Gledaj mamu, jebi ćerku koja jako voli kurac

Registrovani korisnici ne vide reklame

Eto, već nekoliko nedelja izlazim sa tom devojkom, Anjom. Slatka mala, u stvari preslatka, deluje tako nevino. Ali, ko je bolje upozna, kao ja, shvatiće onu staru narodnu poslovicu „Ispod Mire tri đavola vire”, i koliko jednostavno voli kurac. Inače, u pitanju je rasna crnka, lepih, tamnih očiju, nežnog pogleda, simpatično prćastog nosića i podebljih usana… I pored tog anđeoskog lika ona ima i telo stvoreno za greh. Sa tim njenim čvrstim, okruglim grudima mogao sam da se igram satima, čak i da zaspim sisajući joj bradavice, k’o mala beba. Lepo, čvrsto telo izvajano na radost muškog roda krasila je i trćasta, zateknuta guza ispod koje su se pružale lepe noge, glatke kao svila i osetljive na dodir.

E sad, mogao bih da opišem i još jedan deo njenog tela, za muškarce onaj najbitniji, ali njoj nemam pristup jer, i pored svog njenog vatrenog temperamenta i želje za kurcem, nije mi davala da je jebem u pičku! Čak ni da je ližem! Govorila je:
– Šta ti misliš kakva sam to ja devojka pa da dajem svoju utrobu svakom liku koga znam dve nedelje, da ne daj bože svršava u nju… Eto ti čmar, ionako svakakva govna izlaze odatle pa može jedno i da uđe!

Možda je i bila oštra u svojim stavovima, ali mala nije baš tako mislila. Ustvari, obožavala je analni seks. Svršavala je svaki put kad sam je jebao u dupe; uvijala se, stenjala i grčila oko mog tvrdog kurca… svaki put. Još nešto jako voli… Kurac! Da ga sisa, da ga liže, da ga izdrkava među sise, da ga drži u rukama uopšte. Spermu je gutala i razmazivala je svuda po svom licu i sisama, kao da je neka krema.

Ipak, i pored sveg tog zadovoljstva koje mi je pružala, a i ja njoj, ostao je žal i radoznalost kakve to radosti krije njeno međunožje. I naravno, postavio sam sebi cilj da istražim i tu teritoriju. Plan, vrlo jednostavan: pazi je k’o malo vode na dlanu, kupuj joj sitnice, uvek joj poklanjaj pažnju… Jednostavno, trebalo je da je navedem da se zaljubi u mene! I vrlo brzo sam počeo da primećujem kako mala Anjica spušta svoj gard. Stalno smo se držali za ruke, šetali po parkovima i plažama, razmenjivali nežne osmehe i sve te ostale klinačke gluposti.

1605110-35aa48572020d711

Sve do jednog jutra, kada sam iz noćne smene dolazio do svog stana. Primetio sam da su ulazna vrata otključana. Odmah sam znao da je Anja tu, jer sam joj ja dao ključ. Mislim, više je bila kod mene nego kod svoje kuće, a i taj gest je shvatila kao moju spremnost za vezivanje. Ponekad baš nadmašim sebe u lukavstvu. Ušao sam unutra, spustio torbu sa uniformom u predsoblje i krenuo prema kuhinji gde sam čuo Anjino pevušenje.
– Šta to radiš?
– Spremam ti doručak, mačak… Dođi da te ljubnem… Cmok!
– Nije trebalo, nisam gladan.
– E, pa sad me već povređuješ, macooo… A ja se baš potrudila da ti ugodim… Buhuhu… A večeras? Bolje bi ti bilo da večeras ogladniš!
– Zašto? Idemo negde?
– Aha! Vodim te da upoznaš moju porodicu.
– E da, nikada mi nisi pričala ništa o njima.
– Pa, kad nema šta da se ispriča… Ja i moja mama Jasna smo same… Nemam ni brata ni sestru, a oca nikad nisam ni upoznala.
– I kazala si tvojoj mami za mene i ona sada hoće da me upozna?
– Baš tako, mačak! I bolje bi ti bilo da budeš na visini zadatka, jer matora je nezgodan igrač, a ja hoću da joj se dopadneš, jer mi puno značiš, srećo!

Ovo poslednje je nekako stidljivo izgovorila gledajući me tim krupnim okicama, očekujući moju reakciju dok mi je sedela u krilu. Samo sam se nasmešio i nežno je poljubio.
– Idem da spavam, umoran sam – samo sam to rekao i otišao u spavaću sobu.

Skinuo sam se u sekundi i srušio na krevet. Bio sam toliko umoran da su se oči same zatvorile i već sam počeo da tonem u san kad… Osetio sam njene usne na mojoj kiti, dodirivale su nežno glavić i pokušavale da ga „probude”.

tumblr_my8i5cuUKE1sf3a59o5_400

Sad je već bio i vlažan jer se nalazio u njenim ustima. Uvlačila mi je kurac k’o usisivač! Mmmm…

Kakav rad jezikom ova mala ima, pa ona stvarno jako voli kurac!

