Vikend sa internet prijateljem

Registrovani korisnici ne vide reklame

Već neko vreme koristim društvenu mrežu za pronalaženje seksualnih partnera. Ne preferiram baš drkanje preko kamere.

Upoznala sam za dve godine desetak muškaraca, od kojih sam imala seks s osmoricom. Jednog bih izdvojila, jer mi je pomerio granice senzibiliteta, toliko da ovlažim čim pomislim na njega.

Dugo smo se dopisivali, kuckali o opštim temama, zezali se… A onda smo razmenili prave slike i prešli na malo vrućije teme. S njim je i hot chat bio takav, da sam sedela u barici i svršavala, bez da se dotaknem. A slike, on prelep prezgodan, s najlepšim kurcem koji sam ikad videla. Čak sam pristala i na cam, da se uverim da je to stvarno on.

U početku samo samo pričali i gledali se obučeni. A onda je jedno veče izveo striptiz za mene, milujući se, tako da su mi zabalavila i usta i pička. Nisam mogla da odolim pa sam se i ja dodirivala. Skinula sam samo majicu i štipkala bradavice, dok je on opisivao kako bi ih sisao i trljao glavićem, koji je primakao skroz uz kameru da vidim kako kaplje.

Oblizivala sam se, pička mi je bila mokra skroz, ali on se obukao i rekao: „U pravu si bolje je uživo, jebeš ovo kad ne možemo da se dodirnemo.ˮ Toliko sam ga želela, mislila na njega non-stop i stalno bila vlažna.

Njegov prelep veliki žilavi kurac mi je bio stalno pred očima. Postalo je neprijatno u nekim svakodnevnim situacijama… Problem nam je pravilo što ne živimo u istom gradu, čak ni u istoj državi, pa je organizacija susreta bila gotovo nemoguća zbog mojih i njegovih obaveza. Na kraju smo se nekako dogovorili da provedemo vikend negde na neutralnom terenu. Neki kamp na Fruškoj gori. Obavila sam pripreme kod kozmetičara, pedikira, manikira itd. Kao da idem na izbor za mis univerzum.

Došao je i taj dan. Krenula sam kolima put Fruške gore, uspaljena kao šiparica. Obukla sam mini haljinu i čipkaste tange s prorezom, koje su mi celim putem zadavale muke, trljajući se o glatku izdepiliranu pičku. Toliko sam bila napaljena da sam razmišljala da skrenem negde s puta i masturbiram ne bih li se smirila.

Bradavice su se ukrućene probijale kroz tanku tkaninu. Znoj mi je curio izmedju sisa, stomak mi je bio mokar, haljina izgužvana. Nadala sam se da ću stići prva da se istuširam i upristojim. Zazvonio je telefon: „Maco kad stižeš, javi se da te sačekam na parkingu.ˮ E jbg. Rekla sam mu da me sačeka u bungalovu, go po mogućstvu.

tumblr_lo2cgfabfG1qf4j86o1_500
Ne znam kako sam potrefila put i parkirala se, ispod mene je ostala barica na sedištu. Pronašla sam bungalov i pokucala. Otvorio mi je vrata samo s peškirom oko stuka ispod koga se nazirala napeta budža.

Gledali smo se par sekundi, a onda me je uhvatio oko struka, podigao i uneo unutra. Nogom je gurnuo vrata, naslonio me na zid pored i podigao mi noge oko svog struka. Haljina mi se izdajnički popela skoro do sisa.

Ljubio me je vrelim usnama, gurao mi jezik duboko u grlo. Strgla sam mu peškir, a njegov tvrdi kurac je lako našao put i skliznuo u moju mokru pičku. Zgrčila sam se i procurila kad je ušao do kraja. Zatresla sam se cela u snažnom orgazmu!

837_1000

Pustio me je da se malo smirim, a onda je počeo da me nabija držeći me čvrsto za guzu. Kurac mu je bio vreo i tvrd kao kamen. Iz pičke mi je curilo kao potok, a onda se i on zgrčio, podigao me malo i izleteo, prskajući vreli mlaz sperme po mom stomaku.

Trljala sam se mokrom pičkom o njegova jaja i svršavala još uvek prikovana njegovim rukama. „Pa dobrodošlaˮ, rekao je kroz osmeh. Spustio me na pod i skinuo mi haljinu preko glave. Jedva mi je skinuo natopljene tange.

Otišla sam pod tuš dok je on unosio moje stvari. Kad sam završila, razgledala sam bungalov dok se on tuširao. Prelep dnevni boravak s kaminom (ako nekad dodjemo preko zime), drvene stepenice za potkrovlje. U potkrovlju, otvoren prostor i samo ogroman krevet. Već sam nas videla na tom krevetu satima i opet ovlažila.

Trgao me je njegov glas. Pitao je da li sam gladna, rezervisao nam je sto za ručak u nekom restoranu van kampa. Obukli smo se i krenuli njegovim kolima. Ručali smo i pričali kao da smo se videli juče, kao da se poznajemo ceo život. Rekao je da se nada da se nisam razočarala brzinom prvog seksa, toliko je bio željan da je hteo da eksplodira kad mi ga je stvaio.

Ja sam na te reči već počela da curkam. Na sebi sam imala laganu lanenu haljinicu na bretele, belu, providnu. Bez brusa, bradavice su samo izletele na njegov komentar. Gledao je u njih i obliznuo se. A onda je uzeo da sisa čeri paradajz i priča kako će tako i s njima. Odlepila sam. Pička mi je već natapala gaćice i plašila sam se da ću napraviti fleku na haljini.

Brzo smo završili ručak i predložio je da se malo prošetamo. Divna šuma je okruživala restoran i kad smo se malo sklonili od pogleda, stao je i počeo da me ljubi. Ruke su mu klizile svuda po mom telu. Izmakao se i zubima mi spustio bretelu od haljine.

