Brat i sestra – ljubavnici

Registrovani korisnici ne vide reklame
[glasaj za najbolje erotske priče]

Dugo sam se palio na moju sestru od tetke. Mnogo puta sam svršio misleći na nju, kako je mazim, kako je diram, ljubim, kako spavam sa njom.

Nešto od tih želja mi se i ostvarilo ranijih godina. Moj i sestrin odnos je išao od bliskog bratsko sestrinskog do para u vezi, sve smo probali osim seksa.

Nije želela da spava sa mnom, suviše joj je to bio krupan korak. Ali mi je zato nebrojano puta drkala, a i ja sam nju mazio. Svršavali smo zajedno mnogo puta, stavljao sam ga i između njenih grudi, svršavao po njima. Volela je to, posebno kada spermu razmažem po njima.

Ljubili smo se, hvatali, a često i na ulici, negde u nekom zabačenom ćošku, ili u prirodi, u sumarku. Moja ruka mazi njenu macu, a njena ruka na njemu, koji tvrd kao kamen prska na sve strane.

Brat i sestra - ljubavnici

Ne mogu da zaboravim trenutak kada je stidljivo stavila prvi put svoje prstiće na njega, kada ga je izdrkala za nekoliko sekudi. Posle je sama želela da se igra sa njim, da ga mazi, da ga drka. Sećam se kada sam joj prvi put pomazio grudi i macu, kada sam joj bradavice dodirnu usnama i jezikom. Ne mogu da zaboravim ni naše putovanje u jedan grad 100km od nas, naše maženje i paljenje tokom celog puta, strastvene poljupce, dodire. Ona je bila vlažna a on tvrd kao kamen. Sećam se svog orgazma, kada sam umazao i sebe i auto, pogled na njenu vlažnu macu… Kako je bila mazna i slatka, baš kakvu volim.

Lepe uspomene, prelepe. Sve se to završilo kada se ona udala. Ja sam još uvek ostao momak, doduše, imao sam nekad neku curu ali ništa preterano ozbiljno za brak. Udaljili smo se, svako na svoju stranu. Čuli bismo se po nekad, ali sve je to bilo samo onako gde si, šta radiš i ništa više iako nije živela daleko, u obližnjem gradu.

Prošlo je prilično vremena, nikad više nismo pričali ni o seksu, ni o orgazmima. Mislio sam da u braku ima dovoljno, pa zato o tome i ne priča. Bilo je leto, već krenule vrućine, ja bez devojke, razmišljam o svojim i sestrinim dešavanjima. Naravno, on se digao kao lud. Rekoh, da joj se javim, da vidim šta radi.

Poslao sam poruku:
– Šta radiš? – Odgovara kako je kući i smara se. – Ih, smaraš se po ovako lepom danu…
– Pa šta ću kada sam sama – stiže njen odgovor. Nisam ništa dugo razvlačio, rekoh:
– Izađi negde ili pozovi neko društvo – i njen odogovor:
– Ne mogu, moram nešto da završim po stanu.

I tako krenusmo svakodnevno da se dopisujemo.
– Gde ti je muž?
– Otišao da radi.
– Pa nije valjda da radi celog dana?
– Valjda, ne znam. Ode ujutru, vrati se kasno, legne i odmah zaspi. Baš se osećam zapostavljeno“. „Čekaj, nemoguće da se ne viđate po celi dan, a vikendi?
– Ma kakvi vikendi, jedva da ga vidim po par sati. Ne sećam se kada smo izašli negde.
Ne želeći odmah da se namećem samo sam slušao priču i kudio ga. Nije mi bilo jasno da ima tako lepu ženu, a da ne provodi vreme sa njom.

Vreme je išlo, a mi smo se stalno dopisivali. Iz dana u dan sve više smo pričali o intimi, o tome šta kome fali, jer k’o što pomenuh nisam imao devojku, a njoj je muž sve manje i manje posvećivao pažnju. U jeku našeg dopisivanja stiže njena poruka:
– Sećaš li se kako si me ti mazio? – Odgovaram:
– Da, sećam se. Ja te nisam ispuštao iz naručja.
– Tako mi to sada fali, taj tvoj zagrljaj. – Rekoh,
– Taj zagrljaj uvek možeš da imaš. Ne znam da li mogu danas, ali sutra obavezno dolazim.
– Dogovoreno.

Sutradan sam se spremio. Obukao sam bermude, majicu i patike. Bio je topao dan. Odvezao sam se do nje, sačekala me je u prelepoj letnjoj haljinici. Zagrlila me je i poljubila. Seli smo u dnevnu sobu, popili kafu, a sipala nam je i po sok. Bilo je baš prijatno, jer je klima radila. Sedeli smo i pričali. Ja sam joj kudio muža jer nikada nije tu i zapostavlja je. Ona je baš bila tužna i neraspoložena, ali srećna jer sam ja tu.