Moj pevac je rastao u njenim ustima svake sekunde.

Otvorio sam oči i sreo njen pogled, dok joj se glava nalazila među mojim nogama, sa punim ustima moje kurčine. Nežno sam je pomilovao po kosi i navukao joj glavu do korena mog kurca, koji se iznenada našao u njenom grlu.

Dalje je znala i sama kako da nastavi. Volela je kad je nabrekli kurac davi u grlu. Jedva je disala, ali je nastavila da nabija svoju glavu gore-dole na moj kurac, i sve brže i brže.

Gledaj mamu, jebi ćerku koja jako voli kurac

Joj,bože! Kako je kita samo klizila u njeno balavo grlo… Znao sam da neću moći još dugo da izdržim!

Znala je i ona, po pulsiranju krvi iz oteklog kurca, i spremno čekala nadolazeće talase semene tečnosti. Svršavao sam u talasima i to sve u njenom grlu. Nije htela da ga vadi iz usta, da se slučajno nešto ne prospe!

Zagrcnula se malo dok je gutala spermu.

Lagano ga je izvadila iz usta i lepo olizala i poslednju kapljicu semena sa glavića. Nežno je liznula i rupicu na vrhu iz koje je sve izašlo. Obliznula je jezikom svoje usne i slatko se nasmejala.
– To što ti nisi gladan, ne mora da znači da ni ja nisam… Eto, sad sam puna!

tumblr_lkx270SgdD1qzt74uo1_1280

To je rekla, poljubila me, legla na moje grudi i držala me dok nisam zaspao i utonuo u duboki, duboki san…

*****

Stajala je tako gospođa Jasna skroz gola ispred mene!

Crveneo sam k’o bulka pred prizorom njenih velikih sisa sa ogromnim bradavicama, koje su još uvek dosta prkosile gravitaciji i podsećale na devojačke dane.

Tek poneka uočljiva vena koja se nazirala na tim dojkama odavala je broj muških ruku koje su te sise trpele decenijama na sebi. Njihova veličina i blaga spuštenost su uspešno sakrivale i savršeno parirale blago ispupčenom stomačiću. Široki, obli kukovi slivali su se u dva lepa, malo mekana, ali podosta čvrsta i uzdignuta guza.

tumblr_nucv5iVQ741u0a2r8o1_500

Polako se ona tako okretala u mestu, prikazujući mi se iz svih uglova. Jedino je sa obe šake prikrivala svoje međunožje. Ne, nije se stidela, samo je vešto znala da izaziva i zadirkuje muški rod. Cupkala je tako, leđima okrenuta meni, pokazujući mi čvrstinu svoje zadnjice koja je tek malo poskakivala gore-dole.

Znoj je počeo da me obliva i prekriva mi lice, dok sam je odmeravao centimetar po centimetar. Iz zadnjice su joj se pružale i do kolena sužavale glatke, mesnate noge. Široki, mišićavi listovi su bili savršeni detalj na njenom telu. Okrenula je glavu u stranu i pogledala me krajičkom oka, a zatim spustila pogled i sakrila ga između gustih trepavica prekrivenih ajlajnerom i maskarom (kao i sve žene u godinama, skretala je pažnju sa svojih bora jakom i naglašenom šminkom).

Usled okretanja glave njena smeđa, talasasta kosa pala joj je preko leđa i otkrila rame na koje je ona naslonila svoju bradu. I tako, polu žmureći, pućila je svoje, od karmina, bordo usne.

A zatim ih jezikom oblizivala i vlažila…

Znala je tačno matora kurcožderka koja gestikulacija stvrdnjava mušku kitu. A bogme i meni je…

Nagnula se gospođa Jasna i raširila noge. Mahnula mi je prstićima kojima je prekrivala pičku i na trenutak dozvolila da pogledam njenu mesnatu, crnim dlačicama obraslu, vulvu. A moj vulkan samo što nije doživeo erupciju! Šake je pomerila malo više, na guzove, i prstima ih raširila dajući mi na uvid još jednu rupicu, dobro razrađenu…
– Dođi, čedo moje. Dođi kod mamice… – rekla mi je tiho, gotovo stenjući.