Spustio je jezik na moju nabreklu bradavicu i nežno je liznuo. Ruke su mu sad već bile ispod haljine na guzi, nežno je milujući. Usnama mi je obuhvatio bradavicu i sisao je lagano. A onda je rukom spustio drugu bretelu i stiskao nežno drugu bradavicu. Obamrla sam od slasti koja se iz njih širila po celom telu. Drugom rukom mi je stiskao guzu i privukao iz sebe.

tumblr_o1izhyM8Qi1suh97yo1_500

Osetila sam da mu je kurac dignut. Počela sam da mrdam kukovima i da se trljam o njega. Bila sam toliko napaljena da me nije bilo briga da li će neko da naiđe. Spustila sam ruku niz njegov stomak i zavukla mu je u pantalone. Nije imao gaće, pa sam pod rukom osetila da mu je glavić već zabalavio.

Milovala sam ga i stiskala lagano. Nežno me odgurnuo i čučnuo ispred mene. Nisi normalan, rekla sam kad mi je podigao haljinu i spustio gaćice. „Videće nasˮ… nisam stigla da izgovorim, vrhom jezika mi je već dražio klitoris. Uhvatio me je rukama za guzu i privukao, uvukao glavu izmedju mojih nogu i počeo da mi liže celu pičku od klitorisa ka guzi i nazad.

Tresla sam se od uzbudjenja, pička mi je curkala a on je jezikom skupljao njene sokiće i mumlao zadovoljno. Gurao je jezik u nju i izvlačio, a onda mi je usnama obuhvatio klitoris i krenuo da ga cima snažno ga sisajući.

20ba15a2da1764bbb9fa092af9dde1ff.1

Vrisnula sam i svršila tresući se i cureći mu direktno u usta. Podigao se, lice mu je bilo mokro, poljubio me je i osetila sam ukus svoje pičke na jeziku. Uhvatio me za ruku i rekao: „Idemo na sladoled, može?ˮ Ponudila sam mu maramicu da se obriše, a on je rekao da želi da zadrži  miris moje pičke na licu.

Dugo smo se šetali, jeli sladoled, pričali, a onda smo otišli do kola da se vratimo u bungalov. Kad smo stigli, pitao je da li sam za odlazak do Novog Sada uveče. Rezervisao nam je sto u restoranu na obali Dunava. Doviknula sam iz kupatila da se slažem. „Što vičešˮ, progovorio je pored mene i ušao pod tuš.

Telo mu je bilo izvajano, krenula sam da ga sapunjam i milujem. Prvo ledja i prelepu čvrstu guzu. A onda se okrenuo i nisam mogla da odolim. Čučnula sam ispred njega i uzela mu ustima poludignuti kurac. Odmah se ukurtio, a ja sam ga sisala i uvlačila u usta dokle sam mogla. Držala sam ga za guzu i gurala ga, gutala sam taj prelepi kurac halapljivo.

Voda mi se slivala niz lice, a njegova mokra jaja mi se trljala o bradu. Bio je gladak izdepiliran i lepo je uklizavao. Ubrzala sam, a kad je počeo da stenje izmakla se i lizala mu stomak. A onda sam se spustila na jaja, lepa glatka mokra od vode koja je padala po nama. Opet je zastenjao, a ja sam mu uhvatila samo glavić usnama i lagano sisala.

blowjob-

Pomerao je kukove napred pokušavajući da udje dublje u moja usta, ali ja sam mu čvrsto stegla glavić usnama i sisala ga snažnije. Opet sam se izmakla i lizala kurac od korena ka vrhu, a on je poskakivao nestrpljivo. Sad sam ga ovlaš samo dodirivala vrhom jezika po glaviću, bio je krvavo crven i nabrekao do pucanja.

Uzela sam ga celog u usta i počela žešće da ga pušim i sisam. Ispustio je dubok uzdah kad je sperma počela da mi puni usta. Pustila sam je da sklizne niz uglove usana dok sam ga i dalje sisala. Htela sam da ga iscedim do kraja.

Podigao me je i ljubila smo se tako, dok su njegove ruke klizile po mom telu. Izašla sam ispod tuša i rekla: „Ne sad, da ostavimo nešto za posle večereˮ. Popela sam se u potkrovlje da se obučem i rekla da ne viri dok ne završim. Kad sam krenula niz stepenice, samo je zurio u mene. Obukla sam dugu crnu haljinu bez bretela, gornji deo čvrst kao korset, ali se završavao samo par milimetara iznad bradavica. Bila je uz telo sa šlicem do prepone.

Ovog puta nisam obukla gaćice što se i naslućivalo kad hodam. On je bio u divnim lanenim pantalonama i košulji. Baš smo lepo izgledali kao par. Večerali smo uz laganu muziku i prelepo vino. Osećala sam na sebi poglede kad god se malo nagnem, virio je deo bradavica iz haljine. On se smejao i rekao kako će večeras svi drkati zamišljajući moj dekolte. Naložilo me je to.

Namerno sam se naginjala provokativno ka njemu. U jednom momentu je pružio ruku i prešao prstom preko ivice dekoltea. Još je luđi od mene i to mi se najviše dopadalo kod njega. Konobar je doneo flašu vina koju nam je poslao par nekoliko stolova od nas. „Prelepi ste, da li biste podelili ovo toplo veče s namaˮ, pisalo je u poruci. Upitno me je pogledao, a ja sam rekla: „Što da ne. Hajde da se zezamoˮ.

