Da li si nekad priželjkivala grupno silovanje?

Registrovani korisnici ne vide reklame

Krenula si sa plaže kući. Kratka haljinica, bez brusa, samo donji deo kupaćeg na tebi. I torba sa prostirkom i peškirom na ramenu. Izašla si na put i ideš desnom stranom. Jedan auto staje pored tebe i otvaraju se zadnja vrata. Misliš da žele nešto da pitaju, naginješ se unutra da vidiš šta žele, čuješ štrcanje spreja i mrak. Ne sećaš se više ničega. Možda će se desiti to dugo priželjkovano grupno silovanje…???

Budiš se. Osećaš da si vezana na krevetu i da si gola. Gledaš oko sebe, mračno je. Razaznaješ nekakav sto i da nešto visi sa plafona. Počinješ da se mrdaš, pokušavaš da se oslobodiš.

Praviš buku i tada se otvaraju vrata. Ulazi veliki tip kome vidiš samo senku, jer kroz vrata ulazi svetlost.

Da li si nekad priželjkivala grupno silovanje?

Diže te, odnosi i poleže na sto, na leđa. Sto je kratak, pa ti visi pola leđa i noge. Diže ti noge i vezuje ih uzicama koje vise sa plafona, a isto tako i ruke. Ležiš na leđima u naopakom psećem stavu, dignutih i raširenih nogu i podignutih ruku.

Nimalo lako tip izmakne sto i sad ti visi i glava i dupe, samo kičma ti je na stolu.

Ništa ti nije jasno. Pokušavas da ga pitaš nešto, ali ti on zvekne šamarčinu da ti odmah suze krenu na oči.

13574582823a2d1

Ne znaš šta se dešava. Prinosi nesto između tvojih nogu. Ne vidiš šta je, ali čuješ da gura nekakav sto. Osećaš da ti prosipa nekakvo ulje po pici i grubo ga razmazuje, sa dva prsta ga utrljava. Prvo spolja pa i unutra.

Ne želiš, ali uz sav strah osećaš da tvoje telo reaguje na uzbuđenje i vlažiš. To te pali i plaši istovremeno. Ulje ti se sliva sa pice, međunožjem i preko guze; a i on ga malo razmazuje.

Bez ikakve pripreme u guzu ti zabija dva prsta, nauljeni su i samo su skliznuli unutra. Vadi prste i opet gura onaj stočić bliže tvom međunožju. Osećaš na obe rupe nešto hladno i glatko. Naglo je privukao sto i u obe rupe su ti se zabili vibratori, po par centimetara. Samo si skiknula, u strahu od novog šamara.

tumblr_nl8e7idoDN1tmhknbo3_500

Čuješ da je kliknuo neki prekidač i osećaš da su vibratori krenuli napred-nazad, onaj u pici napred, a onaj u guzi nazad i obrnuto. Trljali su se unutar tebe. Još je približio sto, tako da su oba ulazila dublje. Onda se okrenuo se, izašao i zatvorio vrata za sobom.

Ostavio je upaljenu mašinu i tebe na njoj, u mraku. Samo se čulo tiho zujanje elektromotora i trenje plastičnjaka u tebi. Stenjala si i uzdisala, pokušavala da se mrdneš, da se skineš sa aparata, ali nisi mogla ni da se pomeriš.

Opustila si se. Shvatila si da ne možeš nikuda i odjednom te je preplavila neka toplota.

Da li si nekad priželjkivala grupno silovanje?

Počela si da svršavaš… Jednom, drugi put, treći… Peti… Deseti put za redom! Izgubila si ubrzo brojku, a i predstavu o vremenu provedenom na stolu. Opet ti se sve zamračilo pred očima i upala si u neku tamu.

Budiš se. Pokušavaš da shvatiš gde si. Otvaraš oči, ali ih i zatvaraš, jer ti iznad glave sija jak reflektor koji te obasjava. Pokušavaš da se pomeriš, ali ne ide. Uz to, sve te boli. Prisećaš se mraka, stola, mašine, svršavanja. Opet počinješ da vlažiš.

Grupno silovanje vibratorima se završilo, ali ono što sledi bilo je još bolje!