Progutao sam knedlu u grlu i pokušao da ovlažim svoje suve usne još suvljim jezikom, ne bih li joj nešto odgovorio. Ali reči nisu izlazile iz mojih usta. Stajao sam tako uzbuđen, teško dišući… A stajala je i gospođa Jasna, skroz gola ispred mene…

Uh, jebote! Kakav san! Sâm sam u krevetu, potpuno prekriven znojem. Zavukao sam ruku u gaće i napipao k’o kamen tvrdu kurčinu. Da se nisam probudio, sigurno bih svršio u snu.

tumblr_mfhjydqUS11r52wzyo1_500

Anje nije bilo tu, nisam je čuo kad je otišla. Pogledao sam na sat, bilo je šest po podne. Prespavao sam ceo dan i mrak je već pao. A ja treba da idem na večeru kod Anje i njene mame. O bože, njene mame! Šta mi je značio ovaj san? Ovaj vreli, vlažni san, od kog mi kita još uvek stoji uspravno i pravi šator od mojih bokserica. Morao sam da se istuširam i malo rashladim. Ali svestan sam bio koliko voli kurac i koliko želi moj kurac da ima u sebi.

Erekcija me je jedva prošla i to tek kad sam pustio skroz hladnu vodu. Obrijao sam se i obukao, sve vreme potiskujući prizore iz svog sna duboko u podsvest. Ionako sam dovoljno nervozan pred večerašnji događaj.

Izašao sam iz stana i krenuo do njih. Mislio sam da su me nervoza i zbunjenost prošli, sve dok nisam stigao do njihovih vrata i pozvonio. A vrata je otvorila upravo ona, žena iz mog sna! Ne, to nije Anja, i prethodna rečenica nije stilska figura, već neverovatna sličnost između sna i stvarnosti.

Jasna je izgledala upravo onako kako sam je sanjao! Ali, kako je to moguće, kad ja ovu ženu u životu nisam video pre ovog momenta? Taj trenutak mi je delovao kao cela večnost zbog količine misli koje su prošle kroz moju glavu. Da li je moguće da sam možda u svojoj podvesti zamislio Anjinu mamu kao stariju verziju nje same, jer postoji dosta sličnosti između njih dve, pa samim tim, slične su i u realnosti.
– Izvolite, mladiću, uđite – rekla je smireno. – Anja, stigao nam je gost.
– Iiiizvolite… Ovo je za vas – jedva sam promucao, dok sam joj pružao buket ruža koji sam kupio usput.
– Hvala, mladiću, baš lep gest od Vas – rekla je, dok je uzimala cveće i slučajno me dodirnula po ruci.
– Stigao si, srećo… Je l’ to cveće za mene? Jaaaooo, baš je lepo!
– Ne, kćeri, to je Vladimir meni doneo… A sad… Zašto vas dvoje ne biste seli u dnevnu sobu, dok ja stavim ovo cveće u vazu i postavim nam sto? – Anja se malo iznenadila majčinom odgovoru, ali se zato odmah nasmešila, pogledala me u oči i povela me za ruku u drugu sobu gde smo seli na kauč.
– Šta ti je, Vladice… Što si tako nervozan? Nema potrebe da budeš. Čini mi se da si se dopao mojoj kevi…
– Šta?! Kako to misliš „dopao”? Nnnisam!
– Pa, dopao kao fin mladić… Kako drugačije?
– Pa, nikako… Nikako drugačije… Ne znam ni šta pričam od stresa… Jako sam loše spavao, pa sam još zbunjen i pod utiskom.
– Joooj, ružno si sanjao… Dođi da ljubim, da prođe. – Pribila se uz mene i dlanom mi pomazila obraz. Zatvorila je oči i počela nežno da me ljubi.

Gledaj mamu, jebi ćerku koja jako voli kurac

Pokušao sam da prođem prstima kroz njenu kosu, ali sam tek tada skontao da joj je sva pokupljena u kikice. U stvari, cela Anja je bila sređena u nekom klinačkom fazonu internat srednjoškolke.
– He he, kakav ti je sad to novi imidž maloletnice?! – nasmejao sam se, već malo opušteniji.
– Ma, to ja zbog keve. Za nju sam još uvek njena mala, nevina devojčica… A ti, valjda, znaš bolje od toga? A sad, ćuti i ljubi!

Ponovo smo se zagrlili i počeli sa dugim poljupcem. Zatvorio sam i ja oči. Prepustio sam se njenom zagrljaju. Trajalo je to žvalavljenje. Polako sam počeo da se opuštam i bolje osećam. A i ona. Spustila je ruku među moje noge i počela da gladi moju muškost. Ruka mi je sama poletela za njenim grudima. Otvorio sam oči u želji da gledam njeno lice, ali ugledao sam njenu mamu kako stoji iza nje i ćutke nas posmatra.
– Khm! Mladiću… Anja, kćeri, da li bi mogla da mi malo pomogneš sa ovom piletinom (držala je pečenje u rukama), da je isečemo u kuhinji… A Vi, Vladimire, možete pričekati za trpezarijskim stolom da iznesemo večeru.

