Božić u toplom domu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Sve je bilo kao iz sna; ja i moja ljubav smo bili doma. Vani je padao snijeg, a ja i on doma u toplomu.

On je sjedio na kauču i gledao televiziju dok sam ja prala suđe u kuhinju poslije večere. Razmišljala sam što da mu kupim za Božić, on je rekao da ništa ne želi, ali moram mu nešto kupiti. Onda sam se sjetila kako mu treba nova pidžama i parfem. Parfem, jer volim mirisati ga… mmm.

Sjela sam na kauč. Te večeri on je pitao što ja želim za Božić a ja sam mu rekla da samo želim njega i ništa više. Nasmijao se i rekao: „Ozbiljno te pitam draga”. „Pa kažem ti; tebe golog u krevetu ili pod borom.” „Dobro, vidjet ćemo šta se da napraviti pod tim pitanjem, ljubavi moja”. „Marko, sad mi se tako vodi ljubav, a tebi?” „I meni jako isto.” „Idemo onda u krevet”, kažem ja.

Ne znam šta mi je, ali bila sam jako napaljena kao i on. Ljubili smo se na krevetu i polako smo skidali sve sa sebe dok nismo bili goli.

On mi je mazio moju pičkicu, prstom je kružio po mom klitiću dok sam ja njegov kurac drkala. Ležala sam na krevetu i raširila sam mu noge dok je on svoj jezik gurao u moju pičkicu a jedan prst mi je stavio u guzu. Stenjala sam.

Gledala sam u njegov kurac koji je stajao. Podignuo je svoju glavu i jebao me je u guzu i pičkicu. Dva prsta u mojoj pičkici a jedan u guzi, bila sam ispunjena. Skoro sam svršila ali on je sve prste izvadio.

Dok sam tako ležala on je došao malo gore sa svojim kurcem do mojih usta. Otvorila sam usta a njegov kurac je bio u mojim ustima. Jebao me je kurcem u usta dok su njegova jaja skakala, osjetila sam ih jako dobro na mojoj bradi.

Gledala sam ga u oči. Izvadio ga je van iz mojih usta a ja sam mu rekla: „Molim te jebi me”. „Hoću ljubavi. Naguzi mi se”, kaže mi on. Pljesnuo me je po guzi a onda ga je stavio u moju pičkicu jebao me je polako a onda sve brže.

Dok me je jebao ja sam mojim prstima kružila po mom klirotisu i stenjala. Prebacio je svoj kurac u drugu rupicu u moju guzu. Znala sam što sada slijedi – svršit će u moju guzu.

Jebao me je u guzu polako pa sve brže. Sada me žestoko jebe. Hvatala sam se za plahte jako. Svršio je, osjetila sam njegovu toplu spermu u guzi. Njegova sperma je curila niz mojih nogu. Predobro je bilo.

Moji sokovi su se cjedili iz moje pičkice. Lizao ih je. A i ja sam njegov kurac lizala jer svaka kap njegove sperme… meni je to mmmm.

Otišli smo pod tuš i nakon toga legli u krevet. Zaspali smo oboje. Probudila sam se a on je spavao. Voljela sam gledati ga kako spava. Spavao je kao beba. Pustit ću ga da spava. Tiho sam se digla da me ne čuje i otišla laganim koracima u kuhinju. Kuhala sam kavu. U međuvremenu on je došao sav pospan i rekao kako mora ići u grad. „’Di ideš ljubavi?” „Imam dogovor sa prijateljem.”

Bio mi je malo čudan, nije mi ništa rekao da ima dogovor nego to sad odjednom mi kaže. Pili smo kavu i pričali. „Ja isto moram nešto u grad”, kažem mu, „ali ići ću popodne” (to je da se ne sretnemo u gradu jer kupujem Božićni poklon mu). „Za samo dva dana je Božić, ljubavi.” „Da draga”, digne se i poljubi me. „Idem se obuć a onda u grad. Šta ćeš ti raditi?” „Kuhat ću i pospremat po doma.” „Dobro, nemoj se previše umoriti mi.” Nasmijem se a on ode kao raketa. Brzo se je obukao i otišao.

Kada sam skuhala ručak otišla sam u sobu napraviti krevet i slagala sam robu. Kada sam sve napravila nisam znala šta bih sama sa sobom. Dugo ga nije nešto bilo, tko zna što su se on i njegov prijatelj zapričali.

Brisala sam prašinu a onda sjela i čitala novine. Užas, neću više čitati ovu politiku, nervira me. Nakon nekog vremena on je došao doma sav uspuhan. Ja sam ga poljubila i pitala šta mu je? „Ma ništa, trčao sam.” „Aha.” Nisam znala zašto je trčao ali dobro. Ručali smo skupa a onda sam se ja spremila i otišla u grad. Kupila sam mu lijepu pidžamu, plavu toplu, i jedan parfem. Mmmm… koji miris… valjda će se i njemu sviđati. Jako volim mirisati muškarce.

Zvonio mi je mobitel – to je on. „Halo!” „Hej ljubavi, imaš ključ od stana sa sobom?” „Yes, zašto?” „Moram ići van, zato pitam.” „Aha, dobro odi.” „Vidimo se mačkice moja.” „Vidimo se tigriću :)” Hehe, to me je uvijek nasmijavalo. Ali zašto ide stalno van, to nisam znala, nije mi uopće na njega sličilo, samo se nadam da me ne vara već da ima neki dobar razlog za to.

