Jebem ženu svog prijatelja i ne mogu da verujem da se to dešava!

Registrovani korisnici ne vide reklame

Želim prvo da kažem nekoliko reči o sebi. Zovem se Srđan, rođen sam 1976. godine u Kumanovu, a živim u Skoplju. Bio sam u braku 6 godina, iz koga imam dve slatke ćerkice koje žive kod svoje majke, ali ja sam stalno sa njima u kontaktu. Ovom pričom imam za cilj da vam opišem šta se desilo sa mnom i sa mojim prijateljima i kako se dogodilo da jebem ženu svoga prijatelja Gorana.

Od 2006. godine pa do danas živim sam i slobodan, jer sam razveden. Što se tiče seksa ne oskudevam, jer imam svaki put po koju prijateljicu sa kojom se viđam bez ikakvih obaveza sem seksualnih zadovoljavanja.

U Kumanovu živi moj najbolji drug od detinjstva, koji je oženjen i ima sina i ćerku. Moj drug se zove Goran, a njegova žena Ljiljana. Gorana sam spomenuo, jer će on i njegova lepa ženica biti glavni u ovoj priči, koja je od 2008. godine izmenila moj način života. Od tada ja živim drugim životom, a i oni su se promenili.

Od trenutka kada sam ostao sam, počeo sam da ih posećujem češće. Zbližili smo se, tako reći smo bili skoro svaki dan zajedno. Pričali smo o svemu, pa i o mojoj samoći, dokle ću tako i šta nameravam. Odgovarao sam onako kako sam gledao na stvari tog trenutka, a jednom prilikom nehotice mu rekoh:
– E, Gorane, kada bih sreo ženu kao tvoju Ljilju, ja bih se oženio odmah bez razmišljanja. – Goran je zaćutao i nešto se zamislio, a ja sam čisto iz prijateljskih pobuda produžio da hvalim njegovu Ljilju. Goran mi je zatim rekao da može da se nađe, samo da treba da se potraži, a da ne sumnja da ću se snaći, s obzirom na moje sposobnosti.

978814c1lm

Jednog vikenda došao sam kod svojih prijatelja u Kumanovo. Svi skupa smo otišli na izlet do Kumanovske banje. Goran i ja smo otišli da se kupamo, a Ljilja je ostala sa nekom svojom prijateljicom. Vreme za kupanje u banji bilo je određeno na pola sata. Za to vreme smo pričali nešto bezveze, a čak se i zezali na račun naših kurčeva.

Iznenada mi je Goran rekao kako je preneo Ljilji sve što sam ja rekao. Kada sam hteo da pojasnim o čemu je zapravo reč, on je samo rekao da je neke stvari nakalemio da bi ispitao njene reakcije kad čuje nešto tako o sebi. Još je dodao da se to njoj jako dopalo i da mu je rekla da se veoma prijatno oseća što to čuje i da je dodala da sam ja, po njenom mišljenju, zgodan čovek. Kada sam to čuo, ništa nisam odgovorio, ali da budem iskren, poželeo sam je, što mi se do tada nikad ni je desilo.

Kad smo izašli, Ljilja nas je čekala sama ispred, smejala se i u šali dobacila:
– Jeste li ih dobro okupali? – Goran joj uzvratio da će ih videti, pa neka sama proceni. Ceo ovaj razgovor mi je bio nerazumljiv, ali ipak prijatan. Ceo dan smo proveli u banji, tu smo ručali i celo vreme se zezali, a najviše na Ljiljin račun. Dogovorili smo se da naredne nedelje da budu moji gosti.

