Buzdovan i ekipa jebali su mene, mamu i Bojanu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Jebali su prvo mamu pa mene

Prolazili su tako dani u brutalnim jebačinama mame, pretežno crnih tipova, i mene. Jebali su nas jako često. Uživao sam u svakoj sekundi, bilo da ga dajem ili primam. Kroz tih neki 6-7 mjeseci koliko je sve trajalo, stigao sam i završiti školu tako da je stigao ljetni odmor, što je mama iskoristila i uzela godišnji u firmi.

Buzdovan je bukvalno preselio u našu kuću te ispunjavao nas i naše seksualne fantazije. Naravno neizostavne su bile i partije seksa sa ostatkom družine s početka prve priče. Svi smo bili kao mala porodica dok u jednom momentu mi mama nije predložila djete!

Buzdovan i ekipa jebali su mene, mamu i Bojanu

Ostao sam šokiran i polako sam se probudio iz kome u kojoj sam već više od pola godine. Pa ja spavam s rođenom mamom i trpa nas gomila crnaca u vlastitoj kući, te ona na sve to želi djete! Danima sam sjedio nepomično i razmišljao dok je ostatak „porodice” uredno vodio ljubav ne obraćajući pažnju na mene.

Sve dok jedne prilike mamina kolegica nije došla nama kući da se požali mami kako se posvađala s svojim milionerom. Igrom slučaja sâm sam bio u kući a napetost situacije me je još više udarila u glavu.

Bojana, mamina kolegica, bila je na prvi pogled mamina sestra bliznakinja. Neopisiva podudarnost tjela od vrata na dole. Skoro pa dva ista bića. Što me je naravno dodatno palilo jer danima ne vadim kurac iz mame.

Ponudio sam joj piće da se malo smiri i s obzirom da je dan bio dosta vreo, kakvi su obično ljeti u Španiji. Bili smo dosta lagodno obučeni tako da su neki glavni ekstremiteti bukvalno stršili vani, a naročito Bojanine grudi.

Nakon što je popila par pića i nakon što sam joj prosuo par jeftinih fazona da bi se malo opustila, kroz smjeh se nagnula nad mene i sisama mi dotakla ramena.

Kurac mi se iste sekunde ukrutio, što moj uski šorts nije mogao tek tako da sakrije.

Nedugo nakon je to primjetila, Bojana se pribija uz mene te mi prislanja ruku na koljeno i moli da joj otkopčam haljinu s leđa jer ju je previše pritezala. Krenuo sam da ustanem ali insistirala je da ju obgrlim čime su skoro pa gole grudi dodirivale moj stomak. Osjetio sam kako ruku s koljena podvlači lagano pod šorts i bio sam svjestan da je jebačina jedini mogući nastavak ove priče.

Izvadila ga je i počela da ga guta, kao da kurac godinama nije vidjela. U trenucima kad bi ga vadila vani samo bi prozborila:
– Da zna Sanjica s kakvim buzdovanom živi ne bi danima bez seksa bila.

Umalo sam se onesvjestio. Nevjerovatno je šta je sve pogodila jednom rečenicom, koju je, kako se kasnije ispostavilo, slučajno rekla. Da, kara Sanjicu njen sin; da, živi s Buzdovanom (crnac i dalje ima taj nadimak); ne, nije danima bez seksa, kara se svaku noć skoro.

Odvaljivao sam pijanu Bojanu od kurca kad je mama ušla u kuću i zanjemila je na vratima. Najbolju prijateljicu joj rođeni sin trpa. Kako sam upoznao drugu stranu maminu kroz zadnjih godinu dana, pretpostavio sam da nema ništa protiv našeg seksa.

Nakon što smo stali, sjeo sam pored Boce, pošto smo oboje bili goli, jednu ruku sam joj stavio među noge a drugom sam mjesio joj sisu. Izluđivala me mamina neodlučnost jer sam očekivao da će se pridružiti ali je samo poslala Bojanu kući te meni zaprijetila:
– Moramo razgovarati.

Ostao sam zateknut. Droljica nije pristala na seks s svojim sinom i najboljom prijateljicom koja joj je skoro kao sestra bliznakinja. Ostao sam i dalje gol iako je ona insistirala da se obučem jer je željela da vodi ozbiljan razgovor.

Mama je polagala pravo na mene…

Nakon nekog vremena došli smo na svoje te me je zamolila, dok je sjedila mi u krilu, da prestanem da karam Bojanu jer joj je to iz nekog razloga smetalo.

Iako sam rekao OK, nisam se mogao složiti tek tako s tim i naravno nastavio sam da karam uskoro pa razvedenu drolju koja je uživala u mom kurcu.

Buzdovan i ekipa jebali su mene, mamu i Bojanu

Nakon što je mama provaila da se i dalje sastajem s Bocom zaprijetila mi je opasnim revanšom. Očekivao sam opet neko karanje s nasim, sad već kućnim prijateljima crncima, ali ovo je bilo nešto posve drugačije. U blizini naše kuće gradi se kuća te je iskoristila vreo dan da ih pozove na osveženje kod nas doma, jer smo imali bazen u dvorištu.

