Rođendan, I dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Radili smo u istoj firmi. Zvao se Vijeko. Često smo se susretali kod automata za kavu. Pušenje je na drugim mjestima bilo zabranjeno, pa smo dugo ostajali uz automat i pričali o svemu i svačemu. U uredu sam bila okružena babama, pa sam i sama postala baba. Tračala sam i prepričavala priče koje možda nisu ni bile istinite. Bila sam tetkica radodajka i sviđalo mi se biti još i baba tračara.

Vijeko je bio stalno nadrkani lik. Babe su govorile da je nadrkan zbog toga što nema curu, a u prijevodu, zato šta ništa ne jebe. Bilo mi ga je žao. Ja sam mu bila spremna pomoći i jebati se s njim. Nebi mi on bio prvi s kojim sam se jebala iz samilosti. Nije bio nekakva premija, ali jebala sam se ja i s lošijim muškarcima. Ipak svi moji pokušaji da mu pomognem su bili uzaludni. On se okružio bedemom aseksualnosti. Zato sam ga stavila u kategoriju rođenih luzera. Susretala sam takve muškarce u životu.

Kolega iz srednje škole Dino, se stalno žalio kako nema curu. Govorio je da svi njegovi frendovi imaju cure i jebu ih, a on nema šta jebati. Jebi mene! – pomislila sam. – Ja sam bolja nego cure. Cure daju pičke na kapaljku, a ja dajem šakom i kapom. Već tada sam imala ergelu stalnih jebača i jebala sam se svaki dan. Nije mi falilo kurca u životu, ali sam se svejedno voljela pojebati s nekim novim. Svi moji jebači su bili puno stariji od mene. Mogli su mi po godinama biti očevi, a neki i djedovi. Zato mi se Dino, mlad i jak, činio kao savršeni izbor za moju ergelu.

Često sam ga posjećivala, nadajući se da će shvatiti šta mu nudim. Ali on je bio slijep. Pička, pa pička, pa pička! – jadikovao je stalno. Kao da kurac zna razliku između pičke i guze – govorila sam u sebi. – pogotovo moje guze koja je bila široka kao pička nakon poroda. Uostalom, mogao mi ga je uvaliti i u usta. Nema razlike između ženskih i mojih usta. Bila sam bez dlaka na licu, glatka i nježna. Moje pune usne su udomile puno kurčeva i svi su bili oduševljeni mojom vještinom pušenja.

Nema razlike između ženskih i mojih usta, a kurac ne zna razliku između guze i pičke

Čitala sam u novinama o nekoj curi koja se hvalila da ima trideset godina i da se pojebala s pet stotina muškaraca. Htjela sam biti kao ona i zato sam se davala svakom tko me htio. Već za godinu dana sam imala iza sebe pedesetak kurčeva i nadala sam se da ću nju dostići prije tridesete. Nisam tada ni slutila kojim putem će moj život krenuti.

Za razliku od Dina, njegov susjed Boris, koji je stanovao kat niže, nije bio slijep. Star i iskusan, shvatio je kakva sam. Često sam ga susretala kad bih dolazila Dinu u posjetu. Uljudno bih ga pozdravila, a on bi mi samo odzdravio. Ipak, jednom prilikom mi je udjelio slatki kompliment. Znala sam šta hoće, ali sam svejedno htjela Dinu pružiti još jednu šansu. Punih sat vremena Dino se žalio na svoj život. Ja sam ga tješila, pa čak u jednom trenutku i zagrlila. Dodir njegovog mladog mišićavog tijela me uspalio. Bila sam spremna na sve. Ali on to nije shvatio kao poziv na seks, nego je kmečao u beskraj. Na koncu sam odustala i otišla.

Spuštala sam se niz stepenice razmišljajući s kim bih se mogla ići pojebati. Susjed Boris je popravljao vrata svog stana. Sad ili nikad – rekla sam u sebi.

– Kako ste vi vrijedni! – rekla sam.

On se okrenuo prema meni nasmješen kao sunce. Nije imao nadrkani izraz lica kao Dino. Zahvalio mi se na komplimentu i pozvao me na sok. Prihvatila sam i završila s njim u krevetu. Od tada sam Dina posjećivala samo na kratko, tek toliko da imam alibi zašto sam došla u zgradu. Većinu vremena sam provodila kod Borisa.jebanje trandže

Drugi sličan slučaj sam imala na faksu. Opet se kolega žalio da nema šta jebati, a na mene nije obraćao pažnju. Družila sam se s njim vjerujući kako on neće biti iste luzer kategorije kao i Dino. Ali bio je. I to još veći. Zvao se Igor. Par puta sam ga posjetila u stanu. Mislila sam da me poziva k sebi kako bi me jebao, ali on mi je pokazivao svoje medalje i pehare koje je osvajao na sportskim natjecanjima.

