Zaljubila sam se u svog brata, I deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ni sama ne znam kako da počnem ovu priču, jer zapravo ne znam kada se desio njen početak. Već nekoliko godina pokušavam da izbacim ovo iz sebe ali nije išlo. Priča je o meni i jednoj, za mene, veoma posebnoj osobi. Zovem se Ida i imam 19 godina. Više od pet godina sam maštala o njemu i na razne načine pokušavala, ni sama ne znam šta. Stariji je od mene tri godine i uvek je za mene bio idol, zaštitnik, uzor i sve što ide uz to. Voleli smo se na jedan poseban način, zapravo obožavali smo jedno drugo, poveravali se i znali gotovo sve jedno o drugom. I sve bi bilo savršeno da on nije bio… moj brat Deni.

I kao što sam već rekla, ne znam kada sam počela da ga gledam drugim očima, gotovo oduvek me je privlačio, možda zato što smo previše iskreni i otvoreni jedno prema drugom, ne znam ni sama. Kada sam imala 16 desilo se nešto što je odredilo smer mom životu. Neznajući kako da mu se približim uonom zabranjenom smislu pala mi je na pamet jedna ludost. Kao fol sam našla prvog dečka i posle izvesnog vremena sam sa Denijem pričala o tome kako sam nesigurna zbog svog neiskustva i da čak ne znam ni da se ljubim.

Bio je divan prema meni oduvek, što je i sada, ubeđivao me je da to sve ide samo po sebi, ali ja sam bila uporna i zamolila ga da mi pokaže kako se ljubi. Dvoumio se, dok sam ja skakutala oko njega kao klinka, što sam i bila, moleći ga i prigovarajući mu: „Zar ti nije žao da ti se seka obruka?” A onda se desilo ono o čemu sam maštala. Deni me je obuhvatio oko struka i objašnjavajući približio svoje usne mojima. Zatvorila sam oči i prestala da dišem očekujući bratov poljubac. Njegove prelepe usne su preklopile moje a meni naravno nije trebala nikakva obuka i počeli smo da se ljubimo.

bezobraznica

Ništa slađe i uzbudljivije u životu do tada nisam osetila. Kada su nam se jezici dodirnuli bila sam spremna da mu se predam sva i da može da mi uradi sve ono što mu padne na pamet. Užitak je bio prevelik i ja kao da sam počela da gubim tlo pod nogama i da lebdim u nekom bezvazdušnom prostoru želeći da se nikada ne vratim iz njega.

Brat me je zadržao na svojim rukama da se ne bih sručila na pod i pošto je bio dosta prisebniji od mene ubrzo je to prekinuo. Zamućenim pogledom od strasti sam gledala u njega i njegove usne koje se pomeraju govoreći mi nešto, ali ja nisam mogla da ga čujem.

Dani, meseci, godine su prolazile, a ja nisam mogla tu situaciju da izbacim iz glave i da potisnem tu želju da ga svakim danom želim sve više i više. Naš odnos je posle toga bio kao i ranije, ali to nažalost više nikada nismo ponovili, mada sam ja tražila načina, ali ga nažalost nisam našla sve do jedne večeri, zapravo na njegov 22. rođendan. Nije imao curu, a već drugu godinu kako nije nameravao ni običnu žurku da napravi povodom tog događaja, tako da smo to veče izašli ja i on sami.

„Hajde da izađemo negde dalje”, predložila sam mu, „ne ovde kod nas, večeras ti je rođendan i želim da se opustim, želim da odemo gde nas niko ne zna. Ne želim da pričaju kako sam se napila ili tako nešto”, šalila sam se. Naravno da je pristao na to, jer je i njemu prijalo opuštanje, pogotovo sa mnom. To veče sam, kako mi je Deni rekao, izgledala prekrasno. Kosu sam vezala u rep koji je padao na moja polugola leđa, crvena svilena haljina na bretele je otkrivala moj vrat i nežna ramena. Znala sam da mi se guza idealno ocrtavala na uskoj haljini, koja je bila pripijena uz telo i rubovi čipkastih gaćica koje su pokrivale mali deo moje oble čvrste zadnjice.

zavođenje

Otišli smo u jedan gradić udaljen nekih dvadesetak kilometara od našeg mesta, izašli smo u neku diskoteku, to je bila moja želja. Diskoteka nije bila nešto posebno sređena ali je bila prepuna. Videla sam da su se svi muškarci okretali za mnom, pa čak i poneka devojka. Ušli smo unutra i stali u neki ćošak na kraju šanka i počeli sa pićem, pili smo crno vino i kolu. U polumraku sam mu još jednom čestitala rođendan, dok sam ga ljubila u obraze bila sam preblizu njegovim usnama, mislim da sam ga čak poljubila u pola usne. To me je strašno napalilo, ali još gore je bilo što je bila gužva, tako da smo bili jedno uz drugo, kada bi se okrenula moja guza bi se našla na njegovom međunožju. Verovatno je i on to primetio.

