Moj život u incestu, IX dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Moj život u incestu, VIII dio

Pozdrav drugari, i da se zahvalim onima koji su mi dali podršku na tviter profilu i lepom razgovoru. Oni koi žele da podele mišljenje mogu me pronać, moj tviter profil je wojer3, i da ja nastavim sa svojom ispovesti.

Prođe 7 dana a Nenad me nije ni jednom pozvao k sebi u kancelariju. Malo mi bilo čudno, al’ nisam ga ni video. Malo me mučilo to, razmišljao sam jesu li me iskoristili, al’ ubrzo dođe taj dan zakletve, stigla rodbina, završila se ceremonija, pozdravljaju i čestitaju. U tom čestitanju sa roditeljima pojavi se i Nenad. Priđe, čestita mi i reče: „Ovih dana sam zauzet, al’ ne brini, moj si, ostaješ ovde. Javiću ti se, budi strpljiv.” Ja reko’ ok i nastavih sa familiom. Odosmo do neke obližnje kafane i tu tražili mjesto. Nismo našli, moja sestra od ujaka Vesna reče pa šta se zezamo, ‘ajde do nje kući i tamo ćemo se opustiti. Tako i tako, kaže ona da ću ja spavat kod nje, neću se vraćat u kasarnu.

Meni malo bi čudno što ona to reče. Pitam je gde joj je sin, a ona reče da je ovaj vikend kod oca. Odemo mi k njoj i tu krene slavlje. Ja malo mamu za guzu al’ ona mi reče da je nemoguće ovde, provaliće nas neko. Ja se primirim a kurac mi ‘oće puć. U tom društvu je i Dara i njen suprug. Ja dam Dari signal da iziđemo na balkon da zapalimo. Ona ustade i reče da nećemo ovde pušit, idemo na balkon kod pušača, ja i ona. Izađe ona i ja za njom. Kako je balkon bio manji na njemu je bila samo jedna stolica i jedan mali stolić. Ona sede u stolicu, ja se naslonih na sto okrenut prema vratima a leđima prema ogradi.

Ona kako sedi, moj kurac joj u visini usta

Ja vidim unutra šta se dašava i da li će neko krenut nama, a ona odma’ otkopča moj šlic i izvadi ga i reče: „Ti puši prave, a ja ću ove, hahaha” i stavi ga u usta. Ja se samo stresoh, ona to poče haljapljivo da guta. Ja se malo zanio i nisam primetio da je Vesna, sestra od ujaka, prišla vratima i gleda kako Dara puši. Kad je vidoh, ona se nasmeja i pokaza prstom da sve je u redu.

Ja se opustih i gledam u nju, a ona se samo smeška. Vidim da crveni u licu. Dara ubrza malo, ja joj ne uspedoh reć da ću svršit i krenuh da joj punim usta. Ona samo zastade i poče gutat sve do poslednje kapi i lagano ga oliza i vrati u hlače. Nasmeja se i reče: „U, dobro bi, nisi me ušpric’o”. Uze cigaru iz kutije i zapali.

svršavanje u usta,

Vesna se zacrvenjela i ode do kupatila. Ja uđoh u prostoriju i malo stadoh, zatim krenem u kupatilo i pogledam kroz ključaonicu, a Vesna sedi na wc šolji i drži obe ruke na licu. Ja lagano kucnem na vrata da ne bi ovi čuli u boravku i gledam i dalje. Ona uze papir i obrisa picu koja je bila jako zapuštena. Dlake su se prepletale. Podiže gaće, spusti suknju i dođe do vrata. Otključa i otvori, kad ugleda mene kako stojim. Obori pogled ka zemlji, ja je pomazih po kosi a ona diže glavu. Ja iskoristih priliku i uvalih joj jezik. Ona kao da se malo iznenadi, al’ ga prihvati.

Ja joj stavih ruku na sisu i malo jače stegnuh – ne buni se. Nastavi da se ljubi, a ja se odmaknu i rekoh: „Strpi se da oni odu, tvoj sam čitavu noć”, a ona se osmehnu i reče: „Ne znam dal’ je to u redu, ipak smo rođeni”. Ja je poljubih u obraz i reko’: „Ništ’ ne brini, sve ćemo se dogovorit i biće nam lepo. Zašto ne iskoristit nešto što želimo obadvoje?” Ona se nasmeja i reče: „Ok, onda čekamo da oni odu”.

