Moje tri perverzne drugarice su me mučile

Registrovani korisnici ne vide reklame

Kada smo stigli na Adu, raširio sam tri velika peškira na nekoliko metara od vode i postavio suncobran. Ana, Maja i Zorana su zauzele pozicije na peškirima pričajući nešto neobavezno. Već su me mučile… Znatiželja me je ubijala…

Otišao sam u obližnji bar i naručio pivo. Gledao sam njih tri kako se svlače, sve tri odmah u toplese naravno.

Svi muškarci su gledali u njih i, prosto rečeno, balavili. Obavezno je i to da su kupaće gaće nestajale duboko u njihovim oblim guzama. Zorani su se čak uvukle u pičić. Sve to je bilo očekivano, bar za mene.

Njih tri su bile prelepe ribe. Ana i Zorana plavuše, a Maja crnka, građene fenomenalno, sise su sevale na sve strane. Muškarci u blizini su se meškoljili, čak i oni koji su tu bili sa ženama ili devojkama. Neki su se okretali na stomak, znate već zbog čega, praveći poveće rupe u pesku svojim udovima.

Moje tri perverzne drugarice su me mučile

One su uživale u svakom trenutku. Volele su da provociraju muškarce. Sve tri su bile neviđeno perverzne.

Primetio sam da na plaži ima i ženskih koje nisu baš ravnodušne. Jedna je pokušala čak i da uđe u komunikaciju sa njima, ali brzo se vratila nazad.

Kako je i bilo dogovoreno, posle petnaestak minuta ponesoh im po sok. Ana mi reče da im kupim neko ulje za sunčanje. Doneo sam im ulje i opet otišao na pivo. Pričao sam sa konobarem kada mi je doneo pivo i primetih sve više priče o njih tri u samom kafiću.

aspen-rae-and-darcie-dolce-in-clit-massage-lesson-6

Interesovalo me je šta se dešava. Pogledah; mazale su se međusobno uljem ali to nije bilo obično mazanje uljem. Po mom mišljenju to je bila erotska masaža.

Sunčale su se nekih dva sata. Ja sam pio pivo i razmišljao o događaju od jutros.

Ja sam bio Anin gost, stigao sam sinoć i spavao sam u jednoj od soba u njenoj velikoj kući. Očekivao sam i nadao se nekoj njenoj akciji u toku noći, ali ostavila me je da se odmorim na miru. Ujutru me je iznenadila. Probudila me je dok mi je vezivala ruke za krevet. Nisam se opirao. Svezala mi je i noge.

f550ce62dc20dc04656879b82bf2b038

Bio sam bespomoćan na krevetu i totalno prepušten njoj. Popela se na krevet i opkoračila me nogama. Stajala je moćno, visoko nada mnom. Bila je u uskim farmerkama koje su joj fantastično stajale. Godilo joj je što sam ležao vezan i bespomoćan pod njom.

Stala je na moje grudi i gazila me po njima i po stomaku. Povremeno mi je jako pritiskala stopalom poprilično nadignut kurac. Radila je to toliko nemilosrdno da sam jecao od bolova, a u sred te moje jeke pritisnu mi stopalom usta.

U sledećem momentu gazila me je po faci. Uzimala je moj nos sa dva nožna prsta i jako ga stiskala.

Moje tri perverzne drugarice su me mučile

Užasno je bolelo. To je radila i sa mojim ušima. Odahnuo sam kad je rekla da joj ližem stopala, znao sam da je bolovima bar kraj.

Počeo sam od njene pete i jezikom prelazio sasvim polako preko njenih tabana i na kraju oblizao donji deo njenih nožnih prstiju, tačnije jagodice njenih nožnih prstiju. Ponavljao sam postupak nekoliko puta. Tada je već počela da uvlači veliki nožni prst u moja usta i da me tera da sisam. Onda naredi da isplazim jezik. Uze ga sa dva nožna prsta i lagano ga stisnu.

Pohvalila me je da sam joj dobro ugodio. Sela je između mojih stopala i svojim stopalima mi uhvatila kurac i jako ga drkala. Stopala su bila sva vlažna od mog jezika. Fantastično su klizila i stvarala neviđen užitak. Uskoro pravi vodoskok sperme odlete visoko u vazduh i Ana ostatak nežno stopalima iscedi iz njega.

svrs

Dok me je odvezivala, rekla je da mi je pripremila iznenađenje. Rekla je da ću biti nosač i potrčko njoj i njenim drugaricama dok su na plaži, a posle će sve tri da se poigraju sa mnom. To me je žešće napalilo ali nisam znao šta sve mogu da očekujem.

Konačno su odlučile da krenu sa plaže. Pokupio sam i poneo stvari. Tražile su da ih vodim na sladoled. Svratili smo u malu poslastičarnicu u kojoj je radila jedna lepuškasta devojka. Htedoh da naručim četiri sladoleda, ali me Maja spreči i reče da naručim samo za njih tri, uz konstataciju da će one sada da ližu a ja ću kasnije.