„Večeras nemaš pravo da nađeš neku curu i da se muvaš sa njom, glupo bi bilo jer svi misle da smo par.” „A šta ako neki momak bude igrao uz tebe, da li to znači da ja treba to da ti branim?”, upita me Deni. „Videćemo šta će biti”, rekoh, želeći da ga ostavim u nedoumici.

Brat me je ljubio po vratu

Veče je prolazilo a nas je sve više hvatao alkohol. U jednom momentu momak koji je stajao pored nas počeo je da igra i otvoreno mi se nabacuje. Vidim da Deni nije reagovao jer bi bilo glupo, međutim ja sam reagovala. Okrenula sam se prema bratu i zagrlila ga, prislonivši glavu uz njegovu i šapnula mu: „Evo vidiš kako reagujem, ne želim da flertujem sa njim, valjda će mu biti jasno da si mi dečko, kao. Hajde zagrli i ti mene.” Denijeve ruke su se spustile na moj stručić i osetila sam njegove usne na svom vratu, nisam mogla da verujem, ljubio me je po vratu. Od užitka mi se zavrtelo u glavi, počela sam i ja mahinalno da ga ljubim, koža mu je bila tako nežna i mekana, nežno sam mu ljubila vrat.

Sve dok se on nije odmakao nakon par sekundi i rekao mi: „Tebi se ovo baš sviđa”. Nisam mogla da glumim i lažem, reči su same krenule iz mene: „Baš mi je lepo bato, super je, ti si moj preslatki braco”.

ljubljenje na žurci

Nastavili smo sa pićem i igrom koja se zbog skučenog prostora više pretvorila u trljanje naših tela jedno o drugo nego u igru. Okretala sam se prislanjajući se guzom na njegovo međunožje i on bi me tom prilikom hvatao oko struka i prislanjao svoj obraz uz moj mazeći me. Osećala sam se predivno i užasno napaljeno, tako da sam zabacila ruku nazad hvatajući ga za glavu i mazeći ga po kosi. Deni me je još par puta poljubio u vrat u tom položaju. I alkohol je učinio svoje tako da se ja u jednom trenutku okrećem grleći ga i skroz se prilepljujući uz njega i ljubim ga u ugao usne. On me mazi po licu i na trenutak se gledamo u oči, a ja totalno popaljena i izgubljena ljubim ga pravo u usta.

Čudno me je pogledao i ponovo nam se usne spajaju u dug i sočan poljubac. Međutim, Deni je ponovo prisebniji od mene, prekida to i snažno me stišće uz sebe i govori na uvo: „Jaoj Ida, sestrice moja slatka”. Kada sam pokušala ponovo da ga poljubim u usta onako diplomatski me je sprečio u tome.

Bez obzira koliko sam se u ostatku večeri trudila i obletala oko njega ne bi li to ponovili uspevao je da odoli iskušenju, mada sam videla da je i njemu sve ovo prijalo i osetila da je i on bio uzbuđen.

seksi cica

Narednih dana naš odnos je bio nepromenjen. O onome što smo uradili nismo nijednog trenutka pričali. Mada sam počela da primećujem da me Deni nekako sve duže posmatra, da ne kažem odmerava, pogotovo kada sam malo izazovnije obučena, što mi je davalo kakvu-takvu nadu.

Za vikend je trebalo da idemo kod rođaka kod kojih smo često odlazili i koji su bili poprilično udaljeni od našeg mesta tako da smo uvek odlazili u subotu, prenoćili, i u nedelju se vraćali nazad. Međutim, Deni mi je predložio da ovog puta krenemo još u petak popodne, a pošto do njih ima gotovo tri sata vožnje, da stignemo nešto pre mraka. Naravno da nisam imala ništa protiv, tri sata vožnje sama sa bratom kroz šumovite predele bez mnogo prolaznika će mi itekako dobro doći. Kada sam se spremala tog dana za polazak, perverzne misli mi nikako nisu dale mira. Mislila sam da i on jedva čeka da ostane sam sa mnom, da ćemo kod rođaka noćiti dve noći i da on ima nameru da konačno uradimo nešto konkretno.

