Perverzna domaćica: Trojka sa mužem

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Perverzna domaćica: Žena svetica prima kurčeve u čmar

Dugo sam stajala pod tušem dolazeći sebi od šoka i uzbuđenja. Izašla sam iz kupatila gola i mokra. Telo mi je još uvek bilo vrelo. Milan i Marko su sedeli u dnevnoj sobi, pili pivo i ćaskali kao da se ništa nije desilo. Osim što su bili goli.

Odjednom sam i ja bila strašno žedna. Uzela sam vodu iz frižidera i popila skoro pola litre odjednom. Marko je otišao da se tušira, a ja sam sela pored Milana i gledala ga pravo u oči. „Ja…” počela sam, ali me on prekinuo ljubeći me. Milovao me je po mokroj kosi. „Znao sam da je on…”, počeo je „…prvo ona smešna priča o knjigama, pa kako te je gledao taj dan kad je došao. A juče ujutru sam ga video kad je izlazio iz zgrade, seo sam u kafić preko puta da ti dam vremena da se središ i pospremiš stan”. Gledala sam ga otvorenih usta, totalno pogubljema. „Od kad sam te zatekao golu, pa preko seksa kakav nikad pre nismo imali, želeo sam da gledam kako se jebeš s drugim. Strašno me je to palilo. Zato sam danas izašao ranije s posla, znao sam da ću da vas zateknem.”

Zapalila sam cigaretu, a ruke su mi se tresle. Uzela sam njegovu flašu i iskapila pivo. Marko je izašao iz kupatila s peškirom oko struka, a Milan je otišao da se tušira. „Nemojta da počnete bez mene”, dobacio je kroz smeh. „Kakva ludnica, a?”, rekao je Marko. Ja sam i dalje blenula u prazno, pokušavajući da svarim šta se desilo u prethodnih pola sata.

Naručili su klopu iz obližnjeg rastorana dok sam ja raspremala spavaću sobu. Razmišljala sam šta bi Luka rekao na sve ovo. Verovatno bi nas poubijao svo troje. Pozvala sam ga da pitam kako provodi vikend, zvučao je veselo i rekao da se vraća tek u nedelju predveče. Bar ne moram da se pribojavam novih iznenađenja. Milan je obukao kućni ogrtač i preuzeo hranu od dostavljača, pa se opet skinuo. Postavili su sto u trpezariji dok sam ja pričala s Lukom. Seli smo da jedemo svi goli. Totalno nadrealno! Kad smo završili, Milan je doneo šampanjac iz frižidera da proslavimo. Promućkao ga je i pustio da pukne okrećući flašu ka meni. Ciknula sam kad me je hladna pena isprskala po sisama slivajući se niz stomak. Sago se da mi poliže sise klimajući glavom Marku. Sad su mi obojica lizali sise, a ja sam se vrpoljila na stolici napaljeno dok su mi bradavice golicavo rasle pod njihovim jezicima.

Sipao nam je šampanjac u čaše pa smo prešli u dnevnu sobu. Pijuckali smo, a oni su, smejući se, imitirali moje izraze lica od danas. Bili su potpuno opušteni kao da ovo već dugo radimo. Sela sam između njih i oni su počeli da me miluju i ljube. Uhvatila sam im šakama kurčeve i počela da ih drkam.

drkanje 2 kurca

Sisali su mi i grickali nabrekle bradavice istovremeno a ja sam stenjala od užitka. Ruke su im klizile po unutrašnjosti mojih butina penjući se ka vrelom međunožju. Kakav divan osećaj dve snažne šake koje se dopunjuju milujući mi mokru pičku i razvlačeći je.

Marku je kurac već bio tvrd kao kamen. Podigla sam se, opkoračila ga i nabila se do kraja. Milan je klekao pored mene a ja sam mu lizala jaja i drkala kurac koji je počeo da se diže. Obuhvatila sam ga usnama a on je tiho stenjao dok sam ga sisala.

