spasili od letnje žege na gradskom asfaltu. Kada je doručak bio gotov, odlučila je da probudi Nikolu.

Tiho je odškrinula vrata njegove sobe. Prizor koji je videla oduzeo joj je dah i krv je ubrzano počela da joj kola venama. Nikola je spavao potpuno go i zbog vrućine se otkrio. Zadrhtala je od pogleda na njegovo golo, vitko telo. Kurac mu je bio u punoj erekciji i Ivana se preplašila njegove veličine.

Na trenutak pomisli kako će jednog dana nešto ovoliko stati u nju. Kada bi masturbirala, lako je u pičkicu zavlačila jedan prst, a kada se mazila sa dečkom, on joj je znao i dva prsta da zavuče. Ipak, sâm pogled na muški ud u punoj erekciji bi je prestrašio. Kurac njenog dečka nije baš tako veliki poput kurca njenog brata.

Tiho se vratila u kuhinju osećajući kako joj je vlaga iz pičke dobro nakvasila butine. Curilo je iz nje.

Ivana je zavela rođenog brata

Uzela je peškir i razmakla svoj kratki ogrtač, u želji da se obriše. Bljesnula je njena sveže obrijana pička, a ona je raširila noge i počela da se briše. Pred očima joj je stalno bila slika ukrućenog kurca njenog brata.

Dodirnula je klitoris koji je bio toliko natekao, da je već malo izvirivao između usmina, nakon čega je osetila snažan orgazam od kog joj se za trenutak pomutila svest. Kada su se sladostrasni grčevi njenog tela smirili, posramila se od svojih bludnih misli.

Užas! Uzbuđuje je kurac njenog rođenog brata!

Ali u jedno je već duže vreme bila sigurna, a to je da više ne želi da bude nevina i da joj sva ona drpanja sa njenim dečkom više nisu dovoljna. A sa bratom je u nekim situacijama imala i više nego otvoren odnos. Prijalo joj je kada joj on deli komplimente, a čak je znao nekad da je uhvati za guzu ili da legne preko nje. Mada ga je, kada malo bolje razmisli, ona i sama na to navodila.

244435224

Već je bilo prošlo deset sati kada joj se Nikola pridružio u kuhinji. Još pospan, odeven samo u bele bokserice, seo je za sto. Ivana je volela da gleda svog rođenog brata. Sa svojih 186cm visine bio je dosta viši od nje. Telo mu je bilo vitko, preplanulo, mišićavo, sa izraženim pločicama na stomaku. Onako kratko ošišan, sa velikim, smeđim, malo iskošenim očima bio je prelep mladić.
– Šta gledaš? Lepota nije prelazna – reče Nikola i osmehnu se otkrivajući dva reda pravilnih i biserno belih zuba.
– Lepša sam od tebe – zakikota se Ivana, pazeći da joj se kratki ogrtač ne otvori i da joj brat ne ugleda golu pičku, budući da je nije imal ništa ispod.

Krišom je pogedala u bokserice svoga brata, ali nije primetila tragove erekcije. Mora da ga je izdrkao pre nego što je ustao – pomisli. Nakon doručka Nikola je otišao u kupatilo, a Ivana je pošla da sredi njegovu spavaću sobu koja je, kao i obično, bila sva u neredu. Dok je spremala krevet, pogled joj je privukao mali peškirić ispod jastuka. Bio je umazan nekom ljepljivom, beličastom tečnošću i odmah je shvatila. Njen brat je sa tim peškirićem obrisao spermu koju je izbacio nakon drkanja. Umočila je prste u tu lepljivu smesu i pomirisala.

Miris bratove sperme ponovo je potakao njenu vrelu pičkicu da se navlaži i počne da luči sokove. Nisam normalna – reče u sebi i odnese peškirić u korpu za veš.

10927994_954018371305386_1923160789_n

Nikola je izašao osvežen iz kupatila i pridružio joj se u dnevnom boravku. Sada je na sebi imao svetlo crvene kupaće gaćice i Ivana je na tankom materijalu jasno videla obrise njegovog velikog uda. Odlučila je da mu priredi mali šou.
– Daj poljubac sestrici zato što ti je sredila sobu – reče i nagnu se prema Nikoli koji je sedio na trosedu. Bila je svesna da joj se dekolte rastvorio i da on može nesmetano da uživa u pogledu na njene fino zaobljene dojke sa nabreklim bradavicama. Nikola je cmoknu u obraz, dok joj je gledao prelepe sise. Zatim je Ivana počela da čisti policu sa CD-ovima koja je bila nisko smeštena. Znala je da će se u tom položaju ogrtač zadići, pa će brat videti njenu guzu. – Vidiš kako ti je sestrica vredna – reče i okrenu se, krišom gledajući Nikoline kupaće gaćice.