Sledeće nedelje su došli u Skoplje, a ja sam se kao dobar domaćin angažovao do maksimuma da im bude što prijatnije. Taj dan je za mene bio presudan, jer ja sam se zbližio sa Ljiljom. Svaki pogled ka njoj me je palio, a ona je to primećivala i još više me zezala. Rekla mi je da mi vraća za sve ono što sam joj radio u Kumanovu. Otišli smo kod mene u stan. Krenuo sam da napravim kafu, ali Ljilja mi ni je dozvolila. Rekla da želi da bude domaćica u mom stanu. Kada nam je servirala kafu, poljupcima nam je poželela prijatno. Kako je poljubila Gorana ne znam, ali mene je njen poljubac poslao na sedmo nebo.

Posle kafe Goran je ustao i rekao da želi da ide kući, a ja sam se pobunio jer nam je bilo prijatno. Rekao sam im da ostanu još i da, ako žele, mogu i da prespavaju kod mene. Na to mi je Goran rekao:
– Srđane, slušaj me dobro! Ovo što sam ti doneo kao poklon nemoj da odbiješ. Biću ti veoma zahvalan, ako ga primiš. Ali, ja moram kući, imam nekih obaveza. – Nisam video nikakav poklon. To je primetila Ljilja i rekla mi da će mi ona pokazati poklon kad Goran ode. Bio sam iznenađen ali, moram priznati, ceo dan sam zamišljao Ljilju u svom naručju. Sada sam bio srećan i prijatno iznenađen. Goran je krenuo, a mi smo pošli da ga otpratimo. Na ulaznim vratima mi je rekao: – Srđane, ostavljam ti ženu. Želim da budeš pravi muškarac, jer će mi ona sve ispričati. Nemoj da obrukaš muški rod! – Poljubili smo se i on je otišao.

Jebem ženu svog prijatelja i ne mogu da verujem da se to dešava!

Kada sam zaključao vrata i okrenuo se, ispred mene je stajala Ljilja sa nežnim i prijatnim osmehom na licu.
– Srđane, poljubi me – rekla je. Ja sam je poljubio, a ona mi je uzvratila vrelim i dubokim poljupcem. Posle poljupca zamolila me je da je unesem u kuću, kao što mladoženja unosi mladu.

Želela je rukama da se uhvati za moj vrat, a ja da je uzmem u naručje i da je unesem u sobu. Nosila je samo tanku svilenkastu haljinu, do iznad kolena, ispod koje nije imala grudnjak, a dole je nosila tange. Uhvatila me je za vrat i počela da se pripija uz mene ljubeći me strasno, a ja sam je uhvatio za guzove, koji su bili fenomenalni, i polako ih stiskao.

Odneo sam je u spavaću sobu, položio na krevet. Počeli smo da se ljubimo, kao da nam je poslednji dan života. Kurac mi se digao i nikad mi nije bio tvrđi, Ljlja je bila žena koja može svašta da uradi.

Podigao sam haljinicu. Njena pička je bila skroz mokra. Povukao sam mokre tangice i ukazao se lep trougao, veoma ukusno uređen.

tumblr_micjfxjuNH1s57a14o1_400

Ljilja je podivljala kada je osetila ruku na svojoj pički. Otkopčala mi je pantalone i počela da sisa moj dignuti, tvrdi kurac. Ja sam je prstima draškao po pički. Nismo mogli da izdržimo, svršili smo oboje, a nisam uspeo ni da uđem u nju.

Nakon toga svukli smo se skroz i pošli u kupatilo. Posmatrao sam je golu. Mislim da u tom trenutku ni je bilo lepše i jebozovnije žene na celom svetu. U kupatilu smo pustili tuš da nas malo rashladi i počeli da se milujemo. Meni se digao opet. Kad je ona to primetila, samo mi rekla da je sada njen red.

Jebem ženu svoga prijatelja?!

Naguzila se i rukama ga namestila na rupicu mokre pičke. Odmah je ušao, a ona se nabila do jaja. Celu igru je vodila ona.

Jebem ženu svog prijatelja i ne mogu da verujem da se to dešava!

Meni je rekla da samo pomažem i gledam šta ona zna da radi sa kurcem. Nabijala se i opomenula me da ga ne vadim nikako. Mogu slobodno da je punim.

