Čika Josip je pristao da bude moj mentor

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Ako me nećete jebati, ja idem

Kažu ljudi, grize čovjeka savjest ako prevari partnera, prije ili kasnije treba dušu olakšati. Mene ne grize, još više me pali pomisao da podijelim priču.

Počela sam raditi u jednoj maloj firmi, 20-ak zaposlenih. Mlada, neiskusna u poslu, polako dan za danom, učila sam. Mnogo mi je pomagao čika Josip, znanjem, savjetima, smjernicama. Privatno, sa dečkom proslavila 2 lijepe godine, sve pet. Sa mojih 24 sve po planu, posao tu, dečko tu, seks sasvim dobar. Jedini nedostatak je vanila seks, sve je to pet i sve je super, volimo se, ali sve je nekako obično.

Da, ima tu oralnog, običnog, analnog, ali nezačinjeno, ipak ja sam zadovoljna. I tu počinjem da maštam, maštam na početku nevino, a onda sve više i više. Otkrivam neki chat, pomalo se upuštam u seksi razgovore sa tamo nekim nepoznatima, tu je lako kliknuti na x. I otkrivam da me uzbuđuje seks kakav sa dečkom sigurno nikada neću imati. Otkrivam da želim isprobati seks na javnom mjestu, ali to bi se i moglo desiti, ali zatim sve više uviđam da me napali sama pomisao na starijeg muškarca, zrelog, na neke lagane seksi igrice, nije to ništa pretjerano ali svakim danom sve više gorim od želje da isprobam još i još.

Čika Josip je pristao da bude moj mentor

Pričam na chatu sa nekim muškarcem koji mi kaže kako uživa gledati kako drugi jebe njegovu ženu, kaže kad promatra. Pomislio bi čovjek ludo, nemoguće, ali moja pičkica bridi od te pomisli. Samo što ne zamišljam kako me gleda dečko, zamišljam čika Josipa. Zamišljam kako mi kao u poslu daje smjernice, kako zajedno radimo ali mi zavlači ruku među noge i dira mokru pičkicu, kako mi grize bradavice, kako me smješta na njegov stol, širi noge i… ohh ludim.

Zamišljam kako se smješka dok gleda nekog trećeg kako me obrađuje. Na početku taj treći nema lice, ali s vremenom dobija lik njegovog prijatelja, vršnjaka, koji je povremeno dolazio da zajedno idu na ručak. Zamišljam kako nas troje ide na taj ručak, samo što je umjesto juhe na jelovniku moja pica, umjesto glavnog jela moje dupe, umjesto pića njihov kurac u mojim ustima.

Ludim, zaista ludim. Dok mi drhte ruke od uzbuđenja i bojazni, srce lupa 300 na sat, pičkica bridi od želje ali i straha od odbijanja, iskoristim priliku i naslonim se na njega na poslu, očešem se grudima. Gorim. Ništa.

Analiziram u glavi; šta sada, nije me odbio, odgurnuo, iako sam ga jasno dodirnula sisama, možda mu je samo neugodno. Ne smijem ništa više taj dan, ne dopuštam sebi luksuz. Šta ako kaže: „mala ti si luda, mala odjebi”, a ja želim da kaže „raširi noge, stiže moj kurac”.

Naredni dani su vječni, planiranje svakog mog poteza traje i traje, planiram sve detalje. Kako ga dodirnuti, kada se sagnuti da mi vidi sise, kada prošetati na štiklama, kada mu staviti ruku na koljeno, kao slučajno. I drhtim i dalje, ali sreća u svemu, ne odbija me.

Odvažim se konačno, razmišljam, šta, supruga mu je prava baba, zar nije unaprijed jasno da neće odbiti malo mladog mesa. Zašto bi? Riskiram sve, posao, ugled mlade perspektivne djevojke, sve, ali ne mogu izdržati.

Konačno samo u njegovom ofisu, odlazim do toaleta, skidam gaćice, u lepršavoj sam suknji do koljena. Vraćam se, radimo mjesečni pregled izvještaja. Odugovlačim, griješim, da ostanemo sami, kraj je radnog vremena a nama treba još samo 5 minuta.