Ode ona k njima, ja u kupatilo; malo ga operem od Darinog pušenja i vratim se k njima. Zezali se… al’ kad god pogledam prema Vesni, ona počne da se crveni a mama, kao stara iskusna pička, je to primetila i lagano mi na uho šapnu: „Opa, jel’ bilo il’ će bit?” Vesna se nešto jako crveni, ja reko’: „Nije, al’ moglo bi”. Ona se nasmeja i reče: „Jebiga, ja te sad ne mogu zadovoljit, a željela bih, zato ostani kod nje i odradi je kako treba”. Ja reko’ ok i počinju oni da se spremaju kako bi krenuli, kažu put je dug i uz to mi kažu da za mjesec dana je sestrina svadba pa da vidim neko odsustvo, da dođem i ja i Vesna. Mislim u sebi – ‘ajde, a ne mogu više izdržat, ‘oću da izjebem ovu rasnu guzaru, misleći na Vesnu.

Siđemo dolje sa ih ispratimo, oni ulaze u auto, mama me ljubi i kaže: „Gledaj ako mogneš doć za svadbu, dugujem ti dobar seks. I izjebi je kao kobilu da ne može sutra hodat”, pritom mi iz torbice izvadi neku malu kutiju i stavi u džep i reče: „Ovo joj ubaci u piće i ne boj se da neće”. Ja se nasmejah i rekoh: „Na tebe je povukla”. Ona se nasmeja: „Hahaha, krv nije voda”.

pušenje i gutanje

Ja i Vesna ostadosmo pred zgradom, pogledasmo se i ona reče: „’Ajmo gore”. Ja joj reko’: „Idem u trgovnu uzet cigare”. Uđem u trgovnu i tražim bic za brijanje, kontam – moram je sredit prvo, a neće ona imat čime, i krenem za njom. Uz stepence idući izvadim onu kutiju što mi mama dade, pogledam, kad ono španska mušica za jaču potenciju kod žene. Pomislih – u pa dobro, neću se puno ubjeđivat sa njom.

Uđem u stan, ona sklanja po boravku čaše i hranu. Ja joj priđem, ona se ispravi kako je bila sagnuta i reče: „Čuj, ja mislim da ne bi bilo dobro da imamo odnos, ipak je to loše, roditelji su nam rođeni, pa smatram da to ne bi bilo dobro”. Ja se nasmejah i reko’: „Ok, sve u redu. ‘Aj da mi popijemo nešto i da ti pomognem sredit taj nered, pa ćemo otić malo do grada da mi pokažeš grad, a i ja i ti da se malo bolje upoznamo”. Ona se osmehnu i reče: „Dobro, ‘aj meni sipaj pivo. Mislila sam da ćeš me pogrešno shvatit”. „Ma ne brini”.

Ona krenu prema kuhinji, ja na brzinu uzmem onu tabletu španske mušice, ubacim u čašu, naspem pivo i sebi i njoj. Ona se vraća, ja joj dajem čašu i da se kucnemo. Ona uze i kaže: „Baš sam žedna”. Ja se nasmejah i reko’: „Onda do dna, za sreću”. Ispismo mi obadvoje do dna svoje čaše i ja rekoh: „Sad ću ti pomoći”, a one reče: „Ne treba”. „Ma”, rekoh, „ne zezaj, suđe ćemo prenet u kuhinju a stolove ću ja, a ti usisaj, pa ćemo suđe prat zajedno”. Kaže ona: „Može”.

