Prvi put četvoro

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Klijentima se sviđa moja ženica

Vraćam se u salon. Bilja još nije izašla iz kupatila.

– Gde si dušo? – pitam je. Izlazi moja ženica iz kupatila.
– Evo me dušo – odgovara mi.
– Mmmmmm dušo – pratim uzdasima njenu pojavu. Opet se lepotica namontirala u poslovni kostimić. I još malo povukla minić na gore. Ovo je interna poslovna varijanta. Samo za gazde. – Mmmmm lepotice – ponavljam. – Za koga si se tako namontirala dušo?
– Za gazde ljubavi – odgovara mi moja ženica. – Imam razvratne gazde. Traže da budem jebozovna. Za njih dvojicu… I za klijente. Svašta moraju saradnice da rade u ovoj firmi. Ne smem mom mužu ni da kažem šta se sve očekuje od mene. Ljutio bi se moj muž. Da samo zna moj muž koliko mu je ženica bila bezobrazna.
– Mmmmm nevaljalice – grdim je. – Bila si nevaljala ljubavi?
– Daaaaaaa… daaaaaa… mnogo nevaljala. Gazda me je delkao klijentima. Delio me je gazda jednom razvratnom kuratom tipu. Sa odvratnom maskom na licu.
– Bila si kurvica nevaljalice – ričem ja.
– Daaaaaa… daaaaa… gazda mi je naredio.
– Sad ću ja da te jebem nevaljalice – govorim joj ljutito. – Sad si moja kurvice lepa. Sad će muž da te jebe.
– Neeeee… neeeeee dušo – smeje se bezobraznica. – Ne možeš ti da me jebeš. Moj gazda je rekao da moram njega da čekam. On sad hoće da me jebe. Nije me još danas pojebao. A mora svaki dan me jebe. Makar jedanput. Danas sam mu samo pušila. Moram njega da pitam za dozvolu. Jedino ako ti moj gazda dozvoli. Rekao mi je gazda da niko drugi ne sme da me pipne ljubavi. – Smeje se nevaljalica. – Možeš samo da gledaš svoju ženicu. Možeš i da drkaš na mene. To moj gazda dozvoljava. Rekao mi je da to smeš da radiš kad se popališ na svoju ženicu. – Vrti mi dupencetom ispred nabreklog kurca. – Možeš i da drkaš ljubavi – ponavlja mi kurvica. – Vidim da ti se diže na mene. A moj gazda voli kad mangupi drkaju na njegovu saradnicu. Kad dođe moj gazda, možeš da gledaš kako mu pušim. Možeš da gledaš i da drkaš. Već si danas drkao ljubavi – govori mi jebozovnim glasom. – Drkao si dušo dok me je ona pastuvučina maločas jahala. Dok me je onaj prostak punio sa dve konjske kurčine. Drkao si dušo. Čula sam te kako svršavaš dok ti klijent jebe ženicu.
– Mmmmmm nevaljalice – ričem ja. Mnogo je razvratna. Izgleda da moja pametnica provalila našu igru sa maskiranim klijentim. Zna kurvica da sam je ja jebao. Ne bi smela da bude baš toliko kurvasta da misli da ju je stvarno jahao nepoznati klijent. I da joj je muž sve gledao… I još drkao. Toliko baš nisam liberalan. A zna nevaljica i da nisam toliko lud. I bolje je danas je provalila – mislim. Bolje je da zna da sam ja taj jebač sa maskom. Ali neću da joj priznam. Igramo igrice. Lepše je i perverznije ovako. – I ja sam ti gazda nevaljalice – govorim joj. – Moraš i mene da slušaš.
– Ti si gazda onoj drugoj dušo – smeje se moja ženica kurvasto. Verna je kurvica gazdi. A neverna mužu. – Ti si gazda onoj jebozovnoj Ljilji – nastavlja moja ženica. – Ti gazduješ Mirkovoj ženici.

Mmmmm – mislim u sebi. Kako dobro gazdujem jebozovnoj Mirkovoj ženici. Sad će Mirkova mala da mi puši. Čim uđe. Ima da mi puši… Pred mužem… I pred mojom ženicom. To još nismo radili. Biće još razvrata danas.

devojka sa ogrlicom

– Moj gazda je gospodin Miličić – nastavlja Bilja. – Kod njega radi tvoja ženica. Rekao mi je moj gazda Miličić da ne smem da ti pušim ljubavi. Baš tako… Da ne smem da pušim mužu bez njegove dozvole. Opomenuo me je moj gazda. – Izmišlja lutkica. Ništa joj Mirko nije rekao. Izmišlja… Onako iz rukava. Dobra je kurvica. Prava perverzija. Zamislite… Ne sme da puši mužu. Gazda joj ne dozvoljava. Sve smo bolji u ovim perverznim igricama. „Kuc… kuc“, čujem na vratima.
– Ja sam gazda – govori Ljilja. – Smem li da uđem?
– Uđi lepotice – odgovaram joj. Sad ću ja da zajebavam moju Bilju. Sad je moja saradnica stigla. A njen gazda Mirko nije tu. Pa nek gleda kako mi Ljilja puši. Kad već ona ne sme da puši mužu od svog gazde. Kad joj gazda nije tu. I kad ona nema kome da puši. – Jesi li ispratila goste saradnice lepa? – pitam Ljilju.
– Jesam gazda – odgovara Ljilja. Svi su otišli. I svi su mogo zadovoljni. – Suzdržana je lepotica. Ne zna kako da se ponaša pred Biljom. Ne zna šta sme, a šta ne sme da radi pred gazdinom suprugom. Zna mala da moju Bilju jebu obojica gazda. I Mirko i ja. Isto kao i nju. Ali njih dve nikad nisu bile zajedno u našim avanturama. Treba se osloboditi. Ne želi da pokazuje intimnost sa mnom pred mojom suprugom. Malo je zajebana situacija. I ja vidim. Makar da je Mirko sa nama… Onda su njih dve ravnopravne. Rešiće se to brzo. Čekaću Mirka. Sad samo malo šale. Da se skine tenzija.
– Upoznala si Mirkovu saradnicu? – pitam Ljilju. Pokazujem na moju Bilju. Hajde da se malo pravimo blesavi.
– Jesam gazda. Upoznale smo se u lobiju. Odradile smo nas dve goste zajedno. Sve dok se Mirkova saradnica nije povukla na drugo zaduženje. A gde gazda Mirko? – pita Ljilja.
– Prati druge goste – odgovaram – one iz apartmana 501.
– Tamo gde se odvija ono pušenje? – smeje se Ljilja.
– Da – smejem se i ja. – Baš tamo.
– Neće se on onda brzo vratiti – komentariše Ljilja. – Možda je ispratio goste… A zadržao one jebozovne klinke?
– Možda – smejem se. – Mada sumnjam. Mislim da će ovde kod nas biti lepšeg pušenja. Šta vi kažete dame?
– To gazde odlučuju – smeje se Ljilja. – Vi gazda Dejane odlučujete kome ja smem da pušim. A gazda Mirko odlučuje o njegovoj zgodnoj saradnici. O vašoj lepoj supruzi.

