U trojci sa muževim kumovima

Registrovani korisnici ne vide reklame

Petak je veče, prvi petak u mesecu, tzv. Pref-petak – dan kad trojica kumova provedu celo veče, bogami nekad i noć, igrajući karte do besvesti. Ponekad su umeli da preskoče, ali retko. Nisu posustajali i ni pred žešćim izazovima. Bilo je veoma interesantno biti u njihovom društvu i slušati njihove duhovite opaske. Desilo se par puta da sam prisustvovala, i premda im je to smetalo (što nikako nisu priznavali), ja sam se provela sjajno u trojci sa muževim kumovima ;).

Upravo se Vanja javio, pitao da li su došli, i rekao mi da im prenesem da on ne dolazi pre devet i da, ako neće da ga čekaju, mogu da idu kući, osim u slučaju da ja ne planiram nešto.

Bila sam potpuno zatečena. Njegova izjava me potpuno iznenadila. Da, bili su tu obojica, ali o tome nije bilo ni reči. Tačno je da spavam, tj. jebem se sa obojicom kumova, ali to je moja i Vanjina igra, maltene nema veze sa njima…

Ušla sam u sobu. Njima nisam rekla ni reči, bila sam pod utiskom. Ne mogu reći da u određenim trenucima, meni tako nešto ne padne na pamet, ali ovako iznenada…

tumblr_mf199nlGDk1rtruoso1_500

Oni ili su se dogovorili, a sve više mi liči na to, ili stvarno nemaju pojma. Sede potpuno opušteni, piju kafu i vino i zezaju se na temu sporta koji prate na TV-u. Ne mogu da verujem šta mi se događa.

Posle Vanjine izjave, ja iz minuta u minut postajem sve napaljenija.

Nekako me je i sramota, ko zna zbog čega. Oni inače znaju jedan za drugog. Na kraju mi smo ih upoznali i spojili, iako su obojica Vanjini prijatelji, i moji ljubavnici u svingerskim zezalicama, koje moj muž i ja negujemo sa Mikicom još od pre venčanja, a sa Peđom tek godinu dana. Posmatram ih i osećam se k’o šiparica dok leptirići u donjem delu stomaka neumoljivo dolaze do granice karaktera.

tumblr_nfkwivyEu31rhoczuo2_500

Hajde da vam na samom početku ispričam priču o Peđi i nama, o prvom kumu i našem početku. Sa Mikicom i njegovom ženom smo bili u intezivnoj vezi već četiri godine, od toga je 80% vremena Mikica zastupao oboje, tj. svoju ženu i sebe, kako reče Vanja, bez ovlašćenja. Meni je smetalo kada je Vanja predložio da Peđu uvedemo u program. Po inerciji sam odbila da budem u trojci.

Upravo smo ga otpratili do vrata. Rekao mi je da sam bila divna, i onako skoro golu me prigrlio na svoje grudi. Bila sam gotovo gola, na sebi sam imala providnu majicu i najkraći minić na svetu, kao i tanga gaćice, što je bio Vanjin izbor. Ipak, da je bilo potpuno po njegovom, ja bih bila zaista gola.

Već neko vreme me je presirao da uvedemo i Peđu u moj krevet. Ja sam se opirala ne baš ubedljivo, ali iz nekog razloga sam mislila da će da odustane. On je očito video kad smo se na rastanku Peđa i ja poljubili. Gurnuo mi je jezik usta, iznenađujuće mi je prijalo. Uzvratila sam mu i prešla dlanom preko njegovog šlica i do pucanja podignutog uda. Vanja je to sve gledao, tako da je njegov poziv Peđi da dođe sutra predveče, mogao da ima samo jedno značenje.

Evo sad imam uzbuđujuću nervozu, kao i tada. Ta nervoza znači da će se dogoditi nešto bitno.

Za susret sam se temeljno pripremila, obrijala sam svoju mačkicu na mali lep trougao, belu, najkraću na svetu mini-haljinu, kao i mrežastu majicu, kroz koje bezobrazno štrče bradavice. Jako mi je prijala ta golotinja. Vanja je tražio da skinem gaćice, odbila sam.

