Jebački vikend – seksi trilogija; prsten i vijagra i ostale jebačice

Registrovani korisnici ne vide reklame

Svi mi imamo razna maštanja, želje i strahove. Nisam ni sanjao da ću u samo jednom vikendu ostvariti 90% svojih seksi fantazija. Imao sam ih u zadnje vreme dosta, s obzirom da smo se od onog kresanja sa Brankom, kada nas je njena Zorica posmatrala, samo još jednom kresnuli, ali bez publike. Od tad je proslo skoro 15 dana, a mašta mnogo radi.

Petak:

Leto, kraj juna, petak po podne. Sedim na terasi ispred kuće i pijem pivo. Pored mene džukac kunja. Žena je otišla ljuta kod majke, jer smo opet imali prepirku, i rekla je da se vidimo u ponedeljak. Ćerka je i onako u svom stanu, a ja sam ostao sâm. Razmišljam šta raditi sad i odlučim da se provozam do Beograda motorom. Tih 100km tamo i nazad biće dosta. Keru sipam hrane i vode i sednem na motor.

Kroz Beograd sam se malo vozio, kad primetih da prolazim kroz kraj gde stanuje sestra mog drugara, Jelena. Mnogo mi se sviđala, iako je bila mlađa od mene 13 godina. Nisam nešto ni navaljivao, a i ona je večito imala neke. Živela je sama i bila neudata, a dobro je izgledala. Visoka oko 165com, 52-53 kg, sise 3, guza istrćena, izgled da se odmah napališ.

Jebački vikend - seksi trilogija; prsten i vijagra

Stajem ispred zgrade i preko interfona zvonim. Javlja mi se ona, ne baš veselim glasom.
– Da, ko je to? – čujem sa druge strane.
– E, ćao. Ovde Igor. Igor sa sela. Drugar tvog brata.
– E, ti si – već je veseliji glas – Misliš, majstor Igor?
– Da, tako je.
– Hajde, penji se – govori i čujem električnu bravu da se otvara.
– Evo stižem, samo da zaključam motor.

Već trčim u radnju pored, da kupim crno vino koje ona obožava, i u cvećaru pored, po buket. Zvonim na vrata i ona mi otvara. Primećujem malo tužno lice, ali ga ona skriva. Ljubimo se u znak pozdrava, i ja joj dajem vino. Već joj se vraća vedrina, a kada sam iz kacige izvukao i buket, počela je da se smeška. To je Jelena. Ulazim u njenu garsonjeru, mala je oko 35 kvadrata, ali ukusno nameštena. Nudi mi da sednem i već nam donosi čaše za vino. Pijuckali smo tako, ni sâm ne znam koliko, kad pogledah na sat, već pola devet.
– Morao bih da krenem – kažem i ustajem.
– Nemoj još, ostani. Imam još jednu bocu – moli me Jelena.
– Da li si normalna? Posle nje kako da dovezem motor do sela?
– Pa spavaj ovde – ne verujem ušima. Primetio sam da je malo uhvatilo vino, ali toliko da ovo kaže…
– Kako da spavam, a ako naiđe onaj tvoj? – kao pravdam se.
– Nema mog. Pukli smo. Celo sam veče bila tužna, a ti me oraspoloži. Prvo sa vinom, pa sa buketom, a totalno me opusti sa pričom. Znam odavno da ti se sviđam. I ti meni, ali mi bilo glupo, zato što si stariji. Ako hoćeš, možeš da noćas ti budeš moj i ja tvoja.

Jebački vikend - seksi trilogija; prsten i vijagra i ostale jebačice

Ne mogu da verujem! Dok ovo priča, Jelenina ruka je već na mojoj butini i polako ide prema šlicu. Taj osećaj me pali, kurac počinje da se budi. Rukom je polako privlačim, ljubim je sa duboko isturenim jezikom. Prima ga i usisava još dublje, dok joj je ruka već na šlicu kog pokušava da otkopča. Moja je ruka na njenoj sisi koja se nadima sve više. Polako joj skidam majicu i ispadaju dve predivne dojke, koje hvatam rukama i počinjem da ljubim. Grickam joj bradavice, naizmenično levu, desnu, a one mi rastu između zuba. Osećam da se muči sa šlicom.
– Pusti, ja ću – ustajem i počinjem da skidam majicu. Ona je je već skinula suknju, a i gaćice. Pogledom je celu obuhvatam i zustavljam se na predivno fazoniranoj pički.
– Hajde, skini farmerke… – moli me jedva čujnim maznim glasom. Svlačim, onako grubo i brzo, i farmerke i gaće u jednom potezu, a kurac ispade njoj ispred očiju.
– Slušala sam priče da i matorci od pedesetak godina imaju šta da pokažu.

Rastem i ja, jer sa kurcem od 18cm i istim tolikim obimom, žene me hvale.

Jebački vikend - seksi trilogija; prsten i vijagra

Ona ga je već stavila u usta u počelo je obrađivanje, pa malo lizanje do jaja, grickanje istih, pa nazad na glavić. A ja da poludim, a farmerke daleko da dohvatim prsten iz njih. Posle Branke sam ga kupio i non-stop mi je u džepu. Borim se da ne svršim, kad joj zazvoni telefon. Ona ga izvadi iz usta i:
– Javi se, vidi ko je.
– Piše Danka. Da se javim?
– Slobodno – reče i nastavi gde je stala sa pušenjem mog kurca.
– ’Alo! Izvol’te.
– Jao, ja se izvinjavam. Htela sam Jelenu, a izgleda sam pogrešila – čujem malo grublji ženski glas.
– Ne, niste pogrešili. Ovo je Jelenin broj. Recite.
– Pa, je l’ ona tu, je l’ mogu da je dobijem?
– Pa, trenutno je ne možete dobiti. Ne može da priča, jer su joj puna usta posla – odgovaram joj, a osećam kako se Jelena kliberi sa kurcem u ustima.

Jebački vikend - seksi trilogija; prsten i vijagra i ostale jebačice

Sa druge strane pauza, pa opet:
– Recite joj da je zvala Danka. Čućemo se ujutru. Ćao! – prekide ona vezu, a Jelena u tom trenutku ubrza rad ruku. Tako je to znalački radila i lizala glavić i jaja i uvlačila kurac duboko u grlo, da mi nije trebalo mnogo.
– Svršiću – počeo sam da ga izvlačim iz usta.

Pustila je da ga izvučem i već kada je skoro bio napolju, osetih strujanje u nogama i početak štrcanja sperme. Punio sam joj usta. Ona je gutala koliko je mogla, a ostatak izbacivala napolje i puštala da se cedi na sise.
– Ljudski si svršio. Odavno nisi ovo radio? – bila je u pravu. Polizala je i poslednju kap sperme, pa me povukla pored sebe.- Ja sam tebe zadovoljila, a sad ti mene. Šta ćeš da mi radiš?
– Voleo bih da osetim ukus tvoje pičke. Je l’ mogu? – stari oproban recept.
– Slobodno. Ni ja nisam odavno osetila muški jezik u pički – već je počela da se namešta sa široko raširenim nogama.

