Komšinica iz snova je bila moja opsesija i inspiracija za drkanje

Registrovani korisnici ne vide reklame

Seks bomba bi bio najkraćiji opis za moju komšinicu. Prelepo lice, prosečna visina, idealni guzovi, a sise najveće koje sam video svojim očima. Imala je 23 godine i živela je preko puta moje kuće sa ocem, majkom i mlađom sestrom. Sa svima njima sam bio i više nego dobar, bili smo kao jedna porodica.

Sve se pomutilo u mojoj glavi od tog dana kad sam otišao kod njih i, kao po običaju bez kucanja, ušao i zatekao prazan stan. Čulo se samo curenje vode iz kupaonice. Nakon par koraka ugledao sam poluzatvorena vrata. Provirio sam i video najlepši prizor koji sam mogao da zamislim. Moja komšinica, potpuno gola, bila je na samo dva metara od mene. Pogledala me je i pokrila rukama svoje sise. Brzo sam se udaljio i otišao nazad svojoj kući. Naravno, odmah sam uleteo u kupatilo i izdrkao ga kao nikad do tada.

Od tada smo se pravili da do toga nije ni došlo, ali smo započeli naše male igre. Koristio sam svaku, pa i najmanju šansu da provirim kod nje, posebno kad je bila sama. Nadao sam se da ću makar još jedanput videti te ogromne sisetine koje su krasile njeno idealno telo.

Uspelo mi je još par puta, mada nikad izbliza kao prvi put. Uzvratio sam i ja nekoliko puta, kod mene kući, kada bi bila sa mojom sestrom. Kao slučajno bih zaboravao da zatvorim vrata od svoje sobe, dok je prolazila pored, i pokazivao joj svoju batinu dok se presvlačim. Naravno, svakog puta bi pogledala, ali sve je ostajalo samo na tome.

tumblr_ngn2pitHOx1t676nko1_500

Prolazile su godine, ja sam se oženio, ali ništa se nije promenilo. Još uvek je bila moja opsesija i inspiracija za moje drkanje. Bila je u mojim mislima svaki put kad sam tucao svoju ženu. Opet je dolazila kod mene, ali da pije kafu sa mojom ženom, pošto su postale prijateljice. A ja sam opet koristio svaku priliku da joj pokažem svoj nabrekli kurac.

Nakon par godina udala se za jednog kretena koji nije bio ni blizu njenog izgleda i godina. Dolazila je sve ređe kod svojih. Bila je u mojim mislima i bio sam strašno ljubomoran na tog tipa koji jebe najjebozovniju ženu na svetu.

Onda je došao dan koji ću pamtiti ceo život. Jednog dana neko mi je zazvonio na vratima. Pogledao sam u anđeosko lice moje komšinice. Njeni su otišli od kuće na par dana, muž je bio na poslu, pa je zatražila od mene da joj pomognem oko promene nekog osigurača. Pošao sam za njom, sredio sam stvar i ponudila mi je neko piće, koje sam naravno prihvatio. Sipala je i sela naspram mene. Bila je strašna vrućina, a ona je nosila letnju majicu koja je otkrivala njeno bogatstvo. Dovoljno da osetim kako se popunjava moj šorts.

Pričali smo i popili još po koju. Došli smo do priče oko zdravlja i rekla mi je da ima neke probleme sa leđima već neko vreme i, naravno, našalio sam se da joj treba masaža, a da sam ja kao ekspert za to. Naravno, rekao sam to u šali i izvinio se odmah, jer alkohol je počeo da radi i lupam gluposti. Ali tada je moja najslađa rekla:
– Pa, to i nije tako loša ideja. Idem pod tuš i dolazim, a ti se spremi.

