Kakav otac, takav sin

Registrovani korisnici ne vide reklame

Bilo je leto kad sam krenula kod prijateljice na vikend. Ona je s mužem bila u vikendici na Srebrnom jezeru, pa me je pozvala da malo odmorim i uživam s njima.

Ušla sam u bus u kome nije radila klima, bio je vreo dan. Lagana haljina na bretele mi se odmah zalepila za oznojano telo. Gunđala sam zajedno s ostalim putnicima. Mladić pored mene mi je ponudio zaleđenu limunadu komentarišući da je u tim „seljobusima” uvek tako.

On je išao kod roditelja na vikend u isto mesto. Rekao je da će pravo na plažu kad stignemo. Ja sam iskomentarisala da moji prijatelji srećom imaju bazen pa ću verovatno odmah skočiti obučena. Promrmljao je da već zamišlja i pogledao u moju sad već mokru belu haljinu koja se zalepila i ocrtavala čvrste male sise bez brushaltera i liniju mini tangica nisko na pola brežuljka.

Bradavice su se odmah ukrutile od uzbuđenja. Oborila sam pogled i počela da blebećem o ko zna čemu, samo da promenim temu. On je prihvatio priču ali je i dalje buljio u moje nabrekle bradavice. Pogled mi je skliznuo niz njegov zategnut stomak ispod uske majice i dalje na ispupčenje na laganim lanenim bermudama.

Uhvatio je moj pogled i spustio se malo na sedištu, tkanina se zategla ocrtavajući napeta jaja s jedne i poveći kurac s druge strane šlica.

Pička mi se zgrčila napaljena prizorom. Obliznula sam usne i okrenula glavu razgledajući po polupraznom busu. Pored i iza nas nije bilo nikog. Ostali putnici su uglavnom dremali opijeni vrućinom. Vratila sam pogled, a on ga je sad milovao preko pantalona buljeći u moje sise.

Tkanina se napela preko ukrućenog kurca. Pružio je drugu ruku prema meni i spustio mi bretelu haljine otkrivši golu sisu, pa je počeo lagano prstom da prelazi preko tvrde bradavice. Zanemela sam, a on je to protumačio kao pristanak i počeo da je stiska i uvrće.

Pička mi je obilno ovlažila. Pružila sam i ja ruku prema njemu, raskopčala mu šlic i gurnula je unutra. Milovala sam mu vrhovima prstiju napeti kurac, klizeći ka glaviću. Bio je vreo, osetila sam da mu je vrh glavića vlažan i sluzav.

Njegovi prsti su sad skliznuli do ruba moje haljine i povukli je na gore. Raširila sam noge a on mi je pomerio gaćice u stranu i zavukao prst u mokru pičku. Trljao je srednjim prstom unutrašnjost a palcem klitoris. Procurila sam na sedište. Lagano mi ja masirao pičku prstima, a ja sam stegla njegov kurac i drkala ga lagano, s rukom još uvek u njegovom šlicu.

Disali smo ubrzano oboje. A onda je bus stao negde i počeli su da ulaze neki silni ljudi. Mesta pored i iza nas su se popunila. Uspravili smo se na sedištima i sklonili ruke jedno s drugog. Brzo sam povukla haljinu na dole. Njegov šlic je ostao otkopčan, a iz njega je virio napeti crveni glavić. Povukao je majicu preko.

Pička mi je pulsirala napaljena u mokrim gaćicama. Okrenula sam glavu opet i uhvatila pogled čoveka pored, buljio je u moje sise i tek tad sam primetila da mi viri bradavica iz dekoltea. Prešla sam prstima preko nje, pa povukla bretelu i pokrila je. Rešila sam da se poigram, pa sam gunđajući koliko je vruće podigla rub haljine. Gaćice su ostale pomerene pa je pola izbrijanog brežuljka ostalo otkriveno.

Pogledala sam ga, a on je otvorenih usta gledao u moj goli brežuljak orošen znojem. Zavukla sam prst ispod gaćica, odigla ih pokazujući celu pičku, pa namestila i povukla rub haljine preko gledajući u njega sve vreme. Obliznuo se, a moja pička je napaljeno curkala. Dečko pored mene, Stefan, se nasmejao i šapnuo mi da sam baš bezobrazna.

Zavukla sam ruku ispod majice kojom je prekrio šlic i lagano mu prstima pomilovala još uvek napeti glavić. Uzdahnuo je duboko, a iz glavića je curkalo sluzavo pod mojim prstima. Mazila sam mu lagano vrhovima prstiju samo glavić, bio je vreo, a iz rupice je sad obilno curkalo.