11303472_1034000886640467_1885161969_n

Sedela je na fotelji, a ja na trosedu. Uzeo sam je za ruku i privukao sebi. Zagrlio sam je i mazio, videlo se da i njoj prija. Mazila je glavu uz moju, a ja rukama njeno telo, struk i bok. Baš nam je bilo lepo. Gledali smo tv i mazili se.

Meni se bio digao kao lud od te blizine. Držao sam se malo dalje od nje da ga ne oseti. Počeo je neki film, legli smo zagrljeni i gledali. Negde na pola filma ja nisam mogao više da izdržim. Otrčah u wc. Na brzinu sam ga izdrkao i vratio se u sobu.

Sedeli smo još malo i pričali, ali ja sam morao da krenem pošto je bilo kasno. Ali, već smo ugovarali viđanje za neki dan.

Od tog momenta ja sam je stalno nešto porukama čačkao, ali nije mi ostajala dužna.
– Kako ti je lepa koža. Uživao sam da te mazim.
– Nisi mi mnogo dirao kožu, samo haljinicu.
– Sada mi je žao što nisam – i tako u krug.
– Nešto ti se, čini mi se, podiglo dok si me mazio – stiže poruka od nje. Ne mogu da verujem! Osetila ga je.
– Pa jeste, pa šta? 🙂
– Pa ništa. Samo nisi morao u wc da trčiš da se prazniš.

Ja ostao bez teksta! Želi da naše „igre“ ponovo pokrenemo

Rekoh
– To ćemo sledeći put.
– Ih, ko će to da dočeka… – i tako se čačkali.

tumblr_lqqbopUCsW1qg6og6o1_500

Priznala mi je da se tog dana tri puta mazila, ujutru kada je ustala, pred moj dolazak i kada sam otišao.

Žao mi je bilo što ja to nisam radio. Rekla mi je da joj se smučilo više da joj muž ne posvećuje pažnju i da želi da ja budem tu za nju kada god mogu, da joj se maksimalno posvetim. I baš je briga za to što je udata, ne može više da izdrži da bude sama.

Za mene, vreme kao da se usporilo. Čekao sam dan, ali nikako da dođe. Konačno došao je. Odvezao sam se do njene zgrade i pozvonio na interfon. Otvorila mi je u prelepoj, kratkoj, letnjoj haljinici, lepšoj nego prošlog puta. Zatvorio sam vrata i izuo se, a ona je krenula ka dnevnoj sobi. Samo sam ja uhvatio oko struka, okrenuo, privukao sebi i poljubio tako strasno da mi se zavrtelo u glavi. Rekoh:
– Ovo je za ono što sam prošlog puta omanuo.

11004782_972885572751999_225258429_n

Samo se nasmejala. Nije sela na fotelju, nego odmah pored mene. Skuvala je kafu, ali koga je bilo briga za to. Bacila se na mene i počela da me ljubi i mazi, da mi podiže majicu… Haljinicu sam joj već podigao preko glave, a ona mi je za čas skinula šorts i izvadila ga. Počela je da ga mazi.

Nije imala brus, tako da sam je privukao sebi i počeo da joj dodirujem bradavice. Oboje smo duboko disali. Skinuo sam i majicu i ostao potpuno go, a ona samo u vešu.

Legla je na leđa. Nije ga ispuštala iz ruke, a ja sam joj zavukao ruku u gaćice i mazio joj macu, dok su mi, jedna pa druga, bradavice bile u ustima.

Povremeno sam je ljubio u vrat i usne. Bili smo mnogo napaljeni i nije nam mnogo trebalo. Svršili smo zajedno za nekoliko minuta i ostali zadihani u tom polažaju. Njen struk je bio umazan od sperme, a moja ruka je ostala na njenoj maci. Skoro da smo tako i zaspali.

Brat i sestra - ljubavnici

Probudio nas je zvuk poruke. Njen muž stiže za dva sata. Naručio joj je da mu spremi nešto da jede. Ustali smo i otišli onako umazani pod tuš. Prvi put sam je gledao skroz golu ispred mene. Nije želela ranije da se skida preda mnom. Prelepo, golo telo niz koje se sliva topla voda…

Okačila je tuš, a ja sam joj prišao. Dok nas je topla voda obasipala, počeli smo strasno da se ljubimo. Ubrzo sam se spustio na vrat, a njena ruka je već završila na mom polnom organu kome nije trebalo mnogo da se digne.

