Perverzna domaćica: Žena svetica prima kurčeve u čmar

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Perverzna domaćica: Nema seksa, samo ćeš da me ližeš!

Kad je Milan otišao, vratila sam se u krevet i odmah zaspala.

Sanjala sam da sam u sendviču između Milana i Marka, s njihovim kurčevima u obe rupe i rukama svuda po mom telu. Trgla sam se iz sna mokra od znoja i napaljena. Čula sam Luku u kuhinji i ustala.

Navukla sam haljinu i izašla iz sobe. Skuvao je i meni kafu. Bilo je podne. „Kad si ustao?”, pitala sam zevajući. „Malopre, kasno sam došao noćas. A vidim da si pila kafu s tatom jutros”, rekao je uz čudan osmeh. „Aha”, promrmljala sam. „Izgleda da je sad sve ok s vama…”, nastavio je „…čuo sam jutros kad ste se pozdravljali”. Raskezio se oko glave. „Šta si čuo?”, pitala sam odsutno. „Paaa, čuo sam samo tatu, zvučao je veoooooma zadovoljno!”

Jebi ga, Milan je baš glasno stenjao dok mi je svršavao u usta. „Mhm…”, promrmljala sam. „Doći će mi večeras Marko i Dejan da igramo sony”, rekao je, šta god to značilo. „Jel’ ti nije teško da nam spremiš nešto da gricnemo, a ja ću kupiti pivo?” Rekla sam da naravno nije, kao i uvek. Naprotiv!

Obukla sam haljinu koji Marko voli, duboko izrezani čipkasti brus i tange. Zadovoljno sam se pogledala u ogledalo. Sedela sam u dnevnoj sobi kad su momci došli. Luka im je otvorio vrata, a oni su provirili da se jave. Marko mi je krišom poslao poljubac. Brusketi su već bili u rerni, čekala sam da dođu pa da ih pečem. „E brate donesi pivo”, čula sam Lukin glas.

Otišla sam u kuhinju da uključim rernu, a za mnom je ušao Marko. Prišao mi je s leđa i obuhvatio sise stežući ih. Štipao mi je bradavice koje su se ukrućene izdigle preko ivice brusa. „Nisi normalan…”, šaputala sam, „…videće nas”. „Ma oni su zauzeti sad…”, šaputao je dodirjući mi usnama uho, „…igraju deca fudbal”. Naslonio mi se na guzu i trljao se napetom kitom. „Vraćam se brzo”, rekao je i odneo pivo u sobu.

Drhtala sam sedajući na kauč dok mi je vlažna pička željno pulsirala. Podigla sam haljinu i mazila je preko gaćica. Ložio me je Markov glas iz susedne sobe. Momci su se nadvikivali… Ustala sam da izvadim bruskete iz rerne i dok sam ih ređala na tanjir čula su se vrata i Markov glas: „Idem ja da pomognem, dok je domaćin zauzet”, a za njim i Lukin: „Tako i treba luzeru!”

Prišao mi je, počeo da me ljubi i zavlači ruku pod haljinu. Skliznuo je pored tangi gurajući mi dva prsta u mokru pičku. Trljao je a ja sam napaljeno mešala. „Kako te želim”, šaputao je dok sam mu mazila kurac preko farmerki. „Toooooo…”, čuo se Lukin urlik iz sobe. Nasmejali smo se oboje kako se moj sin raduje kao dete. Izvukao je prste iz mene i olizao ih.

obrijana pička

Poneo je tanjir s brusketima u sobu, a ja sam mu otvorila vrata noseći pivo. „Evo ga papučić…”, rekao je Luka, „…bolje se snalazi u kuhinji nego na terenu!” Nasmejala sam se kad sam zatvorila vrata – kad bi samo znao koliko mu se drug dobro snalazi u kuhinji.

Vratila sam se u dnevnu sobu i pustila neki film. Iz sobe su se čuli povici, povremeno vrata i frižider. „Idem da pišam…”, čula sam Markov glas, navirio je u dnevnu sobu i pozvao me prstom. Na prstima sam pošla za njim u kupatilo, ne verujući šta radim.

Podigao mi je haljinu naslanjajući me na umivaonik. Brzo je spustio pantalone i gaće, pomerio mi tange i ugurao nabreklu kitu. Napaljena pička mi se grčila oko njegovog tvrdog kurca, stezala sam ga nogama oko struka. Brzo se zabijao dovodeći me do ivice orgazma. Stiskala sam zube da ne stenjem glasno. „Nisam mogao više da izdržim”, dahtao mi je u uho.