Jebački vikend - seksi trilogija; prsten i vijagra i ostale jebačice

U sobi je gorela samo stona lampa, jer je već mrak počeo da pada, i ja pod takvom svetlošću ugledah predivnu pičku sa blago izraženim klitorisom. Polako sam je lizao od kolena prema preponama, sa rukama na njenom struku. Ona se uvijala i polako stenjala, a kada sam jezikom stigao do pičke i uvukao ga u nju, počela je da ječi. Iz pice joj potekoše sokovi predivnog, malo slatkasto-slanog ukusa, koje sam ja pohotno gutao.

Iz pičke jezikom pređem na klitoris. Nikad nešto tako sočni i krupno nisam imao pod jezikom i u ustima. Sisao sam ga dugo a ona je već počela ritmično da se pomera. Znao sam da je blizu, ali joj nisam dao još da svrši

Jednom rukom sam joj blago gnječio sisu, a srednji prst druge sam joj uvukao u pičku i okrenuo ga na gore, tražeći tačku G. Prstom sam je masirao iznutra, a jezikom usnice spolja, dok joj se moja brada zarila u klitoris.

Jebački vikend - seksi trilogija; prsten i vijagra

Postala je bučnija, ritmovi sve jači, bila je blizu. Uvukao sam i kažiprst i sad sa dva prsta unutra masirao. Osetih na srednjem prstu kao nešto grublji deo unutrašnjosti, a ona se tad ukoči i blago jauknu. Vratih se prstom na taj deo i počeh da ga masiram, dok sam joj ustima sisao klitoris. Već se ubrzano grčila i sve jače i jače jecala, dok u jednom momentu ne ispusti tihi krik i poče da me steže nogama.

Čini mi se, glava će mi pući od stiska, a ona svršava u talasima i pri svakom talasu, stisak je sve jači. Ne vadim prste iz pičke, ne puštam klitoris iz usta, a stisak sve jači. Između dva stiska uspem da izvučem glavu, a prste sad već polako napolje vadim. Sa širokim smeškom na licu, Jelena se polako smiruje i ne da mi da se pomerim od nje.

– Ovo mi je trebalo. Odavno me niko ovako nije olizao. Osetila sam nešto unutra. Ne znam šta, ali takvo blaženstvo i ispunjenost, nikad. Što te ranije nisam smutila?
– Nije valjda da si više zadovoljna sad, nego kad si sa onim mlađima od sebe? Oni ipak mogu duže i bolje.

Jebački vikend - seksi trilogija; prsten i vijagra i ostale jebačice

– Klinci su rudari. Imaju kurčeve, ali slabu tehniku da ženu učine ispunjenom. Za to nije dovoljan samo kurac od 20cm, već treba znati i upotrebiti ga. Sa tobom sam sad bila skroz ispunjena i bez tvog kurca u mojoj pički. Taj osećaj da se ti ceo posvećuješ meni i mojoj pički i da se trudiš oko mene, ženu ispunjava, oseća da to radiš sa ljubavlju.

Setih se, to mi je i Branka rekala pre 15 dana, kad smo se zadnji put kresnuli. Samo zahvaljujući tom osećaju što ga ima sa mnom, ja sam uvek dobrodošao između njenih nogu.

Razmišljajući o tim njihovim rečima, zaspao sam.

Budim se. Mrak, televizor još radi. Isprva nisam znao gde sam, ali sam se brzo sabrao. Pogledam pored, nema Jelene, i primetim svetlo iz kupatila. Pošto mi se stravično pišalo, skoro litar i po vina smo popili, krenuh u WC. Vrata od kupatila otvorena, Jelena sedi na šolji, sa raširenim nogama i drka pičku.

Jebački vikend - seksi trilogija; prsten i vijagra i ostale jebačice

– To radi sama kad ja nisam tu. Sad je to moj posao – kažem joj, a ona iznenađena pogleda u mene i moj nabrekli kurac kome se piša. Hoće da pukne.
– Izvini, nisam htela da te budim, a htelo mi se. Šta si hteo? Da piškiš?
– Da. Hoću da se upišam.
– Hoćeš da mi učiniš nešto? – pita me i polako ustaje i ulazi u tuš kabinu preko puta šolje. Seda na podignuti deo kabine, nasuprot vratima kabine i široko širi i podiže noge.
– Molim te, pišaj po meni… Svuda… – Zapanjen, ne verujem ušima:
– Kuda?
– Svuda.
– I po glavi?
– Ako hoćeš i po njoj – govori mi, sad već drkajući pičku sa obe ruke.

Jebački vikend - seksi trilogija; prsten i vijagra i ostale jebačice

Stao sam na vrata kabine, zagulio kožicu, a glavić je iskočio iz oklopa. Pišao sam po njoj i rukom na kurcu usmeravao mlaz po njoj. Pišao sam joj po pički, pa ga podignem na sise pa na lice, a ona otvorenih usta halapljivo skuplja kapi pišore. Nisam ni bio svestan koliko mi se pišalo, cela je bila mokra kad sam prestao.
– Ovo sam samo sanjao – rekoh i počeh da se povlačim, kad će ona:
– Sad se i meni piški. Hoćeš li i ti da te ja zapišam? – Bez moje kontrole, ote mi se:
– Da.

Jebački vikend - seksi trilogija; prsten i vijagra i ostale jebačice

Ona ustade i izađe iz kabine. Ušao sam unutra i seo na pod i počeo da drkam, a ona stala iznad mene, opkoračila me i sa dva prsta raširila pičku. Tog momenta je na mene, kao iz tuša, šiknula pišora, topla i predivna. Drkao sam uživajući, dok me je ona zapišavala. Sviđalo mi se, i osetih da ću da svršim, kad se ona javi:
– Molim te, nemoj da svršiš. Evo, gotova sam. Hoću takvog da ga osetim u pički – reče i polako mi se nabi na kurac. – Kako ga je primila celog unutra, počela je da meša, a ja stežem zube da ne svršim. Nisam izdržao dugo.
– Svršavam – govorim joj i pokušavam da ga izvadim. Ona ne da.
– Nemoj, molim te, da ga vadiš. Hoću da me napuniš.

Sad je već kasno, i da mi nije rekla. Punim je takvim pritiskom, da mi se čini da se noge suše.

Jebački vikend - seksi trilogija; prsten i vijagra

Ona tiho stenje, a ne prestaje da meša. Mešala je non-stop dok sam svršavao, i još bi da nije počeo da splašnjava.

