Ljilja, naša zgodna hostesa

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Moja bezobrazna Bilja hoće lovu… i pušenje

Idem ja danas da vratim Mirku posetu. Moram reći da sam prilično uzbuđen. Posle onako lepog događaja sa mojom devojčicom spremam se da se družim sa Mirkom i njegovom lepom Ljiljom. Šta li je Mirko smislio? Kako će da organizuje naš provod? Znam ja koliko je to teško organizovati ovakav događaj. Avanture kao ova su neverovatno lepe. Ali samo kad se izvedu kako treba. Imali smo pravo raspoloženje kad smo bili sa mojom Biljom. I sve je ispalo baš super. Toliko smo pazili moju ženicu da je ona odlučila da nas nagradi. Kad samo pomislim kako smo Mirko i ja uživali u Biljinom poklonu. I kako je lutkica bila sigurna u sebe i u svoju moć dok nam je darivala njena slatka ustašca.

Eto sa takvim osećanjima krećem kod Mirka i Ljilje. Javljam Mirku porukama da krećem. Gde da dođem, pitam ga. U njihovu letnju kuću, odgovara mi Mirko. „Stiže ti adresa. Uključi GPS. Sad ću da te pozovem?”, piše mi Mirko. „Važi druže. Zovi kad ti odgovara. U kolima sam.” Poziva me za nekih desetak minuta. „Kako si druže?”, pita me. „Isto kao i ti kad si dolazio kod nas. Mnogo sam uzbuđen. Očekujem lep događaj a plašim se da ne uradim nešto što će povrediti tvoju milu ženicu.” „Nemoj da brineš druže”, hrabri me Mirko. Onako kako sam i ja njega hrabrio. „Prati šta ja radim.” „Važi prijatelju. Gledam sve vreme u tebe”, govorim mu u želji da zna da ću da ga slušam. „Gledaj u moju Ljilju druže”, smeje mi se Mirko. Zbog nje dolaziš.” I ja se smejem. „Bogami zbog nje. I zato sam uzbuđen. Znam koliko je lepa i i izazovna. Hteo sam samo da kažem da ću da pratim tvoje instrukcije i Ljiljine želje.” „Znam to, ne sumnjam ja u opšte. Dobro se ti i ja uklapamo. Samo sada menjamo uloge.” E pa to su prave reči – mislim ja. „Tako je, menjamo uloge. Odlučio si da budemo kod vas u kući?”, pitam ga. „Jesam druže. Ljilja ima jedno maštanje koje je uzbuđuje. Želi da da nas poslužuje. Komletnu večeru.” „Uf, uf, nemoj da mi govoriš tako izazovan scenario dok vozim. Gubi mi se put pred očima. Samo vidim tvoju Ljilju kako nas služi.” „Odmah ću da joj kažem da te scena pali. Njena je ideja.” „Još bolje ako je njena ideja. Mi se uklapamo u sve što tvoja lepa ženica želi. Kako je nagrađujemo?”, pitam Mirka? „Mislio sam i o tome”, odgovara mi on. „Šta misliš o poljupcu za svako posluženje.” „Uf, uf”, nastavljam ja da se palim. I da palim mog prijatelja. „Biće tu onda mnogo poljubaca.” „Biće druže”, smeje se Mirko. „Baš sam uzbuđen”, govorim mu. „Biću kod vas za pola sata.”

Stižem kod Mirka. Lepa vila sa velikim dvorištem. Uređen travnjak, Mirko je čuo da dolazim. Čeka me na vratima. „Uđi druže. Večera je spremna. Moja zgodna ženica će da nas poslužuje tokom cele večere”, govori mi Mirko glasno dok ulazimo da može i Ljilja da ga čuje. „Želi moja ženica da te ugosti kod nas. Ponašaj se slobodno”, nastavlja Mirko. „I nemoj molim te da kriješ ako ti sviđa posluželje. A ni u kom slučaju se ne ustručavaj se da pohvališ poslugu ako si zadovljan.”

Očigledno da će Mirkova Ljilja da šeta između nas. Sto je oko pet metara dugačak. Ima puno vremena da je gledamo kad ide od jednog do drugog. Plus oko šest do sedam metara kad dolazi i odlazi sa hranom i pićem. Lepo je devojčica organizovala doživljaj. Neće Mirko da mi kaže šta je Ljilja spremila kao posluženje. To mi i nije baš naj važnije. Više me interesuje u čemu će da poslužuje i kako će da se ponaša. Ubrzo ću to da saznam.

Hostesa

Izlazi naša domaćica da se predstavi. Utegla sa lepa Mirkova ženica u seksi konobaricu. Izazovno ali ne vulgarno. Kratka crna suknjica, bela bluzica. Bela kapica u njenoj crnoj kosi. Visoke štikle. Zar je moguće da mi se već diže?! Nisam očekivao da će biti u opremi konobarice. Sad već ne znam ko je ona večeras za nas? Je li to Mirkova ženica ili da je angažovana devojčica? Šta god da je odlučila po mojoj reakciji znam da će biti interesantno. Mirko me gleda kako gutam pljuvačku dok balavim na njegovu ženicu. Sviđa mu se moja reakcija.

