Samo za tebe dragi

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nisam mogla pogled da odvojim od tvoje divne kite stegnute prstenom. Debeo, tvrd prošaran nabreklim žilama. Gladak i sjajan od lubrikanta. Jaja glatka, napeta, i stegnuta gumicom, mamila su me…

Nisi se bunio kad sam ti podigla ruke iznad glave i zakačila ih lisicama za naslon kreveta. Nisi se bunio ni kad sam ti stavila povez preko očiju. Tvoje telo se napelo u iščekivanju.

Ugnjezdila sam ti se između nogu i prstima lagano milovala tvoj napeti kurac odozdo na gore i nazad.  Klizili su lako po njemu podmazanom lubrikantom. Mirisao je na vanilu. Pratila sam prstom svaku nabreklu žilicu. Klizila oko napetog crvenog glavića.

Štrcnula sam ti lubrikant na jaja i razmazivala ga lagano drugom rukom. Koža ti se naježila, bradavice se napele, teško si disao. Spustila sam vrh jezika na jaja i lizala lagano taj ukus vanile dok sam ti rukom i dalje milovala kurac. Klizila sam usnama po njima, baš su se stvrdla, puna.

Tiho si zastenjao kad sam krenula jezikom uz kurac. Sasvim polako do glavića, jedva ga ovlaš dotakla usnama. Malo se cimnuo, a ti si podigao kukove. Podigla sam se malo i spustila ti sisu na kurac, lepo je klizila po njemu podmazanom, bradavica se ukrutila.  Malo sam se iskrenula i drugom sisom ti dotakla jaja.

Sad sam se trljala naizmenično sisama o jaja i kurac, bradavice su mi bile tvrde do pucanja. Podigla sam se, opkoračila te i spustila ti bradavicu na usne. Sisao si je, skuljpao lubrikant s nje, a onda sam ti dala i drugu, dok sam se spuštala mokrom pičkom na tvoja jaja. Trljala sam se o njih lagano, pa skliznula uz kurac.

Klizila sam ti uz i niz kurac, moja pička ga je ovlažila skroz. Podigao si kukove pokušavajući da pronađeš put da uđeš u nju, ali ja sam se izmicala, samo se klizajući pičkom o njega. Osećao si koliko je vruća i mokra.

Moja bradavica ti je još uvek bila u ustima i počeo si jače da je sisaš. Osetio si moje uzbuđenje, kad je pička počela da curka niz tvoja jaja. Sad si glasnije stenjao, a ja sam se opet spustila između tvojih nogu.

03

Ljubila sam ti jaja, razmazujući usnama moje sokiće, a obrazom sam ti milovala kitu. Osetila sam na obrazu kako se razvlači tvoja sluzava kapljica iz glavića. Kliznula sam jezikom uz kurac, pa na vrh glavića da je pokupim. Lizala sam ga lagano, pa obuhvatila usnama. Bio je vreo.

tsss

Sisala sam ga, gurao si se da uđeš dublje, ali ja sam stisla usnama samo glavić i sisala sad već brže, lickajući mu jezikom rupicu. A onda sam se izmakla i gledala tvoj kurac kako poskakuje razvlačeći balicu između glavića i stomaka. Jaja su se zgrčila i podigla, a iz glavića je štrcnuo mlaz. Brzo sam spustila usne na njega, usisala ga celog, dok si mi punio usta spermom. Grčio si se i stenjao glasno, dok nisi izbacio i poslednju kap.

tumblr_n1tr2ot2qd1tpv4nho1_400

Pustila sam je da sklizne iz mojih usta, pomešana s pljuvačkom, pa sam je jezikom razvlačila po još uvek tvrdom kurcu i jajima. Kad ti se disanje usporilo, podigla sam se, opet te opkoračila i povukla mokrom pičkom od stomaka preko grudi ostavljajući sluzavi trag.

Podigla sam ti se iznad lica i spustila ti pičku na usta. Tvoj vrući jezik je spremno dočekao, ližući je celu dok sam pomerala kukove napred-nazad. Stala sam i raširila usmine. Osetio si moj nabrekli klitoris na jeziku i počeo da palacaš njime. Stenjala sam sve glasnije, a ti si ga obuhvatio usnama i počeo divlje da ga sisaš.

tumblr_mygwirzby21qbesh1o1_500

Tresla sam se već prenapaljena, a onda sam se podigla u vis i unazad, prskala sam po tvom kurcu svršavajući. Od mojih vrućih kaplica koje su ga zalivale, opet se ukurtio. Sela sam ti na noge, naslonila se raširenom pičkom na jaja i trljala se o njih, a rukom ti drkala mokar kurac. Divno se klizao.

Oslonila sam se jednom rukom o krevet, a drugom ti pridržavala kurac, dok sam ga dižući i spuštajući kukove trljala mokrom pičkom. Opet sam se spustila i sad sam tvojom kitom udarala moju vrelu prenapaljenu pičku, brzo i jako. Zastenjao si kad te je isprskao dugi vrući mlaz po stomaku dok sam ja svršavala pod udarcima tvoje tvrde kite.