Izbočina na kupaćem bila je tako velika, da se Ivana na trenuta uplašila da će veliki kurac njenog brata iskočiti na svetlo dana.
– Ok, dosta je posla za danas. Idem da se presvučem, a ti spremi stvari za plažu – reče Ivana i ode u svoju spavaću sobu.

Vrata od sobe je ostavila otvorena, jer je znala da se iz kuhinje pruža dijagonalan pogled na veliko ogledalo u njenoj sobi. Izvadila je novi žuti tanga bikini, crveni šorts i belu majicu sa bretelama iz ormara.

Bila je zadovoljna izborom današnje opreme, pa je sve to složila na stolicu. U ogledalu je jasno videla Nikolu kako za kuhinjskim stolom sprema sendviče, mota ih u salvete i odlaže u ranac za plažu. Jasno joj je bilo da ga više zanima ogledalo u sestrinoj sobi od pripreme sendviča. Samo da ne odseče prst dok me gleda – zakikota se Ivana u sebi i poče da se svlači polako i izazovno. Kada je ogrtač spao sa njenog golog tela, primetila je da je Nikola prestao da radi i otvorenih usta buljio u ogledalo.

tumblr_nolt4wXW491sw8qefo1_500

Ova igra je i nju počela jako da uzbuđuje, pa je isturila kukove napred tako da je do punog izražaja došao njen nabrekli Venerin breg, sa malim trouglom crnih dlačica, koji je poput strelice ukazivao na put u centar njenog tela. Zatim je malo raširila noge i sa dva prsta razmakla usmine svoje pičkice. Vlažni, uski prolaz svetlo roze boje se ukazao u svoj svojoj raskoši. Počela je lagano da ga trlja, dok su joj se sokovi cedili niz prste. Prstima druge ruke gnječila je tvrde bradavice na grudima. Onda joj dopre do svesti da masturbira pred pogledom rođenog brata i brzo se skloni od ogledala i navuče kostim, posramljena onim što je uradila.

Nikola je takođe navukao šorts i majicu, pa su se busom zaputili na jednu plažu u neposrednoj blizini grada. I pored velike žege bilo je puno mesta na plaži, jer bio je utorak. Radni dan, a i turistička sezona je tek počinjala.
– Nikola, molim te, hajde da odemo malo dalje, gde nema puno kupača, jer ovaj novi bikini mi je puno manji od starog. Ne želim da me gledaju dok ravnomerno ne pocrnim po celom telu – predloži Ivana.
– Ok, samo ja ću da te gledam – reče Nikola i osmehnu se.

Sklonili su se iza nekog niskog šipražja, raširili peškire i skinuli se u kupaće. Nikola je izgubio dah kada je video Ivanu u bikiniju. Tanka traka tangica bila je potpuno nestala između njenih guzova, tako da je Nikola nesmetano uživao u lepoti sestrine, skoro potpuno gole, guze. Grudnjak joj je bio bar jedan broj manji, tako da su ga bradavice njenih fino zaobljenih dojki skoro parale, jasno se ocrtavajući na tkanini.
– Ivana, bog te video! Keva će ti zabraniti da nosiš taj bikini – reče Nikola, osećajući kako mu se kurac u kupaćim gaćicama opet ukrućuje.
– Keva sada nije tu, a ovaj bikini će biti samo za tvoje oči. Ionako smo se nas dvoje kao klinci kupali goli u kadi – odgovori Ivana, zagonetno se osmehujući.

Vrućina je bila nesnosna i ušli su u vodu da rashlade svoja vruća tela. Ivana je pokušala da ga potopi, ali kako je on bio puno jači od nje, nije uspela. On je jednostavno zgrabio ispred sebe i obgrlio joj stomak jednom rukom čvrsto je pritisnuvši uz svoje mišićavo telo.