Kreće Ljilja sa komplimentima. Pokazuje Bilji da je ceni. I da želi da svo četvoro uživamo.

– Gazda Mirko je već odlučio za svoju saradnicu – smejem se. – Taj je izgleda mnogo ljubomoran. Zabranio je svojoj saradnici pušenje. Ne sme ova jebozovna damica ni mužu da puši.
– Ni mužu? – smeje se Ljlilja. – Baš je ljubomoran taj naš gazda Mirko. Zabranio saradnici… A svojoj supruzi nije zabranio te bezobrazne aktivnosti. Samo saradnici. Opasan gazda – smeje se Ljilja.
– A tolerantan muž – ubacuje se Bilja.
– Ha… ha… ha – smeje se Ljlja. Da…da… tolerantan muž.

orgije

– A Vi, gazda Dejane? – pita me moja Bilja – sme li Vaša saradnica da puši svom mužu bez vaše dozvole?
– Naravno da ne sme – odgovaram. – I ja sam ljubomorni gazda. Isto kao Mirko.
– A suprugu puštate? – pita izazovno Ljilja.
– Daaaaaaa – odgovaram uz osmeh. – O mojoj supruzi na poslu brine njen gazda… Moj partner… Gazda Mirko. On joj naređuje. Kao ja tebi lutko.
– Pa šta onda da radimo gazda? – pita me Ljilja. – Vi ste tu. Vi ste mi gazda. Ja čekam Vaša naređenja. – Isturila nevaljalica jezičić.
– Mmmmm saradnice bezobrazna – dahćem. – Imam ja naređenja za tebe. – Stavljam joj prst u napućena usta. I pokazujem joj na budžu u pantalonama. – Ti ćeš da mi pušiš kurac saradnice lepa – govorim joj. – Ali nećemo bez tvog muža. Mora tvoj mužić da te gleda kako mi pušiš.
– Već je gledao kako Vam pušim gazda – Smeje se Ljilja bezobrazno.
– Da… da… gledao je – odgovaram.
– Ali nije ova moja lepa ženica gledala kako mi saradnica puši kurčinu. I nisi ti gledala kako će tvoj muž da jebe ova lepa ustašca. – Stavljam i mojoj Bilji prst u usta. Sisaju mi obe kurvice prste. Samo da Mirko dođe. Obe će na kolena.
– Zovi tvog gazdu – govorim Bilji. – Kaži mu da dolazi odmah. Ili ću ja obe da vas pojebem.
– Iiiiijuuuu – smeje se Bilja. Sviđa joj se predstava. – Ne smeš mužiću. Otpustiće me gazda. Ne smem ni da se jebem sa mužem. Nije samo pušenje zabranjeno. Sve mi je gazda zabranio. Zna moj gazda kako sam ja nevaljala. Zna i on kao i moj muž da sam ja jedna nevaljala kurvica. Da volim da se jebem sa klijentima. – Gleda i Ljilju dok mi to priča.
– Zovi gazdu – ponavljam. – I kaži mu da ću vas obe pojebati. Kaži mu da će mu partner pojebati i saradnicu i ženicu. Ako odmah ne dođe. Uželeo sam se tvojih ustašca nevaljalice – govorim Ljilji. – Tvoj muž je već svršavao ovoj njegovoj kurvici u usta – govorim joj. Pokazujem na moju ženicu. – Samo sam ja nenamiren.
– Mmmmm gazda – prede Ljilja. – I ja sam samo radila. Ni ja još ništa nisam dobila. Ni od Vas… Ni od mog supruga.
– Jadni vas dvoje – smeje se Bilja. – Baš mnogo žalim ovog mog muža. – Čeka Bilja da se Mirko javi na telefon. – Gazda – govori mu… – Moooliiim Vas – priča na telefon. – Požurite molim Vas. Ovaj moj muž je poludeo od apstinencije. Hoće da me jebe bez vaše dozvole. I mene i vašu ženicu. – Kaže ti moj gazda da se nisi usudio bezobrazniče – smeje se moja ženica.
– Šta bre da se nisam usudio? – pitam je ja.
– Da mu jebeš saradnicu – odgovara Bilja.
– A za suprugu? – pita Ljilja. – Šta kaže u vezi supruge?
– Kaže da tu ne sme da se meša.
– Vi ste Ljiljo u gazda Dejanovoj nadležnosti, kaže vaš suprug. Kako Dejan odluči, poručuje Vam moj gazda Mirko. – Skroz mi je poludela ženica. Ali vredi. Palimo se svi troje. Stvarno bih sad odmah stavio Ljilju na kolena. Jedva se uzdržavam. Ali neću. Prvo, nije u redu… A drugo interesantnije je ako Mirko gleda kako mi njegova Ljilja puši kurac. A i Ljilja bolje puši kad je njen muž gleda sa mojim kurcem u ustima. Mislim da se vredi još malo strpeti. Nešto ipak moram da radim. Situacija je komplikovana. Moja ženica ne sme da mi puši od njenog gazde. Ja neću da mi Mirkova mala puši dok on ne dođe. Treba nekako ubiti vreme. I održati kurčinu u dobroj tenziji. Sa ovako dve jebozovne pičkice u sobi… Koje ne smem da diram… Ima samo jedno rešenje. Hajde malo da se obe šetkaju ispred mene u tim jebozivnim minićima. I da mi pričaju kako su palile goste na prijemu. Ja ću da provociram. Neka kurvice dodaju. Neka izmišljaju. Više ćemo svo troje da se palimo ako izmišljaju bezobrazluke. Na primer da su ih gosti hvatali za dupence. Ili da su im nudili lovu. Da odu zajedno do toaleta na pušenje. Mogle su i da puše klijentima. U priči sve može.