Ja sam sa njenog vrata prešao na grudi i dodirivao joj bradavice koje su bile tvrde. Duboko smo disali. Spuštao sam se ka stomaku. Negodovala je, ali ja je nisam slušao. Poljubio sam prvo njenu macu, bila je mekana i glatka, moja omiljena. Ljubio sam je okolo, pa je prstima raširio, a onda jezikom počeo da dodirujem ulaz. Duboko je disala. Mazila me je po kosi. Osećao sam kako pomera kukove. Prija joj, dok se topla voda sliva niz njeno telo.

Ruke su mi bile na njenoj guzi, njena noga na mom ramenu, naslonjena na zid. Mazio sam joj jezikom macu, nežno i polako. Onda sam je pritisnuo uz sebe i ubrzao ritam. Svršila je brzo, jedva je povratila dah.

tumblr_ni2efzAVVc1seah2vo1_500

Ustao sam i poljubili smo se. On je bio tvrd, rukom ga je odmah uhvatila i spustila se dole preko mog stomaka. Očekivao sam da će ga staviti u usta, ali nije. Znao sam da to ne voli.

Brat i sestra u strasnom zagrljaju… Konačno se i to ostvarilo…

Ljubila ga je sa strane i dodirivala jezikom, dok je rukom povlačila kožicu. Već prilično napaljen ubrzo sam počeo da svršavam. Udaljila je glavu i svršio sam joj po grudima. Nisam stigao da razmažem jer je voda brzo sve oprala. I dalje sam joj rukama mazio i stiskao grudi. Ustala je polako.

tumblr_mk2u2cdtMr1rctei5o1_500

Ljubili smo se još i sapunjali jedno drugo. Kada smo izašli iz kupatila, brzo sam se obukao i zbrisao, a ona je ostala da spremi mužu nešto da jede. Poljubili smo se na izlazu kao pravi ljubavnici i zakazali viđanje za dva dana. Ja sam morao na put, pa sam tek prekosutra bio slobodan.

Bila su mi to najduža dva dana. Jedva sam čekao da se ponovo vidimo. Imali smo praktično neograničeno vreme i prostor. Nešto što nismo imali ranije, sada nam je bilo apsolutno dostupno. Brojao sam minute i sekunde dok nije stigao i taj momenat.

Kada je osvanuo dan, jedva sam čekao da bude negde 10-11 ujutru, da on ode na posao i da se ona lepo naspava i odmori. Kada sam oko pola 12 zazvonio na vrata, otvorila mi je u šortsu i majici. Osmeh nije mogla da skrije.

Uleteo sam unutra, brzo zatvorio vrata i pristisnuo je uza zid. Odmah sam počeo da je ljubim.
Rekla mi je:
– Smiri se, imamo celi dan. – Skuvala nam je kafu i seli smo. Rekla mi je da je nije pipnuo ovih dana. Ja sam se zbog toga još više razbesneo i rekao joj da treba da ga ostavi. Tužno je povila glavu. Rekoh:
– Nećemo o tome. Ja sam sada tu i nema šta da brineš.

Kada smo popili kafu, ponela je šolje u kuhinju. Polako sam krenuo za njom. Dok je prala šolje, sa leđa sam joj prišao i naslonio se na njenu guzu. On je već bio tvrd.

tumblr_nolql8vprl1sw8qefo1_500

Uhvatio sam je za grudi, nije nosila brus. Prelep osećaj, grudi u šaci. Okrenula je glavu i počela da me ljubi preko ramena. Spustila je ruku i počela da ga mazi. Moja ruka se sa grudi spustila i nežno pomazila njenu macu u kojoj se već osećala vlažnost.

Okrenuo sam je, uzeo u naručje i poneo ka njihovoj spavaćoj sobi. Spustio sam je na krevet i legao pored nje. Ljubili smo se. Moja ruka je bila na njenim grudima, dok je njena bila na mom međunožju.

Mazili smo se dugo tako. Skinula mi je majicu, a i ja njenu. Ljubio sam joj grudi jezikom, dirao joj bradavice, ljubio joj vrat, grudi, stomak… Skinuo sam joj šorts i gaćice. Nije mi dala da idem dole, nisam se bunio.

Brat i sestra - ljubavnici

Skinuo sam i ja svoj šorts i ostali smo oboje goli na krevetu. Mazio sam je dole, dok sam je povremeno ljubio u vrat i usne. Dodirivao sam joj jezikom i bradavice i stiskao grudi. Oboje smo bili mnogo napaljeni. Gledali smo se u oči i zadovoljavali jedno drugo.

Iz džepića na šortsu izvukao sam kondom. Gledala me je samo, ništa nije pričala. Navukao sam ga polako, položio je na leđa, raširio joj noge i ušao između njih.