Anja je u trenutku poskočila od mene, stidljivo se nasmešila, a zatim otišla sa svojom mamom u kuhinju. A ja… Malo je reći da sam pocrveneo od stida… opet. U zemlju sam mogao propasti istog trena. Izgleda da večeras mojim mukama nema kraja. Dobro da me moja domaćica nije izbacila iz kuće, kad me je zatekla u vrelom petingu sa svojom ćerkom jedinicom… U stvari, nije nikako odreagovala?! Pitam se koliko nas je dugo tako posmatrala. Čini mi se zapravo da je keva malo voajerisala.

Ta teorija mi je izvukla smešak na lice i popravila raspoloženje. Otišao sam u trpezariju i seo za sto. Čekajući tako njih dve posmatrao sam sobu oko sebe. Soba, a i kuća generalno, je bila lepo i luksuzno sređena, gospodska. Nisam imao pojma da Anja ima para. To je, naravno, ne čini ništa manje privlačnom. Potrajalo je tako moje razgledanje i čekanje nekoliko minuta. Taman da malo razbistrim glavu i da počnem da se normalno ponašam. A onda su i njih dve ušle u sobu noseći večeru. Za mene je to u tom trenutku baš bio zanimljiv prizor za oči. Čist kontrast! Droljasta ćerka je upakovana u paket nevine školarke, sa sve kikicama, kariranom haljinom do kolena i zakopčana do grla; bez trunke šminke, naravno. Još joj samo pegice fale. A potajno jako voli kurac…

I gospođa mama, prezentirana više kao otmena kurva, nego kao ugledna gospođa. Crna suknja joj je bila dosta dugačka, ali joj je šlic sa strane bio toliko visok da joj je guzica iz njega mogla ispasti. Crvena, svilena košulja, sa previše otkopčanih dugmica, samo je isticala prelep dekolte. Oko vrata je naravno imala dugu bisernu ogrlicu čiji se drugi kraj gubio između tih masivnih dojki. Naglašeni crveni ruž je isticao usne, crna maskara trepavice, a čak je i njena tamno-riđa kosa bila sva lepršava i puna volumena. Kao da matorka pokušava da vrati davno prošle godine kada je, sigurno, bila glavna riba u gradu i bila predmet želja i vlažnih snova. A ko zna kad je poslednji put dobila jebačinu, dok od ćerke traži čednost i umerenost, ne dopušta joj da odraste…

Sigurno su mamica i njeno strogo vaspitanje glavni razlog zašto njena ćerka još uvek ima ceo himen. A možda je samo ljubomorna na ćerkinu mladalačku lepotu i ne dozvoljava joj da je zaseni. Ta mi je pomisao malo zasmetala. Ali sam se onda setio njene ćerke, kakvu je ja znam, i shvatio da je ceo njen karakter i ličnost proizvod buntovništva i inata prema takvom vaspitanju.

Oteo mi se osmeh na licu od tih misli. Rešio sam da prestanem da budem toliko fin i da večeras, na ovoj večeri, unesem malo zabave i iznesem malo istine na videlo. Nasmejala se i Anja, kad je videla moj smešak. Naravno, nije znala o čemu ja tada mislim, ali je znala na šta obično mislim kad se tako smeškam. Sedela je ona prekoputa mene, a njena majka na pročelu stola, između nas dvoje. Gđa. Jasna nije ni gledala u nas. Pogleda uprtog u tanjir, u tišini je večerala. Anja i ja smo gledali jedno u drugo. Pogledala je Anja krišom i ispod stola, a zatim u svoju majku koja je i dalje gledala šta jede. Samo sam posmatrao Anjicu i primetio onaj njen vragolasti smešak, koji je obično značio da je željna da se „igra”.

A zatim sam shvatio i o čemu se radi, jer sam osetio Anjino golo stopalo između mojih nogu, kako mi blago pritiska testise. I njeno stopalo voli kurac! Sve se to dešavalo ispod stola za kojim je sedela i njena draga mamica. Čini mi se da ju je baš to i palilo… A i mene je. Počeo sam da se uzbuđujem i „rastem” od njenih dodira i pogleda, ali i od činjenice da možemo da budemo uhvaćeni svakog trenutka.