Nisam skontao da li je ozbiljno govorila ili i šali. Sipala mi je još jednu i otišla u kupaonicu. Naravno, popio sam je na brzaka, zapalio cigaretu i čekao. Došla je nakon 10 minuta sa peškirom oko sebe. Legla je na stomak, otkrila leđa i rekla:
– Hajde, pomozi mi, ako možeš…

tumblr_nghi8zU24m1sfwr2io5_500

Seo sam do nje i počeo da masiram njena leđa, njen vrat, njena ramena. Trajalo je to par minuta, a po njenoj reakciji bio sam uspešan. Išao sam sa rukama nežno po njoj i pomalo otklanjao peškir. Došao sam sa strane i dotakao, kao slučajno, sam kraj njenih sisa. Nije bilo negativne reakcije i ponovio sam to još nekoliko puta, ali sada sam krenuo prema vrhu. Ćutke je to prihvatala i bio sam spreman i siguran da je to to.

Jednim potezom sam spustio njen peškir i krenuo žešće i grublje prema njenoj guzici. Moje ruke osvajale su sve veće delove njenog tela. Odjednom okrenula se i žmureći bacila peškir na pod. Moje ruke su počele da maze najlepše i najveće sisetine na svetu. Bio sam u transu, ljubio sam je po celom telo i jezikom išao prema njenoj fino sređenoj pici. Stenjala je tiho, čak previše tiho. Ušao sam u nju i popio sve njene sokove. Naravno, ruke su i dalje mazile njeno bogatstvo.

Skinuo sam svoj šorts i seo sam blizu njene prelepe plave glavice. Uzela ga je i strpala u svoja usta. Pušila je moj kurac i lizala ga jezikom. Nisam mogao da izdržim, prosuo sam svoju spermu po njenom licu. Videlo se da joj to nije prijalo.

tumblr_nhged5cB2E1r3sfvjo1_400

Uzela me je za ruku i otišli u kupaonicu. Stali smo pod tuš i opet su se njene sise našle u mojim ustima. Okrenula se, naguzila i onda je svojom rukom uzela moju karinu i strpala je u svoju prelepu picu. Jebao sam je kao nijednu do tada. Jednom rukom sam trljao njene prevelike sise, a drugom sam gurao prst u njenu usku guzicu. Svršili smo u jednom trenu.

Podigao sam je, nisam želeo da se prekine ovaj trenutak nikad. Spustio sam je na krevet i počeo da ližem njenu picu, sve dok moj već istrošeni kurac opet nije bio spreman. Podigao sam njene noge na moje ramena i utrpao opet. Gurao sam najjače što sam mogao. Trajalo je najduže do sada. Onda sam se okrenuo i legao na leđa, a ona je sela na mene.

Bila je prava amaterka u seksu, to sam zaključio odmah. Ali ipak se nespretnim pokretima nabadala sve dok nisam bio na vrhuncu. Svršio sam u nju. Legla je kraj mene, poljubila me i nije rekla ništa. Zatim je otišla kupatilo, zaključala se i pustila vodu da curi. Izašao sam tiho i pošao kući.

tumblr_neg9zaWxIA1s71ndao3_400

Sve je bilo kao san, san koji sam sanjao dugo godina

Nakon moje prve jebačine sa komšinicom, moja opsesija njome je postala veća. I dalje sam čekao svim srcem da dođe kod svoje majke. Čekao sam priliku da ponovimo to najlepše iskustvo do sada u mom životu.

Dolazila bi na kratko. Pozdravljali bismo se, dok bi oni sedeli u svojom lepo uređenom dvorištu. Onako bezveze bismo progovorili o svakodnevnim stvarima, ali uvek bih u njenom pogledu vidio onu istu želju koju imam i ja. Nije mi ostalo ništa drugo, nego da čekam prvu priliku da budemo sami.

Jednog dana je pozvonila na vrata od moje kuće. Otvorio sam i video je. Ušla je i sa mojom ženom započela one bezvezne ženske razgovore, ali bio sam tu odmah do nje. Zurio sam, pomalo i više nego tajanstveno, u njene prevelike sise koje su se sjajno ocrtavale na njenoj uskoj letnjoj majici.