Krenemo mi to sređivat i polako pričamo, a ja sve odugovlačim da što više prođe vremena da tableta počne djelovat, pa je zapitkujem za ovo pa za ono. Dok smo mi to sredili prošlo je dobrih 45 minuta. Vidim ja, sad idemo prat suđe. Ona reče da ide do wc-a i možemo na pranje suđa, kaže mora skinut košulju da ne ukvasi. Ode ona, ja za njom do vrata i opet na ključ: ona stoji na sred kupatila, jednom rukom masira sise, a drugu zabila u gaće i čujem je kako govori: „O bože, šta mi je? Ovako se nisam nikad napalila”.

pokazuje sise

Ja se odmaknem od vrata i zovnem je: „Veco, jes’ gotova? ‘Oćemol’? Treb’o bi i ja do wc-a.” Ona reče: „Evo stižem!” Izlazi iz kupatila, na sebi ima samo neku ljetnu haljinu, i to mini, maltene kad se sagne guza osta gola a gore nema grudnjak, bradavice su se ukočile, oslikale su se na haljini.

Pomislih ja – uh al’ si dobra!

Ona prolazi pored mene i reče: „Podigni dasku na šolji. Koliki ti je, svu ćeš dasku upišat” i smije se. Ja samo uđem u kupatilo, skinem hlače, skinem gaće i obučem hlače na golo telo, gore skinem košulju i ostanem u potkošulji. Izađem, krenem k njoj a u kuhinji ona stoji za sudoperom i pere suđe. Ja joj prilazim i pitam šta da ja radim a ona se nasmeja i reče: „Šta ti volja, hahah”. Ja reko’: „Baš šta mi volja?”, a ona me pogleda i okrenu se prema meni i reče: „Sve ti je dozvoljeno, šta god ‘oćeš”.

Ja joj priđoh sa leđa, stavih joj ruke na sise i stisnuh ih, a sa dignutim kurcem. Samo što nije puk’o, naslonih se na njenu guzu da ga oseti. Ona jako uzdahnu i reče: Mislila sam da ovo nije pametno, al’ ne mogu izdržat, stalno mi je u mislima tvoj kurac kako ga ona gospođa puši pa se palim jako. Zato me potroši kako hoćeš!” Ja jednom rukom izvadih kurac iz hlača, podigoh joj haljinicu koja i ne smeta toliko, i bez ikakve predigre uđoh u nju, na šta ona pade na sudoper i zajeca: „Uuujojj majko moja, ovako nešto nisam nikad probala”.

jebanje u kuhinji

Ja je još više nabih i počeh da je jebem. Ona je samo počela da dahće i da se trza. Ja jače i jače, ona sve jače se trese i nešto mumla. Ništa ne mogu razumet. Ja vidim gotov sam. Počeh da je punim, a ona se još vide nabi i ukoči se, samo se čuje iz nenih usta cvilenje, kao malo kuče kad plače. Ostali smo u tom položaju skoro jedan minut. Ja ga izvadih iz nje, ona se okrenu prema meni, poljubi me i reče: „Ti si prvi od kad sam se rastala sa mužem, al’ si me jeb’o kako niko nije do sad”, i reče da još uvek svršava.

Ja je uzeh za ruku i krenuh prema boravku, a ona ne može da krene. Kaže: „Stani, još svršavam”. Ja je podigoh i ponesoh do kauča u boravku, spustih je i počnem da je ljubim, a jednu ruku stavih na njenu pičku i počnem da prstima ulazim u nju. Ona samo zabaci glavu unazad i poče da mješa. Ja zavukoh dva prsta, a ona se još više nabi. Ja onda skupih prste i krenuh u nju, a ona samo zadiže guzu, raširi noge i napravi prostor da još više uđem u nju. Ja lagano počeh gurat prste, a ona toliko vlažna da iz nje počinje kapat. Ja gurnuh malo jače i svi prsti uđoše u nju.

Vidim ja – pa ona je razvaljena totalno!

Ja napravih još malo pritiska i dođoh do zglobova, vidim neće ići dalje. Počeh da brže ruku pomeram, ona se zatrese i poče da piša. Iz nje izlaze mlazovi! Sreća pa sam bio sa strane inače bih bio sav mokar. Kako ja napravim pritisak, tako ona pišne. Tako sam je držao neki minut i poče da se smiruje. Njene dlake na pički, kako su velike, kako ulepljene od sokova i pišanja. Ja je poljubih i reko’: „Jes’ dobro!”, ona reče: „Ok, ti si moj najbolji brat, baš me razumiješ i pratiš u svakom mom pokretu”. Ja se nasmijah i reko’: „E sad ću da te sredim, obrijem, pa da te još malo obradim”.

poza 69

Ona reče: „U, bilo bi lepo, al’ ja nemam brijač, imam samo škare”. Ja reko’ da se ona ne pomera, da leži, ostalo je moja briga. Odem do kupatila, uzmem vodu u panjicu, sapun, škarice, ručnik i bebi ulje, donesem, stavim peškir ispod nje, uzmem neki pokrivač, pokrijem je da se ne bi prehladila i krenem lagano da je šišam, pa da dobro nasapunjam. Uzmem onaj bic koji sam kupio i krenem brijati.