Osetila je snažni pritisak njegovog, sada potpuno uzdignutog kurca na svojoj guzi

Kako mu je samo tvrd i veliki – pomislila je u sebi. Ipak, nije učinila ni jedan pokret odmicanja guze sa bratove tvrde batine. Nikola je, pošto je uvideo da njegova sekica uživa u dodiru njene guze sa njegovim kurcem, olabavio stisak svoje ruke na njenom stomaku i sada je obe ruke pomerio sestri ispod pazuha, ovlaš dodirujući njene tvrde, nabrekle dojke. Ivani je bratov lagani dodir godio i lagano se pokrećući u vodi trljala je guzu o bratov, kao kamen tvrdi, kurac. Nikola se ohrabrio kada je shvatio da ona prihvata igru i sada joj je već otvoreno ispod vode drapao sise snažno ih meseći svojim šakama.
– Ne stiskaj ih tako jakooo… Aahh… Ostaće mi modrice – promuca Ivana, vidno zajapurena u licu.
– Šta mogu, seko, kada imaš tako izazovne sise, pa ne mogu da odolim – odgovori Nikola. Inače, pored sve njihove slobode, ovo je bilo prvi put da je Nikola uhvati za sise. Ohrabren sestrinim reakcijama na njegove dodire, Nikola joj naglim pokretom povuče grudnjak na gore tako da su joj sise iskočile napolje, ispod morske površine, ravno u njegove ruke. Obuhvatio joj je obe bradavice palcem i kažiprstom i počeo da ih gnječi, kao da iz njih želi da iscedi kap mleka svoje sekice. Ivana je imala jako osetljive bradavice i skoro je svršila, kada je brat počeo da joj ih gnječi. Zatim joj je doprelo do mozga da je to što rade zabranjeno i otrgnula se od njega, s rečima:
– Lud si, Nikola… Ja sam ti sestra.

Nikola je ćuteći otplivao do obale, ovlaš se obrisao peškirom i legao da se sunča. Imao je snažnu erekciju, ali više ga nije bilo briga. Nije mu bilo ni na kraj pameti da to skriva od pogleda svoje vruće sestrice. Znala je da je vidi u ogledalu dok se presvlačila, nije glupa. Izazivala ga je i sada će dobiti šta je tražila. Osmotrio je njihovu poziciju na plaži i bio je zadovoljan. Mesto je bilo diskretno, velika stena iznad njega onemogućavala je da tu iznenada upadne neki slučajni kupač, a nisko rastinje je zaklanjalo poglede sa boka. Jedino je bilo otvoreno sa mora, a na moru nije bilo baš nikoga tada…

Ivana je u vodi namestila grudnjak što joj je brat bio strgao u moru i zaputila se prema obali. Nikola je polusklopljenih očiju posmatrao sestru kako izlazi iz vode sa svojim božanskim telom i imao je šta i da vidi. Svetlo žuti bikini bio je od tankog materijala i spadao je u one koji kada se nakvase postaju potpuno providni. Zurio je u tamne aureole njenih bradavica na dojkama, koje je tako požudno maločas gnječio. Zurio je u njen natečeni venerin brežuljak jasno nazirući tamni trouglić dlačica na njenoj sveže izbrijanoj pički. Ivana je bez reči legla kraj njega čekajući da joj sunce upije kapljice vode sa njenog preplanulog tela. Gledala je bratove zategnute kupaće gaćice na kojima se jasno ocrtavao ogromni glavić kurca u punoj erekciji. Sunčali su se bez reči, oboje premećući u glavi sve ono što se dogodilo od jutros. Prvi je tišinu prekinuo Nikola kada ju je ponudio sokom, što je ona prihvatila.

Otpočeli su neku laganu konverzaciju koja ih je oboje udaljila od razmišljanja o događajima tog dana. Ivana je čak počela da se osmehuje, pa ga je obgrlila i cmoknula u ugao usta u jednom trenutku. Kada je osetio poljubac i dodir sestrinih grudi na svojim prsima i Nikola je izgubio svaki osećaj krivice, pa je predložio da opet uđu u vodu što je Ivana prihvatila. Prskali su se u vodi uživajući u svojim nesputanim telima i gotovo netaknutoj prirodi oko njih. Onda su se ponovo približili jedno drugom. Nikola je položio ruke na njen struk, a Ivana svoje oko njegovog vrata, mazeći ga. Nakon kraćeg gledanja u oči, lagano, usne su im se spojile u dug strastveni poljubac.