Odjednom je moja žena pošla po kafu ali, jebi ga, maler. Nestalo je kafe. Žena me je zamolila da odem da je kupim, ali sam ja naravno, kao i svaki normalan Balkanac, odbio i dao joj do znanja da je prodavaonica na samo deset minuta hoda udaljena i da joj neće otpasti noge ako ode. Složila se, naravno.

Kada sam čuo da su se zatvorila ulazna vrata, skočio sam sa fotelje i zgrabio svoju komšinicu svom snagom. Ljubio sam je po vratu, ali ona se opirala i rekla:
– Jesi li ti lud?! Šta radiš?

tumblr_inline_mjo6aoI1MF1qz4rgp

Ali ja sam želeo da iskoristim svaki tren. Moje ruke su se našle pod njenom majicom. Ščepao sam njene sise oberučke, mazio ih svom silom, dok me je ona blago odguravala. Ipak, videlo se da joj prija. Uzeo sam njenu ruku i stavio je na svoj kurac koji je bio već tvrd do maksimuma.

Tiho je rekla da ga želi, ali onda se začulo kako se vrata otvaraju i odmah smo se trgli i vratili na svoja stara mesta. Ušla je moja žena, nije primetila ništa, a ja sam otišao u kupatilo i svršio za par sekundi. Prošlo je od tada nekoliko nedelja kako je nisam video. Nedostajala mi je strašno. Ali jednog dana sve su se kockice posložile. Njen otac me je zamolio da odem do nje, da joj odnesem neke stvari koje joj trebaju za letovanje, a koje su još uvek bile kod njih. Pristao sam i otišao kod nje, po prvi put.

Pozvonio sam na njena vrata i pojavio se njen muž koji je bio u žurbi. Samo se pozdravio sa mnom i izašao iz kuće. Onda se pojavila moja komšinica i iznenađeno me pogledala. Pozvala je me da uđem, a ja sam joj dao kesu sa stvarima i pitao, kroz šalu, da možda nije izbio neki rat pošto je njen muž onako na brzaka zapalio.
– Ma, on uvek tako kad ima neku utakmicu sa svojim rukometnim klubom – dobacila je iz kuhinje gde je već krenula da kuva kafu.

Sport mi je jača strana, pa sam znao da danas gostuju u susednom gradu, koji je bio nekih 50-ak km udaljen. E, to je već nešto – pomislio sam, kad se pojavila moja komšinica sa kafom u ruci. Zapalio sam cigaretu i počeli smo priču o njihovom letovanju. Sela je naspram mene i njena kratka haljinica se podigla dovoljno da moj kurac ispuni moj šorts.

Pričali smo neko vreme i čekao sam prvi signal, ali onda je neko pokucao na vrata. Opsovao sam u sebi sve što mi je palo na pamet u tom trenutku. Pojavila se njena svekrva i pozdravila se sa mnom. Sela je i počela da lupa gluposti o raznim sranjima. Nervozno sam klimao glavom i pomislio da krenem kući, ali onda je stara veštica ustala, pozdravila se kulturno i pošla na njen sprat.

Rekao sam sâm sebi – sad ili nikad!

tumblr_nc96zcVXIp1qktnjdo1_500

Ustao sam i pošao u kuhinju gde je bilo moje zlato. Pravila je neku salatu, prišao sam joj i ugrabio za njene sisetine jako, jako do bola. Jezikom sam počeo da kružim po njenom vratu. Trgla se, okrenula i stavila svoj jezik u moja usta. Ljubili smo se strasno, kao dva velika ljubavnika. Podigao sam joj haljinu i ščepao je za njenu, već uveliko vlažnu, pičku.

Odgurnula me je i pošla da proveri da li su vrata zaključana. Vratila se, uzela me za ruku i odvela u spavaću sobu. Gurnula me je jako i skinula sa sebi majicu. Pojavile su se te dve sisetine. Zgrabio sam je, ali je ona imala inicijativu. Skinula je moj šorts i strpala je moj kurac u usta. Pušila mi je jako. Jezikom ga je lizala celog, a onda su se moja jaja našle u njenim ustima, a rukama ga je drkala. Ponovo nisam mogao da izdržim. Svršio sam po njoj, ali se ona sada nije trgla. Počela je da liže spermu kao sladoled.

