Rođendan, II dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Rođendan, I dio

Zajedničkim snagama smo nosili Vijeku. Toni je imao snažne ruke. Gledala sam u njih i već se zamišljala da pripadam tim rukama. Da njegove snažne ruke drže moje guzove. Da me njegovi prsti mjese kao tijesto. Da se njegovo tijelo privija uz moje. Da divljamo u naletima strasti.

– Hvala ti – rekao je Toni – Moram još pokupiti njegove stvari.

Krenuli smo uz stepenice. Bila sam korak ispred njega. Osjećala sam na guzovima njegov pogled. Zgrabi me! – rekla sam u sebi. Ako nećeš ti, zgrabit će me tko zna tko.

Toni je pojavom i ponašanjem probudio moje divlje strasti. U mislima sam odustala od ideje da odem kod nekog poznatog jebača. Umjesto toga, odlučila sam izaći na ulicu i nadati se da će me zgrabiti neki grubijan. Netko tko me neće samo jebati, nego silovati.

Kao mlada sam se puno družila s curama. Sve su pričale da se boje silovanja, pa sam se i ja bojala. Kad sam se projebala bila sam sretna. Ali sreća je vrlo brzo nestala. Seks s poznatim jebačima je bio običan i dosadan. Sve sam znala unaprijed. Zato sam počela mjenjati jebače. Pročulo se da sam radodajka. Onda se dogodilo ono čega sam se najviše bojala. Neznanac me je odveo u podrum i silovao. Šta tu ima strašno? – pitala sam se dok sam se razvaljena vraćala kući. Pa to je ljepše od bilo čega. Sutradan sam išla na čvenk s prijateljicama. Nije bilo nijedne osim Milene. Rekla sam joj da sam silovana i da to nije strašno. Čak da je ljepše nego obični seks:
– Nemoj to nikom reći, ali i mi volimo silovanja. Samo što nijedna od nas ne želi priznati da je drolja.
– Imaš li prijevoz do kuće? – upitao me Toni.
– Nemam. Ja se vozim tramvajem.
– Hoćeš li mi pomoći odvesti ga kući, a ja ću te vratiti u grad?
– Vratiti u grad?
– Stanujem u Dugom selu, a Vijeko ima iznajmljen stan u gradu.
– Idem samo po svoje stvari – rekla sam.

Toni je vozio polako. Rekao je da je to zato da Vijeki bude manje zlo. Nekoliko puta je u vožnji promašio mjenjač i ruka bi mu je završila na mom koljenu. Iako se svaki put ispričao, znala sam da to radi namjerno. Radodajku poput mene je bilo dovoljno pipnuti jednom, ali Toni je htio biti siguran.

Stigli smo i iznijeli Vijeku iz auta. Toni je stalno bio uz mene i više me šlatao nego šta je pomagao sinu. Napokon smo ga unijeli u sobu i ubacili u krevet. Stavili smo mu ručnik pod glavu da ne zasere sve oko sebe kad opet bude povraćao.

– Jesi li za piće, prije nego te odvezem? – upitao me je Toni.
– Jesam – rekla sam.

Stajali smo u sobi i pijuckali. Toni me je gledao s požudom u očima. Bojala sam se da je neodlučan kao i sin. Moram smisliti način kako da mu dam do znanja da se hoću jebati s njim, a da to ne bude previše nametljivo – rekla sam u sebi. Jedna iskusna trans drolja mi je još davno dala pametan savjet: „Nikad nemoj tražiti kurac, jer ćeš dobiti više batina nego kurčeva. Ti se samo nudi, a muškarci će birati da li će te jebati ili ne.” Naravno da mladi nikad ne slušaju savjete starijih i zato sam dobila puno batina. Da su me poslije batina jebali, sve bih im oprostila. Ali nisu, i zato sam poslušala njen savjet. Shvatila sam da se moram ponašati kao lutka u izlogu, a na muškarcu je da odluči da li će me jebati ili ne. Potrebno je samo šta više vremena provesti s muškarcem. Zato sam smišljala način kako da s Tonijem budem što duže u društvu.transica se skida

– Ali ne bi bilo pametno sad ostaviti Vijeku samog – rekla sam.
– U pravu si – rekao je i napunio nam čaše.

Ruka mu je kliznula oko mog struka. Napokon! – rekla sam u sebi

– Puno ti hvala za pomoć – šapnuo mi je na uho.

Okrenula sam se prema njemu. Usne su nam bile udaljene samo par centimetara.

