Jebao sam snajku dok sam joj davao časove vožnje

Registrovani korisnici ne vide reklame

Imao sam snajku koja je bila baš bomba. Lepo građena, osrednje sisice, tanak struk i lepo okruglo dupence. Izrazita crnka, lepa slatka faca, baš je bila milog izgleda. Stalno je nosila tangice ili bokserice i redovno se utezala u helanke ili kratke suknjice. Moj i njen odnos je bio više nego otvoren. Pričali smo uvek o svemu i svačemu. Nije bilo tajni između nas.

Krenuo sam prema gradu kad vidim ispred mene se kreće neko lepo dupence i polako usporim otvorim prozor i kažem:
– Alo ti mala što tako izazovno vrckaš tim dupencetom, treba li ti prevoz?
– Eto vidiš kako mi se hoće, samo mi još kaži da ideš prema gradu.
– Pa vidiš da sam stao, hajde upadaj.
– Samo mi kaži jel’ si stao zato što si video snajku ili zato što si video dupence koje želiš da povezeš i pojebeš?

Ostao sam bez teksta jer se nisam nadao takvom pitanju, ali sam je onako odmerio lepo i naravno našao odgovor.

– Pa sad snajka, kako se uzme, ako bi izuzeli to da si mi snajka sigurno bih te i pojebao.
– Nisam se ničemu drugome od tebe ni nadala – reče mi onako kroz smeh.

Bila je obučena u kratku suknjicu i top majičicu koja joj je baš lepo isticala lepe sisice i njene prelepe bradavice. Pošto je imala čvrste sise većinom nije ni nosila brushalter. Vozili smo se tako, pričali ali je bila malo opuštenija nego inače. Pričali smo o tome kako treba da polaže da se ne bi više zezala sa busom tamo-ovamo. Odjednom iz vedra neba me priupita:


– A mogao bi ti meni malo da daš da ja vozim.
– Mogao bih snajka ali jesi li ikad vozila sama?
– Nisam ali bi mogao ti da mi pokažeš.
– Ma nije problem nego je gužva ovde u saobraćaju.
– Pa možeš i onim zaobilaznim putem što ide preko sela i taman da probam pošto mi ovaj moj nikako ne daje auto.
– Pa ako si baš rešila, hajde.

Zaustavio sam auto i izašao napolje a ona je samo prejahala preko menjača i sela na moje sedište. Polako sam joj objasnio kako treba ali nikako da krene. Uvek joj se auto ugasi. Opet pokuša ali se opet ugasi i definitivno nije joj polazilo za rukom. Rekao sam joj da pređem da ja vozim jer ovako nikako ne ide. Otišao seo, i taman da krene kad će ona opet:

– A mogla bih da probam sad ispred tebe. Mozda će da mi bude lakše. Samo mi ti pusti kvačilo da krene.

– Pa hajde i tako da probamo.

Počela je da se raduje i polako počela da prebacuje nogu preko i sevnuše joj, baš sam lepo video, crne gaćice i prelepa u njima utegnuta ribica. Odmah su mi misli odlutale. Polako jednu pa drugu nogu i za tili čas je bila u mom krilu. Polako sam joj objasnio kako treba i pokrenuo auto. Bila je presrećna. Sedela je u mom krilu ali od truckanja od seoskih puteva je počela da mi nadražuje kitu. Počeo je kurac nevoljno da mi se diže i verujem da je i ona to osetila.

Zazvonio joj je telefon i ja sam se javio pošto je ona vozila. Bio je to njen muž a moj brat. Rekao sam mu da je vozim do grada i tu smo se nešto raspričali a ona je počela lagano da mi mrda dupetom sve više u krilu kako bi osetila kurac lepše.

