Zadovoljstvo biti žena

Registrovani korisnici ne vide reklame

Iako sam imala puno uspeha kao muško, od najmlađih dana sam u duši bila oduvek devojčica.

Preoblačila sam se u žensko sa stvarima, kako moje majke tako i tetke ili ujne, i to posebno od 11, 12-te godine života. Sve te žene s kojima sam odrastala su bile vrlo elegantne, lepe i senzualne gospođe. Pa sam tako uz njih ja i naučila par ženskih caka.

Mislim da su one i znale za te moje tajne, ali su svojom tolerantnošću i nemešanjem u moj intimni život omogućile da se lično ostvarim u toliko željenoj ulozi žene da danas živim potpuno kul i bez kompleksa spajam svoju žensku unutrašnjost i mušku spoljašnost.

Od adolescentskih dana sam se veoma često sama šetala po kalemegdanskom parku, sa lutajućim mislima i sanjarenjima o tome kako bih volela biti devojka koju startuju momci, a ne ja da kao muško radim upravo to. Nikako mi se to nije dopadalo kao životni izbor.

I tako sa 18 godina, svesno ili podsvesno, prizvah konačno situaciju da po prvi put u životu iskusim taj toliko željeni seksualni nadražaj, ali na devojački način…

Naime, tog prolećnog popodneva iskrsao je ispred mene jedan sredovečni i prosedi gospodin u odelu na duplo zakopčavanje, sa jednim pitanjem, doduše vrlo nemuštim koga se ne sećam, da bi me u stvari namamio u jedan mračniji deo Kalemegdana i bez ikakvog ustručavanja mi ponudio da sednem s njim na neku klupu sakrivenu iza visokog žbuna.

Bez uvoda počeo je direktno da me ispituje o raznim pitanjima nepovezano, ali me je u isto vreme diskretno i ovlaš dodirivao po ruci objašnjavajući mi tobož šta radi u životu. Sa ruke je ubrzano prelazio na butinu da bi se ponovo vratio na ruku itd. To „slučajno“ pipanje beše meni neviđeno uzbudljivo ali ne shvatajući u trenutku šta se zapravo ovde dešava.

Ja sam opet tog divnog dana, a kao i mnogo puta pre toga pozajmila mamine najlon, luksuzne i skupe gaćice sa otmenom čipkom i halterima o koje sam okačila divne gerbe „Opaque“ čarape braon boje. Uvek sam se osećala sigurnom i zaštićenom kada sam se oblačila u žensko, pa sam verovatno i taj dan nesmotreno prihvatila poziv tog čikice od 55-60 godina.

tumblr_lrh9qj06G21qkqlx8o1_500

Sedeli smo tako na klupi i pričali o svemu i svačemu. Bio je ipak veoma ljubazan i uljudan i pored određene doze navalentnosti. Raspitivao se za moju gimnaziju, te da li imam „devojku“ i sl. Bio mi je sve bliži svojim telom da sam osećao i njegov isprekidani dah koji je lepo mirisao. Odjednom on poče nežno da me miluje po licu a drugom rukom poče bez ustručavanja da ide dole, da bi mi milovao butine. Umesto da se pokupim i odem, što bi svaki „normalan“ mladić na mom mestu uradio, meni je bilo sve to mnogo prijatno, ni sam ne kapirajući šta se dešava.

Pravi preokret se desio kada je taj čovek krenuo da mi otkopčava dugmiće od pantalona i spušta šlic… Ja sam se tada ozbiljno uplašila, jer sam videla njegov zaleđeni pogled kada je otkrio da nosim žensko svileno damsko rublje. Sećam se da je skoro kriknuo od prijatnog iznenađenja, ali i lepote tih maminih gaćica, koje su, sećam, čak i moje tetke pominjale koliko su skupo koštale u jednom pariskom butiku za luksuzno damsko intimno rublje. Tada je samo rekao da to nije lepo što sam uradila, da sam ja još jedna devojčica i da ne bi trebalo da se oblačim kao odrasla, kada to nisam…

Ja sam ćutao, sada mnogo manje uplašen. Počeo je da me veoma uzbuđeno mazi i dodiruje dole ljubeći me prvo u obraz, a onda i u usta na francuski način. Video je odmah da sam se ozbiljno uzbudila, te da sam posve drugačija od ostalih mladića koje je verovatno i pre namamljivao u mrak. Ja sam se tada po prvi put u životu istinski i stvarno uzbudila seksualno, ali nisam uopšte imala potrebu za orgazmom.

