Ćerka se ugledala na mamu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče „Njena ćerka nas je krišom gledala

Kraj avgusta, vraćam se sa bazena u stan. Pre mesec dana sam izašao iz kuće i iznajmio stan. Došlo je do velikog sukoba mišljenja i, za opšte dobro, ja sam izašao. Ulazim u zgradu i na stepenicama zatičem ženu kako ih čisti. Uspravlja se, malo je niža od mene, crnka nemirne kose vezane u rep, tamne puti. Ciganka, pomislih, ali ne, nije to, ali ipak kao. Na njoj obična trenerka, patike i majica već mokra od znoja prolivenog čisteći stepenište zgrade. Prolazim pored nje.
– Sretan rad – kazem joj.
– Hvala, komsija – odgovara.
– Kako smo komšije? – začuđeno je pitam.
– Živim preko puta vas, malo niže. Ja sa Snežana. – odgovara dok rukom pokazuje na vrata.
– Drago mi je, ja sam Igor. Moramo se upoznati kad ne budete imali posla.
– Važi – odgovara i nastavlja posao. Ulazim i utom mi zvoni mobilni .
– Ćao, Igore. Zorica ovde. Gde si? – Brankina ćerka koju nisam video od onda, kada nas je gledala u jebanju, a ona drkala pičkicu.
– Evo me u stanu. Zašto?
– Ako ti ne smetam, htela bih da dođem i nešto te zamolim. Mogu li?
– Naravno – odgovaram i počinjem da joj objašnjavam gde živim, kad:
– Znam gde si. Evo me odmah.

Žurim da se sredim i istuširam dok ne dođe, ali zvono na vratima se oglasilo. Otvaram, stoji Zorica i priča sa dve devojke njenih godina, bliznakinje, odmah se vidi. Jedna je crnka, a druga plavuša, farbane obe. Otprilike moje visine, obe u tesnim farmerkama i kratkim tesnim majicama.
– Ovo su tvoje komšinice, Sonja (crnka) i Sanja (plavuša), a ovo je Igor.

Ljubazno pružam ruku i upoznajem se.
– Kako moje komšinice? – pitam.
– Pa živimo u ovom stanu – i pokazuje na stan, isti na koji je pokazala čistačica. Utom se otvaraju vrata stana, a ona se pojavljuje na njima smešeći se. Zorica progovori s njima još par reči i nas dvoje uđosmo. Sela je na kauč, ležerno stavljajući jednu nogu sebi pod guzu.
– Hoćeš li da piješ nešto? – pitam.
– Sok, a ti ?
– I ja ću isto.

zgodna milfica

Donosim joj i pružam čašu. Hvata je sa obe ruke, polako obavijajući moju, a onda je pušta da je lagano izvučem. Šta li to pokušava? – razmišljam u sebi, i pokušavam da je dokučim.

Sedimo jedno pored drugog, pričamo, gledamo TV, smejemo se glupostima, kad posle jedno pola sata ona ce:
– Znaš, onomad kad sam gledala tebe i Branku, znaš..
– Znam – već sam nervozan.
– Bila sam se napalila toliko da bih, da si ti nastavio još minut, vam se pridružila.
– A Branka? Kako bi ona reagovala? – pitam.
– Ne znam, i nije važno, ali čini mi se da bi prihvatila igru. Nego, do tada nikad nisam prisustvolala njenoj jebačini.
– Mala, kako to pričaš? – kao, ukorio sam je.
– Pa kako bi trebalo da kažem: seksu, snošaju, penetraciji tebe u nju, kako? – smeje se, a ja sa njom.
– Znaš, kada sam ti videla kurac..
– Opet se ponašaš, molim te…
– Sorry, penis. Ej, dosadan si. Videla sam vas kako se jebete, videla ti kurac i kako joj ga zabijaš u dupe i pičku, napalila se, ovlažila da mi je curelo niz noge. Ti mi pokazivao da ćutim, a sad mi tu morališeš.

tumblr_nf3qnkmzRp1qb5fifo1_1280Zavezao sam, zatečen. Osetio sam da mi se kurac buni protiv tesnih, kratkih teksas pantalona

– Da ti samo znaš kako sam se napalila. Drkala sam pičku gledajući vas dvoje. Bradavice su bile tako trvde, da sam mislila da imam modrice, a pička mi je curila, da su mi i tabani bili mokri – priča ozbiljno, a ja se smejem njenim opisima.

