Šef po preporuci

Registrovani korisnici ne vide reklame

I tako je prolazilo vreme, studentski život, ispiti, studentske žurke i sex… Povremeno sam odlazila kući, dosađivala se i bila dobra mamina i tatina devojčica, kako u malom mestu i prilici, i jedva čekala da pobegnem nazad i živim svoj život. Jedino što tada još nisam znala šta je zapravo „moj život“. I tada sam uživala u sexu i bilo ga je poprilično ali uvek je nešto nedostajalo. Nisam ni sama znala šta, ali uvek sam uz sex želela još nešto, uvek sam više uživala sa muškarcima koji su uzimali od onih koji su nudili. On je bio jedan od onih koji uzimaju, On koji je otvorio vrata mojim budućim željama…

Završila sam fakultet, došlo je vreme za „ozbiljan život“. Otac mi je rekao da jedan njegov poznanik iz vojničkih dana ima firmu u Beogradu, radi nešto sa strancima, možda ima nešto i za mene. Pozvala sam firmu, ugovorila razgovor i eto me, spremam se za prvi korak ka „ozbiljnom životu“.

Pažljivo sam birala garderobu, ipak je to poznanik mog oca, trebalo bi da izgledam ozbiljno i ostavim dobar utisak. Ali svoju prirodu očito nisam uspela da sakrijem. I pored bele košulje i suknje pristojne dužine na površinu su izbijali čipkani BH, tangice zaokruženi viskom štiklama i crvenim karminom koji je moje pune usne činio još punijim i prosto mamio da ga muškarci pokvare svojim usnama, svojim prstima, svojim…

…Stižem na vreme, javljam se sekretarici i ona me upućuje ka masivnim crnim vratima. Pokucam, ulazim u kancelariju glumeći sigurnost koju ne osećam i… stajem kao gromom pogođena! Očekivala sam neku očinsku figuru, nekog kao moj otac, ali ovo što sam videla ostavilo me je bez teksta. Kratka crna kosa, prošarana tek ponekom sedom na slepoočnicama, oštre crte lica i taman ten, prodorne oči koje su mi davale osećaj da stojim gola pred njim, senzualne usne, široka ramena i velike šake… Dovoljno velike da bez problema stegnu moje grudi, da ih stiskaju i uvrću i… Sa svakom kapljicom koja je vlažila moje gaćice pri pogledu na njega rasla je i moja želja da dobijem ovog muškarca.

Hej, pa ti si ovde zbog posla – podsećala sam sebe i istovremeno se nervirala što mi je košulja do grla zakopčana i suknja bar 20 cm predugačka.

„Što se jezika tiče, kažu da sam veoma vešta“

Pozvao me je da sednem i ja sam dala sve od sebe da izgledam koliko toliko jebozovno u svojoj „manastirskoj“ odeći. Razgovor je tekao kao razgovor, kratko pitanje o mom ocu, komentar o dobrim starim vremenima, sve ono o čemu ja nisam htela da On misli. Htela sam da zaboravi čija sam ćerka i vidi u kakvu sam kurvicu porasla. Da je dovoljno da pucne prstima i ja ću mu popušiti istog momenta. I onda je došao moj trenutak.

„Vidim da znaš strane jezike?“ „Što se jezika tiče, kažu da sam veoma vešta“, odgovorila sam i oblizala usne. Malo se trgao, prodorno me pogledao i to je bilo to, momenat prepoznavanja… Tatica i njegova devojčica… Suzio je pogled, ja sam stisnula butine da umirim pulsiranje i sporazum je pao bez reči – dobila sam posao i ubrzo i ljubavnika.

Prošlo je par dana, a onda sam imala peh i zakasnila sam na posao. Pozvao me je pri kraju radnog vremena i rekao da dođem u njegovu kancelariju kad sve završim. To sam protumačila kao „kad ostali odu”, i kada sam ostala sama uputila sam se ka njemu, usput otkopčavajući još jedno dugme. Dočekao me je naslonjen na sto, ruke oslonjene na ivicu, leva noga prekrštena preko desne. Nesvesno sam zastala na tren i ovlažila usne.

seksi sekretarica

„Priđi”, naredio je, i ja sam, kao svaka dobra devojčica poslušala. „Čujem da je neko danas bio nevaljao i zakasnio je na posao?!” Spustila sam pogled i prošaputala: „Neće se ponoviti. Uradiću sve da se ne ljutite na mene.”