gola guza

Sedam na široki kanabe. I njih dve kreću da se smeste pored mene.

– Ne… n – odmahujem prstom. – Vas dve nećete da sednete. Hoće gazda da mu pokažete kako ste mešale tim jebozovnim guzama ispred gostiju. Da mi pokažete kako ste dizale kare gostima. I da mi pričate kako su vam se gosti nabacivali. To vam gazda Dejan naređuje.
– Nisam ja vrckala guzom – smeje se moja Bilja bezobrazno. – Ja sam ozbiljna promoterka. Ja ne palim goste mojim dupencetom.
– Ne laži gazdu nevaljalice – govorim joj. – Poznajem te dobro. Voliš da pokazuješ dupence mangupima. Vlažiš gaćice kad ti mangupi dobacuju.
– Neeeeee – smeje se Bilja. – Ja sam dobra promoterka. Ja ne vrckam guzom. I ne vlažim gaćice. Jedino kad je gazda Mirko pored mene. Kad moram da slušam gazdina naređenja. Samo se onda palim. Gazda Mirko voli kad sam kurvica. Diže mu se kurac na mene. A ja kvasim gaćice kad se moj gazda pali.
– Pokaži nevaljalice – govorim joj. – Pokaži šta voli tvoj gazda Mirko. Pokaži kako si kurvasto služila goste.
– Neeeećuuuu gazda Dejane – oteže Bilja. – Tek kad moj gazda Mirko dođe. Onda ću da budem kurvica. Onda ću pred mojim gazdom da vam obojici pokažem kako sam dizala kare našim klijentima. – Mmmmmm gazda Dejane – nastavlja Bilja da nas pali. – Samo da mi gazda Mirko dođe. On voli kad sam kurvica. I nisam samo ja, gazda Dejane, bila sa gostima. Bila je i Vaša saradnica. – Pokazuje na Mirkovu Ljilju. – Pitajte i nju šta je radila.
– Imaš pravo mala Mirkova kurvice – odgovaram joj. – Ti lepotice – obraćam se Ljilji. – Pokaži mi tvoje jebozovno dupence saradnice. Digni taj minić devojčice. Pokaži gazdi guzu.
– Mmmmmm gazda Dejane – prede jebozovna Ljilja. Jedva je dočekala da dođe na red. Podavija minić za desetak santimetara. Vrti mi guzom ispred kurca. – Ovako gazda? – pita me provokativno. Baca pogled i prema Bilji. Kurvica ili zavodi Bilju. Ili hoće malo da je nervira. Verovatno i jedno i drugo. Gaćice joj se vide. – Da tako kurvice moja – odgovaram Ljilji. – Sad si prava jebozovna kurvica. – Vidim da Bilja sa interesovanjem prati kako se Ljilja prikazuje njenom mužu. – Tako se služe gosti na promocijama, odobravam mojoj saradnici. I ja pratim Biljune reakcije. Čini mi se da mi se ženica pali na ovu situaciju.

Uzbuđuje i nju Ljiljino kurvinsko prenemaganje

– I ti lepa Mirkova kurvice – govorim mojoj Bilji. Ne sme ni jedna da bude zapostavljena. I obe moraju da budu kurvice. – Skrati tu suknjicu. – Ne smem ni jednu da isključim. Taman posla ako se neka od njih dve naljuti što nije u centru pažnje. Lakše je kad je samo jedna sa nama dvojicom. Onda nema problema. Ali je lepše kad su obe. Mmmmm što je lepo kad se obe naše kurvice motaju oko mog kurca. Vrti i Bilja guzom. Podavila je još onaj njen jebozovni minić. Sevaju kurvicama guzovi pred mojim kurcem. – Daaaaa… daaaaaa – ričem ja. – Tako lepe naše kurvice. Dobre ste nevaljalice. Mmmmm što ste vas dve jebozovne kurvice. Diže mi se kurac devojčice. Obe ću da vas jebem nevaljalice. Dođi – pokazujem prstom Ljilji. Neću više da čekam. – Izvadi mi kurac mala. Tesno mu je u pantalonama. Suviše ste vas dve jebozovne. Hoće i moj kurac da vas gleda.
– Daaaaa gazda Dejane – prede Ljilja. Spušta se Mirkova ženica na kolena ispred mene. Gleda moja Bilja kako jebozovna Mirkova crnka kleči između nogu njenog muža. Mnogo se popalila moja ženica. Ovo je nova perverzija. Odkopčava mi Ljilja pantalone. Bilja oblizuje usta. Ne zna Bilja kako da reaguje. Makar da je Mirko tu… Da i ona ima gde da zavuče glavicu. Iskače mi nadrkana kurčina pred Ljiljino lice.

