Redaljka na parkingu, II dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Redaljka na parkingu, I dio

Brzo se snašao i šapnuo nešto ostaloj dvojici. Ustali smo se, ja sam popravila haljinu koja se opasno borila da ostane barem donekle gdje bi trebala biti, otpila sam ostatak tko zna kojeg koktela i uputila se prema izlazu, vukući ih za sobom. Pogledom za zakružila po klubu, ugledavši Vesnu za šankom kako potpuno šokirana stoji, širom otvorenih usta, bez ideje što da napravi. Poslala sam joj pusu i mahnula joj. Zbunjeno mi je mahnula, ostavši stajati za šankom.

Dečki su me, čim smo izašli iz kluba, nastavili hvatati, dodavati jedan drugome dok smo izmjenjivali strastvene poljupce po parkingu. Kretali smo se prema autu s kojim su došli, očito sa ciljem da me odvezu u stan jednog od njih. Nisam mogla toliko čekati.

Čim smo došli do auta, prije nego je uspio izvaditi ključeve iz džepa, uhvatila sam ga za kurac preko hlača, požvalila ga divljački, spustila se na koljena na hrapavi asfalt parkinga, otkopčala mu hlače, spustila ih zajedno sa boksericama do gležnjeva i gotovo trenutno progutala njegov tanki, ali prilično dugi kurac. Ostala dvojica šokirano su ispratili cijeli ovaj događaj, koji je trajao svega nekoliko sekundi, dok je ovaj kojem sam počela pušiti kurac skoro posrnuo i pao na leđa. Naslonio se na susjedni auto, podigao glavu i prilično glasno uzdahnuo od užitka. Sisala sam mu kurac nasred parkirališta koje je bilo sve, samo ne prazno i diskretno. Ostala dvojica brzo su se snašli, jedan mi je spustio haljinicu preko sisa, spustio jednu košaricu grudnjaka i počeo mi trljati bradavicu, a drugi je izvadio svoj već tvrdi uzdignuti kurac i približio ga mom licu. Uhvatila sam ga rukom i počela drkati lagano, dok sam prvome još uvijek sočno pušila. Zatim sa ga izvadila iz usta i zamijenila ga drugim, tvrdim i sočnim komadom muškog mesa.

redaljka, pušenje

Uskoro su sva trojica stajali sa isukanim kurčevima oko mene, dok sam im ja u krug naizmjenično pušila, drkala, milovala i lizala jaja. Zatvorila sam oči, potpuno se isključivši iz okolice. Ljudi su se polako počeli skupljati, već ih je desetak stajalo okolo i promatralo prizor. Neki su počeli dobacivati i bodriti, što mene, što njih trojicu.

Sviđalo mi se što sam u centru pažnje

Haljina mi je već bila skupljena oko pojasa, potpuno otkrivajući moje intimne dijelove zavijene samo u tanke tkanine tangica i grudnjaka. Uskoro je jedan od trojice otkopčao i grudnjak, pa su mi gole sise oslobođene veselo iskočile, na radost okupljene publike koja je već glasno navijala, privlačivši pažnju prolaznika.

Sve veći se krug skupljao oko nas. Uskoro sam ostala i bez grudnjaka, samo u gaćicama i haljini skupljenoj oko struka, dok sam i dalje naizmjenice pušila 3 tvrda kurca, sisajući ih gladno i gurajući ih što više u usta i grlo. U jednom trenutku netko od njih trojice me podignuo i skinuo mi haljinu preko glave, položivši me na haubu automobila. Gaćice su brzo, jednim trzajem završile na podu i sada sam potpuno gola, samo sa nakitom i štiklama na sebi, ležala na leđima na haubi auta, nogama raširenim u zraku, pičkice potpuno otvorene na pogled cijele publike.