Ludi smo nas dvojica. Što se palimo nas dva ludaka kad su nam ženice jebozovne. Pitanje da li je i njemu rekla šta će da obuče. Izabrala je izgleda Ljilja varijantu da u ovoj fazi bude angažovana hostesa koja nas poslužuje. Da ne bude Mirkova ženica. Makar za sada. Obraća nam se zgodna hostesa svojim seksi glasom: „Dobro došli gospodo. Ja ću biti vaša hostesa večeras. Biću sa vama tokom cele večere. Molim vas uživajte u večeri. Naš je običaj”, nastavlja naša hostesa, „da poželim dobrodošlicu gostima poljupcima”.

Prilazi prvo meni. Ljubi me u usta. Ne daje mi jezičić ali mi daje malo vlažnost sa svojih sočnih usni. Tek toliko da joj osetim ukus. Mmmm, sviđa mi se. I ukus i običaj. Ide prema svom mužu. Obraća mu se na isti način. I Mirko dobija od svoje ženice isti poljubac kao i ja. Sviđa mi se što Ljilja igra ulogu hostese. Sviđa se, izgleda, i Mirku. Ženica mu je pametna glavica. Ovako je atmosfera opuštenija. Ja se već osećam slobodnije. A u ovom rasporedu uloga ona može da vodi igru kako želi. „Ima još jedno pravilo koje treba da znate”, uz osmeh nam govori naša hostesa. „Kad god vas poslužim jelom i pićem, morate mi pokazati koliko vam je prijalo.” Ne daje nam vremena da postavimo pitanje. „Dužina poljupca će mi pokazati vaš nivo zadovoljstava. Prihvatate li pravila kuće gospodo?”, pita nas lepa Ljilja. „Prihvatamo gopođice”, odgovaramo Mirko i ja u glas.

Već znam da će posluženje biti vrlo ukusno. Odnosno rešio sam da ljubim Mirkovu ženicu kad god je to pravilima dozvoljeno.

Kreće hostesa sa aperitivima. Šetka se lepa Ljilja između Mirka i mene. Smeje nam se svojim raspoloženim osmehom dok nam servira piće. „Izvolite gospodine”, „probajte ovo gospodine”, „kako vam se sviđa gospodine?” Koristi naša hostesa uobičajene fraze dok nas poslužuje. U ovoj našoj situaciji kad ih ona izgovara svojim seksi glasom, reči nam zvuče mnogo lepo, čak i izazovno. Dobija lutkica kratke poljupce od Mirka i mene za aperitive. Odnosno dobijemo mi njene poljupce kako dodatnu nagradu jer vidi lutkica da uživamo u njoj.

Mi bi nju ljubili i bez posluženja. „Šta ste nam spremili za predjelo?” pitam ja Ljilju? „Videćete gospodine”, smeje se hostesa. „Ali ima još jedan aperativ pre predjela”, odgovara mi. „Znači dobićemo gospodin i ja još vaših poljubaca?” „Biće poljubaca, gospodine, ako ste zadovoljni, ali poklanjate ih vi meni, a ne ja vama”, objašnjava mi naša nasmejana hostesa pravila. Znam ja pravila a i vrlo dobro znam ko kome ovde čini uživanje. Čini nam izazovna Ljilja na sve načine. Što je zgodna i izazovna, što nas poslužije i što nas ljubi.

Krenuli smo sa žestokim pićem da nam se malo dignu apetiti. Sad nam Ljilja u ulozi hostese donosi šampanjac. Koristimo Mirko i ja trenutke dok Ljilja nije sa nama da malo komentarišemo. „Što je zgodna Ljilja!”, provaljuje iz mene prva reakcija. Smeje se Mirko zadovoljnim osmehom. Prija dasi što me uzbuđuje njegova ženica. Ja dobro znam taj osećaj. Ponos i uzbuđenje. Žive su mi slike kako je Mirko balavio na moju Bilju dok je bio kod nas. I kako je mene to uzbuđivalo.

„Poljubi je malo ozbiljnije druže. Nemoj da je kljuckaš. I pljesni joj to lepo dupence kad prolazi. Može moja lutkica da pomisli da ti se ne sviđa.” „Mmmmmm…”, odgovaram Mirku. „Prvo ti druže. Ja te odmah pratim. Popalio sam se, plašim se da ne preteram.” Smeje se Mirko. „I ja se jedva uzdržavam”, odgovara mi. „Mnogo je jebozovna moja lutkica u ovoj opremi. Da znaš da uživa dok te služi”, nastavlja moj drug da me hrabri. „Vidim kako se ponaša kad je pored tebe.” „Deliš mi komplimente”, odgovaram sav uzbuđen. „I pališ me prijatelju.” „Opusti se Dejane, uživa moja lutkica. Ovo je njeno maštanje koje želi da doživi. Uvek se palila da ovako inkognito poslužuje mene i mog druga koga ona odabere. Izabrala tebe čim te je videla.” „Pališ me druže” je jedino što ja ponavljam…

Vreme je za predjelo. Odnosno vreme je da nas Ljilja ponovo služi svojom pojavom i svojim osmesima. Sad će već biti ozbiljnih poljubaca. Ako Mirko krene sa pljeskaljem biće vatreno. Meni stoji u pantalonama od kako je lutkca ušla da nam se predstavi.

