Provalila je kad sam je slikao na ulici a onda sam je pojebao

Registrovani korisnici ne vide reklame

Baš je toplo danas – pomislio sam dok sam koračao. Bio sam mamuran, ali ne previše. Nije me ni glava bolela; više se sve oko mene vrtelo, imao sam onaj čudan osećaj. Kada sam u takvom stanju, a dosta često jesam, obično sam prilično napaljen i kroz glavu mi prolazi samo jedna misao. Kako bih sada nešto dobro pojebao, onako divljački, jako, do iznemoglosti!

Vraćao sam se kući. Bilo je oko podneva i iz sporedne ulice baš ispred mene se pojavila devojka. Mogao sam da joj vidim samo leđa. Duga smeđa kosa, visoka, na visokim štiklama, u zategnutim farmerkama koje prijanjaju na telo, a guza, savršena i puna, štrčala je, pucala u tim pantalonicama.

Dosta brzo je koračala. S obzirom na moj mlitavi hod, morao sam da ubrzam da mi ne bi pobegla. U prvom momentu nisam znao šta da mislim, kita mi je pulsirala svom silinom. Mislio sam da će eksplodirati. Bio sam previše napaljen.

Provalila je kad sam je slikao na ulici a onda sam je pojebao

Pošto na ulici i nije bilo puno ljudi, tek po koji prolaznik, pomislio sam da je uhvatim za dupe, pa šta bude. Naglo sam se trgao iz te ludačke ideje i spustio u svest. Pomislio sam – budalo jedna, nisi divljak! Međutim, nisam hteo da mi pobegne. Hteo sam da je upijam i zamišljam u raznim pozama. Zatim mi je jedna druga ideja prošla kroz glavu. Zašto ne bih uslikao tu savršenu guzu i makar je imao za uspomenu i kao materijal za drkanje.

Bila je nekih desetak metara ispred mene. Zumirao sam maksimalno, ali slika i nije bila nešto. Odlučio sam da malo bolje priđem. Na nekih metar od nje, gotovo da sam je mogao dodirnuti, opalio sam iz telefona. Baš u tom momentu na ulici je bilo prilično tiho, a zvuk sa kamere telefona je bio neverovatno glasan. Okrenula se i pogledala me pravo u oči. Ups, nevolja! Koji sam debil!
– Jesi li ti to mene slikao? – upitala je dosta mirnim tonom.
– Da – ne znam šta mi bi, zašto ne slagah nešto…
– Što?
– Da budem iskren, svidela si mi se od pozadi, pa sam hteo neku uspomenu.

e0ea7a2baaabf4b213da20d136355f0d

Nasmejala se i samo nastavila da korača. Ostah zbunjen. S obzirom da je bila dosta viša od mene, plus na visokim štiklama, pomislio sam da nisam njen kalibar i da mogu samo da sanjam o njoj. Sa tom mišlju sam se pomirio i nastavio napred. Malo sam ubrzao korak i u momentu dok sam je obilazio, prokomentarisala je:
– A spreda ti se nisam svidela?
– Da sam slep, verovatno mi se ne bi svidela – rekao sam kroz smešak.
– Pa što me ne slikaš i od napred.
– Ne bi ti smetalo?
– Ne! – odlučno je odgovorila.

Izvadio sam telefon i krenuo korak, dva unazad kako bih je uhvatio u pun kadar. Opalio sam sliku i prišao da joj pokažem kako je ispala.
– Pa i nije nešto, slaba ti je kamera – rekla je sa smeškom.
– Zeza ovo sunce, pravi čudan odsjaj.
– Ajmo onda negde gde nije sunce. – Preseče me živog. Nikada u životu tako nešto nisam doživeo, čak ni pomislio da ću doživeti.
– Hm… Pa, ne znam gde bismo mogli – rekao sam naivno.
– Kod tebe ne može? – pitala me je čudnim tonom.
– Daleko sam odavde, a ne znam da li imaš toliko vremena.
– Ništa, idemo do mene. Ja sam tu centru… Pa da uslikamo to kako valja.

Uh, opet panika, ali pozitivna. U glavi frka, hiljadu kombinacija, možda stvarno hoće samo da je slikam. ,,Majmune, kakvo crno slikanje!’’

Usput smo ćaskali onako neobavezno, upoznali se i za tili čas stigli ispred zgrade u kojoj je stanovala. Ušli smo u zgradu i pozvali lift. Stanovala je na sedmom spratu i baš negde u penjanju liftom nova misao u glavi, ,,Kondomi!’’ Na vratima sam se vešto izvukao:
– E, pa ovo nema smisla. Dolazim ti prvi put u kuću praznih šaka. Vraćam se za minut.
– Ma daj, opusti se.
– Ne, ne! Ne dolazi u obzir. Eto me za minut, samo da strčim do prodavnice.

Uleteo sam u lift. Kurac mi je bio prenabreknut. Od sreće nisam mogao ništa ni da pomislim. U prodavnici sam kupio čokoladu, sok i šest kondoma. Zvonim na vrata, otvara. Presvukla se i uskočila u kućnu varijantu, u helanke koje su još bolje ocrtavale guzu. Gore je imala nek belu majicu.

tumblr_mgfms8Dc9a1s1j8e8o1_500

Ušao sam, a ona mi je uzela jaknu iz ruku i okrenula se da je okači na čiviluk. Sagao sam se da razvežem pertle i skinem patike, kada sam joj pogledao u stopala. Opet naboj u kurcu, imala je duga stopala, lepe duge prstiće, a nokti na nogama su joj bili lakirani u plavo.