– Tko bi mogao odoljti tako šarmantnom gospodinu – rekla sam.

Poljubio me. Njegova ruka ovijena oko mog struka me je čvrsto držala. Jučer u ovo vrijeme sam pušila kurac nepoznatog muškarca koji je shvatio da za probati tetkicu moraš platiti. Toniju nije bila potrebna lova. Bio je šarmer. Da me je neznanac jučer šarmirao i njemu bih uradila sve besplatno. Ali nije imao stila. A kad nemaš stila, onda moraš plaćati – pomislila sam.

– Idemo u moju sobu – rekao je.

Njegova soba je bila poput sobe u bodelu. Krevet bez stranica, šank, crvena svijetla, stolić, dvije fotelje i ogroman televizor. Nadam se da mi ovo nije zadnja posjeta Toniju – rekla sam u sebi.

– Raskomoti se – rekao mi je.

Čemu odlagati neizbježno? – pitala sam se u sebi. Njegove riječi su za mene značile isto šta i „skidaj se”. Skidala sam komad po komad odjeće sa sebe, izranjajući iz nje poput Afrodite iz morske pjene. Sa svakim komadom odjeće kojeg bih skinula, kurac mu je potvrdno napinjao hlače. Kad sam skinula i posljedni komad odjeće, razrogačio je oči. Moj catsuit je djelovao magično na njega. Stajao je s bocom i čašom u ruci, nemoćan skinuti pogled s mene.

– Gdje je to piće? – upitala sam.
– Odmah će – rekao je i napunio mi čašu.

Nazdravili smo.

– Hoćeš li štikle? – upitao me je.
– Imaš?

žena sa kurcem

Iz ormara u kutu je izvadio štikle. Nisu bile baš moj broj, ali su bile dovoljno dobre za ono za šta nam trebaju. Obula sam štikle i bila desetak centimetara viša.

– Nisam nikad vidio tako ženstvenu tetkicu – rekao je Toni.
– Hvala ti na komplimentu.

Kurcem je govorio više nego riječima. Debela kvrgava batina je pulsirala među njegovim nogama

Nazdravili smo još jednom, a onda nastavili tamo gdje smo stali. Obavio je ruke oko mog struka i poljubio me. I ja sam ljubila njega. Toni je bio visok muškarac. Ja sam, iako u štiklama, još uvijek bila niža od njega. Kurac mu je napet bio među mojim nogama.

Sjetila sam se kako sam se kao mlađa često klizila po gelenderu. Jednom prilikom sam tako zaradila opekotine na guzi. Jaukala sam, a gospodin iz susjedstva mi je rekao da dođem kod njega i da će mi pomoći. Skinuo mi je hlače i vidio da na sebi imam ženske čarape. Prstima mi ih je rasparao i namazao guzu kremom. Onda mi je uvalio kurac i napumpao me. Kad se izdovoljio, dao mi je puno para i rekao da nikom ne kažem šta je bilo. Mislio je da jebe nevinu pičkicu, a ja sam već tada bila drolja. Nikom nisam rekla šta se dogodilo. Vjerojatno bi moj život krenuo drugim putem, ali dva tjedna nakon tog događaja isti gospodin me je dočekao na stubištu. Odveo me u stan i nabio na kurac. Opet mi je platio. On me učinio kurvom.

nabijanje transice na kurac

Ovo je bilo slično. Tonijev kurac je lagano klizio između mojih nogu, spremajući se zaroniti u moju utrobu. Naprćila sam se. Kurac mu je uklizio u mene. Uzdah zadovoljstva mi se oteo iz usta. Za ovo se isplatilo truditi – rekla sam u sebi. Bilo je tako slatko osjetiti njegov kurac u sebi. Polako ga je izvadio iz mene, a onda podjednako polako opet uronio u mene. Obožavala sam polagane jebače. Stari muškarci su bili majstori polaganog jebanja. Mladi bi navalili k’o sivonje i najčešće me više izmrcvarili nego izjebali. Stari su jebali polako, temeljito i do kraja.

Toni je gurao kurac u moju gladnu rupu

Nakon tko zna koliko naboda, uvalio mi je kurac do kraja i nije ga vadio. Mislila sam da svršava. Ali to je tek bio kraj prvog vala jebačine. Izvadio je kurac iz mene i krenuo s jebanjem ispočetka. Uvalio mi je glavić, pa ga izvadio i u slijedećem ubodu ušao centimetar dublje, pa opet i opet… Mislila sam da to nikad neće prestati.