ffm trojka

– Aaaaaaa – vrišti Ljilja. Voli mala kad joj pokažem da mi se njena usta sviđaju. A ima i predstave za moju Bilju. Da provocira… I da pali. Već šta Bilja više voli.
– Hvala mala – govorim Ljilji. – Idi šetaj u miniću. Pokaži gostima dupence.
– Mmmmmm gazda – pokazuje očima na moju kurčinu. Hoće nevaljalica da mi puši pred Biljom.
– Ne kurvice – odgovaram. – Kad ti dođe muž. Onda ćeš da pušiš. Još nisi zaslužila gazdinu kurčinu.
– Mmmmmm gazda – prede Ljilja. Palaca joj jezik prema mom glaviću. – Samo poljubac gazda. Da Vam cmoknem glavić.
– Ne kurvice – opominjem je oštrim tonom. Pljeskam je po obrzu. – Na posao mala. Pokaži gazdi kako si radila sa gostima danas.
– Mmmmm – duri se Ljilja. Pali se na moju kurčinu… I na to milovanje po obrazu što bi trebalo da bude šamarćić za neposlušnost. A možda i najviše na to što je moja Bilja gleda kako se ona mota oko mog kurca. Mnogo se Bilja pravila važna kako se gazda Mirku diže kurac kad je ona kurvica. I kako se njoj pičkica vlaži kad joj Ljiljin muž izdaje naređenja. Guze se obe ispred mene. Takmiče se koja je jebozovnija pičkica. Mami ih moja gola kurčina.
– Jesu li te pljeskali gosti po guzi? – pitam Ljilju.
– Mmmmm gazda – smeje se nevaljalica.
– Jesi se tako guzila pred gostima kurvice? – dobacujem Bilji. – Je li ti tvoj gazda Mirko naredio da gostima nudiš guzu za pljeskanje?
– Mmmmm gazda Dejane – smeje se i moja ženica. – Ne smem da Vam kažem šta mi je sve naredio moj gazda Mirko. I kako sam namirivala naše goste. – Opet Bilja preduzima inicijitivu. Obe se trude da mi pokažu koliko su nevaljale. I kako su prave jebozovne kurvice. Sad ću pustim Ljilju da se pravi važna pred Biljom. Sad ću da joj dam šansu da se hvali.
– Znači bila si nevaljala – govorim mojoj saradnici Ljilji. – Video sam da ti onaj bradonja zavlači ruku ispod suknjice. – Pružam joj šansu da izmišlja.
– Niiiiisaaaam gazda – smeje se bezobrazno. Uživa što može da se hvali kao je bila bezobrazna sa gostima. Pretim joj prstom.
– Video sam kurvice. Video sam kako su te ona dva razvratna klijenta stavili u sendvič. Video sam kako ti bradonja ulazi rukom u pičić od pozadi. I kako ližeš prst onom drugom mangupu od napred. – Ništa se to naravno nije desilo. Ali tako bi je Mirko i ja sredili da smo mi gosti na prijemu.
– Paaaaaa… gazda – smeje se bezobraznica. Sviđa joj se maštanje. – Taj bradonja me je pratio sve vreme. Da znate gazda, taj gost je jedan perverznjak. Nudio mi je lovu da mu dam moje gaćice. – Mmmmm kako smišlja pametnica – mislim u sebi. – Hoće moje gaćice za uspomenu – nastavlja Ljlja. – Kaže da hoće da miriše moju pičkicu. – Mnogo me je naljutio. Dobio je šamar za bezobrazluk. Ali nije odustao. Iznenadio me je bezobraznik dok sam se sagla da podelim flajere. Gurnuo mi je bezobraznik prst u pičkicu. Nekoliko puta. Nisam stigla da se odbranim. I zamislite gazda… Posle je sve polizao sa prsta.

ffm trojka, predigra

– Mmmmm nevaljalice – smejem se zadovoljno. – Je li ti dao lovu? Je li platio sokiće iz tvoje pičkice?
– Daaaaa gazda… Stavio mi pet stotki u gaćice. Kaže da ima još love za mene. Sviđa mu se ukus moje pičkice. Čestita Vama, gazda. Kaže mangup da ste dobro birali saradnicu. Pita nevaljalac i koliko tražim da mi poliže pičić.
– Šta si mu odgovorila nevaljalice? – hoću da znam.
– Rekla sam mu da sam ja promoterka. Da nisam kurvica… I da mora da razgovra sa mojim gazdom. Da gazda sve odlučuje. Možda i dobije… Ako gazda odobri. Je li vas pitao nešto taj mangup?
– Jeste lutkice pitao me je. – Igramo igru sa obe strane. – Rekao sam da može da se nada. Ako napravimo dobar ugovor. – A onaj što si mu lizala prst? – nastavljam da joj tražim da mi pokaže kolika je kurvica.
– A taj drugi – smeje se bezobraznica. – Dao mi je taj gospodin da probam jedan lep krem. Kazao je da moram da probam sa njegovog prsta. Kaže, tako je najukusnije.
– I nevaljalice? – tražim da objasni.
– Ukusan je krem – odgovara Ljilja. – Sve sam polizala.
– Odakle bre potiče taj krem? – smejem se – da nije sa gospodinovog kurca?
– Nije gazda – odgovara mi Ljilja. Gleda da me onako kurvinski. – Taj slatki krem nije… Nego onaj posle… Onaj što ima lepši ukus. Onaj malo gorak.
– Koji bre posle kurvice? Nije valjda da si mu pušila?
– Paaaaaa gazda… znate. Pratio me je kad sam išla po piće. Napalio se na moja usta… Morala sam gazda… Morala sam da mu popušim.
– Kako bre „morala“ si nevaljalice – govorim joj ljutito. – Nisi me pitala da li smeš.
– Izvinite gazda… Rekla sam mu da ne smem da pušim dok ne pitam gazdu. On se samo smeje. Oborio me na kolena. Drži me za glavu. „Puši mi kurac lepotice“, govori mi dripac. Rekao mi je da ste mu Vi dozvolili. Da je on važan klijent i da moram da mu popušim. – Smeje se kurvica. Uživa da se pravi važna pred Biljom. Nije ovo loše. Obe se više trude kad ima konkurencije. Sad je Biljin red da bude kurvica. Šta li će ona da smisli? Verovatno nešto iz apartmana 501. Tamo gde su se vadili kurčevi na njeno dupence. Smisliće i ona da je nekom popušila. Možda i nešto bezobraznije. Baš da čujem. Treba i njoj dati šansu da pokaže Ljilji da je i ona isto tolika kurvica kao Ljilja. Ako ne i veća.