Putovanje

Ribicu sam obrijala kompletno, ostavljajući samo tanku liniju dlačica iznad. Obukla sam čipkaste crne tangice i najkraću pripijenu suknjicu što sam imala. Isprobavala sam da kada sednem ona se podiže skroz do samih gaćica. Topić na tanke bretele, bez grudnjaka naravno, i gore tanka košuljica koju sam imala nameru odmah da skinem čim krenemo. Kosu sam vezala u rep i diskretno se našminkala.

devojka masturbira

Kada me je pred polazak brat ugledao znala sam po njegovom pogledu da sam napravila pravi izbor. U autu sam odmah skinula košuljicu, bradavice su mi se jasno nazirale, što mi se sviđalo. A to se i Deniju izgleda sviđalo i sve češće je okretao glavu u mom pravcu i šarao pogledom po mojim golim nogama. Sve vreme smo ćaskali o svemu i svačemu, šalili se i smejali.

U jednom trenutku Deni me upita: „Jel’ si imala možda neku kraću suknjicu?” „Što, ne sviđa ti se, ne stoji mi lepo?”, počeh ja odmah da ga bombardujem kontrapitanjima. „Ma stoji ti super, samo pitam.” U tom njegovom pitanju kao da sam osetila neku iskricu i nisam htela da menjam temu, podigla sam jednu nogu zatežući je i pitala ga: „Jel misliš da mi noge nisu premršave?”

Nasmejao se, i na moju sreću i iznenađenje, položio desnu ruku na moju levu nogu. „Ida, noge su ti prelepe i ti si mi prelepa.” „Hvala ti braco”, rekoh. Ruka mu je i dalje ostala na mojoj nozi i on lagano poče da me mazi. Nisam htela ništa da čekam, prišla sam skroz uz njega koliko je to bilo moguće u autu i zagrlila ga s rečima: „Ti si moj najlepši braco”.

Videla sam da je smanjio brzinu i ja sam malo pojačala muziku dok smo i dalje ostali u istom položaju. Više ništa nismo govorili, slušali smo muziku dok sam ja molila boga da ne sklanja ruku sa moje noge.

pipkanje u kolima

Počela sam da ga mazim po vratu i kosi, a on mene od kolena, sve do ruba moje suknjice. Bilo mi je prelepo. Naslonila sam glavu na njegovo rame i ja svoju desnu ruku položih na njegovu butinu. Nastavili smo da se mazimo dok je on još više usporio vožnju.

Bila sam sva vrela i vlažna i lagano počela da mazim njegovu butinu. „Jel’ možeš da voziš ovako?”, lagano ga upitah. „Trudim se”, reče Deni, „hoćeš da stanemo malo?” „Samo ako obećaš da ćemo se još malo ovako milkiti”, rekoh mu, već totalno popaljena i sluđena. „Obećavam”, reče Deni i izbaci migavac prema jednom skretanju u šumu…

A u šumici…

Zaustavio je auto između dva ogromna stabla i ugasio motor. „Da se odmorimo malo”, jedva procedi kroz zube i za trenutak vrati ruku na moju nogu, a onda je skloni s rečima: „Haj’mo malo da protegnemo noge”, i ja se odvojih od njega dok je polako počela rušiti kula od karata koju sam pokušavala da napravim. Međutim, čim smo izašli iz auta Deni dođe kod mene i obuhvati me otpozadi oko struka naslanjajući se na auto. „Ti izgleda potajno treniraš pa ti je stomak tako čvrst”, reče mi, i ona moja kula od malopre kao da poče sama ponovo da se podiže. Nasmejala sam se, ne znajući šta da kažem. Deni poče da me mazi po struku i stomačiću. „Tako si mi lepa danas”, reče. „Samo danas?”, upitah ga uz osmeh. „Ma uvek, sestrice moja slatka, ali danas posebno.” „Hvala ti braco”, rekoh dok podižem ruku i prebacim je preko njegovog vrata.

vaćarenje na haubi

Nekoliko trenutaka se mazimo tako. Ne želim da sve ostane na tome već se trudim da ga i dalje navodim u pravcu koji će oboma da prija. „Znači sviđa ti se kako danas izgledam? A da li to znači i da ti se sviđa kako sam se danas obukla?” „Da”, promrmlja Deni. „Uh da… samo ‘da’, što me nerviraš, govoriš kao da gledaš samo da me otkačiš.” „Ne.” „Pa ako ‘ne’ onda mi tačno reci šta je to što ti se sviđa.” Samo se na trenutak zamislio. „Pa prvo ta suknjica pokazuje tvoje savršene noge i struk, a i taj topić ti stoji saliveno.” „A šta on pokazuje?”, neizdržah. „Pa… te tvoje… prelepe grudi.”