Disao je isprekidano, sav napet. Mokra majica mu se zalepila za telo i ocrtavala savršene trbušnjake i ukrućene bradavice.

Ubrzo smo stigli, ustala sam i osetila kako mi se mokra haljina lepi za guzu i ocrtava tange. Odmah za mnom je ustao i čovek pored nas i krenuo iza mene. Prislonio mi se uz guzu dok smo se polako kretali ka izlazu. Osetila sam da mu se kurac napinje tesno priljubljen uz mene. Nasmešila sam se na pomisao kako će da drka ceo dan.

Kad smo izašli Stefan je izvukao moje stvari iz prtljažnika i otišao po svoje. Mladen i Suzana su prišli, ona me poljubila, a on uzeo moj kofer i poneo do kola. Okrenula sam se da pozdravim Stefana, ali on je nestao.

U kolima su mi rekli da imaju zakazanu večeru kod prvih komšija, dolazi im sin iz Beograda. Pozvana sam i ja naravno, ako nisam previše umorna.

Kad smo stigli u vikendicu otišla sam odmah pod tuš da se osvežim. Sačekali su me na terasi s kafom. Popili smo kafu i već je bilo vreme da se spremamo za večeru u komšiluku. Kad nam je domaćin otvorio vrata, trgla sam se iznenađeno. Bio je to čovek desetak godina stariji od mene s kojim sam se upoznala preko erotskog sajta i jebala neko vreme.

Pozdravio se s Mladenom, poljubio Suzanu i ukočeno mi pružio ruku: „Dobro veče ja sam Milivoje, Mića za prijatelje“. Ja sam se nasmešila uljudno i rekla svoje pravo ime. Kako je svet mali – pomislila sam.

Ušli smo u kuću i pozdravili se s domaćicom, Mirjanom. Seli smo u udoban klimatizovani dnevni boravak. „Sad će Stefan da siđe, tušira se, malopre je došao s plaže“, rekla je Mirjana. Na stepenicama iz potkrovlja se pojavio mladić iz autobusa, a ja sam pomislila „ovo se ne dešava“!

Visok, mišićav u šorcu i majici, raskezio se kad mi je pružio ruku da se upoznamo. U glavi mi je bio njegov crveni napeti glavić, a pička mi je ovlažila.

Prešli smo u trpezariju i jeli ćaskajući o ko zna čemu. U glavi mi je tutnjalo, nisam smela da pogledam ni tatu ni sina. Jedva sam čekala da se sve ovo završi.

Posle večere smo još malo sedeli u dnevnom boravku uz lagano vino. Stefan se pozdravio i otišao da se nađe s nekim društvom. Suzana je provalila koliko sam napeta i rekla je da bi trebalo da krenemo, njena gošća je umorna od puta. Smestili su me u malu sobu pored dnevnog boravka, u potkrovlju je bila njihova ogromna spavaća soba.

Legla sam umorna, a u glavi su mi se ređale slike iz busa i slike Mićinog ogromnog kurca, zbog koga sam i bila s njim. Zaspala sam napaljena i mokra.

Sutradan me je Suzana probudila, pili smo kafu na terasi. Rekli su da moraju da idu u nabavku, pozvali su komšije na roštilj. Ponudila sam se da pomognem, a oni su rekli da ja treba da se brčkam u bazenu i uživam u slobodnim danima.

Obukla sam bikini i ušla u bazen. Plutala sam zatvorenih očiju kad sam čula glas iznad glave „Nisi u haljini?“ Otvorila sam oči, a na ivici je stajao Stefan samo u šortsu. Mišićavo telo mu se presijavalo na suncu, a na uskom pamučnom šortsu mu se ocrtavala velika napeta kita.

Nisam stigla ništa da kažem kad je skočio u bazen i doplivao do mene. Podigao mi je noge i stavio oko svog struka. „Nisi normalan, videće nas neko“, rekla sam. Nasmejao se i pogledao prema tujama koje su gusto okruživale dvorište. „Mladen me je pozvao da se osvežim u bazenu“, rekao je i povukao mi gaćice bikinija u stranu.

Spustio je šorc i lagano počeo da gura već stvrdnuti kurac u mene. Moja napaljena pička ga je lako primila. Stegla sam ga nogama oko struka i opružila se. Držao me je za guzu i nabijao kurac u mene lagano, dok sam plutala gornjim delom tela na površini.

Bradavice su napinjale gornji deo bikinija. Mešala sam kukovima doj je moja napaljena pička stiskala njegov ogroman kurac. Privukao me uz sebe, zagrlila sam ga i sad me je tucao brže. Cvilela sam tiho dok mi se pička grčila u orgazmu.