Ne znam zašto, ali sam poželeo da joj oližem noge. Nikada nisam imao taj fetiš, ali ovo me je sad u ovakvom izdanju nenormalno palilo.

Ušli smo u sobu, ostavio sam kesu sa sokom i čokoladom na stolu i uputio joj smešak.
– Nije trebalo to da kupuješ!
– Nema smisla. Daješ mi da te slikam, mogu makar malo da ti zasladim današnji dan – rekao sam dosta zavodničkim glasom.
– Pa, valjda ćeš ga zasladiti – uzvratila je vešto.

Prišao sam joj, bila je gotovo za glavu viša od mene i bez štikli. Privukao sam je sebi i pitao:
– Ne smeta ti ova visinska razlika?
– Ne, čak naprotiv!

tumblr_njq20hHCpt1u4yiv6o1_500

Ruku je stavila na moj šlic i osetila buktinju. Počeo sam da je ljubim strasno. Gurao sam joj jezik gotovo do krajnika. Hteo sam celu da je oližem.
– Idem da se istuširam – rekla je kad sam joj izvadio jezik iz usta.
– Hajde, pa bih mogao onda i ja?
– Naravno.

Istuširala se i izašla sa peškirom oko glave. Obukla je helanke i majicu i prepustila mi kupatilo. Na brzinu sam se istuširao i izašao samo sa peškirom oko struka.

tumblr_ni2ewjVyKq1seah2vo1_400

– Gde smo ono stali? – pitao sam je sa smeškom, dok sam spuštao peškir.

Bez reči mi je prišla i spustila se ispred mene na kolena. Počela je da mi obrađuje dignutu kurčinu.

Masirala mi je jaja i grickala glavić. S vremena na vreme bih je lupkao glavićem po jeziku i nosu. Pušila ga je vrlo predano. Uživala je u kurcu.

Provalila je kad sam je slikao na ulici a onda sam je pojebao

Toliko sam bio napaljen da sam posle par minuta počeo da se grčim. Osetila je to i rekla mi:
– Svrši mi u usta!

Eksplozija! Iz muda mi je kuljala vatra. Pojebao sam je i isprskao celu…

Isprskao sam joj celo lice, napunio usta, nisam mogao da prestanem da se tresem od uzbuđenja.
– Auuu… Ovo dugo nisam doživeo – jedva dođoh do daha.
– Idem da se umijem, pa da nastavimo – uzvratila mi je.

Kada se vratila, opet sam joj krljnuo jezičinu u usta i podigao je sa zemlje u naručje. Spustio sam je na krevet, svukao helanke sa nje i počeo da je ližem po pici.

tumblr_n9rp3skHVX1sjo6cco5_500

Vrlo vešto sam palacao po pičiću jezikom. Gurao sam ga u nju, a ona je pustila vlagu.

Osetio sam joj ukus, savršenstvo… A onda sam je pojebao za sve pare…

Kada sam joj dobro podmazao pičić, podigao sam joj noge na ramena i ušao u nju polako. Zaječala je sa ulaskom glavića. Gurao sam ga cenitmetar po centimetar, dok ga nisam zabio do jaja i uhvatio ritam. Noge su joj bile duge. Savršeno smo se uklopili u tu pozu.

tumblr_nmg1jrDFTD1svnfi3o8_500

Jebao sam divljački, navaljivao, gledao je pravo u oči, ludela je, jecala, bila je izuzetno glasna, samo je vikala:
– Jebi, jebi…

Nakon dobrih desetak minuta punjenja malo sam popustio ritam i uspravio se. Bio sam još uvek u njoj, ali su mi njena stopala došla ispred nosa.

Počeo sam strasno da joj ližem noge. Gurao sam jezik između prstića, lizao joj stopala. Ukus njenih nogica me je uzbudio, da sam opet počeo da se grčim.

Provalila je kad sam je slikao na ulici a onda sam je pojebao

Izvadio sam ga iz nje, svukao kondom i seo joj na stomak. Kurac mi je bio ispred njenog nosa. Gurnuo sam joj u usta kitu i počeo da je brzo dosta tucam u usta. Primala je to bez problema.

Svršio sam joj direktno u grlo. Malo se zagrcnula, ali bez problema progutala i poslednju kap.

Digla mi ga je ponovo i stavila drugi kondom. Ležao sam na leđima, a ona je sela na njega. Počela je laganim ritmom, a zatim sve brže i brže da jaše.

tumblr_ni6jlcDtoD1tlw46uo1_500

Pozvala me je da i ja uključim kukove. Počeo sam brzo da je karam, sve jače i jače…

Nakon deset minuta njenog ludačkog jahanja, uzdigla se na sekundu sa kurca. Bila je u transu, iz pice je počela da joj šiklja sluz. Gurnuo sam prste u njenu picu, pokupio malo soka i olizao prste. Bila je to najslađa tečnost koju sam u životu probao.

Karali smo se gotovo celu noć. Jebanje koje se pamti za čitav život! Hvala joj!

tumblr_mrj557DTl21s3wk15o1_400

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x