Ulazi naša lepa hostesa sa predjelom. Sad sam siguran da će veče biti uzbudljivo. I izgleda da sam u pravu. Promenila lepa Ljilja opremu. Ova kelnerica je još izazovnija. Skratila mala suknjicu i otvorila sisiće. Sad joj kosa u repu. Bela kapica na vrh glave. Vrcka lepa crnka jebozovnom guzom i cvrkuće izazovnim glasom. „Gospodo stiže vam predjelo.” Kakva li će oprema biti za jelo i dezert ako je ovako izazovna za predjelo? – mislim ja. Možda Mirko zna? A možda ne zna ni on.

„Desetka je za prezentaciju gospođice”, govorim ja oduševljeno. „Hvala, gospodine”, cvrkuće hostesa. „Za prezentaciju predjela?”, pita lepa Ljilja? „I toga”, odgovaram, „ali više za izgled naše hostese”. „Pa onda zaslužujem, znači, poljubac”, konstatuje izazovna hostesa. „Više od jednog”, sav uzbuđen joj govorim. „Ili možda jedan pravi?”, nastavljam. „Jedan pravi gospodine, ako ste zadovoljni”, smeje mi se veselo Ljilja.

Sad ću da je ljubim – mislim u sebi. Mora da ima med u ustima… Prilazi mi lepa Ljilja. Naginje se da me ljubi. Moram da ustanem. Mnogo sam se uzbudio. Sad ću da ljubim jebozovnu Mirkovu ženicu u toj seksi uniformi. Nudi mi se lepotica sva ustreptala. Moram da joj dam pravi poljubac. I mora mala konobarica da oseti koliko me je uzbudila. I koliki mi je. Moje uzbuđenje daće joj elana da bude još izazovnija. A spremio sam još jedno iznenađenje koje nisam ni rekao Mirku. Mislim da će se Ljilji moje iznenađenje sviđati u ovoj njenoj ulozi.

Podmeće mi Ljilja njena sočna ustašca. Viri joj jezičić iz poluotvorenih usta. Da mi nije skroz krut sad bi mi se digao. Perverzna je Mirkova lepa ženica. Ulazim joj jezikom u usta. Vraće mi Mira istom merom. Prepliću nam se jezici. Uzimam je oko struka. Ona ,se naginje unazad da mi se bolje ponudi.

Prislanjam joj ukrućenu alatku uz njenu butinu.Oseća ga mala hostesa kroz moje pantalone na goloj butini. Reaguje joj jezik na moju dimenziju i na čvrstinu. „Mmmmm”, kažem ja, „izgleda vi mene nagrađujete gospođice?”. „Mmmmm” uzvraća mi mala. Verujem više na ono što oseća na butini. „Drago mi je ako je tako gospodine”, odgovara mi slatka hostesa.

Jeste joj med u ustima. Ne smam još ni da mislim kakva li je kad puši. Kad se ovako dobro ljubi. Skoro pa kao moja Bilja. „Ja sam tu da vam poslužujem”, nastavlja lepa Ljilja. Zastane malo, pogleda u Mirka, pa nastavlja: „I da zadovoljavam vaše želje, gospodo”. Da imamo želja, mislim da je evidentno. Ali smo obećali da ćemo nas dvojica zadovoljavati njene i to treba ispoštovati. Pa da krenemo sa mojim iznenađenjem, odlučio sam. Spremio sam malo love da stavljam lepoj hostesi u gaćice. Krećem sa sićom. Vadim stotku iz džepa. „Nemojte da se vređate”, govorim joj. „Ovo je samo odraz mog oduševljenja pod utiskom vašeg poljupca gospođice”, govorim joj uz zadovoljan osmeh. „Gospodin je džentlmen”, vraća mi osmeh hostesa. „Šta ako bude još poljubaca?” izazovno mi se smeje lepa Ljilja. „Imam ja gospođice još evrića za vas u džepovima” odgovaram joj.

Mirko, koliko vidim, uživa u Ljiljinoj inicijativi. Ponosan je što me je njegova ženica popalila. I napaljen što vidi da mu ženica uživa. A kad je video da sam spremio i lovu za njegovu malu, sad se dasa raspomamio. Uživa što mu ćašćavam ženicu kao malu kurvicu. Samo skakuće od pomame Mirko na svojoj stolici.

Ide Ljilja u ulozi hostese ka svom mužu. „Zar vi nećete da me nagradite poljupcem gospodine?”, pita ga. „Gospodin preko puta vas ljubi”, odgovara Mirko svojoj ženici. „Ja ću da vas mazim i da vam izdajem naređenja.” „Gospodin voli da naređuje”, smeje se jebozovna Mirkova ženica. „To mi se sviđa gospodine. Ja sam vaša da vam ih ispunjavam.” Prilazi bliže svom mužu. Servira mu predjelo. Naginje se skroz do njega. „Pravi ti je pastuv prijatelj, mužiću moj”, šapuće mu. „Osetila sam koliki mu je. I kako je krut.” Govori mu tiho na uvo ali ipak tako da ja mogu da čujem. Ja se jedva uzdržavam na Ljiljine lascivne komplimente. Izgleda da se Mirko još teže kontroliše od mene. Zavlači joj ruku među nogice. „Auuuuu gospodine, šta to radite?”, izvija mu se ženica pod rukom. „To nije profesionalno, gospodine. To nije profesionalno.” „Sva je vlažna druže”, dobacuje mi Mirko. „Spremna je za nas. Uzbudio si nam hostesu poljupcima.” „Mnogo više je ona uzbudila mene”, odgovaram ja džentlmenski.

