Nepristojna ponuda, III deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Nepristojna ponuda, II deo

Kao da sam došao svesti tek kada je auto, sa njih dvoje, nestao iz mog vidika. Prebirao sam slike dešavanja te večeri po mojoj glavi. Stalno mi se vraćala slika moje Vikice, kako se prepušta onom govnaru i kako još u svemu tome neprimereno uživa. Ljubomora je ključala u meni, pogotovo sada, kada nisam znao gde su i šta rade. Matorom je svašta moglo pasti na pamet.

Bio sam ljut na Viki, mada sam i sam doprineo svemu ovome. Mada, na neki čudan, neki bi rekli bolestan način, bio sam i jako napaljen zbog svega ovoga. To me je, naravno, prošlo posle 2-3 drkanja. Pozvao sam je, da vidim da li je sve u redu i da mi kaže kad dolazi, ali se nije javljala. Nije odgovarala ni na poruke, mada sam video na viberu da su bile pročitane. Bio sam jako nervozan. Pokušao sam da zaspim, ali nisam mogao. Opet sam uzeo telefon i pozvao je. Međutim, na moje iznenađenje, ovog puta je odgovorila na poziv. „Kaži“, glas joj je bio nekako bezličan, a u pozadini se čuo neki žamor. „Gde si? Je l’ sve u redu?“, pitao sam zabrinuto. „Zašto ne bi bilo u redu?“, odgovori mi, uz smeh. „U restoranu smo. Uskoro se vraćam. Ljubim te”.

Bilo mi je malo lakše. Legao sam i čak za trenutak zaspao. Ne znam koliko sam dugo spavao, ali sam se odjednom trznuo i video da je još nema. Bilo je već 2 sata posle ponoći. Opet sam je pozvao. Telefon joj je dugo zvonio i taman da odustanem, odgovor: „Šta ‘oćeš?“, bio je to Danilov glas. „Jesam li ti rekao da spavaš?“, naglas se nasmeja. „Gde je Viki?“, upitah drhtavim glasom. „Usta tvoje žene su trenutno zauzetaaaa“, reče Danilo, kroz mešavinu smeha i uzdaha. „Evo ti je, je čuješ“. Ništa se posebno nije čulo, osim nekog mumlanja. Pretpostavio sam da mu puši i opet mi se digao.

pušenje u javnosti

„Violeta!“, pozvah je na telefon. „Mmmolim dušo“, odgovorila je tiho. „Šta radiš? Kad ćeš kući?“, pitao sam je, ne znajući šta da joj kažem. „Šta misliš da radim?“, upita me vragolasto. „Ne brini, uskoro sam tu“. Veza se prekinula. U meni su se mešala osećanja besa, ljubomore i uzbuđenja. Prošlo je manje od sat vremena, kada se začuo ispod prozora zvuk vrata od auta. Čule su se štikle uz stepenice. Znao sam da je ona. Ustao sam da je dočekam. Bio sam jako napaljen.

Čim je ušla zagrlio sam je i poljubio u usta. Bila je znojava i čudno je mirisala, ali je prihvatila moj poljubac. „Zabrinuo sam se što te nema“, rekoh joj još dok sam je grlio. „Mogu li da odem da se istuširam?“, upita me, sa nekim čudnim smeškom. „Ne može. Hoću da vodimo ljubav“, rekoh joj, i bacih je na krevet. Skinuo sam joj haljinu i ljubio svuda po telu. Mnogo sam se napalio. Ali i pored toga, primetih da nema gaćice. „Danilo ih je uzeo“, reče mi uz smešak.

Ćutao sam i ljubio joj grudi i kretao prema pici, da je poližem. „Da li si siguran da to želiš, pre nego što se istuširam?“, upita me. „Ne mogu da čekam“, rekoh i krenuh ka dole. „Kako želiš, ali nemoj da odustaneš“, nasmeja se. Bila je sva lepljiva i znojava.

Sada sam bio siguran da ju je gazda tucao

Pičkica joj je bila mokra. Skoro da je curilo iz nje. Počeo sam lagalo da joj ližem picu. „Je l’ ti se sviđa ukus?“, upita me kroz smešak. Čudno je mirisala, nekako jako previše. Nisam se obazirao na to, već sam joj lizao ribicu i sve što je izlazilo iz nje. Ona je ječala od zadovoljstva. Zgrabila me je za kosu i bukvalno mi nabijala glavu u njeno međunožje. Hteo sam da prestanem i da krenem da je tucam, ali mi nije puštala glavu. Počela je da se trza i jako uzdiše. „Tooooo“, vikala je dok je svršavala.