Kurac mi se polako diže. Zbunjena je mojim smehom, ali nastavlja:
– Htela sam da te zamolim da mi ga pokažeš. Ako već ne mogu da ga imam u pički ili makar u ustima i rukama. Od onda ga stalno imam ispred očiju.
– Zorice, hajde sad ustani i idi kući. Da li si ti normalna? Duplo sam stariji od tebe, imaš momka. pa njega drži ili nađi nekog mlađeg. Ja sam ipak dosta mator za tebe – govorim i tek tada primetim da joj se bradavice ocrtavaju na majici. Naravno, ne nosi brus, a i ne treba joj sa takvim sisama. Tad videh i da joj je desna ruka međ nogama, a suknjica već zadignuta. Na taj pogled kurac mi je dodatno reagovao, što je izgleda i ona primetila.
– Ako mi ne daš da ga vidim, reći ću tvojoj ćerki i Branki da si me silovao. I nemoj da se foliraš, kad vidim da ti se kurac već digao. Što jest’, jest’, već se ocrtao.
– Kako silovao? Ti bi to rekla? Slagala bi i sjebala me?
– Da, ako mi ne daš.

Sad je podigla jednu nogu na krevet visoko i ugledao sam bele čipkane gaćice, već vlažne.
– Dobro. Samo da se istuširam, bio sam na bazenu.
– Slobodno, sačekaću. Hoćeš da se zajedno…
– Ne. Sam ću – lažem, a odneo bih je u kupatilo. Ulazim i brzinom munje se tuširam, brišem i vezujem peškir oko pasa. Ulazim u sobu i pogled mi pada na sad već golu Zoricu, sa raširenim nogama i rukama koje su nervozne oko pičke.
– Samo da zaključam vrata.

Klima mi glavom i prati me pogledom. Zaključavam vrata i pravim prvu „grešku”, a ulazeći iz hodnika u sobu odmah pravim i drugu. Prilazim kauču, malo nervozan. Ona ima samo 21, mlađa je od moje ćerke, naopako, ali pribran sam, znam da je spremna da mi smesti. Ali ako dobije šta hoće, imaću saveznika. Stajem pored nje, a ona se blago podiže i jednim pokretom mi skida peskir. Ostadoh go, a kurac, u svojoj veličini, stoji ravno.

– Evo, videla si. Oblači se, pa da pričamo – kao ljutim se.

tumblr_mz5kfseI9M1tnbnsfo1_500Ne sluša me, već se podiže i njene ruke su već na mojim jajima i kurcu. Polako ga drka, a ja nemam snage da joj se oduprem, počinjem da joj se prepuštam. Spuštam ruku i počinjem da joj mesim prekrasne sise. Kurac mi se od njenog drkanja i lizanja već digao skroz i već osećam krutost.

– Videla sam da si imao prsten, kad si jebao mamu. Za sad ti ne treba, ali možda posle, ako budeš mogao. Sad si moj i ja ću voditi. Ti slušaj – priča i ne prestaje da drka i masira jaja – Hoću da ti popušim kurac i da mi svršiš na sise i lice. To je dobro za ten.

Nije ni završila, a već je ustima obuhvatila glavić i uvlačila kurac u usta. Uvlačila ga je do korena, pa izvlačila, dok me je grickala svojim zubima po kurcu i glaviću. Jednom rukom sam je držao za glavu, a drugom masirao sise i dodatno se palio. Štipkao sam je za nabrekle bradavice, a ona se blago uvijala. Fenomenalan osećaj.

Već sam zabacio glavu pozadi i zatvorio oči uživajući, kad osetih da vadi kurac iz usta. Nastavlja da ga drka, a jezikom se, ližući ga, spušta prema jajima. Počela ih je lizati, ne prestajući drkanje, a kad sam osetio da ih je ubacila u usta i da ih blago žvaće, obli me blaženstvo. Imao sam utisak da ću svršiti, a ona osetivši to, rukama mi steže kurac, da me zabolelo.

Popusti stisak i nastavi da ga drka. Jaja su joj još u ustima, vadi ih i ližući stiže do glavića kog obrađuje jezikom.

– Dosta te mučim. Spremna sam, možeš da svršiš – hvata me zbunjenog.

tumblr_mjq48nNIH71s57a14o1_500

Tek sad ne mogu, ali ona to oseća i ubrzava rad ruke i jezika na glaviću. Dolazi ono pravo blaženstvo:
– Sssvvvvvvrrrršššsaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvaaaammmmm… – otima mi se iz grla i počinjem da je prskam po licu.

Posmatram kako znalački pomera kurac da je prska i po grudima, pa ga vraća na lice. Nisam jeb’o nista sedam dana, tako da je bilo sperme. Ona cedi ustima zadnje kapi iz moga kurca, a ja ne mogavši više da stojim, padam pored nje na kauč.
– Ne znam ko te učio ovome, ali bolje pušiš od mame.
– Trudim se. Samo bih volela da mi i ona to kaže.
– Namestiću seks sa njom, pa ti kao dođeš i upadneš.
– Nije valjda da si joj rek’o?
– Ne, samo sam je pitao kad bi se to desilo, a ona je rekla da bi pristala ako je spontano. Namestićemo spontano.
– Držim te za reč – kaže Zorica.
– Bolje me drži za kurac – smejem se ja.
– Pa do sad sam te držala i pušila ti. Sad da vidim tebe. Mama je jednom rekla da imaš jezik kao stvoren za lizanje pičke. Uveri me – govori i polako se zavaljuje, šireći široko svoje tanke, glatke nogice.

