Šefove seksi poruke

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nije mi se dalo ići na poslovu večeru jer one su prilično dosadne. Samo se priča o poslu, mi moramo drugima nešto ponuditi i nagovoriti ih da pristanu sa nama surađivati i potpisati godišnji ugovor.

I sada dok stojim u svojoj sobi pored ogledala razmišljam da li da stavim plave ili bijele naušnice. Potrubila mi je frendica koja me je čekala u autu, moram se požuriti da dugo ne čeka. Uzela sam torbu i brzo izletila van i trčala sam dole po stepenicama u štiklama. Di mi je bila pamet, mogla sam se razbiti, mogla sam ići sa liftom ali pokvaren je 🙁

Sva uzpuhala došla sam do dna i ušla u auto.

– Hej… Lanice.
– Bok Andreice, šta si se uzpuhala toliko?
– Ma lift je opet pokvaren, trčala sam po stepenicama i to u ovim štiklama.
– Svaka ti čast. Znaš koje budale nam danas dolaze na sastanak? Neki Rusi, valjda ćemo imat sreće sa njima. A da… i šef nam dolazi draga. Jao… – Bit će nam krasno – pomislim u sebi.

Nakon nekog vremena… Ušle smo u jedan restoran. Vidjela sam šefa kako sjedi i pije nešto, valjda vino. Došle smo do stola i on se ustao.

– Moje dame su došle još čekamo dva muškarca. Sjednite.

Zagrizla sam svoju usnicu od nervoze dok je šef zurio u moje noge. To čekanje me najviše ubija uvijek, prilično sad već kasne.

– Idem u WC… – kažem.

Ušla sam unutra u WC i popravljala svoju šminku. Netko je naglo ušao i zaključao vrata od WC-a. Bio je to šef, prepao me je.

– Andreice tako si mi slatka večeras, želim te.
– Šefe jeste vi normalni?
– Pa nisam jer se palim na moju zaposlenicu, priznajem to.

Uhvatio me je za ruku i stavio ju na njegove hlače. Osjetila sam koliko mu je tvrd. Počeo je lizati moje uho, došao je do mojih usana i ljubio me je, moj vrat je ljubio a onda stavio u ruku u moju haljinu ispod mog grudnjaka i počeo dirati moje grudi.

– Šefe, palite me a… – stavio je svoju ruku na moja usta i rekao: – Psstt. Znam da i ti ovo želiš kao i ja.

Bio je upravu. Nisam uspjela završiti svoju rečenicu već sam kleknula na pod a on je izvadio svoj kurac iz hlača. Uzela sam ga u ruku i lagano sam ga drkala. Gledao je u moje lice i uhvatio me za kosu.

Jebao me je sa svojim tvrdim kurcem u usta. A onda je stavio svoj glavić i na moje lice. Mmm… kako dobar osjećaj. Topal glavić uh…

433_1000-2

– Andreice tako te želim sada jebati, moramo se požuriti jer je Lana sama da ne primjeti nešto.
– Znam šefe, napalili ste me sada.

Podigao me je na lavandin, sjela sam. Samo malo je podigao moje noge u zrak, spustio je moje gaćice dole a haljinu podigao. Lizao je moju pičkicu dok je jedan prst stavio u moju guzu. Lizao ju je i jebao me u guzu. Ahh…

Brzo se digao i poljubio me u moja usta.

– Šefe… – htjela sam nešto reći ali on je rekao da neka ništa ne govorim i da nitko ništa neće primjetiti da nas nema. Dok sam tako sjedila on je svoj kurac utaknuo u moju vlažnu pičkicu.

Polako me je jebao. Osjetila sam ga u sebi. Jebao me je jače, brže. Htjela sam stenjati jako ali… Stavio je ruku na moja usta da ne stenjem jer su blizu ljudi.

Jebao me je dugo. Imam osjećaj kao da je sve stalo, samo ja i on. Gledao me je u oči i jebao. Dirao je moje grudi i moje bradavice štipao.

dowaz

Izvadio je svoj kurac van i ljubio me u moja usta i šapnuo mi da će svršiti.

– ‘Di da svršim?
– U moja usta – kažem mu.

Drkao je svoj kurac a njegova topla sperma je bila u mojim ustima. Progutala sam nešto a što nisam mogla pljunula sam u lavandin do mene. Lizala sam njegov kurac cjeli kao sladoled.

tumblr_oah6sk2w3y1ugynnuo5_400
Tako sam sjedila dok je on svoj kurac spremao. Lizao je moju pičkicu sve dok nisam svršila.