Nikola joj je gurnuo jezik što je ona radosno prihvatila i uzvratila istom merom. Ponovo joj je odigao grudnjak i mazio joj sise i bradavice, a ona mu nije pružala baš nikakav otpor. Zašao joj je iza leđa u vodi, obgrlio je i počeo da joj ljubi vratić, neprestano joj dirajući bradavice na sisama.

Zatim je povukao rub svojih gaćica i njegova nadignuta batina iskočila je vani u punoj veličini. Ivana je shvatila šta se događa tek kada je osetila kako joj se između butina ugnjezdio bratov nadignuti kurac pritiskajući preko tkanine prorez njene uspaljene pičkice. Pokušala je da se otrgne, ali on ju je čvrsto držao pripijenu uz sebe, neprestano joj ljubeći vrat.
– Neeee, neee… Niki… Ne možemo… Ja sam ti sestra… Ne smemooo… Aaahhh… – skoro je vrisnula Ivana.

10859381_954022187971671_948749181_n

Međutim, Nikola se sada nije dao zaustaviti. Već se zasitio pipanja sestrinih sisa i naglim pokretom zavukao je desnu ruku u njene gaćice. Učinio je to velikom brzinom tako da nije uspela da stisne noge. Kada ih je stisla, bilo je već kasno. Bratova šaka joj je već potpuno obuhvatila međunožje. Prestala je da pruža otpor. Radila je rukama i nogama kako bi se održali na površini, s obzirom da se Nikola potpuno predao istraživanju njenog tela. Bila je jako uzbuđena; brat joj je levom rukom gnječio bradavicu dojke, njegova tvrda kurčina skoro je žarila po butinama, a srednjm prstom desne ruke mazio joj je usmine pičke i klitoris.

Oboje su teško disali, a Ivana je počela da se trese u snažnim orgazmima

Osećajući nekontrolisane grčeve njenog tela Nikola je znao da mu sekica svršava pod njegovim prstima. Ivani se činilo da svršava sat vremena i polako je počela da se smiruje u bratovim rukama. Nikola je i dalje sestri rovario prstima po pičkici, srećan što se ne otima… Zatim je naglo izvukao ruku iz Ivaninih tangica i u istom pokretu smaknuo joj ih spustio do kolena.
Ivana je sada bila potpuno razgolićena u moru. Sise, guza, pičkica, sve je bilo izloženo Nikoli, takoreći, na milost i nemilost.

Nikola ju je presavio u vodi i privukao sebi, tako da je na guzi i pičkici osećala tvrdi stomak svoga brata i nije joj bilo jasno šta on zapravo hoće. No, ubrzo je shvatila kada joj je brat potisnuo guzu nadole, taman toliko da glavić njegovog kurca dotakne pukotinu njenog međunožja. Pa, on će me izjebati, ovde u moru… Moj rođeni brat… Jebaće me sada! – promisli.
– Neeee! Neee! Nikola, neemooojjj… – vrisnula je Ivana.

8nlTfky

Ali, Nikola je nesumljivo pojačavao pritisak glavića svog tvrdog kurca na ulaz Ivanine pičke, iako se ona žestoko otimala. Kada mu se učinilo da će uspeti, tu u moru, i kada je osetio kako joj se usmine pičke blago šire i lagano obuhvataju vršak njegovog uda, začuli su neki zvuci u daljini. Bio je to zvuk vanbrodskog motora i Nikola primeti kako im se iz daljine približava neki čamac. Brzo se odmakao od sestre i lagano otplivao na obalu. Ivani je trebalo par minuta da dovede u red svoj bikini, pa je i ona isplivala iz mora vidno zadihana i ljuta, mada je izazivala brata i previše.

Nikola je video da Ivana nešto proživljava i proklinjao je čas kada je naišao onaj čamac i omeo ga u nakani da ga Ivani gurne do kraja u pičku, i to tako da joj više nikada ne padne na pamet da ga ponovo izaziva kao danas sa onim ogledalom.

Grickao je sendvič besciljno gledajući u neku neodređenu tačku na moru. I Ivana je osetila glad, pa se pridružila bratu koji je uživao u hrani. Raspoloženje joj se popravljalo. Ipak nije uspeo da je izjebe, a ona više neće u more sa njim nipošto.
– Ljutiš li se još? – zapitao je Nikola.
– Da! Lud si! Hteo si da jebeš rođenu sestru! – kratko je odbrusila.
– A zar ta sestra danas nije drkala ispred mene?! Znala si da te vidim u ogledalu – odgovorio je Nikola.
– Svesna sam i svoje krivice, ali nisam ni sanjala da to može da ode toliko daleko. No, nećemo reći nikome ni reči o ovome – reče Ivana, a Nikola se složi.