– Moram da ga poljubim u glavu – reče ustajući sa sad već mlitavog kurca – Hajde da se istuširamo, pa na spavanje. Sutra nas čeka “neobičan” dan.
– Šta ti znači neobičan? – pitam je dok zatvaram vrata od kabine.
– Znaš ona Danka, što si sinoć pričao sa njom? E, ona je „drugačija” žena. Ima malo grublju facu za ženu, ali ne ružnu, i glas joj je grub. Pa čuo si je. Inače je zgodna, malo viša od mene, sa većim sisama i širim kukovima od mene – opisa mi je Jelena, da sam mogao stvoriti sliku.
– Reci mi kakvu kosu ima, pa da imam potpunu sliku.
– Prirodno smeđu, u loknama. Inače je 5 godina mlađa od tebe, al’ kad je budeš video, nećeš verovati. Ne pitaj me više ništa, sutra ćeš videti.

Istuširali smo se i obrisali i gotovo trkom uskočili u krevet. Bacih pogled na sat na televizoru, 01:30 posle ponoći. Legao sam i momentalno zaspao.

Subota:

tumblr_n6tnkvRDEx1r3xthuo4_250

Budi me sunce koje mi kroz prozor bije pravo u glavu. U sobi je toplo da se znojim. 08:30, a Jelene nema u krevetu. Zovem, misleći da je u kupatilu, ali je nema. Na stolu činija sa oljuštenim orasima. Uzimam punu šaku. Navikao sam ujutru na med i orahe, ali sad nema meda. Ulazim u kupatilo da se tuširam. Ne znam koliko sam se tuširao, kad me prenu Jelenin glas na vratima:
– Hajde, izlazi. Imamo gošću.
– Donesi mi odeću, go sam.
– Opaši se oko struka peškirom i izlazi.

Obrisao sam se i opasao. Ulazim u sobu i pogled mi pada na ženu ranih 40-ih, smeđe kovrdžave kose. Prepoznajem po opisu Danku.
– Ovo je moja intimna prijateljica Danka, a ovo je moj majstor Igor – upoznaje nas Jelena.

Žena ustaje i primećujem ispod tesne teksas košulje čvrste, ne baš velike grudi i lepe noge u tesnim farmerkama. Sedam na krevet, tako da sam između njih koje sede nasuprot meni na stolicama.

Jebački vikend - seksi trilogija; prsten i vijagra i ostale jebačice

Počinje priča, bez veze, o običnim stvarima, kad će iznenada Danka:
– Šta si sinoć mislio onim – Ima puna usta posla?
– Pa, baš to što sam rekao – pravdam se ja, a čujem Jelenu kako se cereka i okrećem se ka njoj. Ona je digla jednu nogu na stolicu, suknjica joj se podigla skroz, dok češe picu preko gaćica. Danka to ne vidi.
– Jelena mi rekla da ćeš mi ti objasniti. – Pokušavam da smislim odgovor i primećujem na stolu činije sa brazilskim i indijskim orasima koje obožavam. Ustajem da ih uzmem.
– Ovo moj vršnjak obožava – ote mi se iz usta. Htedoh da se izvinim, ali Danka je to već čekala.
– Ko ti je to? Je l’ tu, da nas upoznaš? – oboje smo shvatili igru. Ustajem, odbacujem peškir i otkrivam kurac koji je već dobrano podignut.
– Evo mog vršnjaka, da se upoznate. Jelena se sinoć već upoznala sa njim.
– Ispričala mi je i sviđa joj se. Nadam se da će i meni.

Već me je jednom rukom uhvatila za jaja, a drugom ga lagano drka. Pogledam Jelenu, ona je već skinula majicu. Sise su joj podignute, sa blago nabreklim bradavicama. Polako skida suknjicu sa sve gaćicama. Danka je već moj kurac strpala u usta i polako ga obrađuje. Osećam da mi se Jelena naslonila na ruku. Skoz je gola i vuče mi levu ruku na njenu pičku da je mazim. Prepuštam joj se, a drugom rukom joj masiram sisu. Ona samo posmatra kako mi Danka puši i blago mi mazi golo dupe.
– Hajde ti mu ga malo liži, da ja skinem košulju – govori joj Danka, a ona se spremno saginje i počinje da mi liže kurac i jaja.

tumblr_nicjgkxa8d1t1hy46o1_400

Danka ustaje i brzim pokretom otkopčava košulju, iz kojih ispadoše jedre tvrde grudi. Bile su manje nego Jelenine, ali čvršće, iako je starija. Ruka mi sama kreće prema njima, a ona je vodi do sise. Prvo jednu, pa drugu ruku na drugu sisu. Tako čvrste sise odavno nisam imao u rukama.

– Daj zajedno – spušta se Danka dole i počinju obe da mi obrađuju, jedna kurac, druga jaja, pa se promene. U tom naletu zadovoljstva, nisam ni znao kad koja šta radi. Zatvorenih očiju sam uživao, a kada sam otvorio oči i spustio pogled na njih dve, video sam da je Danka uvukla kurac u usta do jaja. Uzbuđenje prizorom je učinilo svoje.
– Svvvršššavaaam – ote mi se iz usta.

Danka ga naglo izvadi iz usta, a Jelenina glava se stvori pored njene. Obe su otvorenih usta i isplaženih jezika čekale moju spermu da ih poprska. Svršavam u naletima, a one hvataju svaku kap. Bore se za nju, tako dobro da su svu spermu pokupile u progutale. A Danka ga je, kad se ispraznio, opet strpala i isisala zadnje kapi. Nisam više mogao da stojim, stropoštao sam se na krevet.

tumblr_mtlaxgcpgg1sgsshyo1_500

– Dođite da vas poljubim.
Prišle su, a ja počeh da ih ljubim i ližem po licu, jednu pa drugu. Jelena sede pored mene, a Danka ustade.
– Sad će Danka da ti priredi iznenađenje – priča Jelena i namešta se iza mene. Obuhvata me oko tela i spušta ruke moj mlitavi kurac i polako ga mazi.

Danka počinje da se skida. Otkopčava farmerke, koje padaju, a ona nam okreće dupe, i u tom okretu meni se učini isuviše veliki Venerin breg. Učinilo mi se – pravdam se u sebi. Danka već polako svlači gaćice i pojavljuje se predivna, čvrsta guza.
– Je l’ da da ima dobro dupe? Vidi kako je čvrsta. Pa naravno, kad je profesor fizičkog, uvek u formi – priča mi Jelena, a ja ne mogu da odvojim oči od prizora koji mi se ukazao, kad se Danka okrenula.

tumblr_n5n02dwfeZ1rrcceso8_400

Danka je stajala ispred mene i drkala polako kurac koji je bio manji od mog. Zabezeknut, gledao sam u taj prizor i tražio jaja kojih nije bilo, a otpozadi osećao Jelenu koja se kikotala i tresla od zadovoljstva.
– To je moja drugačija intimna drugarica. Da li si nekad ovo video? – pita me ona.
– Nikad video, a kamo li doživeo da je pipnem. Samo u mašti – bio sam iskren.
– Sad ćeš i da pipneš, i da joj pušiš i da je jebeš. Ona voli sve. To je moja hermafrodit prijateljica – priča mi Jelena, a ja zbunjen, što prizorom, što njenim rečima, pogledam Danku u oči. Ona se saže, uze mi ruku i stavi mi je na svoj kurac. Bio je čvrst, obima kao moj, ali manji.
– Jeste, manji je od tvog, ali da samo znaš kako tek ona jebe – priča mi Jelena i podiže se sa kreveta, vukući me, a Danka leže na leđa i široko raširi noge.
– Pokaži mu, Jelena, kako volim da me dvoje zadovolje – kaže nam ona i počinje da štipa nabrekle bradavice.

