Redaljka na seoskoj svadbi

Registrovani korisnici ne vide reklame

Desilo se to pre pet-šest godina. Tada mi je bilo oko 32 godine. Bila sam veoma zgodna i poželjna pička, crnka duge kose, ali sam tada bila ofarbana u plavo. Često se farbam u plavo, jedino što imam male sise.

Moja prijateljica me je pozvala na svadbu njenoga brata u jedno selo. Bila je jesen i padala je kiša svaki dan. Iako je vreme bilo loše, obukla sam se veoma jebozovnu, kratku, usku suknjicu, male, bele, pamučne gaćice, neku laganu bluzu i samodržeće crne čarape, čiji se čipkani kraj ruba nazirao odmah ispod suknjice. Obukla sam cipelice manjih potpetica, jer ne mogu da vozim sa visokim.

Kupila sam neki poklon, sela u kola i krenula ranije, da stignem na vreme. Kad sam stigla kod prijateljice, bila sam u kući njenih roditelja, gde se uveliko pripremalo za svadbeno slavlje. Već su otišli po mladu, a ja sam se ponudila da pomognem prijateljici. Naravno, nije mi dala ništa i rekla da sam pozvana kao gost i da ne treba ništa da radim.

Do roditeljske kuće, njen brat je sagradio veoma lepu i modernu veliku kuću, da u nju dovede mladu. Bila je to lepa dvospratnica sa više balkona i lepim potkrovljem. U novoj kući je spremljeno sve za slavlje i venčanje, i to za odabrane goste, prijatelje i porodicu. Sve je bilo spremno i servirano, da dočeka svatove sa mladom. Stavljena mi je svatovska maramica, skoro na levu sisicu, da se zna da sam deo svatova.

tumblr_mxl4djeHDx1sejc2yo1_500

Uskoro su počela da pristižu kola sa zastavama. Trubilo se i pucalo iz pištolja. Bilo ih je mnogo, počeli su napolju da igraju uz muziku, ali pošto je padala kiša, ubrzo su se smestili u novu veliku kuću.

U uglu su bili smešteni muzičari sa svojim instrumentima i jakim zvučnicima. Počelo je da trešti čim je mlada unesena preko praga uz ostale ritualne običaje. Smestili smo se za stolove i počeli su da sipaju piće i postavljaju jela, pečenja, meze i svadbenu, veliku tortu. Bilo je svega veoma mnogo.

Do mene je sedeo jedan veoma lep momak. Imao je oko 27-28 godina. Bio je lepo obučen i izbrijan do kože. Ponudio se da mi sipa piće i započeo je razgovor sa mnom, mada smo se jedva čuli od jake muzike. Svatovi su počeli da ustaju i da plešu, pa sam i ja odmah skočila, pošto volim da igram i plešem. Jebozovno obučena, sva skockana i našminkana, lepo sam izgledala. Vrtela sam, mešala guzom i podvriskivala uz muziku. Onda bih se vratila za sto i popila koju rakiju, pa opet nastavljala da igram. Oko mene se sve vreme vrteo momak koji je sedeo do mene.

Kad sam se umorila, malo sam sela. U to se i on stvorio i odjednom sam ispod stola osetila njegovu ruku kako klizi po mojim butinama, prema rubu suknjice. Malo sam ga opomenula da prestane i odustao je. Nisam htela da primeti da sam navlažila gaćice od njegovih dodira. Posle nekog vremena ponovo sam osetila da mu ruka klizi između mojih butina, kretala se lagano prema mojim gaćicama. Ja sam već bila napaljena i opuštena od pića. Popustila sam, da vidim dokle je namerio i, mogu da priznam, to me je jako uzbudilo. Njegovi prsti su već prelazili po mojim vlažnim gaćicama, kroz koje je počeo da mi trlja pičkicu, na šta sam se veoma jako uzbudila i još više ovlažila.

Gledala sam goste, slušala muziku i prepustila se maženju pice

Pijuckala sam pomalo, da sakrijem uzbuđenje na licu, da neko ne primeti. Bila sam baš napaljena.

tumblr_n5l8hvE57u1twbbg9o1_500

U neko doba predložio mi je da odemo u sobu u potkrovlju, da malo budemo sami i da ja krenem posle njega, a da će me on gore sačekati. On je prvi otišao, a ja, uzavrele pičkice, najpre sam otišla u WC, pa se onda popela u potkrovlje. On me je čekao pored otvorenih vrata jedne sobice. Rekao je da je dobar prijatelj sa Mileninim bratom i da ništa ne brinem.

Ušla sam u sobu i sela na krevet. On mi se odmah pridružio, kleknuo među moje noge i počeo da mi mesi sisice, mazi po kukovima i gladi mi butine. Ljubio me strasno, kao i ja njega. Iz nas se osećao alkohol, bili smo pripiti oboje. Oborio me je na krevet i počeo da mi mazi pičkicu kroz gaćice, a onda ih skinuo i počeo prstima da rovari po mojoj gustoj šumici, sve dok nije uterao dva prsta u moju vlažnu pičkicu. Ja sam samo zažmurila i prepustila se uživanju. Gurao mi je prste u pičkicu koji su olako klizili u nju, jer sam bila tako vlažna i mokra.

