Jebozovna snajka, moj brat i ja, na bazenu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Moj brat od tetke je stariji od mene osam godina. Kada se oženio, ja sam imao 15 godina. Kurac u to vreme nisam ispuštao iz ruke, drkao sam nekad i po jedanaest puta dnevno. Jedne letnje noći sam bio kod njih u gostima. Brat je malo popio i rekao mi da ostanem da spavam kod njih, ako nemam ništa drugo pametnije da radim. Ja sam mu odmah odgovorio da može jer mi se snajka nije brisala iz mašte drakanja svakog dana.

To veče je bila sa nama stalno. Buraz, pošto je malo popio, neprestano ju je pipkao, ljubio i zavlačio joj ruku pod letnju majicu, koja je bila toliko providna da su joj se dobro odslikavali krugovi povećih bradavica.

Imala je na sebi teksas šorts, jako uzan tako da joj se pička dobro ocrtavala, pošto joj se uvukao u nju. Ta brazda me je toliko raspaljivala kad god je pogledam, da su primetili da mi se digao kurac, a ja sam primetio i da se bratov digao skroz.

11356169_1034003543306868_1601837149_n

Buraz je bio u mom fazonu, samo što je stariji. Porno filmove je stalno tražio na netu i gledao ih, a i ja sa njim, naravno. Snajka kad god uđe u sobu ona vikne:
– Alo, perverznjaci, presušićete!

Noć je pala. Ja sam spavao sa njima u sobi. Ugasili smo svetlo i pričali o nezaobilaznoj temi, seksu. Snajka je samo jednom povisila ton:
– E, momci, sad je dosta. Na spavanje!

Ja sam posle nekih pet minuta ćutanja počeo kao duboko da dišem, da misle da sam zaspao. Znao sam šta će da se desi. Ubrzo, začuli su se tihi glasovi.
– Nemoj, nemoj… – snajka je govorila šapatom – čuće nas.
– Ma spava on.

tumblr_nmg1jrDFTD1svnfi3o3_500

Čuo se samo jak uzdah moje snajke dok ga je primala. Brzo su sklonili čaršav, tako da se dobro čulo mljackanje snajkine pičke, dok joj ulazi i izlazi kurac.

Ja sam totalno odlepio. Izdrkao sam ga za deset sekundi, a i oni nisu dugo terali. Buraz je svršio i opet je bila tišina u sobi. Sad su stvarno oni zaspali.

Od tad je proslo pet godina, tu noć nikad neću zaboraviti. Buraz je dobio klince i sve ovo vreme smo se posećivali. Ja sam posle toliko vremena morao nešto da preduzmem da uletim u njihov seksualni život. Ovog leta su kupili bazen i posatvili ga u dvorište.

9de19cb31790e9eb6a58e53572ecde07

Došao sam kod njih, ali odmah sa kapije dvorišta sam ugledao snajku u belom kupaćem. Bila je mokra i sve se providelo, i bradavice i pička. Buraz je povikao:
– Hajde, brate, skidaj se i uleći u bazen.

Ja sam bio u sportsom šortsu, tako da nisam oklevao dugo. Ušao sam u bazen, a snajka me je pitala sta ću da pijem. Ja sam joj rekao da ću uzeti isto što i oni piju, crno vino. Snajka je nastavila:
– Sami smo kod kuće, deca su kod bake.
– Pa, ja onda smetam. Evo, popijem ovo vino i brišem odmah – nadovezao sam se. Sunce je upeklo, pa smo se ja i buraz još malo brčkali. A onda je ona viknula:
– Hajde, sipala sam vam piće.

Izašli smo iz bazena, a crno vino je počelo tako da me radi. Oči su mi sve više padale na snajkine sise, koje je povremeno moj buraz štipkao, a ona mu odgovarala:
– Daj, mužu, kako se to ponašaš. Vidiš da ti je brat tu.

Snajka se malo odmakla od stola i namestila se da se sunča. Kad sam pogledao u nju, mahinalno mi je izletelo:
– Nemoj tako, molim te.