Mmmm, divljakušo moja

Gurao mi ga je dublje u usta. Mešala sam i nabijala se na Markov debeli kurac, pička mi je šljapkala i curila. Milan me je uhvatio za glavu i nabijao mi nabrekli kurac do grla. Grcala sam i balavila oko njega, sve se žešće nabijajući na mladi kurac u meni. Milan je stenjao glasno ložeći me još više. Nabila sam se do kraja i mešala svršavajući.

jahanje i sisanje

Marko me je podigao i okrenuo. Izbacila sam guzu visoko, a on mi je podigao jednu nogu na naslon kauča i ugurao kurac od pozadi. Lagano me je jebao, zabijajući se do kraja i mešajući kukovima.

Milan je drkao ispred mene, a ja sam mu lizala jaja. Povremeno bi zastao i gurao mi glavić u usta da ga sisam. Bio je vreo i crven. Dahtao je uzbuđeno, a ja sam nenormalno napaljena pomerala kukove, prateći Markove pokrete.

Ubrzao je, žetoko se zabijao i ja sam eksplodirala u snažnom orgazmu, pička se napela i bukvalno ga izbacila sa mlazom. Prskala sam mu po kurcu i stomaku divlje cimajući kukovima. „Mmmmm divljakušo moja”, mrmljao je Milan, trljajući zabalavljenim glavićem moje usne i obraze.

Marko mi je raširio guzove i osetila sam njegov jezik na čmaru. Lizao ga je natapajući ga pljuvačkom, cvilela sam od užitka. A onda je počeo da gura kurac unutra trljajući mi nabrekli klitoris. Širio mi je kitom čmar, a ja sam glasno uzdisala od bolnog zadovoljstva. Kretao se prvo lagano, povremeno me udarivši rukom po guzi. Sa svakim udarcem čmar mi se više širio. Sad je glatko klizio i ubrzao.

anal spit roast

Jebao me je brzo, a ja sam vrištala: „Rasturi meeee…” Povremeno bi me udario, a ja sam se trzala dok mi je pička ritmično prskala. Milan me je uhvatio za kosu i nabio mi kurac u grlo. Stenjao je glasno bukvalno me gušeći kitom. Uhvatili su ritam i zabijali se žestoko obojica, a ja sam ludački svršavala.

Milan je uz urlik ispustio mlaz sperme u moje grlo cimajući se. Zakašljala sam se i progutala. Čmar mi se orgazmično širio i skupljao kad je Marko glasno stenjući nabio kurac do kraja, držeći me čvrsto za kukove. Svršavao je duboko u meni. Skliznuila sam na kauč, poskakivala sam u ekstazi dok dok su mi se pička i čmar ludački grčili.

Marko je otišao da se istušira, a Milan je seo i stavio mi glavu u svoje krilo. Milovao me je i ljubio, između isprepletanih jezika su nam se klizali ostaci njegove sperme. „Obožavam te perverzna ženo”, mrmljao je, pa dodao: „…moja!” Nisam imala snage da se pomerim, samo sam promrmljala „ćao” Marku kad je odlazio. Milan ga je ispratio i nešto su se dogovarali u hodniku.

Napunio je kadu, sipao mirišljavu so i odneo me u kupatilo. Ležala sam u kadi leđima naslonjena na njega. Masirao mi je mekanim sunđerom celo telo. „Šta mi to radimo?”, pitala sam ga šapatom. „Uživamo”, rekao je. Zaspali smo goli zagrljeni.

jebanje u usta

Probudio me je miris kafe. Otvorila sam oči kad je Milan spuštao poslužavnik s keksićima, pepeljarom i šoljicama pored mene na krevet. „Šta još imaš da mi priznaš?”, rekla sam kroz smeh.