Dobacivanja su postala glasnija, lascivnija, grublja. Pozivali su ih da me jebu kao kujicu, da mi rasture tu razjapljenu pičkicu. Pogledala sam dolje, bila sam potpuno mokra, tanke sluzave niti visile su na sve strane i pičkica mi je bila potpuno otvorena. Jedan od trojice počeo ju je lizati, na opće oduševljenje mase. Drugi se popeo na koljenima na haubu, nudeći mi svoj kurac na pušenje. Lizala sam mu ga i sisala, dok je jezik prvoga divljao po mojoj pičkici, šaljuci valove zadovoljstva mojoj glavi svakim potezom preko već potpuno nateklog otkrivenog klitorisa. Bila sam u potpunom transu.

deepthroat

Lizač se odmaknuo od mene držeći svoj debeli kurac u ruci i usmjerio ga prema mojoj pičkici. Zabio ga je u moju potpuno otvorenu pičkicu jednim dugim, ne prebrzim potezom. Baš u tom trenutku kurac drugoga bio je u mojim ustima, spriječivši moj glasni uzdah, ali sam od udarca kurca po pičkici trznula glavom natrag i lagano, ne prejako, zagrizla u kurac drugoga. Glasno je jauknuo:

– Kuja, ugrizla me za kurac! – brzo se povukao iz mojih usta i zveknuo mi šamar koji me je, za čudo, dodatno napalio. Ostao je tako kratko stajati, očito žalivši zbog refleksnog šamara, i prije nego je stigao bilo što reći, uhvatila sam ga rukom za jaja, privukla ga ponovo bliže sebi i usisala mu kurac u usta gledavši ga ravno u oči, tok mi je cijelo tijelo trzalo u ritmu u kojem mi je drugi jebao gladnu pičkicu.

Počeo je glasno stenjati, osjećala sam kako se napinje u mojim ustima, i odjednom mi je počeo svršavati u usta. Uhvatio me za glavu, trznuo tijelom naprijed zabivši ga u moje grlo i praznio se mlazovima sperme. Gladno sam gutala neprestajući sisati, dok je ovaj koji me jebao izašao iz mene prepustivši mjesto trećem koji me je sad jebao trljajući mi istovremeno bradavice na sisama. Gutala sam spermu halapljivo, izvijavši tijelo, trljajući se o ovog što me je jebao, u transu ogromnog orgazma koji mi je tresao tijelo. Svršavala sam u mahovima, nekoliko puta za redom, što mi se nije često dešavalo. Svijet oko mene potpuno je nestao, sve se zacrnilo oko mene, potpuno sam bila nesvjesna okoline u vrtlogu orgazama koji su mi tresli tijelo i pulsirali u glavi. Trebalo mi je nekoliko minuta da se vratim u realnost, u kojoj je moj jebač praznio svoj kurac po mom trbuhu izvadivši ga ne prije nego bi eksplodirao u meni, a onaj kojem sam pušila, sjedio na haubi promatrajući prizor. Treći, koji još nije svršio, popeo se na mene čim je drugi prestao rigati vruću spermu po mom trbuhu i počeo zadihano jebati moju raskvašenu pičkicu.

gangbang

Publika je i dalje gledala, sad već potpuno razuzdana. Boce su se praznile, svi su bili sve pijaniji i sve hrabriji. Izvikivali su mi već potpune gadosti, prijedloga što da se radi sa mnom nije manjkalo i bili su sve smjeliji, perverzniji i grublji. Ležala sam na leđima dok me je treći jebao divljački, stiskavši i vukući mi sise.

U jednom trenutku ga je izvadio, jednim me pokretkom okrenuo na trbuh i zabio mi ga odotraga u razjapljenu pičkicu. Uhvatio me za sise grubo ih stišćući, dok mi ga je vadio gotovo cijelog van, a onda ga snažnim trzajevima zabijao duboko unutra.

U tom trenutku netko iz publike se ohrabrio, popeo na haubu na koji sam sada bila oslonjena trbuhom i laktovima, izvadio kurac i počeo mi drkati samo nekoliko centimetara od lica. Gledala sam zbunjeno i pomalo preplašeno, ali treći me je jebao sve jače i nisam imala previše prostora ni snage da se izmaknem. Drkadžija je počeo obilno svršavati po mom licu. Vrela ljepljiva sperma udarala me je u čelo, obraze, lice, ulazeći mi u oči, nosnice, usta. Nisam ništa više vidjela jer su me oči pekle od sperme. Osjetila sam da me jebač udara dlanom po guzi dok mi ga gura duboko u pičkicu, uz glasno skandiranje koje je pratilo svaki pljesak njegovog dlana po mojoj guzi. Osjetila sam kako me nekoliko ruku dira po sisama, trljajući mi i uvijajući bradavice.