Ostali odlaze, posljednje doviđenja se čuje. Završavamo ukupni izvještaj, odlično, možemo i mi ići. Josip ustaje, ustajem i ja, prilazim mu, licem u lice, gleda me. Progovaram drhtavim glasom: „Imamo još jedan izvještaj”, on zbunjeno pita – koji. Jasno govorim:
– Taj da li ćete me sada i ovdje jebati ili ne. – Ne znam gdje sam pronašla snagu da to izgovorim.

Zbunjen je moj mentor, knedla mu je u grlu. Sjedam na njegov sto, dižem suknju, širim noge. Moja vrela mokra ružičasta pičkica mu se nudi. Čujem samo „Oh”, i vidim ruku koja se pruža.

Čika Josip je pristao da bude moj mentor

Drhtim cijelim tijelom od dodira njegovih prstiju, konačno njegov dodir i moja pičkica. Dira me prstima, prošapće:
– Mokra si. – Ohrabrena, govorim jasnije nego ikada:
– Želim Vaš kurac već godinu, molim vas, hoćete li me jebati. – Moj mentor govori:
– O mala – spušta hlače.

Za čovjeka njegovih godina, nisam očekivala već ukrućen kurac, ali tu je veličanstveno stoji. Skidam košulju, brus, moje sise su kao magnet, bulji u njih, zatim ih napada, miješa, ljubi, grize, osjećam njegov divni kurac u mojoj pohotnoj pičkici, ostvarenje sna.

Čika Josip je pristao da bude moj mentor

Očekujem da će sve trajati najviše 5 minuta, ali varam se, na moju sreću. Josip me jebe, jebe me kao da nije jebao 10 godina, i sada hoće da me rastegne, hoće da mi izjebe utrobu, da mi razvali pičkicu, a jebe me nježno polako, pa grubo, divlje, pa nježno…

Okreće me, prebacuje preko stola, prstima mi dira guzu, gura mi prst u guzu, ječim. Pita me volim li u guzu, kažem:
– Radi mi sve što želiš…

Nastavlja mi širiti guzu, ali kad mi je zabio kurac vrištim. Josip me jebe, i jebe, mijenja rupe, sad je u pici, sad je u guzi, sise mi mazi, pa gnjavi, lupa po dupetu, grebe, nježno gura prste u pičku pa meni u usta, kaže:
– Probaj kako si odlična.

Zaista, pica mi je odlična, nikada prije nisam ni probala.

Iznemogla sam kada ga vadi, moj mentor me okreće i svršava mi po licu, ustima i bradi. Smijemo se kao ludi. Priznaje mi da me je zamišljao, ali nije mogao ni pretpostaviti da će me ikada uhvatiti za sisu, a ne jebati.

I tu počinje naša priča, o istraživanju seksa, o užitku za oboje, ali to ću vam pričati drugom prilikom. Dovoljno je reći da mi je ostvario sve želje, a i ja njegove.

Čika Josip je pristao da bude moj mentor

Ovo je moj drugi dio priče, jer nisam bila u prilici odjednom napisati sve. Možda bude i treći, pa se sve može sastaviti u jednu priču.

Poslije prvog seksa sa Josipom, oboje smo otišli zadovoljni doma, a ja sam jedva čekala novi radni dan, da ga opet vidim. To veče me dečko zvao van, ali bila sam umorna, od posla. Cimerka sa kojom sam dijelila stan, naravno, nije primijetila ništa.

Spavala sam tako slatko, i pola noći sanjala Josipa, ujutru mi je pičkica bila potpuno mokra, a ja sam bila željna. Spremila sam se pomno za posao, kao nikada prije, olovka-suknja tačno je pokrivala koljena, uska pripijena, košulja bijela, bijeli čipkani brus koji se mogao primijetiti ako malo bolje gledaš.

Gaćice sam preskočila, noge ljetno gole, visoke štikle, puštena kosa, parfem. Jutro je bilo nepodnošljivo, iako smo se vidjeli u prolazu, nisam imala prilike ni razgovarati sa Josipom, a on se ponašao kao da je sve kao prije, nije se potrudio da budemo nasamo. Postala sam nervozna. U 1 me pitao da li sam za ručak, pomislila sam na njegov kurac u ustima i rekla da.