Čuo se zvuk kola i ja sam uspaničeno izletela iz bazena. Bacila sam se na ležaljku malo pre nego što je Suzana provirila kroz vrata dnevnog boravka i veselo doviknula da su stigli. Brzo sam namestila gaćice i ušla u kuću da se obučem i da joj pomognem. Stefan je nastavio da pliva.

Pripremile smo meso i iznele napolje dok je Mladen raspaljivao roštilj. Stefan je izašao iz bazena da mu pomogne, sa šortsa mu se cedila voda, a moja pička se zgrčila opet. Vratile smo se da pripremimo salate, pa smo kad smo završile izašle napolje s hladnim pivom u rukama. Dale smo njima po jedno, a mi smo sele na terasu i posmatrale ih. „Kako je zgodan ovaj mali, da sam mlađa otkinula bih ga. Vidi samo kolika mu je budža u gaćama!“, rekla je Suzana, a ja sam se nasmejala setivši se njegovog velikog kurca u meni pre samo pola sata.

Kad su završili Stefan je otišao da pozove roditelje i da se obuče. Mi smo postavile sto na terasi. Jeli smo i smejali se, Mića je već počeo da mi upućuje pohotne poglede lagano pripit. Ušla sam u kuću da donesem još piva, a on je ušao za mnom da mi kao pomogne. U kuhinji me je s leđa uhvatio za sise i počeo da ih gnječi i stiska bradavice preko majice govoreći da bi mogli da obnovimo druženje.

Okrenula sam se, liznula mu usne ovlaš i prešla rukom preko ispupčenja na pantalonama pomislivši kako imaju isti kurac. „Greje nam se pivo“, rekla sam i izašla napolje. Pička mi je pulsirala.

Sedeli smo celo popodne napolju, ćaskali i smejali se. Stefan je u jednom momentu ustao i pozdravio se rekavši da ga čeka društvo u gradu. Mladen je predložio da odemo i mi do grada i jezera da ja vidim. Spremili smo se i krenuli. Obukla sam crnu mini haljinu na bretele i baletanke. Ispod sam imala samo tange.

Šetali smo duž jezera, pa seli u neki kafić da popijemo piće. Mira nas je zamolila da u povratku pokupimo Stefana. Seo je pozadi pored mene. Spustio mi je ruku na butinu i skliznuo uz nju do ruba haljine. Zavukao je i milovao mi pičku preko gaćica. Pogledala sam u retrovizor, ali Mladen je gledao ispred sebe u put.

Raširila sam noge i Stefan je uvukao jedan prst pored ruba gaćica i počeo da mi trlja klitoris lagano. Pička mi je obilno ovlažila, a ukrućene bradavice napele haljinu.

Vikend-naselje nije bilo daleko i brzo smo stigli. Izašli smo iz kola, a ja sam bila napaljena neviđeno. Rekla sam da mi se jako spava i otišla u sobu. Odmah sam spustila gaćice i trljala mokru pičku brzo i snažno.

Svršila sam nekoliko puta prskajući po podu. Obrisala sam sve i legla da spavam s još uvek mokrom pičkom. Sanjala sam kako me jebu obojica i probudila se mokra i napaljena.

Ujutru smo opet pili kafu na terasi kad je došao Mića da mi ponudi vožnju do Beograda, kad već vozi sina. E to će stvarno biti zanimljivo – pomislila sam.

Nismo morali rano da krenemo, pa sam otišla u kupatilo da se istuširam, pripremila sam guzu i obrijala pičku za svaki slučaj. Obukla sam kupaći kostim i brčkala se sa Suzanom celo pre podne u bazenu. Posle ručka sam se spakovala, pozdravila s mojim domaćinima i ušla u Mićin džip. Na sebi sam imala šorts od teksasa i majicu na bretele. Nisam obukla veš.

Kad smo se udaljili od grada, Mića je spustio ruku na moju butinu i počeo da je miluje. „Šta to radiš? Sin ti je u kolima“, rekla sam. On se glasno zasmejao i rekao „Sin zna da mu je tata švalerčina i zna da sam te jebao!“ Podigao je ruku i stegao mi pičku preko šorca. Sad se Stefan glasno smejao i rekao „Ali tata ne zna da sam te i ja jebao“. Pružio ruke preko mog naslona i zavukao mi ih u majicu milujući mi sise. Bradavice su se stvrdle, a pička je natapala šorts. „Vidi ti malog“, kroz smeh je govorio Mića „sav je na tatu, a ima i dobar ukus za pičke!“

Raskopčao mi je šorts i rekao: „A ni ti nisi baš stidljiva“, kad je video moj goli brežuljak. Zavukao je ruku i masirao mi mokru pičku prstima. Stefan je sad stiskao i uvrtao moje ukrućene bradavice. Uzdahnula sam napaljena i raširila noge nabijajući se na Mićine prste.