Ližem joj prste na nogama, od malog do palca. Idem preko članka, lista, polako ližući svaki deo noge, do kolena. Prelazim preko njega i ližem joj unutrašnji deo butina, primičem se pičkici.

tumblr_mjzagkT9mQ1s57a14o1_400Ona – fenomenalna, izbrijana, glatka, mala, još nerazjebana

Zorica već diše duboko kad stižem do usnica i ližem ih polako, dok lizanje prelazi u sisanje. Leva ruka mi je ispod njene desne noge i na njenoj desnoj sisi koju gnječim, a srednjak desne ruke već je duboko u pičkici i traži tačku zadovoljstva. Jezik je na klitorisu, a kažiprst u pičkici. Ona već ubrzano diše, ali osećam da je daleko od orgazma.

Sisam joj klitoris, grickam ga zubima. Prsti su napipali tačku, a ona je reaguje drhtajima. Ubrzavam ritam sisanja klitorisa i rad prstiju u pičkici. Odgovara mi ubrzanim radom karlice. To naše nadmetanje u pojačavanju ritma traje da se već pitam kad će. I tad počinje erupcija. Grči se cela, celo telo, noge, ruke mi čupaju malo kose sa glave, pička pulsira, ona ritmički meša brzo i ubrzava, a jecanje prelazi u tihe krike koji se pojačavaju. Grč i glava mi je zarobljena među nogama. Ne prestajem da ližem,a ona se grči, svaki put sve jače.

Krici su sve jači, ali na kraju jedan jak krik, grč i stisak popusta. Izvlačim glavu, ležem pored nje, ali ruku ostavljam na pičkici i polako je mazim.

– Zato volim da me ližu matorci. Ovi klinci misle dva puta liznu i ja treba da svršim.
– Pa, znači, ja ti nisam prvi matorac.
– Ovaj pre tebe je imao 40 godina. Ti si najstariji i, bez zezanja, iskustvo imaš. Najbolje si odradio. Branka je u pravu.

Doneo sam joj sok. Ona leži, ja sedim i gledam prekrasno mlado zgodno telo. Počinjemo nekavu priču i dosta dugo brbljamo.
– Volela bih da ga osetim u pički. Ne znam da li ćeš moći, a i uskoro bih krenula. Hoćemo da probamo? – govori, a ruka joj je već na mom kurcu.
– Probaj. Poljubi ga i digni, pa ćemo sa prstenom.

Rukom ga već polako drka, dok se približava da može da ga liže i stavi u usta. Ja tražim prsten na stolu i stežem ga u ruci. Znalački ga obrađuje i mučenik se podiže. Navlačim mu brzo prsten, već se digao. Ne pušta ga i drka i dalje.

– Sedi lepo, hoću da ti sednem na kurac i ja da ga uvedem u pičku. Ti uživaj. Ja volim da se nabadam na kurac, a ti mi gnječi sise i bradavice.

Obožavam da mi govori šta da radim. Dodatno me pali. Opkoračuje me ne puštajući kurac iz ruke. Okreće mi leđa i navlači se na moj već ukrućeni kurac. Moje ruke su već na njenim sisama i gnječim ih. Ona počinje da se ritmično spušta i podiže sa kurca. Sa svakim spuštanjem i ulaskom kurca u pičku, njeni uzdisaji su sve jači. Ni moji nisu tihi, jer to zadovoljstvo je fenomenalno.

tumblr_mk901v7vIM1s57a14o1_500

U momentu sam skinuo ruke sa sisa i kad je krenula da se nabije na kurac, stavio sam joj ruke na ramena i povukao ja na dole. Zajecala je od slatkog bola i ubrzala radnju, stavljajući svoje ruke preko mojih i dajući mi do znanja da to ponovim.
– Hoćeš da promenimo pozu? – pitam je.
– Nnneee… ovooo mi pprrriiiijaaa…

Nastavlja da ubrzava. Hvatam joj noge rukama i dižem je celu u vazduh. Počinjem ja da je jebem odozdo. Ječi sve glasnije:
– Tooo Igoorreee….Taak-koo me jebi…

Meša sve brže, a i ja ubrzavam. Ipak, izdaju me ruke i spuštam je. Nameštam je na naslon kauča, a ja joj uterujem kurac od pozadi u pičkicu. Ponovo uzdah zadovoljstva i mešanje se ubrzava. Pri svakom ubacivanju i vađenju kurca, mešam i ja. Već je glasna da se brinem za komšije i stavljam joj ruku na usta. Grize mi prste, ali je tiša. Taj bol me pali i ubrzavam, a i ona. Osećam da cu svršiti.