lizanje pičke

Ja sam ustao i izvadio kurac iz gaća, koji je boleo koliko je bio dignut. Rekla mi je da legnem na leđa. Uzela ga je u ruku i počela da mi blago drka, gledajući me u oči. Probao sam da joj glavu privučem ka preponama, ne bi li mi konačno popušila, ali je to vešto izbegla. „Hajde da vodimo ljubav“, rekoh joj molećivim glasom. Ništa mi nije rekla, samo se zagonetno smeškala i počela brže da mi ga drka. „Nemoj, svršićuuuu…“, viknuo sam. Nisam mogao da izdržim i čim sperma je počela da štrca iz mog kurca, ona ga je pustila i rekla: „Odoh na tuširanje“.

Hteo sam da pođem sa njom, ali je zaključala kupatilo. Čim se istuširala, legla je i brzo zaspala. Ujutru sam se jedva probudio. Ona je čvrsto spavala. Sve je delovalo nekako, kao da se nište nije desilo. Na poslu je bila obična dnevna rutina. Gazde nije bilo u firmi, što mi je olakšalo malo dan. Ali nikako nisam mogao da ne mislim o onome što se desilo prethodnu noć. S obzirom da je bio petak, radovao sam se predstojećem vikendu, što neću morati da mislim o firmi dva dana. Sa Violetom sam razmenio nekoliko uobičajenih poruka na viber, kao da se ništa nije desilo. Planirao sam da iznenadim Viki i da odemo negde za vikend. Dok sam se vraćao s posla, razmišljao sam gde da idemo. Kupio sam joj neki parfen. Osećao sam krivicu u vezi svega što se desilo i hteo sam da je pridobijem nazad.

Čim sam ušao u stan, poljubio sam je i dao joj poklon. „Hvala. Ali čemu ovo?“, upitala je zbunjeno. „Zar treba razlog?“, rekoh joj i poljubih je još jednom. Bila je oduševljena. „Mislio sam da odemo za vikend na Zlatibor“, rekoh joj. Oduševljeno je prihvatila. Otišao sam na tuširanje, dok je ona postavljala ručak. Trebalo je da krenemo uveče, oko 19 časova. Međutim, dok sam bio u kupatilu, zazvoni mi telefon. Gazda. Danilo. „Mali, da spremiš ženicu za mene. Dolazim za dva sata“, zapovedi, ozbiljnim, skoro poslovnim, glasom. „Ali gazda, mi putujemo na Zlatibor“, promucah. „Putujte ujutru, večeras je moja. Nemoj da se zajebavaš sa mnom, loše ćeš se provesti. Jesi li me razumeo?“, dreknu. „Jesam“, odgovorih nevoljno.

drkanje pod tušem

Nisam smeo da mu se suprotstavim. Ne znam zašto. Ne samo zbog one menice. Jednostavno sam ga se plašio. Izašao sam snužden iz kupatila. Nisam mogao da jedem. Viki je pevušila. Bila je raspoložena, valjda zbog obećanog vikenda. Nisam znao kako da joj kažem da će se istorija i večeras ponoviti. Ona je primetila da sa mnom nije sve u redu. „Ljubavi, šta se desilo?“, upitala me zabrinuto. „Zvao je gazda“, promucah tiho. „I?“, uozbilji se Viki. „Doći će za dva sata“, rekoh joj oborene glave. „A Zlatibor?“, upita. „Ići ćemo ujutru“.

Ćutala je. Valjda ni njoj ovo nije odgovaralo. Otišla je u spavaću sobu i legla da se odmori. Ja sam gledao TV u dnevnoj. Vreme je prolazilo i uskoro je gazda trebalo da dođe. Otišao sam do spavaće sobe i rekao joj da ustane i ode da se sredi. „Šta sad treba da uradim?“, upita me ironično. Ne čekavši odgovor, ode da se tušira. Izašla je ogrnuta u peškir. „Hoćeš da mi pomogneš da se pripremim za njega?“, upita me zajedljivo. „Hajde, budi dobar potčinjeni.

Na kraju, obukla je mini suknju i topić, koji joj je otkrivao stomačić. „Hoću li mu se svideti ovako?“, upita me, sada malo provokativno i pređe mi rukom preko mog, već tvrdog kurca. „Mislim da hoćeš“, odgovorih nevešto. Sela je da se našminka. „Hajde, molim te, idi do prodavnice i kupi jednu buteljku belog vina i pakovanje kondoma“, reče i nastavi da se šminka.

plavuša pokazuje pičku

Bez previše objašnjavanja, mada mi nije bilo jasno zašto sad traži kondome, odoh do obližnje prodavnice. Sranje, bila je zatvorena. Popis. Produžio sam malo dalje, do super-marketa. U povratku, primetih gazdin auto ispred našeg ulaza. Nevoljno sam krenuo ka stanu. Malo sam oklevao ispred vrata, ali sam morao ući, kako me ne bi video neko od komšija. Kad sam ušao u stan, video sam njegove cipele u hodniku, ali je bilo prilično tiho.