949222141

Otvorila sam mu vrata, bez reči napravila piruetu pred njim i otišla u kuhinju. Lepo je mirisao.

Vratila sam se u sobu, a njih dvojica su već pili svoje piće. Stavila sam kafu na sto i pridružila im se sedajući pored svog muža, a naspram Peđe. Već nakon pola sata, što od seksa koji je bio svuda oko nas, viskija i napaljenosti koja me od juče ne pušta, atmosfera postaje usijana. Peđa ne skida oči sa mene, mog međunožja i grudi.

Ustala sam i na trenutak otišla u kupatilo. Pogledala sam se u ogledalo. Bila sam sva zajepurena. U povratku, gotovo u hodu, skinula sam gaćice i, vrativši se u sobu, sela tako da sam mogla i njima to da pokažem.

Vanja je reagovao gotovo instiktivno, počeli smo da se valjamo po krevetu tako divlje, željno, kao da to radimo jednom godišnje, a ne svakodnevno. Ne znam kako i kojom brzinom, ali jedva sam dočekala da me Vanja grubo navuče na svoju, čini mi se, nikad veću kurčinu, do kraja. Bol i neverovatan užitak su nam oboma gotovo pomračili um. Divlje sam svršavala dok me je Vanja, kao balavac, punio, već posle pet minuta.

tumblr_n1xalxhklN1stvgzao5_400

Ipak sam se odlično snašla u trojci…

Ležali smo. Vanja onako težak, gotovo me ugušio. Otvorim oči, a Peđa na metar od nas drka. Dok sam se izvlačila ispod Vanje, mrdala sam u svim pravcima. Zarotirala sam se tako, slučajno, i došla u položaj raširenih nogu naspram Peđe.

U trenutku sam ukapirala da sam se apsolutno otvorila na izvol’te. Instiktivno sam zastala u tom položaju, i to je bilo kao poziv. To je bilo dovoljno, gotovo u skoku se postavio između mojih nogu. Zažmurila sam očekujući da ga primim, ali on je zastao. Otvorila sam oči i ugledala njegov kurac na dvadesetak santimetara. Najmirnije i najnormalnije uzela sam ga u svoja usta. Mnogo volim oralni seks. Dok sam uživala u dobrom komadu koji sam počela svojski da obrađujem, do mene dopre glas mog muža koji mi je govorio:
– Tako, ljubavi, divna si… Stavi ga u sebe.

tumblr_nl9slw9lKU1twdj1wo1_500

Kao da mi je bodrenje bilo potrebno. Lagano, kao da ga je i on čuo, Peđa je stavio svoj kurac na ulaz u moju gospodaricu. Taj ulazak je bio nešto do tada nedoživljeno. Jebala sam se sa drugim muškarcem tu pored njega, na pola metra od njega. Drugi muškarac uživa u njegovoj ženi. Ta situacija je izazvala pravu erupciju kod svo troje.

Nakon tog događaja sam se jebala sa svojim kumovima naizmenično svake subote, do momenta kad je to postalo osnovni vid seksa. Ipak, rešili smo da malo ohladimo i to dovedemo na nivo koji mu pripada. Napravili smo višemesečnu pauzu, sve do sada.

I kao u priči, umesto da ohladimo, ja treba da odlučim i uđem u još žešći fazon. Ja volim svog muža, ja volim da se jebem, imam i sa kim. Ja ne švrljam okolo, osim jednom sa (kad je Vanja bio u vojsci) Mikicom. Nikad, nikad se sa nekim od njih dvojice nisam našla nasamo. Nikad nisam prevarila svog muža. Nikad ga nisam lagala.

Sada gledam njih dvojicu. Sede za kompjuterom, smeju se, dobacuju i komentarišu neki seksi sajt. Mikica je prvi popustio od nas troje koji po prvi put sede ovako sami. Imamo neku vrstu intimnosti koju, ma koliko se trudili, nijednog momenta nismo mogli da potisnemo. U vazduhu je visio naš ljubavnički odnos, ali i šarmantna ljubomora koju vidim u njima.

tumblr_nl7fogBo6G1rrckn7o1_500

Rešila sam se u momentu. Izvinila sam se i otišla u sobu.