99bd77eb50422951792f21f2ddea7a27

Njeno maleno stopalo je počelo sve brže i jače da trlja moje međunožje. Jezikom je počela da oblizuje svoje usne ne skidajući pogled sa mene. Počeo sam teže da dišem. Morao sam da se trudim da ne pokažem da uživam. Pogled mi je skrenuo na njenu mamu, čisto da proverim da l’ nas posmatra, ali se zadržao na njenom fenomenalnom dekolteu. Tako nagnutoj nad tanjirom, sise samo što joj nisu ispale iz te raskopčane košulje, pravo u tanjir. Tako sam želeo da ih dodirnem. Anja je očigledno primetila gde ja gledam, pa me je blago šutnula u muda. Ja sam zastenjao od bola, a ona je tom prilikom udarila kolenom u sto i zadrmala ga. Jasna je podigla pogled, ali nas je i dalje gledala spuštene glave. Prvo je na brzinu pogledala mene, a onda malo duže svoju kćer. Kao da je znala šta smo radili. Anja se momentalno postidela i spustila pogled u svoje krilo.
– I, mladiću, čujem od svoje ćerke da radite kao radnik obezbeđenja… Je l’ uspevate da živite od toga? Ili ste, kao i većina današnje omladine, bez ambicija u životu?
– Vlada studira bankarstvo, mama…
– Nisam tebe pitala, kćeri. – Jasno mi je bilo da ona na nas i na naše postupke gleda sa prezirom i gnusanjem, zato i pokušava da provocira. Naravno, nisam joj ostao dužan.
– Mislite današnja omladina nema ambicije ili novi dečko moje devojčice?
– Pa, za ostale ne znam, ali zato si ti tu, pa tebe pitam.
– Ja sam većinu svojih ambicija ispunio… Izlazim sa Vašom ćerkom.
– Ne još dugo, ako se ja pitam.
– U tom je slučaju dobro da se Vi ne pitate. Anja je odrasla devojka i može sama da odlučuje sa kim će da se prca.
– Kako ste vulgarni! Ja ne mogu dalje da vodim ovakav razgovor… Anja, dušo…
– A zašto ne možete dalje da slušate? I vi se tucate, zar ne?
– Molim vas… – Anja je izbečenih očiju i crvenih obraza posmatrala ovaj, već otvoreni, sukob između mene i njene majke. A njena mama je postajala sve uznemirenija i samo je skretala pogled levo ili desno, da me ne gleda. I sam je počela da zamuckuje i da crveni.
– Aaaa, tu je problem! Vas nema ko da jebe, pa ne možemo ni mi… Niko nije dovoljno dobar za Vašu ćerku, pa ni za Vas… Da samo znate za šta je Vaša ćerka sve sposobna…
– Napolje! Smesta napustite moju kuću!
– Polako, što se tako žurite da me izbacite? Niste se žurili da nas prekidate kad smo se Anja i ja vatali na kauču. Posmatrali ste sve vreme i verovatno poželeli da nam se pridružite. Garant ste ovlažili! Mogu da se kladim da biste, da Vam onda u ruci nije bila piletina, protrljali svoju pičku na prizor ove „piletine”, je l’ tako? – Matora je zanemela i iskolačila svoje oči na mene, u čuđenju.
– Ako volite da gledate takve stvari, onda sad gledajte još malo… – Kažiprst svoje desne ruke umočio sam u desert (neki šlag) i ispružio ruku u pravcu Anjinih usta.
– Hajde, Anja, zini. Zini i sisaj ovaj prst k’o što sisaš moj kurac… Pokaži mamici kako ti to dobro radiš. – Anja se radosno osmehnula i uzela moj kažiprst u usta olizavši sav šlag sa njega.

a29ab87fc76dcd59d3ac41eb8b70de7a

Mogla je celu šaku da mi proguta kako je zinula. Pomerala je glavu napred-nazad sa usnama obavijenim oko mog prsta. Sve vreme je gledala nekim radosnim pogledom u svoju mamu. Konačno joj je bilo dosta ćutanja i udovoljavanja njenim željama. A mama… Ona je toliko pocrvenela da joj se ni šminka nije toliko jako primećivala. Ali nije skidala pogled ni na trenutak sa ovog prizora. Nije čak ni treptala. Počela je i da guta knedle u grlu.
– Dobro, dušo, dosta je bilo. Vidiš da će da pozli tvojoj dragoj mamici…
– Ne!
– Šta „ne”, gospođo?
– Ne, ne morate stajati zbog mene… Samo nastavite… Molim vas…
– Hahaha… OK! Hajde, dušo, da priredimo peepshow tvojoj mamici. Ionako ovakve stvari nije videla odavno uživo… Sad ćeš ti lepo da zadigneš tu tvoju suknjicu, da vidimo šta imaš ispod… E, tako! Mmm… Lepe su ti te tangice… Skini ih!

Neverovatno je bilo videti taj prizor Anjine obrijane pice pred iskolačenim očima njene majke, koja je sa uzbuđenjem iščekivala da vidi kako ću da joj pojebem ćerku pred njenim očima. A možda i nju…

Gledaj mamu, jebi ćerku koja jako voli kurac

Prišao sam njenoj majci sa leđa dok je još uvek sedela u pročelju i gledala u ćerkinu golu vulvu. Stajao sam iza i iznad nje. Spustio sam svoje ruke na njena ramena. Zadrhtala je.

Polako sam spuštao šake na te njene masivne grudi. Uzdahnula je. Bilo ih je teško obuhvatiti u šake, baš su velike, a istovremeno i meke na prvi dodir. Oseti se i njihova čvrstina kad se malo jače pritisnu. Osetio sam i njene ukrućene bradavice preko brusa i košulje.

