Moj svingerski početak…

Registrovani korisnici ne vide reklame

Marija je jedna zaista izuzetna devojka, zajedno smo već nekih 8 meseci i pored uobičajenih problemčića sve ostalo ide kako treba. Ona je prelepa, ima crnu kratku kosu i malo je niža, ali sa svojih 168 cm ima perfektno izgrađene sve atribute koji pomažu da jedna žena izgleda fenomenalno.

Mala usta sa lepim i seksi usnama, srednje ali prelepe grudi, ravan stomak sa pirsingom u pupku, prelepe noge… A iznad svega dupe za infarkt, okruglo i podignuto… Da se izgubiš gledajući ga…

Marija je takođe veoma inteligentna devojka, sa kojom se moze pričati o bilo čemu, i preko svega toga jako je dobra osoba. Velika je radnica, društvena osoba i uvek je spremna da pomogne svakome, što mi ponekad ide na živce.

l_4eaedc2a8d987b87c74d8ed64ec07a2c

Seks sa njom je perfektan, jebemo se bukvalno svaki dan… I dalje ne živimo zajedno formalno ali ostaje kod mene u stanu veoma često i ima poprilično puno stvari kod mene. I kao što sam rekao, imamo seks u svim delovima stana, svim pozicijama, na ulici, u autu, na plaži… E, kad smo već kod plaže nastaviću sa sledećim događajem…

Imam jednu prijateljicu koja se zove Ana, nekada davno smo imali povremeno seks, ali je to vremenom prestalo jer je ona našla dečka, ja devojku, i na kraju smo ostali samo odlični prijatelji. Uglavnom smo sakrivali naše specijalno poznanstvo od naših partnera ali sve u svemu uvek smo bili u kontaktu. Sa njom sam mogao da pričam zaista o svemu, o mojim željama, o mojim fantazijama i bila mi je kao super prijatelj.

Iako smo ziveli u različitim gradovima nakon što se ona preselila, ostali smo u svakodnevnom kontaktu mejlovima ili na skype-u, msn-u. Ona je devojka koju bi svako poželeo, plavuša, sa vitkim telom, malenim ali prelepim dupetom, i grudima koje su bile zadovoljavajuće veličine, a koje je ona obožavala da pokazuje provokativno se oblačeći…

tumblr_n05sl3xoja1s8j3rqo1_500

Obožavam njene usne, a usne su jedna od stvari koje me najviše pale kod jedne devojke. Uvek mi je govorila da joj se sviđam takav kakav sam, kratko ošišan, nabildovan, sa mojim tetovažama i pravim muškim ponašanjem. Ja moram priznati da mislim da imam pomalo grubijanski izgled i grubijansko ponašanje ali dobro, takav sam kakav sam…

Zadnjih par meseci smo malo aktivnije pričali na msn-u o našim životima, našim fantazijama i naravno seksulanim doživljajima. Ja sam joj rekao da imam tipičnu mušku fantaziju da sa Marijom i još nekom devojkom imam trio. Ana mi je rekla da joj ne pada na pamet, da ima dečka i da ne želi probleme sa njime, i naravno jedan od razloga protiv je bio to što živimo daleko pošto smo u razlicitim gradovima, ona živi u Solunu a ja u Atini.

Vreme je prolazilo i ja sam temu ostavio po strani, ali prošle nedelje smo opet pričali na msn-u, i bilo je jedno vrelo veče, više nego što jedna obična konverzacija moze da ti dâ. I kad smo se opraštali opet sam joj pomenuo istu temu, trio sa njom i Marijom. Ona je i dalje odbijala, i ja sam joj rekao da razdaljina nije problem jer ja i Marija sledeće nedelje idemo za vikend u jedno selo pored Soluna na odmor, sunčanje, plažu, zezanje… (Obožavam da surfujem i iako nisam profesionalac u tome, ipak nisam loš).

large

Ana je ostala bez reči i nije znala šta da odgovori. Objasnio sam joj da njen dečko ne mora da zna, i posle malo razmišljanja ona je opet odbila. Kad sam malo bolje razmislio onda mi se javilo nešto drugačije. Predložio sam joj da se vidimo kao parovi, ja i Marija, i ona i njen dečko. Kao da smo se sreli slučajno, isprovocirati susret i upoznavanje i videti da li je njen dečko zainteresovan za Mariju i Marija za njega, i ako se svide jedno drugome onda ćemo videti za dalje…

Ni ja ni ona u tom slučaju ne bi rekli našim partnerima ništa o toj nameštaljci, i ona je posle malo razmišljanja rekla da će razmisliti pa će mi pisati u mejlu.

Posle dva dana mi je napisala mejl da ne obećava ništa ali da joj pošaljem sms kad smo tamo i najmanje što će uraditi je da dođu na plažu gde smo mi. Nisam znao da li sam želeo ono što sam dogovorio, sa jedne strane želja za seksom sa Anom je bila jaka, ali verovatnoća da napravim jedan trio sa njom i Marijom mi nije bila toliko velika.