Taj osećaj kontinuiranog uzbuđenja mi se zauvek urezao u dušu i bio mi mnogo lepši od prostog snošaja. Mi smo se tako dugo, preko sat i po, mazili u mraku i ljubili, a on je mene sve više prigrljivao uz sebe, što je u meni izazivalo ogromne eksplozije uzbuđenosti i napaljenosti. On me je pipao baš svuda, a ja sam mu se davala stidljivo.

Sve češće me je pipao dole po međunožju, kao neku šiparicu, mazeći mi moj tvrdi „klitoris“ preko svile maminih gaćica. Mazio ga je onako u koncentričnim krugovima, onako oko glavića sa dva prsta samo.

tumblr_njqwvv9TmX1sq920to1_1280

Ja sam polako uzela njegov kurac u ruku i počela, jako burno dišući ali i pomalo nespretno, da ga povlačim uzduž gore-dole. Taj čovek je uzdisao kao neki pastuv, i to mi beše veliko priznanje da sam ja nekog odraslog čoveka uspela tako da uzbudim. Pa sam se i samostalno sagla ka toj batini i prvi put je uzela u usta…

Taj gospodin je samo uzbuđeno govorio dok sam mu drkala i devojački ljubila kurac, da sam „pravo malo žensko“. Taj čovek po imenu Jovan se sve više grčio i odjednom je pustio mlaz sperme u moja usta, nateravši me da odmah istu progutam.

Kada smo se malo pribrali, počeo je da mi priča neke nepovezane rečenice, ali stalno ponavljajući da devojčice moraju da slušaju starije čike. Kako je već pao mrak, ustali smo i krenuli ka Pariskoj ulici. Kod francuske ambasade je trebalo da se rastanemo, kada mi je kratko šapnuo na uvo da sledeće srede obavezno dođem kod njega. Pod plaštom da mi malo pokaže i objasni matematiku, za koju sam mu rekla da imam trojku i da mi ne leži baš kao predmet. Dao mi je tad svoju vizit kartu sa adresom, dodavši da neizostavno, kada budem dolazila kod njega, obučem komplet maminog rublja i haltere s čarapama. Sve to da bih kao bolje kapirala njegova „predavanja“ jer ne volim matematiku zato što je učim kao dečak, a ja moram da budem ono što jesam, odnosno devojčica.

tumblr_nfjvu3noxJ1t9bwpoo1_400Bila sam sva zbunjena ovim događanjima, ali još više sam se mučila pitanjem kako ću uspeti da sve te mamine ili tetkine stvari zdipim i obučem, te posle ponovo vratim a da one ništa ne primete. Nestrpljivo sam i pored toga čekala tu sledeću sredu kada je trebalo da idem na svoj prvi „čas“ matematike. I to popodne sam imala neviđenu sreću jer je moja majka naprasno odlučila da sa svojom prijateljicom ode do Zagreba na dva dana. Znači, to je bio neverovatan obrt. Brojala sam samo minute koji su izgledali dugi kao dani, dok se majka nije konačno spremila i spakovala stvari, ali strahujući opet da neće baš odneti sve one stvari koje sam posebno volela.

Jednom kad se zalupiše vrata stana, još sam pet minuta osluškivala da li nije nešto zaboravila, i nakon toga bacih se pod tuš i uradih čak nešto što nisam planirala, a to je da sam se depilirala (ono malo dlaka što sam tada imala), pa se onda i namazah svim mogućim maminim kremama, pomadicama, i blago nanesoh čak i maminu Dior maskaru na trepavice. Ipak je toliko koliko trebalo da prođem neprimećena u autobusu do Vračara.

Najveći užitak skoro sa svršavanjem desio se ne kada sam počela da se oblačim, već mnogo ranije kad otvorih njenu stilsku komodu koja se nalazila u spavaćoj sobi i u kojoj se „krilo“ to veliko blago o kom sam toliko meseci maštala. Izabrah, kao juče da je bilo sećam se, prelep svileni brushalter, boje kajsije, sa krem diskretnom čipkom, zatim jedne očaravajuće duboke svilene gaćice s istom čipkom oko pojasa, asortirane sa brusom, naravno, u istoj boji, i to sa ugrađenim halterima, zatim kombinezon iz istog kompleta, asortirano sve sa čarapama od najbolje svile, u boji meda.
Uzbuđenje je tada dostizalo vrhunac. Nikada sebe nisam videla u takvom stanju kao tada. Tresla sam se, drhtala sam kao neki prutić na vetru i sve me je neka struja prožimala, što sam kasnije shvatila da tako žene osećaju kada se uzbude.