Okrenuo sam je na leđa, skinuo joj gaćice i počeo da joj uzvraćam zadovoljstvo. Jezikom sam ulazio u njenu picu jako, jako. Njen klitoris je poludeo pod mojim jezikom. Počela je da stenje glasnije. Začepio sam joj usta svojom rukom i produžio sam. Nije mogla da izdrži, po njenim očima, koje su bile ispunjene suzama, video sam da je svršila. Tresla je noge i noktima grebala po mojim leđima.

Ljubio sam je kratko, a onda sam joj podigao noge. Njena pička se otvorila pred mojim kurcem i ušao sam u nju. Jebao sam je polako, nežno… u sporom ritmu. Počela je da stenje. Njene ruke su mazile moju guzu i onda se njen srednji prst našao u mom čmaru. Poludeo sam, počeo sam da je jebem jako, najjače što sam mogao.

tumblr_ne9ut7kKEK1qega1vo1_500

Okrenuo sam je i uzeo od pozadi. Glavu je zarila u jastuk i jakim ritmom smo se složili kao jedno telo. Onda sam ga izvadio iz pičke i kliznuo u njen čmar. Opirala se, nije htela. Bila je nevina u guzicu, ali bio sam uporan i na kraju je popustila. Polako, milimetar po milimetar, ušao sam u njenu usku guzicu. Vrisnula je jako od bola, ali kada sam počeo da joj punim guzicu do kraja, počela je zadovoljno da njiše guzu levo-desno. Jebao sam je dobrih pet minuta, a onda je došao moj vrhunac.
– Svršiću – rekao sam.
Ona se okrenula i rekla tiho:
– Daj mi ga.

Uzela ga je u usta i drkala. Svršio sam za par sekundi. Napunio sam joj usta, a ona je progutala sve do poslednje kapi. Za kraj, još jednom sam uzeo njene sisetine u usta. Gnječio sam te dve lepotice rukama i ljubio ih jako, jako.

Ustala je i pošla u kupatilo. Ja sam se obukao i pošao za njom. Poljubio sam je u usta, nežno kao ljubavnik. Nije rekla ništa, samo mi je okrenula leđa. Izašao sam tiho. Njena svekrva je bila u dvorištu. Pozdravio sam je i otišao kući. Razmišljao sam dugo te noći o njenom prelepom licu, o njenim najvećim i najlepšim grudima, o njenoj uskoj guzici… Razmišljao sam o svojoj najdražoj komšinici…

tumblr_meefahrmFP1qdrduho1_500

Nakon tri godine pune žudnje i nadanja da će se to desiti, a dalo se naslutiti još odavno, konačno se na moju veliku radost i to dogodilo. Moja komšinica, moja opsesija i inspiracija za drkanje, napustila je svog debila i došla je kući.

Duboko u meni mojoj radosti nije bilo kraja. Naravno, kao i svi, dao sam joj nekoliko reči podrške i nadanja da će se sve srediti, ali u mojim mislima su bile samo njene prelepe i prevelike sisetine i njena prelepa, ružačasta pička. Međutim, prošlo je već nekoliko nedelja, a nije bilo niti jedne dobre prilike kako bi ostali sami i ispunili svoje želje. Muvao sam se oko njene kuće, ali nikad nije bila sama. Njen otac je bio penzioner i bio je u dvorištu po ceo dan. Kod mene je bila ista priča. Moja žena je bila u devetom mesecu i nije išla na posao, tako da prilike za moju požudu nije bilo, nažalost.