– Hajde, bejbe, diraj tvoju miku, dok te mi gledamo, i gledaj kako ti milkim mamu. Je l’ ti se dopada to?
– Da, ljubavi, dirki mi mamu… Stisni joj sisice malo jace! Mmmhmh… Uuuhhh… Mmmm… Jače, ljubavi! Zavuci svoje šake u njenu košulju i izvadi ih napolje da ih i ja vidim… Mmm, daaa, srećo… Vidiš kako su lepe i velike mamine sisojke… Aaahhh… To sam ja sisala kad sam bila mala… Aaaaahhh… Htela bih i sad!

Jasna je sve vreme ćutala i dahtala. Gledala je sa mnom kako se njena ćerka samozadovoljava posmatrajući nas. Trljala je juniorka njenu vlažnu mačkicu. Trljala je kliću sve jače palcem. Skinula je Anja i gornji deo i brus pokazujući da i njene grudi nisu male niti išta manje lepše od majčinih.

Ponovo mi je pokazala koliko samo voli kurac…

Ja sam počeo da se sve više spuštam rukama ispod pojasa njene majke. Pocepao sam joj suknju, dok je još sedela na njoj i preko njenih ramena posmatrao noge u svilenim čarapama sa čipkom i halterima. Prstima obe šake dodirivao sam skroz mokre, providne gaćice. Zavukao sam levu ruku unutra napipavajući vlažni žbun stidnih dlačica i ispupčeni klitoris. Svoju bradu sam naslonio na njeno rame i počeo da joj šapućem u uvo:
– Sviđa ti se ovo, droljo matora? Voliš da te diram? Voliš kad ulazim u tebe… Eto, već si spremna, vidiš?
– Aaahhh! Da, da, unutraaa… Tu, tu stavi i drugiii… Hajde, mladiću… Hajde, jebaču!
– Tako ću i tvoju ćerku da jebem, a ti ćeš da gledaš… Da gledaš kako joj uzimam nevinost, a onda ću da jebem i tebe…
– Da! Da! Daaaa… Hoću ga u sebi. Hoću ga celog… Toliko dugo nisam imala muškarca u sebi… Mmmhmhmm…

Anja nije mogla da čuje šta sam šaputao njenoj majci. Mogla je da čuje samo šta je ova cijukala, i to ju je još više napalilo. Toliko, da je drugom rukom, kojom je dotle stiskala svoje bradavice, počela da razrađuje svoj šupak. Ona je svršavala na majčino vrištanje, a njena majka na moje prste i na ćerkine obe ruke na obe rupice, skoro pa triple-fisting!

Slušao sam ih obe kako vrište, ciču, uzdišu i izdišu dok su svršavale. A ja sam bio toliko tvrd i uzbuđen, da sam mislio da će mi kurac eksplodirati koliko je nabrekao.

Gledaj mamu, jebi ćerku koja jako voli kurac AH TO MI RADI

Kada su obe svršile u ovom zagrevanju, predložio sam da svi troje uđemo zajedno u kontakt.
– Dođi, Anja. Klekni ovde kao i ja, ispred stolice tvoje mame. Sad ćemo da joj isisamo i pomuzemo te sisetine, a? Ali, samo ustima, ruke imaju posla dole na mami. Ja ću joj dirati čmar, a ti joj diraj picu.
– Hihi, mamica će nas podojiti… Biće mleka za oboje… Hihihihiii!
– Jao, decooo… Mmmm… Niste normalni! Jaoj, Anja! Ne cimaj tako jako bradavicu, niiisiii više mala, sad imaš zubiće… Je l’ tako grickaš i Vlaadiiin kurac? Uuuhh… Aaahh!

Kada smo je dobro razradili i proširili na obe rupe, nisam mogao više da izdržim. Morao sam da pređem na ful kontakt. Ustao sam ostavljajući Anju da kleči ispred raširenih nogu svoje mame. Spustio sam pantalone i gaće i pustio već podugnutu kurčinu na vazduh. Sad ćemo videti koliko zaista voli kurac u sebi.
– Zini, bejbe! Hoću da mi tvoja usta prvo malo ugreju pišu pre nego što ga zabijem u mamicinu prevruću mikicu… Hajde… Takooo!

