Drugarica mog sina je dobila po guzi, II deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Drugarica mog sina je dobila po guzi, I deo

Moj sin je uskoro trebalo da stigne kući. Pomalo sam bio nervozan kako će reagovati kad me vidi sa njegovom školskom drugaricom kojoj sam malopre napunio usta spermom. Sa druge strane, sve me to palilo, jer nikada nisam doživeo ništa slično.

Ležali smo u spavaćoj sobi potpuno goli. Nije dozvoljavala da mi kurac splasne. Nežno ga je držala i povlačila mu kožicu. Moji prsti su bili među njenim nogama. Prepričavala mi je neke svoje erotske fantazije.

Otključavanje i otvaranje vrata prekinuli su nas u opuštenom maženju.
– Ćale, stigao sam! Imaš najpametnijeg sina! – veselo je galamio po kući tražeći me. – Nije valjda da si zaspao, a ja hteo da proslavimo – bio je sve bliži spavaćoj sobi. – Šta?… Šta radite to? Niste normalni! – zabezeknuo se kada nas je ugledao gole i besno odjurio u svoju sobu.

drka mu kurac

Odmah je ustala i krenula za njim u sobu.
– Brzo se vraćamo – namignula mi je. I zaista, nakon desetak minuta oboje su došli u spavaću sobu. Bio je go, sa dignutom karom i razdraganim osmehom…
– Kako si uspela? – upitah je iznenađeno.
– Eeeee, mali ženski trikovi – nasmejala se i skočila u krevet ka meni. – Dođi, pridruži nam se – pozvala ga je u krevet.

Ležali smo svo troje na leđima. Ona je bila u sredini. Uzela je naše kite u ruke, polako ih drkajući.
– Hmmm… Teško je reći koji je lepši. Mada… Mlađe je slađe. Je l’ tako tatice? – upitala me je.
– Tako je, mala!

drkanje dva kurca

Potom se okrenula ka mom sinu i počela ga ljubiti po telu spuštajući se ka njegovoj muškosti. Mirno sam ležao i posmatrao kako mu liže glavić, a onda nestaje u njenim ustima.

Pušila ga je nežno i bez žurbe. Da se ne bih osećao zapostavljeno, na kratko bi ostavila njegovu kitu i pozabavila se mojom trpajući je u usta. Od topline i mekoće njenih usana koje klize dole-gore, trnulo mi je celo telo. Neopisiv osećaj.

Mala kučkica ponovo je bia napaljena

Prešla je ponovo na njegovu kitu kojom se još neko vreme sladila, pa se uvukla između nas ležeći na leđima, šireći noge. Obojica smo je obasuli poljupcima po grudima i stomaku, sisali joj bradavice, sporo se spuštajući ka njenom međunožju. Kako smo bili bliži njenom dragulju, njeno disanje je postajalo brže. Mala kučkica je ponovo bila napaljena maksimalno, što se moglo primetiti po pici okupanoj sokovima koji su tekli iz nje. Moj sin je brže-bolje zabio njušku među njene usmine. Sisao je klitoris i jezikom skupljao sokove.

Drugarica mog sina je dobila po guzi, II deo

Pridružio sam mu se. Lizali smo je u duetu. Dok sam se ja zabavljao njenim klićom, njegov jezik je bio u unutrašnjosti njene vagine. Stenjala je sve glasnije, a od prevelikog uzbuđenja je počela da drhti, a i glas joj je nestao… U jednom momentu nas je malo poprskala mokraćom. Nismo marili za to, već smo nastavili sa lizanjem izazivajući pravu eksploziju strasti.

Na momenat sam zastao i pogledao ka njenom licu. Oči su joj bile zatvorene, usne blago raširene, a rukama je gužvala čaršav, uvijajući telo. Zdušno sam prionuo nazad na lizanje. Sada smo joj obojica lizali klitoris. Ukočila se i naglo trgla izvijajući telo unazad. Doživela je do sada najjači orgazam. U istom trenutku se smejala i plakala. Bilo joj je potrebno nekoliko minuta da se sabere.

Osetio sam sinovljevu kitu pored moje u njoj

Sin se izvalio na leđa, a ona ga je uzjahala. Posmatrao sam ih bez daha i povlačio kožicu na uspaljenoj tvrdoj žili. Oboje su dahtali i glasno stenjali. Sise su joj bile prekrivene njegovim dlanovima. Ona se sporo pomerala na njegovoj kiti uživajući u nežnom tucanju. Sagnula se ka mom sinu, a guza se izazovno isticala.

Drugarica mog sina je dobila po guzi, II deo

Namestio sam se iza nje i dok su se ljubili, ušao sam joj u guzu. Njen vrisak je prekinuo strastven poljubac. Osetio sam njegovu tvrdu kitu koja je bila smeštena duboko u njenoj pičkici. Laganim pritiscima klizio sam sve dublje u uzani čmar, pa ga izvukao ostavljajući samo vrh glavića unutra. Sledeći ulazak je bio mnogo žustriji, ne dozvoljavajući joj da se pomera na kiti mog sina.

