Kako sam prvi put pojebao mamu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Dolazim iz jednog malog mjesta u BiH, kažem malo jer svako zna svakoga u njemu samo ja za baksuz ne znam svog ćaleta. Nikad ga nisam upoznao, vidio, a iskreno posle svih ovih godina i ne zanima me više. Ovo je priča o tome kako sam pojebao mamu.

Kada sam krenuo u srednju mnogo toga se promjenilo, znate ono kad dođete iz vukojebine u grad, pičići, alkohol, duvanje. Tada sam se iz mirnog dječaka pretvorio u nazasitog stvora kojem nikad nije bilo dosta, šta znam, valjda je to i normalno kad te pubertet spuca.

Keva i ja smo živeli sami. Nikad se nije udavala više. Veze dal’ je imala dal’ ne, slabo i pamtim ali pamtim da nikad nije dovodila neke likove kući. Radila je u gradu, u frizerskom salonu. Plata nikakva, smjene po cijeli dan. Svi poslovi u vezi kuće su pali na mene, jer nje ionako po cijeli dan nema. Bašta, drva, ćumur, trava, ko što bi rekli kod nas sto i jedan kurac za uradit, a ja sam. Ljudi moji, ništa mi nije bilo teško al’ kad dođe da se sadi onaj jebeni luk ja popizdim, najmrza stvar koju sam imao da radim. Dogovorim se sa kevom, ja ću srediti baštu, usitniti zemlju, napraviti redove, ona samo da pobode i zagrne i tako je to funkcionisalo.

Ne znam ni koliko je sati bilo, al’ znam da sam se noć pre razneo od alkohola.

2015-10-13-09-22-58_561ccd72d1e39

Budi me keva:
– Ustaj početnik alkoholičar, pa što piješ kad ti škodi. Al’ ‘ajde, barem nisi povraćao kao obično.
– Ajde molim te, pusti me još sat vremena, nije mi dobro. Pusti me još malo ne znam gde mi je dupe a gde glava.
– Glava ti je na ramenima a po dupetu ćeš dobiti ako ne ustaneš – ljutito mi odgovara i izlazi napolje. Uvjek je se ljutila kad popijem, kao mali sam ja za to još al’ nije me puno ni grdila, njoj je važno bilo da se ne drogiram a ostalo tu i tamo.

Čovječe, ja se raspadam, ne znam ni kako sam se digao iz kreveta. Bacim pogled na sat, kad ono tek 08:00. Šta je ovoj ženi, koji joj je danas kurac – mislim u sebi. Zgrabim šolju kafe i krenem napolje. Jao nedelja, ja zaboravio totalno da smo se danas dogovorili da odradimo baštu.

– Hvala gospodu kad si se digao – dobacuje iz šupe, otisla da traži motike i luk.
– Aj me pusti da popijem kafu ko čovjek pa onda opleti po meni kako hoćeš.
– Ma super, kafa-cigara, a još ni raditi nisi krenuo.
– Dok ja požurim sa kafom i cigarom ti bi mogla već jedan red napraviti, taman da gonimo zajedno onda redove, ja pravim ti sadiš – predlažem ja njoj.
– Vidiš, to i nije loša ideja, brže završimo a možemo i pričati usput – smješka se ona i odlazi da pravi prvi red.

Ja se zavalio na travu iza nje, pijem kafu, pušim cigaru i sabiram gde sam bio i kako sam se oduzeo noć pre. Tako razmišljajući spusti mi se pogled na kevu, gledam je od pozadi kako radi, kako kopa.

Gledam u dupe kako se njiše, kako sa motikom forsira onaj red. U jednoj sekundi razmišljam – u jebote, koje dupe ima! – a u drugoj – alo konju keva je to.

big-butt-milf-doing-yardwork

Kad odjednom diže se keva i izvlači majicu iz nekih kratkih pantalonica što je nosila govoreći da joj je vruće. Jebote, ja se ukenjah, nije mi valjda pogled uhvatila, no ništa ona, i saginje se opet i nastavlja.