grickanje prsta

Saradnice – kurvice

Neće moći, izgleda mi. Ulazi Mirko. Znači da nema više priče. Sad će da krene akcija. Sad smo svo četvoro. I svako od nas u dvostrukoj ulozi. Nas dvojica, i muževi i gazde. Njih dve – i supruge i saradnice. Saradnice kurvice. Ima lepo da se izukrštamo. Gazde će da jebu… Muževi će da gledaju. Kurvice će da puše gazdama. Supruge će da gledaju kako kurvice puše njihovim muževima. Prava otmena perverzija. Mnogo smo poblesavili. Ali nema više nazad. Sada više nije samo uživanje u delkanju ženica. Sada nam više nisu samo ženice zajedničke. Sada imamo i zajedničku firmu. Stvari se komplikuju. A opet izgleda da je ovako još lepše.

– Gde si bre partneru? – pitam Mirka.
– Ja na poslu – smeje se Mirko. – Ispratio sam klijente. A ti uživaš sa obe devojčice.
– I ja bre radim – odgovaram. – Primam izveštaj od moje saradnice. Sad je baš trebala tvoja da podnese izveštaj.
– Ja podnosim izveštaj samo mom gazdi – upada Bilja. – Samo gazda Mirku. On je moj gazda.
– Tako je lepotice – smeje se Mirko. Sviđa se i njemu ovaj novi odnos koji je došao od kad smo zajedno otvorili firmu. I zaposlili obe ženice u firmi. – Gazda Mirko ti je gazda. Meni podnosiš izveštaj. Šta se dešavalo saradnice? Hajde da čujem.
– Paaaaaa gazda – oteže Bilja. – Ne znam odakle da krenem. Prvo ću ovo na kraju. – Znam šta će da priča. Sad će nevaljalica da me tužaka da sam hteo da mi puši. Dobro je poznajem. – Znate gazda – kreće Bilja. – Ovaj ovde… ovaj moj muž je hteo da mu pušim.
– Perverznjak jedan – smeje se Mirko. – Hteo je tvoj muž da mu pušiš. Kakav bezobraznik je taj tvoj muž. Tražio ti da mu pušiš? I lepotice? – pita Mirko. – Jesi li pušila mužu nevaljalice?
– Neeeee… neeeee gazda – odgovara Bilja. Naravno da mu nisam pušila. Rekli ste mi da ne smem. Rekli ste da moram Vas da pitam.
– Jeste saradnice – smeje se Mirko zadovoljno. – Dobro si postupila. Sve moraš gazdu da pitaš.
– Znam… znam – uvija se kurvica oko gazde. – Rekla sam mu da sme samo da drka… Dok ja pušim gazdi. Da gleda kako mu ženica puši gazdi… I da drka. – Smeje se bezobraznica. – Jesam mu dobro rekla gazda? – pita Mirka. – Sme li moj muž da drka dok vam pušim? Jesam li bila dobra saradnica?
– Aaaaaa – puštamo Mirko i ja isti zvuk. Napali nas kurvica sa par reči.
– Dobra si saradnica – govori joj Mirko. – Dođi sad da mi pušiš. Ima gazda poklon za tebe. – Ja iz fotelje pokazujem Ljilji prstom da mi klekne između nogu:
– I ti ćeš da pušiš gazdi saradnice – govorim joj. – Obećao sam ti da ćeš da mi pušiš pred mužem.

Vraća se opet ona u akciju. Bila je malo zapostavljena.

– Daaaaa gazda… daaaa – prede Ljilja. – Obećali ste mi da ću da Vam pušim pred mojim mužem. Da moj muž gleda kako vam pušim. – Spušta se lepa Mirkova ženica na kolena između mojih nogu. – Moram da pušim kurac gazdi ljubavi – govori Ljilja njenom Mirku. – Ja sam gazdina kurvica, mužiću moj lepi. Gledaj kako tvoja smerna ženica puši kurac gazdi. Gledaj kako ispunjavam gazdina naređenja. Pušim gazdi kurac na kolenima mužiću.
– Aaaaaaa – ričemo Mirko i ja.
– Ti si dušo kurvica – njišti Mirko. – Pušiš kurac gazdi pred mužem.
– Daaaaaa… daaaaaa – ljubavi odgovara Ljilja. Oblizuje usta jezikom. – Pušim gazdinu ogromnu kurčinu. Gledaj me ljubavi. Gledaj kako gutam gazdi Dejanu kurčinu.

swingeri, četvorka

Sad već Bilja mora da interveniše. Ova utakmica je sve interesantnija. Hvata nevaljalica Mirka za kurac.

– Gazda Mirko… gazda Mirko – govori mu čežnjivim glasom. – Naredite mi da Vam pušim.Naredite mi da Vam pušim.[/geot Ja volim kad je moj gazda strog. Volim kad mi gazda Mirko naređuje. Naredite mi da Vam pušim kurac… Da Vam pušim pred mojim mužem. Ja sam gazdina kurvica ljubavi – govori meni. Gledaj kako mi gazda naređuje da mu pušim. – I tvoja ženica neka gleda kako pušim njenom mužu. Mom gazdi Mirku. Neka gleda kako mi njegov kurac puni usta.