Sad sam već znao koliko je sati ali sam pričao sa njim i pravio se da ništa ne primećujem. Dok sam ja pričao sa njim ona je lagano upala dupencetom između mojih nogu i suknjica joj se malo zadigla i sada su joj butine skroz bile gole. Pošto je sedela ispred mene nisam mogao baš lepo da ih vidim pa sam se malo naginjao nad nju kako bih joj lepše video gole nogice.

Kad sam završio ona se samo cerekala i pitala jel’ sme malo brže. Kako je brže vozila sve je više po neravnom putu truckala kola i mahinalno sam je uhvatio oko struka i držao ispred sebe.

Ona se samo nasmejala i rekla: „Zete ja kao motor da vozim drži se ti malo bolje”. Ja sam to iskoristio i ruke spustio maltene skroz do suknjice. Malo po malo joj se suknjica zadigla skroz do pojasa i sada sam od pozadi kad se odmaknem od nje video njene tangice. Uvalio sam se u sedište i uživao u njenom tankom struku dok je ona rekla:

– Zete nisko mi je ništa ne vidim sletećemo negde, podigni me u krilo, upala sam ti između nogu.
– Ok snajka samo se malo podigni.

Ona je malo podigla dupence a ja sam skupio noge a ona je sada lagano opet sela direktno na moj kurac. Malo sam spustio svoj naslon sedišta i opet je uhvatio oko struka i sad namerno pritisnuo na svoj kurac i povukao prema sebi. Ništa nije komentarisala. To mi je bio kao znak odobravanja.

Nisam više želeo da me zeza. Prešao sam u napad. Lagano sam ruke zavukao ispod suknjice i podigao je od pozadi. Sada sam lepo video te dve polulopte snajkinog dupeta kako sede u mom krilu. Kako su joj samo stajale te tangice! Ona ništa nije reagovala.

Sada sam je uhvatio rukama za struk ali ispod suknjice za gole bokove i opet navukao na svoj kurac. Ona se samo nagnula napred i još više mi izbacila golo dupe nazad i sad sama pritisnula svoju ribicu na moj kurac.

Bilo je prelepo. Nismo ništa pričali. Rukama sam prešao malo preko butina i pomazio joj unutrašnju stranu butina. Samo je uzdahnula i opet dupetom mrdnula na mom kurcu. Rukom sam razmicao butine i uhvatio je sa prednje strane za pičkicu. Mazio sam joj pičkicu i osećao pod prstima procep u koji su upale tangice. Zeleo sam da je pojebem. Malo sam je gurnuo napred a kroz nogavicu šortsa izvadio kurac i sada je nasadio na goli kurac. Lagano se okrenula i rekla mi:
– Nisi normalan majke mi.
– Zašto jel’ ti ne želiš.
– Želim ga više nego išta na svetu.
– Ti si prva počela, pa ne bi da te razočaram.
– Znala sam da ćeš da prihvatiš igru zato sam i resila da ti dam moju usku ribicu.

Jednomrukom je krenula iza svojih leđa i opipala moj dignuti kurac i rekla:
Kako je velik i tvrd, nisam do sad u sebi imala toliki kurac. Pomeri mi tangice u stranu, želim da ga osetim na ribici.

To sam i uradio i sada je sedela golom pičkicom na mom kurcu. Osećaj je bio neopisiv. Mrdala je levo-desno, gore-dole. Klizila je po mojoj žili. Osećao sam da je sve vlažnija i da sve lepše klizi po kurcu.

Držao sam je oko struka i gurao napred-nazad. Uživali smo oboje. Zavukao sam joj ruke ispod majice i uhvatio za sise. Bile su tako tvrde i baš su mi lepo punile šake. Mesio sam ih a ona je ritmički mrdala na mom kurcu. Imala je baš dosta užitka. Pičkica joj je klizila po mom debelom kurcu, a ja sam joj mesio sisice i uvrtao bradavice dok je ona vozila po prvi put auto i to u mom krilu.