Ali ovaj put kako se saginje ispred mene osvanuše njezine sise, majica je poveća bila i dala je dosta prostora za gledanje. Ide ona, kopa dalje a sise se njišu te njišu.

Poveće sise je imala, zbog toga je i pogled baš ugodan bio. Koliko god da sam znao da je ovo pogrešno i da nije u redu, meni je počeo da se diže. Koliko god se trudio da suzbijem misli jednostavno nisam mogao, nisam mogao ni pogled da skrenem, bio sam zakovan. Skočio sam naglo i krenuo u kuću.
– Gde ćeš sada, kad sam gotova sa prvim? – pita me ona. Ja sam samo viknuo:
– WC – i uletio unutra.

milf-cleavage

Morao sam da ga izdrkam, nisam mogao više. Tada je ona, moje keva postala moja želja.

Posle toga dnevna doza za masturbiranje je prešla sa možda jednom na sigurno pet puta, i to sve zbog nje. Drkao sam gde sam stigao. Posle nekog vremena sam se odvažio i počeo da ga drkam dok mi je ona okrenuta leđima, dok sprema nešto u kuhinji, ili se nagne na prozor i telefonira. Svaki njezin brus ili gaćice sam znao, svaki sam mirisao, drkao na njega. U snovima sam pojebao mamu hiljadu puta…

Prolazili su dani, nedelje, mjeseci, ja sam ostao na drkanju i u srednjoj.

6a0105364a8fba970c019aff68ff42970c-800wi

Nevinost je skinuta, mislim ko ne skine u srednjoj neće ni u skorije vreme onda. Samo što je tada taj problem sa kevom postao još veći kako sam osjetio žensko. Mislio sam da će želja nestati, al’ naprotiv, još veća je postala. Kako, šta, izluđivao sam sam sebe, dal’ da se napijem pa počnem da je hvatam, da li da me uhvati golog kako drkam, da li da spavam totalno go, sve mi se to lomilo u glavi, al’ ni za šta nisam imao muda.

Uveli smo internet i mi, mojoj radosti nikad kraja. Igrice, filmovi, pornići, sve što jedan momak želi. Srednja završena, ljeto samo moje. Tako smo se dogovorili, posao tražim posle ljeta, kao malo da se odmorim od svega i da se provedem.

Kakav provod kurac-palac, svo slobodno vreme sjedio za kompjuterom, igrice pičio non-stop, jebiga, zanimljivo bilo. Kad legne keva tad kurac u šake i udri.

tumblr_mspxslybhn1qb18qmo1_500

Posle nekog vremena stekao sam naviku da uvjek kad pođem na spavanje pustim sebi film neki i da gledam, ako se uspavam – uspavam, film završim sledeći dan. Jednu noć krenem ja na spavanje i pustim „Petparačke priče”, mislim da se tako zove na našem “Pulp Fiction”.

Taman me film zainteresovao, scena crnac puca po onim dilerima sto su ga ujebali za pare, prc! Nestade struje. Šta ću, spomenem majku distribuciji, majku direktora i lagano na spavanje.

Ustajem sledeći dan, nema struje još pa opet po materi. Keva kući, i ona ne radi, javila joj gazdarica da će kad dođe struje da joj se javi. Ja šta ću, do grada i na kafu. Sretnem neke školske, malo šetnja, kafa pa na klupice i posmatranje pa komentarisanje pičića što se šetaju, ovoj bi ono ovoj bi ovo radio, a meni uvjek na pomen seksa keva pred očima.

Kako sam prvi put pojebao mamu

Dolazim kući oko 22 sata, keva se sprema leći, valja sutra raditi, struja došla odavno a ja mrtav umoran u krevet padoh.

