Moj Gospodin, koga sam zamolila da me jebe

Registrovani korisnici ne vide reklame

Bilo je leto, moja veza sa mojim Gospodinom nije baš cvetala. Daljina je uticala na naš, do tad strastven odnos. Nejebica je, kažu, najteža bolest onima koji imaju redovan sex, složićete se verovatno. Iz dosade počela sam da pišem erotske tvitove. Više onako ženske, da bih praznila ove svoje napaljene misli, kad je već pičkica u žalosti. Fejvovi od jednog lika postali su sve češći. Pomislila sam da me #moj Gospodin možda čita pa sam kroz razgovor u DM-u pokušala da otkrijem. Nije to bio moj Gospodin, ali je bio lik koji je za moj život više zainteresovan od čoveka za kojim pičkica pati.

Pričali smo o raznoraznim temama. Kuckali dok telefon sam ne krene da ispada iz ruke od pospanosti u kasnim noćnim satima. Bio je zainteresovan za mene, ali ne i previše napadan, što mi se jako svidelo. Ustanovili smo da nismo u istom gradu, ali naravno, to nije umanjilo šanse da ćemo se možda ipak sresti.

Krajem oktobra preselila sam se opet, vratila sam se fakultetu, počela su predavanja, dosada je opet učinila svoje. Dogovorili smo se da se vidimo. U kafiću sačekao me je jedan divan osmeh krupnijeg čoveka. Znala sam kako izgleda, ali ipak taj osmeh sexipilnije je zračio uživo. Pored njega sam delovala kao devojčica. Još taj nes koji sam pila na slamčicu činio me je nekako nevinijom, a bezobraznijom. Zazvonio mu je telefon, i dok je razgovarao, trudila sam se da ostavim utisak da me taj razgovor koji vodi ne interesuje i fiksirala dug pogled u daljinu kroz prozor. Na trenutak, kao magiju koja mi mami uzdah, osetila sam njegov pogled na sebi. Bio je jako šmekerski i privlačan. Uzvratila sam mu istom merom, baš onako kako čini mi se nije očekivao od jedne provincijalske „devojčice“.

Kafa se ubrzo završila, jer su ga obaveze primorale da im se vrati. Mislila sam da ćemo se pozdraviti relativno kao stranci, i pružila sam mu ruku. Nije bio naivan, godine mu ne dozvoljavaju toliku naivnost. Primakao me je i poljubio nežno blizu usne, pa sam se ja na trenutak stopila sa mirisom njegovog parfema na vratu i jebačkom bradicom od 3 dana. Pitao me je da li želim da pođemo zajedno. Pomalo izgubljena, odgovorih mu da ću ostati u kafeu još malo jer ne žurim. Zapravo, bila sam ekstremno napaljena tim lukavim potezom i poljupcem koji mi je poklonio. Preko svega toga, tog našeg prvog susreta, prošlli smo brzo. Nismo mnogo pričali o tome. Nove teme su se na twitteru same stvarale. Znaju oni koji ga koriste.

tumblr_lxlxdq4hRj1r7hfoso1_500

Nekoliko nedelja kasnije, dogovorili smo se da izađemo opet. Obukla sam suknjicu sa nekim interesantnim radom na sebi. Jednostavnu košuljicu koja je savršeno išla uz suknjicu, i našminkala se. Ostalo je samo da obujem čizmice i da pođem. Međutim, šnir na čizmi je pukao, a drugu obuću nisam još bila donela od kuće. Javila sam mu šta se dogodilo i sa nekim pomalo nespokojem pozvala ga da dođe kod mene na kafu.

Malo se nećkao. Verujem da mu je bilo neprijatno zbog mene da dođe, ali na moje kratko ali zanimljivo ubeđivanje, pristao je. Parkirao je svoj sivi seat ispred zgrade, a ja sam istrčala da ga sačekam ispred. Bila sam uzbuđena. Znala sam da me jako loži, i da nisam imuna na njega. Jer realno, da jesam imuna, kafu bih pomerila za neki sasvim drugi dan.

Farovi njegovog auta su me na trenutak obasjali celu. Iz nekog razloga, to me je mnogo uzbudilo

Evo ni sad ne znam šta se u mojoj glavi izrežiralo i dogodilo. Ušli smo u stan, komentarisali gradnju zgrade jer je po profesiji neki inženjer i razume se u sve to. Na njegov komentar da se oseća vlaga u stanu omakao mi se osmeh na kraju usana i oka. Htela sam da mu kažem da sam ovlažila, ali sam se suzdržala, i rekla da smanji tu profesionalnu deformaciju, jer sam student i živim kako moram.