Tucao sam je snažno, bukvalno joj razvaljujući čmar. Od bojazni da joj ne napuni picu spermom, morao sam izvući kitu iz njene guze, puštajući je da siđe sa njega. Legla je na bok i dok je on pravio malu pauzu, legao sam iza nje, podigao joj nogu i snažno joj ga uterao u picu. Kratko nas jer posmatrao, a onda ju je uhvatio za noge i grubo povukao ka sebi, okrećući je na leđa. Noge su joj bile na njegovim širokim ramenima. Držao ju je za butine i snažno joj uleteo u picu.

Jebao ju je dugo i bez mnogo zastoja. Bio sam ponosan na njega što se od povučenog i stidljivog momka pretvorio u pravog pastuva. Mirno sam ležao i gledao kako je rastura. Ona je cvilela od zadovoljstva.

misionarski seks

Nešto kasnije, prepustio mi je mesto. Uhvatih je za noge prebacujući ih preko ramena. Protrljao sam kitu po njenom klitorisu i usminama, a zatim je kliznuo u nju. Tucao sam je nežno kako bi odahnula od malopređašnjeg napada mog sina koji joj je sada balavio po sisama.

Sa dva prsta je masirala klitoris. Vaginalni mišići su se počeli grčiti i stezati moj ud koji je ostao duboko u njoj. Prostenjala je glasno i zadrhtala.

Svršavala je, a ja sam se jedva suzdržao da je ne napunim spermom. Čim su joj se mišići malo opustili, izvukao sam je iz nje.

kurac mazi pičku

Napravili smo pauzu kako bi se osvežili picem i odmorili za novu rundu jebačine. Opušteno smo ćaskali. Pričala je o svom ocu kako je primetila da joj ulazi noću u sobu i posmatra je. Nedavno ga je videla da je izvukao kurac iz gaća i tako stajao iznad nje drkajući ga. Tada se i ona jako napalila, ali se pravila da spava. Ubeđivao sam je da mora da mu prizna da i ona njega želi.

Obojica smo joj čeprkali po pici koja je iznova vlažila. Ubrzo smo se ponovo našli u vrtlogu strasti. Posegnuo sam za njenim usnama, grickajući ih. Ležao sam na leđima i zanesen očaravajućim poljupcima, nisam primetio da se sin spustio glavom do moje kite. Uzeo ga je u ruku i stavio u usta.

Pogledao sam ka njemu i taman kad sam hteo da ga upitam šta to radi, ona je spustila usne na moje i tiho prošaptala da ga pustim, jer verovatno i on ispunjava neku svoju fantaziju. Da bi mi skrenula pažnju, namestila je svoju mokru pizdu iznad mojih usana.

bisex trojka

Lizao sam je polako, sve više uživajući u načinu kako mi puši kitu moj rođeni sin. Definitivno je to već radio. Pridružila mu se i ona, pa su ga na smenu gutali, lizali ga celog spuštajući se do muda. Osećao sam se kao da lebdim negde između jave i sna. Utrnuta kita izbacila je nekoliko mlazeva sperme koju su njih dvoje polizali do poslednje kapi.

Rođeni sin mi je pušio kitu…

Umor je učinio svoje i ubrzo posle svršavanja moj macan je splasnuo. Čim se rupica malo razradila, počela se snažno nabijati. Ne zna se ko je od njih dvoje glasnije stenjao.

analno jahanje

Rukama je gnjećio njene grudi. Videlo se da i ona troši poslednje atome snage. Odjednom se svalila na krevet sva zadihana. Iskoristio je njen trenutak slabosti, namestio se iznad nje gurajući svoju batinu u njenu picu. Tucao je smireno i tako je doveo do još jednog orgazma.

Izvukao ga je, okrenuo se i namestio iznad nje kao da će raditi sklekove. Kita mu je bila iznad njenih usana. Otvorila je usta i čekala. I, da, radio je sklekove nad njom, a kita mu je nestajala duboko u njena usta. Kad se zamorio, stao je puštajući je da mu obrađuje kitu što jezikom, što rukom. Zaurlao je i počeo  svrsavati po njenom licu.

Kad mu je iscedila kitu, on se sklonio, a ona se okrenula ka meni. Poljubila me. Usne su joj bile zamazane spermom, pa sam tako okusio spermu svog sina.

cumswap, bisex

Posle tuširanja, oni su prešli u njegovu sobu, a ja sam se iscrpljen vratio u svoju sobu i zaspao. U toku noći, više puta sam čuo iz njegove sobe dahtanje i glasno stenjanje. Ujutru kad sam se probudio, oni nisu bili tu. Nekoliko dana kasnije sin mi je priznao da je u bi fazonu i da je često maštao o mom kurcu i da je jako želeo da ga proba. Oprostio sam mu, ali sam mu objasnio da ja nisam u tom fazonu i da tako nešto više ne pokušava.

Javila se i njegova drugarica koja mi je u poruci do detalja napisala kako se pojebala sa tatom. Ufff… Napalio sam se.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Daj sinu kitu i ne budi proklet haha

1
0
Would love your thoughts, please comment.x