Namestila se na ležaljku savila noge u kolenima, ali ih raširila, tako da je mokar kupaći sve pokazao. Bio je bukvalno prilepljen za njenu pičku. Pitala je kroz osmeh:
– Što? Pa, ti, devere, kao da te struja opalila. Tako si reagovao.
– Samo da znaš, ženo, prizor je takav da bi te silovao neko da si negde drugde – rekao je moj brat.
– Pa, zato sam kod kuće i mogu da budem komotna. – Ja sam se nasmejao i rekao joj:
– Ne znam baš… Može da nam pozli od ove vrućine.
– Onda, čuvajte se, momci… – kratko je dodala.tumblr_nols1xZDuc1sw8qefo1_500

Nisam više mogao da se kontrolišem. Vino je sve više počelo da radi. Kurac mi se digao, a buraz je samo rekao da idemo u bazen. Ja sam mu kroz osmeh rekao da ne mogu sad, da imam problem. On je pitao kakav, a ja sam mu odgovorio da ne mogu, pošto mi se nabudžio šorts. Umro je od smeha i:
– Ma daj, šta ima veze! – Nisam oklevao dugo. Kad sam ustao, prizor je bio takav da je prvo reagovao moj brat, a onda i snajka za njim:
– Au, šta ti se to desilo?!
– Eto, jesi li videla sad, Vesna, šta si uradila?
– Tebi je baš loše – rekla je kroz smeh.
– Jebiga, šta sad ja tu mogu… Priroda radi svoje.

Moja jebozovna snajka, halapljivo je gledala u moj kurac

Uhvatio sam kurac rukom preko šortsa, hteo sam da ga spustim sa strane, ali nije uspelo. Vratili smo se za sto i smejali kao ludi. Nastavili smo da pijemo vino, a onda sam spazio da i moj burazer ispod stola gnječi svoj kurac. Nije prošlo mnogo ustao je i rekao:
– Evo, i meni sad nije dobro. Stvarno si, ženo, jako bezobrazna… Samo da znaš… Mi sad, jadni, šta da radimo?
– Pa, momci, pomozite sebi ručnim radom u kupatilu i stvar je rešena.
– Je l’ ti, brate, čuješ nju!? Da idemo u kupatilo da ga izdrkamo i to je to – okrenuo se ka meni.

tumblr_nnrszyuYt91t2h5joo5_400

– Pa, vi ih onda smirite ovde – rekla je kroz smeh.
– Kad je tako… Može! – Svukao je kupaći.

Kurac mu je bio potpuno dignut. Imao je lep kurac, čvrst, a onako podignut dodirivao mu je stomak. Namestio se u stolicu i počeo stvarno da ga drka. Snajka je kroz smeh rekla:
– E, čekaj da te slikam tako. – Uzela je telefon i počela da škljoca, a tek će burazer:
– Čekaj, pa nije fer. Nismo mi ovde sami. Hajde, buraz, imamo isti problem. Šta sad, hajde i ti.

Nisam oklevao mnogo, jer sam ovaj momenat jako dugo čekao. Skinuo sam šorts. Imao sam veći kurac od brata, sa izraženijim žilama. Seo sam i ja na stolicu, a buraz je gledao u moj kurac i prokomentarisao:
– A, brate, svaka čast! Kurac ti je za medalju. Šta ti kažeš, Vesna?
– Nemam reči! Blago tvojoj ženi jednog dana.

Jebozovna snajka, moj brat i ja, na bazenu

Ja sam uzeo kurac u desnu ruku i počeo da drkam.
– Hajde, sad nas slikaj, sad je još bolje. – I stvarno je uzela telefon i počela da nas slika. Nešto kasnije smo joj predložili da sad malo nju slikamo.
– Može, ali samo ovako u kupaćem – rekla je. – Složili smo se sa tim. Ja sam ustao i sa sve onako dignutim kurcem uzeo njen telefon da ih slikam. Snajka me je zezala: – Vidi fotografa kako mu se ljulja sprava.
– Da, da, baš se ljulja – klimao je buraz glavom. – Kad muškarac za muškarca kaže da mu je lep kurac, mogu da zamislim koliko se tebi sviđa.