Osjetila sam ponovo mlazove sperme po svom licu. Uspjela sam izvući jednu ruku, obrisati donekle spermu sa očiju i pomalo otvoriti jedno oko. Ispred mene stajao je novi kurac, ne baš velik i opkoljen čupavom hrpom crnih dlaka. Rigao je spermu u mlazovima po mom licu. Podigla sam malo glavu da mi ne šprica u oči. Čim je završio, maknuo se i prepustio mjesto novom, koje je bio puno veći od prethodnog, ali sa potpuno drugačijom idejom, gurnuo mi ga je u usta razmaknuvši mi usnice i počeo ga lagano uvlačiti i izvlačiti iz mojih usta, u ritmu u kojem me je jebač s leđa jebao.

– Puši ga malo kurvice, znam da želiš… – naredio mi je grubim glasom.

Počela sam ga sisati, što ga je dodatno ohrabrilo pa me je uhvatio s obje ruke za glavu i sad me je već potpuno ševio u usta.

redaljka na parkingu

Onaj otraga počeo je svršavati po mojoj guzi, topla sperma cijelila se sa nje niz noge. Osjetila sam ruku koja mi je mekom tkaninom brisala guzu, noge i pičku. Još uvijek zarobljene glave, sa kurcem duboko u ustima, nije bilo šanse da se okrenem i pogledam što se događa iza mene, ali sam osjetila ruke kako mi šire guzove, posežu sa mojoj pičkicom koja se počela buditi i iz koje se cijedilo. Nekoliko pari ruku mi je vrludalo po guzi, pički, sisama, dok sam pušila kurac, nadajući se da će napokon svršiti jer su me usta pomalo već boljela.

Dok su me jedni razbijali, drugi su navijali

Osjetila sam kako je netko prislonio kurac na otvor moje pičke. Počeo ga je gurati unutra. Iznenadila sam se da sam ponovo uzbuđena i da mi tijelo gori od želje da ga zabije cijeloga. Ovaj u ustima je postajao sve divljiji i napokon je eksplodirao, punivši mi usta toplom spermom. Nešto sam progutala, ali mi se većina izljevala iz usta, niz bradu, na haubu auta. Nakon što ga je izvadio, prosuo je ostatke sperme po mojoj kosi i nestao sa haube. Nagužena i nalakćena na haubu, trzala sam se pod ubodima kurca odotraga, blizu novog orgazma. Podigla sam pogled i vidjela da se masa oko nas nije smanjila, dapače, sada je tu već bilo pedesetak ljudi, muškaraca i žena, koji su navijali, dobacivali i, što me je uplašilo, snimali sve digitalnim kamerama, mobitelima i svime ostalime što ima bilo kakvu najmanju mogućnost snimanja. Trunčica razuma pojavila se iz podsvjesti, učinivši cijelu situaciju zabrinjavajućom. Što ako svi, ali baš svi odluče da žele svoj red? Što ako me ubiju od kurčeva?

Trenutak kasnije stresao me novi orgazam, ovaj put ne tako jako kao prvi, ali intenzivniji. Koljena su mi klecala i počela sam polako kliziti sa haube, pa me je jebač otraga jedva pridržavao dok me je nabadao na svoj tvrdi kurac. Baš u trenutku kad sam gotovo potpuno skliznula sa haube na asfalt parkinga, počeo je glasno svršavati i puniti mi pičku toplom spermom koja se u mlazovima razljevala u mojoj unutrašnjosti.

seks na kolima

Izvukao ga je i ja sam skliznula na pod parkinga, uz prljavi kotac automobila. Nova dvojica stajali su iznad mene isukanih kurčeva i drkali. Bila sam potpuno iscrpljena, preslaba da išta napravim, pomognem im pružiti zadovoljstvo ili pokušam se braniti, sve da sam išta od toga i željela. Sjedila sam tako pokušavajući uhvatiti dah, dok su me novi mlazovi sperme zasipali po kosi, celu, obrazima, gađali u moja usta i niz bradu.