tumblr_nfyg2oy1UD1sbd9hqo1_250

Jelena leže pored nje i uhvati da ga drka, a meni pokaza da joj ližem otvor ispod kurca nalik pički. Spremno sam počeo da joj ližem usnice, polako zavlačeći jezik u picu. Znao sam iz anatomije da hermafroditi imaju slepu, plitku pičku, ali ja Danki jezikom nisam napipao kraj, a imam poduži jezik. Jelena joj je pušila i uvlačila ga do kraja u usta, dok sam joj ja lizao pičku.
– Hajde, probaj i ti ovo – reče Jelena i pokaza mi da joj ja pušim.

Osetio sam da je Danka na te reči uzdahnula. Stavio sam ga u usta i počeo jezikom da joj kružim oko glavića. Uvukao sam ga dublje, pa izvadio napolje. Tako tri-četiri puta, kad čuh Danku:
– Svvvvrrršššaaaaaaavvvammm…

Jelena mi se približi i Danka poče da nas prska. Topla sperma okupa nas oboje po licu. Svršavala je i prskala u talasima. Gutao sam ja, a i Jelena. Celi smo bili umazani, kad se Danka smirila i povukla nas ka njoj.
– Fenomenalan si. Ti si drugi koji mi je ovo uradio. I taj prvi je bio tvojih godina. Ovi mlađi, kad se skinem i vide šta imam, pobegnu. Jednom je Jelena nosila odeću do vrata. Nije smeo da se vrati u sobu da se obuče. – Smejemo se, kad će Jelena:
– Vas dvoje ste imali zadovoljstvo, a ja?
– Sad ću te ja obraditi, a ti, Igore, gledaj.

tumblr_niponj5rAy1tw7q6qo1_500

Prizor što je počinjao, to muškarac samo može da poželi. Jelena je legla na leđa, široko raširila noge i počela da drka klitoris, a Danka joj je, ližući je od kolena ka preponama, blago zavlačila prste u pičku. Već je ubrzano disala, a ja sam nesvesno, ponesen prizorom, počeo da drkam kurac, koji se ubrzano podiže.

Sagnuo sam se, našao moje farmerke i izvukao prsten. Brzo ga navukao na kurac i nastavio sa gledanjem i drkanjem. Sad je Danka već klečala između njenih nogu, jezikom joj ližući klitoris i prstima duboko u pički. Jelena je sve ubrzanije disala, a i ja. U tom momentu osetih Jeleninu ruku na kurcu. Tihim glasom me moli:
– Zavuci mi ga… Do jaja…

Danka se već pomakla i napravila mi prostor. Na kolenima sam joj između nogu, a Danka mi uvodi kurac u njenu pičku. Neverovatan osećaj. Danka mi zavukla ruku ispod dupeta i masirala jaja, dok sam ja uterivao Jeleni do kraja. Danka je digla ruku sa jaja i počela da mi masira čmar. Kako to prija! Žmurim i uživam, a Jelena je sve glasnija. Ubrzava. Ja je pratim. Danka jednom rukom meni masira dupe, a drugom Jeleni gnječi sise.
– Svrrrršavvaaaaam – Jelena vrišti. – Primećujem da joj Danka sad masira klitoris i sise. I ja ubrzavam, a Jelena ludi na kurcu. Uvija se, grči, zabija nokte u moje noge. Ja nastavljam, ali osećam da nadolazi.
– Svršiću – kažem okrenut Danki – Pomozi, svuci mi ga. – Vadim kurac iz Jelene, a Danka spretnim pokretom skida prsten i odmah hvata kurac i uvlači ga nazad u Jeleninu pičku.
– Nastavi. Napuni je!

Jebački vikend - seksi trilogija; prsten i vijagra

Nije trebalo dva puta da mi kaže. Opet me je držala za dupe i gurala na nju. Punum je, ona se još grči. Izbacio sam i zadnju kap u njenu pičku i pao pored nje.
– Hajde, udarnici, odmorite se! Doneću vam nešto da se osvežite – kaže Danka i ustaje po sok. Ležali smo tako goli svi troje dosta dugo, kad će Jelena:
– Ljudi, mi nismo ni jeli. Gladna sam. – Pogledamo, 11:30.
– Mogli bismo malo po gradu da prošetamo, pa ćemo negde jesti – predložih ja.

Brzo se istuširasmo i obukosmo se i napolje. Lutali smo malo i vozili se, njih dve u Dankinim kolima, a ja iz njih na motoru. Odvedoše me u neku kafanu na klopu. Naručili smo klope za petoro, i u klopi i priči proveli dobrih dva i po sata.
– Morao bih do kuće, kera da nahranim – kažem im ja i pogledam na sat, 15:30.

Više mi je trebala samoća da razmislim o događajima. Vozim se polako kući i mislim. I ne znam ni sâm kako sam stigao pred kuću. Ker mi se obradovao kao nikad pre. Sipam mu hranu, a ja uzmem pivo i legnem u ležaljku u hladu, da pijuckam i sabiram utiske. Zaspao sam i nisam ni primetio kada me iz sna probudi mobilni.
– Pa gde si, čoveče? – začuo sam Jelenin glas – Dolazi nam moja Vesna u osam. Da si kod mene tad! – spustila je slušalicu, pre nego sam išta rekao. Pogledam sat, 18:35. Jebote, ala sam spavao! Ulazim u kupatilo da se istuširam i presvučem i oko 19:15 krećem put Beograda.

Kada sam spustao telefon u džep jakne, napipam nešto i prepoznam tabletu vijagre koju mi je dao drugar. Lomim polovinu i ispijam je sa vodom. Šta znam, kapiram da će zatrebati.