Došao je i taj dan. Na svet je došla moja ćerka. Svoju radost sam prvo podelio sa svojim najbližijima. Naravno, tu su spadale i moje komšije. Otišao sam kod njih da saopštim radosnu vest. Iskreno su se svi obradovali, ali neko je falio. Neko za koga sam najviše želeo da mi čestita, ali ona nije bila kod kuće u tom trenutku, jebi ga. Usledilo je slavlje i čašćavanje onih najdražih, i tako sve do pet ujutru. Došao sam kući mrtav pijan, svukao se i otišao pod tuš, ali džaba. Alkohol je radio punom parom i onako potpuno go pao sam na krevetu i zaspao. Nisam spavao više od četiri, pet sati kad me je probudio telefon. Moja komšinica zove da mi čestita.
– Je l’ još uvek spavaš, tata? – upitala je – pa, zar samo ja da ti lično ne čestitam? – Onako u polusnu, odgovorio sam:
– Pa, dođi. Vrata su otključana.

Naslonio sam glavu na jastuk i opet zaspao. Spavao sam još neko vreme, a onda me je probudio me jedinstven osećaj. Neko je mazio moju kurčinu i moja jaja. Otvorio sam oči i ugledao najlepše lice na svetu. Lice moje komšinice ispunjeno osmehom.
– Hajde, probudi se – rekla ja, a pritom nije ispuštala iz ruke moj kurac koji je bio smušen i nikakav posle onoliko ispijenih flaša dobre rakije i vina. Ustao sam, poljubio je u čelo i pošao do kupatila da operem zube. Kada sam se vratio, ugledao sam prizor kao iz bajke. Moja princeza je bila gola na mom krevetu i čekala me. Bacio sam se na nju, ali me je odgurnula. – Prvo treba da se pozabavimo onim mališanom koji nikako da se probudi.

Uzela ga je u usta. Kako nije bio sasvim ukrućen, bez problema ga je celog stavila u usta. Celom dužinom ga je lizala i siala kao nikad do tada, dok mi je gnječila jaja. Rezultat je došao nakon par minuta.

Odgurnuo sam je i bacio se na nju. Raširio sam joj noge i jezikom počeo da osvajam njenu pičku. Lizao sam joj i dupe. To joj je pružalo najbolji užitak, ako je suditi po njenoj reakciji. Okrenuo sam je u pozu 69. Produžio sam sa svojim igranjem jezikom, ali se onda užitak udvostručio. Osetio sam njen jezik na čmaru. Prodro je svojim vrhom, dok je ona drkala moj već veliki i otekli kurac. Poželeo sam da ovo nikad ne prestane.

tumblr_mjizs1TmIV1s57a14o1_400Bio sam grublji nego ikad do tada. Rukama sam stezao njeno dupe, zubima grizao njen klitoris, a prstom sam ušao duboko u njeno dupe. Vraćala mi je istom merom, njeni zubi zarili su se u moj kurac do bola, a njeni prsti su probili moj čmar. Ritmičkim trzajima jebali smo se istovremeno, sve dok nisam napunio spermom njena usta. Njeni uzdisaji prešli su u jak vrisak.

Onda smo se ljubili neko vreme, kao dva zaljubljena tinejdžera. Po prvi put sam probao ukus sperme sa njenih usana. Nije mi smetalo ništa, bili smo na sedmom nebu.

Moj kurac je opet bio spreman za još jedno veliko prodiranje na najslađu teritoriju. Naguzio sam je, a ona je spustila jastuk ispod svoje glave. Ušao sam u nju polako, pička joj je bila otvorena i vlažna, tako da je kurac sâm našao svoj put. Jebao sam je polako i nežno. Stenjala je tiho. Rukama sam ugrabio njenu sisetinu i gnječio je. Bradavice su joj bile ukručene do maksimuma. Bio sam sve grublji i to joj je godilo.