Pozvali smo ih za naš sto. Bili su otprilike naših godina. Ona zgodna do bola, veće sise od mojih, plava. On malo popunjeniji, ali ne preterano. Smeđ, sređena bradica, s prelepim osmehom i otkačenim smislom za humor. Smejali smo se njegovim šalama i uz popriličnu količinu vina totalno opustili. On je sedeo pored mene i u jednom trenutku sam osetila njegovu ruku na goloj butini.

Prvo nisam znala kako da reagujem. Ovo dvoje nisu ništa primetili, a meni je prijalo. Lagano sam se nagla nad sto i diskretno raširila noge. Šlic se rastavio, a njegova ruka je kliznula uz moju butinu. Gledao je svoju ženu preko stola, pričao nešto, a ruka mu se popela do moje prepone. Osetila sam njegove prste na golom brežuljku a licem mu je preleteo zadovoljan osmeh.

Muzika je prišla našem stolu i dok smo se dogovarali šta da naručimo, njegovi prsti su već milovali moju golu pičku. Bila sam toliko uzbudjena da sam mislila da će mi izleteti ušiljene bradavice iz dekoltea. Niko ništa nije primetio ili sam mislila da nije. Opustila sam se i još malo raširila noge, a njegov prst mi je sad klizio lagano po mokrom klitorisu.

Muzičari su se trudili da nadjačaju naše pevanje i smejanje. Napravili smo karaoke, ne zna se ko je gore pevao. Toliko sam se smejela da se nije primetilo moje cimanje kad mi je bradonjica gurnuo prst u pičku. Bila sam mokra skroz. A onda ga je izvukao i podigao čašu tom rukom! „Da nazdravimo novom prijateljstvuˮ, rekao je. Kucali smo se svi zajedno, a on je namerno prolio malo vina po ruci. Gurnuo je u usta taj prst i olizao ga gledajući  me pravo u oči. Pička mi je curnula od uzbuđenja.

tumblr_niqfmremea1u2mriko1_500

Pozvali su nas da sutra dodjemo kod njih na roštilj popodne. Imaju veliku kuću uz Dunav i bazen u dvorištu. Pristali smo, razmenili telefone i izljubili se na rastanku. Bili smo pripiti, pa je vožnja do bungalova trajala čitavu večnost. On je jednom rukom držao volan a drugom mazio moju golu butinu.

Raširila sam noge i podigla haljinu. Moja glatka gola pička je sevnula na mesečini. Njegovi prsti su se ubrzo našli u njoj. Bila sam mokra još uvek od bradonjing diranja, pa su lako uklizavali. „Kako si mokra i vrela, jedva čekam da te tucamˮ. Pružila sam ruku ka njegovom šlicu, a on je rekao: „Nemoj, slupaćemo se negdeˮ.

Jedva sam čekala da stignemo u bungalov. Nije stigao da se parkira, kad sam izletela iz kola. Ušli smo u kućicu, a ja sam potrčala uz stepenice. Bacila sam se na krevet i prostenjala: „Hoću da me tucaš celu noćˮ.

Legao je preko mene i počeo da mi ljubi vrat. Podigao mi je ruke iznad glave, a sise su samo izletele iz haljine. „Ovo sam čekao celo večeˮ, rekao je i počeo da mi sisa i gricka bradavice. Otkopčala sam mu pantalone i izvukla već tvrd kurac i počela da ga drkam. Vukla sam ga ka sebi, stenjući: „Jebi me jebiii meˮ.

tumblr_o7n02yiqxq1vsw53go1_500

Gurnula sam ga u mokru pičku, a on se stvrdnuo skroz i krenuo da se zabija snažno. Šljapkalo je koliko sam bila mokra, a on se zarivao snažno, pička mi se grčila i pulsirala pod njegovim udarima. Vrisnula sam svršavajući, grčila se i tresla. Pustio me je da se malo smirim. Onda sam tek shvatila da smo još uvek obučeni. Skinula sam mu pantalone, a on je skinuo moju haljinu i svoju košulju.

Legao je na leđa i povukao me na sebe. Uzjašila sam ga i počela da se nabijam na kurac, mešala sam lagano. Pružio je ruke i gnječio mi sise, štipao bradavice. Malo sam ubrzala, pa usporila, a on je počeo da stenje. „Tooo, volim kad te čujemˮ, stenjala sam i ja.

Onda sam se podigla i opkoračila mu glavu. Spustila sam mokru pičku na njegov ispruženi jezik i trljala se o njega. Kapljalo mu je u usta koliko sam bila mokra. Zario mi je jezik u pičku i ja sam počela da se uvijam svršavajući snažno. Stiskala sam mu glavu butinama u ekstazi. A onda sam se nagla i poljubila ga tako balavog od mojih sokića.

tumblr_nrlh99dfCR1rbqlnno1_400

Ponovo sam mu sela na kurac i nastavila da mešam. Pomerala sam se napred-nazad, trljajući se klitorisom o njega dok je on pulsirao vreo u meni. A onda sam se podigla i naglo nabila na njega do kraja, pa sam nastavila tako snažno da se nabijam.

Stenjali smo oboje glasno dok sam nasedala a sise mi skakle gore-dole. Počela sam opet da svršavam, ali sam se nabijala jako i dalje grčeći se na njegovom tvrdom kurcu. Zastenjao je baš glasno i ja sam brzo sišla s njega i klekla mu između nogu. Obuhvatila sam ga usnama u momentu kad je poleteo mlaz sperme a telo mu je protresao snažan orgazam. Sisala sam ga do poslednje kapi dok se on grčio prazneći se.