1491185NcSW

Vozim i razmišljam šta me večeras čeka. Stižem pred zgradu, 20:00 tačno. Ulazim i zvonim na vrata. Otvara mi Jelena u prozirnoj haljini, sa dubokim izrezom, ispod koje se vide samo njene tange. Ljubim je i ulazim. Sa leve strane sedi Danka, i nju ljubim, a sa desne žena mojih godina u svilenoj, lepršavoj šarenoj bluzi i suknji malo iznad kolena. Kratka crna kosa je ošišana po poslednjoj modi. Negovana žena, i lepa.
– Ovo je Vesna – predstavlja mi je Jelena. Pružam ruku i predstavljam se, a ona:
– Drago mi je, Vesna. Njih dve si poljubio, a mene? – Pući pune usne, a sise vibriraju ispod bluze. Ljubim je u usta, bez jezika. Sedamo, Jelena nam sipa vino i počinje priča o običnim stvarima. Malo, malo, pa Vesna nabaci kako nju nisam poljubio kao njih dve. Vadim se, a već nazirem igru. Gledam Jelenu kojoj su bradavice već ocrtane na providnoj bluzi.
– Pa dobro, hajde i tebe da poljubim tako – kažem ja. – Ustajem i prilazim Vesni koja sedi, ljubim je u usta. Ovaj put uvlačim joj i jezik, a ona ga spremno uvlači, dok joj je ruka već na mom kurcu. Mazi ga preko farmerki.
– Bogami, u pravu ste. Nije loš – kaže Vesna i dalje trljajući moj kurac. Pogledam njih dve, a Jeleni je haljina već spala sa remena. Sise joj ljubi Danka, a ona njoj mazi kurac preko farmerki. Vesna polako otkopčava bluzu i skida je. Ostaje u crnom čipkastom brusu, ali i njega skida.
– Skini majicu, ja ću ti skinuti farmerke – govori mi, a nije ni svesna koliko me to pali.

Dok ja skidam majicu, ona je već skinula suknju, sa sve tangama. Jelena i Danka su već gole, samo ja u farmerkama. Osetim da mi Vesna otkopčava šlic, odvezuje kaiš i svlači farmerke sa gaćama.

tumblr_mxeul2hieW1rnlorio1_400

Čim je ispao moj kurac, onako polu-dignut, Vesna ga spremno stavlja u usta. Osećam kako raste u njenim ustima. Bojao sam se da li ću moći posle onakvog pre podneva, ali je vijagra učinila svoje.

Jelena je već legla na krevet i Danka joj, sa svojom dignutom alatkom, ulazi u pičku. Jelena, radosna, drhti od uzbuđenja. Vesna se namešta na krevetu, dajući mi do znanja da hoće otpozadi, a ja brzim pokretom skidam farmerke sa nogu, vadim prsten iz džepa i navlačim ga jedva na već nabrekli kurac. Jelena se podvlači pod Vesnu da može da joj ljubi sise, a ja joj se uvlačim kurcem u pičku. Tako vrelu i vlažnu pičku odavno nisam jebao.

Kurac sâm klizi u nju, kao da ga usisava. Uvlačim ga do kraja i polako izvlačim. Imam osećaj, kao da mi vakuum u pički ne da da ga izvučem. Opet, do prstena i jaja je u njoj. Odjednom osetih Dankinu ruku na ramenu, kako me vuče i krlja mi jezik u usta. Uvlačim joj i ja moj. Krljamo se jezicima i oboje jebemo Jelenu i Vesnu.

– Hoćeš da se promenimo? – pita me Danka i vadi ga iz Jelene. Vadim ga polako iz Vesnine pičke.

tumblr_mxjjc3NixT1r4d6pzo6_400

– Daj mi samo da ga stavim u usta – molim Danku, a ona će:
– Hajde, ali nemoj dugo, da ove dve se ne ohlade. – Uvlačim ga dva-tri puta duboko u usta, tek da ga ovlažim pljuvačkom.
– Sad je navlažen za Vesnu – govorim joj, a Danka se pomera i malo grublje ga zavuče Vesni. Ona jauknu, ali ga primi i poče da meša. Ja sam već u Jeleninoj predivnoj pički, nabijam i pri tome mešam. Meša i ona, i usklađujemo ritam. Pogled mi pada na prizor gde Vesna sad ljubi Jelenine sise, a Jelena rukama gnječi njene. Meni se ruka podiže prema Dankinim sisama i poče da ih masira.
– To mi je trebalo! Što nisi ranije to? Ne prestaj… – jedva čujnim glasom izgovara.
– Sad ću svršiitiiii… – Danka počinje da stenje, a i Vesna sa njom.

tumblr_n60olyfwbl1sfx8cpo1_500

Dok jebem Jelenu, posmatram prizor koji je raj za sva čula. Njih dve/dvoje svršavaju istovremeno u talasima. Onda će Vesna, jedva čujno:
– Danka, nemoj da vadiš… Unutra svrši… Moooooooollliiiimmm teeeeeeeeeeeeeee… – svršava burno dok je Danka puni i ne vadi ga.

Osećam da je i Jelena blizu, što od kurca, što od uzbuđenja kome prisustvuje:
– Gggggggggggggooootttooovvvaaaaa ssaammmmm… – nailaze talasi Jeleninog zadovoljstva. Grči mi se na kurcu, meša jače, nabija se na njega i na kraju klone. Ja sam još u njoj i ne mogu da svršim. Ubacujem ga još malo, kad me ona polako odgurnu.
– Jebiga, sve ste svršile, a ja? – pitam ih.

Zove me Vesna da joj dođem, a Danka se sklanja. Veštim pokretom mi skida prsten i počinje da ga brzo drka.
– Sad će teta Vesna da zadovolji tebe, bradatog ćelavca.

Ubacuje kurac u usta, a rukom mi masira jaja. Osećam njene zube na glaviću. Tako ga stručno gricka da nema bola, samo zadovoljstvo. Danka mi prilazi od pozadi i počinje opet da mi masira čmar. To me pali do besvesti. Uvlači mi prst u dupe i kruži. Osećam da ću svršiti i pokušavam da ga izvadim. Vesna me oseća i vadi ga.
– Vraćam ga unutra. Hoću da mi svršiš u usta i sve da progutam. Vas dve nemate ništa protiv? – pita i vraća ga u usta, a pritisak na jaja se povećava.

10933290_953492894691267_657115207_n

Njih dve ćute i smeju se. Danka počinje da me jebe prstom. Svršavam tako jako, da mi blaženstvo ide duž nogu. Čini mi se da toliko sperme štrcam, da ću je ugušiti. Vesna ga puši i uvlači, cedi spermu iz kurca i sve guta. Kada je sve progutala, izvadila ga je iz usta, liznula dve puta glavić i podigla se da je poljubim. Žestoko sam je poljubio. Zavukao sam joj jezik duboko kako bih osetio ukus moje sperme.
– Ovo sam htela. Sad si me kupio za sva vremena. Hvala ti – kaže mi Vesna, a ja malo zbunjen, jer to mi je normalno. Kad mi žena popuši, ja je poljubim.

Legli smo jedno pored drugog, dok je gorela samo stona lampa i bio polumrak. Sat na televizoru je pokazivao 23:00, a nismo ni primetili kako je vreme prošlo.
– Deco, sutra kod mene u deset na doručak – viče Vesna i skače, hvata odeću i oblači se.
– Igore, ti spavaš i večeras ovde? – pita Jelena.
– Važi, ako vas dve budete mirne – šalim se ja.
– Ja idem u stan. Umorna sam. Do sutra – Danka se već obukla i kreće, a za njom i Vesna. Jelena i ja ustajemo goli da ih ispratimo do vrata. Ljubimo se. Ostajemo sami.
– Hoćeš po čašu vina, pa na spavanje? – pita me, a pune joj čaše već u ruci.
– Može. Ali ako noćas opet sama budeš drkala u kupatilu, naljutiću se. Probudi me.
– Ne verujem da ću to raditi, ali ako mi se bude prijebalo, budim te. – Ispijamo vino i osećam da me san hvata. Poslednja misao: koja li me zadovoljstva sutra čekaju? Zaspao sam.