Nisam izdržala, sela sam ispred ogledala, skinula ono malo stvari sa sebe i onako naga i napaljena, gledajući se u ogledalu kroz poluzatvorene trepavice, zadovoljila se u par poteza rukom.

Nisam se dugo razmišljala, odbacila sam pomisao da obučem erotski veš. Videli su me u raznim izdanjima. Ustala sam i skinula sa vešalice Vanjinu plavu košulju. Zakopčala sam donja dva dugmeta, malo je razdrljala da mi se grudi vide do bradavica. Dole je dopirala do pola guze i jedva pokrivala ribicu. Samozadovoljno sam se pogledala u ogledalu i krenula u sobu.

Njih dvojica su sedeli leđima okrenuti, zadubljeni u nešto na kompjuteru. Lagano sam im se prišunjala. Gotovo da su popadali. Stala sam između njih zagrlivši i jednog i drugog. Znala sam da neminovno vide moju nagost.

R066 U trojci sa muževim kumovima

Čitali su neku seksi priču. Nagla sam se tek toliko da im moja nagost postane neizbežna. Nisu se mnogo dvoumili, prvo sam osetila ruku koja je blago, ali energično išla duž moje noge, nagore prema centru. Istrćila sam guzu i malo razdvojila noge, tek toliko da omogućim Mikici prilaz brazdi koju je počeo da miluje.

Istovremeno je sa druge strane ivice košulje ušla Peđina ruka pod košulju. Počeli smo da se ljubimo, prvo sa jednim pa onda sa drugim. Bili su to puni poljupci, a milovanja prava i sve žešća. Na kraju sam počela da gorim od dodira i poljubaca svuda po telu, od kojih mi se i sada vrti u glavi.

Prekinula sam to kleknuvši i izvadivši napolje dva nabrekla uda svojih ljubavnika. Oba sam trpala usta, naizmenično ih ljubeći i drkajući, a oni su od uzbuđenja i iznenađenja počeli, kao po komandi, da svršavaju. Malo su me iznenadili, ali odmah sam krenula da gutam spermu i da im obojici ližem testise i oba poluspuštena uda.

Nisu prekidali da me dodiruju i miluju znajući šta volim. Držeći ih za kurčeve povela sam ih u sobu. Nespretno su krenuli za mnom, a ja sam ih posadila na krevet i uvukla se između njih. Ponovo sam im naizmenično drkala i stavljala ih u usta. Mikica se prvi probudio i krenuo je da zauzme položaj.

Izlazak njegovog prsta iz moje ubalavljene pičke doživela sam kao tragediju. Bila sam blizu orgazma i jedva sam dočekala da ga primim otpozadi. Jebao me je nežno i na svoj način. Tek što je ušao, počeo je u meni da pravi haos.

U trojci sa muževim kumovima

Najednom, kao munja, orgazam neviđenog iznenadnog užitka…

Gotovo da sam pregrizla Peđin kurac… Samo su ga krutost i debljina spasili povrede. Bolno je kriknuo, a ja sam se gotovo izgubila, cičala sam i vrištala kao pomahnitala… Što i jesam. Orgazmi su se nizali kao na traci. Njih dvojica su funkcionisali kao da su stari tandem.

Dok sam kao raspomameljena kučka jahala na Peđi, jednim okom sam primetila da je neko još tu. Ugledala sam Vanju. Kao stimulans, dao mi je dodatnu energiju i volju.

Naguzila sam se i povukla Mikicu da mi uđe u guzu. Primila sam ga bez glasa. Vrtela sam se, nameštala i čepila, želeći da svom čoveku priredim dodatni užitak. Prvi je svršio Mikica, a Peđa i ja gotovo istovremeno.

U trojci sa muževim kumovima

To ludilo kao da nije imalo kraja. Došla sam polako sebi, dok sam ležala između dvojice ljubavnika, izgrebanih i izujedanih. Pitala sam se kako će svojim ženama.

Vanja je ušao noseći flašu šampanjca. Ova dvojica uopšte nisu odreagovala. Znači, znali su kvarnjaci. Nisam mogla da verujem da sam bila tako naivna da uopšte poverujem da je sve ovo slučajno i da ja vodim igru…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 4]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x