Neće joj Ljilja ostati dužna. Kreće da mi liže kurčinu

– Mmmmmm Biljo, kakvu kurčinu ima Vaš muž gospođo – govori Bilji bezobraznim glasom. – Pravljen je gazdin kurac za moja usta. Kako mi dobro gazdina kurčina pasuje u usta. Kako mi puni usta kurcem moj gazda. Vaš muž voli kad mu ja pušim. Kaže mi da sam ja najbolja pušačica kurca. Mmmmmm kako mi Vaš muž lepo svrašava u usta. Kako me pastuv poliva spermom po licu.
– Šššššš kurvice – govorim Ljilji. – Dosta je priče. Puši kurac gazdi. – Vreme je za pušenje. – Dosta su se nadmetale verbalno – mislim u sebi. Vreme je da se pokažu. – Nemoj da gazda šamara – pretim Ljilji. To izmišljeno šamaranje ih obe mnogo pali. Možda bi ih palio i pravi mali šamarčić. Ali to ni Mirko ni ja ne možemo da izvedemo. To nije naš stil. Može po guzi. Po licu… to ne. To se miluje. I to se poliva spermom. Doduše, šamarčić golom kurčinom po licu… To već može. Mmmmm to volimo i Mirko i ja. A njih dve još više. – I gledaj u muža dok mi pušiš – naređijem Ljilji.
– Daaaaaa – pokušava Ljilja da izgovori sa mojim kurcem u ustima. Namešta se da Mirko i Bilja mogu dobro da vide kako mi guta kurčinu. Možda je ovog puta i važnije da Bilja prati njeno pušenje nego njen muž. Pušila nam je ona obojici već više puta. Bila je Ljilja polivana od obojice. Video ju je njen Mirko sa mojim kurcem u ustima. Ali Bilja nije. I jedna i druga su do sada uživale samo u muškim trojčicama. Sa dva kurca. Sa dve kurčine samo za sebe. Danas ima konkurencije. Danas su njih dve zajedno. Danas obe puše gazdama. Sad će Bilja da gleda kako druga devojčica prima u usta kurac njenog muža. A Ljilja će da gleda kako Mirkov kurac nestaje u ustima jebozovne Mirkove saradnice. Moje lepe ženice. To je novo. To nas mnogo pali. Svo četvoro. Njih dve izgleda i više nego nas dvojicu.

Mirko obara Bilju na kolena

– Sad ću da pušim gazdi – hvali mi se moja Bilja. – Moj gazda voli kako ja pušim. – Sprema se za pušenje. Ali ne može da ne vidi sa koliko strasti Ljilja guta moju kurčinu. Prvi put stvarno vidi kako druga jebozovna pičkica daje usta njenom mužu.
– Puši mi kurac saradnice – opominje je Mirko. – Puši gazdi kurac nevaljalice. Pusti sad muža. On ti nije gazda. I suviše je zauzet. Tvoj muž puni usta njegovoj saradnici. Ti puši tvom gazdi. – Ljut je Mirko što ga saradnica zapostavlja. – Jesi li već nekom pušila danas? – Sumnja Mirko da njegova saradnica nije mogla da se odbrani od ponuda za pušenje među tolikim muškim gostima. I sa toliko kratkom suknjicom. Bollje što nije čuo Ljiljinu priču. – Nemoj da čujem da si prekršila naređenja – opominje je Mirko.

jebanje u usta

– Niiiisaaaam gazda – odgovara nevaljalica smerno. Za muža i za Ljilju je maločas bila kurvica. Za opasnog gazdu je sada smerna saradnica. Takmiče se naše ženice koja bolje puši gazdi. Teško da ima razlike. I teško da neka devojčica bolje puši od naše dve ženice. Ja hvalim Ljilju. Mirko hvali moju Bilju.
– Taaaakoooo – riče Mirko. – Tvoja ženica je najbolja pušačica kurca druže – hvali je Mirko. – Dobro si je obučio.
– Mmmmmm – dahćem ja. – Dobra je moja kurvica druže – odgovaram. – Tvoja je još bolja. Tvoja Ljilja je najbolja pušačica kurca druže. Nijedna ne puši kurac bolje od tvoje ženice. – Platićemo Mirko i ja za ove izjave kad svako ostane sa svojom. Ali u ovom trnutku dobro funkcioniše.

Razludele se naše devojčice od strasti i požude. Prijaju im komplimenti. Obe pokazuju i gazdi i mužu kako su dobre pušačice. Ljilja kreće da mi guta kurac. Mora da pokaže Bilji kako je dobra pušačica.

– Daaaaaa mala – ričem ja. Do jaja lepotice. – Pokaži mužu lepotice kako gazdi gutaš kurac. – Savladala je Ljilja tehniku. Guta moju debelu kurčinu. Milujem je po licu. Treba devojčici podrška za ovakavu akciju. Treba progutati dvadeset santimetara debelog kurca. Radila je to Ljilja. Gutala je kurčine obojici. I meni i Mirku. – Mmmmmmm – ričem zadovoljno. Progutala mi je saradnica ceo. Vadim joj kurčinu iz usta. Zaslužila je pohvalu moja bezobrazna saradnica. Spuštam se pored nje. Ljubim je u usta. – Ko te je naučio ovom bezobrazluku lepotice? – pitam je.
– Moj gazda – odgovara ponosno Ljilja. – Voli gazda da mi utera kurčinu u grlo. Uvek mi nabija. Skroz do jaja.
– Vidiš li druže? – govorim Mirku. – Vidiš li kako guta moja saradnica. Može li tvoja da ti proguta?
– Daaaaaaa – stenje Mirko uzbuđeno. – Nijedna pičkica ne guta kurac bolje od moje jebozovne sardanice. – Stimuliše Mirko svoju saradnicu. Dobijam ljutit pogled od moje ženice. Platiću ja ovu zajebanciju. Čim ostanemo sami.