Bilo je već 19 časova, pao je i mrak, a ja brzo stavih preko ovog „blaga“ pantalone, a gore jednu neutralno žensku, pripijenu uz telo, rolku ljubičaste boje. Bretele mog brushaltera su se providele kroz nju, što sam upravo i htela da postignem. Sreća da je bio mrak.

Konačno se tako uputih u njegov veliki i lepi stan u Krunskoj ulici. Uđoh u zgradu, s prelepim mermernim ulazom i visokim plafonom. Popeh se gvozdenim, starinskim liftom do trećeg sprata i pozvonih drhteći. Držala sam u ruci zbirku zadataka za IV razred gimnazije iz matematike.

Kada me je ugledao na vratima, njegovo lice se raširi u ogroman osmeh. Jovan me učtivo uvede u predsoblje tog prelepog stana, da bi me posadio na jedno luksuzno stilsko kanabe presvučeno svilom boje šljive i ponudio mi neku vodu ili sok.

Kad je konačno seo uz mene, čula sam, a potom i videla, da je odmah počeo uzbuđeno da diše. Sve se više približavao meni, glumatajući da mi kao drži predavanje o nekoj teoremi ili sl. Ja sam samo treptala onim okicama s trepavicama, koje sam dobrano još namazala maskarom u njegovom liftu. Sada su one bile prave ženske trepavice, koje su imale ogromnog efekta na ovog čiku.

Tada sam prvi put videla muški seksualni organ pod svetlom, jer je on raskopčao pantalone od najboljeg engleskog štofa i počeo svoj kurac da navlači ritmično gore-dole sve mi i dalje tobož objašnjavajući neke jednačine iz zbirke zadataka. Ja više nisam gledala u te proklete papire već mi je pogled bio fiksiran samo dole, na njegov kurac.

Beše baš veliki, barem za mene tada gimnazijalku i buduću brucoškinju. Ja nisam baš najbolje shvatala šta se tu i dalje dešava ali mi je bilo jako, jako prijatno u njegovom društvu, posebno što sam nesmetano uživala u maminom ženskom rublju u kome sam se osećala tako udobno, lagodno i uzbuđeno, ženskasto, da sam se samo njemu prepustila.

tumblr_nshmvxRfXg1r3xy3fo1_1280Počeo je polako da me skida, da me oslobađa mojih muških pantalona i ubrzo ostah gore samo s onom ženskom rolkicom. Kombinezon ispod rolke je lepršao, a ja sam defilovala pred njim u ekstazi. Da bih se konačno pronašla potpuno skinuta samo ostavši u ženskom vešu. On se tada umalo nije onesvestio. Uzeo me je za ruku i nežno povukao u zagrljaj, te strasno poljubio. Ja sam samo videla zvezde i sreću oko sebe. U mraku tog njegovog prelepog stana, odjekivali su samo starinski satovi koji su kuckali ili zvonili svakih 15 minuta. Svaki korak mi je izgledao kao neki prelepi momenat u snu.

Dok smo zajedno zagrljeni hodali iz salona u spavaću sobu, sve te lepe i senzualne ženske stvarčice koje sam imala na sebi, posebno, čarape, gaćice i brushalter su se pri svakom koraku tako prelepo zatezali na mom telu, grudima, donjem stomaku i nogicama da sam se uplašila da moj neiskusni i mladi klitoris to neće izdržati i da ću ipak svršiti… No uspela sam da se suzdržim srećom… I tako uzbuđeno stigosmo do tog prelepog, ogromnog roze kreveta, na koji me on nežno položi, te se polako s druge strane približi uz moje uzbuđeno i drhtavo telo te leže na mene prethodno mi raširivši noge kao pravoj ženici.