U jednoj od tih posjeta upoznala njegovog oca. Zvao se Marko. Skužili smo se na prvi pogled. Spadao je u kategoriju svejeba. Marko je shvatio da mora odmah krenuti u akciju. Skuhao je kavu i pozvao nas da se s njim malo družimo. Shvatila sam kuda to vodi. Igor se ljutio govoreći da on ne pije kavu jer je sportaš i da osim toga žuri na trening. Ovaj put nisam htjela Igoru dati još jednu šansu, kao što sam dala Dinu. Sjela sam s Markom u dnevnu sobu i zapalila cigaretu. Igor je kmečao, a Marko je bio nasmijan. Još mi ni ta prva cigareta nije dogorjela do kraja, a Igor je rekao da žuri na trening. Otišao je i ostavio me sa svojim pohotnim ocem. Drugu cigaretu nisam ni stigla zapaliti, jer su mi usta bila zauzeta Markovim kurcem.

Na rastanku mi je dao raspored Igorovih treninga. Rekao mi je da ga mogu posjetiti uvijek kad je Igor na treningu, ali da se prethodno ipak najavim. Odlazila bih kod Marka dok je Igor bio na treningu. Marko je bio nezasitni jebač. Znao me držati cijeli vikend zaključanu u sobi i jebati me po cijeli dan i noć, dok je za to vrijeme Igor živio životom drkadžije s druge strane zida. Jednom mi je rekao na faksu da njegov otac svaki vikend dovlači kurve, drži ih zaključane u sobi i jebe ih po cijelu noć. Nije znao da to njegov otac mene jebe. Bilo mi je zabavno ponedjeljkom slušati njegovu priču o ocu nezasitnom jebaču. Posebno mi se sviđalo što me je, ne znajući, nazivao prostačkim imenima.

cd lizanje muškog čmara

Ali jednog ponedjeljka mi je pričao o super drolji koju je njegov otac karao, a taj vikend ja nisam bila kod Marka. Slijedeći put kad sam nazvala njegovog oca, rekao mi je da ga više ne zanimam i da mu ne dolazim u posjetu. Očito je nabavio neku novu drolju.

Za posao sam uvijek oblačila nešto od ženskih krpica. Dok je bilo toplo, oblačila sam mrežaste samostojeće čarape. Kako je postajalo sve hladnije, moj su izbor bile hopke. Kad bi ozbiljno zahladilo, počela bih nositi catsuit. Osjećaj druge kože me uzbuđivao. Ponekad bih se toliko napalila da bih odmah s posla otišla do nekog od jebača.

Poznavala sam puno muškaraca. Još u srednjoj školi sam bila radodajka. Kad sam počela studirati, svoju radodajnost sam dopunila prostitucijom i pornografijom. Na drugoj godini faksa sam dostigla curu koja mi je bila uzor kao srednjoškolki i petstoti kurac je protutnjao kroz mene. Do kraja studija sam taj broj udvostručila i jebala se s više od tisuću muškaraca. Većinom su to bili muškarci za jednokratnu upotrebu, ali nekoliko desetaka među njima su mi ostali stalni jebači tako, da sam mogla birati jebača prema trenutnom raspoloženju.

muškarac u ženskom vešu

Oblaci su se navukli nad grad i zahladilo je. Mirisalo je na snjeg. Za posao sam obukla novi catsuit i uske traperice. Osjećala sam se divno. Znala sam da će me kolegice iz ureda opet tračati, ali me za to nije bilo briga. Odavno sam prestala brinuti o tome šta će okolina pričati o meni.

Kolegice iz ureda su me gledale kao kurvu. Vjerojatno su bile ljubomorne na mene. Mene su svi htjeli jebati. One su bile u zavjetu braka i smjele su se jebati samo s muževima. Đurđa je među njima bila izuzetak. Nije bila udana i stalno je mjenjala jebače. Bila je drolja, kao i ja. Iako se solidarizirala s ostalim babama, ponašala se fer prema meni. A što se kurve tiče, bile su u pravu. I nisam se toga sramila. Svaku priliku sam koristila da guzom zaradim novac. Sve su žene kurve. Tako su govorili muškarci. Pa kad jesu, onda plaćajte da bi jebali.

Vrata ureda su se otvorila:
– Vijeko slavi rođendan – rekla je Đurđa.

Ivanka ju je pogledala preko naočala.

– Otići ćemo na aperitiv prije gableca – rekla je.