Jebao sam je i tražio još načina da joj udovoljim. Punio sam je svojim kurcem, a prstima kopao po njenom čmaru sve dublje i jače. Njen vrisak je bio sve glasniji, ali nije se opirala. Dodao sam još jedan prst i ušao u nju duboko. Poveći deo moje šake je nestao u njenoj guzici, dok je ona rukama pritiskala moja jaja do bola, tako da sam na kraju jauknuo.

tumblr_mijuhyCAfv1s57a14o1_500
Bila je to jebačina iz snova. Tresli smo se oboje

Napunio sam joj pičku spermom, a ona je vrištala kao luda. Ležali smo jedno kraj drugog nekih pola sata. Milovao sam joj sise i ljubio njen vrat. Nedugo zatim, odgurnula me je i obukla svoju odeću. Poljubila me je nežno i otišla. Pozdravio sam je tiho i otišao u kupatilo. Sav ozaren sam se tuširao i zahvaljivao Bogu što mi je dao zdravu i živu ćerkicu… A, naravno, i ovakvu komšinicu…

*****

Zaljubio sam se, i to strašno. Moja komšinica mi je postala opsesija života. Uvek je bila tu, nasuprot mene, i u snu, i svaki put kad zatvorim oči. Ali, nažalost, nije dolazilo do šanse za još jednu jebačinu. Prošla su već četiri meseca od našeg poslednjeg karanja, a jednostavno nije bilo prilike da se to ponovi. A izazivali smo se jedno drugo i to kako. Krenimo redom.

Bilo je leto i strašna vrućina. Pao je mrak. Izašao sam na terasu koja je je bila nasuprut njenih prozora, seo sam i zapalio cigaretu. Svi su bili u dvorištu i kod nje. Buljio sam tako, sa nadom da ću je videti. Kad, iznenada, upalilo se svetlo u njenoj sobi. Pojavila se i preko njenih zavesa video sam da je peškir oko nje. Povukao sam se na brzaka nazad u sobu i stao na prozor. Čekao sam da vidim najveće i najlepše sisetine na svetu. Kurac mi je već bio stvrdnut i ruka mi je već bila u šortsu.

Napokon je počela da mazi svoje telo nekom kremom, valjda. Njene ruke su prolazile preko prelepog telog, ali od njenih zavesa nisam uspevao jasno da je vidim. Onda mi je sinula luda ideja, nekoliko puta sam ugasio i upalio svetlo. Terasa je bila dovoljno visoko da to niko drugi ne može da primeti. Nakon nekoliko pokušaja upalilo je. Moja komšinica se okrenula, prišla prozoru i pogledala dole. Osmotrila je situaciju i, uverivši se da niko drugi ne može da je primeti, pomerila svoju zavesu.

tumblr_nh8mzvnrIf1rdgf8do1_400

Imao sam kristalno jasan pogled na prizor ispred sebe. Počela je sa svojom igrom. Rukama je pošla preko sisetina. Pojavile su se te dve prelepe dojke, peškir je već bio na podu. Rukama je gnječila svoje sise, a njene oči su fiksirale moj položaj. Ja sam skinuo gaće. Pojavio se moj kurac, a ja sam se namestio tako da može jasnije da ga vidi. Kada ga je ugledala jednom rukom je zgrabila svoju pičku i počela da se trljla. Drkao sam polako, hteo sam da traje taj trenutak. Drkali smo istovremeno. Zabacivala je svoju prelepu glavicu unatrag, ali ipak sam uspevao da vidim žar u njenim očima.

Onda je sela na stolicu i raširila noge. Iz daljine sam ugledao ružičastu lepoticu. Njeni prsti su kopali duboko u njoj. Bio sam na vrhuncu, drkao sam sve jače i jače… Svršio sam na pod. Mlazevi sperme su izlazili iz mog kurca. Hteo sam da ona to vidi, ali bila je u transu. I dalje se izvijala na stolici, prsti joj nisu bili dovoljni, osećao sam to, ali nažalost nisam mogao da joj pomognem. Nakon pola minuta sabrala se, poslala mi jedan diskretan poljubac i izašla iz sobe.

