Jebao sam svoju zagorelu majku, II deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Jebao sam svoju zagorelu majku, I deo

Skrivena čežnja, ljubav, strast bez toplote, uzdasi elektronskog dodira, zadovoljstvo, ali ne na prirodan način… da to je dio igre koju nudi vibrator, i kažu, mnogi se s tim igricama zadovoljavaju. Tako sam i ja sasvim slučajno vidio tu seansu, koja je ostavila utisak, duboko utkan u moje vijuge. Kroz razgovor sa njom, ženom koja je uzimala tračak nade za sebe, možda neshvatljivo i brutalno, toliko joj je malo trebalo, ali nije se dalo. Njen sklad, uzdah, micanje bokovima, sve je bilo tu u njenim rukama, puštala ga je u sebe jer nije drugo šta imala ili nije htjela da ima, bojeći se kvariti stvarnost u kojoj je živjela.

Kroz naš razgovor, tačno sam išao na nju, da se sama izda, ali bila je to pametna žena, koja se krila iza nekih skupih krpica koje je nosila na sebi. Nisam ni slutio, niti ikada na to pomišiljao, na taj izgled žene, koja je kraljica mojih snova i gospodar moje jave.

„Ti misliš ili znaš o čemu govoriš?” „Da, ja znam o čemu govorim; ljubav je osjećaj i ako ga nema onda je to samo čin koji isto neki užitak ima, ali daleko je to od stvarnosti.” „Reci mi šta si vidio maloprije?” „Vidio sam stvarnost i ljepotu, vidio sam nešto što prije nisam. Na kratko samo, jer ubrzo si povukla čaršaf na sebe, a to je još ljepše nego da je ostao dole, to je dio igre koja ženu čini još izazovnijom.” „Nisi mi rekao ništa, ali rekao si sve, lijepo je to čuti, stvarno imaš smisla.” „Ne želim da budem vulgaran i prost, želim da ti pokažem i drugu stranu zone sumraka, jer slika koja se pokaže na trenutak, gole žene, čini ju boginjom, a gola žena za sva vremena zvuči kao bludnica ili ona koja svakog hoće, zar ne? Vratimo se još malo na temu vibratora. Jel’ misliš da on može bolje?” „Ne mislim, samo nema tragova, nema ucjene, bola i kajanja. Vibrator je mašina koja u pola sata daje užitak koji me kasnije ne košta ništa, miran san i dobar dan.” „Znam šta govoriš, ali ima tu još nešto oko tebe, što na živo miriše i kao mrtvo šuti. Znači, i ti koristiš vibrator, jel’ tako?”

Ubeđujem je da vibrator zameni mojim kurcem

Trznuo sam ju. „Koristim užitak koji je tu i sa kojim mogu do dna i u visine, stvarno me ponekad odvede gore.” „Vidiš, postoje i duge stvari koje se podižu, i koje mogu da te odvedu gore, da ploviš snovima, zatvorenih očiju, da osjetiš strast, snagu, ljepotu i mladost. Da osjetiš boje, sve sam to pročitao ali isto znam da mogu i ja.” „Ti kao da mi nudiš sve, a ja odbijam i to malo.” „Da, ja ti nudim sve, a ti uzmi samo malo, probaj, vidjećeš, kasnije će ti se osladiti i uzećeš sve.” „A šta je to malo, možda bih ja odma sve?”

Skinuo sam se polako, on me je već izdao jer je stajao ponosan, čvrst i tvrd”, pa onda blagi osmjeh kojim se vadila iz nervoze. „I šta sad ja da radim, jer to sve tu što je za mene u tajni koja će šutjeti vječno, ili je to samo prkos mom vibratoru, reci mi molim te, da ne pogrešim.” „Ja sam već pogrešio, stojeći ovako gol i gledajući u tvoje skriveno tjelo dok ti gledaš mene, moji osjećaji prelaze granicu dozvoljenog i tako bih želio da te dodirnem, a vjerujem i ti njegam ili bolje reći, mene.” Prišao sam joj polako želeći da rukama i usnama nastavimo razgovor. Ruka joj je drhtala dok je nježno prelazila preko mojih grudi, spuštajući se polako prema dole.

Osjetio sam blagi stisak kad ga je uzela u ruku. Osjetio sam tu nježnost kad ga je počela blagim pokretima navlačiti gore, pa dole, željela je da se uvjeri u stvarnost koja se dešava baš upravo njoj. Zatvorio sam oči i prepustio se užitku koji me je uzdrmao, osjetio sam nešto što prije nikada nisam. Osjetio sam tople usne i dubinu koja je stiskom usana ljubila njega koji se topio u njenim ustima. Otvorio sam oči, više čaršaf ništa nije skrivao, gledao sam njeno očuvano tjelo; nije djevojka ali je žena, i to kakva žena!