– Gde da svršim? – pitam je, a ona pusti prste iz usta:
– U usta.

tumblr_n1j3q7yipX1s57a14o1_250

Vadim ga iz pičke i pomeram se unazad, ona se okreće i seda. Skidam prsten brzo i prinosim joj kurac ustima. Jednom rukom drka pičku, dok drugom drka meni kurac i primiče ga ustima.

– Nemoj još. Čekaj mene. Sad ću – čujem je i počinjem.
– Eeeeeeevvvvooo ggggggaaaaaaa… – svršavam, prskam je po licu i ustima, kad i ona:
– Jjjjjjjooooooojjjjjjjjjjjj ssssssvvvvvvvvv… – u ustima joj je sperma, osećam da se grči poda mnom u jakom orgazmu, ali ne pušta mi kurac. Drka ga još. Rukom joj mazim sisu i polako se smiruje. Spuštam se i počinjem da je ljubim po licu, sa koga skidam spermu. Pomalo zbunjena odgovara mi svojim jezikom:
– Stvarno si me sad iznenadio. Niko me još nije olizao posle pušenja i lizao svoju spermu sa mog lica. Kad god budeš hteo, uvek ću ti veoma rado popušiti, zbog ovog gesta.

Poljubio sam je ponovo. Istuširala se i obukla, a ja je samo u kratkim pantalonama ispraćam. Otvaram vrata, ljubimo se, ona odlazi, kad čujem vrata komšinice se otvaraju. Staje uz okvir vrata i smejulji se:
– Je li, matori perveznjaku, piletina ti se nije smučila – smeje se, a ja u čudu počeh da se pravdam.
– Pričaćemo drugi put. Sad si umoran. Ovo te pilence izmorilo, moraš se odmoriti – ulazi u stan i šalje mi mig.

Jebote, šta sad? Neće valjda da trtlja okolo. Ulazim u stan, već je 22h prošlo. Skidam pantalone i ležem na kauč. Još je vruće u sobi, pa se ne pokrivam. Pivo mi je u ruci. Počinjem da gledam snimak trke. Nisam popio ni pola piva, a zaspao sam.

Budim se. Kurac mi dignut, hoću da se upišam. Brzo u WC, praznim se i onako go sedam na kauč. Sat na TV-u pokazuje 3:30 posle ponoći. Jebote, vrata nisam zaključao! Kroz mrak go idem do vrata i taman da okrenem ključ, začujem tihe glasove u hodniku. Stavim oko na špijunku i ugledam prizor. U hodniku levo od mog stana, iznad jednog stana, ima sijalica slabije svetlosti koja gori celu noć. Ona osvetljava prizor na zidu preko puta mog stana. Oslonjen na zid, momak od svojih 25 godina golih grudi ljubi se sa mojom komšinicom crnkom – Sonjom, a kad sam spustio pogled, ugledam plavušu – Sanju koja puši momku.

dve devojke puše kurac

Tada crnka poče da skida majicu i ispadoše prekrasne sise koje ona dade momku da ih ljubi. Plavušaje već ljudski ubrzala, kad se podiže i pokretom ruke pokaza sestri da mu sada ona puši. Sad plavuša skide majicu. Joj, ljudi koje sise ima!

Nesvesno, meni je ruka već bila na kurcu i drkala ga, a ovaj se dize kao da pre 4-5 sati nije jeb’o pilence. Crnka je pušila kurac momku koji tren kad se podiže, okrenu se leđima njemu, svuče farmerke sa sve gaćicama i polako mu se navuče na kurac.

Hodnik u tom delu je širok jedno dva i po metra, tako da imam lep pogled kroz špijunku. Plavušine farmerke su otkopčane i momkova ruka drka joj pičkicu, dok joj on ljubi sise. Kako se crnka nabada na kurac i ubrzava, i ja tako sve brže drkam. Primećujem da je momak pri kraju i zveram u njih kao budala. Momak svršava, crnka se sklonila, a plavuša se spustila. I crnka se spustila, a momak ih prska spermom po licu.

U tom momentu i ja osetih nešto toplo u ruci. Nisam ni primetio da sam svršio. Gledam i dalje, a njih troje se ljube zajedno. Crnka se saže, uze farmerke i majicu sa poda, poljubi ga u usta i ode gola prema stanu. Plavuša za njom onako golih grudi, poljubac momku na grudi i polako za sestrom. Momak navlači farmerke, oblači majicu i polako nestaje niz stepenice.

Ja i dalje stojim i gledam, sperma mi iz ruke curi na pod. Čistim za sobom i ležem. Ovo je previše za mene, ali bih voleo još!

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 4]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x