Cerekale su se sve tri uživajući što me zezaju pred tom devojkom. One su me doslovno mučile i uživale su u tome…

Devojka je pokušavala da se ne smeje, ali one su nastavljale sa zezanjem tako da je i ona počela da se smeje. Maja je bila glavna.

Govorila je kako ima za mene sasvim dovoljno materijala za lizanje, tapšući se po guzi.

Moje tri perverzne drugarice su me mučile

Govorila je zatim kako picu više nikad neću jesti nego ću je samo lizati. Predlagala je čak da idemo u piceriju i da one jedu picu a ja da je ližem, pa je nastavila da posle možemo otići na kafu, pa kada kafu popijemo, da ja uzmem tost od kafe na jezik, da zamislim želju pa da jezikom ubodem želju u njen čmar. Pretpostavljala je uz smeh da će mi se želja sigurno ostvariti.

Shvatio sam da je to prvi čas. Bilo je to verbalno ponižavanje, ali srećom nije bilo više prisutnih tu osim te devojke koja je radila, a kojoj su u momentu našeg kretanja tekle suze od smeha.

A onda smo došli kod Ane kući i počele su razne igrarije. Prvo sam bio sa Zoranom pod tušem. Trljao sam je nežno sunđerom i sapunicom.

tumblr_nek4q04re31tesca3o1_500

Terala me je da pijem vodu koja se slivala niz njenu picu, ali sam morao da lapćem kao pas tako da sam je jezikom udarao po pici. Uvijala se i tražila da pojačam. Sva se tresla dok mi je svršavala na jeziku. U tom momentu pocepala je plastičnu zavesu tuša.

Skupljao sam njene sokove jezikom sa njene pice i butina. Rekla je da ustanem i onda podigla ruku. Lizao sam je ispod pazuha, pa ispod drugog. Golicalo ju je i jako se cerekala.

Ostali smo duže vremena. Čuli smo Anu i Maju kako nas dozivaju. Zorana me je postavila četvoronoške i uzjahala kao konja.
– Điha, điha! – vikala je.

mylittlepony

Dok sam hodao tako četvoronoške, lupala me je šakom po dupetu terajući me da ubrzam dok nismo stigli do Maje i Ane, koje su sedele na barskim stolicama sa isturenim guzama.

Lizao sam guzove jednoj pa drugoj pružajući im ugođaj ali i sam uživajući. Prešao sam na brazdice koje su delile guzove.

Krenuo sam od samog dna kičme i stizao do samog čmara. Njih dve su se topile od miline očekujući uskoro još veći užitak kada im budem lizao čmar. Na kraju sam se usredsredio na male zatamnjene guzne rupice kružeći jezikom po sitnim naborima i povremeno bockajući vrhom jezika sami otvor.

Moje tri perverzne drugarice su me mučile

E onda je Zorana rekla:
– Stop! Takmičenje, koja ima elastičniji cmar, Ana ili Maja? Koji čmar će primiti više jezika unutra?

Odnekud je donela čak i neki lenjir. Gurao sam jezik u Anin i Majin čmar, a Zorana je objavila da je nerešeno. U oba čmara jezik je ušao po pet centimetara.

Uzjahale su me sve tri i prešli smo u spavaću sobu. Svezale su me za krevet. Ana je donela sveće i vrućim voskom su mi zalivale noge, stomak i grudi.

Maja opkorači moju glavu. Video sam njenu guzu kako se spušta sve više i na kraju mi dosta grubo sede na facu. Bio sam totalno poklopljen njenom guzom. Uopšte nisam mogao da uzmem vazduh, a ona nije popuštala. Posle dva minuta počeh da se borim za vazduh mrdajući glavom, ali ona je jako pritiskala i uživala u mojoj poziciji.

tumblr_mdc2l2f26v1ruam4eo1_500

Već se čulo moje mumlanje ispod njene guze. Očajnički mi je trebalo vazduha. Ona malo zadignu guzu, ali već u sledećem trenutku opet sednu na moju facu, tako da nisam uspeo da uzmem dovoljno vazduha. Ponovila je to nebrojeno puta. Sav sam bio u znoju od silnih napora i pokušaja da dođem do vazduha.

Konačno proceni da je dosta i ustade. Pružile su mi malu nagradu. U tom položaju sve tri su mi đavolski dobro pušile, sisale i lizale kurac i jaja. Svršio sam dok je bio duboko u Aninim ustima. Nije ga puštala, i dalje ga je dobro sisala dok se sperma sa krajeva njenih usana slivala niz koren kurca na moja jaja.

Nakon dobre zabave legli smo svo četvoro na veliki krevet i tako se probudili ujutru. Bilo je vreme za moj polazak nazad. Molile su me da dođem što pre ponovo. Obećale su da će biti manje perverzne sledeći put i da će biti nežnije, jer su bile svesne da su me mučile. 😉

Moje tri perverzne drugarice su me mučile

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x