Odjednom je ukočila i skrenula u sporedni put. Skočila je sa mene i htela da pređe na svoje sedište, ali sam je ja zaustavio u tako lepom naguženom položaju. Klečala je nagužena prema svom prozoru tako da joj je dupe bilo okrenuto prema meni.

Kako je suknjica bila kratka, u tom položaju su joj se odmah videle tangice koje su otkrivale pola njene prelepe obrijane pičkice. Rekao sam joj da se ne pomera i odmah sam krenuo na posao.

Prstom sam joj prelazio preko procepa i mazio tu prelepu pičkicu. Bila je sva mokra. Dok sam joj dražio usmine gaćice su joj se skroz uvukle u pičkicu i bile su natopljene picinim sokovima. Pomerio sam ih u stranu i ispred nosa mi je bila najlepša pička na svetu. Mala izbrijana ružičasta snajkina pičkica.

Prešao sam prstom opet preko procepa i počeo polako da guram prstić u nju. Snajka se samo protresla i video sam sa je rešila da bude pojebana. Bila je stvarno uska. Nisam verovao da je imala toliko malu i usku pičkicu kao što je rekla. Gurao sam prst u nju a ona je sve više stenjala i upredala dupetom. Probao sam i drugi prst ali je jedva ušao. Morao sam da je pripremim za moj debeli kurac.

Znao sam da će biti teško uterati ga u ovako nerazrađenu pičkicu. Posle nekog vremena jebanja prstima i uživanja u tom prelepom pogledu rekao sam joj da legne na svoje sedište a ja sam joj došao odmah između nogu i kleknuo na gazište ispred nje. Gledali smo se pravo u oči i ćutali. Niko nije ni reč progovarao. Izgledala je tako nevino i kao da je čekala ovaj trenutak ceo život.

Svukao sam šorts koji mi je pao do kolena i kurac joj je bio takoreći odmah na stomaku. Pogledala ga je i kao da nije mogla da veruje da će da je taj debeli monstrum pojebe baš istog trenutka. Uzeo sam ga u ruku i počeo glavićem da joj mazim usmine i razmičem ih.

Snajka je samo zabacila glavu nazad i počela da oblizuje i gricka usne. Igrao sam se tom uskom pičkicom. Trljao sam je glavićem i palio do besvesti, dok se ona uvijala u struku i nameštala i čekala prvi ubod.

Nisam želeo da je zaboli pa sam je tako dugo dugo palio i mazio joj usmine. Stisnuo sam ga preko pola i počeo polako da pritiskam glavić na tu prelepu usku rupicu a ona je počela polako da se otvara i zidovima svoje pičkice stiska moj glavić.

Bila je preuska. Stisnuo sam još malo jače i glavić je polako nestao u toj ribici. Nisam ga gurao dalje nego sam ga izvadio pa opet gurnuo samo glavić da je malo priviknem na moju debelu kitu. Sada je već bilo lakše i glavić je odmah ušao. Jebao sam je tako glavićem a ona je i dalje grickala usnice.

Umirio sam se i ostavio glavić u toj prelepoj pičkici a rukama sam je uhvatio oko struka i polako nastavio da guram svoj kurac u nju. Snajka je počela da stenje i da se uvija, a ja sam onda počeo da ga vadim i opet guram kako bih joj dao što više uživanja i što više mog debelog kurca. Polako je malo po malo ušao do pola i sada sam je već lagano jebao.

Pogledala me je i kao da je želela i resto kurca u sebi. Podigla je glavu sa sedišta, nalaktila se, gledala me je pravo u oči i prišla mi i gurnula mi je jezik u usta. Bio je to jedan prelep vlažan poljubac. Jezici su nam se isprepletali i osećaj je bio neopisiv. Šapnula mi je:
– Želim te celog u sebi, želim da me popuniš celu.
– Polako snajka, ne želim da te zaboli, želim lagano da te popunim.
– Želim te celog i to odmah.