Ivanka je bila neimenovana šefica sobe. Njene odluke su se poštivale. Bila je krupna i sisata. Hodala je odlučno. Voljela sam je gledati kako hoda jer su joj se guzovi i sisurine drmali. U sobu s pičakama su često dolazili muškarci. Ako ništa drugo, onda barem gledati noge, guzice i sise. Ivanka je dosadnjakoviće znala otjerati bez imalo milosti. Bila bi dobra domina – često sam govorila u sebi. Mene je mrzila. Uvijek me gledala kao da me želi ubiti. Ja sam ponekad prolazila kroz mazohističke faze. U takvom raspoloženju sam razmišljala kako bi bilo da je isprovociram pa da me istuče pred svima.

Na Vijekinu proslavu sam otišla pred kraj radnog vremena. Izbjegavala sam alkohol na poslu, jer sam od njega postajala uspaljena. Nisam htjela opet pokvariti svoju reputaciju. Već sam dva puta gubila posao zbog alkohola na poslu. U stvari, ne zbog alkohola, nego zbog toga što sam se pijana jebala na poslu.

shemale karanje-9235

Kad sam završila faks, dobila sam preko veze posao u firmi koja se bavila trgovinom.

Cijelo vrijeme studija sam bila drolja i jebala se sa svakim tko mi ga je htio uvaliti

Mislila sam da se i dalje mogu tako ponašati. U firmi smo nazdravljali uspješno obavljenom poslu. Popila sam malo više nego sam planirala. I tada sam se pojebala s mladićem iz dostave koji je slučajno naletio. Mladić iz dostave je otada navraćao svaki put kad bi se zaželio pičke. Ali moj gazda je saznao da se jebem s dostavljačem i otjerao me.

To me je naučilo oprezu. Zato sam na slijedećem poslu tajila svoje veze s jebačima. Nekoliko mjeseci sam bila jebulja jednom gospodinu. Ali tajna nije mogla ostati tajna zauvjek. Na predbožićnoj proslavi sam se napila i otišla se jebati s gospodinom u njegov ured. Gazda je skužio šta se događa. Iako se nikad nije uplitao u naše privatne živote, ovaj put je morao. Moj jebač je bio vlasnik konkurentske tvrtke i preko mene je saznavao naše poslovne planove. Dobila sam otkaz i batine. Zato sam sad bila oprezna s alkoholom na radnom mjestu.transica puši kurac

Vijeko je bio pijan. Frfljao je i preplitao jezkom.

– Pozovimo njegovog oca da dođe po njega – predložio je netko.
– Zar još živi s ocem? – upitala sam.
– Ne, ali treba počistiti sav ovaj nered. Možda je netko dragovoljac?
– Ja mogu pomoći u čišćenju, ali nemam auto i ne znam gdje Vijeko stanuje – rekla sam.

Skupljala sam boce i grickalice kojih je bilo svuda. Činilo mi se kao da pospremam nered nakon orgije. Nije mi prvi put – rekla sam u sebi. Radno vrijeme je već davno bilo prošlo i samo sam čekala da netko pokupi Vijeku pa da odem na jebačinu. Jedna čašica pića je bila dovoljna da me uspali. Alkohol je u nekima budio glad za hranom, a u meni za kurcem. Vikende sam obično provodila orgijajući, ali protekli vikend sam imala malo uspjeha.

– Šta je to moj sin napravio? – čula sam ugodan muški glas.

Kako ovaj muškarac ima jebozovan glas… – rekla sam u sebi. Godine provedene u lovu na muškarce učinile su da mi je glas postao prvi kriterij pri izboru jebača. Nije mi bila važna veličina kurca, jer su me uvijek mogli fistati. Ali voljela sam čuti ugodan glas.

Okrenula sam se i pogledala ga. Vijekin otac je bio stvarno šarmantan muškarac. I ne samo glas, nego i stas – rekla sam u sebi. Jedan od onih pred kakvima sam dragovoljno potpisivala kapitulaciju.

– Napio se, gospo’n Toni – rekao je šef.
– Ja sam se bojao da je nešto gore – rekao je Vijekin otac Toni.

Vijeko je pijan sjedio na stolici. Odrvenio je od alkohola i nije mogao hodati.

– Tko će mi pomoći odnijeti ga do auta?
– Ja ću – rekla sam.

Toni me odmjerio od glave do pete. Protrnula sam od njegovog pogleda. Jebi me! – rekla sam u sebi. Tvoja sam! A onda nastavila mantrati: – Jebi mmmmme! Jebi mmmmme! Jebi mmmmme! Jebi mmmmme! – ponavljala sam u beskraj tu mantru, vjerujući da će mi se želja ispuniti.

cd masturbacija

Nastavak: Rođendan, II dio

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Trans Maya


Dvostruki život trans drolje…

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x