On je skrenuo s glavnog puta na neki sporedni i vozio neko vreme kroz pusta polja. Kad se dovoljno odmakao od glavnog puta, skrenuo je na neku livadu, stao i ugasio motor. Izašli su obojica i izvukli mene napolje.

Mića se naslonio na haubu i spustio pantalone i gaće. Debeli mesnati kurac mu je visio iz čupavog žbuna gustih crnih dlaka. Sagla sam se ispred njega, rukom povukla kožicu i obuhvatila mu usnama veliki glavić. Drkala sam ga i sisala mu glavić, odmah se ukrutio. „Mmmmmm, zaboravio sam koliko si dobra“, stenjao je.

Stefan mi je prišao s leđa, spustio šorts i raširio noge. Osetila sam njegov jezik na klitorisu i zastenjala. Lizao mi je pičku i gurao jezik u nju, niz butinu mi je skliznula kapljica iz pičke koja je vrelo pulsirala napaljena.

Izmakao se i polako počeo da gura svoj ogroman tvrdi kurac u nju. Gurnuo ga je do kraja a ja sam počela da mešam trljajući klitoris o njegova glatka jaja. Za razliku od oca, bio je uredno izdepiliran. Lagano ga je izvukao skoro do kraja pa ga snažno zario celog. Cimnula sam se unapred i natakla se ustima na Mićin kurac skoro do kraja.

Sad me je već žestoko jebao, a ja sam žestoko gutala Mićin kurac. Sise su mi ispale iz majice i poskakivale napred-nazad.

Podigao mi je jednu nogu u stranu i sad je ulazio ceo. Pička mi se grčila oko njegovog debelog kurca a jaja su me udarala po klitorisu. Zacvilela sam svršavajući dok su mi se noge tresle.

Stefan je izvukao kurac a za njim je pojurio potok niz moje noge. Mića me je podigao i obavio mi noge oko svog struka. Držao me je za guzu i natakao na svoj tvrdi izbalavljeni kurac. Podizao me i spuštao a njegove guste mokre dlake su mi golicale klitoris.

Pička mi je prskala svaki put kad me podigne. Bila sam neviđeno napaljena. Zalivala sam mu jaja svršavajući kao luda.

Stefan me uhvatio za ruke i povukao unazad. Panično sam mu se uhvatila za dupe, zabačena glava mi je visila ispred njegovog debelog nabreklog kurca mokrog od mojih sokova. Uhvatio me za glavu i gurnuo mi ga duboko u usta. Sad su me u istom ritmu jebali zabijajući mi se duboko u pičku i usta.

Grcala sam i balavila gušeći se Stefanovim kurcem, dok mi je iz pičke toliko curilo da mi je natapalo čmar koji se raširio pod udarcima Mićinih nabreklih jaja. Počela sam da gubim vazduh i uspaničeno sam pustila Stefanovo dupe i gurala ga od sebe.

Izvukao je kurac iz mojih usta i podigao me. Uhvatila sam se Mići oko vrata a on je stao, raširio mi guzove i osetila sam Stefanov glavić na ulazu u čmar. Lagano je ulazio podmazan mojom pljuvačkom. Čmar se širio natopljen sokićima iz pičke. Prenapaljena sam sama krenula da se guram na dole i nabijam se.

Kad je ušao do kraja, lagano ga je izvukao do pola a Mića mi je gurnuo kurac u pičku. Počeli su polako da se kreću hvatajući ritam. Ja sam se cimala uspaljeno između njih pa su ubrzali.

Cvilela sam dok su me žestoko jebali u obe rupe, a njihova znojava tela mi se trljala o leđa i sise. Tresao me je žestok orgazam dok su se i pička i čmar grčili na njihovim ogromnim tvrdim kurčevima.

Mića je naglo izleteo i uz urlik mi isprskao pičku vrelom spermom. Stefan me je pomerio do haube da se naslonim i nastavio da mi rastura čmar sve brže.

Raširena pička se grčila vrela i zamazana Mićinom spermom. A onda je on glasno zastenjao i zabio kurac do kraja, cimao se puneći mi guzu.

Kad ga je izvukao, procurila je sperma iz nje slivajući se niz pičku. Sperme tate i sina su se pomešale i kapljale s moje pičke na zemlju.

Ostala sam tako ležeći gornjim delom tela na haubi dok nisu noge prestale da mi se tresu.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Autor ovog posta je:

Nimfomanka


Da se život broji orgazmima, zvala bih se Večnost

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x