– Andreice obuci se sada i izađi par minuta poslije mene. Reći ću Lani da sam pušio od nervoze cigaretu u WC-u a ti reci da si pričala na mobitel i popravljala šminku. Drži fige da nešto ne skuži.

Slatko sam se nasmijala i rekla: – ‘Oću šefe.
– Andreice, očekuj večeras moj SMS.
– Dobro.

Otišao je a ja sam ostala sama u WC-u. Poslušala sam ga i ostala par minuta u WC-u. popravljala sam svoju raščupanu kosu i ruž na svojim usnama. Došla sam, sjela za stol. Lana nije bila sama, imala je Ruse i uspješno bez nas dogovorila sve. Svaka joj čast. U sebi sam mislila: a ja sam se jebala sa šefom u WC-u.

Nešto kasnije… kada sam došla doma, dobila sam SMS od šefa da neka sutra u posljepodnevnim satima dođem u njegov ured. „Obuci nešto seksi. Čekam te. Tvoj xxx”

* * *

tumblr_mgqgodrdhj1rdceqho1_500

Andrea je legla na krevet nakon što je pročitala poruku od šefa. Dok je ležala i mislila o sutrašnjem danu, mobitel joj je zazvonio.

– Hej, Lanice kako si?
– Andrea u kupaonici sam i moram tiho pričati.
– Zašto?
– Poseksala sam se sa Rusom. Da znaš kako samo dobro jebe, mmmm.
– Super draga, jako mi je drago zbog toga.
– Moram ići čeka me u krevetu gol.
– Odi nemoj da čeka.
– Bok!
– Bok!

Baš mi je drago zbog nje, konačno se moja Lanica poseksala. Opet sam dobila poruku od šefa u kojoj je pisalo:„Andreice, nemoj da za nas netko dozna, budi jako diskretna i dođi sutra sa čim manje robe na posao. Čekat ću te u kupaonici gol, samo uđi unutra i zaključaj vrata. Vidimo se. Tvoj šef.” Nasmijala sam se i odgovorila mu na poruku: „Može, šefe. Šta ćemo se opet u kupaonici seksati!?” Odmah sam dobila odgovor: „Strpi se, sve ćeš vidjeti sutra.” Još sam malo bila budna a onda sam zaspala.

Probudila sam se i pila svoju jutarnju kavu. Tuširala sam se i brijala sam svoju pičkicu i noge.

tumblr_o3g9voee6j1vn7lwgo1_500

Otišla sam u sobu i razmišljala sam šta da danas obučem. Sjetila sam se šta mi je šef napisao: „Dođi sa čim manje robe na posao.” Hmmm… znači bez gaćica i grudnjaka. Odlučila sam se za haljinu i sandale.

Netko mi je pozvonio na vrata. Bila je to susjeda, došla me je pitati ako imam jedno jaje. Dala sam joj i otišla je.

Otišla sam u kuhinju i pojela sam malo kruha i neke salame. Malo sam pojela bila sam jako uzbuđena. Nisam mogla više biti doma otišla sam ranije na posao u svoj ured. Kao i svaki dan što idem jer ne znam šta bi radila u stanu, osim čišćenja, ali to radim za vikend.

U svom uredu na stolu me je dočekala poruka od šefa: „Znam da ćeš kao i uvijek doći ranije na posao, pa samo da znaš da jedva čekam da te vidim i poljubim. Tvoj šef.” Malo sam radila a onda je došao taj trenutak kada sam morala otići u ured svog šefa.

Digla sam se sa stolice i izlazila iz svog ureda. Hodala sam i gledala da Lane nema a onda sam se sjetila da ima danas slobodan dan. Šef je sve isplanirao kao i naš današnji seks. Srela sam putem kolegu Marka koji mi se nasmijao i pitao me di idem. – Idem do šefa nešto me je zvao da potpišem neke papire. A ti?
– Evo idem raditi malo pa na marendu.
– Ok, idem da me šef ne čeka.
– Može, odi.
– Vidimo se. Ćao!

Ušla sam i to je to; sada će početi naš seks. U uredu ga nije bilo, brzo sam zaključala vrata i otišla u kupaonu. Na vratima od kupaone je pisalo: „Skini se gola i uđi”. To sam i napravila i ušla.