Kafa je već bila skuvana. Poslužila sam ga i naslonila se leđima na kuhinjski element. Plašila sam se pomalo da mu priđem, i budem bliža, i ako me je prazna stolica pored njega čekala. Oklevala sam, šetkala, pričala prilično nervozno, ženski brbljivo od napaljenosti koju nisam htela da primeti. Zamolio me je onako kulturno i ležerno da ipak sednem. Ton mu je bio smiren i nekako pomalo brižan. Poslušala sam ga i sela na tu prokletu stolicu pored njega.

10917645_954018321305391_579139656_n

Od neke treme, ili kako već taj osećaj nazvati kad sedite sa privlačnim strancem u stanu, počela sam da zamuckujem pomalo da se stišavam, i nekako više da ga posmatram. Mangupski mi je prebacio ruku preko ramena, i osetila sam bol u vratu od nezgodnog položaja na jastuku prethodne noći. Rekla sam mu:
– Rođo sad, ako ti kažem da me boli vrat, verovatno ćeš misliti da sam ovde orgijala celu noć.
– Pa je’l jesi bar malo?
– Pa… malo jesam.

Prstima je krenuo lagano da mi masira vrat. Nastala je tišina, koja je bila kobna. Znala sam šta mi ta tišina govori. Lagano dok mi dira vrat primakla sam mu se žmureći, ni ne znajući koliko sam mu se primakla. Kad sam otvorila oči, bilo je već kasno, njegove usne su bile tako primamljivo blizu. Pogledala sam ga u oči i nisam izdržala. Poljubila sam ga jebački sočno, onako kako nije očekivao od jedne provincijalske „devojčice“. Krenula sam da ga ljubim napaljeno strastveno, kao da pokušavam da stišam ovaj žar koji razbuktava vatru u mom telu. Od tih poljubaca, tako senzualnih dodira, osetila sam kako pičkica bali za njim kao da svršava.

tumblr_mrffha82gm1rtrnqao1_400

Privukao me je intenzivno jakim stiskom ruke i prešli smo na krevet. Skidao me je brzo, ali je laganim dodirima usana po mom telu postepeno razbuktavao strast. Negovi poljupci po stomaku dok mi lakim potezom otkopčava brus bili su kao nežno ubijanje željama i jakim sexualnim porivma.

Spustila sam se na krevet pored njega i sklopila oči. Mokru pičkicu je trljao smireno držeći me čvrsto oko struka i ljubeći svaku tačku na mom telu. Drhatala sam od napaljnosti i od osećaja da sam sam se predala skoro potpunom strancu.

Vreli sokovi iz pičkice slivali su se niz guzu. Imam osećaj da ga je posebno palilo dok me tuda trlja prstima. Onda sam ga ječeći od orgazma koji razvaljuje moj klitoris zamolila da se skine i da me jebe. Krenula sam sama da ga skidam. To ludilo od želje nije mi dalo ni sekundu da mirujem.

tumblr_miaul1bRXL1s57a14o1_500

Okrenula sam se da isključim svetlo, i taj sekund je bio dovoljan da kad vratim pogled ugledam nabrekli kurac pred sobom. Povukla sam ga kao tigrica ponovo u krevet i opkoračila ga. Usnama sam mu sisala bradavice i spontano ispod jastuka izvukla kondom. Nasmejao se i rekao:
– To posle… – razumeli smo se pogledima.

Usnama sam nastavila mapiranje po njegovom telu. Istraživala sam svuda gde nisam bila. Polako sam počela da mu drkam, dok mi je jezik klizio po njegovim jajima. Pogledala sam ga u oči da potvrdim da li to dobro radim. Moj Gospodin me je gledao nekako sa posebnim varnicama u očima. U njima je bilo i malo jebačkog ponosa što gleda puno mlađu ribu ispred sebe kako mu se mazi sa kurcem i priprema da mu popuši.

tumblr_mfvae0OYXr1s1zgq4o1_500

Kurac se ukrutio kao sablja i zasisala sam mu glavić za početak. Osetila sam mu uzdah. Zatim sam polako usnama krenula da klizim niz kurac do kraja i da ga stežem jače kad se vraćam ka glaviću. Ta taktika ga je posebno uzbuđivala. Zatim blago palacanje po glaviću i lizanje napaljenih vena vrhom jezika po kurcu. Pa ponovo malo brži pokreti usana i intenzivnije stiskanje kurca od kog sam primetila da mu se muti pogled i pamet.