Sunce je već bilo pri zalasku, tako da su sada njih dvoje ostali sami na tom pustom delu plaže. Nikola je prigrlio Ivanu i milovao je po kosi, a ona mu se prepustila osećajući se ugodno u njegovom zagrljaju.
– Znaš, sekice, ja tamo u moru nisam svršio za razliku od tebe. A, jednostavno ne mogu u bus sa kurcem u ovakvom stanju – požali se Nikola.
– Pa, izdrkaj ga sada. Vidiš da nema nikoga na plaži, pa idemo kući – reče Ivana osećajući snažnu znatiželju da posmatra svog zgodnog brata kako drka.
– Hoću, izdrkaću ga sada, ovde na plaži, ali želim da mi ti pomažeš – reče Nikola.

Ivana je zavela rođenog brata

Brzo je skinuo kupaći tako da se njegov nadignuti kurac ukazao pred Ivaninim očima, u punoj veličini. Nikola joj se potpuno približio i počeo da je ljubi prvo po vratu, a potom i u usta, što je Ivana rado prihvatila, dok je rukom navlačio kožicu svog nadraženog kurca.

Povremeno bi glavić trljao o Ivanin stomačić u očiglednoj nameri da razlije svoju spermu po Ivaninom čvrstom stomačiću. Zgrabio je sestrinu ruku i povukao je na svoj usplamtali, nadignuti kurac, a ona mu nije pružila nikakav otpor. Poslušno je svojom malom rukom obuhvatila bratov tvrdi kurac i počela da ga drka očekujući da je zaliju mlazevi bratove sperme.

Nikola ju je sve požudnije ljubio, gurajući joj u usta celi jezik i sve se jače trzao, pa je Ivana znala da je pri kraju. Ruke su mu bile slobodne, pa je ponovo počeo da dira Ivanu po telu; prvo joj je zgrabio sise, a onda je uhvatio za pičku. Ivani su ponovo tekli sokovi i jasno se videla velika mrlja na njenom kupaćem kostimu, na onom delu koji je prekrivao njenu pičkicu. Nikola se zatim, ne vladajući više sobom, naglo bacio na sestru i razmakao joj noge, dok ona još ni nije bila svesna šta se zapravo zbiva.

Povukao joj je rub kupaćeg tako da je brazda njene vrele pičkice iskočila napolje, na manje od jednog centimetra od njegovog kurca. Nije imala snage, a ni želje da se brani; samo se zgrčila očekujući ubod bratovog kurca u svoju sočnu malu pičkicu.

Nikola je pažljivo namestio glavić svog kurca na otvor sestrine pičke i počeo nežno da ga pritiska, kako bi joj pričinio što manju bol. Ivana je zatvorila oči i stisla zube očekujući ubod. Osećala je kako joj bratov kurac širi i otvara pičku i bilo je samo pitanje trenutka kada će njegov nemilosrdni glavić pocepati njen himen. Iznenada, Nikolino telo je počelo nekontrolisano da se grči i trese, a Ivana je osetila kako joj vreli mlazevi zalivaju pičku, usmine, dlačice, venerin breg i stomak.

tumblr_inline_n33sihLkdE1rxxsf3

Trajalo je dugo i shvatila je da je brat zaliva svojom vrelom spermom. Bolje rečeno, kupala se u bratovoj spermi.

Nakon dugog svršavanja Nikola se samo svalio pored sestre uzimajući dah, a ona je ostala da leži raširenih nogu, gole pičke i grudi ispalih iz grudnjaka, dok su se potoci sperme njenog brata slivali sa njenog stomaka i pičke na peškir za sunčanje. Skoro da joj je bilo žao što Nikola nije uspeo da joj ga zabije i reši je nevinosti. Bacila je još jedan pogled na brata koji je beživotno ležao kraj nje, sa kurcem koji je osetno splasnuo nakon obilnog svršavanja.

Zaputila se do vode i pažljivo oprala bratovu spermu sa tela. U rancu je imala čiste gaćice, pa je skinula bikini i obukla ih. Zatim je obukla i ostatak odeće. Nikola je sledio njen primer, pa se i on obukao i kada su pokupili stvari u rančeve, zaputili su se sa plaže prema stanici. Već je lagano padao mrak.