Pogledaš oko sebe koliko je moguće i shvataš da si u sredini sobe, u nekoj ležaljci. Ruke su ti provučene kroz otvore sa strane, noge isto malo podignute i raskrečene, a glava ti je padala unazad. Videla si u senci zidova da su u sobi trosedi, skroz oko sobe. Tada se otvaraju vrata i čuješ gomilu koraka oko sebe. Čuješ cipele i štikle, ali su u senci pa ne vidiš nikoga, samo čuješ. Pridošlice su posedale i gledaju u tebe tako raskrečenu na izvol’te. Pokušavaš nešto da kažeš, ali ti iz grla ne izlazi ništa. Čuješ njihov žamor.

tumblr_nolqeoJ0cN1sw8qefo1_500

Prilazi ti neko. Pogledaš preko glave i dobiješ odmah kurac u usta. Divlju, veliku, dugačku i podobro debelu kurčinu u usta. Shvataš da je ogroman, a da se još nije ni digao, jer je počeo da raste u tvojim ustima. Počinje da te jebe u usta i da još raste. Jedva širiš usta, koliki je. Jebe te do grla, jer dalje ne može.

Osetiš da ti još neko prilazi. Ne možeš da vidiš nikoga jer su ti njegova jaja na očima. Neka nežnija, ženska ruka te hvata za tvoju i postavlja ti dlan na vlažnu pičku. Svojim dlanom te navodi da je miluješ i da staviš prst unutra. Osetiš da je mokra. Riba ti jednom rukom miluje grudi, a drugom macu. Kada ti je dodirnula klitoris, malo te je zabolelo i tad si se setila mašine i vrtloga orgazama. Doslovno si procurila.

Sad ti neko drugi hvata drugu ruku i stavlja na svoj kurac. Jasno ti je sve i počinješ da ga drkaš. I tip počinje da ti gnječi sise. Počinješ stvarno da sudeluješ u svemu i pomalo da uživaš.

Onaj tip ti vadi kurac iz usta i odlazi, a na njegovo mesto dolazi drugi. U toj smeni vidiš iz mraka kako bljeskaju blicevi. Shvataš da te fotografišu. Užasavaš se i same pomisli, ali toliko ruku na tvom telu i kurac u ustima te divlje pale.

Tip počinje da se kreće i da te jebe u usta. Ulazi ti u grlo lako jer ti je glava zabačena unazad. Udara te jajima po nosu.

tumblr_n7xmp8aYqY1trt76ko1_400

Osećaš da se ona riba sve više trza na tvom prstu, pa joj zabijaš još jedan. A ona i tip pored tebe ti razvlače usmine, svako na svoju stranu. Osećaš glavić na ulazu u picu. Počinje da ulazi, da te otvara i širi. Stresaš se od straha shvatajući da je to onaj ogromni iz usta. Širi te sve više, ulazi sve dublje i dublje. Imaš osećaj da će ti pocepati picu. Dole nisi više vlažna, nego mokra. Točiš. A on ulazi dalje.

Kad si osetila njegova jaja na guzi, ote ti se uzdah olakšanja. On je samo na trenutak zastao, a onda počeo da ga izvlači, polako, ali za tebe kao večnost.

Izvlači ga iz nje i izvlači. Imaš osećaj da povlači zidove materice za sobom, koliko te je popunio.

tumblr_n4n63jwNes1semc6ko4_500

Čuješ sebe kako glasno dišeš, ali i uzdahe oko sebe koji prate njegovo izvlačenje. Osećaš još samo glavić unutra, skoro je ceo izašao. A onda su te onaj tip i riba povukli za usmine i sise prema tom ogromnom kurcu, a njegov vlasnik je krenuo prema tebi.

Samo si vrisnula, stresla se i počela da svršavaš. Točila si kao da si pišaš. Sve je bilo mokro, a tip je počeo da te nabija silovito.

Polako se redaljka pretvara u grupno silovanje…

Rasturao ti je pičku i nabijao te na onog tipa kojem je kurac bio u tvom grlu.

tumblr_n4n63jwNes1semc6ko2_400

On odjednom počne da se trza i svršava. Prskao ti je direktno u grlo. Gutala si spermu da se ne udaviš.

Izvadio ga je i obrisao o tvoje obraze i usta.

Odmah je njegovo mesto zauzeo drugi. Imao je duži, a tanji kurac i ulazio ti je dublje u grlo. A ogromna kurčina ti je i dalje popunjavala pičku i osećala si da je izvlači za sobom napolje. Tip i riba su te stiskali za grudi i ražvlačili ti bradavice. Njemu si drkala, a nju prstarila.

tumblr_nolq91nvfQ1sw8qefo1_500

Odjednom osetiš da joj neko zabija kurac pored tvojih prstiju. Pokušaš da ih izvučeš, ali te ona spreči u tome. Osećaš kako preko tvojih prstiju klizi drugi kurac i jebe je.

Sada te ona još žešće stiska i naslanja se na tebe. Osećaš njene trzaje i kako joj onaj zabija kurac. Osećaš njihov ritam.