A onda sam pustila da mi sperma sklizne iz usta niz kurac i jaja. Polizala sam mu sve sa jaja, dok je on uvijao pod mojim jezikom. Podigao me je na sebe i ljubili smo se dugo dok nam se njegova sperma klizala izmedju jezika. Zaspali smo tako umazani.

picture-popular-pinsexual-powered-by-pinnect-1400326122ng48k

Probudio me je cvrkut ptica i njegova ruka koja mi je milovala brežuljak. Usne su mu bile na mom vratu. Ležala sam na boku a on uz mene. Osetila sam da mu je tvrdi kurac naslonjen na moju guzu i počela da se meškoljim uz njega. Mnogo mi se piškilo pa sam morala da ustanem.

Dugo sam se tuširala posle da se osvežim, bila sam malo mamurna. Kad sam izašla iz kupatila, čekala me je skuvana kafa. Obukla sam bade mantil i izašla ispred bungalova, s cigaretama i kafom. On je otišao da se tušira u međuvremenu. Stigla je poruka od sinoćnjeg para: „Golupčići, ustajte, čekamo vasˮ

Pomisao na bradonjicin prst u mojoj pički u punom restoranu me je razbudila odmah. Moj darling se pojavio napolju i prenuo me iz razmišljanja. „Misliš li da su oni svingeri?ˮ, pitala sam ga. On se zasmejao i rekao: „Pa nisu nas zvali na roštilj da pričamo o politici, kad ti je već prepipao međunožje sinoćˮ.

Pocrvenela sam, a on mi je rekao da se opustim, plava gospođa mu je istrljala butinu svojim kolenom ispod stola i rame sisom dok mu je na uvo šaputala kako bi mu popušila kitu tu pred svima. Ništa ja to nisam videla. „Naravno da nisi kad te je ovaj tucao prstima ispod stola. Video sam da se ne buniš, pa sam shvatio da bi i ti svingerisala. Ja nemam ništa protiv.ˮ

Setila sam se da smo nekad u našim kuckanjima pomenuli i to i da je rekao da je imao takva iskustva i da je to baš super, loži ga da gleda svoju partnerku. Ali ja nisam imala takva iskustva. Samo želju. Oduvek.

Popili smo kafu, spremili se i krenuli. On je obukao bele lanene bermude, bez gaćica. Bile su malo providne, pa mu se nazirao kurac ispod. I belu bodi majicu koja je isticala svaki mišić. A ja sam obuka mrežastu široku tuniku bez rukava s izrezima do struka preko mini šorca. Bez veša naravno.

Svratili smo da kupimo vino, prodavačica je buljila mom dragom u međunožje, dok su ostali kupci buljili u moje skoro gole sise. Stigli smo ispred kuće, a kapija na senzor se otvorila. Uvezli smo se u ogromno dvorište ogradjeno tujama, lepo sklonjeno od pogleda s puta. Izašli smo iz kola i prišli bazenu gde su nas čekali domaćini.

tumblr_nb84cnyWsa1ttqu7ro1_500

Ona je ustala s ležaljke gola i ogrnula se laganim providnim kimonom. A bradonja je rasplajivao roštilj malo dalje u vrtu, obučen samo u kecelju za kuvanje. Ona je prišla i poljubila me u obraz, lagano mi pomilovala guzu. „Prelepo izgledaš dušoˮ, rekla je gledajući u moje male naprćene sise.

Prišao je sad i domaćin da nas pozdravi. Poljubio me je u obraz i uzeo vino. Ona nas je smestila u udobnu pletenu garnituru, donela nam piće i sela s nama. Domaćin se vratio roštilju. Moj darling je pitao jel treba pomoć, a on je zamolio da ja napravim salatu kad za to dodje vreme. Ćaskali smo opušteno, kao da nismo svi polugoli.

Bradonja je dobacivao i zajebavao nas, smejali smo se i opustili još više. „Jel’ bi neko hteo malo da se rashladi pre ručka?ˮ, pitala je domaćica i krenula ka bazenu. Oboje smo ustali, ali je bradonja dobacio: „Mala čeka te salata. Mi ćemo posle da se brčkamo dok oni budu mutili desert.ˮ Gledala sam mog dragog kako se skida pored bazena i uskače u vodu.

Prišla sam do stola pored roštilja na kome je bilo poređano razno povrće, daska za seckanje i nož. Sve je to stajalo na trećini stola. Uzela sam krastavac i počela da ga seckam, a bradonja mi je prišao s leđa i rekao da mu dozvolim da mi pomogne. Uhvatio me za sise i naslonio mi se uz guzu.

Smejali smo se sceni kao iz filma. Štipkao mi je bradavice kroz mrežu na majici i lizao vrat. Sva sam se naježila, bradavice nabrekle, ali sam nastavila da seckam. A onda mi je skinuo majicu preko glave, da se ne isprljam, kaže. Uzeo je dva koluta krastvaca i počeo da mi trlja bradavice njima. Bili su hladni i bradavice su se stvrdle odmah.

Onda sam uzela da sečem paradajz, a on mi je ljubio guzu preko šorca i milovao me izmedju nogu. Podigla sam glavu i gledala kako plava puši mom dragom na ležaljci. Bili su mokri i njene velike čvrste sise su se klatile nad njim, a s bradavica joj je kapljala voda. Tako me ja napalila ta scena da sam još više istrćila guzu.

tumblr_inline_o37pqhPlTi1r6dbla_500

Bradonja mi je skinuo šorc i uzeo polovinu paradajza kojim je počeo da mi trlja pičku. Protresla sam se od hladnog klizavog dodira, a pička je počela da pulsira. Onda je jezikom skupljao sokić od paradajza koji je klizio niz butine. „Sad uzimam papričicu, nemoj njome da me trljašˮ, rekla sam kroz smeh. On se nasmejao i uzeo jedan preostali krastavac, smeškajući se pohotno. Olizao ga je, pa je polako počeo da ga gura u moju mokru pičku. Zatresle su mi se noge od uzbudjenja.