Došla sam doma i sakrila poklon. Navečer smo večerali on je nešto bio odsutan ta dva dana i stalno je išao van. Nakon dva dana došao je taj dan. Dok je još spavao moj omotan poklon sam stavila pod bor. Tiho sam legla u krevet pored njega i zaspala.

Budila sam se i vidjela da njega nema u krevetu već mi je samo napisao neku poruku na papiriću. „Draga, slijedi strelice na podu koje vidiš.” Digla sam se i počela pratiti strelice. Laganim koracima sam hodala i došla do jedne velike kutije. Otvorila sam kutiju i pronašla poruku. „Draga obuci ovo haljinu i slijedi dalje strelice.”

Obukla sam bijelu kratku haljinu i hodala naprijed. Sada je bila jedna manja kutijica na podu, otvorila sam ju. U toj manjoj kutijici je bio prsten a na papiriću je pisalo: „Želiš li se udati za mene!?” Zastala sam i nisam mogla vjerovati. Gledala sam u prsten i od sreće sam počela plakati a onda sam viknula: „Daa! Želim, ljubavi.” „Ljubavi digni se”, kaže mi on. Držala sam prsten u ruci i okrenula sam se. „Red je da ti ga ja stavim”, stavljao mi ga je na prst. Bio je predivan prst. „A ‘di je tvoj?”, pitam ga ja. „Evo tu mi je u džepu”, dao mi je prsten i ja sam mu ga stavila na prst. Ljubili smo se na hodniku a onda otišli jesti.

U kuhinji smo jeli i pričali. „Ljubavi hvala ti, jako sam sretna, zbog svega.” „Ne bi bilo toga da mi nije pomogla tvoja prijateljica, jer znaš i sama da ja neznam oko svega toga.” „Aha, znam. Pozvat ćemo je na večeru ovih dana da joj zahvalimo oboje. Ti se sviđa sve što sam ti kupila?” „Da, ima da mi bude toplo u ovoj pidžami ali ne treba mi, mene ljubav grije, znaš.” „Aha, znam.” Neko vrijeme smo tako pričali a onda otišli u krevet di smo vodili ljubav.

Došli smo do kreveta. Ljubio je moje usne a jedna ruka mu je bila dole na mojoj pičkici. Mazio ju je. Srušio me je na krevet i stavio glavu ispod moje haljine.

Odmaknuo je moje gaćice i počeo je lizati moju pičkicu. Nije bilo dobro tako, skinuli smo se oboje goli. Sada sam ja bila gore sa pičkicom dok je on moju pičkicu lizao. A ja sam bila dole di sam mu drkala kurac i stavila ga u usta.

Stiskala sam mu jaja. Bila sam jako mokra a njegov kurac tvrd. Ja i on smo voljeli imati seks na raznim mjestima pa tako da smo danas odlučili da će me jebati u kuhinji i kupaonici.

Svoj jezik je gurao u moju pičkicu a jedan prst mu je bio u mojoj guzi. Stavila sam ga čim dublje u usta i tako ostala neko vrijeme. „Stani ljubavi, svršit ću tako.” Izvadila sam ga van iz usta a onda smo se oboje digli. Nataknuo me je lagano na svoj kurac i nosio do kupaonice.

Imali smo jedan čupavi tepih na podu. Polegao me je na njega. Moje noge su bile na njegovom ramenu. Gledala sam ga u oči dok me lagano jebao. Ubrzavao je ritam. Jebao me je se jače i jače. Stenjala sam.

Podigao me je gore i naslonio nas na zid. Tako me je jebao. Bila sam sva mokra i znojna. Jebao me je tako neko vrijeme dok smo se ljubili strastveno.

Nosio me je do kuhinje i spustio blizu sudopera. Bila sam na rubu, a on me je jebao. Žestoko me je jebao. „Ah… ah…”, tako smo sada već oboje govorili.

Stao je i izvadio ga van. Spustio me je dole a ja sam kleknula na pod.

Njegov kurac sam drkala. Otvorila sam usta i isplazila jezik. Odjednom počeli su mlazovi sperme, sperma je bila na mom licu ali i u mojim ustima. Sperma je tako fina i topla, mmmm…

Lizala sam svaku kap sa njegov kurca dok nije bio čist.

Uzeo je moj vibrator i njime me jebao sve dok mu nisam svršila na jezik. Nema ništa ljepšeg od seksa i to jutarnjeg.

Često smo se seksali, voljeli smo to jako oboje. Božić je ljepši kada je on tu i kada se seksamo 🙂 I još me zaprosio. Jako sam sretna i radujem se svakom našemu danu, seksu i nadamo se da ćemo imati djece te da ćemo biti dobri roditelji. Sada smo oboje zadovoljeni i u kuhinji smo pričali oko datuma vjenčana te jeli fine kolače.

P. S. Pa lijepo je kad muškarac za poklon dobije i pidžamu ako mu je prošla u raspadu 🙂 Ljubav je kada vas netko voli i kada bi sve napravio za tu osobu. Lijepo je kad vas netko na Božić pita „želiš li se udati za mene” 🙂

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ćao!
Zovem se Amy Hot
Ja sam TOMIRADI DEVOJKA

Ćao!
Zovem se Amy Hot
Ja sam TOMIRADI DEVOJKA

Autor ovog posta je:

Anina


Pravim po narudžbini erotske i audio priče samo za vas, na bilo koju temu koju smislite, sa imenima i detaljima koje vi hoćete. Takođe se fotkam, snimam, radim hot chat, hotline i web cam. Javite mi se na Discordu.

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x