Snajka je samo kratko rekla da je prelep, a onda su seli jedno pored drugog. Snajka je sela sa strane na stolicu i istrćila prelepu guzu. Desnom rukom je uhvatila mog brata za kurac. Ja sam počeo da se gubim od uzbuđenja. Ruke su počele da mi se tresu. Snajka je rekla:
– E, ovo je ekstra! Je l’ se sećaš koliko smo puta pričali o ovome? Da imamo nekoga da nas snima i slika, da smo komotni u ovome…

tumblr_nro1ewFJ7T1so2k5oo1_500

Sad je snajka prebacila nogu preko noge još više. Između nogu se pojavilo napupčenje njene pičke. Milan joj je rekao da se malo sagne prema njegovom nadignutom kurcu, kao da će da mu puši. Ona se nasmejala i dok se saginjala, sve je više izbacivala natrćenu guzicu. Prizor je bio ubitačan, počelo je zujanje. Prišla je jako blizu Milanovom kurcu, ja sam škljocnuo i slika je ispala fenomenalno. Baš kako je i zamišljena, kao da će da mu puši. Prišao sam da im pokažem sliku, ali nisam primetio kako mi se slina razvukla od uzbuđenja. Samo su se nasmejali.
– U, brate, ala si se ti uzbudio… – rekao mi je Milan.

Ja sam pogledao u kurac, kad stvarno, visila je slina iz kurca. I ja sam se nasmejao i rekao:
– Hajde, živeli! – Onda sam im predložio da naprave neku pozu, kao da se jebu. – Snajka, ti se natrći, a ti joj prisloni kurac na kupaći.

Pristali su odmah, Vesna se namestila četvoronoške na ležaljku, a Milan joj je prišao otpozadi i naslonio joj kurac između guzova. Gledali su u mene.

tumblr_ni2c78CmPn1seah2vo1_500

Milan joj je zatim predložio da se slika sa mnom. Ja nisam mogao da verujem! Samo je rekao da meni neće hvatati lice, a snajka je ostala u istoj pozi. Ja sam joj prišao otpozadi i isto tako sam joj stavio kurac na kupaći, s tim što je Milan promenio mišljenje i rekao:
– Ma daj, slikaću vas cele.

Tako je i meni facu uhvatio, ali ja ga nisam više slušao. Gledao sam snajkino natrćeno dupe. Samo me je korak delio od toga da joj smaknem kupaći sa pičke i zarijem joj ga onako životinjski. Nisam mogao više da izdržim. Uhvatio sam je za kukove i privukao sebi. Naslonio sam njeno dupe na svoj kurac i samo sam izustio:
– Ufff…

Burazeru se svidelo da me gleda sa svojom ženom

Vesna je tad ustala i zatražila pauzu. Otišla je da se bućne u bazen, a ja sam seo pored buraza i toliko sam bio uzbuđen, da sam mu rekao otvoreno:
– Buraz, ja samo što ne svršim… Ovo je strašno.
– Samo da znaš da je i kod mene jako gusto – kroz smeh je dodao Milan.
– Pa, bar je tebi lako… – uzdahnuo sam.

Milan je ustao i sipao nam još vina. Vesna je izašla iz bazena i sela opet na sunce. Njen beli kupaći kao da nije ni postojao, sve se videlo. Ja sam im tada rekao da moram nešto da im priznam za onu noć kada sam spavao kod njih, da sam ih čuo šta rade i da sam svršio tad kao konj. Snajka se kao zaprepastila:
– Kakva si ti bitanga! Sram te bilo. – Milan je ustao, uzeo čašu vina i odneo je Vesni. Kucnuli su se i popili po gutljaj, a onda joj je rekao:
– Sad bi mogla ti da se skineš, pošto ovaj tvoj kupaći i ne pokriva nešto mnogo. Sve se vidi.

Spustio se polako do Vesne i počeli su da se ljube, a ja sam počeo da ga drkam. Milan je spustio desnu ruku na snajkine sise i polako počeo da podiže kupaći. Vesna ga je uhvatila za ruku, nasmejala se i rekla:
– Ne može.
– A što da ne?! Pa mi smo goli već pola sata. – Vesnu je isto počelo da radi vino, videlo se po osmehu.

Jebozovna snajka, moj brat i ja, na bazenu

Milan povuče kupaći i ispade jedna sisa, ali ona ga sad nije zaustavljala. Povuče ga još malo, ispade i druga.