Nedelja:

Budim se u sobi punoj svetla od sunca koje sija kao ludo. Nedelja jutro, jun mesec i već greje. Kako li će tek grejati u podne? Pogledam pored sebe, nema Jelene, ali čujem vodu u kupatilu. Meni se kurac dig’o u punoj veličini i piša mi se da poludim. U tom momentu ona izlazi.
– Ej, probudio si se. Idi se umuj, pa da skuvam kafu. – Ustajem, a ona me gleda pravo u kurac.
– Noćas sam te držala za kurac, ali nije bio ovoliki. Da je bio, budila bih te – smeje se i ovlaš ga pipnu, a meni žmarci i kroz kurac i jaja i noge i glavu.

Ulećem u kupatilo i odmah se praznim. Malo se tušnem i operem zube. Ulazim u sobu. Osećam miris duvana. Već je zapalila cigaretu. Leži na krevetu skroz gola naslonjena se na naslon. Puši, lagano drka pičku i gleda TV.
– Mogla si pušiti nešto drugo, a ne to – dobacujem ja i smejem se.
– Pa nisi mi nudio – smeje se ona. Okrećem se, uzimam kafu sa stola i prilazim krevetu, kad ona leži na leđima, glava joj na ivici kreveta, a ruke ispružene traže moj kurac.
– Priđi da ti popušim.

tumblr_nhxrvekY5p1u1u4hvo1_400

Nije me trebalo dva puta zvati. Spuštam šoljicu na sto i prilazim joj tako da joj je glava među mojim nogama. Spuštam se i ubacujem joj glavić u usta. Polako ga liže svojim predivnim mekim jezikom. Gricka ga zubima, a on raste u njenim ustima brzinom svetlosti. Jedna joj je ruka na mojim jajima, a drugom drka pičku.

Počeo sam da uživam. Spuštam ruke na njene sise. Bradavice su joj već krute. Gnječim ih, a Jelena blago stenjući od zadovoljstva, polako uvlači moj kurac sve dublje u usta. Ruke mi idu prema pički i ja se polako spuštam u pozu 69.

Širi noge, zna da ću joj olizati pičku, da poludi. Jezikom polako prelazim preko klitorisa i oblizujem usnice. Uvija se, namešta se, prija joj. Uvlačim jezik u već potpuno napaljenu punu pičku, tako punu da sokovi cure napolje. Ruka mi je na klidži i masiram ga. Ona ubrzava, a i ja nesvesno. U tom trenutku postajem svestan da nisam stavio prsten.

Kasno. Zadovoljstvo je počelo, a i njeno. Grči se, steže noge i moju glavu među njima, ali ja ne prestajem da joj ližem pičku iznutra. Jezik mi je duboko u njoj, kad je počela da svršava. I to bez glasa, jer kurac nije ispuštala iz usta. I ja svršavam. Osećam da joj punim usta.

Između dva grčenja njenih nogu izvlačim glavu, ali ruka ostaje. Moja dva prsta su u njoj i teraju je da svršava još. Pogledam prema njenom licu, malo sperme je izbacila, a skoro sve progutala.

0009

Obožava da guta i to me dovodi do ludila od zadovoljstva. Vadim ga iz njenih usta, ali ne i prste iz pičke i počinjem da je ljubim po sisama i idem prema ustima, gde ližem ostatke sperme oko usta. Uživa i još se grči, kao da orgazmi traju beskonačno.

Smirila se, podižem je.
– Idemo pod tuš – zove me.
– Važi, ali samo da se tuširamo – kažem.
– Važi. Kod Vesne treba da smo u 10, na doručku.

Posle tuširanja pijemo hladnu kafu, a ja se setio one polovine vijagre. Dohvatim farmerke, nađem to i progutam.
– Šta ti je to? – pita ona.
– Vitamini – smejem se.

Jebački vikend - seksi trilogija; prsten i vijagra

Jelena mi priča za Danku. Ja je pitam otkud njoj tolike sise kad hermosi ne mogu da ih imaju toliko velike, ali Jelena kaže da je Danka pre dve godine digla kredit i ugradila silikone. Sad su mi jasne njene fenomenalne sise.

Već je 9:30, moramo da krenemo. Od Dorćola do Jajinaca smo motorom stigli za dvadesetak minuta. Bio sam raspoložen za vožnju, a Jeleni je odgovarala brza vožnja. Imala je neku šlem-kacigu i naočare. Stajemo ispred jedne ogromne kuće opasane čempresima i zidom. Jelena zvoni na interfon i otvaraju nam se vrata. Polako vozim kroz dvorište 20-ak metara, kad istrčava Vesna iz kuće.
– Pa gde ste do sad?

Ulazimo i ljubimo se sa Vesnom i Dankom. Vesna je u suknji iznad kolena i tesnoj majici sa aplikacijom Beti Bup na sisama, a Danka u dugačkoj indijskoj suknji i šarenoj majici. Mislim se u sebi – sigurno su gole ispod, a Jelena kao da mi čita misli:
– Ispod ovoga nikad ništa ne oblače.

756990742

Žmarci mi već prolaze jajima i kurcem. Sedamo za sto na terasi na čijem kraju je bazen, a sve to je opasano zidom od dva metra i drvećem, tako da se van dvorišta se ništa ne vidi. Odjednom se iz drugog dela kuće pojavi predivna plavušica, moje visine, duge ravne plave kose, u tesnim farmerkama, crvenim salonkama sa malom štiklom i tesnoj crvenoj majici na kojoj su joj se lepo ocrtavale sise, cenim da su trojke. Ima 28 godina, a izgleda neverovatno.
– Ovo je moja starija ćerka Minja. Mlađa, Vanja, spava kod drugarice. Doći će na ručak – priča Vesna, dok se Minja pozdravlja i ljubi sa Jelenom i Dankom. Pruža ruku i meni, a ja ustajem i pozdravljam se. Bio sam uveren da Vesna ima lepu ćerku, ali ovakvu nisam ni sanjao. Stvarno sam oduševljen.
– Igore, ostavi devojku. Ne davi! – viče Jelena i smeje se.

Sedimo, jedemo, pričamo i smejemo se. Prođe neprimetno dva sata.
– Trebalo bi da krenem do Mire. Vidimo se – kaže Minja, ustaje i kreće. Ali onda se ubrzo i vrati:
– Čiji je ono motor? – pita.
– Moj. Što? – pitam ja.
– Je l’ možete da me odbacite do Slavije, ako se Jelena ne ljuti?
– Ma ne ljutim se. Samo se dobro drži za njega, da ne padneš. Ludački vozi – smeje se i daje joj šlem.