Prolazili su dani i nedelje. Pili smo kafu u dvorištu, šalili se i sve je bilo najnormaljnije… osim naše zajedničke želje za jakom jebačinom. Jednog divnog dana, dok sam pušio cigaretu, ugledao sam je kako silazi u svoj podrum. Njen otac i sestra su malopre ušli u kola i usput rekli da idu na dva dana u Skoplje. Čekao sam nekoliko minuta, ali ona nije izlazila pa sam krenuo tiho. Otvorio sam kapiju i ušao u njen podrum koji je bio širok i dubok, kao skrovište. Ugledao sam moju komšinicu, sagnuta je tražila neke stvari. Prišao sam joj tiho i dotakao njenu guzu mojim već nabreklim kurcem. Trgla se:
– Šta radiš, budalo?! Moja majka zna da sam ovde.

Ali moje usne su se našle za tren na njenom vratu. Ljubio sam je divlje. Odgurnula me je, ali je moj jezik već našao svoju pravu putanju. Silazio sam sve niže po njenom vratu, a ona se polako predavala. Ugrabio sam njene sisetine. Njene velike bradavice su već bile ukrućene. Jednom rukom sam je zgrabio za pičku koja je već bila vlažna. Pa ipak nije se opuštala, a i kako bi… Ako bi kojim slučajem naišla njena mama, bila bi to katastrofa.

Rukama je trljala moj kurac, a onda se konačno sagla. Uzela ga je iz mojih gaća i počela da kruži svojim oštrim jezikom. Opustila se, a ja sam bio totalno uspaljen. Podigao sam je i zubima sam ugrabio njenu dojku koja je virila ispod njene majice. Spustio sam njene kratke pantalone i ugrabio je za mokru i uspaljenu pičku, koja je gorela.

Ali onda haos! Začula se prvo škripa vrata, a onda glas njene majke koja doziva njeno ime i njeni koraci koji su se približavali. Sabrala se moja komšinica za tren. Otrčala je kroz vrata i čuo sam neko glupo opravdanje kako je našla neke stare knige i prelistavala ih. Ćutao sam sakriven iza vrata i čekao rasplet. Ali kad hoće, onda hoće.
– Idem do tvoje tetke, hoćeš i ti da pođeš? – čuo sam pitanje koje mi je zbacilo kamen sa grudi.

Naravno, usledilo je odbijanje i slanje pozdrava i tako redom. Odmah zatim su izašle, a ja sam ostao da čekam. Jaja su me strašno bolela, bila su ispunjena i pred eksplozijom. Nije bilo druge, uzeo sam ga i počeo da drkam. Nakon pola minuta čuo sam vrata kako se otvaraju. Sakrio sam se opet, ali pojavilo se najlepše lice moje komšinice. Nasmešila mi se i bacila u zagrljaj. Ljubio sam je kao nikad do tada.
– Volim te – ponovio sam sto puta.

Nije odgovorila ništa. Počela je da baca moju odeću na zemljani pod. Grizla je zubima moje telo, rukama je gnječila moja jaja. Moj bol se pretvorio u užitak i nakon dva, tri trzaja mog kurca, svršio sam joj u šaku. Iznenadila se, ali je polizala sve, sagla se i strpala ga u usta. Isisala je sve moje sokove svojim malenim i slatkim usnama, a onda je nastavila da kruži svojim oštrim jezikom i da me dovodi do ludila.

Zgrabio sam je, podigao i spustio na jednu staru bačvu. Skinuo sam njene pantalone i zubima sam ugrabio njene gaćice. Njena obrijana pička pojavila se pred mojim jezikom. Počeo sam da kružim po njenom vrhu, polako i nežno. Počela je da stenje tiho. Lizao sam vrh njene pičke i namerno nisam išao na njen klitoris i u dubinu. Hteo sam da je izludim.

tumblr_ncsuneLJMA1rnlorio1_500

Trajalo je par minuta, a onda sam se podigao i uzeo njene ogromne, ali i prelepe sise. Jezikom sam kružio po njima, dok sam je jednom rukom stiskao do bola, a drugom kružio preko njene guzice. Uzela me je za kurac i usmerila ga, ali otrgnuo sam se. Imao sam strašnu želju da je čujem kako moli, moli za moj kurac.