Na kurcu me je odnio do kreveta. Polegao me potrbuške i raširio mi noge. Rupa mi je zjevnula. Sigurno kuži kakva sam drolja kad mi se rupa sama od sebe otvara – rekla sam u sebi. Kurac mu je nestao u dubini moje utrobe. Toni je bio u stanju potpune strasti. Nabijao se divlje u mene. Ja sam stenjala:
–…Još! Još!… – a on me je pumpao govoreći:
–…Evo ti! Evo ti!…

Ništa nas nije moglo zaustaviti. Tada smo čuli Vijeku kako povraća.

jebanje transice

Mene je to podsjetilo na jednu orgiju. Grupa muškaraca je organizirala redaljku s tetkicama. Stavili su oglas. Javilo se nas pet da smo spremne na sve. Mužjaci su sve organizirali i javili nam kad i gdje trebamo doći. Otišla sam vjerujući da ću biti samo jedna od nekoliko droljica. Ali na orgiju smo došle samo Dora i ja. Muškaraca je bilo dovoljno za pet dvocjevki, a nas je bilo samo dvije. Dobro da nisam sama – rekla sam tada u sebi. S polovicom ću nekako uspjeti izaći na kraj.

Dora je bila desetak godina starija od mene i iskusna drolja. Bila sam uvjerena da bi ona sama mogla odraditi sve te muškarce. Čim je počela jebačina, jedan od jebača joj je uvalio kurac u usta do jaja. Ona je počela povraćati. To ih je naljutilo. Otjerali su je i svi navalili na mene. Kad sam se pred jutro razvaljena dovukla kući, vidjela sam u ogledalu da su mi na tijelu debelim flomasterom napisali „Mesalina”.

Raspitivala sam se tko je bila Mesalina i saznala da je to bila najveća fukara svih vremena. Bila sam ponosna šta su me usporedili s njom. Zato sam dala napraviti narukvicu s tim imenom. Isto tako sam dala napraviti kožnu oglicu na kojoj je metalnim slovima pisalo „Mesalina”. Tražila sam i medaljon s likom Mesaline, ali ga nisam upjela naći.

dominacija, obeležavanje

– K vragu! Ugušit će se – rekao je Toni.

Ustao je s mene i otišao vidjeti da li je s Vijekom sve u redu. Ustala sam i s čašom u ruci stajala naslonjena na okvir vrata njegove sobe. On je čistio Vijekine bljuvotine. Brižan otac – rekla sam u sebi. Ne prestaje brinuti za svoje dijete ni kad je ono već veliko.

Kad je sredio sve šta je trebao srediti, pritvorio je vrata Vijekine sobe i krenuo prema meni. Ja sam stajala u štiklama, visoka i vitka, s crvenim svjetlom iza leđa. Kurac mu je skočio čim me je ugledao takvu.

– Da je njegova mama bila kao ti, sve bih joj oprostio – rekao je.

Nisam ga stigla pitati šta joj je sve trebao oprostiti, jer mi je poljupcem začepio usta. Rukama me je uhvatio za bokove, podigao i nabio na kurac. Obavila sam noge oko njegovog struka, a on mi je kurčinu nabio do jaja. Hodao je po sobi noseći me na kurcu. Osjećala sam kako glavurdom udara u dno moje jame. Sviđalo mi se to što je netko napokon dosegnuo moje dno. A očito se i njemu to sviđalo jer je dugo kružio po sobi noseći me na kurcu.

Nakon nekoliko krugova, opet je sjeo u fotelju. Mješala sam guzovima, meljući mu kurac. Njegovi prsti su se zabijali u moje guzove. Stisak mu je bio sve jači. Boljelo me je. Ali bol je put prema vrhunskom zadovoljstvu. Ruke je obavio oko mene i sve me jače stezao. Činilo mi se kao da me želi zgnječiti. Teško sam disala kako me jako stezao. Svijest mi se pomutila. Udarci njegovog kurca su bili sve brži, a mješanje mojih guzova sve žešće.

shemale se nabija na kurac

Onda me je pustio. Činilo mi se kao da lebdim. Kao da sam lagana. Osjećaj zadovoljstva me je preplavio. Svršavala sam. A i on. Svršavali smo istovremeno. To je trajalo i trajalo, a onda smo se polako spustili na zemlju. Naslonjena na njegovo rame osjećala sam kako povremeno ubrizga još poneki mlaz sperme u mene. Drhtala sam od slasti.

Nastavak: Prodata robinja i kuja na lancu

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Autor ovog posta je:

Trans Maya


Dvostruki život trans drolje…

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x