Krenuo sam polako i već na prvoj krivini osetim je na sebi. Primakala se i naslonila mi sise na leđa, tako da su izmađu nas samo naše majice. Steže me još jače i u jednom momentu, učini mi se, spustila je ruke i pritisla mi kurac. Dodao sam gas, ona je na mojim leđima. Čini mi se da joj osećam bradavice. Stigli smo i ona silazi i pruža mi šlem.
– Dobro voziš. Da se nisam držala čvrsto, ispala bih – smeje se i ljubi me u obraz – Još ćemo se nas dvoje voziti.

Otrčala je prema nekim kolima, gde su sedele još dve devojke. Stavljam polako kacigu na glavu i gledam za njima, a Minja mi sa zadnjeg sedišta maše.

tumblr_n5xkhokDEW1s9sr6mo1_400

Vozim nazad, i brzo stižem tamo. Interfon, otvaranje vrata, automatski se zatvaraju, ja ulazim i pravo u dvorište. Tamo zatičem njih tri kako gole leže na ležaljkama oko bazena, pričaju i smeju se.
– Hajde, skidaj se. Nije valjda da se stidiš? – viču u glas i smeju se.
– Striptiz! – viče Danka i polako počinje da drka svoj kurac.
– Ako neko naiđe? – pitam.
– Ne boj se. Neće niko.

Počinjem polako da skidam majicu. Vesna je pojačala malo muziku, legla na ležaljku i počela da drka picu koja je sad skroz obrijana. Jelena na trećoj ležaljci puši cigaru i mazi sise. Skinuo sam majcu i otkopčavam pantalone, prvo kaiš, pa dugmiće i polako ih, u ritmu muzike, skidam. Patike sam već šutnuo, a sada su i farmerke skinute. Danki je kurac već u erekciji i druga ruka joj je u pički. Pogledam Vesnu, jednom rukom drka klitoris, a drugom gura prste u pičku. Jelena drka klidžu i polako vrti glavom. Okrećem im leđa i počinjem da skidam gaće. Polako na dole, pa ih vratim, a one uzdahnu. Kad sam ih skinuo, jednom rukom drkam kurac, a drugom vrtim gaće. Čujem:
– Okreni se već jednom! – u glas kažu.

Okrećem se, i dalje drkam jednom a drugom sa gaćama pokrivam da ne mogu da vide. Primećujem da sve već ubrzano dišu. Bog zna koliko su drkale pičke, pre nego sam se pojavio. Bile su žestoko napaljene. Kurac mi je u erekciji i sklanjam gaće i prilazim bliže. Tihi jecaj sve tri ispuštaju. Moj kurac od 18 cm i isto tolikog obima je izmamio uzdah od tri strašne pičke. Danka ustaje sa ležaljke i leže na deblju prostirku pored ležaljki.

Jebački vikend - seksi trilogija; prsten i vijagra

– Hoću da me jebeš. Nisi juče, a nije me niko od onog tvog vršnjaka, što jedini pored tebe nije pobegao.

Legla je na leđa i raširila široko noge, ali je i nastavila da drka svoj kurac. Kleknuo sam joj između nogu i počeo da joj se približavam, kad priđoše Vesna i Jelena. Vesna uhvati moj kurac i povede ga prema Dankinoj pički, vukući me blago. Sledio sam je i osetio kako ulazim u nju. Danka poče da stenje. Ulazim još dublje, a ruka mi sama ide ka njenom kurcu koji počinjem da drkam. Prepušta mi to i počinjem da ga uvlačim i izvlačim iz pičke. Svaki put pomalo dublje, očekujući kraj, ali kraja nema.

Jelenina jedna ruka je drkala njen klitoris, a druga mi je gurala prst u čmar, što me dodatno palilo. Vesna je jednom rukom gnječila Danki sise, a drugom moja jaja. Danka je počela da meša ubrzano, a ja ni blizu, što zahvaljujući prstenu, što vijagri. Jebem je i sve ga dublje uvlačim, ali pazim dok joj rukom drkam. Onda sam začuo Vesnu:
– Skloni ruku i povuci se telom malo nazad.

tumblr_nfkymo4TY81rlv8k6o1_500

Poslušah je, a ona opkorači Danku, uhvati njen kurac rukom, kleknu i polako se navuče na njega. Počela je da se podiže i spušta sa kurca i da žestoko meša. Moje su ruke već bile na Vesninim sisama, a ona se naslanjala na mene. Jelena je naizmenično ljubila, sa jezikom duboko u grlu, mene i Vesnu.

Vesna sve brže meša, a osećam i Danku da je ubrzala. Ta poza mi malo smeta, jer sam leđima nagnut nazad, ali mi prija osećaj toga, ali i prizor.
– Svvvrrrršššaavvvvvvvvvaaammmmmmm… – ječi Danka i počinje da se trese.

Vesna tiho stenje i ubrzava drkanje svoje pičke i nabijanje na Dankin kurac, a ja osećam da dolazi. Vadim ga da skinem prsten, kad će Danka:
– Mooolimmm teeeee, unutra svrši…

tumblr_mwmsd5Fjtl1rxe258o3_500

Svršava i ja ga vraćam, a slatka bol i zadovoljstvo istovremeno me obuzimaju. Stežem Vesnine sise i svršavam Danki u pičku. Vesna se grči i trese:
– Svršiću, svršiću, svvvrrršššiiiićuuuuu… – Vesna ječi, a rukama me obavija i privlači na nju.

Svršavamo svi troje, dugo, a Jelena nas mazi i ljubi sve. Prva Vesna silazi sa Danke, pa se ja izvlačim iz njenih nogu. Klonula je Danka, leži raširenih nogu i ruku, umazana spermom na stomaku, što nije primila Vesnina pička, a iz pice joj curi moja sperma. Jelena joj liže kurac skupljajući kapi sperme. Ustajem i ležem na ležaljku, Vesna na drugu, a njih dve ostaju na prostirci. Ležimo tako sigurno dvadesetak minuta bez reči, kad će Vesna:
– Deco, hajdemo u vodu.

Kao po komandi, skačemo u vodu i prskamo se.
– Šteta što se Jelena nije jebala – kaže Danka.
– Dobila sam jutros strašan orgazam, a njemu sam žestoko popušila. Tako je obilno svršio u moja usta, da sam se sad zabrinula da li će moći sa vas dve.
– Jedva, ali sam uspeo – stvarno umoran im kažem.

Još smo ležali tako neko vreme i pričali goli, kad će Vesna:
– Deco, oblačite se. Doći će svakog momenta Vanja, pa znate… Premda bi ona bila oduševljena nama golima, čak bi se i pridružila, ali… Ne još.