Ovo se nikad nije desilo od kad smo se upoznali! Pripalio mi je cigaretu i počeo da priča. Par puta je on bio u ulozi jebača dok muž gleda. Probao je i s dve žene (nisam ni sumnjala) i bio na par swing žurki. Još tad je razmišljao kako bih ja reagovala da mi predložio tako nešto. Ložilo ga je da zamišlja nas u takvoj situaciji. Ali, naravno, ja sam tad bila majka-svetica i mislio je da bih se razvela kad bi mi predložio tako nešto. A njega „običan” seks sa mnom više nije mogao da zadovolji.

Popizdela sam, jer sam se za to vreme ja nabijala na povrće i delove nameštaja da se zadovoljim. Rekla sam mu sve to i da mi je samo žao što ranije nisam počela da se jebem s drugima, da sam znala šta ga loži. „Nije kasno da promenimo navike…”, rekao je smeškajući se „…ipak je za ovako nešto potrebna zrelost”.

Moram da priznam da je bio u pravu, verovatno bih odlepila gledaći ga kako jebe drugu. Sad mi je to zvučalo zanimljivo. Pružila sam nogu i mazila mu opuštenu kitu prstima. „Nevaljalice nezasita”, rekao je kroz osmeh trljajući kurac mojim stopalom. „Moraćeš sve da mi nadoknadiš”, rekla sam kroz smeh. Gledala sam ga kako raste i mazila pičku gledajući ga pravo u oči. „Hoću da te gledam kako masturbiraš”, rekao je. „Ok…”, rekla sam „…ali da drkaš i ti”.

Raširila sam noge prema njemu, olizala prste i počela da trljam klitoris. On je drkao ne skidajući pogled s moje vlažne pičke. Trljala sam se brzo i gurala prste unutra, šireći mokru pičku.

gledanje i diranje

On je brže drkao, a iz glavića mu je curkala sluzava tečnost. Stenjali smo oboje napaljeno. Primakao se skroz do mene skoro mi dodirujući pičku. Uspaljeno sam dahtala i počela da se grčim u orgazmu prskajući mu vrelim sokom napeti kurac. Zastenjao je glasno, primakao se i isprskao mi pičku. Trljao je i gurao prste u nju razmazujući spermu. Uvijala sam se prateći njegove prste, a onda mi se zavukao između nogu i počeo da mi liže zamazanu pičku.

Odlepila sam, svršila sam ludački prskajući ga, a on je srkao sisajući mi klitoris i usmine. Trzala sam se još uvek u orgazmu kad je legao preko mene i počeo da me ljubi, razvlačeći mi jezikom moju tečnost i njegovu spermu po ustima.

Dok sam izlazila iz kupatila čula sam da priča s nekim telefonom. „Spremi se, idemo na ručak s mojim kolegom i njegovom ženom. Želim da ih upoznaš.” Jovan i Jelena su bili prijatan par, malo mlađi od nas. Nažalost, nisu imali dece, ali su to nadoknađivali izlascima i putovanjima. Milan i Jovan su vremenom postali dobri prijatelji, a Jelena je bila upućena u njihove avanture s poslovnih putovanja koje su prepričavali tokom ručka.

Kad smo se rastajali rekli su da im je baš drago da su me konačno upoznali, Milan im je uvek lepo pričao o meni. Na povratku kući mi je ispričao da su oni svingeri i da ima divna iskustva s njima. Ugrizla sam usnu da suzbijem izliv ljubomore i besa. Sad smo ipak zreliji…

Drugog jebača sam dočekala vezana

Uveče smo pozvali Marka da nam se pridruži. Rekao je da će doći malo kasnije, ali da će nam se lako pridružiti ako počnemo bez njega. Otišla sam u kupatilo da se spremim, depilacija, guza… Dok se Milan tuširao čekala sam ga gola na krevetu. Okrenuo me je na stomak i vezao mi ruke i noge za ivice kreveta, bukvalno me razapevši.

vezana za krevet

Polio me je uljem sa feromonima i polako masirao celu od ruku preko leđa, uz noge do guze. Mesio je laganim kružnim pokretima, zavlačeći prste između nogu povremeno. Uzbuđeno sam uvijala telom prateći njegove ruke.