Počela je da mi puši bez imalo oklevanja. Njena usta i grlo su željno dočekali moj kurac i sve više ga vlažili gustom i lepljivom pljuvačkom, dok se njena glava nabijala na moj kurac napred-nazad, naravno bez pomoći ruku. Za to vreme ja nisam kao i obično gledao u njene oči, već u njenu mamu i sve njene čari. Pogled na te njene obline me je previše uzbuđivao i morao sam da prekinem pre nego što svršim.gif milf

– Stani, dušo, polako. Još imamo da se igramo… Sad ćemo malo mamici da damo šta joj treba.
– Da, da! Daj mi ga, dete… Dugo nisam primala tako jedan divan primerak muškosti u sebe… Hoću ga u sebi, duboko u sebi… Mmmm…

Počeo sam polako da prodirem u njenu vlažnu, riđu pičku. Želeo sam da vidim svaki njen mali izraz lica, dok joj skidam „paučinu” koja se tu već neko vreme uhvatila. Duboko je uzdisala sa svakim centimetrom mog kurca koji je ulazio u nju. Osećao sam se tako dobro, kad je počela da me steže svojim dobro razvijenim vaginalnim mišićima. Jebao sam je sa uživanjem i, još uvek, laganim tempom.

Ulazio sam i izlazio iz nje osluškujući kako se ritam njenih uzdisaja ubrzava sa mojim ubrzavanjem i nežnim guranjem u to iskusno mesto. Dođavola, šta sam sve propuštao ovih nedelja ne jebući Anju vaginalno.

Gledaj mamu, jebi ćerku koja jako voli kurac AH TO MI RADI

Osećao sam da neću još dugo izdržati.

– Tako, dečače, taaakooo… Samo me duboko jebi… Aaaahhh… Duboko i sporooo…
– Ne mogu još dugo, svršićuuuu… Aaaahhh!
– Nemoj da ga vadiš! Ne vadi ga! Napuni me, napuni me svojim semenom… Svrši u mojoj pički.
– Aaaa… Aaahhhh… Aaaa…

Svršavao sam u dugim, obilnim talasima. Osećao sam kako se njena već vrela pička još više greje mojom spermom i kako je ona zgrčila pičku oko mog kurca, da me skroz iscedi. Izvukao sam ga napolje, još uvek tvrdog kao i kad sam ga stavio u nju. A ona je ostala otvorena i razjebana, dok je moja sperma polako curila iz nje na stolicu na kojoj je sedela.
– Ali… Ali, hoću i ja malo… Zar si već gotov, dušo? – Pogledala me je Anja zbunjeno i razočarano.
– Ne brini, kćeri. Slobodno se posluži sa ovim sirupom što curi iz mamine mike, a ja ću pripremiti tvog dečka za nastavak. Dobićeš i ti svoju porciju, nije mamica zaboravila na tebe, čedo…

Uzela je matora moj pimpek u usta, dok se njena ćerka licem približavala njenom međunožju i jezikom ulazila u njen rašireni otvor kupeći i poslednju kapljicu koja se cedila napolje. Na ovaj prizor nije mi ni trebalo pušenje od iskusne gospođe da bih odmah bio spreman za nastavak. Napalio sam se neverovatno!

Gledaj mamu, jebi ćerku koja jako voli kurac

Zgrabio sam Anju za ruku i podigao je da ustane. Uhvatio sam je za struk i podigao je da sedne na sto raširenih nogu, koje su visile preko ivica stola. Zadigao sam joj tu kariranu suknjicu preko njenog stomaka.

Obrijana pičkica se presijavala koliko je bila vlažna. Tad sam shvatio zapravo koliko ova devojka voli kurac.

Naslonio sam vrh svog kurca na te mesnate usmine i trljao ga gore-dole stimulišući i njen klitoris. Ubrzo sam počeo da ga guram unutra. Dok sam polako prodirao u Anjinu još netaknutu vaginalnu šupljinu, slušao sam njeno lagano ječanje. Bolelo ju je, ali nisam imao nameru da stajem.

Najbolje je da se to uradi odjednom i bez prekida. Pritom sam je prstima štipao za bradavice da joj skrenem pažnju sa prijatnog bola uzrokovanog cepanjem njenog himena.

Gledaj mamu, jebi ćerku koja jako voli kurac AH TO MI RADI

Grč na njenom licu uskoro se pretvorio u izazovni pogled suznih očiju koje su se fiksirale na moje. Usnu koju je dotada grizla, sada je oblizivala jezikom.

Lepo i polako sam je jebao. Bili smo jedno drugom u lice i osećali dahove jedni drugih. Ona je zatvorila oči, zabacila glavu i nagla se unazad naslanjajući se laktovima na sto.

Njene majke, na koju smo u zanosu zaboravili, setio sam se kad sam osetio njene prste na mojim bokovima. Počela je da mi spušta pantalone i bokserice skroz do članaka. Svejedno se nisam okretao, jer nisam hteo da propustim ni jedan trenutak uživancije koji mi je pružao pogled na Anjicine grimase koje je pravila u orgazmičnoj ekstazi.

tumblr_ngwof8LNvv1rr0407o1_500

Isti ti prsti, ukrašeni dugim, oštrim noktima mama Jasne, uskoro su širili moje guzove da bi njen jezik mogao da lizucka moj čmar. To mi je prijalo i dobio sam želju da uđem jače u njenu ćerku, čije sam noge podigao na svoja ramena.