Skinuo mi je bluzu i malu potkošulju, tako da sam samo ostala u čarapama i suknjici koju nisam dala da mi skine. Izvadio je kurac, već ukrućen, i malo ga prodrkavao. Skinuo je pantalone i uvalio se između mojih butina. Trljao ga je po vlažnim usnicama, a onda, bez poteškoća, uklizao u mene odjednom, ceo i do kraja. Samo sam zastenjala. U sebi sam osetila tvrdi kurac koji nije bio veliki, oko 15 cm. Zato je lako i odjednom kliznuo u već vlažnu i balavu pičkicu.

Raširenih nogu i podignutih kolena ležala sam, dok me je ubadao i stenjao. U jednom trenutku sam čula da se otvaraju vrata, a onda su ušla trojica momaka, dobi oko 25-30 godina. Jedan od njih je zaključao vrata. Odmah sam skontala da me je navukao gore da me svi pojebu.

Razmišljala sam da li da počnem da se otimam i vrištim,ili da pustim da me svi pojebu

Upitala sam ga šta sve to znači, na šta je samo ćutao i nastavljao da me ubada. Čvrsto me držao, nisam mogla mrdnuti. On je bio i dalje zaglavljen među mojim nogama i u mojoj pičkici. Momci koji su ušli skinuli su pantolone i počeli da nadrkavaju kurčeve. Samo se jedan od njih izdvajao. Bio je pomršav, visok, povećeg nosa, ali veoma dobrog velikog mesnatog kurca. Ostali nisu bili ništa veći od ovoga koji je bio u meni. Ćutala sam i znala šta će da usledi. Nisam se bunila i u sebi sam rekla da mi nije prvi put da me jebu na redaljci, pa neka me pojebu i ovi momci.

Nisu me zanimali ovi mali kurčici, samo sam iščekivala da ovaj, što je trenutno na meni, svrši i skloni se sa mene, pa da pozovem odmah onoga sa najvećim kurcem. Žarko sam ga želela u sebi. Počeo je da ubrzava i, uz neartikulisane zvukove, izvadio ga i prosuo seme po mojoj dlakavoj pičkici i stomačiću. Digao se sa mene i rekao:
– Sledeći… – U tom trenu je dvojicu drugih zadržao onaj mršavi obdareni i rekao:
– Ja ću sad da je jebem.

tumblr_mcz71eyD4H1rihrzto1_500

Došao je do kreveta, dignutog kurca, i povukao me za noge do ruba kreveta, tako da mi je guza bila do ruba kreveta. Zadigao mi je noge i provukao svoje duge ruke ispod mojih kolena. Moja šumica mu je došla na izvol’te. Kleknuo je i počeo da svojim debelim pendrekom pogađa moju pičkicu, ne bi li sam ušao u nju, bez pomaganja rukama. Dosta puta je proklizao uzduž pičkice, dok me nije presekla bol kada ga je napokon potrefio i uletio skoro ceo. Ciknula sam i počela da stenjem izdižući se i vrteći guzom, dok me je ispunjavala velika, debela kurčina. Onda je počeo da ga uteruje do kraja, a ja sam hvatala njegov ritam. Malo me je bolelo, ali sam svršila. Stisnula sa mu kurac pičkicom i onda mu rekla:
– Jebi me još! Nikad nisam imala veći i bolji kurac od tvog.

Imalo je efekta. Počeo je da me zakiva za krevet. Namerno sam cičala i kukala, da ga što više napalim. Znala sam dobro da odglumim. On se malo pridigao i počeo da mi zadaje veoma jake silovite ubode. Mogla sam iz svog položaja da gledam tu kurčinu kako ulazi i izlazi iz moje pičkice, što me je nateralo da još jednom svršim. Sve više sam ga podsticala govoreći mu da me niko ovako dobro nije jebao, na šta je on ubrzao i divljački počeo da me ubada. Zažmurila sam i uživala izgovarajući mu:
– Jebi! Jebi me! Niko me bolje nije jebao!

Sve je više ubrzavao, dok mi nije ispalio u pičkicu veliku količinu sperme. Za to vreme sam u ruci držala i balila usnama manji kurac sledećeg koji je jedva čekao da mi ga utera.

devojka u gengbengu prima tri kurca

Kada se digao sa mene, prišao je treći kog sam već spremala, vlažila u ustima i malo sisala. Kako sam već bila puna sperme, jedva da sam i osetila njegov kurčić kako uleće u moju pičkicu. Odmah počeo da me jebe kratkim ubodima. Ispao mu je iz mene nekoliko puta, te je ponovo morao da ga uteruje. Nisam ga puno osećala, bila sam puna sperme. Moj treći kurčić je svršio veoma brzo prskajući po mojoj šumici.