Čučnuo je između mojih nogu i lizao mi klitoris dok mi je gurao i izvlačio krastavac. Pička mi je curila od slasti, a ja sam prestala da seckam. „Mmmm, obožavam salatu, a ti?ˮ, mumlao je dok me je lizao i skupljao jezikom moje sokiće koji su sad tekli u laganom mlazu niz obe butine.

A onda je izvukao krastavac i okrenuo me ka sebi. Podigao me na sto da sednem, raširio mi noge i spustio usne na moj klitoris. Zacvilela sam kad je počeo da ga sisa lagano. Gurnuo je jedan prst u moju pičku i palacao jezikom po klitorisu. Vrisnula sam u snažnom orgazmu, pička mi se grčila a on je skupljkao njene sokiće.

tumblr_o2yrj5tYqY1tkr1gto1_500

„Deco, dosta ste se igrali s hranomˮ, viknula je domaćica, vreme je za ručak. Smejali smo se oboje ko ludi, a onda je on otišao da dovrši roštilj. Kecelja mu je bila podignuta napred. „Draga, idi u bazen da skineš tu salatu sa sebeˮ, rekla je. Moj darling je bio na ležaljci kad sam došla do bazena.

Kurac mu je lenjo visio a s njega se još uvek cedila sperma. Poljubila sam ga i skočila u bazen. Malo sam se izležavala na vodi dok mi se telo smirivalo. Domaćini su u medjuvremenu dovršili spremanje salate i mesa i pozvali nas za sto. Dobila sam i ja providni kimono da se ogrnem. Moj dragi je dobio peškirić za oko struka.

Jeli smo i smejali se, pili vino, pričali o svingerskim iskustvima. Oni, ja sam mudro ćutala na tu temu. A onda je moj pametnjaković rekao da sam ja super reagovala za prvi put. „Vidi, salata joj dobro ide, videćemo daljeˮ, rekao je domaćin. Svi smo se smejali.

Kad smo završili s klopom, premestili smo se svi u ležaljke pored bazena. Pijuckali vino i ćaskali. A onda je domaćin ustao, podigao svoju ženu i bacio je u bazen, a onda i mene. Vrisnula sam na dodir hladne vode na zagrejano telo. Vratio se u ležaljku i nastavio da pije vino. Zbunila sam se.

Onda je ona doplivala do mene i počela da me miluje. Veštim jezikom mi je lizala usne i preplitala ga s mojim jezikom, dok me je milovala svuda po telu. Nisam znala šta ću ja s mojim rukama, pa sam počela i ja nju da milujem.

Dodirivala sam joj čvrste sise i prelazila prstima preko ukurućenih bradavica. Ona je spustila jezik na jednu moju bradavicu i počela da je sisa. Pogledala sam u ovu dvojicu, oni su ležali i pijuckali gledajući nas.

Osetila sam njene prste na klitorisu. Cimnula sam se a onda se nabila pohotno na njih. Podigla me je na ivicu bazena i raširila mi noge. Osetila sam vrh njenog jezika na klitorisu i zastenjala. Lizala me je nežno i ljubila mi pičku kao niko do tad. Uvijala sam se pod dodirima njenog jezika, a pička je počela opasno da mi pulsira i curka.

tumblr_mwz7h4ekfo1sx6boao1_1280

Osetila sam nečije ruke oko struka i kako me podižu. Bradonja me je spustio na ležaljku, a ona je došla za mnom i nastavila da me liže. Radila je to lagano, držeći me na ivici, ne dozvoljavajući da svršim. Njihala se lagano kad je njen muž prišao i gurnu joj kurac od pozadi. Sad je već pratila njegov ritam. On je lagano tucao, a ona me je lizala.

Pogledala sam u Jovana koji je već skinuo peškirić i milovao ukrućenu kitu. Pozvala sam ga rukom i on je prišao iznad moje glave. Pružila sam jezik i liznula mu jaja. Namestio se tako da sam mogla da ga dohvatim i da mu lagano ližem jaja. A onda je bradonja ubrzao, ona mi se nabijala ustima na pičku, a ja sam počela da gutam mom dragom kurac.

Nisam mogla sa izdržim koliko sam bila napaljena od njenog udaranja po mom klitorisu. Svršila sam glasno stenjući i ispustila kitu iz usta. Ona se podigla preko mene i preuzela ga. Pušila je Jovanu, a njen muž je tucao od pozadi.

Sad su se pomerili tako da je njena pička bila iznad moje glave. Podigla sam se malo i liznula njen klitoris. Zastenjala je i zatresla se, a ja sam ohrabrena nastavila da palacam. Ubrzo je i ona počela da se grči svršavajući.

1 (76)

Bradonja je izvadio kurac iz nje i gurnuo ga meni u usta. Bio je mokar od njenih sokića a ja sam ga pušila usisavajući ga celog. A onda je on zastenjao i izvadio ga iz mojih usta. Podigao me je, legao na ležaljku, a ja sam ga opkoračila i nabila se na njega. Sad mi je ispred lica bio Jovanov kurac i plava koja ga puši.

Pridružila sam joj se. Naizmenično smo mu pušile i lizale jaja, a on je stenjao na ivici orgazma. Izmakla sam se da mogu da se pomere na drugu ležaljku. Ona je legla a on joj je podigao noge i počeo snažno se da zabija u njenu mokru pičku.

Ja sam skakutala na bradonjinoj kiti, nabijala se do kraja, dok sam se gledala s Jovanom. Njegov napaljeni pogled i tvrdi bradonjin kurac u meni i plava koja vrišti naložili su me toliko da mi je pička eksplodirala u snažnom orgazmu, grčila se i curila.