Ručak je bio radni ručak u njegovom ofisu, sa još 5 drugih kolega. Opuštena radna atmosfera. Svi su se razišli, pa sam pošla i ja. Zadržao me. Rekao je kako je mislio na mene.
– I ja sam na tebe – odgovorim. Nažalost danas, a ni sutra moj mentor neće moći odvojiti vrijeme za mene poslije posla, ipak on je obiteljski čovjek.

Osjećala sam se razočarano. Pozvao me da oko 3 dođem kod njega, kaže, da porazgovaramo. Nadala sam se da će to biti nekako udešeno da probam njegov kurac ponovo, ali čak je ostavio otvorena vrata kada sam došla. Počeli smo o poslu, a onda je tiho pitao da mu kažem o čemu to još maštam. Gledala sam ga, a on je ponovio:
– Hajde mala, reci. Znaš, mislio sam kada si došla da si obična prosječna djevojka, znam da imaš dečka, lijepa si, zgodna, pametna, ali nikada nisi nikome dala povoda da pomisli kako te može povaliti. Ono sinoć me jako iznenadilo, pozitivno. Znao sam da si dobar pičić, ali nisam znao da si tako dobar pičić. Mala ti je bombonica.

Čika Josip je pristao da bude moj mentor

Gorila sam od njegovih riječi, poželjela sam da mu ispričam sve, sve moje snove, sva maštanja, i kada sam rekla da ne maštam ništa neobično, a on se nasmiješio, barijere su nestale.

Postali smo dvije odrasle osobe koje slobodno mogu reći sve…

On je takav bio i prije, ali ja sam prešla granicu zauvijek. Rekla sam kako maštam da me sada pojebe na stolu, da mi zavrati suknju i vidi kako nemam gaćice, a imam mokru pičkicu. Prvi put sam jasno govorila riječi „pičkica”, „pojebati”, „kurac” naglas, i tako je dobro zvučalo. Osim noć prije kada sam ga pitala da li će me pojebati, nikada se nisam usudila pričati prljavo, i uvijek sam koristila neke nadimke, nježno, čedno. Tim putem se više nisam mogla vratiti. Rekao je da jedva čeka da mu pokažem kako pušim, a meni su se usta napunila slinom, otvorila sam usne željno ga gledajući.

– Ništa od toga danas mala, ali siguran sam da ćeš se snaći danas. – Pitala sam kako misli da ću se snaći. – Pa imaš dečka, malo da ugasi vatru. – Na njega nisam ni pomislila, vanila me nije zanimala. Rekla sam:
– Mislim da ću preskočiti. – Gledao me je znatiželjno. Dodala sam: – Pa nije to to, mislim da mu večeras jedino mogu raskinuti, jer više nije fer, a i to ne znam kako ću.
– Gle’ mala, radi kako misliš da trebaš, ali lijepo je imati i dečka, ponekad može uletiti, kada tebi to odgovara, ako ništa, prijatelji i obitelj te neće pitati zašto si single, a tebi niko ne brani da uživaš.

Ideja mu je bila zanimljiva, ali opet, vanila, nisam osjetila ni trunčicu uzbuđenja, ni ljubavi, ionako je ta veza bila lijepa ali nedovoljno lijepa. Mislim da ostajem pri svome, samo možda ne večeras, ali raskid ide koji dan.

– Dobro, a osim dečka? – pitao me je moj mentor.
– Osim dečka?, ponovila sam isto sa pitanjem.
– Koga još imaš?
– Vjerovao ili ne – nikoga.
– Mala ti si luda.
– Zašto? Mlada si, zgodna, imaš vrhunski pičić i ti trošiš dane… onako, idi zabavi se, uživaj.

Čika Josip je pristao da bude moj mentor

Da je samo znao koliko sam to isto željela, ali nisam smjela izgovoriti, a ni pomisliti da tako i uradim. Njemu nije smetalo da se jebem sa još nekim, on je to podržavao. Kajala sam se što ga nisam zaskočila ranije.