Kreće i Bilja u akciju. Onako ljuta na mene i napaljena na Mirkovu kurčinu, uspeva da završi gutanje i brže nego Ljilja. Imala je, iskreno govoreći, i malo lakši posao. Mirku je kurac malo tanji od mog. Ali koliko se napalio prvo na Ljiljino, pa posle na Biljino na gutanje… Može biti da mu je nešto i duži od moga. Uspela je lutkica. Nestao je Mirkov kurac u Biljinim ustima. Dobija i ona sočan poljubac za nagradu. Smeje se zadovoljno. Meni pokazuje srednji prst. Zaslužio sam. Mnogo sam hvalio moju saradnicu Ljilju.

Gotovo je sa zajebancijom. Dugo se Mirko i ja uzdržavamo. A njih dve su od jutros jebozovne i nevaljale. I ovako dok se takmiče… Sve je još uzbudljivije. Vadim kurac iz Ljiljinih usta. Počinjem da drkam svojom rukom. Ljilja palaca jezikom prema mom kurci. Dodirije mi glavić. Bilja drka Mirku sa dve ruke. Drži mu vrh glavića u ustima. Smislila nevaljalica novu tehniku. Ima samo da joj curi na sve strane kad Mirko počne da svršava.

svršavanje u usta, ffm

– Dajte mi gazda – ciči Ljilja. – U usta… u usta gazda.
– Daaaaaa – ričem ja.
– Primaj – njišti Mirko.

Prskam Ljilju u mlazevima. Ne može sve da joj stane u usta. Biće lepotica lepo umazana. Baš onako kako gazde vole. A Bilja, izgleda, biće još više umazana. Drži i dalje samo vrh Mirkovog glavića. Pola prima u usta… Pola joj se sliva po bradi. Ne prestaje Bilja da drka Mirkov kurac. Ljilja preuzima moj. Cedi mi sve što imam.

– Taaaakoooo… daaaaaa dušo – govorim zadovoljno. – Pokupi mi sve. – Pokazuje mi Ljilja nevaljalo koliko ima u ustima. Pita me pogledom da li da proguta.
– Ne… ne – odgovara Mirko umesto mene. – Ni ti nevaljalice lepa – govori Bilji. – Hoće gazde da vas gledaju. – Saglasan sam sa Mirkom. Želimo da ih gledamo. A izgleda mi da nije samo to. Biće da Mirko ima još neki bezobrazan plan. Baš da vidim. Sigurno je neka lepa perverzija za muško uživanje.

Gledamo ih kako smo ih lepo umazali

Smeše se obe. I one su zadovoljne. Mirkova Ljilja liže moju spermu sa lica. Moja Bilja kupi jezikom Mirkovu spermu sa bradice i oko usta.

– Mmmmmm kako ste lepe – govorimo im obojica.
– Kako su nam druže lepe ženice kad su umazane.
– I ženice i saradnice druže – odgovara Mirko. – Mnogo su lepe. Naročito ovako bezobrazno umazane.
– Malo su se peckale naše sardanice – govorim Mirku. Nije Mirko prisustvovao njihovom nadmetanju. Moram da ga obavestim šta se u firmi dešava. – Bilo je peckanja dok ti nisi došao. Bilo je i malo ljubomore druže.
– Tako znači – smeje se Mirko. – Bilo je malo svađe znači – zaključuje Mirko.

Nije bilo svađe – mislim u sebi. Ali neću da kvarim. Sigurno Mirko sprovodi taj svoj plan. Ima razloga što im nije dao da progutaju.

– Znači treba da se pomire – konstatuje Mirko.
– Da… da… da – odgovaram uzbuđeno. Perverzni Mirko, vidim, ima dobru ideju. – Hajde neka se pomire onda. – Prihvatam Mirkov predlog. Ja pomažem Ljilji da se digne iz čučnja. Mirko diže Bilju. Još su im usta puna naše sperme. Znaju lutkice koliko nas pale sa spermom u ustima… I oko usta. Ali ne znaju šta je Mirko smislio. Ne znaju kako će da se mire. Ja znam. Idu mi misli u istom pravcu kao i Mirku. Imaju svi muškarci slične fantazije.
– Vas dve lepotice radite u istoj firmi – počinje Mirko uvodnu priču. – Vi ste naše saradnice. I vas dve ste partneke u firmi. I partnerke ste međusobno. Dejan i ja hoćemo da vas dve lepo sarađujete. Kao prave partnerke. Važi li? – pita ih Mirko. Obe klimaju glavom. Još nisu dobile dozvolu da progutaju spermu. – Dobro onda – potvrđuje i Mirko. – Hoću da se lepo izmirite. Je li važi? – Klimaju glavom. Smeše se. Sperma im je još oko usta. – Sad se lepo poljubite vas dve lepotice – naređuje Mirko. – Pokažite nam da ste ozbiljno shvatile opomenu.

devojke dele spermu

Otvorile naše ženice širom okice. Ovo nisu očekivale. Nisu mislile da će pomirenje zahtevati poljupce. Ja grlim Ljilju.

– Hajde dušo – šapućem joj. – Pomiri se sa kolegnicom.
– Vas dve ste i gazdarice u firmi. Vreme je da se pomirite – govori i Mirko Bilji. Vodi je za ruku. Približavamo im glavice. Ustežu se obe devojčice. Nelagodno im je. I uzbuđuju se. Nisu sigurne dokle nas dvojica želimo da njih dve idu u izmirenju. Naslanjaju obraz na obraz. To bi trebao da bude pomirenje. Nije dovoljno – mislimo nas dvojica. To nije pravo pomirenje. I što je važnije, ne pali nas koliko želimo.
– Poljubac devojčice – naređujem sad ja. Ne damo im da odvoje glavice. Napućuju ustašca lutkice. Imitiraju poljubac. – U usta lutkice – dahćemo Mirko i ja. Držimo ih za glavice. Ja Ljilju… Mirko moju Bilju. Dodiruju se usnama. Mešaju se naše sperme.
– Jezikom – riče Mirko.
– Hoću da vidim jezike – njištim ja.
– Mmmmm – puštaju obe zvuke uzbuđenja. Nisu očekivale da su im gazde baš toliko zahtevne. Dodiruju im se jezici.
– U usta – njištimo Mirko i ja.