1901323518

Bradonja me uhvatio oko struka i podigao, a za mnom je poleteo mlaz vrele sperme . Plava je svršavala glasno, a Jovan je izvukao kurac i stavio ga meni ispred usta. Liznula sam mu glavić iz kog je već počelo da štrca, a onda sam ga obuhvatila celog usnama i posisala svu spermu koju je trzajući se izbacivao u moja usta. Svi smo se iscrpljeni spustili na ležaljke i tako ležali isprepletani neko vreme. Lagano nam se i stenjanje i teško disanje smirivalo.

Kad smo se malo smirili poskakali smo u bazen da se speremo i ohladimo. Prskali smo se i smejali. E, a sad desert, rekao je bradonja. Izašao je iz bazena i otišao da raspremi sto na kome sam pravila salate. Kita mu se klatila između nogu, dugačka, malo tanja, ali sam skapirala da dobije na zapremini ne na dužini kad se digne. To me je opet napalilo.

Domaćica je izašla i otišla za njim. Mi smo se još neko vreme brčkali, a onda su nas oni pozvali da im se pridružimo. Ona je legla na sto, a on joj je slagao kugle sladoleda po stomaku. Jovan je uzeo šlag i naprskao na sise.

s3033s_048

Požurite, stenjala je ona dok se sladoled topio na njoj. Njih dvojica su počeli da je ližu, pa sam se i ja pridružila. Ja sam joj lizala sladoled sa stomaka dok su oni obrađivali sise. Stenjala je slasno dok se onaj sladoled topio pod našim jezicima. Klizio je niz stomak, a ja sam ga pojurila do brežuljka. Bradonja joj je raširio noge i stavio bananu u pičku, a Jovan je poprskao šlagom.

Prišla sam i počela da jedem bananu dok su njih dvojica lizali šlag s brežuljka i klitorisa. Stenjala je glasno i uvijala dok smo se mi kao prasići gurali glavama u njenom međunožju. Ja sam se vratila na sise i krenula da lickam ostatke šlaga s njenih bradavica. Ona se zgrčila, pa protresla i svršila izbacujući bananu iz sebe dok su joj ova dvojica ljubili butine.

featured

Mene je toliko napalila scena, da nisam mogla da prstanem da je ližem. ‘Ajde mala sad ti. Podigli su me na sto i počeli da ukrašvaju. Hladan sladoled se topio na mom vrelom telu, nisu stizali da ga poređaju. A kombinacija hladnog klizavog i njihovih jezika me je izludela za par sekundi. Počela sam da se grčim u ekstazi i da svršavam, tresući se cela.

Ali bradonja je bio uporan da mi ugura bananu. Raširio mi je noge i gurnuo je a ja sam istog momenta počela da svršavam. On je uporno gurao ne dajući mi da je izbacim, ona se zgnječila tako da je morao da poliže ostatke, a ovo dvoje su mi sisali šlag s bradavica.

Počela sam da poskakujem na onom stolu kao da me udarila struja. Orgazam mi je rasturao telo i mozak.  Dugo sam se još uvijala u ekstazi, iako su me oni pustili. Iz pičke mi je curio sok od banane.

Čula sam šljapkanje i stenjanje pored sebe i videla da plava jaši mog Jovana, a bradonja je jebe u dupe od pozadi. Raspalila me je ta scena. To sam morala da probam. Ali nisam imala snage da se pomerim, samo sam gledala kako oni uživaju.

am567uy718-h (382)

Ona je  cvilela i stenjala, a oni su je nabijali u istom ritmu. Bradonja je vrlo brzo svršio grčeći se u njenoj guzi, na šta je i ona svršavala grčeći se na Jovanovom kurcu.

A onda je sišla s njega i pušila mu ludački dok joj nije napunio usta. Ponudili su nam da udjemo u kuću da se istuširamo. Posle tuširanja smo još malo sedeli, popili još po jedno vino i krenuli.

„Javite se kad dolazite na Frušku Goru opetˮ, rekli su nam. A ja sam se rastužila, nismo im rekli da se ni mi ne viđamo, da je ovo prvi put, pa ko zna kad opet. Ćutala sam celim putem. On je provalio, pa nije ništa ni pitao ni pričao.

Kad smo došli u bungalov, dugo smo se samo ljubili i grlili. „Nema spavanjaˮ, rekla sam, „ko zna kad ćemo se opet videtiˮ. „Ok, ali hoću da mi se predaš cela, kao što smo pričali, da te punim svuda.ˮ „Da, pričali smo o tome, retko sam imala analni seks i to samo s malim kurčevima.ˮ

Iskreno, smarala me sva ona priprema oko toga, a nikad nisam imala odgovarajuće zadovoljstvo. A njegov kurac nisam bila sigurna da mogu da primim u guzu, što sam mu i rekla. „Samo se ti opusti i prepusti sve meniˮ, rekao je, „videćeš da ćeš uživatiˮ.

Sipao nam je vino i izašao ispred. Ja sam otišla u kupatilo da se pripremim. Izašla sam ogrnuta laganim providnim bade mantilom. Uzela sam vino i pijuckala, kad se pojavio mladić s poslužavnikom u rukama. „Naručio sam nam nešto da gricnemoˮ, rekao je Jovan. Otišao je u kućicu da donese napojnicu, a mladić je gutao pogledom moje sise ispod providne tkanine.

Prijalo mi je to, bradavice su se ukrutile i napele. Napele su se i njegove pantalone, kad sam podigla jednu nogu na stolicu, otkrivši glatki goli brežuljak. „Kučko, opet izazivašˮ, rekao je kroz smeh Jovan. Dao mu je novac i dečko je bukvalno otrčao. „Osećam da će iza žbuna odmah da ga izdrkaˮ, rekao je. „Baš si zločesta.ˮ „Znaš da volim kad drkaju na meneˮ, rekla sam mazno i pomilovala ukrućenu bradavicu.