Ljubi Mirko svoju ženicu. Strastveno i nežno. „Što si izazovna ljubavi!”, šapuće joj na uvo. „I stvarno si otmena. Dobro kaže Deki. Izazovna, ali otmena. Samo nastavi dušo. Nastavi da nas poslužuješ. Razluđuješ nas obojicu.” Prija Ljilji podrška od njenog dragog. Ona je princeza večeri. Nas dvojica smo dekoracija za princezino uživanje. Ovo je njena fantazija. Treba da je sprovede onako kako ona želi. Ja ću samo malo da je ohrabrujem i da dodajem nijanse. Treba pustiti lutkicu da nam se prikazuje i da nas služi.

Ta mešavina submisivnosti što nas služi i dominacije što je u centru pažnje je predivna kombinacija za pravu ženicu kakva lepa Ljilja izgleda da jeste. Još uz podršku svoga muža. Uživa lutkica. A tek nas dvojica dok je gledamo tako izazovnu i uzbuđenu. Treba produžiti posluživanje dokle god možemo da izdržimo. Nadam se da ćemo makar pregurati glavno jelo. Mada mislim da će biti teško. I nažalost, biće da sam u pravu.

Izlazi jebozovna Mirkova ženica da služi glavno jelo. „Mmmmm”, škripi iz Mirkovih usta. „Uf, uf, uf, mmmmm”, ufćem i dahćem ja. Vadim pet stotki iz džepova. Izvadio bih i više nego mi se malo tresu ruke. I nisu mi više ruke u džepovima. Moram da odkopčam šlic ili da pocepam pantalone. Mirko poskakuje na svojoj stolici. Mislim da se i on odkopčava. Teško će večera ići dalje od ovog jela. A ne verujem da će se i glavno jelo pojesti.

Izlazi mu ženica sa poslužavnikom da nam servira glavno jelo. Teško je videti šta još ima na njoj osim tog velikog poslužavnika. Kapicu na kosi nije skinula. I štikle su na njoj. Ostavila je jebozovna Ljilja i neku malu keceljicu spreda. Tek da bude izazovnije. Čvrste sisice joj prate melodiju koraka. Skroz je pocrnela Mirkova lepotica. Samo joj ta bele keceljica i bela kapica razbijaju bronzanu boju tela. Gleda naša hostesa u svog muža dok ide ka meni da me posluži. Mirko joj šalje poljubac. Nagrađuje je njen dragi za hrabrost. Za hrabrost što izlazi ovako izazovno razgolićena pred nas. Smeje se zadovoljno i ponosno lepa Ljilja. Stid joj je prešao u strast. Diže Mirkova ženica poslužavnik visoko iznad glave. Otkriva se da mogu da uživam u njenom telu. I da ona može da uživa u mom pogledu.

Gde ću da joj stavim lovu? Jedino za pojas keceljice. Sve ostalo bi bilo previše bezobrazno. „Glavno jelo gospodo”, cvrkuće Mirkova Ljilja. „Čekam vašu procenu prezentacije”, nastavlja da priča. „Prvo vašu gospodine”, obraća se meni. Još drži onaj poslužavnik visoka iznad glave. Mnogo elegantno izgleda u toj pozi.

Ja ustajem da je ljubim. Takav je protokol. Bogami će ovaj poljubac da traje. I moraću da zaposlim ruke. Mirko mi je odobrio milovanje. Stojim i čekam lepu Ljilju da mi priđa za poljubac. Već je svima evidentno da će poljubac biti samo početak. Šteta,Ljilja se toliko trudila da napravi ukusnu večeru. Meni, međutim, želja raste za drugim ukusima. Prvo ovim što je Ljilja skupila u ustima. A posle za onim koji joj, siguran sam, već cure niz butine.

Nešto me štrecnu dok se ovako palim na Mirkovu malu. Da bre ovo nije varanje? Je li ispravno da se palim na drugu ženu? Mislim, kad moja Bilja nije tu. Da je tu, to bi, bez sumnje, bilo u redu. Moraću o tome da razmislim. Samo sumnjam da sam to sposoban da uradim sada. Sada nisam sposoban ni da vratim moju alatku nazad u pantalone.

Ja sam samo otkopčao šlic. Prijatelj je sam našao put napolje. Bez obzira na moje uvažavanje i respekt prema lepoj Mirkovoj ženici, moj prijatelj iz pantalona želi da joj se prikaže. Ne može mu se zameriti. Kad može Ljilja da se prikazuje, što ne bi mogao i on? Ja sam skoncentrisan na lepu hostesu. Koja je slučajno ženica mog prijatelja Mirka, koji je na drugoj strani stola. A taj prijatelj, koliko vidim, ustaje sa stolice. Izgleda da je i njegov dasa iz pantalona pobedio u borbi između respekta i strasti.