Prišao je i četvrti. On je imao, onako, osrednji kurčić i prodro je naglo u mene, što veoma volim. Počelo je i njegovo ubadanje, dok mi je onaj najlepši, koji me je i pozvao gore, mesio sisice i grickao mi male bradavice. To mi je više prijalo nego što mi je ovaj četvrti kurčićem čačkao po pičkici. Nedugo zatim i četvrti mi je svršio na stomak i na dlakavu pičkicu. Svi su brzo svršavali, osim nosonje mršavog, sa najvećim kurcem. On me je ubadao tako dugo, gotovo koliko njih trojica zajedno.

Pošto su se svi izređali po jednom, jedva su čekali drugi krug. Jedan me je okrenuo zguza i kolena su mi bila na samom rubu kreveta. Bila sam oslonjena na ruke, a ispod moje glave je legao onaj visoki sa najvećim kurcem. Uhvatio me je za glavu i nabio mi ga u usta. Opet mi je onaj prvi, koji mi je sve ovo priredio, rovario kurcem pičkicu. Ostalima sam rekla da želim da mi maze sisice, da želim da me poslednji jebe mršavi sa najvećim kurcem i da on nabolje jebe. Želela sam ga poslednjeg, dok sam uživala sisajući njegovu veliku kurčinu. Davila sam se sa njime.

Zadignute suknjice, preko leđa, prvi me je ubadao ne baš jako malim kurcem. Ubrzo je svršio, napunivši mi pičkicu. Sperma mi je curila niz butine i po čarapama. Drugi je prišao i trljao kurcem spermu koja je curila iz moje pičkice. Pokušao je da mi ga utera u guzu. Skočila sam i rekla da to ne želim i da, ako žele da nastavimo, to ne pokušava više. Odustao je od moje guze uteravši mi ga u pičku punu sperme. Ubo me je jedno desetak puta i svršio. Nije mi bilo jasno kako je mogao tako brzo da svrši. Sperma je i dalje curila iz pičke, niz butine i čarape.

tumblr_neif4cA41c1qfbxavo1_500

Onda me je preuzeo treći uhvativši me jako za kukove. Ubadao je žestoko i brzo. Ciknula sam kroz nos svršavajući, jer su mi usta bila puna velike kurčine. Ubadao me je još neko vreme, onda me i on napunio. Nikad više sperme nije bilo u meni. Istresao je svaku kap iz kurca i iscedio ga po guzi.

Mršavko se pridigao i ja sam ga zamolila da malo sačeka i doda mi torbu. Izvadila sam maramice, obrisala se i stiskala pičkicu isterujući spermu što sam više mogla. Obrisala sam se kako bih bila suvlja i kako bi što manje sperme ostalo u meni. Želela sam da što bolje osetim kako me trpa velika kurčina.

Nakon toga sam se ponovo naguzila i rekla mršavku:
– Sad me pojebi što možeš žešće i jače! – Prišao je, uhvatio me za kukove i tako mi ga silovito uterao da sam cičala i govorila: – Tooo… Samo jebi! Jebi! Najbolji si od svih! – Znam da ga je to palilo, dok me je stiskao za kukove i krvnički nabijao mesnatu, veliku kurčinu.

tumblr_nfrb70AOUd1t86fsoo1_500

Tako me je jako stiskao za kukove i ubadao, da sam pomislila da će mi kurcem provaliti u stomak. Malo me je i bolelo. Vadio ga je i gurao lagano, a onda opet ubrzavao, pružajući mi još jedan orgazam, da sam grizla usne i cičala.

Napokon, tako je jako počeo da me ubada, da bi mi svaki ubod izvlačio jauk iz usta. Ubrzo je i on eksplodirao i obilno napunio moju pičkicu toplim mlazevima sperme. Ostao je dugo tako zabijen u meni, sve dok nije počeo da gubi veličinu i tvrdoću. Na kraju ga je izvadio i gurnuo mi ga u usta. Oblizivala sam se i usisavala kurčinu. Gutala sam mešavinu njegove sperme i sokova moje pičkice. Olizala sam ga celog, sa jajima, komplet.

Onda su ostali počeli da se oblače i izlaze jedan po jedan neprimetno iz sobe. Svi su izašli, ostala sam samo ja, brišući se od sperme, k’o poslednja kurva. Iz torbe sam izvadila druge gaćice i čarape. Obukla sam se i malo doterala šminku. Jedino mi je pičkica trnula, pulsirala i treperela, dok su mi usnice bile blago natečene i modre.

zajedničko svršavanje po njenom licu

Kad sam se doterala, sišla sam i sela na svoje mesto, kao da se ništa nije dogodilo. Jedino su mi momci koji su me pojebali upućivali po koji pogled i osmeh. Bilo bi me stid, ako bi moja prijateljica saznala za redaljku, ali nije mi bila ni prva, a ni poslednja redaljka. Više tamo nisam nikada ni išla.

Ovo je bila jedna baš spontana redaljka, na svadbi, koja mi se dopala samo zbog mršavka, koji me je baš dobro i žestoko naguzio. Kući sam se vratila dobro izjebana i zadovoljna. Eto, ovo je jedna moja istinita priča od pre pet, šest godina.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x