Tada onaj u tebi staje i počinje da se prazni. Kad si osetila prvi mlaz duboko u sebi, opet si počela da svršavaš. Nisi više mogla da razaznaš da li si svršila sa svakim njegovim mlazom ili si u stvari stalno svršavala.

tumblr_mcyt9bqmsn1r3iafjo2_500

On se polako izvlači iz tebe, a neko zatraži činiju. Osetila si nešto hladno ispod guze. Kada je on izvukao kurac iz tebe, krenuo je potok tvojih sokova i njegove sperme. Cedio se preko međice u činiju.

Onaj što si mu drkala, poče da se trese i zatraži činiju. Preuzima svoj kurac od tebe i čuješ po disanju da je svršio. Nisi videla gde, ali pretpostavljaš… U činiju.

Opet ti je neko na ulazu u picu. Ulazi, ali ti ga skoro ni ne osećaš, jer te je onaj razvalio. Osetiš strujanje hladnog vazduha u stomaku. Sada osećaš da će i onaj iz usta da svrši, ali i on traži činiju. Izlazi iz tebe i svršava pred tvojim očima u činiju. Gledaš u poveću, prozirnu, plastičnu činiju, punu sperme i tvojih sokova.

Da li si nekad priželjkivala grupno silovanje?

On se odmiče, a na usta ti se naslanja nečija pica. Sada traži činiju i onaj što jebe ribu na tebi. Ona se stresa od orgazma.

Tebe to dovodi do još jednog svršavanja. Osećaš kurac u sebi i njeno trzanje na sisama.

Sada sledi ono grupno silovanje koje si oduvek priželjkivala…

Svršavaš, a već si mislila da je to nemoguće. Nemaš orijentaciju koliko si već tu, a svršila si bezbroj puta.

Da li si nekad priželjkivala grupno silovanje?

Čuješ korake, prilazi više njih. Odjednom se tvoja ležaljka spušta i ti si malo iznad poda. Jedva podižeš glavu i vidiš desetak tipova koji drkaju iznad tebe. Posvuda oko sebe čuješ uzdahe. Onaj te još jebe, pumpa, ali ga više ni ne osećaš unutra. Malo ti podižu kraj ležaljke, pa si naglavačke. Tip izlazi iz pice i zabija ti se bez ikakve pripreme u guzu. Tu ga osetiš, nije tako mali.

Ovi oko tebe počinju da svršavaju, mlazevi sperme te doslovce zalivaju, a onaj te idalje kara u guzu. Ne prestaje. Kako te on treska, tako ti se sperma sliva prema glavi. Skuplja se na grlu, ide preko vrata i brade i sliva se dalje.

Opet postaješ svesna bliceva, ali i sperme koja ti se sliva na sve strane, preko brade u usta, preko vrata oko ušiju i niz kosu na pod. Tada osetiš da onaj u tvojoj guzi počinje da se trza i da ti puni guzu. Telo reaguje trzajima, ali nema snage za još jedno svršavanje.

tumblr_nta4q4HcV41u4zsi6o6_500

Sada te podižu kontra. Sva si ulepljena spermom. Skoro su te ispravili i čuješ nekoga kako ti kaže:
– Popićeš ovo i slobodna si.

Nečije ruke ti prinose ustima činiju, sada već punu sperme, i naginje je. Grcaš, gutaš, prosipa se niz vrat i tvoje telo. Osetiš kako curi niz grudi, stomak, noge. Gutaš i dalje.

Već pomišljaš da ćeš se udaviti. Gutaš i trudiš se da udahneš malo vazduha. Kad si iskapila sve iz činije, začuje se aplauz i ovacije.

Da li si nekad priželjkivala grupno silovanje?
Ti se i dalje boriš za vazduh. Neko ti prislanja gazu na usta i nos. Momentalno zaspiš.

Nešto te žulja, mrdaš se i otvaraš oči. Osetiš da ležiš na peskovitoj plaži u haljinici. Protrljaš oči da shvatiš da li si sve samo sanjala, ali te celo telo boli i sva si ulepljena. Pored tebe su tvoje stvari. Polako bolno staješ i ulaziš u vodu da sapereš svu onu spermu sa sebe. Mrak je, nema nigde nikoga, a prohladna voda ti godi. Jedino te morska so malo pecka po pici koja zjapi, i dalje otvorena.

Zaranjaš sa haljinom koja je doslovno zalepljena za tebe spermom. Sećanja ti naviru. Sećaš se svega. Trljaš spermu sa sebe i skidaš haljinicu. Polako dodiruješ picu i stavljaš prste na ulaz. Ulazi ti cela šaka, koliko si otvorena. Dižeš glavu, ugledaš mesec, protreseš se i opet svršavaš zamišljajući sebe na ležaljci zalivenu onolikom spermom.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x