Naglo je izvukao kurac i isprskao mi raširenu pičku. Zatresla sam se, a on je gurnuo prste u nju i brzo je drkao izmačinjući se u stranu. Prskala sam po podu u grčevima. Povukao je vodu i oprao kurac i ruke.

seks u kupatilu

„Auuuu brate al ga istačeš”, čuo se Dejanov glas kad je ulazio u sobu. Brzo sam zaključala vrata kupatila i obrisala ostatke sperme i mojih sokova s poda. Neko je uvatio kvaku, a ja sam povukla vodu u toaletu, spustila haljinu i izašla. Dejan je cupkao ispred vrata, izvinjavao se utrčavajući u kupatilo. „Pivo, a?”, dobacila sam.

Tanga mi je i dalje bila pomerena, a pička mokra i zamazana spermom. Luka je otišao da prespava kod devoke pa će pravo na fakultet, a ja sam odmah pozvala Marka. Istuširala sam se i legla gola na kauč u dnevnoj sobi, a njemu poslala poruku da su vrata otključana. Mazila sam se, štipkala bradavice i lagano milovala pičku. Olizala sam prste i trljala klitoris sve brže.

Ulazna vrata su se otovrila. „Mmmmmm kako si bezobrazna”, čula sam Markov glas. Brzo se skinuo i klekao pored mene. Sisao mi je bradavicu i trljao mokru pičku a ja sam mešala napaljeno. Udario je celim dlanom, a ja sam ciknula iznenađeno. Nastavio je da je trlja i udara, procurlila je, a ja sam stenjala uvijajući se celim telom.

Legao je preko mene i ugurao mi nabrekli kurac. Jebao me je brzo šapućući kako je jedva dočekao da me jebe ponovo. Žestoko se zabijao, brzo sam svršila cureći oko njegove debele kite.

šamaranje pičke

Okrenuo me je na stomak, zakucao rukama za kauč i žestoko mi nabijao kurac. Pička mi se grčila i curila. Podigao mi je kukove, izbacila sam guzu i sad se zabijao žestoko, udarajući me jako celim dlanom po guzi.

Jebao me je onako kako volim: sa prstom u čmaru

Bol od udaraca je pojačao zadovoljstvo, tresla sam se svršavajući u mlazovima između zabadanja njegovog vrelog kurca. Gurnuo mi je prst u čmar, trljao ga i širio. Podivljala sam kad mi je ugurao dva prsta u rašireni čmar, žestoko mi rasturajući pičku. Vrištala sam u orgazmima koji su se nizali.

A onda me je uhvatio za kosu i podigao do ivice kauča. Opkoračila sam naslon šireći guzove. Ugurao je glavić, a ja sam se napinjala dok je ugurao ceo kurac šireći mi čmar. Nastavio je da me čupa i udara po dupetu razvaljujući mi čmar svojom debelom kitom.

Vrištala sam u ekstazi, čmar mi se grčio u neverovatnim orgazmima. A onda je zaurlao, zario se do kraja i svršio duboko u meni.

razvaljivanje čmara

Istuširala sam se i ušla gola u kuhinju da nam donesem čaše za vino dok je on u kupatilu. Dupe mi je još uvek bilo crveno od njegovih udraca.

Otišao je rano ujutru da ga Luka ne zatekne. Jebali smo se još dugo sinoć, ludački sam mu skakala po kurcu i svršavala u svim pozama, prskajući svuda po krevetu. Kad je otišao, raspremila sam sobu, istuširala se i otišla u kupovinu. Nisam obukla gaćice, pička i čmar su mi još uvek bili naduveni i osetljivi.

Kad sam se vratila kući, zamalo sam se saplela o kofer na ulazu u stan. Milan se vratio s puta i čula sam ga kako se tušira u kupatilu. Spremila sam mu doručak i skuvala kafu. Izašao je s peškirom oko struka, zagrlio me i ljubio oduševljeno pričajući kako je uspešno završio posao. „Doneo sam ti poklon”, rekao je i izvadio iz kese masažer spakovan u providnu kutiju s mašnom. Raspakovala sam ga i uključila, imao je nekoliko nivoa vibracije. „Mmmmm, hvala srce”, rekla sam i poljubila ga. „Voleo bih da ga isprobamo, danas sam slobodan.”