Uhvatio sam je za dupe sa obe ruke, malo odigao sa sedišta i nasadio na kurac. Ušao joj je odjednom do kraja i osetio sam je celom težinom na svom glaviću. Osećao sam svaki milimetar njene pičkice na svom kurcu. Bila je maksimalno popunjena. Počeo sam da je jebem žešće a ona me je i dalje halapljivo ljubila i grizla moje usnice. Držao sam je rukama za to prelepo dupence i navlačio na kurac celom dužinom. Bila je toliko uska da nisam mogao previše da izdržim. Rekao sam joj:
– Svršiću, ne mogu još dugo, previše me pališ.
– Nema vadi ga, pijem pilule, napuni me celu, želim da mi napuniš pičkicu tvojom toplom spermom.

Počeo sam jače da je pumpam i baš jebem i razvaljujem od kurca. Ona je počela da se upreda i da zabacuje glavu unazad. Znao sam da svršava a i ja sam bio na kraju. Muda su mi bila puna i krenulo je iz mene.

Počeo sam da je punim, obalio sam je na leđa i legao preko nje i počeo divljački da se nabijam u nju. Vadio sam ga do kraja i što sam jače mogao celom dužinom se zakucavao u nju. Ona je maltene vrištala i stenjala i uzdisala. Znao sam da joj je ovo mnogo ali je na drugu stranu i uživala.

Praznio sam muda u svoju prelepu snajkicu. Nikad kraja, nikad do sada nisam duže i lepše svršavao. Kad sam ispraznio i zadnju kap iz svog glavića, podigao sam se malo sa nje i pogledao je onako razjebanu na svom sedištu. Prišao sam joj i počeo da je ljubim dok je kurac još bio u njoj i još pomalo pulsirao. Ljubili smo se tako sve dok nisam osetio da mi je kurac potpuno skuvan u toj pretoploj pičkici.

Uspravio sam se i izvadio kurac a iz nje je krenuo potok sperme. Počela je da se smeje i rekla je:
– Niko me do sad nije ovako napunio, baš mi je prijalo.
– Pa trudio sam se, snajka.
– Baš mi prija tvoj kurac, mislila sam da neću moći da ga primim celog, ali sam ga baš poželela i potrudila se.
– I ti si meni snajka baš prijala, nisam do sad imao ovako usku pičkicu.
– Sad je imaš, možeš da je imaš kad poželš. Niko me do sad nije ovako strasno i lepo pojebao. Priznajem da me niko nije jebao većim kurcem. Bata ti ima duplo manji. Zato sam i ovoliko uska.
– Mnogo si dobra snajka, voleo bi da te imam stalno ali moramo da se pazimo da nas ne nahvataju.
– Ne brini se ti, ako te ja poželim prevrnuću zemlju da te primim u ovu moju malu rupicu.

Spremili smo se i odvezli do grada, iskupovali šta nam treba i lagano vratili kući. Stigli smo ispred njene kuće i svirnuo sam bratu da mu se javim ali ga nije bilo.

Dok je izlazila zamolio sam je da joj slikam to prelepo dupece da imam da ga gledam dok se opet ne vidimo. Nije se bunila i pogledala je da nema nekog oko nas i zadigla suknjicu i ostala samo u tim prelepim tangicama. Uzeo sam telefon i škljocnuo nekoliko puta. Onda se savila napred i rukom pomerila tangice u stranu a pozadi je ispala prelepa pičkica. Nisam mogao da verujem. Škljockao sam telefonom tu prelepu pojebanu pičkicu dok se iz nje i dalje slivala moja sperma niz njene butine.

Tad sam video da je skroz luda i navučena na moj kurac kao na drogu. Znao sam da je od tad pa nadalje moja za ceo život. Poslala mi je poljubac i zatvorila vrata i otišla vrckajući tim pojebanim dupetom levo-desno, a ja sam je gledao zadovoljan i bilo mi je žao što nije trajalo još duže.

Za sad toliko a ima i nastavaka, ali to drugom prilikom.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x