Ne može Ljilja da ne gleda moju alatku koja mi se ispružila iz pantalona. Nadam se da Ljilju zadovoljavaju moje dimenzije. Da ne traži mala nekog značajno obdarenijeg od njenog muža? Mislim nekog od 25 ili 26 santimetara. Voleo bih ja da imam to da ponudim, ali sve što imam je dvadeset kad sam ovako napaljen. Samo u trenutku sklanja Ljilja pogled sa moje alatke. U trenutku stida Mirkova ženica diže pogled na gore. Na sreću, sigurnost i strast provlađuju. Okreće glavu prema mužu. „Ovom gospodinu se moje prezentacija sviđa”, govori Mirku. „Šta vi kažete gospodine?”, pita Ljilja svoga muža. „Mmmmm, gospođice, sviđa se i meni”, uspeva Mirko da izgovori.

Već je Ljilja skroz blizu mene. Šuškaju mi evrići u ruci. Kako sam napaljen, mogu i da ih ispustim pa da to Ljilja pogrešno protumači. Nije da mi nebi prijalo da se lepa Ljilja sagne da ih kupi. Možda bude i toga kad se svo četvoro dobro upoznamo. Pa da plaćamo ženicama. Ali onako kao kurvicama. Za sada treba sve da bude otmeno.

Ja stižem do Ljilje. Hvatam je oko struka. Stavljam joj evriće u pojas od keceljice. „Opa gospodine”, prihvata radosno moje oduševljenje hostesa. „Izgleda da vam se prezentacija stvarno sviđa.” I ja nešto pokušavam da kažem. U smislu da je svojim izgledom i mnogo više zaslužila, ali to više liči na nerazgovetno mumlanje uspaljenog mužjaka.

Uzimam joj poslužavnik iz ruke. Uspevam da ga spustim na sto. Trebaće Mirkovoj maloj obe ruke vrlo brzo. Okreće mi Ljilja glavicu.„ Jesam li zaslužila pravi poljubac gospodine?”, pita me. I ona je veoma uzbuđena. Više joj nije nelagodno pored mog uzdignutog kurca. Nisam baš raspoložen da govorim. Samo oni zvuci uzbuđenja izlaze iz mene. Drugom rukom je hvatam za glavicu. Kreće poljubac. Ovo je ukus koji čekam. Puna su joj usta interesantnih ukusa. I sve mi daje lepa Ljilja. Ruka mi kreće niže ka njenoj butini. I ona mene grli. Ne zna gde će sa drugom rukom. U stvari zna, ali čeka Mirkovo odobrenje. Ili naređenje, pošto se Mirko tako postavio maločas.

Prilazi nam Mirko. Uzima svoju lepu ženicu, našu izazovnu hostesu od pozadi. Ljubi joj vrat. Ja joj ljubim usta. Mirko joj spušta ruku među nogice. Miluje joj guzu od pozadi. Ja sam joj rukom među butinama od napred.

Ljilja instiktivno kreće rukom da oseti Mirka. „Mmmm što ste veliki gospodine”, laska mala svom mužu. Ni Mirko ni ja ništa ne govorimo. Samo teško disanje i promukli muški uzdasi. Ja sam sa rukum u Ljiljinoj pičkici. Mirko joj proverava prstima guzu. Ljilja pušta tihe krike zadovoljstva. Reaguje na svaki ulazak naših prstiju. Okreće glavu da ljubi svog muža. Vlažna je skroz. Pićič joj pulsira pod mojim prstima.

Siguran sam da joj i čmarič steže Mirkove prste. Vreme je da joj stvarno pokažemo koliko smo zadovoljni – mislim ja. Vidim da je Mirko istog mišljenja. „Mnogo ste dobri gospođice”, govori Mirko svojoj ženici. Još nam je Ljilja hostesa. Perverznije je ovako. „Sad će te da dobijete pravu nagradu”, nastavlja Mirko da je uzbuđuje.

Diže Mirko svoju ženicu. Postavlja je na sto. „Sad će ovaj gospodin da vam pokaže koliko je zadovoljan”, govori joj Mirko isprekidanim glasom. Meni pokazuje da ja imam čast da prvi da osetim šta ima njegova Ljilja među nogicama. Spuštam se na kolena, Ljilja gleda šta radim. Sva uzbuđena počinje da shvata šta joj je poklon. Drhti lepa Mirkova ženica od uzbuđenja. Pušta mala duboke uzdahe. Mirko je ljubi. Šapuće joj obećanja. „Sledi vam nagrada lepa gospođice. Dajte vaše sokove ovom gospodinu.” A taj gospodin koji poklanja i prima poklon sam ja. Širim Ljilji butine. Ližem je jezikom. Krećem po unutrašnjoj strani. Idem joj sve bliže pićiću i guzi. Dahće mala… prede… cvili. Pušta Ljilja sve moguće zvuke uzbuđenja. Ljubi svog muža bez prekida. Zahvaljuje mužu na poklonima i ubija stid što uživa sa dva muškarca.