Strast koja je eksplodirala između nas bila je takva da sam se totalno prepustila njegovim ritmičnim pokretima gore-dole i iskusnim milovanjima, te po prvi put počela kao neka kuja da stenjem i uzdišem glasno, ali spontano da su to bili zvuci koje do tada nisam znala da mogu da ispuštam.
On je samo uzbuđeno i nepovezano vikao:
– Jelena moja, Jelenice moja… Bićeš moja, bićeš moja…

Odjednom je onda zastao da bi mi nežno i pažljivo razmaknuo pozadi moje svilene gaćice skroz, bez bola, u mene.
Osećaj koji sam tada doživela je bio tako jedinstven.

tumblr_mf51koHsXR1rfvx3co1_400Uzbuđenje koje sam mislila da je prethodno dostiglo vrhunac kroz maženje, povećalo se duplo, pa i više. Eksplozije su odjekivale u meni, ali i kroz sve moje otvore na telu. On je ritmično počeo da me sređuje kao svoju ženu idući napred nazad sve brže i brže. Ja sam osećala njegov donji deo trbuha i slabine koje je zabijao u moje međunožje, i njegovo lice koje me je zaleđeno i znojavo, skoro u grču, gledalo ljubeći me u usta i ližući po licu. Sve tako skoro pola sata dok nije svršio u meni bučno i obilno. Ja sam svršila drhteći i cičeći malo pre njega, tako da su se čaršavi ispod nas napili dobrano naših sokova.

Nakon ovakvog seksa, Jovan je džentlmenski, umesto da se okrene na drugu stranu kao što to rade uglavnom svi muškarci, poljubio moju ruku i sise, a onda mi je ponovo navukao mamine gaćice i zaštitnički zagrlio. Imala sam samo 18 godina.

I od tada pa sve do 23-će godine sam se redovno viđala sa tim tipom. Obično sam odlazila kod njega posle škole, i kasnije fakulteta, i provodila 2-3 sata isprobavajući brojne ženske stvari i cipele na štiklu koje je nosila njegova atraktivna supruga, a koja ga je napustila zbog nekog stranca. Posle bi me on sređivao svojski i stvarno sam bila ispunjena kao nikada pre.

tumblr_mnmsxaIA1p1rxe258o4_500Od časova matematike nije bilo ništa, ali ja sam popravila sve svoje ocene i posebno sam bila ponosna na 5 iz matematike… Zamislite! Imao je pravo, moje loše ili prosečne ocene bile su stoga što se nisam bila ostvarila kao žensko. Kada sam počela da učim i pamtim kroz svoju pravu ličnost, a ne društveno nametnutu, ja sam procvetala na svim planovima.

Moj čovek me je i prozvao po svojoj bivšoj supruzi, Jelena. Uvek je bio odmeren i nenasilan sa mnom. Jedanom mesečno sam subotu na nedelju provodila kod njega pričajući roditeljima da sam na nekoj žurci kod drugova i da spavam kod njih. A ja sam ustvari spavala s njim u bračnom krevetu od mahagonija, kao prava buržujka i ispunjavala svoje obaveze kao da sam mu zakonita žena. Uvek sam se tamo šminkala, depilirala i legala u krevet za spavanje sa sve svilenom spavaćicom.

Nezaboravni momenti.

Ali njima je došao kraj s moje nepune 23 godine i to na njegovu inicijativu, jer se ozbiljno brinuo da smo otišli predaleko.

Ovaj gospodin me je definitivno usmerio i naučio kako da budem srećna u zivotu. Od onda pa sve do danas (imam 45 godina) kontinuirano nosim ženske stvari ispod muških i presrećna sam zbog toga. Ali, od tada ipak nisam srela nikada nekoga s kim bih reprizirala ovakvu priču.

Shvatili ste me. Tražim čoveka, finog i aktivnog, za ozbiljnu seksualnu vezu u Beogradu ili Zagrebu.

Pozdrav od Jelene

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

6 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

oohh,divna prica i ja volim da nosim mamine svilene gacice i kombinezon,pisi mi molim te na lolatorkama.com

Bravo, divni ste, obožavam takve muškarce! Cmokić za sve vas i samo napred!

Ej ćao .ja i moj dečko(djevojka) u ženskim krpicama tražimo djevojku da uživamo u troje..ako si za,ostavi komentar…pozz za sve koji vole kurac

svilenice tj jelena moja draga damo zelim te videti ti sai moj san i zelim sa tobom da ga ostvarim,ja sam nikola sa gejserbia nikolar275

Predivna priča!

obozavam te

6
0
Would love your thoughts, please comment.x