Bila sam potpuno slijepljena od vrele sperme tko zna koliko muškaraca oko mene. Postala sam potpuno nesvjesna mase oko sebe, nisam više znala koliko ih ima, koliko ih se isvršavalo po meni ili u meni, gdje sam, koji je dan u tjednu niti koja je godina. Samo sam mirno sjedila i čekala da se sve to završi.

Odjednom se začula sirena policijskog vozila, nedaleko od nas. Publika se odmah uskomešala i počela razilaziti. Trojica koje sam izvela iz kluba otključali su auto, ubrzano ušli u njega, upalili ga i odvezli se. Ostala sam sjediti na tlu, potpuno gola, slijepljena od sperme koje sam imala u kosi, po cijelom licu, u ustima, po sisama, po trbuhu, po pički, po nogama, svuda. Nedaleko od mene, na hrpi stajala je moja haljina. Shvatila sam što je bila meka tkanina kojom su obrisali spermu sa mene ranije. Bila je sva umrljana od sperme i mojih sokova. Par metara dalje stajale su mi gaćice, a sa druge strane, u malom žbunu pokraj parkinga visio je grudnjak.

Ljudi su se sad već potpuno razišli. Još uvijek preslaba da se pomaknem, kliznula sam pogledom oko sebe. U daljini vidjela sam policijski auto kraj kojeg su stajala 2 policajca pretresavši dvojicu mladića. Ljudi su ulazili i izlazili iz kluba. Polako sam se pridigla, pokupila svoju razbacanu odjeću. Koljena su mi bila crvena, ostrugana od asfalta. Guza mi je bridjela od udaraca. Pičkica mi je bila potpuno iziritirana i pekla me.

bukkake i gutanje

Tad sam ugledala Vesnu kako sjedi na zidiću, pedesetak metara daleko, glavom spuštenom na rukama, očito svjesna cijelog događaja. Obukla sam se. Haljina mi je bila potpuno zamrljana i mokra, ali nisam imala izbora. Barem su gaćice bile koliko-toliko suhe. Tada sam se okrenula.

Desetak metara dalje stajao je Krešo. Pogledi su nam se susreli. Nisam imala pojma koliko dugo stoji tamo i koliko je vidio, ali samo jedan pogled u mene, u moju zamrljanu glavu, lice i haljinu, je bio dovoljan da zna što se desilo, sve da je i tek sada došao. Pogled iz njegovih očiju govorio mi je da je vidio puno, puno više. Ovo je trebao biti vrhunac osvete, trebala sam biti sretna i zadovoljna sada, kad je vidio što sam učinila. Na kraju krajeva, to sam i željela. Prišla sam mu. Pogledala ga u oči koje su mu se punile suzama. Bio je potpuno uništen, prazan.

– Nećeš mi dati pusu? – upitala sam ga, namjerno hineći karikirani i pretjerani ton nevine curice.

Ništa nije rekao. Suze su mu počele teći niz obraze. Stajao je tako nekoliko trenutaka. Tada se okrenuo i otišao. Pratila sam ga pogledom kako prelazi parkiralište, ulazi u auto i odlazi sa parkinga. Nije se ni osvrnuo. Stajala sam tako još neko vrijeme, pokušavši obrisati što više ljepljive, sad pomalo i sasušene sperme sa sebe. Nisam baš imala uspjeha.
Zaputila sam se prema Vesni. Podigla je glavu kad je čula zvuk mojih potpetica. Ustala je i krenula prema kući. Živjela sam dalje od nje, ali u istom smjeru. Koračala je ispred mene, namjerno izbjegavajući pogledati me. Nismo ništa rekle. Ušla je u svoju zgradu, a ja sam nastavila svojim putem. Ušla sam u stan i zaključala vrata. Skinula sam sve sa sebe i dugo se tuširala, pola sata, možda i duže.

devojka se tušira

Obrisala sam se i legla u krevet. Samo mi je jedna misao odzvanjala u glavi dok sam tonula u san: To je to. Sada više nema natrag.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Sad si Drolja

1
0
Would love your thoughts, please comment.x