Marija i ja smo krenuli na put u petak, malo gužvi na auto-putu ali smo lepo stigli na naše odredište. Smestili smo se u neki mali lep stan koji je imao samo dnevnu sobu (koja je bila i spavaća) i kupatilo i kuhinju. Soba je imala jedan krevet-sofu koja se razvlačila i to je bilo jedino mesto za spavanje.

Palo je veče i mi smo resili da se malo prošetamo seocetom…

– Miris mora je nešto što me uvek napali… – rekla je Marija.
– ‘Ajmo onda gore u stan i otvrimo prozore… – odgovorio sam.
– Odlična ideja…

Posle malo šetnje vratili smo se u stan. Marija je otišla da otvori prozore koji su okrenuti ka moru. Nisam joj dao ni da se okrene, uhvatio sam je od nazad za njene lepe grudi i počeo sam da je ljubim po vratu.

tumblr_o3qcet1fhh1vn7lwgo1_500

Na ulici nije bilo previše ljudi, odlučio sam da nastavim igru tu na prozoru. Spustio sam se niže ljubeći je uz kičmu dok sam joj skidao majicu koju je imala na sebi. Kada sam se spustio do njene guze kita mi je već bila kao kamen.

Spustio sam joj šorts koji je imala na sebi i počeo sam je blago ujedati za guzu ostavljajući tragove gde god sam ujeo, ona je stenjala i čvrsto rukama stezala dasku prozora…

Ulica je i dalje bila prazna i rešio sam da nastavim dalje, pomerio sam njene gaćice u stranu i moj jezik je prelazio preko njene ribice, zaustavljajući se na klitorisu gde sam počeo da osećam njenu vlažnost i njen miris. Polizao sam svu vlažnost da osetim ukus koji sam obožavao i počeo sam da ulazim mojim jezikom dublje i dublje u njenu vlažnu pičkicu.

Kružio sam jezikom dodirujući zidove njene ribe, stiskao sam snažno njene guzove između njenog stenjanja i dahtanja i počeo sam da skidam moje farmerice…

– Bože… Stavi mi ga, molim te…

tumblr_md1c19iwvf1rgh5euo1_

Stao sam iza nje, gurnuo sam je da se presavije ka napred da bi njena prelepa guza ispala više ka meni i nabio sam joj ga jako, bez upozorenja i bez milosti… Ona nije obraćala pažnju jel’ neko prolazi ulicom jer je već uživala maksimalno, tako da je ostalo na meni da bacam poglede ka napolju i budem siguran da nas niko ne gleda.

Moram priznati da bi me tako nešto još više napalilo i sama verovatnoća da nas neko vidi me je dovodila do ivice orgazma…

– Obožavam da te jebem gledajući more – rekao sam.
– Mmmmm… užasno sam napaljena primajući ga ovako, daj mi ga jako – odogovorila je bez daha…

Dok sam joj nabijao od nazad, prstima sam joj trljao klitoris i ona se uvijala i topila od zadovoljstva, takođe sam moje prste prinosio njenim usnama i ona ih je sisala…

Ja sam ih vratio ka njenoj guzi i igrao se pokušavajući da ih ubacim u njeno tesno dupe. Ona je ispustila uzdah u trenutku kad sam jedan uspeo da ubacim, zastenjala i nabila se jače…

Nastavio sam životinjski gurajući mojih 18 cm u njenu vrelu ribicu i jedan prst u njenu tesnu guzu dok nije svršila, veoma veoma glasno.

tumblr_n8jao7vx5x1tob91io4_500

Pokušao sam da joj smanjim krik stavljajući joj ruku na usta. Kad je svršila okrenula se prema meni ljubeći me i odmah se spustila na kolena ispred mene. Počela je da ga usisava kao nenormalna, gladna kurca, kakva je uvek bila.

Nisam čekao dugo, rekao sam joj da svršavam i ona ga je spustila što je dublje mogla u grlo. Uhvatio sam je za potiljak i počeo sam da se izlivam u njena usta…

Kad sam svršio, zavorili smo prozor i posle toga smo imali seks još 2 puta te noći, naravno sa zatvorenim zavesama i prozorom…

tumblr_n25mmxasyd1tv3p8ao1_500

Sledećeg jutra sam poslao poruku Ani da bi mogli da se nađemo na plaži, objasnio sam joj tačno mesto na kome ćemo mi biti i da obuče žuti bikini sa slike koju mi je jednom poslala da bih je video iz daleka. Odgovorila mi je potvrdno, tako da sam počeo da bivam sve nervozniji pitajući se kako će se sve to završiti.

Došli smo na plažu i posle jedno 500 metara koračanja smestili smo se pored jedne stene koja je bila veoma vidljiva, što je i bila lokacija na kojoj će nas Ana lako naći.

Marija se bacila na peškir sunčajući se, a ja sam uzeo dasku i jedro i bacio se na surfing. Posle malo surfovanja sam se vratio da se odmorim i prišao sam Mariji. Ona je bila bez gornjeg dela i u okolini je bilo par surfera koji su blejali i bacali poglede ka Mariji. Malo me je to pecnulo, ali kad sam se ja pojavio više nisu gledali već su nastavili svoje konverzacije.