Stavio sam ga nežno na ulaz. Zatvorila je oči, ali kada je videla da sam stao otvorila ih je. Pogledali smo se, a ona se samo nasmejala.

Ja sam polako ušao. Prvo vrh, pa polako napred-nazad, deo po deo, dok nije ušao do kraja. Disala je duboko i mazila me po celom telu. Ljubili smo se, a moja ruka je šarala od njene guze do grudi. Prelep osećaj, nešto što se ne može opisati rečima.

Brat vodi ljubav sa udatom sestrom.
Sestra vara muža sa bratom.
Oboje željni, rade nešto o čemu su dugo maštali.
Tada su bili pravi ljubavnici.

tumblr_n1xalxhklN1stvgzao3_400

Ona je ubrzo svršila na šta sam ja usporio ritam i stao.
Polako sam ponovo ušao i nastavio dalje.
Nisam želeo da stajem.
Oboje smo se mutno gledali.
Oboje mnogo željni i napaljeni.

Prvi put ona oseća njega i on nju, prelepo. Bart i sestra ne žele nikada da se rastanu

Ubrzo i ona i ja svršavamo gotovo u isto vreme. Pošto je kondom na njemu on svršava u nju, zajedno osećaju kontrakcije. Kako ona grči njega i kako se on širi dok svršava. Ostajemo tako u tom položaju, polako ga vadim iz nje i izvlačim kondom pun sperme. Ostavljam ga sa strane. Ostajemo tako ležeći jedno pored drugog, goli.

Nakon nekog vremena ustajemo i odlazimo pod tuš. Samo se ljubimo i mazimo, oboje umorni od prethodnog seksa. Istuširali smo se i obukli, ja ono u čemu sam došao, a ona haljinicu. Otišli smo u dnevnu sobu. Seli smo ispred tv-a i gledali neku dosadnu emisiju. Nismo mnogo obraćali pažnju, samo smo se gledali. Palilo me je to što je pored mene. On je već počeo da se diže. Nisam čekao ni sekundu, povukao sam je na sebe.

10934694_954020224638534_956149855_n

Sela mi je u krilo, mogla je da ga oseti na guzi. Uhvatio sam je za guzu i počeo da je ljubim. Svukao sam joj gornji deo haljinice. Grudi su se pojavile ispred mene. Odmah sam se bacio na njih i počeo da ih mazim. Jezikom sam joj dodirivao bradavice. Već je počela duboko da diše.

Otkopčao sam šorts i spustio ga dole. On je iskočio dignut. Naslonio sam ga na njenu macu, nosila je gaćice. Ljubio sam je, u vrat i grudi, dok sam je držao za guzu i pomerao napred-nazad. Njena maca je dodirivala moj polni organ, žudeli su oboje jedno za drugim.

Uzeo sam još jedan kondom, brzo ga stavio i pomerio joj gaćice u stranu. Ona je sela na njega polako, sa dubokim uzdahom. Sela je i on je ušao do kraja. Počela je prvo polako da se pomera, ali sam je ja uhvatio za struk, povukao ka sebi i rukama je podizao gore-dole.

Ulazio je polako, pa sam ubrzao ritam, pa ponovo usporio. Duboko je disala, a oči su joj bile zatvorene. Bradavice su joj bile tvrde k’o kamen. Taj dodir njene mekane kože me je dovodio do ludila. Stegao sam je uz sebe i ubrzao ritam.

Trajalo je dugo, više nismo imali osećaj za vreme. Osećao sam da sam blizu, a po uzdahu mi je delovalo da je i ona. Počeli smo u isto vreme da se grčimo. Stegao sam je u zagrljaj i ona mene. Svršili smo u isto vreme, ja duboko u njoj.

11256422_1034000893307133_459666052_n

Kada smo se nakon desetak minuta smirili, ja sam ga polako izvadio. Još jedan kondom pun sperme sam odložio sa strane. Otišli smo na brzaka da se istuširamo. Ja sam se obukao, pokupio smeće koje smo napravili, spremio stvari i poljubio je požudno. Tačnije, ljubio sam je neprestano, na svakom koraku, znao sam da voli to. Na izlazu sam je tako stegao i poljubio, da je malo falilo da imamo seks na ulazu. Ipak sam se suzdržao iako sam to želeo.

Sada kada sam postao ljubavnik svoje sestre i kada popunjavam prazninu u ljubavi i seksu, koje joj ne pruža njen muž, mogu da dođem kod nje kada želim i budem koliko god želim. Možemo zajedno da uživamo u emocijama i seksu koliko god to želimo jer nemamo ograničenja.

Ova priča je objavljena u okviru “Nagradnog konkursa za najbolje erotske priče” / proleće-leto 2015.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x