Nakon što sam se vratio kući od Bojane primjetio sam dosta glasnu muziku iz našeg dvorišta. Inače živjeli smo u pravoj maloj vili. Bojanin, sad već bivši muž je prepisao kuću na nas tako da smo ja i mama bili zakonski vlasnici imanja.

Kada sam ušao u kuću, imao sam šta vidjeti: 6 muškaraca, od preko 2 metra i 110 kila stoji golo u bazenu. Ostao sam šokiran, dok u tom momentu mama prolazi kroz hodnik te skida haljinicu i ulazi u bazen gola, kao od majke rođena. Prihvatila je jednog za kurac i lagano trljala pičku o njega te samo prozborila: „Upozorila sam te”.

Nisam mogao da vjerujem šta se događa. Poređala je 6 momaka na mol i pušila kurac od jednog do drugog. Nakon temeljitog pušenja kurca svakome od njih željela je da ih pošalje kući ali to je bilo jednostavno nemoguće. Nisu ni pomislili na takvo što te su je iznjeli na sprat u našu spavaću sobu.

Dvojica su mene zadržali te krenuli lagano za ostatkom u sobu. Lupao sam po vratima, ali samo što se čulo bili su mamini krici te smjeh rulje. Jebali su je, to sam znao…

Odjenom se otvoriše vrata i pred očima sam imao mamu na 3 kurca nabijenu te ostalia 3 oko glave, ponovo spremne za pušenje.

Buzdovan i ekipa jebali su mene, mamu i Bojanu

Uzeo sam pivo i sjeo na stolicu te posmatrao kako se drolja trpa sa gromadama.

 

U jednom trenutku ju je jedan povukao za kosu i otjerao u toalet te poveo momke za sobom. Nakon što su svršili na nju počeli su da pišaju po kurvi. Svršio sam iste sekunde. Nisam mogao da vjerujem šta se događa s mojom rođenom mamom.

Nakon svega izašli su napolje i otišli kao da se ništa nije dogodilo. Pozvala me je za sobom i naredila mi da ližem sve sokove sa nje. Bio sam previše napaljen da bih je odbio. Dok sam joj lizao vrat počela je da mi drka kurac i rekla da ću ovo trpit svaki dan ako ne svršim u nju iste sekunde.

Buzdovan i ekipa jebali su mene, mamu i Bojanu

U tom trenutku Buzdovan ulazi u sobu i zatiče situaciju. Ljutito uzima mobitel i zove ekipu na karanje. Sredili smo se i sjeli u dnevnu sobu na prizemlju te čekali naše vjerne jebače. Mama je bila OK s tim, ali ja – još sam ostao na njenim rječima:
– Svrši ili ću svaki dan ovako.

Nakon što smo ponovo natrpani do kraja bili, mama je otišla leći a jedan od momaka za njom je krenuo jer, kako kaže, još mu se kara. Ostali su otišli kući, te smo ja i Buzdovan ostali sami u sobi. Bez puno priče izvadio je ponovo kurac i dao mi do znanja da želi pušenje. Obrađivao sam ga dosta dugo dok sam s sprata čuo mamu i krevete kako škripe pod robusnim crncem.

U momentu kad sam ga dobio u guzu na vrata je ušla Bojana i sve je krenulo naopako. Buzdovan nije prestajao da me trpa te je njoj samo pokazao da uzme moj kurac. Iste sekunde je skočila na mene te svršavala u mlazevima.

Buzdovan je samo svršio na lice njoj te zviznuo kolegu da krenu. Iste sekunde su mama i momak sišli, te smo mama, Boca i ja ostali goli u sobi u tili čas. Mama je objasnila Boci šta se već mjesecima događa u našoj kući sodome i gomore. Bojana je poljubila mamu na što je ova odgovorila ogromnim šamarom.

Ostao sam bez teksta, odbila je poljubac. Ja sam zagrlio obje i lagano zamjesio grudi prekrivene spermom. Lizao sam spermu s obe drolje kako bih malo izgladio situaciju dok su mi one nad glavom komentrisale:
– Uvjek sam znala da je trebao biti curica – i:
– Još malo pa ćeš ko i mamica za pare da se karaš.

Znao sam! Oduvjek sam znao da je prava kurva i da se jebe za pare. Ja sam samo gratis u svoj toj priči ali uživao sam u toj ulozi.

Bojana mi je sjela na kurac a ja sam sjeo na mamin umjetni kurac u analni otvor te smo tim činom uvukli i Bojanu u svu ovu priču. Nakon što sam dobro pojebao cure tražio sam da ih sad ja pišam što su one okrenule u svoju korist i u tili čas svoje pičke izjebane stavile iznad mene, spremne da me zaliju.

Skoro još godinu dana Boca je živjela s nama u stanu. Karao sam ih obe mjesecima dok su crnci punili, sad već nas troje. Našoj nezasitosti nije bilo kraja sve dok jednog dana…

 

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 5]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x