Spustio sam se na njen krevet, a ona je kao djevojčica prvi put, kao da joj je prvi put, pušila mi je kurac, kao da sam joj ja prvi i onaj s kim će provesti ostatak svog života. Pušila mi je kurac, drkajući ga, ali tako nježno, tako osjećajno, ništa nije govorila, uzimala je ono malo i to je uzimala kao da uzima sve. Nisam ju dodirivao, nisam jer sam se bojao da dodirnem tu prirodnu ljepotu što se krila ispod skupih krpica cijelo vreme, zahvalio sam se u sebi vibratoru.

Podigla se onako naslonjena na bok, gledala me dok je desnom rukom prolazila kroz moju kosu. Onda je tiho seksipilono i umaženo, kao mačka, progovorila. „Nisam ni sanjala da je to sve vreme bilo tu, sve tako ljepo, čvrsto i mlado.” „Da, rekao sam ti, samo se moraš okrenuti oko sebe i sve je tu tvoje.”

Desna ruka joj se spuštala niz moje tjelo i opet je bila puna, držala ga je nježno, osjećao se dobro u njenoj ruci, sto puta bolje nego u mojoj. „Želim da te ljubim.” „Pa ljubi me slobodno.” Osjetio sam njene tople usne kako su me samo ljubile dok njega ni po koju cijenu nije ispuštala iz ruke. Kako ga je samo drkala, umalo mi nije došla ona luda minuta, ali zastala je u pravi čas i sperma se vratila nazad, mada nisam bio siguran koliko ću još moći izdržati.

Hteo sam da traje što duže

„Dodirni me, miluj me molim te, miluj me”, zavapila je onako zanosna. Gledao sam u njene grudi, polako sam stavio svoje dlanove na njih, kao su bile lijepe! Milovao sam ih onako kao da se bojim ili kao da će neko naići svaki tren. Bio sam uzbuđeno nervozan jer htjeo sam odmah da joj poližem pičku i nabijem ju na kurac do jaja, ali u sebi sam rekao – ne idiote nije ona ona, ona je dar i znak, ona je dama, ona je polako i mirno jer ona zaslužuje sve i sve joj daj.

Spuštao sam ruku polako niz njeno tjelo i onda skrenuo niz njeno bedro. U kurcu mi je pulsiralo, osjetio sam da ću svršiti svaki trenutak. Morao sam da se izvučem iz te sitoacije, ali nisam znao kako. Ona je već bila kapitulirala, ona je već gorila od želje da ga primi u sebe, a ja sam se bojao jer čim ga stavim u nju, svršit ću odmah.

Zavapila je uzbuđena, zavapila je žena, ona kao žena, požudna žena željna, zavapila je. „Uzmi me molim te, uzmi me sad, daj mi sve što imaš, molim te, daj, daj mi sve, želim te jako, želim teeeeeeeeeeee”. Tada neočekivano zazvonio je telefon, kao da me je spasavao. Neko, ne znam ko, ali zvonio je baš za mene.

Podigao sam se, ali ona me je zamolila da se ne javljam: „Nemoj sad, nemoj Samire, nemoj”, bila je sasvim blizu kao da je lebdjela. Javio sam se na telefon. Kratak razgovor koji mi je pomogao, sasvim sa se smirio. „Tko je to Samire, tko je to bio?” Bila je malo nervozna, a ja sretan što sam uspio da prebrodim taj osjećaj i uzbuđenje.

Pokrila je svoje golo tjelo, kao grešnica, gledala me zanosno, šuteći, njen pogled mi je govorio mnogo toga. „Samire, jel’ sam ja to tražila mnogo, a uzela samo malo, šta je sa svim tim ostalim koje si mi ponudio?” „Sve je tu i tvoje, sve je to tu i tvoje.” „Samire, tucaj me molim te, tucaj me, želim te duboko u sebi, taj tvoj, kako je tvrd i lijep, želim ga često u sebi Samire, želim da se tucam sa tobom cijelu noć.” Uzbuđena, gubila se u prostoru i ja sam želio da ju jebem, ali htio sam da ona poludi, da uradi sve ono za čime ja žudim jer ja volim i uživam u svemu, ali rijetko sam to doživljavao, činilo mi se da je to baš tu i samo polako, tako sam mislio.

„Samire sva sam mokra, molim te dodirni me, molim te, sva sam mokra.” Prišao sam krevetu, svlačila je brzo čaršaf sa sebe, polako širila noge želeći da joj dodirenem pičku. Osjetio se čisti miris njene vagine, osjetio se miris zrele žene. Onako spontano dodirnuo sam ju između nogu, ali nisam još dodirnuo nju koja je kao vulkan gorjela željna kurca, željna da se jebe. Bila je spremna na sve samo da joj ga zavučem. Ne, ne smijemo više – u sebi sam pomišljao – jer ovo je sad bila stvarnost, ovo više nije glupi razgovor o vibratoru, ovo je java i žena gori od želje da se jebe, i to sa svojim sinom! „’Ajde mi ga ljubi.” Legao sam na leđa, počela je da ga ljubi, ali tako nervozno i sve više se pomjerala dok se nije popela na mene. „Nemojjjjjjj, ahhhhhhhhhh”, osjetio sam vatru, „ahhhhhhhhhhh”, zajaukala je i ona.