Još u autobusu, vraćajući film šta se sve izdešavalo, Nikola je ponovo počeo da oseća erekciju. S obzirom da je bio naslonjen kurcem na Ivaninu guzu jer su stajali u busu, to je i Ivana osetila i okrenula je glavu ka njemu osmehujući se. Nežno ga je uhvatila za ruku, što Nikolu iznenadi, i već sledećeg časa im se spojiše šake sa isprepletenim prstima. Nikada se ranije tako nisu držali za ruke, shvatiše to gotovo u isto vreme i to poveća uzbuđenost i kod Nikole, a i kod Ivane, tako da se to njihovo držanje za ruke pretvori u maženje.

Već je uveliko pao mrak, kada su sišli iz busa. Uhvatiše jedno drugo oko struka i bez reči se uputiše ka stanu. Nisu napravili par koraka kada Ivana zastade okrenu se prema njemu, zagrli ga i poljubi u usta. Jezicima su ispitivali usne duplje jedno drugom, kada ga Ivana upita
– Hoćeš li da se tuširaš zajedno sa sekicom? – Nikola je samo klimnuo potvrdno glavom i nastavio da je ljubi.

tumblr_noltgeusQc1sw8qefo1_500

Čim su zatvorili vrata od stana, počeli su ponovo da se ljube halapljivo i da drpaju jedno drugo svuda po telu, oslobađajući se odeće. Svest im je već bila davno pomućena, mnoge granice pređene i sada je njima upravljao samo nagon, gotovo životinjski, koji se mogao smiriti samo na jedan način.

Nikom više izgleda nije bilo do tuširanja. Vrlo brzo su nagi završili na krevetu u Ivaninoj sobi i bilo je potrebno samo još malo, da urade ono na šta su već oboje bili spremni.

Ivana je sada, kao da je to radila hiljadu puta pre toga, sama nameštala Nikolin kurac na ulaz u svoju pičkicu…

Ponovo je osetila da joj bratov glavić širi usmine i kao da ne može da dočeka taj trenutak, sama se cima napred i već pola Nikolinog kurca je u njoj.

Ivana je zavela rođenog brata

Samo blagi, gotovo slatki, bol joj prožme telo i ona se još jednom cimnu prateći Nikolin ritam koji učini da ceo njegov kurac završi u njoj, propraćen Ivaninim krikom bola i slasti. Nikola se na trenutak umiri, ne želeći da nanese sestri bol, ali po pokretu njenog tela shvati da može slobodno nastaviti.

Krenuo je sasvim lagano da ga vadi i ponovo vraća unutra, činilo joj se svaki put sve dublje i dublje. Teško i duboko su disali oboje u ovom, za njih zabranjenom, činu.

Kako su minuti prolazili tako je Nikolin kurac sve lakše prodirao u Ivaninu pičkicu, koju je bol polako ali sigurno napuštao i pretvarao se u neopisivu slast koju ranije nikada nije doživela u toj meri.

Nokte je duboko zarivala u Nikolina leđa, dok je Nikolin kurac sve brže ulazio i izlazio iz sestrine pičke. Ivani je ovog puta trebalo malo duže pre nego što ju je talas predivnog orgazma zapljusnuo. Nikola, i sâm potpuno izgubljen u slasti, izvadi kurac iz sestrine pičkice, obilno joj zalivajući stomak i grudi. Jedna kap sperme završi i na Ivaninom obrazu.

tumblr_mwr92hpjke1ru963fo1_400

Od tog trenutka njihov život se okreće. U narednih par dana, koliko su im matorci bili na vikendici, bilo je prilično vrelo među njima. To se nastavilo i kasnije, gotovo istim intezitetom, prepuštajući se tamnoj strani svojih ličnosti. Ivana je bila prilično talentovana, a do kraja tog leta iskusila je dosta toga sa svojim bratom Nikolom.

Prepustila se i uživala u svemu, od klasičnog seksa, preko orala, bolje reći pušenja bratovog kurca i gutanja sperme, do jebanja u guzu na izmaku leta.

A kako su se dogovorili, u toku zime će pokušati da pronađu još jedan par, po mogućstvu brat – sestra, pa da sa njima podele svoje iskustvo i slast, slast kakva se može doživeti samo u zabranjenom odnosu…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 4]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Divno.

Ivanice sestro, samo napred! Sve što je tabu je strašno popaljujuće! Podrška za tebe!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x