Uhvatio me je ispod brade i podigao mi glavu tako da ga pogledam u oči i ponovio: „Sve?“. Teško dišući samo sam klimnula glavom. Prešao mi je palcem preko usana, nagnuo se još bliže i prošaputao: „Pa onda je vreme da proverimo koliko si stvarno vešta s jezikom.“

Ponovo sam samo klimnula glavom polako se spuštajući na kolena. Dok sam mu otkopčavala kaiš pomerio je levu nogu tako da su sad bile blago razdvojene. Otkopčala sam mu šlic i povukla pantalone i boxerice na dole, a onda mi je zastao dah.

Bio je tu, pred mojim očima, kao da je izašao iz mojih snova… Velik, prošaran žilama, usmeren pravo ka mojim usnama. Osetila sam neverovatno uzbuđenje, ali i strah jer sam mu obećala SVE.

Želja da mu odmah osetim ukus je bila neizdrživa. Krenula sam usnama ka njemu, ali me je on neočekivano zaustavio.

otkopčavanje šlica

„Ne tako brzo devojčice, igraćemo se malo drugačije. Ja volim kada su devojčice stvarno bezobrazne. Čučni i povuci suknjicu na gore, hoću da čučiš raširenih kolena.” Uradila sam što je želeo i upitno ga pogledala vlažeći usne. „Polako, nestrpljiva devojčice. Prvo želim da vidim koliko si vlažna. Pomeri gaćice u stranu, uvuci prstić u rupicu i pokaži mi koliko ga želiš. Drugom rukom smeš da ga dodirneš i osetiš koliko on tebe želi.”

Položila sam desnu ruku na njegov ukrućeni ud to.“ Ja sam samo duboko disala i mislila kako cu svršiti i pre nego što me dodirne ako tako nastavi.

„Bićeš dobra devojčica i radićeš sve što tražim od tebe da me zadovoljiš?”, pitao je. „Hoću”, prošaputala sam prelazeći desnom rukom po predmetu mojih želja.

drkanje kurca

„Šta – hoću?”, ovaj put malo strožijim glasom. Pročistila sam grlo i smogla snage da nešto glasnije ponovim: „Hoću. Biću dobra devojčica i radiću sve što tražite da vas zadovoljim.”

Nije me ni pipnuo a napalio me je kao niko pre

Napaljena kakva sam bila, obećala bih mu sve samo da mi konačno dozvoli da ga uzmem u usta. Izgledao je zadovoljan mojim odgovorom i pomilovao me je po licu. „Dobra devojčica. Sada želim da ponovo vratiš ruku među noge i ovaj put staviš bar tri prsta u rupicu, pokupš što vše sokova možeš i njima navlažiš moj kurac. Hoću da to ponavljaš sve dok ne bude kompletno mokar, kao da je upravo izašao iz tebe; a onda hoću da svaku kapljicu sa njega oližeš i da me sve vreme gledaš u oči. Tek kada oližeš i poslednju kapljicu možeš da ga uzmeš u usta. I dok ga budeš lizala držaćeš ruku na pičkici i punićeš tu vrelu rupicu svojim prstićima onako kako bi želela da ja to radim. I zapamti – minimum tri prsta, moraćeš da se pripremiš za mene.“

Njegova uputstva su me palila do besvesti, ovako napaljena nisam bila još nikad do tad, a On me praktično nije ni dotakao. Požurila sam da ispunim njegove želje, obećala sam da ću biti dobra. Dodirnula sam rukom svoju pičkicu i stresla se kao od strujnog udara. Bila je vrela i mokra i pulsirala je u nekom svom ritmu. Očekivala sam otpor kada sam pokušala da zavučem tri prsta, ali su i oni skliznuli unutra kao jedan, toliko je želela da bude ispunjena. Nabila sam si prste par puta što sam dublje mogla, a onda krenula tako mokrim prstima da mazim njegov glavić, sve vreme ga gledajući u oči.