Gol je bio i ležao je na tepihu. Došla sam pored njega a on mi je rekao: – Dođi i popuši mi ga.

Sjela sam i njegov kurac uzela u ruku. Drkala sam ga lagano dok je on jednom rukom dirao moje grudi i mazio ih.

– Stavi ga u usta Andreice.

Uhvatio me je za kosu i kada sam ga stavila u usta jebao me je njime. Kako dobro to radi.

tumblr_nabqbeqq5r1se6xvlo4_r1_500

Spustio je svoju ruku na moju pičkicu i mazio ju je. Oh… bože, što mi radi. Ja sam njegov kurac drkala. Htjela sam tako da me jebe ali znala sam da neće.

– Andreice digni se sada i otiđi u moj ured i legni na kauč. Čekaj me brzo ću doći.

Legla sam na kauč i čekala ga. Vidjela sam na fotelji da ima kondome i neki povez kao za oči. Nisam znala šta me čeka i ta pomisao me je palila.

Došao je i rekao mi da se okrenem i dobro ga pogledam. Gledala sam ga i vidjela da je stavio kondom na kurac, to sam mu i rekla.

tumblr_lvk88cxqqh1qigu0co1_500

– Bravo dobro si primjetila to, to sam stavio jer ću te danas jebati u guzu. Sigurno si primjetila i kako je tu neki povez kao za oči ali ne, nije, to ću staviti na tvoja usta da ne stenješ. Jer zapamti jedno; u uredu smo i ne bi bilo dobro da nas netko čuje. Šta bi drugi rekli kad bi saznali za nas!?
– Ne znam, šefe.
– Pa… gledali bi te svi čudno i možda bi mislili da si kurva ili ne znam ni ja šta. Uglavnom, idemo na akciju jer mi je za sat i pol sastanak. Imamo pola sata još Andreice.

Stavio je na moja usta povez i nisam mogla ni „a” reći. Jebeno me to palilo, onaj osjećaj kada ne mogu stenjati i kada su svi drugi tu blizu a ja se jebem sa šefom.

Okrenuo me je i ja sam mu se naguzila. Polako ga je stavljao u moj analni otvor. Bio je sve dublje i dublje. Mogla sam osjetiti ga sve jače. Jebao me je polako a onda sve brže i jače. Noktima sam grebala kauč jer nisam mogla stenjati.

Nije baš dobar osjećaj sa kondomom ali svejedno mi je bilo lijepo. Bolje je bez kondoma, onda se osjeća kurac kako treba.

Sve jače me je jebao dok je moju guzu pljesnuo par puta sa rukom. Stao je.

– Andreice kako imaš dobru guzu.

886_1000

– Legni na bok.

Legla sam na bok i vidjela sam kako skida svoj kondom sa kurca. Goli kurac… mmm… Stavio ga je u moju pičkicu i polako me jebao. Jebao me je tako par minuta a onda je rekao da se brzo okrenem.

Nataknuo me je lagano na svoj kurac i tako me nosio na stol. Stol je bio prazan, nije bilo papira. Znači, imao je plan kako da me jebe.

Polako me spustio na stol i ljubio me je, tražio je moj jezik. Tako smo bili par minuta spojeni a onda me je počeo jebati žestoko da sam ga svojim noktima grebala po leđima. Nisam mu mogla ništa reći ali svršila sam.

tumblr_maondvwktr1rdem5to1_

Pogledao me i nasmijao se: – Andreice, svršila si, osjećam.

Klimnula sam glavom i onda ga je brzo izvadio iz nje. Lizao ju je dugo sve dok nije svaku kap sa nje počistio sa moje pičkice. Stavio je moju ruku na svoj kurac i ja sam mu ga drkala. Spustio me je dole sa stola i rekao mi da kleknem.

– Otvori usta – kaže – i isplazi jezik.

To sam i napravila a onda je svoj kurac stavio u moja usta i ja sam isplazila jezik kao što mi je i rekao. Čekala sam par sekundi a onda me je njegova topla sperma zalila. Bila sam sva od serme: moje lice, jezik i moja usta. Progutala sam malo sperme. Rekao mi je „hvala” a onda je otišao u kupaonu i nakon par minuta došao obučen.

1-32

– Evo ti maramica, obriši se i obuci. Andreice, zapamti jedno: dok me slušaš i budeš samo moja nećeš morati puno raditi i imat ćeš plaću kao i svatko tu. Sve što moraš je da se seksaš sa mnom kad ja želim.
– U redu, – kažem.