Pili smo vino i grickali sve same afrodizijake s poslužavnika, kanapee s morskim stvorenjima. „Diraj se malo, volim da te gledam.ˮ Raširila sam bade mantil i prelazila prstima preko krutih bradavica, spustila jednu ruku niz stomak lagano i milovala brežuljak.

Prijao mi je njegov pogled, lagano sam se mazila i uživala, pijuckajući vino, koje je počelo da radi svoje. Malo mi se već zavrtelo u glavi kad je on ustao, podigao me sa stolice i uneo u bungalov. Poneo me je uz one stepenice i nežno spustio na krevet.

Skinuo me ja, pa onda i sebe. Svestan svog tela, zastao je i pustio da ga gledam onako golog iznad mene. Ja sam nastavila sa milujem bradavice. On je milovao svoj stomak i spuštao ruku lagano niz kurac. To me ja baš jako napalilo.

Raširila sam noge i krenula da se meškoljim. Sago se i okrenuo me na stomak. Opkoračio me i osetila sam njegov jezika na vratu. Klizio je lagano niz rame i leđa do guze, pa se vraćao nazad drugom stranom leđa. Sva sam se naježila od golicavog dodira njegovog jezika.

A onda je skliznuo niz noge, jednu pa drugu, sve do stopala i nazad, vraćajući se unutrašnjom stranom butine. Raširio mi je noge i klekao izmedju njih. Osetila sam opet jezik uz unutrašnju stranu butine, lagano preko guze, pa niz drugu. Pička mi je već pulsirala, a on je zavukao jezik lagano je dodirujući.

Podigao mi je malo guzu, raširio je i liznuo čmar. Zastenjala sam, a pička je curnula koliko je to prijalo. Raširio me je sad skroz i prelazio jezikom od čmara ka klitorisu. A onda je počeo da palaca samo po čmaru i da laganu gura jezik u rupicu.

tumblr_nfzdyhXTYt1t16ba8o1_500

Uvijala sam se od zadovoljstva, a on ga je obilno zalivao pljuvačkom. U jednom trenutku je pored jezika počeo da mi uvlači prst. Sasvim polako, gurajući svu onu pljuvačku prstom unutra. Uvijala sam se od zadovoljstva, to je tako prijalo da sam još istrćila guzu i promumlala: „Dubljeeeˮ. Lagano je ugurao ceo prst, zadržao ga unutra dok mi je palcem trljao klitoris. Polako je izvlačio prst iz čmara dok je istovemeno gurao drugi u pičku.

Bila sam napaljena kao nikad, a onda je počeo istovremeno da mi gura prste u čmar i u pičku. Zastenjala sam i počela da se krećem u ritmu njegovih prstiju. Ubrzao je i sad me je već žestoko tucao prtsima u obe rupice. Dahtala sam i stenjala na ivici orgazma, kad je on stao i izvukao prste.

Zacvilela sam: „Mooolim te nastaviˮ. Podigao mi je guzu u vis i osetila sam njegov vreli glavić kako me trlja od klitorisa ka čmaru i nazad. Pička mi je curkala, a njegov glavić balavio podmazujući i klizajući se uz čmar lagano ga trljajući.

Bila sam van sebe od uzbuđenja kad mi je gurnuo kurac u pičku, naglo ga nabio do kraja i izvukao pa opet nabio udarajući me jajima po klitorisu. Vrisnula sam i svršila tresući se cela. Nije me puštao, osetila sam kako mi se pička grči oko njegovog vrelog kurca.

Onda ga je lagano izvukao i onako mokrog prislonio uz čmar. Još uvek sam se tresla od orgazma, gurala sam guzu ka njemu i osetila kako mi njegov glavić prodire u čmar. Zastenjala sam od zadovoljstva, guza se širila, a onda sam osetila nevidjen bol kad je ušao dublje. Paralisala sam se cela, a on mi je milovao guzu i šaputao: „Samo se opustiˮ. Druga ruka mu je bila na mom klitorisu nežno ga milujući. Bol je popuštao, a on se nije pomerao, nastavio je da mi lagano trlja klitoris prstom.

tumblr_o5s3m43yMp1u9uov7o1_500

Osetila sam kako mi se pička širi a guza opušta, pa sam se gurala unazad i sama nabijala na kurac. Osećala sam svaki njegov milimetar, dok mi se čmar lagano širio puštajući ga dublje. Mešavina bola i zadovoljstva me je preplavila kad sam došla do kraja. Bio mi je ceo u guzi, ona se stegla oko njega i ponovo me ja zaparao bol.

On se nago preko mene ljubeći mi vrat i ramena, dok su njegovi prsti na mom klitorisu ubrzali. Trljao me je brzo, počela sam da se uvijam od zadovoljstva, a čmar je počeo da se opušta. Osetio je to i počeo lagano da se kreće. Bol je polako počeo da zamenjuje osećaj neverovatnog zadovoljstva, guza se sad toliko raširila da ga je primala bez problema dok je on ubrzavao kretanje.

Stenjala sam glasno dok mi je zabijao kurac do kraja, jajima mi šljapkao po mokroj pički. Kretala sam se u ritmu njegovog nabijanja, sve bliža vrhuncu. Stenjao je sad i on, zastajao povremeno, osećala sam kako mu se jaja grče kad stane.