Okrećem se, grlim ga oko vrata naslanjajući se skroz na njega, dok ga nežno ljubim u obraz. „Sviđaju ti se sestrine grudi?” Snažno me stišće uz sebe: „Jaoj Ida sestrice moja, počela si da me izluđuješ.” „Kako to misliš?” „Pa za sve ove godine si postala prava lepotica, prava rasna cura… ne znam šta da mislim… pa čak i onaj poljubac pre neko veče.” „Što, nije ti se svideo?” „U tome i jeste problem, što mi se jako svidelo.” „Braco moj slatki”, govorim mazeći ga po licu, „ako ti se svidelo onda to uopšte nije problem”, govorim ljubeći ga u obraz.

Dubok uzdah iz njegovih grudi i ponovo me snažno grli. „Čemu takav uzdah?”, pitam ga, predeći kao mačka. Ćuti i spušta ruke na moj struk, pa potom na bokove, dok su moje na njegovim ramenima i počinjem da ih spuštam do njegovih grudi i nazad. Vidim da mu pogled šara po mom dekolteu i bradavicama koje izdajnički štrče uvis i jasno se naziru ispod topića. „I dalje mi nisi odgovorio na pitanje.” „Koje?” „Pa ono, jel’ ti se sviđaju sestrine grudi.”

Ruke mu sa mojih bokova prelaze preko mog struka i naviše, sve do pazuha, blago mi dodirujući grudi sa strane, na šta me prolaze hiljadu trnaca i bradavice mi postaju još izraženije. „Sviđaju mi se”, jedva izgovara…. „ali ne mogu baš sa sigurnošću to da tvrdim”, dodade. „Kako?”, bila sam malo u čudu. „Pa nemam skener u očima i ne vidim ispod majice.” „Jaoj Deni… opasan si”, rekoh i lupih ga rukama po ramenima dok smo se oboje nasmejali. Ponovo me grli i ljubimo se u obraze. Ostajemo tako zagrljeni dok su nam obrazi spojeni. Osećam da me mazi po leđima i ja odmah počinjem i njega da mazim po ramenu i vratu, dok sve jasnije na svom stomaku osećam i izbočinu na njegovom međunožju.

predigra na kolima

Ruke mu lagano klize naniže, tako da mu se jedna zadržava na mom golom struku a druga nastavlja put ka mom boku. Nežno počinje da pomiče ruku sa mog boka prema guzi, tako da mu ruka sa širom raširenim prstima završava na mom guzu. Nežno me stišće i počinje da mi mazi guzu. Totalno opijena, okrećem glavu prema njemu dok nam se zamućeni pogledi spajaju.

Njegove usne poput magneta privlače moje i spajamo se u prekrasan i dug poljubac. A potom iznenadni zvuk sirene od koga osetih bol u ušnim školjkama. Razdvajamo se i vidimo traktor koji se približava i namerava da prođe stazom na kojoj se nalazi naš auto. Proklela sam ga u sebi hiljadu puta. Totalno sluđeni dok Deni nešto mrmlja, ulazimo u auto i Deni se okreće i polazimo prema traktoru da bi se razmimoišli i da bi on mogao da prođe. Jedva uspevamo da se razmimoiđemo tako da smo bili prinuđeni da se vratimo na glavni put. Već malo ohlađeni od onoga što se dogodilo.

Deni reče da moramo požuriti da stignemo pre mraka. „Da”, progovorih ja više za sebe, „mogu se i zabrinuti jer znaju da dolazimo”. S jedne strane sam bila besna što smo morali sve ono da prekinemo a s druge strane presrećna jer sam znala da će Deni konačno biti moj, pogotovo što ispred sebe imamo još dve noći, a i put nazad, na koji, nadala sam se, neću morati da čekam jer će se sve desiti mnogo pre.

Nastavak: Zaljubila sam se u svog brata, II deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Jedna od boljih priča, čitala sam je na sajtu bludnice.com. 😳

Ima je na još par mesta na netu.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x