Razbijanje monotonije, i njene uske guze

Registrovani korisnici ne vide reklame

Imam 29 godina, a moja cura sa kojom sam u otvorenoj vezi 28. Dugo vremena se poznajemo i družimo, tako da smo bili i prijatelji i par. Živjeli smo u njenom stanu. Bila je lijepa, zgodna slatkica, nižeg rasta, uske guze. Zvala se Elmela. Vrlo često smo vodili ljubav i uživali, čak i eksperimentisali. Ipak, ona je shvatila da je monotono i da bi htijela malo promjene. Sviđalo joj se malo grublje razbijanje. Prvo smo se svađali, a onda mi je postavila ultimatum; ili ćemo se razići ili ćemo probati nešto novo.

Pristao jer sam mislio da će se njena usijana glava ohladiti. Međutim ubrzo sam shvatio da me čak i privlači ideja da gledam kako mi neko tuca žensku.

Razbijanje monotonije, i njene uske guze

Često smo izlazili u jedan kafić gde bi nju stalno startovali neki mlađi momci. Mene je to nerviralo, jer sam bio ljubomoran, ali nju je itekako zabavljalo. Popila bi piće na njihov račun, a onda im se smejala jer ih je smatrala balavcima. Ipak, nekom prilikom mi je priznala da je to pomalo i pali.

Jedne večeri hteli smo izaći i njen predlog je naravno bio taj kafić, međutim ja nisam hteo da idem tamo. Pravdao sam se:

– Možda bolje negdje drugo. Tamo je sigurno gužva već sad.
– Hmmm… Mislim, dragi, da se bojiš onih klipana.
– Dječurlije da se bojim? Nije vajda da to misliš ozbiljno.
– Hahaha! Ipak si malo poplašen, priznaj…
– Dobro, priznajem. Ali, zar bi mogla? Pa to je sve balavurdija.
– Paaa… Slatki su. Ko zna…

Shvatio sam kako me želi isprovocirati i rešio da prihvatim tu igru. Obukla je najkraću moguću mini suknju i gore neku usku bodi majicu. Navukla je neke sandale sa debelim, visokim đonom.

IF

– Opa, pa kad te vide takvu, nastradaćeš. Ja te neću braniti – počeo sam da sudjelujem u toj igri.
– Pa znam se ja braniti i sama – odgovorila mi je.

Kad smo stigli bilo je već popunjeno i našli smo mjesto jedino pored šanka. Ispijali smo pića i slušali laganu muziku. Ubrzo je postalo gužva.

U jednom momentu primjetih kako ulaze baš oni dečki o kojima smo pričali. Bilo ih je četvorica, nisu imali više od 22 godine. Jedan od njih, onaj najhrabriji, mahnuo je i prišao da se pozdravi. Zvao se Miki. Imao je plavu zalizanu kosu i bio je pjegav. Bio je srednjeg rasta.

Stajali su blizu nas i konstantno buljili u nju i namigivali joj. Ona se samo smješkala. Veselo društvo je sve vrijeme gledalo i komentarisalo, a nevjerovatno me je zanimalo o čemu pričaju. Pitao sam se koji od njih joj se najviše dopao, ali samo smo cijelo vrijeme šutili. Ona je slušala muziku i đuskala povremeno bacajući pogled ka njima. Kao da je željela da učini nešto.

dsc_8435_resize

Vjerovatno joj se nije dopao pjegavi, nije bio njen tip. Drugi je bio zgodan, poprilično nabildan, vjerovatno je trenirao. Ovaj treći malac je bio također povisok i potpuno plav, dok je četvrti bio poslednji izbor, srednjeg rasta, krupan i debeo, nosio je naočare i izgledao mi kao pravi štreber.

– Koji od ovih macana ti je zapao za oko? – pitao sam je.

Šutila je i osmijehivala se. Znao sam da bi joj trebalo jedno dobro razbijanje…

– Možda onaj napuhani?
– Jeste. Kako si pogodio? – odgovorila je ironično.

Otišla je zatim u wc, a po povratku vesela družina ju je zaustavila i pozdravila. Video sam da joj je onaj pjegavi prišao i govorio joj nešto na uvo, a nedugo zatim ona je klimnula glavom. On je zatim otišao do svog druga i nastavio s njim da razgovara dok se ona vratila kod mene.

– Opa, šta se dešava, smije li se znati? – upitao sam pomalo ljubomoran.
– Smije. Bare me, vidiš. Djeca bi se igrala – opet je reagovala ironično. – Baš bih se mogla dobro zabaviti večeras.

Razbijanje monotonije, i njene uske guze

Očekivala je moju reakciju.

– Pa šta ti je odjednom? Nisi valjda popizdila? Izgleda da si se opasno pomamila – rekao sam joj pomalo ljutito.
– Ah, nisam drugo ni očekivala od tebe. Primitivac ostaje primitivac – rekla je. – Ipak ću se malo zabaviti, neću puno. Nadam se da shvataš. Dogovorili smo se? – upitala je odlučno.
– Ovi se ne šale, a ionako te već odavno imaju na piku. Mogla bi biti razjebana. Sa njima nema cile-mile. To su ti klipani koji žele samo da iskale svoj bijes. Ipak mislim da si izabrala pogrešne. Da ne zažališ?