Nisam ubrzavao, ali sam ulazio sve dublje u nju

Ona je sada već ležala na stolu i potpuno se prepustila uživanjima.

tumblr_mk1qgwRvPS1r3r865o1_500

Jasna je pored lizanja mog anusa jednom rukom lagano stiskala moja muda, što je činilo moj kurac još tvrđim. Trajao je tako taj položaj jedno deset minuta na svačije zadovoljstvo, dok me najstarija učesnica ove tročlane orgije nije udaljila od stola, želeći da se i ona aktivnije uključi i dobije svoj deo porcije.

Popela se na sto i klekla na sve četiri opkoračivši svoju ćerku. Sad smo ja i moj vršnjak imali čak četiri mete za izbor. Ipak sam nastavio da, sada već, nabijam tesnu, tek deflorisanu pičkicu, koja toliko voli kurac, jer mi se po Anjinim teškim i ubrzanim uzdasima činilo da će uskoro svršiti.

A njenoj mami sam rešio da uzvratim uslugu i prstima joj raširio guzicu i svoj jezik nabijao u njen rektum. U svem tom komešanju Jasnine masivne dojke su bukvalno šamarale Anjino lice i gušile njene uzdahe. Ali, ipak se čulo:
– Joj… Joooj… Jao, bože! Mmhh… Vla… Vlajče… Ja, ja… Mmmmhhh… Ja svršavaaaam… Mmmm…

Gledaj mamu, jebi ćerku koja jako voli kurac

I zaista, moj kurac se trenutno nalazio u takvom epicentru predivnih kontrakcija, toplote i sokova koje je proizvodila njena utroba. Neopisiv osećaj! Polako sam usporavao, ali Anja se još uvek sva tresla svršavajući skoro minut… nije mogla da se smiri. Toliko voli kurac da ne želi da ovo prestane.
– Aaahh… Mmmm… Mmmm… Neve… Neverovatnooo… Fenomenalnoooo! Volim te, ljubavi! Učinio si me tako srećnom… Volim te, Vladice – prostenjala je ona.

Polako sam izvlačio svoju muškost iz njene pice. Rukama sam potiskivao guzicu njene majke primoravajući je da skroz legne na svoju ćerku i prisloni pičku na ćerkinu.
– Bože, kćeri, osećam kako se još treseš! I tako si vruća, k’o da imaš groznicu… Mmmm, tvoja mikica je sad ugrejala i maminu.

Ja još nisam bio gotov i još mi se igralo. Navalio sam na mamicinu guzicu-rupicu. Strpao sam ga naglo, odjednom i duboko. Matora kučka samo što nije zavrištala, ali se brzo snašla i uzvratila sa stiskanjem njenog čmarnog prstena. Zabio sam ga tako par puta i onda ga iščupao van, da bih ga isto tako hitro uvalio u čmar njene ćerke.

tumblr_nolqtjroiw1sw8qefo1_500

Toliko sam se drmao da su se njihove pice satirale jedna o drugu.

U sledećih par minuta sam tako par puta uskakao kurcem iz jedne guze u drugu. Silovito sam nabijao unutra, a one su gotovo cičale od ugodnih bolova. Nisam više mogao da izdržim, bio sam blizu da eksplodiram… Ali nisam želeo cream pie, želeo sam da ih isprskam obe po licima. Izvukao sam ga iz Jasnine guze i zakoračio korak unazad.
– Dole, obe, brzo! Kleknite jedna do druge! Brzoo… Svršiću! Pribijte se jedna uz drugu, obraz uz obraz! Tako, tako… Eeeevo gaaaa…

Počeo sam da prskam spermu po njihovim licima u tolikim količinama da je to bilo neverovatno. Tako se tretira svaka žena koja voli kurac.

Gledaj mamu, jebi ćerku koja jako voli kurac AH TO MI RADI

Jasnu sam isprkao preko nosa i desnog oka. Anju skroz po obrazu, usnama a jednu „slinu” i preko čela. Bile su prelepe tako išarane!

Na kraju je ostalo još samo da naslonim glavić između ta dva para usana, da ga očiste. To su i uradile.

Počeo sam da posrćem unazad od izmorenosti i siline orgazma. Stigao sam samo da vidim njih dve kako ližu moju spermu jedna drugoj sa face, kao mačka kada kupa svoju malu mačkicu. Pao sam leđima na pod nekoliko metara ispred njih.

Njih dve su klečale i oblizivale se, a zatim se spustile na sve četiri i krenule da puze prema meni mazno me gledajući i vrckajući guzicama. Nisam mogao da odlučim koja od njih dve više voli kurac i spermu.

Gledaj mamu, jebi ćerku koja jako voli kurac AH TO MI RADI

Prele su kao mačke i želele su još jednu rundu… Moje dve mačkice…

 

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x