Sledeći dan se budim, 9 sati, razbio se od spavanja, prvo kafica pa tek onda ostalo. Još ni prvi gutljaj nisam otpio a već palim komp. Na brzaka se umijem, operem zube, aha evo ga, upalio se. Još uvjek mi film u glavi, ajde reko’ da ga odgledam pa ću onda da se igram i počeh da ga tražim, al’ kurac, ne mogu da se sjetim gde sam ga gledao. Počnem guliti po istoriji ili kako se zove onaj vrag već, aj reko’ ovde ću ga brže naći, al’ kako tražim njega sve neki čudni linkovi mi iskaču, šta je sad ovo?

Kliknem na par sajtova, sve neke slike, al’ ne bilo kakve slike nego neki oblik BDSM, žene vezane, isprskane voskom, povezi preko očiju i tako. Nikakvo karanje ili slično.

Pomislih – šta je ovo koji moj? Ja nikad nisam gledao ovo, nema niko drugi nego… U jebote bog! Ona je gledala, znači. Moja keva se loži na ove zajebancije.

tumblr_n0kcy0egkq1spko7no1_400

Ma nemoguće, nije ona ovo, nema šanse – govorim sam sebi, al’ opet. Ne mogu tako brzo da donosim zaključke, ne smijem jednostavno. Možda je greškom kliknula na neku reklamu, pa nije znala da izađe a linkovi su se otvarali jedan za drugim, možda. Rješio sam da to malo bolje ispitam.

Počeo sam više vremena da provodim napolju kad je ona kući sama i svaku noć uredno pregledavao istoriju na kompu. Zaprepastio sam se onim što sam vidio a ujedno i toliko napalio da sam mislio da ću poluditi, ona je to gledala, ona je to volela.

Sad više nisu samo slike, nego i snimci, videi, gde su žene vezane, mučene, jebane do iznemoglosti, pa onda opet sve ponovo. Tada je u meni prelomilo. Nema više čekanja.

tumblr_o7i0aciuo91vqzs2ro2_500

Nije bilo kasno kad sam došao kući. Jedan drugar pravio ispraćaj u vojsku, malo navratio, popio koju al’ ništa opasno.

– Je l’ ti možeš jednu noć da se vratiš trezan kući – podrugljivo pita.
– Ej stani malo, da sam pijan ne bi mi bilo krivo, al’ ovako…
– Šta ovako – prekide me ona, sad je već počela da diže glas.
– Sav smrdiš na alkohol a nisi pijan je l’?
– Nisam pijan, 3-4 piva sam popio samo.
– Da, da, sigurno 3-4, možda 3-4 ona teretna od 2 litre.
– Šta ti je večeras, je l’ sve ok? – pokušavam da smirim situaciju ali mi ne uspjeva nikako.
– Ne nisam OK, kad vidim šta radiš od sebe – počinje da grmi na mene. – U zadnje vreme te nema kući, gde si, s kim si, šta radite po cijelu noć napolju? – Meni dokurči ovo ispitivanje i sav nadrkan dobacim:
– Pa zar tebi ne odgovara što ja napolju ostajem do kasnih sati, tad imaš više vremena za surfanje i gledanje pornića?

Preblijedila je u sekundi, u drugoj je počela da plače i otrčala u sobu. Šta napravi’, jebo me konj glupi onaj, a jesam debil jebem ti boga, šta sad? Šta ću, ja u sobu za njom.

Kako sam prvi put pojebao mamu

Kada sam ušao u sobu ona je ležala na stomaku sa glavom zabijenom u jastuk i plakala. Spavaćica joj se povukla na gore, najvjerovatnije kako se bacila na krevet, nije to ni kontala. ‘Aj’, reko’, nek se smiri pa ću onda doći da popričamo, lagano krenem prema svojoj sobi. Dok ulazim u sobu primjetim da je PC uključen, sjednem i brzo na istoriju, gledam, pre pola sata je bila ovde i gledala opet one zajebancije.