Obukla sam se i ja.
– Sjedni malo na stolicu – kaže mi. Morala sam potpisati neke papire.
– To je sve za danas. Sada otiđi jer moram se pripremiti za sastank. Očekuj moj SMS.

Dok sam hodala do mog ureda u glavi mi se zavrtilo, to je zato jer nisam ništa jela. Sva sreća pa kolege Marka nije bilo pa se nisam morala opravdavati mu šta sam dugo radila kod šefa. Otišla sam po torbicu i do kantine, jela sam sendvič i pila sok.

Osjećala sam se jebeno dobro poslije dobrog seksa sa šefom.

– Zzzz… nešto mi je vibriralo u džepu od torbe. Nisam znala šta a onda sam se dosjetila da je to moj mobitel kojeg sam stavila na vibraciju. Poruka od šefa: „Andreice bilo mi je jako lijepo sa tobom. Sigurno si umorna i gladna. ‘Ajde malo radi i otiđi doma. Poslušaj me, molim te.” Odgovorila sam mu: „Znate da ne mogu, moram raditi jer sam doma nervozna i dosadno mi je jako”. Šef: „Znam ali probaj zbog mene i sebe”. Ja: „Pokušati ću”.

U kantini je bilo tiho i mirno. Da pošaljem poruku i mojoj Lanici. Ja: „Jesi živa!!???” „Nisam te čula sto godina. Javi mi se. Pusica”. Spremila sam svoj mobitel u torbu nakon par minuta čekanja Lana se nije oglasila. Otišla sam u svoj ured i malo radila.

Dobila sam SMS od Lane: „Sorry zauzeta sam i danas sam sa Rusom i jebemo se dugo i lijepo mi je sa njime. Sutra se vidimo pa ćeš čuti sve”. Ja: „Uživaj, vidimo se. Pusica. Večer je…”

Lana me zvala, javila sam se. Nazvala me i pričala mi je o njemu i kako joj je bilo.

– Nećeš vjerovati, znaš onu haljinu što sam imala na sebi?
– Da, šta sa njom?
– Budala ju je rastrgao kao i moje hulahopke.

tumblr_ocabxoofku1vdxy3uo1_500

Samo sam se nasmijala i rekla: – Opasan je taj tvoj Rus.
– Bo’me je. Jebao me je bez prestanka pola sata.
– Opa, dobar je.
– Nego šta si ti danas radila Andreice?
– Evo još sam u uredu i radim. Ujutro sam bila doma.
– Još si u uredu? Praši doma kasno je već.
– Znam, ne da mi se ići doma, onaj stan mali me iznervorzira jako.
– Znam ali ne budi luda, radiš do kasno a ista ti je plaća.
– Ma znam… Sorry Lanice, netko mi kuca na vrata, moram prekinuti.
– Okej. Čujemo se draga. Bok!
– Bok! – naglo sam prekinula i digla sam se. Otvorila sam vrata i ugledala Marka.
– Još si tu, nisi išao doma?
– Nisam, nadoknađujem na poslu, fale mi sati.
– Aha… nisam uopće primjetila da je netko još tu osim mene. Zanjela sam se radom.
– Ma sve okej, došao sam te pitati ako imaš maramicu.
– Imam samo malo, – uzela sam iz torbe maramicu i pružila sam mu je. Uzeo ju je i otišao. Ugasila sam kompjuter i pospremila sve stvari u torbu i lagano otišla doma. Javila sam se Marku i rekla da idem te da neka pogasi sva svjetla kad bude odlazio.

Šefa nije bilo više. Nakon nekog vremena došla sam doma i samo sam se bacila na krevet i odmah sam umorna zaspala. Ujutro sam se probudila odmorna i sretna:) Spremna za novi dan. To je ta priča o meni i šefu 🙂

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ćao!
Zovem se Amy Hot
Ja sam TOMIRADI DEVOJKA

Ćao!
Zovem se Amy Hot
Ja sam TOMIRADI DEVOJKA

Autor ovog posta je:

Anina


Pravim po narudžbini erotske i audio priče samo za vas, na bilo koju temu koju smislite, sa imenima i detaljima koje vi hoćete. Takođe se fotkam, snimam, radim hot chat, hotline i web cam. Javite mi se na Discordu.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x