Sve to lepo isperem, uzmem ulje i krenem da je masiram svud po relu. Ona zbaci prekivač i podiže se u sjedeći položaj, uze skide sa mene potkošulju, ja raskopčah hlače, one spadoše na pod i krenem da je mažem uljem. Ona mene, ja nju. Okrenem se u pozu 69, ona ga uze odma’ u usta, a ja polako krenem lizat i lagano joj obrađivat guzu. Ona primeti da se ja igram oko guze, ispusti kurac iz usta i reče: „Nemoj, džaba se trudiš, probala sam al’ nije išlo. I s mužom dok sam bila sve smo radili al’ nisam mogla primit u guzu”. Ja reko’: „Ne brini, samo se opusti”. Ona reče: „Radi šta hoćeš, muž mi je u picu stavljao svašta, i ruku, i salamu, al’ u guzu ništa”.

Meni kroz glavu prođe – pa zato je onako razvaljena kad je on stavljao ruku. Meni se ukruti, ‘oće da pukne. Ja je okrenuh da klekne na pod, podbacim ono ćebe pod kolena da je ne žulja, a neki jastučić pod stomak da ne pritisne sise i gurnem joj kažiprst u guzu. Ona poče da stenje, vidim ja – ići će to. Ja je još malo prstom otvorim i sipam ulje.

Kad sam to dobro razradio, uhvatim kurac i stavim na ulaz u guzu, on dobro tvrd. Stavim joj obe svoje ruke u predjelu rebara, a srednji prst naštimam da je mogu bocnut u rebra i malo se smirim. Napravim lep pritisak kurcem na njenu guzu i naglo je prstima bocnem u rebra. Ona se jako trznu i jauknu a ja uđoh u nju do pola.

fisting i skvirting

Ona samo zacvili i viče: „Stani stani, boli”, a ja još jednom je bocnuh prstima i nabih se do kraja. Ona se spusti skroz na krevet i jeca. Kroz suze mi govori: „Polako molim te, boli me”, a ja sam se samo smirio i čekam da se ona navikne i opusti. Lagano je mazim po leđima, masiram joj sise i opuštam je. Kad osetih da ona se opušta, ja krenem lagano da je jebem a jednom rukom počnem da joj diram klitoris. Ona počinje da se meškolji a ja sve više ubrzavam, kad po ruci osetih toplinu – ona počinje da piša i sve više sama da se nabija na kurac. Ja ubrzah i svrših u nju, izvadih ga i odoh do kupatila. Uđem u kadu i pustim tuš.

Krenem da se tuširam, kad otvaraju se vrata. Ulazi ona, lagano se kreće i kaže nisam fer što i nju ne čekam. Ja joj pružih ruku i ona ne može dignut nogu, kaže mora polako, da je guza jako boli, al’ da ne žali, to je oduvek zeljela.

Uđe polako pod tuš i tu počnemo da se mazimo i ljubimo a voda se sliva po nama. Ja je pitam jel’ zadovoljna, a ona mi reče da je prezadovoljna i ovo ćemo nastavit ubuduće, samo joj sin ne sme saznat, i da moramo bit oprezni. Ja je ljubim i rekoh: „Ništ’ ne brini, ima tu još da se radi, tek smo počeli”.

Iziđemo iz kade, obrišemo se, a ona me povede u svoju spavaću sobu i gurnu me na bračni krevet i reče: „Od sad ovde ima da me dovodiš do ludila, a sad da ja tebi pokažem šta znam”.

anal i squirting

Nastavak: Moj život u incestu, X dio

Boki i Mica

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Autor ovog posta je:

Boki i Mica


Moj život u sex avanturama.

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x