Počeo sam sa predavanjima jer sam mislio da je urazumim, da malo ohladi usijanu glavu ali ipak njeno usijanje je bilo mnogo veće dole između nogu.

Ustala je i prišla im, a ja sam stajao i blejao kao pokisao. Nisam mogao da vjerujem. Pio sam sve brže od muke. Htio sam da puknem, ali nisam skidao oka sa nje. Bila je gužva pa nisam baš najbolje mogao da ih vidim, ali sam ubrzo shvatio da priča sa onim napuhanim bilderom kom se najviše smeškala.

img_0285

Primjetio sam da je muvaju i da predlažu nešto. Nisu gubili vrijeme već su odmah htijeli po kratkom postupku da izvuku plijen na sigurno jer je djelovala kao upecana ribica koju samo treba skinuti sa udice i pripremiti. Cijelo vrijeme su je odmeravali, a onaj bilder je u jednom trenutku uzeo slamčicu od njenog pića i počeo njome da šara po njenim nogama. Ubrzo ju je zavukao pod njenu suknjicu.

Nedugo zatim jedan od njih je tom bilderu dao ključeve od kola. Uhvatila me neka panika. Bio sam nemoćan. Pomislio sam – šta ona to radi, da li je poludila i koji sam ja kreten.

Nisam znao šta da uradim osim da naručim još jednu duplu votku.

dsc_8527_resize

Bila je već ponoć. Njih dvoje su izašli napolje, a ostali su se samo cerekali i nazdravljali vjerovatno u ime njihovog druga koji sada u autu tuca moju žensku. Najednom su pozvali konobara, platili i krenuli su napolje. I ja sam na brzinu platio račun i izašao za njima. Video sam da su pošli prema automobilu na kraju parkinga pored parking kućice. Polako sam prilazio i video da su platili čuvaru da im ostavi kućicu na neko vreme.

Ostali su se okupili oko kućice i gledali kroz staklo, a ja sam se sakrio iza jednog automobila. Mogao sam samo da čujem cerekanje i smijeh. Nisam mogao baš da vidim šta se dešava, ali sam po njihovoj reakciji mogao pretpostaviti. Povremeno bih uspeo da čujem i njihove uzdahe i jauke. Ona je cvilila dok ju je ovaj neprekidno tucao iživljavajući se maksimalno i nemilosrdno.

Nešto kasnije sam ih čuo kako pričaju i uspeo sam da vidim mrcinu kako zadovoljan izlazi iz kućice.

Razbijanje monotonije, i njene uske guze

– Hajde, šta čekaš?! – obratio se onome pjegavom.

Shvatio da je to bilo dogovoreno i da će potrajati. Ona se vjerovatno nije tome nadala. Pitao sam se šta da radim. Onda ga je jedan upitao:

– Jesi li je puk’o dobro?
– Jesam. Šta si mislio?! Odradio sam je kako treba. I otpozadi sam je izjeb’o.
– U bulju si je kar’o? – iznenađeno su pitali.

tumblr_o5a8yfhu3d1r1dohfo6_500
– Pa šta si mislio, što je onako vrištala? Ha, ha, ha… Kurva je dobila što joj sleduje. Neće moći na noge da stane.

Nisam mogao da vjerujem. Meni još nije dala u guzu, a ovi je već probušili.

Nedugo potom pjegavi je izašao, a ovi su mu čestitali kao da je postigao gol na nekoj važnoj utakmici. Potom su nagovarali ovoga žuću i on je malo zbunjeno ušao i dobio svoj dio.

tumblr_o5a8yfhu3d1r1dohfo9_400

Onda je na redu bio onaj smiješni debeljko sa naočalima. Shvatio sam da mu je prvi put. Bio je skroz zbunjen, a oni su ga bukvalno ubacili unutra. Kroz staklo su snimali mobitelima razvoj događaja. Djelovalo je komično. Oni su se smijali i sprdali, a čak je i portir dobacio:
– Nemojte da mi razvali fotelju ovaj. Gdje njega nađoste?
– Ne brini, stari, neće. On će nju razvaliti.

Pitao sam se samo šta radi taj kreten unutra. Čuo sam glasno stenjaje, a oni su sa velikom pažnjom posmatrali. Jedan je stao pored i pišao, a ovi su ga zovnuli:
– Dođi da vidiš kako je trpa u šupak. Požuri.

Nisam više mogao da budem tu. Otišao sam kući i cijelo vrijeme sam mislio da je ovo razbijanje samo san. Legao sam, ali nisam mogao da zaspim. Cijelo vrijeme sam čekao kad će da dođe. Nedugo potom čuo sam kako ulazi. Odmah iz hodnika ušla je u sobu. Djelovalo je kao da je pijana skroz. Gledao sam je. Bila je ozbiljna. Pogledala me je a onda upitala:
– Šta ti je? Što me gledaš tako? – Šutio sam i klimao glavom, a ona je nastavila: – Jebiga, pretjerala sam. Jebi me i ti ako hoćeš…

Razbijanje monotonije, i njene uske guze

Smirio sam je i rekao joj da je sve u redu. Poljubila me je, a ja sam negde shvatio da je to bilo samo razbijanje monotonije i činilo mi se kao da se neće ponoviti. Legla je pored mene i zaspali smo zadovoljni. Čak smo ujutru i vodili ljubav. To je bio tek početak našeg neobičnog seksualnog života.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x