Otac je zanemario majku pa sam je ja jebao

Registrovani korisnici ne vide reklame

Došao sam iz vojske pomalo zbunjen i izgubljen. Rasulo se moje društvo, djevojka mi se udala, još nisam našao posao. Završio sam srednju školu i namjeravao se zaposliti, položiti vozački ispit, vanredno studirati i kupiti auto. Previše ambicija. I situacija kod kuće se promijenila. Otac je i dalje radio kao vatrogasac, vođa smjene, majka domaćica, starija sestra na fakultetu u Sarajevu. Otac, jako ljubomoran i prgav čovjek, ponašao se kao da je oficir. Čitavo naselje je brujilo da je veliki ženskaroš, da kući dolazi samo radi večere i čiste garderobe. Odmah uz zgradu vatrogasne jedinice unajmio je garsonjericu i tu je dovodio uglavnom mlade žene i djevojke. Ali ovo je priča o mojoj majci i o tome kako sam je ja jebao.

Lijep je i naočit čovjek, uprkos svojih pedeset godina. Majka, domaćica, vrijedna i uredna žena. Vodila je brigu o kući, bašti, svima nama. No, uprkos velikom poslu i obavezama dobro je na plećima nosila svojih 46 godina. Bila je lijepa, sa pet-šest kilograma viška, koji su joj ukrašavali tijelo i dobro joj priličili. Duga crna kosa sa tek po kojom sijedom davala joj je poseban šarm. Imala je grudi jače od petice, skladno tijelo, dobro oblikovane noge i guzu koja je posebno bila seksipilna prilikom hodanja.

Te noći bio sam svjedok žestoke svađe između mojih roditelja. Majka je ocu spremila čistu uniformu, ispeglala mu maramice, pripremila gala večeru, nadajući se nagradi u krevetu. Ali, ne hajući za mene, otac je te večeri bio nabusit i stalno je kontrirao majci.

Otac je zanemario majku pa sam je ja jebao

Izašao sam vani da malo prošetam. Vratio sam se za nekoliko minuta, stao pored prozora i slušao. Majka je molila oca da pođu u krevet, a on je odbijao.

– Miloše, totalno si me zapostavio, pa i ja sam ljudsko biće. 46 mi je godina, pa zar ni jednom mjesečno da mi priđeš?!
– Nisam raspoložen, uostalom ti ćeš se snaći. Od onda kad sam vidio kako te je komšija Mirko zagrlio i uhvatio za sisu u meni se sve promijenilo – odbrusio joj je otac.
– Pa vidio si da sam ga ošamarila, nisam ja kriva što je on bio pijan, pa bili smo na svadbi, svi su se bili otkačili – pravdala se majka.

Otac je rekao da mora poći, pokupio je svoje stvari i izašao u noć. Nakon petnaest minuta ušao sam u kuću i zatekao uplakanu majku. Spremna za spavanje, imala je na sebi nekadašnji kombinezon, kako su ga žene zvale, koji je jedva pokrivao raskošne kukove i guzu.

Bilo joj je neprijatno što sam joj vidio gotovo potpuno gole velike sise sa bradavicama kao dvije velike trešnje. Iako nisam pio alkohol, otvorio sam flašu sa rakijom i popio dobar gutljaj, a onda još jedan.

natalie_nightgown_f000

– Daj i meni jednu čašicu – rekla je majka kroz suze. Nasuo sam nam oboma. Majka je smetnula sa uma da je golišava tu pored mene, počela mi se jadati i izvinjavati za scene, popivši dvije pune čašice rakije.

Poljubila me je u obraz, prislonivši mi desnu sisu na nadlakticu i otišla u svoju sobu. Otišao sam i ja na spavanje, ali san mi nije dolazio. Okretao sam se, prevrtao po krevetu i nakon dva sata pošao u toalet.

Primijetio sam upaljeno svjetlo u boravku, odškrinuo vrata i vidio neobičnu scenu. Majka je sjedila i dosipala sama sebi rakiju. Ušao sam kod nje, bez obzira što sam bio samo u običnim bijelim pamučnim gaćama. Prstom mi je pokazala da sjednem pored nje. A onda je počelo njeno jadanje.