Počeo je da mi gura srednjak u pičkicu i onda smo uhvatili prejebozovan ritam. Uvijala sam se kao kučka dok mu pušim stenjala i dahtala po kurcu, razmazivala po usnama tečnost koja je curkala iz glavića potezom kao da popravljam skup karmin. Zatim sam se dosetila da mu blagim potezima prstiju mazim jaja. Čini mi se da mu je to pretstavljalo nenormalan užitak.

Pogledala sam ga značajnije, i reko je:
– Stavi ga…

Zubima sam otvorila kesicu kondoma i navukla na ukrućenu kurčinu. Zatim sam ga opkoračila i rukom ubacila u mokru podivljalu amazonku. Od neizdrža sam malo brže zanjihala kukovima, ali me je odmah uhvatio za bokove i guzu, i kroz osmeh, prokomentarisao da usporim.

tumblr_nbqzl3PvpQ1tkqwhso1_500

Krenula sam blago da se gibam na kurcu. Prožimao me je jebački jako do tihog promuklog režanja i cvilenja. Iz prethodnih razgovora znala sam da ga ne pale preterano bučne partnerke, pa sam se pomalo potčinila toj njegovoj prećutnoj zapovesti. Dodatno me je ložilo što moram da se pomalo suzdržavam, što igru ne vodim ipak sasvim opušteno.

Po grčenju mog lica i blagim talasom svrša iz pičkice znao je da me mrvi orgazam i da gubim ritam i kontrolu. Okrenuo me je jebački šarmantno na leđa i nastavio da me puni. Stezala sam čaršaf i uvijala se pod njegovim telom i prstima. Udarci kurca bili su jaki, brzi i kratki. Izbijali su mi dah. Kao da me teraju da vrisnem i odigram po svojim pravilima.

Zatim ga je na trenutak izvadio i upitao želim li da ga osetim u guzi malo. To do tada nisam nikada probala, ali od tolikog inteziteta ludila u kom sam se našla od prethodnih orgazama, bila sam dovoljno opuštena da mu kažem da želim i dozvolim da uradi opet po svom. Lagano je prstima premazao ponovo od pičkice ka guzi i palacem polako uneo moj svrš u guzu. Osetila sam blagu nelagodnost, ali osećaj da mi mnogo prija naveo me je da glavić naslonim na anus. Polako je ubacio samo glavić. Bilo je jako orgazmično i prijatno.

moj gospodin

Tiho sam prostenjala:
– Hoću još – i kurac je skliznuo skoro do kraja. Utrnula sam od bezobrazno dobrog osećaja, pa sam i sama krenula da se uvijam i nabijam. Jebao me je lagano, ali to je pojačavalo obostranu želju da me razvali kurčinom.

Na blef sam mu se izmakla i brzinski okrenula u doggy pozu. Svidela mu se i poza i prizor, bogami. Moj Gospodin ga je namestio ponovo i krenuo da me tuče sve jače kurcem. Pičkica se sužavala i balila kao da joj je to poslednje. Umirala sam od zadovoljstva kad me povuče za kosu i zakuca ga.

Bolelo je, priznajem, ali taj bol je neopisivo privlačan postajao, i nisam imala snage da mu se oduprem. Želela sam to „isterivanje vraga“ iz naizgled nevine žene. Posebno kad njegova jaja lupe o pičkicu, stvaralo je to neki čudan osećaj koji mi daje ritam da mešam zadovoljno guzom. Zario ga je brutalno jako u mene i vadeći ga skinuo kondom. Kurac je, kao mini vatromet isprsako spermu po mojim leđima i čvrstoj guzi, a i osećaj orgazma koji me je lomio u tom trenutku od tog poslednjeg jakog udarca, bio je i sam kao vatromet.

tumblr_mig50bW0JG1rbdu1no1_500

Obrisali smo spermu maramicom, i legli kao pali borci na krevet. A u stvari, bili smo borci sa pobedama u nizu. Zapalili po cigaretu, i pokoju reč razmenili, koliko je umor na usnama dozvoljavao. Prijala je tišina u kojoj je bilo sve već objašnjeno.

Manja

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x