– Pričaj mi o čemu maštaš. – I pričala sam. Povremeno bi neko naišao, a mi bi pričali o poslu, sasvim običan radni dan. Rekla sam mu da sam maštala o starijim, iskusnim, ali do sinoć probala nisam. Nasmijao se i rekao: – Zar ne – bez starca nema udarca. – Rekla sam:
– Ako je suditi po tebi, nema. – Rekla sam da maštam o vikendu ispunjenom seksom, o prepuštanju na volju, rekao je da to svi maštaju. Spomenula sam uzbuđenje da neko naiđe, da nas neko negdje vidi, to mu se svidjelo. Pitao je da li možda park? Rekla sam: – Park, vlak, hotel, hodnik, WC nekog kluba, uličica, ne mora to biti seks, može pušenje, može diranje prstima.
– Voliš da te neko gleda? – pitao je.
– Da i to bih voljela.
– Neko nepoznat ili i neko poznat?
– Oboje – rekla sam. – Neko poznat me gleda dok me neko drugi jebe, i koji ne zna da smo gledani, neko nepoznat me gleda isto tako, ja znam, ali jebač ne zna. A onda još više me uzbuđuje da nas oboje znamo da nas neko gleda, nepoznat, negdje nas je vidio i posmatra nas, voajer.

Pitao me šta ako drka, rekla sam da i treba da drka. Savršeno bi bilo da mi nekako može krišom prići, dodirnuti, a kao da ja to ne znam, i da on ne zna da je to zapravo sve namještena zamka.

Znala sam da mu se dignuo od naše priče. I ja sam gorila. Rekao je:
– Mala, večeras u grad, pojebi nešto, ne možeš čekati mene dva dana, a ovdje ipak radimo, ne treba miješati posao i zadovoljstvo, ovi beskičmenjaci bi kamenovali i mene i tebe.

Poslušala sam ga, i izašla u grad. Spremna da pokupim bilo kojeg muškarca koji mi se dopadne. Cimerka nije bila za izlazak ali udovoljila mi je. Razmišljala sam o tome šta kao mi se svidi stariji, a njih sam zapravo i tražila, a ona je tu, ali o tome problemu poslije. Nabacivali su nam se tipovi, meni sve nezanimljivo.

Gledala sam ih direktno, analizirajući da li ću ih pojebati ili ne. Možda su zbog toga i prilazili kao nikada ranije. Cimerka je bila oduševljena izlaskom, ali moj pičić je bio suv. Ona je upoznala zanimljivog tipa, plesali su, i već počeli ljubiti. Prišla sam joj i rekla da je ostavljam, njoj je super, a ja idem doma.

Bilo joj je istinski žao, meni ne. Čekala sam gradski bus, neki tipovi su prošli i dobacivali. Premlado, prezeleno, preblago. Iz prikrajka me posmatrao muškarac od nekih 45 godina, pogledala sam ga dva puta, gledao je i on mene. Razmišljala sam da mu priđem i predložim jebačinu na brzaka, da ispunim želju, poslušam savjet i udovoljim pičkici, ali trebalo mi je još malo hrabrosti. Iako je bio dovoljno stariji, pičkica mi nije gorila na njega. Ipak odvažila sam se i zakoračila prema njemu.

U tome je pored mene zastao taxi, spustio prozor i dobacio:
– Mače, treba li vožnja? – Pogledala sam ga. Sirovina. Godina 50-ak, prosijed, bucko, sunčane naočare na kosi, u pola noći, fakerski šmek. On je mogao pojebati samo svoju ženu i nikoga više. Ne znam zašto, ali to me žestoko napalilo, osjetila sam kako mi pičić gori.

Bez pogovora sam ušla u taxi…

– Mače, al’ si dobra – progovorio je – dokle idemo? – Pokušavao je tako godinama da se nabaci nekoj djevojci, vidjelo se, nikada nije uspjelo. Kurac mu nikad nije probao nešto vrhunsko, tako sam mislila. Čula sam sebe kako govorim:
– Prvo na neko jebalište@, da ti unaprijed platim, a onda doma. – Bio je ubacio u treću brzinu, i sada je ostao zbunjen. – Šta, nikada ti pička nije odmah ponudila? – Gledao me sa pitanjem u očima jesam li ozbiljna ili je ovo neka šala.