Posle svršavanja, okupali smo se i tako goli otišli u dnevni boravak. Legao sam na trosed, a ona je tako gola počela da nam pravi kafu. Rekla je da smo zaslužili da popijemo kafu i popušimo cigaretu. Uz kafu smo pričali o svemu i svačemu, a najviše o nama. Rekla mi je da imam dobar kurac i da treba još bolje ga koristim. Srećna je što će noćas njena pička da bude ta koja će biti počašćena takvim kurcem. Još mi je rekla da ne pomislim kako ću moći da spavam, jer sam noćas samo njen i ona će da odlučuje o svemu.

Namestila je čaršave na pod i legla na leđa raširivši noge da joj se vidi ta prelepa pica. Pozvala me je kod sebe. Legao sam pored nje na leđa, a ona mi je legla na grudi i počela da me ljubi po celom telu.

Kad je došla do kurca, nežno ga je poljubila i stavila u usta. Počela je slatko i nežno da ga sisa, kao kad beba sisa sisu. Kurac mi se odmah dig’o, a ona se popela na mene, opkoračila me i rukom ga namestila sebi u picu.

tumblr_nijjpq52Qv1tl1g57o1_400

Počela je prvo polako da se nabija. Gledala me je u oči i upitala da li sam jutros mislio da ću da je jebem. Odgovorio sam joj da mi se mnogo svidela, ali da se nikad nisam nadao da ću ja da jebem ženu svog prijatelja.

Tada mi je rekla da je ona poklon od njenog muža i da želi da pokaže sve što zna o jebačini. Ipak, kada je svršavala, kao da sam video suzu u njenom oku, ali nikada mi nije ništa rekla o tome… A možda se i meni samo pričinilo.

Zatim smo legli na bok. Moj kurac je bio tvrd pa sam ga namestio na otvor guze, a ona me je upitala da li bih želeo da i tu uđem. Rukom mi je pomogla da odmah uđe unutra.

Ne bih sada sve to opisivao, ali celu noć je bila na mom kurcu ili ja u njenoj pički, sve do sutra ujutru. Oko šest smo zaspali i spavali do podne.

Probudio je nas Goran telefonskim pozivom. Pitao je kako smo prošli, a Ljilja je sva srećna uzela telefon i počela da ljubi apatrat i da mu priča da to što je doživela te noći, neće više nikada. Pitala me je da li želim da se javim Goranu. Uzeo sam telefon i pozdravio ga. Pitao je i mene kako je bilo i da li bismo želeli da ostanemo još jednu noć. Ljilja je rekla da se vraćamo.

Jebem ženu svog prijatelja i ne mogu da verujem da se to dešava!

Oko podne smo bili kući kod Gorana. On je bio veoma radoznao i želeo je da čuje puno stvari, ali Ljilja mu je rekla da će mu noćas sve ispričati.

Posle večere vratio sam se kući. Kad sam stigao, gledao sam sobu u kojoj smo se zabavljali i pitao se je li sve to bila istina, ili sam sanjao… Da će toliko toga da se desi za tako kratko vreme, nisam mogao ni da poverujem.

Od tada naše se prijateljstvo pojačalo. Jebao sam Ljilju kad god bismo se zaželeli jedno drugog.

Ljilja je za mene velika dama. Nikada je nisam nazvao kurvom i mislim da je ona najlepši cvet u Goranovoj i mojoj bašti cveća.

devojka puši kurac i liže glavić

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Mene je priča veoma navalila ne znam kako bih podneo da mi neki prijatelj jebene ženu ali me ta potišao strašno uzbuđuje međutim jedino što sam uspeo to je da ponekad fotoaparat svoju ženu i njene fotke podelim sa nekim nepoznatim sa mreže još ako on uzvrati drka drkajuci na moju ženu ja odem u delirijum hotdada. com

Bravo. Prelepa prica.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x