Lepo nam se avantura razvija. Miriše Ljilja ne svakojake opojne mirise. A pićić joj ima lep ukus. I lepu formu. Ušao sam joj unutra celim jezikom. Prstima je milujem oko pićića. Stimuliše Ljilja moju pohotu i moj jezik strastvenim zvucima. Pravi tihi krici zadovoljstva.

Sad ću da vidim kako reaguje na guzi. Prelazim joj palcem preko ćmariča. Ovo je već izaziva burniju reakciju. Iznenađenje i strast. I više nije tako tiha Mirkova ženica i naša hostesa. Što uzbudljivo reaguje na moj palace! Ližem joj lepu rupicu guze. Pojačava Ljilja zvuke. Ja ubrzavam moja milovanja. Sad su mi prsti u pičkici a jezik u guzi i oko guze.

Hvata me mala rukam za kosu. Razmazio je, izgleda, Mirko. Voli Mirkova ženica mušku glavu između nogu. Mirko procenjuje da je vreme da se umeša. Još je drži kao hostesu. „Kako vam se sviđa poklon gospođice? Kakav je ovaj gospodin što vam daje poklon?” „Aaaaa, gooospodineeee, aaaaa, prst, prst muuu jeee u guuuzi. Uuu mojoj guuuzi. Uuuuuu, uuušaooo mi jeee uuu čmarić. Celim prstom. Jebeee mi guzuuu prstom. Ne sme to da mi radi… Ne smem to da radim… Moram da tražim dozvolu od mog muža. Guza je samo njegova… Aaaaaa jezik, jezik, jezikom mi liže guzu gospodine.” „Ne zabranjuje tvoj muž prst”, hrabri je Mirko. „Siguran sam. Prst smete da primate u tu vašu lepu guzu”, nastavlja Mirko da pali svoju ženicu u ulozi hostese. „Lažete me gospodine, lažete me”, isprekidano mu odgovara hostesa. „Moj muž je ljubomoran. Ljutiće se na mene što mi gosti diraju guzu.” „Svrši gospodinu u usta”, naređuje Mirko hostesi. „Svrši, svrši”, moli Mirko svoju ženicu da nam pokaže koliko uživa.

Ulazim joj celim prstom u guzu. Steže mi Ljilja glavu. Nogama i rukom. Mirku stiska kurac drugom. „Svršavam, svršavam, svršaaaavaaaam.” I stvarno svršava. Trza se Ljilja u grčevima pod našim rukama. Nije ovo do sada osetila Mirkova ženica. Šta god da je maštala, čini mi se po intenzitetu da prevazilazi njena očekivanja.

Treba Ljilji par minuta da izađe iz grča. I još malo duže da se vrati u stvarnost. Dovoljno da je Mirko postavi u novi položaj. Mislio sam da ćemo samo nas dvojica da promenimo mesta. Da joj Mirko uđe glavom među butine, a ja da joj držim glavicu. Ali je Mirko bezobraznije nego ja. Radi li on to po svojoj ili po Ljiljinoj želji, nisam siguran. A neću ni da se bunim. Mislim da ću da uživam u ovoj Ljiljinoj pozi u koju joj je njen muž namenio.

Sad je Ljilja četvoronoške na stolu. Ne znam šta će Mirko da odluči za od pozadi i šta ja imam zaduženje za od napred? Šta god da bude, biće dobro. Treba hostesi malo vremena da se snađe u ovoj promeni. Ja joj rukom držim za bradu. Gleda me hostesa izazovno, pravo u oči. „Sviđa li vam se moj poklon, lepa naša hosteso?”, pitam ja Mirkovu ženicu. „Mmmmmm gospodine”, i još jednom: „Mmmmmm gospodine”, je njen odgovor. „Ne treba mi više od toga. Znači da sam uspela da vas zadovoljim mojom poslugom i mojom prezentacijom” ipak progovara lepa Ljilja. „Valjda vidite po meni koliko sam zadovoljan”, odgovaram joj. Ima hostesa na osnovu čega da procenjuje. Kurac mi se pružio preko stola.

Reaguje prijatelj na ono što se dešavala, a i na blizinu Ljiljinih sočnih usni. Vreme je da mi ga ova jebozovna devojčica uzme makar u ruku. Saglasna je Mirkova lepotica sa mojim mislima. Izaziva je moja alatka. Oblizuje Ljilja usne dok mi procenjuje dimenziju. Štrči mi kurac iz pantalona već dobrih dvadeset minuta. I ne gubi na veličini ni na krutoći.