Počinju da razmenjuju jezike naše dve ženice

Meni i Mirku su kurčine skočile u punu dimenziju. Čim su se lutkice dodirnule jezicima. Ovo se ne viđa svaki dan. Svaka čast Mirku. Postao je perverzniji nego ja.

– Daaaa… daaaaa – dahćem ja.
– Daj Ljilji moju spermu – šapuće Mirko Bilji.
– Poliži Bilji sve sa lica – naređujem Ljilji. – Pokupi Mirkovu spermu. Očisti Bilju jezikom.
– Aaaaaa – ciče obe devojčice. Bilja hvata Ljilju za glavicu. Ne treba više da ih držimo. Izgleda da ne žele da se razdvoje. Ljube se naše ženice strastveno. Privlače jedan drugoj glavice u strastveni poljubac. Razmenjuju jezike. Ližu jedna drugu.
– To je pomirenje – govori Mirko. – Sad ste partnerke nevaljalice lepe – riče Mirko.
– Mi smo prava firma – govorim ja. – Vidi kako nam se ženice lepo slažu. Ljubim Ljilju u vrat od pozadi. Nameštam joj kurac na otvor pičkice. – Treba ih jebati druže – govorim Mirku. – Zaslužile su. I ženice i saradnice.
– Mmmmm kakav lep ukus – mrmlja Bilja uz poljupce. – Kako ti je ukusan gazda dušo – govori Ljilji.
– I tvoj je ukusan lepotice – odgovara Ljilja. Razmenjuju devojčice komplimnte.
– Kakv lep koktel – prede Bilja. – Kako su nam ukusne gazde.
– Daj mi jezik dušo – šapuće Ljilja.– Daj mi taj tvoj nevaljali jezik lepotice.
– Daaaaaa – ciči Bilja od strasti i zadovoljstva. – Pokaži mi kako pušiš mom mužu lepotice nevaljala. Pokaži mi lepa Ljiljo zašto te moj muž toliko hvali. – Daje Ljilji ceo jezik u usta.
– Mmmmmm – prede Ljilja sa Biljinim jezikom u ustima. Sisa lepa Mirkova ženica jezik mojoj Bilji.
– Aaaaaaa – ričemo Mirko i ja. Ne možemo da verujemo koliki smo srećkovići. Plašili smo se da se ne počupaju.
– Pogledaj kako se ljube druže – njišti Mirko.

cumswap

Ne obraćaju devojčice pažnju na nas dvojicu. Skroz su se posvetile jedna drugoj.

– Ti si najbolja pušačica kurca lepotice – šapuće Bilja svojoj partnerki iz firme.
– Daaaaaaa – prede Ljilja ja. – Tvoj muž voli kad mu pušim.
– Volim i ja lutko – govori joj Bilja. – Volim kad mi sisaš jezik tvojim jebozovnim ustašcima.
– Mmmmm – hvala nevaljalice. – Imaš divan jezik. Moraćeš stalno da me ljubiš partnerko.
– Daaaaa – smeje Bilja zadovoljno. – Ako stignem do tvojih usta od gazda. Hoću i ja tvoj jezik lepotice. Daj mi tvoj jezik dušo – mami je Bilja. – I ja dobro pušim.
– Daaaaaaa… Daaaaaa dušo – odgovara uzbuđeno Ljilja. – Hoću da vidim kako pušiš. Hoću da znam što moj muž voli da jebe tvoja ustašca. – Spajaju ponovo usta naše ženice. Čujemo samo prigušeno „mmmmm„. Obe puštaju isti zvuk.

Gledamo ih Mirko i ja kako se ljube. Stavarno je uživanje za muške oči. I dalje razmenjuju jezike. Dopalo se devojčicama pomirenje. Delile su muževe zadnja dva meseca. Obe su znale šta se dešava. Znale su da Mirko i ja delimo i jednu i drugu. Radile su nešto što malo koja devojčica radi. Vreme je bilo da se upoznaju. I ovo je, izgleda, pravi način. Stres je prošao. Opuštaju se… I prepuštaju uživanju.

Mislio sam da ih jebemo. Da im uteramo kare od pozadi. Ja Ljiji, Mirko Bilji. Da ih jebemo dok se ljube. Promenio sam mišljenje. Na treba kvariti. Neka uživaju nih dve. Mirko i ja da gledamo i da drkamo. Ima na šta i da se drka. Ljube se strastveno. Kao da su već sto puta vodile ljubav. A u stvari i jesu. Preko nas dvojice. Pričali smo obema šta smo radili onoj drugoj.

Sad sam siguran da će firma da funkcioniše. Čim se njih dve tako slažu. Sa druge strane… Kad se tako dobro slažu… Ko zna kako će nas dvojicu da zajebavaju? Sad izgleda da im ni ne trebamo. Ima Mirko Snežin broj. Za svaki slučaj. Ako postanemo ovde suvišni. Ali o tome kasnije. Sad je vreme za uživanje. Sad ih gledamo. Gledamo i drkamo. Sumnjam da će nam ovog puta dati ustašca naše ženice. Suviše su zaokupljene između sebe. Ne treba kvariti. Perverzno je izdrkati na gledanje. A ima šta da se vidi.

svingerska četvorka

Nastavak: Jebem Boškovu Zlatu, pravu kurvu koja traži dominantnog kuratog siledžiju

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x