Njihala se na meni, sve je stalo oko nas tih nekoliko sekundi, bojao sam se, ali to je bilo jače od mene. Iz straha koji se dešavao, a krunisan ljepotom užitka, svršavao sam u nju i to sam osjetio dobro kako je špricao u nju u nekoliko vrelih mlazova. Sprema je špricala u unutrasnjost njene vrele i mokre vagine.

Brzo sam ju svukao sa sebe, iz kurca mi je još izlazila sperma, osjećao sam se kao idiot. Ona je ležala pored mene, gledala je u plafon i šutjela. Bio sam jako nervozan, kurac mi se polako spuštao, uradio sam budalu od sebe, bilo mi je zlo.

Ustao sam se i izašao iz njene sobe. Bilo mi je kao da sam se rastao sa životom, bilo mi je zlo, proklinjao sam jebeni vibrator i igru koja me koštala ovog svega. Pa ja sam jebao svoju majku, koji sam ja idiot. Jedva sam zaspao, jutro je došlo prebrzo, ili se meni tako činilo. A bilo je već podne. Ustao sam se, sve mi je kroz glavu prolazilo. Bilo me stid da se uopšte pojavim na njene oči, bilo mi je i žao. Izašao sam iz sobe kao poslednja kurva izbjegavajući svaki kontakt i razgovor sa njom. Čim me je primjetila počela je sa normalinim razgovorom, kao da se ništa nije desilo. Pitala me je kako sam spavao. „Loše”, odgovorio sam kratko. Ona je bila drukčija, bila je raspoložena, vedra, za razliku od mene, koji sam izgledao kao korišten kondom. Sjeo sam za stol, ništa nisam govorio.

Prišla mi je i ovako mi rekla: „Nemoj da kriviš sebe, to se dogodilo i događa se i kod drugih ljudi. Meni je bilo lijepo i hvala ti za to.” „Nemoj molim te o tome.” „Zašto ne?” „Pa zato što, eto pa nije to, znaš, normalno.” „Zašto nije normalno?” „Pa nije zato što si mi ti majka, a ja tebi sin, zato.” „A ko kaže da smo mi bili to sinoć u mom krevetu, nismo to bili mi, ne na taj način, znaš.”

„Nismo to bili mi jel’, a tko te je tucao, tko je svršio u tebe, kome si pušila kurac sinoć, kome?” Totalno sam izgubio kontrolu nad sobom. Gledala me je neko vreme: „Da ti si bio to, ti si me tucao, tebi sam ljubila penis, ali to je drukčije.” „Šta je drukčije, šta?” „Ne mogu da ti objasnim ali ja tebe u tim trenucima vidim drukčije, ne kao sina, nego kao muškarca i to veoma zgodnog, obdarenog i lijepog muškarca.” „Oooooooo, pa mi smo ludi oboje.” „Zšto smo ludi, zar ti nije bilo lijepo?” „Pa je, ali to nije to, znaš.” „Ako ti je bilo lijepo, ti nastavi i uživaj, šuti i čuvaj tajnu, čuvaću ju i ja.” „Ali ti me mama ne razumiješ.” „Kako te ne razumijem, zašto, u čemu?” „Pa ja želim isto, ali želim puno više, želim… Ma ne mogu da ti sve kažem jer to je malo i preterano.”

„Šta želiš, nemoj da želiš, nego uzmi, sve je to tu oko tebe, samo treba da se okreneš oko sebe i uzmeš.” Gledao sam ju dok je to govorila, gledao sam ženu svog života, koja nije svjesna šta govori. „Da se okrenem oko sebe i uzmem sve što želim?” „Da baš tako, uzmi i radi sve što želiš, sve je to tvoje, samo šuti i čuvaj tajnu, našu tajnu, čuvaću ju i ja.” „Ma čuvat ću ja tajnu, nikada ju niko saznat neće. Ali nisam ti rekao šta ja sve želim.” „I ne treba da mi govoriš, nadam se da ja to imam, a ti probaj, mislim da mogu da te zadovoljim iako imam 40 +, još sam, ja mislim, žena koja može da zadovolji svakog muškarca, barem još nekoliko godina.

Telefon je zazvonio, javio sam se, zvao je ćale sa aerodroma, čudio se da me nema, a sinoć mi je rekao kad dolazi, ali ja sam totalno zaboravio na njega. „Znači dogovorili smo se, zar ne?”, kroz osmjeh mi se obratila. „Da dogovorili smo se.” „Ne brini se za njega, on svejedno ne može, ali on je čovjek mog života i jako ga poštujem.” „Da i ja, on je otac moj i jako ga volim, a i tebe.” „Idemo zajedno na aerodrom, važi?”

Pokupili smo ćaleta. Rekla mu je kako može da bude ponosan kakvog sina ima, kako pazi na nju dok on nije tu. A meni je više bilo svejedno, samo sam čekao da ćale ode na put. Ostao je kući dve sedmice, onda je otišao…

Nastavak: Jebao sam svoju zagorelu majku, III deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x