Raširio mi je guzu i sipao par kapi ulja na čmar. Lagano ga je masirao kružnim pokretima, povremeno uvlačeći jedan prst. Stenjala sam tiho uživajući pod njegovim prstima. Naslonio mi je masažer uključen na najmanju brzinu na pičku. Uvijala sam kukovima od zadovoljstva dok mi je pička vlažila sve više. Izmakao ga je a ja sam gurala guzu ka njemu tražeći još. Naslanjao ga je lagano me masirajući i izmicao, a ja sam podizala i spuštala kukove mrmljajući: „Nemoj da staješ”.

Pojačao je brzinu i naslonio mi ga na čmar koji se širio pod napaljujućim vibracijama. Osetila sam kako mi se tegli balica iz pičke kvaseći krevet. A onda je izmakao masažer i osetila sam da me prska nečim između nogu. „Mmmmm šta je to?”, pitala sam maznim glasom. „Iznenađenje”, rekao je. Između nogu mi je postalo vrelo, pička je curila a čmar se širio bukvano goreći od toplote. Mešala sam napaljena tom vrelinom, trljala goli nauljeni brežuljak o krevet. Uspaljeno sam se cimala kad je prislonio masažer ponovo i momentalno eksplodirala u orgazmu koji mi je grčio obe rupe, iz pičke je potekao vreli potok natapajući krevet.

masaža uljem

„Woooow ala ste nevaljali!” čula sam Markov glas. Nisam čula kad je došao, Milan mu je ostavio otključana vrata. Otišao je da se tušira, a Milan mi je odvezao ruke i povukao kukove u vis. Lagano je gurao kurac u moj nauljeni rašireni čmar.

Skliznuo je lako, uspravio me i jebao polako s rukama na mojim sisama, štipao i uvrtao bradavice. Marko je seo ispred mene drkajući već nadignuti kurac. Sagla sam se i obuhvatila ga usnama usisavajući ga u usta. Klečala sam na ivici kreveta, Milan me je izluđivao lagano se krećući u mom čmaru dok sam pušila Markov nabrekli kurac.

A onda ga je Milan izvukao dok sam opkoračila Marka i nabila mu se na debelu tvrdu kitu. Milan mi je raširio guzove i ugurao opet kurac u moj čmar. Kretali su se lagano obojica hvatajući ritam, a ja sam glasno stenjala prenapaljena. Vrelina između nogu se pojačala od trenja njihovih kurčeva. Iz pičke mi je curilo golicajući nabrekli klitoris. Orgazam je nadolazio polako, grčila sam se između njih dvojice, pička i čmar su se raširili. Cvilela sam nekontrolisano dok su se oni i dalje lagano kretali produžavajući mi užitak.

Milan mi je odvezao noge i legao na leđa vukući me za sobom. Legla sam leđima preko njega dok je on klizio tvrdom kitom nazad u moj vreli rašireni čmar. Marko nas je opkoračio i ugurao mi kurac u pičku koja se još uvek grčila. Ubrzavali su savršeno hvatajući ritam. Sad su se obojica žestoko zabijali u moje prenapaljene rupe. Nisu stali ni kad sam počela da vrištim u ekstazi. Tresla sam se cela u orgazmima koji su se nizali.

dupla penetracija

„Aaaaaaaaah!”, čuo se Milan dok je svršavao s kurcem duboko u mom čmaru. Marko je izvukao svoju nabreklu kurčinu i udarao mi mokru razvaljenu pičku njime. Prskala sam u vis poskakujući, skliznula sam s Milanovog mokrog tela i bacala se po krevetu. Podigao se i udarao me kurcem po ustima i ispruženom jeziku razvlačeći spermu koja je kuljala iz njega.

Prevrnuo se na krevet pored mene. Svo troje smo ležali na leđima mokri od znoja i mojih sokova, dolazeći do daha.

Nastavak: Perverzna domaćica: Swing

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Autor ovog posta je:

Nimfomanka


Da se život broji orgazmima, zvala bih se Večnost

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x