Nisam popustio, opet sam sišao dole, okrenuo je i počeo da ližem njenu guzicu. Rukama sam širio njene guzove, a jezikom ljubio njen čmar. Stenjanje je bilo sve jače, moj kurac je bio k’o kamen, ali još nisam bio gotov. Kružio sam rukama po njenom telu, stiskao jako njene sise tako da su joj se pojavile i modrice. Njen vrisak je bio sve jači. Nogama je pokušavala da obuhvati moju polovinu i tražila je rukama moj kurac. Ali ja sam ga uzeo sâm i počeo da dodirujem njenu pičku. Trljao sam ga preko cele dužine, ali samo to. Poludela je. Napokon sam čuo ono što sam hteo:
– Jebi me, molim te… Jebi me… Stavi ga unutra, ne mogu više… Poludeću… Poludeću… – Izgovarala je moje ime po prvi put: – D…, D…, molim te, jebi me! – Moj ego je bio na najvišem nivou i rešio sam da produžim.
– Gde hoćeš, moja draga M…? Gde hoćeš… u pičku ili guzicu?
– U pičku – odgovorila je – Sva gorim… Mooolim te…

Okrenuo sam je, naguzio i počeo da trljam kurac o njeno dupe. Otvarao mi se njen čmar i rešio sam da idem protiv nje. Rukama sam prešao preko pičke koja je curila kao česma. Navlažio sam njeno dupe i uvalio kurac u njega. Nije očekivala, vrisnula je jako. Znao sam da je podrum dubok i da nema straha da nas neko čuje, zato sam bio opušten.

tumblr_ndy4n6L3xm1rl9p9mo1_500

Razvaljivao sam je jako. Previjala se, grčila i stezala svoje guzove, dok je moj kurac rasturao njeno dupe. Prstima sam gnječio njen klitoris i kopao po njenoj pizdi koja je bila željna kurca. Svršila je glasno, kao nikad do tada.

Okrenula se i opalila mi šamarčinu. Bacio sam je na zemlju. Prašina je bila svuda po nama, ljubio sam njeno lice bez reči. Ljubio sam je i jezikom prodirao u njena usta. Uzvratila mi je, a u njenim rukama je već bio moj nabrekli kurac. Podigao sam njene noge na moja ramena i ušao konačno u njenu pičku.

Jebao sam je nežno, najnežnije. Hteo sam da traje. Uživala je, osmeh joj je bio na licu. Guzovima sam držao ritam i nisam obraćao pažnju na činjenicu da je svuda oko nas prašina.

Prstima je kopala po mojim leđima. Bolelo je, ali mene nije bilo briga. Onda je sledilo iznenađenje. Prstima je kružila po mom čmaru i vrhovima ga češkala. Palilo me je to, moram da priznam. Ali onda se ceo njen prst našao u mojoj guzici, i to do kraja. Cimnuo sam se, ali nisam prekinuo svoj ritam. Prodirala je u mene, a moji trzaji su bili sve jači. Jebali smo se kao vanzemaljci.

Moja M…, moja komšinica, je svršila glasno prevrćući očima, a i ja odmah za njom. Izvadio sam ga i prolio svoju spermu po njenih sisetinama. Razmazao sam celu veliku površinu i bio sam najsrećniji na svetu.

tumblr_n8b4lyzlNS1rlzxido1_500

Ostala je da leži u prašini. Rukama ja prekrila svoju pičku, a očima tražila mene. Nisam rekao ništa, samo sam se obukao i zapalio kući pod tuš. Niko nije primetio ništa ali, jebi ga, žudnja je postala još veća. Te noći nisam uspevao da zaspim. U mislima mi je bila moja M…, moja komsinica. A njen glas koji je molio za moj kurac je dugo, dugo odzvanjao u noći.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x