Pozvala sam Luku da vidim jel dolazi kući, rekao je da će ceo dan biti na fakultetu. Imali smo vremena da doručkujemo i popijemo kafu. Pričao mi je kako je bilo na putu i da su ga uveče vodili u striptiz bar gde mu je gola cica mešala u krilu. Nije hteo da jebe, obećao mi je. Meni su se vraćale slike Markovog kurca kako me puni, pička mi je ovlažila.

grubo karanje

Istuširala sam se i legla gola na krevet u spavaćoj sobi, a Milan je došao za mnom. Raširio mi je noge i gledao moju izbrijanu pičku mrmljajući kako je baš lepa. Ljubio je milujući mi stomak i sise. Podigao mi je raširene noge i počeo da je liže. Prelazio je jezikom od klitorisa ka čmaru i nazad, a ja sam uzdisala napaljeno. A onda se podigao, trljao glavićem moj nabrekli klitoris i skliznuo u mokru pičku.

Osetila sam da postaje sve tvrđi dok se lagano kretao unutra i napolje. Izvukao je kurac i uzeo masažer. Lagano mi je trljao klitoris na najmanjoj vibraciji. Uzbuđeno sam stenjala odižući kukove, a on je menjao brzine. Bila sam na ivici orgazma kad ga je sklonio i gurnuo kurac nazad. Bio je vreo i tvrd, a ja sam mešala s podignutim kukovima.

Uzela sam mu masažer i naslonila ga na klitoris dok se on zabijao u mene. Pička je počela orgazmično da prska, a ja sam pojačala brzinu. Vrištala sam svršavajući, a on je stenjao napaljeno dok sam mu zalivala kurac vrelim sokovima.

anal i vibrator

Sklonila sam masažer, uhvatila mu kurac rukom i namestila na ulaz u čmar. Pogledao me je iznenađeno dok sam mu gurala kurac u moj natopljeni rašireni čmar. Stenjao je napaljeno dok je ulazio.

Podigla sam noge, a on se sad zabijao duboko u moj čmar glasno dahćući. Raspaljena pička je prskala a čmar se grčio dok sam svršavala. On je sve glasnije stenjao, svršio je uz urlik zabijajući se duboko.

Marko i Milan su me zajedno jebali

Spustila sam raširene noge, a on je legao preko mene i počeo da me ljubi izbezumljan od uzbuđenja. Sigurno nije ni sanjao da će svoju sveticu ženu jebati u dupe. Nasmejala sam se glasno na tu pomisao, a on je dahćući i dalje mrmljao kako mu se sviđa koliko sam postala pervezna.

anal svršavanje

Sutradan je Luka otišao na vikend van grada s devojkom. Bio je petak, Milana nisam očekivala do uveče. Pozvala sam Marka, imali smo ceo dan za nas. Divlje smo se jebali, ruinirao mi je pičku i čmar.

Ležala sam na stomaku dok me je jebao u guzu, stenjala sam glasno i nismo čuli kad je Milan ušao. Podigao mi je kukove u vis, pička mi je prskala dok se on snažno zabijao u moj čmar. Između naših nogu sam ugledala Milana na vratima. Okrenula sam se i videla da kako drka nabrekli kurac koji viri iz šlica.

Vrisnula sam i pomerila se, Markov kurac je ispao i on se okrenuo. Oboje smo otvorenih usta buljili u Milana. On se skidao i rekao: „Samo vi nastavite, uživam da vas gledam”. „Nemoj…”, procedila sam kroz zube, a on je prišao, poljubio me i rekao: „Nastavite, loži me da vas gledam… maštam o tome od kad sam provalio da se jebeš s drugim”.

Marko se prvi snašao, okrenuo me na leđa i počeo da me liže. Milan je seo na krevet pored nas i nastavio da drka. Pružila sam ruku i preuzela mu kurac, drkala sam mu dok mi se pička napaljeno grčila pod Markovim jezikom. Svršila sam ludački, a onda se Marko uspravio i gurnuo mi kurac u čmar.

spit roast

Milan me je opkoračio i drkao kurac iznad mog lica. Lizala sam mu jaja raspaljena od uzbuđenja. Gurao mi je kurac u usta i ja sam ga gutala pomamljeno dok mi se čmar orgazmično grčio. Stenjao je glasno.

Marko je izvukao naglo kurac iz mene i isprskao mi stomak vrućom spermom. Milan je drkajući i urlajući prskao spermu po mojim sisama, a ja sam se ekstatično uvijala i poskakivala po krevetu.

Nastavak: Perverzna domaćica: Trojka sa mužem

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Autor ovog posta je:

Nimfomanka


Da se život broji orgazmima, zvala bih se Večnost

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x