– Vidiš sine kako mi je teško, radim po cijeli dan, ne idem nikuda iz kuće, a on (otac) me totalno zapostavlja. Znam da ima drugu ženu, da ih mijenja, nije mi lako. Odbija me, možda ti to ne trebam govoriti, ali ja ne mogu da se promijenim. Mnoge bi druge otišle od kuće, našle nekakvo drugo rješenje, ali ja to ne mogu, pa da me ubije ovo stanje – rekla mi je kroz plač.
– Mama, čuo sam vaš razgovor, on je nešto ljut na komšiju Mirka.
– Ma pusti Mirka, on je budaletina kad popije. Poigrali smo kolo, on me na kraju malo dotakao i nastao je problem. Ustvari to je njegov izgovor samo – promucala je majka.

tumblr_ocbg92njjs1vcakq1o1_500

Pogled sam joj stalno bacao na prelijepe velike sise, koje su se skoro potpuno vidjele. Bile su jako čvrste sa bradavicama podignutim ka gore. Tamni krugovi su bili prečnika najmanje šest centimetara.

Ustala je da istrese pepeljaru i tih par koraka nekoliko puta izazovno preklopila guzove hodajući. Ljudi, pa zar je to moguće, kurac mi se digao za par sekundi, nisam ga mogao sakriti u gaćama. Glavić je želio vani, bilo mi je neprijatno.

Vidjela je to i majka u povratku iz kuhinje, a ja sam primijetio da je pocrvenila u licu i da nekoliko sekundi nije skidala oči sa mojih gaća.

Kurat sam, na oca, još kad smo bili u pubertetu i drkali moj kurac je bio najveći i najdeblji u razredu. Doznale su to i djevojčice i zadirkivale me, a jednom me i sestra upitala:
– Braco, čula sam za vaše neobično takmičenje u razredu?

Prije vojske sam imao vezu sa dvije djevojke, a nekoliko puta sam pojebao jednu udovicu u naselju, koja je za sitnu lovu bila učiteljica većini drugara iz mog razreda.

Otac je zanemario majku pa sam je ja jebao

Znao sam o seksu osnovne stvari, ali posljednju godinu dana uglavnom sam drkao. Prije vojske sam slušao često roditelje prilikom seksa, bili su zaista u formi. Majka je svršavala veoma glasno, otac je dugo mogao da ne svrši, posebno me uzbuđivala škripa njihovog bračnog kreveta.

Već tada sam drkao u njene gaćice, koje bih vadio iz veš mašine i pažljivo tražio u njima crne dlačice. Volio sam i miris njenih grudnjaka, koje sam takođe često zalijevao spermom.

Dugo sam maštao o njoj, a onda sam je ja jebao

Majka je znala da sam i ja obdaren, uvjerila se jednom prilikom moje neopreznosti. Udario sam se prilikom fudbala u koljeno i zaradio modrice po butini. Ležao sam u svojoj sobi na leđima i drkao. Majka je ušla, na vrijeme sam se pokrio, ona je sjela pored mene. Podigla je plahtu, misleći da imam gaće na sebi i u tom momentu vidjela moju razjarenu zvijer u punom elementu. Imao sam 18 godina i kurac mi je tada već dostigao 21 centimetar. Samo je pocrvenila, gledala ga nekoliko sekundi i polako pokrila. Dugo mi je trebalo da to zaboravim.

Otac je zanemario majku pa sam je ja jebao

Majka se bila potpuno opustila, otvorila mi dušu i srce, a i ljuta šljivovica je učinila svoje. Otišla je do toaleta da piški. Polako sam prišao do vrata i kroz ključaonicu jasno vidio crnu rasnu pičku, koju je uredno obrisala vlažnim ručnikom, a onda je zbacila gaćice sa koljena u ubacila ih u veš mašinu.

Brzo sam se vratio na svoje mjesto i već prilikom majčinog dolaska jasno joj kroz kombinezon vidio crnu rasnu čupavicu. Pitao sam se koje su joj namjere, pomislio sam da će se uputiti u sobu na spavanje.

Ali majka je otišla do kuhinje nosivši punu pepeljaru i prazne čaše. Tacna joj se okrenula, čaše su popadale i razbile se. Majka je nešto promrmljala, dohvatila malu metlicu i plastičnu lopaticu za smeće i počla kupiti staklo sa keramičkih pločica.

Guza joj je sjevnula, crveno međunožje je bilo na tri metra od mene. Jasno sam vidio prelijepe mesnate usmine obrasle sjajnim crnim dlakama.