Slivalo ti se niz jaja i golicalo ih. Osetila sam kako se grče uz moju guzu i napinju. Stala sam, nisam htela da svršiš odmah. Podizao si kukove u vis i tražio moju rupicu. Ustala sam i okrenula se. Legla sam preko tebe i spustila mokar brežuljak na tvoj stomak. Tvoja kita je bušila moj, dok sam ja lizala tvoje listove.

tumblr_njdh9icthb1rgsmwio1_500

Spustila sam se niže, razmakla noge i sad mi se pička trljala o tvoja jaja dok sam ti sisala nožne prste jedan po jedan. Osetila sam kako se napinju tvrda, pička mi je bila vrela, cedila se po njima, a ti si grčio nožne prste u mojim ustima glasno stenjući. Izvila sam se i pomerila vukući ti jaja na dole, kurac se digao u vis i sperma ti je izletela kao gejzir prskajući mi leđa toplim mlazevima.

Golicala me je dok se slivala ka guzi. Napaljena pička je curkala i ja sam nastavila da se brzo trljam o tvoja jaja i dalje napeta pod prstenom, dok ih nisam lepo zalila svršavajući.

Kad sam se podigla, kurac ti se i dalje trzao i balavio, a ja sam olizala ostatke sperme sa njega, sisajući ga celog. Trzao si se i urlao dok sam ti snažno usnama cimala kurac. Pustila sam te i skinula ti gumicu s jaja. Uzdahnuo si i duboko kad sam ih obuhvatila usnama nežno ih ljubeći dok su se opuštala.

jaja2

Oslobodila sam ti ruke, a ti si skinuo povez s očiju. Žmirkao si zaslepljen par minuta, a onda si pogledom pratio tragove sperme i mojih sokova. Sve oko nas i mi smo bili mokri i ulepljeni.

Ustala sam i otišla da se istuširam. Kad sam se vratila u sobu videla sam da si promenio posteljinu. Rekao si da je sad red na mene i ja sam poslušno legla, podigla ruke, a ti si ih zarobio lisicama za uzglavlje i stavio povez preko očiju.

2143866gdhk

Čula sam vodu u kupatilu dok si se tuširao. Osetila sam neverovatno uzbuđenje dok su se tvoji koraci približavali krevetu. Ciknula sam kad me je nešto hladno isprskalo po stomaku i sisama. Mirisalo je na čokoladu. Razmazivao si rukama taj miris po mom telu, masirajući mi sise i stomak.

tumblr_nf34dwqxwy1rjkae1o3_500 tumblr_nf34dwqxwy1rjkae1o4_500

Bradavice su glatko klizile između tvojih prstiju, ukrutile su se i golicale me uzbudljivo. Ruke su ti klizile niz moj stomak do golog glatkog brežuljka. Uzdahnula sam duboko kad si prešao vrhovima prstiju preko njega. Nežno si mi raširio noge i sad su tvoje ruke lagano masirale unutrašnju stranu mojih butina, klizeći na gore.

Osetila sam tvoje prste kako klize uz prevoj ka preponama izbegavajući pičku koja je već mokra počela da se širi željna tvog dodira. Spustio si se telom preko mene, osetila sam tvoj ukrućeni kurac na stomaku i trljao si se tako o moje telo. Disala sam teško, napaljena, a ti si skliznuo malo niže i uvukao rukom kurac između mojih nogu.

Nastavio si da se trljaš o mene, dok se tvoj kurac klizao duž moje mokre pičke. Zastenjala sam i podigla kukove. Izmakao si se i sad si mi tvrdom kitom klizio po stomaku i brežuljku. Pička mi se usijala od želje. Osetila sam tvoj glatki vrući glavić na usnama, pružila sam jezik i lizala ga.

tumblr_npz9rdcg8z1uv9llpo1_400

Zastenjao si dok si mi gurao kurac u usta, a ja sam ga halapljivo progutala celog. Imao je ukus čokolade. Izvukao si ga i sad si mi naslonio jaja na jezik. Nežno sam ih lizala prateći tvoje pokrete dok mi se tvoj tvrdi kurac valjao po licu.

Okrenuo si se i opkoračio mi glavu. Opet si mi ugurao kurac u usta, a tvoj jezik se spustio na moj nabrekli klitoris. Palcao si jezikom po njemu, dok si mi nabijao kurac duboko u grlo.

Podigla sam kukove i raširila noge, sad si mi lizao celu pičku i zavlačio jezik u nju dok je tvoj kurac u istom ritmu udarao po mojim krajnicima, a jaja me udarala po nosu. Grcala sam bez vazduha dok se pička širila da primi tvoj nemirni jezik.

tumblr_o6pzu8yevq1udi1ozo1_400

Zatresla sam se i izbacila mlaz koji je pored tvog jezika skliznuo niz moj stomak. Davio si me kitom, suze su mi natapale povez preko očiju, a bale curile s uglova usana. Tvoj jezik je palacao po mom čmaru, uklizavao u pičku pa se vraćao na čmar dok mi je curio potok iz pičke niz stomak i skupljao se između sisa.

Dahtao si ubrzano i gurao divlje kurac u moja usta, krkljala sam gušeći se kad si izleteo i zalio me mlazom sperme po licu i sisama. Pička mi je eksplodirala obilnim mlazom dok su mi se kukovi cimali na gore u ekstazi.

tumblr_ngjgz84nic1u5gkulo1_400

Spustila sam se tromo nazad na krevet i osetila tvoje usne na mojim, s tvog lica mi se cedio pičkin sok u usta. Volim ove naše igrice.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Autor ovog posta je:

Nimfomanka


Da se život broji orgazmima, zvala bih se Večnost

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x