Ja sam, kao što sam rekao, poprilicno veliki, visok sam 193 cm i trenutno oko 107 kg ali čistih mišića. Mnogo vremena provodim u teretani, 6 dana u nedelji po 2 sata. Nekada sam bio poznat sportista (ne svetski poznat ali kod nas u Srbiji u mom sportu da, veoma poznat) ali sam zbog povrede kičme prestao profesionalno da se bavim sportom.

af401748c51a66a7650ac30221a17877

Surferi su otišli posle par minuta, tako da se moja ljubomora izgubila… Prošlo je sigurno sat vremena od kako smo došli i Ana i njen dečko i dalje nisu bili tu.

– Da li si gladna? – pitao sam Mariju.
– Da jesam, ali seksa – nasmejano je rekla.

Nagnula se ka meni i poljubila me, oborila me je na peškir i počeli smo jedan dug dug poljubac gde su ruke otišle malo predaleko….

– Smiri se, ima previše ljudi – rekao sam.
– Neka gledaju ako hoće.

Ovo me nije iznenadilo, zato što nije bilo prvi put da to radimo na javnom mestu, ja sam odavno shvatio da je Marija poprilično egzibicionista. Nikada nismo pričali o tome, niti mi je pričala svoje fantazije u tom pogledu.

– Šta je, pali te da te tipovi gledaju ili šta?
– Malo.
– Perverznjakušo!
– Znaaam… – rekla je mazno i zagradila telom da niko ne vidi kako me stiska za kitu. Posle još malo našeg vaćarenja čuli smo neke glasove blizu nas i privukli su našu pažnju.

couple-kissing-beach

– Ne znam kakav je tvoj interes da ja surfujem? – govorio je neki muški glas…
– Ne znam, sviđa mi se budalice, pogledaj koliko je surfera, sigurno će ti neko dati tablu.
– Da naravno, zato se surfovanje uči u skoli – opet je ponovio on.
– Ma pusti škole, najbolje se uči u samoj vodi, i u školi misliš da ćeš da surfuješ na pesku ili šta?
– Dobro, kako hoćeš, potroši pare ako želiš.
– Pa ti si ta koja hoće da ja naučim, zašto ti ne naučiš da surfuješ onda? – upitao je tip.
– U redu, pitaću nekog surfera da me nauči – rekao je ženski glas.
– Važi, dok te on uči da surfuješ ja ću njegovoj devojci dati masažu, pa smo kvit – rekao je momak.
– Kakav si pokvarenjak – nasmejala se ona.
– A ti tek – rekao je on, i počeli su da se smeju…

Sve ovo ovo smo slušali dok je Marija i dalje bila na meni i na neki način sam znao da su to bili Ana i njen dečko. Marija je prestala da me ljubi i okrenula se da vidi ko su pošto su bili veoma blizu nas.

1100305055

Uspravio sam se u sedeći položaj i video sam Anu i njenog dečka razmeštajući stvari pored nas. Video sam Anu od nazad dok se saginjala da spusti peškir na pesak, tako da je moj prvi pogled na nju bio njena guza izbačena ka meni. Nisam mogao da vidim njeno lice dok nije stala izmenđu sunca i mene i zaklonila sunce koje mi je tuklo u oči.

Pogledala me i odvajajući pogled se nasmejala jer me je prepoznala. Sa druge strane, njen dečko je imao sjano telo, bio je mišićav iako malo mršaviji nego ja, ali i dalje si mogao sa sigurnošću da znaš da je provodio sate u teretani. Primetio sam da ga Marija promatra, kao da ga je skenirala pogledom.

Marija je progovorila… – Vidi ti možeš da naučiš ovu plavušu da surfuje dok mi njen dečko masira leđa

– Nema problema, dok ona jaše talase, ja ću da jašem nju, jel’ ok?

Marija je počela da se smeje na moju opasku i počela da me golica a ja toliki nisam mogao da se odbranim pa sam počeo da mlatim nogama. Kako su Ana i njen dečko bili vrlo blizu, bacio sam nešto peska i na njih. Kad sam ukapirao brzo sam se izvinio.

– Nije ništa – nasmejala se Ana. – Jako smo blizu vama, pomerićemo se malo dalje.
– Me nemoj da brineš, uživajte… – odgovorila joj je Marija.

Ana je slegnula ramenima dok je njen dečko zaustavio pogled na Mariji koja je bila u toplesu i njene grudi su privlačile pažnju.

47401671

Marija se nasmejala klimnuvši glavom, pozdravljajući Aninog dečka… Situacija je bila veoma napeta, bar sa moje strane. Osećao sam se zbunjeno, napaljeno, delom što vidim Anu posle toliko vremena i delom uznemiren jel sam video da se Mariji sviđa Anin dečko. I ja i Marija smo do sad imali seksi fantazije da je sa nama još jedna devojka, ili da je sa nama još neki dečko i da je jebemo zajedno, ali kako je ovo bilo stvarno a ne fantazija, prouzrokovalo mi je neka nova osećanja koja su bila totalno nepoznata za mene…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x