9

Vrhunac je bio kad se latila mokre krpe i počela brisati pločice. Umalo mi kurac nije eksplodirao. Utuvio sam sebi u glavu da je sve namjerno uradila i prišao da joj pomognem. Kleknuo sam iza nje kupeći preostale sitne komadiće stakla i bio na manje od pola metra od rascvjetale pičke.

A onda sam smogao hrabrosti i načinio potez koji nam je promijenio živote. Pomilovao sam majku po guzi, ona se ponašala kao da se ništa ne dešava. Ali kad sam joj prstima dodirnuo rascvjetalu pičku, samo je tiho rekla:
– Oohhhhhhh.

I dalje je bila nagužena brišući pločice, ustao sam prišao joj sleđa i bez imalo oklijevanja počeo joj glavićem milovati već dobro vlažnu pičku.

tumblr_nz1y7g2kba1uy0amko6_500

Blago se podigla, uhvatila za šipku na šporetu i rekla:
– Upaljeno je svjetlo, a roletne su podignute. – U tri koraka sam stigao do prekidača i u sekundi se vratio na vatreni položaj. Mazio sam je ponovo glavićem i u dva poteza joj ubacio kurac do jaja.

Zaječala je i rekla samo:
– Joj kako si me ispunio do kraja!.

Nabijao sam je žestoko, ali nakon svega tri minuta sam svršio duboko u majku. Ustezao sam se da ne budem glasan i nakon što sam je zalio vrelom spremom vratio sam se na kauč.

Otac je zanemario majku pa sam je ja jebao

U meni je proradio stid, pobjegao sam u svoju sobu i pokrio se po glavi. Majka je došla za mnom i rekla:
– Ne brini dušo, ja sam kriva, nisi ti.

Legla je kraj mene i tek tad sam osjetio da je potpuno gola. Povukla je moju glavu sebi na sise i čvrsto me pripila.

Svoju majku sam tako ja jebao, i nisam osećao krivicu

Ljubio sam joj bradavice, majka je ubrzano disala i prebacila moju ruku sebi među noge. Bila je premokra, osjetila se sperma, ali i pičkini sokovi koji su nadirali neprestano.

Uhvatila me prvo za jaja, a onda za kurac i rekla da je veći nego u oca. Ponovo sam bio u snažnoj erekciji, znao sam da se moram pokazati da i majka svrši.

tumblr_numh0dxdhg1retqcoo1_500

Ubacila mi je guzu u krilo, malo podigla desnu nogu, ležeći na boku. Provukla je ruku kroz svoje noge, uhvatila me za kurac i nanijela ga na vrelu pičku.

Ulazio sam lagano i nježno, dugo sam je u toj pozi pumpao, sve dok nije počela svršavati, glasno jecajući i govoreći mi da budem grublji.

Mjeseći joj sise nabijao sam je kao sumanut. Pička joj se grčila, mješala je guzom i nakon smirivanja se povukla naprijed, tražeći da je jebem odozgo.

Podigla je noge, preklopila ih u koljenima i spremno me čekala. Nabijao sam žestoko pomahnitalu kurčinu, držeći je za sise i gledajući reakcije njenog lica. Ječala je i bodrila me.

Otac je zanemario majku pa sam je ja jebao

– Majko je li te jebao komšija Mirko? – upitao sam je.
– Jeste, ali samo dva puta i oba puta veoma loše. Pumpaj me žestoko, ne žali me, željna sam kurca, pička mi je poludjela – govorila je. Svršavao sam kao ždrijebac, podigavši u vazduh i noge i ruke. I majci je nailazila ekstaza, zabila mi je prste u guzove i dodatno me ugurala u sebe. Svršavali smo skupa, ječali grčeći tijela.

Do jutra smo čin ljubavi ponovili još četiri puta.

Ujutro uredno očešljana servirala mi je omiljeni doručak i potom otišla u baštu. Otac je stigao sa posla, iz noćne smjene, kao i obično nervozan. Jedva smo čekali da ponovo izađe iz kuće da nastavimo sa divljim vođenjem ljubavi, da se strasno jebemo. Svaki put je trajalo duže i duže, uhvatili smo ritam, bili smo u kondiciji, a onda je došla sestra nakon završenog semestra. Tek tada je došlo do zapleta situacije u našoj kući…

tumblr_o3zn5lrqza1vn7lwgo1_500

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 5]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x