 

Vesna je spremila ručak i uz našu pomoć postavila sto. Nismo ni primetili, a već je bilo 15:00. Sedimo za stolom, kad ulazi Vanja. Crnka na kakve ja otkidam. Suknja iznad kolena, lepršava bluza, pune usne, sise koje skaču gore-dole dok se krece, a građa joj Eva Mendez po srpski.
– Ja sam Vanja – prilazi mi i pruža ruku. Srce mi bije. Kad se odmakla, ja seo, a Jelena mi stavi ruku na kurac.
– A? Šta kažeš na malu? Ne treba ništa. Tvoj kurac je rekao – tiho mi govori na uvo i gnječi mi kurac. Završili smo klopu i ustajem da krenem. Jelenu će Danka odvesti kući. Ljubimo se, a Vesna me ispraća uz reči:
– Nas dvoje moramo jednu noć sami da se jebemo. Bez njih. Daću ti vijagru i cele noći ćeš biti moj.
– Važi – odgovaram joj i krećem.

Jebački vikend - seksi trilogija; prsten i vijagra

Vozim kroz grad. 16:30 je i na semaforu kod sajma stajem pored kola, kad iz njih:
– Igore, gde ćeš? – Minja se javlja sa suvozačevog mesta.
– Kući, a vas dve? – pokušavam da vidim devojku sa njom.
– Na Adu, na kafu i kupanje. Hajde sa nama. Prati nas.

Pali se zeleno. Riba uz škripu guma startuje, ja za njima. Stižemo na Adu, na kraj gde je skijanje i sedamo na kafu. Upoznajem drajverku. Mira, drugarica, plavuša kratke kose, malih jedrih sisa i digačkih tankih nogu, manekenka. Blebećemo 15-20 minuta, kad će Minja:
– Nas dve idemo da se kupamo. Hoćeš i ti?
– Nemam kupaće gaće – vadim se.
– Pa ni nas dve. Kupamo se preko puta, kod nudista. Dođi.

Ustaju, a ja ostajem zabezeknut da platim. Nailazi kolega sa ženom i zamajava me, a ja ne vidim gde su one. Sedam na motor i polako na drugu stranu. Vozim i gledam da ih vidim, kad iz jednog žbuna na obali Minjina ruka maše.
– Ovde smo.

Jebački vikend - seksi trilogija; prsten i vijagra

Parkiram i dolazim do njih. Malo veći žbun zaklanja poglede sa obale, a sa suprotne strane se ne vidi, daleko je. Žbun je u obliku potkovice i njih dve gole leže u njegovoj sredini.
– Skidaj se. Stavi stvari ovde – pokazuje mi gde su njihove – Ne stidiš se valjda nas dve? – Skidam se i stidljivo ležem. Ja sam hteo pored njih, ali one prave mesto između.
– Jutros mi je Vesna pričala za sinoć i kakav si.
– Nadam se da nije ništa loše – kažem, a osećam Mirinu ruku na mojim dlakavim grudima.
– Je l’ ne smeta? – kao pita.
– Slobodno – podvlačim ruku ispod nje i zavlačim pod dupe.
– Jutros smo pričale u kupatilu, dok je brijala picu.
– Kako to? Primetio sam da je drugačija nego sinoć, ali ona to radi pred tobom?
– Da. Čak sam joj pomogla, tamo gde ne može da vidi.

Ovo je bio vrhunac. Kurac je počeo da se diže.
– Opa, mali se budi. Hoćeš li moći, posle one tri kuroždere?
– A otkud ti znaš da je nešto bilo? – pitam.
– Jok, se brijala za ćaleta. Nego, imaš godina, ne znam da li ćeš moći.
– Izvadi mi prsten iz farmerki – kažem Minji i počnem da drkam Miri pičku koja je već bila vlažna.

reizh-5sgzb-1f8cfe

Ona je već raširila noge.
– Pusti mene da ga namestim – reče Minja, a Mira se pridiže da gleda.
– Nemaš veliki, ali je lep i meni je taman po debljini – čujem Miru kojoj ruka već ide prema kurcu.
– Moraćemo da mu pomognemo. One tri su ga izmučile – kaže Minja i počinje da mi puši.
– Dođi, sedi mi na lice, da ti ližem pičku – kažem Miri koja i ne čeka već me opkoračuje i spušta mi pičkicu na lice.

Uvlačim jezik u nju i palacam, osećam da joj prija jer meša. Minja se muči, jer neće da se digne.

Ona seda na mene i rukom, onako polu-dignutog ga ubacuje u pičku. Okrenute su jedna ka drugoj i ne vidim šta rade, ali osećam da se maze po sisama. Minjina jedna ruka stalno drži kurac da ne izleti napolje i sve se žešće nabija. Polako osećam da mi kurac raste, a i Minja, jer počinje da meša brzo. Sklonila je ruku i sad skače na njemu.

tumblr_nam6gj2kTa1te098ro1_400

Još brže ližem preobilnu, sokovima punu, Mirinu pičku, kad začuh njen glas:
– Pusti mene na kurac. Da osetiš kako dobro liže.

Minja se skida sa kurca, a Mira sa lica. Izmena. Minjina pička je sad široka od mog kurca i ja počinjem halapljivo da sisam klitoris. Vrište obe, ali tiho. Mira tako znalački meša, da ja osećam da ću svršiti. Podižem malo Minju sa lica.
– Svucite mi prsten. Svršiću.

Minja silazi sa mog lica, a Mira sa kurca. Osećam da skidaju prsten i čekam da neka sedne na kurac.

Jebački vikend - seksi trilogija; prsten i vijagra

Ne! Obe počinju da mi puše. Dok jedna puši, druga liže jaja. Moje ruke su našle njihove pičkice i drkam ih i uvlačim prste. A onda sasvim tiho:
– Svvvršaaavvvaammmmm… – počeo sam da prskam. Boli me više nego što mi pričinjava zadovoljstvo. One hvataju ono malo sperme i gutaju. Olizale su mi ceo kurac, kao da je opran i rekle u glas:
– Sad se namesti i uživaj.

Prisustvovao sam nečem najlepšem do tad u mom životu. Takva jebačina, lizanje pičke i njihovo istovremeno svršavanje se ne može opisati, samo se može doživeti. One su fenomenalne. Malo su se smirile, kad će Minja:
– Da se nađemo kad si odmoran. Da te nas dve umorimo, a ne one matorke – smeju se.
– I tvoja Vesna me hoće samog – smeh je još jači.

Ljubim ih obe žestoko i oblačim se. Bežim da me ponovo ne savataju. Ni vijagra me ne bi spasila. Na motor i kući.

Stižem tamo, a ker radostan što me vidi. Uzimam pivo i sedam da na miru pojem, kad zvoni mobilni. Branka. Mora da joj se prijebalo. Ostavljam ga i ne javljam se. Poveo sam kera u šetnju u šumu, a ostavio mobilni u kući. Ovo je bio pakleno jebački vikend. Moram da se odmorim za nove jebačine, ali malo duže.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x