Sad je sve drugačije kada sam pojebao mamu…

– Ti ćeš meni da sereš šta ja radim – promumljo sam i zaputio se prema njenoj sobi. Kako sam je ostavio tako sam je našao, samo što više nije plakala. Brzo sam svukao šorts i bokserice i počeo ga drkati. Sa još zabijenom glavom u jastuk legao sam preko nje. Kad je osjetila kurac na njezinom dupetu počela je da se dere:
– Šta radiš to? Ne, ne, molim te prestani!

tumblr_n7ejoagl3v1tw3bvro1_500

Riječi više nisu pomagale, znao sam šta hoću, znao sam šta ona hoće.
– Htjela si kurac, sad ćeš ga i dobiti – rekao sam joj na uvo.
– Ali ne tvoj, ti si mi sin. Neeeemoj! – zapomagala je.

Jednom rukom sam joj pokidao gaćice i rekao:
– Dvije opcije imaš, ili zagrizi gaćice ili da ti ih vežem preko usta.
– Zašto to radiš, neću, ne mo… – nije više mogla da priča, zapušio sam joj usta.

Sjedeći na njoj, pokidao sam svoju majicu na dva djela i to upotrebio da joj vežem ruke za krevet. Otpor je počinjao da biva sve manji, je l’ se predala? Ili joj se možda sviđa ovo? – prolazilo mi je kroz glavu, e pa sad ćemo da vidimo.

Kako sam prvi put pojebao mamu

Spustio sam ruku među njeno međunožje i počeo da je mazim po pički. Da, bio sam u pravu, bila je vlažna. Tada sam je uhvatio za kosu, povukao glavu unazad i izvadio one gaćice iz usta. Mrtva tišina u sobi. Niko ne progovara.
– Ovo mi baš ne liči na „nemoj nemoj nemoj”, progovorih ja prvi.
– Ne, molim te, ne pričaj, neću ni ja – govori ona.
– Je l’ to znak da nastavimo? – pitam ja nju, ali ne dobijam nikakav odgovor.

Povučem je još jače za kosu i glasnije kažem:
– Je l’ to znak da nasta… – prekide me u pola rečenice, rekla je samo:
– Aha, radi šta hoćeš sa mnom.
– Šta hoću?
– Da, šta god poželiš.

Kurac mi je bio ukrućen kao nikada pre, pulsirao je između njenih guzova, ali ne, još nisam htjeo da je jebem. Odvezao sam joj jednu ruku i sjeo pored nje, uhvatio za kosu i navuko na kurac. Počela je da ga puši, ali sam znao da to nije dosta za nju.

tumblr_o90mzin1sv1v3kyf6o7_400

– One tvoje na snimcima nisu tako pušile, može to i bolje zar ne? – pitao sam je.
– Govorim ti opet i neću više, RADI SA MNOM ŠTA HOĆEŠ!

Tada sam skapirao. Tada je nešto proradilo u meni, uhvatio sam je sa obe ruke za kosu i doslovno nasadio na cijeli kurac i držao tako. Nije mogla da diše, osjećao sam njen otpor, htjela je da se otme ali nije mogla.

Izvadih ga, potok je počeo da curi iz njenih usta, što od pljuvacke, što od mojih sokova. Brzo je disala, uzimala je dah jer je znala da ću opet isto da uradim. Ponovio sam to par puta. Teško ga je primala cijelog u usta, ali uz moju odlučnost i nije imala izbora.

tumblr_o4gdk96ofo1tvy3cwo2_500

Nisam mogao više, osjećao sam da se bližim kraju. Kada sam počeo da svršavam povukla je glavu unazad, prvi mlaz joj je otišao po licu i kosi, nisam to htjeo, htjeo sam u nju. Uhvatio sam je za kosu i tako nasilno navuko na kurac i počeo da je punim, sve je gutala, tu izbora nije bilo.

Uzeo sam joj ruku i ponovo svezao za krevet, noć je tek počela.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x