Rekla sam:
– Gle’ macane, meni treba vožnja, a tebi neće škoditi malo pičke, slažeš li se, jer ako se ne slažeš stani da izađem. – Nije odgovorio. Rekla sam: – Hajde macane vozi nas do iza hotela M, tamo ima mraka.

Bilo je blizu, i bilo je poznato kao jebalište za studente i sve koji su imali auto. Rekla sam mu:
– Osim ako nemaš drugi prijedlog, znaš voljela bih da mi ga doggy, onako preko haube. Rekao je:
– Mače, ti si svjetska. – Rekla sam mu:
– Misliš ja sam svjetska pička, je li? – Rekao je:
– Jesi, svjetska si pička.
– Gle’, pokazala bih ti je odmah, ali voziš, da ne napraviš saobraćajku.

Podigla sam suknju prema gore, sijevnule su butine, vozio je, prebacio brzinu, a onda divljački ruku gurnuo između mojih nogu, hvatajući pičku.

Skrenuo je, opet sirovo zario ruku među noge. Mislila sam na Josipa, bio je u pravu, šteta je ne koristiti pičku dok je mlada. Skrenuo je opet, više nisam prepoznavala dio, ali svjetla su nestajala, poneka kuća. Bilo me je briga i gdje me vozi, željela sam mu pokazati pičku, željela sam da je sirovo rasturi. I već sam mislila kako ću sve ovo prepričati Josipu i kako će mu se dići.

Parkirao je u potpunom mraku, bili smo izašli iz grada, nigdje nije bilo ničega. Zažvalio me. Tako grozno, prevlažno, gurajući jezičinu u moja usta. Bilo je tako dobro, tako životinjski. Ne mareći za neke moje osjećaje ili slično nasrnuo je na mene. To se i traži – mislila sam.

– Idemo van – rekla sam. Izašli smo iz auta, krenuo je prema meni… Jednim potezom sam skinula haljinu preko glave, i već osjetila njegove ruke kako su mi ščepale sise. – Jebi me žestoko – rekla sam.

Skinuo je hlače, prije nego sam mu i vidjela kurac okrenula sam leđa, naslonila se na haubu zagrijenu radom motora, a on mi je divlje raširio još noge i gurnuo ga. Preplavila me bol, slatka bol, koja je odmah nestala. Vrištala sam, više od uzbuđenja nego što je bilo dobro.

Čika Josip je pristao da bude moj mentor

– Jebi me – on bi ga gurnuo najjače – tooo karaj me – on bi jače – izjebi me, rasturi me.

Izludila sam ga, ali nije svršavao, jebao me žestoko, pičkica mi je gorila, bridila, niz butine mi je curila vlažnost.

Uzeo me za bokove i nabijao, rekla sam:
– Nisi nikada jebao ovakvu pičku, je li tako? – nije odgovarao, samo me je jebao. – Izjebi mladu pičku, hoćeš li?

Jebao je, „karaj karaj tako”, karao je, „razvali je”, nastavljao je. Mislila sam na Josipa i kako će reagovati kada čuje, znala sam da će se smješkati i odobriti.

– Svrši u mene – rekla sam. I jeste.

Kurac mu je splasnuo, on jedva disao. Rekla sam:
– Vrhunska jebačina.

Vratili smo se u auto, dao mi je vizitku, i rekao:
– Kad ti treba vožnja, znaš čija te kurčina može vrhunski izjebati. – Vratio me je kući, rekla sam:
– Zvaću macane, dobro voziš, a kuronja ti je šiljat i mesnat, moj si tip. – Nasmijao se.

Ušla sam u stan i pravac pod tuš. Cimerka se nije bila vratila. Zaspala sam misleći na Josipa. I naravno, sljedeći dio priče stiže narednih dana.

Nastavak: Čika Josip bi bio ponosan na mene

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x