Mirko prilazi svojoj izazovnoj ženici od pozadi. Namešta joj guzu za akciju. Izgleda da je bezobraznik procenio da je Ljilji dosta jezika i ruku. Da mu ženica zaslužuje nešto ozbiljnije u drugoj etapi. Proverava rukom jesam li je ja dovoljno navlažio. Ne zna Ljilja gde da gleda. Ne odvaja joj se pogled od moje kare. Mami je moj veliki glavić. A opet, trese se od požude na Mirkove dodire po guzi i pičiću. Biće ovo interesantno. Koliko vidim, Mirko odlučuje kako da krene. Pičić ili guza? Odnosno sa čime da krene. U ovoj pozi siguran sam da će biti mešanja. Ljilja mu nudi obe rupice. „Šta čekate gospodine?”, govori mu bezobraznim glasom. „Zar niste zadovoljni uslugom? Zar neću da dobijem vaš poklon?” Reži Mirko na njene reči. Uleće joj celom dužinom u pičić.

Vlažna je Ljilja, što od mojih usta, što od svojih sokova. „Aaaaaaaa, gospodine, ne tako silovito molim vas”, prede izazovno lutkica. Pali mala svog muža samo tako. „Polako gospodine. Mnogo vam je veliki.” Mirko samo reži na njene komplimente Drži je sa obe ruke za guzu i navlači je na svoju razularenu kurčinu.

Mene hvata hostesa rukom za kurac. Spremna je lepa Ljilja da mi ga primi u usta. Ja sam odavno spremam za bilo koju njenu rupicu. I mislim da sam dobio premiju. Palim se dugo već na njena sočna ustašca. Palila me moja Bilja u priči kako ću da jebem lepu Ljilju u usta. Što ću da pričam mojoj lutkici kako sam jebao Ljiljina usta… Samo da mi Mirko potvrdi. Ljilja ne bi ni da čeka odobrenje svoga muža, ali ja moram. „Šta si stao Dejane?”, uspeva da izgovori Mirko u pauzi režanja. „Zar ti se ne sviđaju gospođicina usta?” „Dajte mi taj vaš crveni poklon gospodine”, pali me i lepa Ljilja.

Otvara mala ustašca da mi ga primi. Zna i ona da ovo neće biti pušenje. Zna da će biti jebana sa obe strane. I koliko vidim, to joj se mnogo sviđa. Hvatam je nežno za potiljak. Tek da joj pokažem da su joj usta sada moja. I ona misli isto tako. Pušta me da joj jebem ustašca. Onako kako ja odlučim. Koliko god da sam napaljen, trudim se da ne preteram. Jeste da joj jebem ustašca ali se trudim da budem nežan. Rukom je više milujem nego što joj navlačim glavicu. Ne idem dublje od polovine.

Mislim da Ljilja još nije naučila da prima celog od dvadeset. Doduše, nije ni moja Bilja. Curi maloj pljuvačka na usta i sokići iz pičkice. Prvi put je Ljilja sa dva muškarca. A još joj je jedan muž. Nije to tako predstavljeno, ali svi znamo da Mirko i ja jebemo njegovu ženicu.

Ko će prvi, Ljilja ili neko od nas dvojice? Biće sramota ako Mirko i ja prvi krenemo da svršavamo. Teško je, ipak, da se to može desiti. Nije Ljilja nikad ovo imala. Svršiće lepa hostesa brzo. Vidim to po pokretima tela i po zvucima koje mala pušta. Pričala bi lepa Ljilja da može. Rekla bi mala da uživa. Pričala bi da će da svršava. Ovako, sa mojim velikom kurčinom u ustima, samo prede i pušta lepe uzdahe zadovljstva.

Zatvorila Ljilja svoje lepe okice. Do sada me je sve vreme izazovno gledala. Svršiće. I Mirko vidi po trzajima da joj orgazam kreće. Nas dvojica reagujemo na njenu strast. Kreće i nama. Valjda ću se uzdržati da joj ne svršim u usta. Nisam ja dao Mirku da puni mojoj Bilji ustašca. Ne smem ni ja.

Vadim ga Ljilji iz usta. U zadnjem trenutku. Krećem da prskam iz uspaljenog glavića. Slatko mi je da vidim da me je lepa Ljilja čekala u usta. Možda drugi put, ako se Mirko saglasi. Čujem Mirka kako riče. Zna dasa da mu ženica voli da dobije usta. Trči kuronja da joj namiri ustašca.

Ja drkam i prskam po stolu. Ljilja otvorenih usta čeka Mirka. Ovaj počinje da prska još dok joj prilazi. Prvi Mirkovi mlazevi idu lepotici po licu. Ostalo mu ženica prima u usta. Ja nastavljam da drkam i da prskam. Dovoljno sam blizu da Ljilja uživa u mojoj strasti, ali dovoljno daleko da ne ljutim njenog muža. Gledam Ljilju kako kupi sve što joj je muž nameni. Mnogo mu je izazovna ženica sa tim prvim mlazom na ustima i bradi.

Ako nastavim da je gledam tako umazanu ima da mi se digne. Najrađe bih joj ga ovako dok mi još kaplje stavio u usta da mi ga očisti. Ali nisam pustio moju Bilju da čisti Mirka. Nemam ni ja pravo na taj tretman od njegove ženice.