Ušavši u dnevnu sobu, imao sam šta da vidim. Ona mu je već uveliko pušila kurac. Bila je okrenuta tako da joj jasno mogu videti lice, jer joj je on kosu sklanjao u stranu. On ju je držao za glavu, dok mu je ona kurac nadrkavala i uvlačila u svoja usta, a drugom rukom mazila ogromna jaja. Ja sam se skroz ukipio. Nisam želeo ovo više da gledam. „’Ajde mali, sipaj nam po čašu tog vina i sjedi tamo da gledaš ženu“, reče gazda kroz smeh. „Pozdravi muža“, reče Vikici. Ona me samo pogledala vragolasto, dok mu je lizala ogromni glavić. Uradio sam šta mi je rekao i seo u stolicu da ih gledam. Nevoljno, ovog puta. Posmatrao sam je kako mu puši kurac, a to je jako dobro radila i opet mi je delovalo da joj se to sviđa.

Ne znam zašto meni nikad nije htela da puši…

Dok mu je pušila, on joj je prstom mazio klitoris i povremeno joj gurao prst u picu. Topić joj nije skidao, samo ga je zadigao toliko, da joj skine brus i oslobodi sise kako bi ih mesio. Minić joj, takođe nije skidao, već ga je samo zadigao iznad guze.

nabijanje glave na kurac

On je bio pantalone i gaće već skinuo, dok mu je košulja bila samo raskopčana i pokazivala ogromne, maljave grudi. Polako je odvojila glavu od njegovog kurca i pogledala prema meni, dok mu je rukom blago drkala. Kurac mu je bio toliki, da je njena ruka delovala kao dečija.

„Hajde mali, posluži nas tim vinom“, naredi mi Danilo. Ustao sam i dodao im čaše. Ona je svoju iskapila na eks, ustala, prišla do mene i počela da me ljubi. Naravno da sam prihvatio, iako je do malopre pušila kurac drugom muškarcu. Uhvatila me je za kurac, preko pantalona, i počela da ga mazi i blago stiska. Bio sam žestoko napaljen, toliko, da sam zaboravio na ljubomoru. „Je l’ se ne ljutiš na mene?“, upitala me, nekako kao da se pravda. „Ne ljutim se“, odgovorih kratko i nastavih da je ljubim.

Skinuo sam sve što je imala na sebi, osim čarapa. Sagnuo sam se dole i počeo da joj ližem picu. Bila je jako vlažna i napaljena. „Bravo mali, vidim da voliš da ližeš. Rekla mi je i da si joj sinoć polizao. Lepo od tebe“, nasmeja se Danilo. „’Aj dosta je bilo. Dolazi mala ovamo“, zapovedi joj. Ona se odvoji od mene i krenu ka njemu. On joj pokaza da mu još malo popuši, jer mu se bio malo spustio. Ona je sve njegove naredbe izvršavala bez ikakvog protivljenja. Čim mu se ukrutio, rekao joj je da ga zajaše.

obrnuta kaubojka

Ona ga je opkoračila, uzela njegov kurac u ruke, malo ga protrljala po klitorisu i polako počela da se nabada na njega. Malo po malo, ušao joj je do jaja. Počela je blago da se njiše i da ustaje i seda na njegov kurac. On joj je gnjavio guzove i povremeno je pljeskao, nimalo nežno. Režao je kao bik.

Ustao je zajedno sa njom. Kurac nije vadio. Ona ga je uhvatila oko vrata i strasno ga ljubila. Bila je van sebe. Položio ju je na sofu i krenuo žestoko da je jebe. Vrištala je od zadovoljstva. Pokreti su mu bili sve brži i brži. U trenutku se okrenu ka meni: „Svršiću u nju!“. „Nemojte gazda“, pobunih se ja i ustadoh sa stolice, bez plana šta bih mogao da učinim. Samo sam stao na sred sobe ukipljen.

Bilo je prekasno. Po pokretima i trzajima njegovih kukova i grčenju zadnjice, znao sam da svršava u moju Violetu….

cuckold gleda jebanje žene

cezar78

Nastavak: Nepristojna ponuda, IV deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

opasna prica

1
0
Would love your thoughts, please comment.x