Ja sam počeo da ludim. Milan joj je mazio sise. Polako je preko stomaka spuštao ruku na dole prema pički. Polako joj je zavukao šaku u gaćice. Prsti su mu zalazili u samu rupicu. Onda je izvukao ruku iz gaćica i sputio i levu.

Snajka je malo podigla guzu, a Milan joj je svukao kupaći. Ostala je potpuno gola. Razmakla je butine i video sam da joj je pička skroz obrijana. Milan je nastavio da joj mazi klitoris, a onda se sagnuo i počeo da joj liže pičku.

3065132-free-porn-galleries-updated-daily-pussy-worship-pussy

Ja sam samo rekao:
– Hej, vas dvoje! Pa, ja sam ovde… – Ona se nasmejala, a Milan je ustao i krenuo da mi prilazi sa čašom vina u ruci.
– Ne, nemoj da prekidaš. Jesi li normalan… – Milan joj se vratio. Kleknuo je ispred nje, uzeo svoj nadignuti kurac i počeo da ga namešta na snajkinu pičku.
– E sad ću da vas slikam – rekao sam.

I samo što sam uzeo telefon, čuo sam ono isto „Ahhh…’’ od pre pet godina. Znao sam da ga je snajka primila. Kada sam se približio, Milan je počeo da ga izvlači polako, pa ponovo jak trzaj u snajkinu pičku, opet se čulo snajkino „ah!” Kad ga je opet izvukao, kurac mu je bio sav mokar.

Slikao sam taj trenutak. Milan je zatim počeo baš da je jebe, sa sve žešćim naletima. Sise su letele gore-dole, a ja sam gledao u njih i drkao.

Jebozovna snajka, moj brat i ja, na bazenu

U jednom trenutku Milan joj ga izvuče iz pičke i reče meni:
– Dobro sam se setio! Idi i zaključaj kapiju, da ne bi neko naleteo.

To sam i uradio, a kada sam se vratio, Milan je Vesnu namestio četvoronoške i jebao je. Slikao sam ih u toj pozi, a Milan se sagnuo do Vesne i video sam da ju je nešto pitao, a ona mu je samo rekla:
Ako imaš kondom da mu daš.
– Ma nemam, ali šta to ima veze… Je l’ može?
– Pa, ‘ajde…

tumblr_nmow367UKt1s15khio1_500

Milan je izvukao kurac iz moje snajke i rekao:
– Hajde, sad ti, buraz.

Ja sam bio hipnotisan. Dao sam mu telefon, namestio kurac snajki na pičku i polako počeo da ulazim u nju. Polako sam joj uvukao do jaja, a ona je samo rekla:
– Aauuu, Milane, baš se oseti razlika, ala me je ispunio

Ja sam se sagnuo do snajke, uhvatio je blago za kosu i počeo da je ljubim i da je jebem sve žešće. Onda sam se ispravio, uhvatio je za kukove i počeo žestoko da joj nabijam. Snajka je počela sva da drhti, sagla se na ležaljku i počela da stiska peškir, dok ju je orgazam udarao kao grom.

tumblr_nillbz8CGP1tfkuabo1_500

Milan je uključio kameru i sve to snimao. Prišao joj je spreda, a Vesna je odmah uzela njegov kurac i počela da ga puši. Ja sam je žestoko rokao…

Milan je prvi svršio, a ja odmah za njim na snajkina leđa. Ustali smo, uleteli u bazen i svi zaćutali neko vreme, a onda smo počeli da se smejemo i da se zezamo.

Snajka je otišla unutra da skuva kafu, a onda smo uz kafu gledali slike i video klip! Posle je bilo još svašta, ali o tome drugi put 😉

tumblr_nbr61hrQKY1tcosjzo1_1280

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 6]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Ja sam se stalno palijo na snajkine noge kad je nosila crne najlonke usku suknju stalno sam mastao kako joj lizem noge sve do jednog dana kad je primjetila da sam biji u wc drkao i mastao kako joj lizem noge onda je utvorila vrata i polako mi prisla tiho mi je rekla hocu da mi lizes noge

Ne propuštajte ovakve prilike, poslušajte me muškarci! Kad god vam žena da neki znak, to je to, nemojte se dvoumiti! Pa nismo mi baš tolike ćurke da to radimo slučajno! Slobodno napred!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x