Prsti su klizili, čas po njemu, čas duboko u meni. Videla sam mu u očima koliko uživa u ovoj igri i ponovoila sve još nekoliko puta. A onda sam konačno, uživajući u igri prstiju na mojoj perlici, krenula jezikom od korena prema vrhu trudeći se da ne propustim ni milimetar.

drka pičku i puši

Koža mu je bila topla i glatka, napregnut do pucanja. Kada sam jezikom stigla do vrha polako sam mu oblizala glavić i kada sam vrh jezika pritisla na rupicu ispustio je glasan uzdah. Par kapljica koje su se pritom sakupile na vrhu vešto sam pokupila i sa neskrivenim zadovoljstvom progutala.

Tada sam ga uzela u usta i počela lagano da klizim usnama po njemu. Povremeno bih zastala da potražim jezikom onu malu rupicu i pokupim sokove koji su svedočili o njegovom uzbuđenju. I moje uzbuđenje je dostizalo neverovatne granice. Moji prsti su među nogama igrali neku svoju igru, mazili su, trljali, stiskali i zabijali se u nekom, samo njima poznatom ritmu, koji nisam kontrolisala ja. Vodila ih je želja za ovim ogromnim kurcem koji je u potpunosti ispunjavao moja usta i sve više preuzimao kontrolu nadamnom. Počeo je polako da se pomera i da prodire sve dublje i dublje. Širila sam vilicu što sam više mogla da bih mu oslobodila put do grla. Osetio je to i samo se nasmejao pre nego što ga je zabio još jače i još malo dublje.

Ja sam disala sve brže, i sa mojim uzbuđenjem se mešao još neki, meni do tada nepoznati osećaj koji me je vodio još dalje. U nekom momentu sam shvatila da je ono što me dodatno uzbuđuje tupi bol u mišićima. Čučala sam u visokim štiklama sa široko razdvojenim kolenima i napetost u mišićima je polako prerasla u tupi bol koji se mešao sa zadovoljstvom koji su mi priređivali moji prsti, i sa užitkom koji su mi pružali pokreti njegovog uda u mojim ustima.

jebanje u usta

Kao da mi je pročitao misli i shvatio da sam prešla neku granicu, zavukao mi je ruke u kosu, čvrsto je uhvatio i rekao: „Sada si spremna za ono što od početka želim. Spremna si da izjebem ta slatka ustašca onako kako to kurvica kao ti zaslužuje. Svršiću ti duboko u grlu i progutaćeš svaku kap. Jesi li razumela kurvice?“, pitao je strogim glasom.

Klimnula sam potvrdno širom otvorenih očiju, a on mi je stegnuo kosu još jače i krenuo da se zabija u moja usta, u moje grlo. Radio je to izuzetno grubo i brzo, koliko je duboko prodirao nisam mogla da procenim. Pljuvačka mi se slivala niz vrat i kvasila bluzu koju sam još nosila, borila sam se za vazduh i suze su tekle niz moje obraze. I umesto da se branim, da tražim da prestane, da pobegnem od toga što mi je radio, ja sam se prepustila i uživala kao nikad do tada.

mouthfuck

I u momentu kada je On, žestoko puneći moja usta, ispalio prvi mlaz sperme duboko u moje grlo ja sam osetila kako mi telo potresa najjači do tada doživljeni orgazam. On se praznio u mom grlu i ja sam gutala kao da mi je to poslednje na ovom svetu.

Počela sam cela da se tresem i boreći se za vazduh i pogledala sam ga suznim očima. Čučnuo je pored mene, pomilovao me i nežno poljubio u kosu. „Da li je sve u redu?”, pitao je nekako zabrinuto. Klimnula sam glavom nemoćna da odgovorim i pokušala da se nasmešim. Podigao me je i odneo do fotelje u uglu prostorije, a onda mi je doneo vodu i vlažne maramice kojima je počeo da mi briše zamazano lice. „Bila si izuzetno odbra devojčica“, pohvalio me je, „neverovatno sam uživao sa tobom i siguran sam da ćemo uživati još mnogo puta.” Pogledala sam ga, nasmešila se i prošaputala: „Hvala”.

svršavanje u usta

Ono što tada nisam znala je da je to „hvala” obeležilo put kojim ću godinama kasnije poći, i da je to bio tek prvi orgazam nastao iz mešavine bola, uzbuđenja i poniženosti…

Nastavak: Prijateljski razgovor

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Autor ovog posta je:

Provincijalka


Dobre devojke zaista idu u raj i pritom se fantastičano zabavljaju.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x