Milujem je po licu. „Zadovoljili ste nas gospođice. I dobili ste naše poklone”, govorim joj. „Vreme je da se umijete i doterate.” Gledam Mirka kako reaguje na moje reči. To je on trebao da kaže. Zna dasa da ispravno govorim. Ali ne pušta mu se ženica iz ove perverzne situacije. Mami ga izgleda koliko i mene da nam Ljilja uzme ponovo u usta. Da mene očisti i njega da napali. Kako hostesi požudno svetlucaju oči, nije ni ona imuna na taj izazov. Mame lepu hostesu dva velika kurca tik ispred njenih ustašca. Još su oba u veličini. Samo im nedostaje malo čvrstine. Napravila bi to ona za par minuta svojim jezikom.

Specjalno je pali moj. Onako neopran vlažan i lepljiv od sperme. Gleda lepa hostesa u drugog gospodina. Očekuje instrukcije od svog muža. Evo već se kajem što izigravam džentlmena. Valjda bi ja trebao najviše da želim da se nam se dignu u Ljiljinim ustima. A ako se hostesa brzo ne skloni iz vidokruga dići će nam sa i bez njenih ustašca. Dosta ju je samo gledati onako poželjnu i umazanu sa zadovoljnim osmehom na licu. „Idite gospođice, sredite se”, govori joj Mirko.

Preseko je muž dilemu. Ne zato što ne želi da nastavimo. Više zato što nam je takav inicijalni dogovor. A kad pomislim, vratiće nam se lepa Ljilja. Ako se još obuče, biće lepše i perverznije krenuti od početka. Tako ja mislim i nadam se novom početku. Sve u želji da nam bude perverzno ali otmeno. I da niko ne bude povređen. Vrlo brzo videću da će nastavak prevazići moja očekivanja. Ne toliko po tome šta će se raditi. Više po nivou i sofisticiranosti perverzije. Ako je Mirko smislio nastavak svaka mu čast. Prevazišao me je. Možda i jeste ali Ljilja će biti ta koja događaj vodi. Znači da sigurno ima i puno njenog udela. U tom je i uživanje veće.

Odlazi Ljilja u kupatilo. Vrcka mala onom lepom guzom. I smeje nam se preko ramena. Koji sam se andrak pravio pametan. Da sam ćutao sad bih milovao tu sočnu guzu. Prolete mi kroz glavu kako je moja Bilja jednom komentarisala to što pričam kad ne treba. Ovako mi je rekla, citiram: „Ti bi ljubavi kresao deset puta više devojčica da si umeo da ćutiš.” Nemam komentara na tu izjavu. Stalno se u praksi potvrđuje kao istinita. Ovde u konkretnoj situaciji, čini mi se da mi i Ljilja to govori osmesima i mimikom. „Vidi šta propuštaš budalo”, čitam joj na licu. Ili sam se opet popalio pa vidim onako kako mi je milo.

Sve jedno šta je vidim ili umišljam, nestaje naša želja iza vrata kupatila. Zadnje što vidimo je da nam šalje poljubac. Baš lepo. Ima stila Mirkova ženica, odnosno naša večerašnja hostesa. Sramota je da kažem, ali je sramota zajednička, pa je nekako podnosim. I Mirku i meni opet stoje skroz uspravno. Ovo sa vrckanjem i sa tim bezobraznim osmesima preko ramena nas je dokosurilo.

„Šta ti bi Dejane, pita me Mirko? Zar ne želiš moju ženicu?” Ne zna dasa šta da misli. Da li da se vređa ili da ceni moj džentlmenski gest. „Sad se i ja kajem”, smejem se ja. „Ustvari pokajao sam se čim je počela da vrcka. Mnogo ti je jebozovna ženica druže. A valjda vidiš koliko je želim. Možda u ovom trenutku i više nego ti.” „Ha, ha, ha”, smeje se Mirko. „Videla je i Ljilja u odlasku koliko je želiš. I koliko se ja palim što je delim sa tobom.” „I ja tako mislim”, potvrđujem svoju saglasnost Mirku. „I ja mislim da je videla koliko nas uzbuđuje dva minuta pošto smo svršili. Hvala ti druže”, nastavljam da pričam. „Baš sam počastovan što sam učestvovao u ovako lepom doživljaju. Nadam se da nisam preterao ovo sad na kraju. Mnogo su Ljilji izazovna usta. Teško sam se kontrolisao.” Dopala se tvoja strast za njena ustašca mojoj lutkici”, smeje se Mirko.

„Ja sam bezobrazan pa sam je navadio na bezobrazluke. Voli mala kad joj ja jebem ustašca. A sad dobila dvojicu. Ovo joj je prvi put. Do sada su bile samo priče. Video si kako je uživala.” Tako mi Mirko objašnjava kako mu ženica voli bezobrazluke. I hvali se kako je on za to kriv. A što se tiče mene, smiruje me Mirko i po tom pitanju: „Bio si džentlmen druže. Samo opušteno. Možda nas moja Ljilja nagradi sa još malo uživanja.” „Nadam se, nadam se”, smejem se i ja. Ipak za svaki slučaj vraćem mog prijatelja u pantalone. Neka Ljilja odluči šta dalje.

I da znate da je Ljilja odlučila. I to mnogo bolje nego Mirko i ja. Mnogo nas dobar provod čeka večeras sa ovom jebozovnom Mirkovom ženicom…

Nastavak: Ljilja, Mirkova jebozovna ženica

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x