A onda sam eksplodirala u snažnom orgazmu, on je zastao još uvek u meni a ja sam se uvijala i vrištala dok su mi se grčili i pička i čmar, curilo mi je niz noge a ja sam se tresla cela. Kad sam se malo smirila, stegao mi je kukove i opet se snažno zabijao do kraja, ja sam vrištala dok je pička curila u potocima, a on se uz urlik zabio do kraja i počeo da grči u orgazmu puneći mi guzu vrelom spermom.

tumblr_o5af45P7p41v1mofuo1_400

Spustili smo se polako na krevet, a on je iskliznuo iz moje guze iz koje je potekla sperma, slivajući mi se niz pičku. On se okrenuo na ledja pored mene i dugo smo tako ležali ćuteći. Ustala sam, otišla pod tuš, pa se ogrnula, sela ispred kućice i zapalila cigaretu. Razmišljala sam o tome da nikad nisam imala takvog ljubavnika koji me drži  konstantno napaljenom i s kojim mogu da svršavam toliko puta.

Sutradan smo ustali jako kasno, nismo imali mnogo vremena do polaska. Pili smo kafu ispred kućice kad je pitao da li sam za neki ručak u kafani ili da naručimo. Nije mi bilo do hrane. Osećala sam da sam još uvek gladna njega. Rekla sam da je bolje da se jebemo do polaska, da ne gubimo vreme.

Ustao je, stao ispred mene, a ja sam mu strgla peškirić kojim je bio opasan i počela da ljubim i ližem kurac od vrha ka korenu i nazad. Odmah je poskočio i počeo da se ukrućuje. Glavić je provirivao iz kožice i ja sam ga obuhvatila usnama i počela da sisam.

m46937063-28f1

Izmakla sam se malo da ga pogledam, već se oslobodio i napeo. Bio je crven i na vrhu je stajala kapljica. Razvukla sam je vrhom jezika po celom glaviću, a onda sam ga opet obuhvatila usnama i usisala ceo kurac u usta. Ukrutio se skroz, a ja sam ga pustila i lagano odgurnula.

Ušla sam u kućicu i popela se gore na krevet. Došao je i legao pored mene. Okrenula sam ga na leđa, raširila mu noge i zavukla se između. Podigla sam mu rukom kurac i krenula da mu kružim jezikom po jajima. Mumlao je zadovoljno, a ja sam spustila jezik ka njegovom čmaru. Podigao je kukove da mogu da priđem, a ja sam mu lizala vrhom jezika čmar, dok sam mu rukom nadrkavala kurac. Stenjao je glasno dok sam gurala vrh jezika u njegov čmar.

Vratila sam se na jaja, pa sam uzela jedno u usta i sisala ga nežno, pa sam prešla na drugo i malo ga žešće cimala sisajući ga. On je stenjao glasno što me je još više palilo. Prešla sam jezikom uz dignuti kurac do glavića iz kog je sad već obilnije curkalo. Pokupila sam sve jezikom i spustila mu se opet niz kurac lagano.

A onda sam se malo podigla i počela da mu milujem kurac i jaja sisama. Bradavice su se ukurutile do granice bola i lepo klizile po njegovom mokrom kurcu.

tumblr_m895ywPEed1r2kqwjo1_

Opkoračila sam ga i trljala se mokrom pičkom o njegova jaja. Podigao je kukove, ali ja sam se izmakla i spustila opet usne na njega. Uvukla sam ga celog i sisala lagano. Gutala sam mu kurac sasvim polako, a on je podizao kukove. Opet sam se izmakla, olizala sam prst gledajući ga u oči, pa sam ga lagano gurala u njegov čmar dok sam mu opet gutala kitu.

„Izluđuješ meˮ, prostenjao je, „rasturiću ti pičkuˮ. Podigla sam se i opet trljala mokrom pičkom o jaja, a onda sam ga uzela rukom, namestila se i skliznula do kraja na nabrekli kurac. Lagano sam mešala, s jednom rukom iza na njegovim jajima, gnječila sam ih dok sam se nabijala. Pička mi je pulsirala od vreline njegovog kurca.

Podigao se i sad sam mu sedela u krilu i nabijala se dok mi je on sisao bradavice. Obožavam to, ubrzala sam, šljapkajući mu onako mokra na kurcu. Osetila sam njegove zube na bradavici, grickao je do granice bola, a ja sam se protresla svršavajući mu na kurcu obilno ga zalivajući. Okrenuo me je ne vadeći kurac i sad je bio odozgo.

Podigla sam kukove da može što dublje da uđe. On je lagano mešao u meni dok se moja pička grčila oko njega u naletima slasti. Podigao mi je noge na svoja ramena i sad je ulazio ceo. Ubrzao je, tucao me je snažno, ulazio do kraja. Osećala sam kako me njegova jaja udaraju po guzi dok je zarivao svoj vreli nabrekli kurac u mene.

Pička mi je bila mokra i curilo je iz nje niz guzu. Golicali su me njeni sokići. Slivali su se niz čmar i natapali ga. Počela je da se grči, stežući se oko njegovog kurca, svršavala sam u talasima, celo telo mi se treslo a on je zabadao istim tempom.

Vrištala sam u ekstazi, pička se grčila, naizmenično stezala i puštala njegov kurac. Zastenjao je i izvukao ga da ne svrši odmah. Osetila sam kako mi klizi vrelim glavićem po čmaru i još podigla kukove. Pustila sam ga da lagano uklizava, toliko sam bila mokra da je lako ušao. Čmar mi se raširio primajući ga do kraja.

tumblr_o1bercqWJQ1uymi1ko1_500

A onda je ubrzao i sad me je već žestoko tucao, zarivajući vreli tvrdi kurac u moju razjapljenu guzu. Ona ga je gutala a pička je curila podmazujući je. Vrisnula sam i zgrčila se kad ga je zario snažno do kraja, stenjući je punio spermom, svršavali smo zajedno.

Orgazam je trajao dugo, talasi zadovoljstva su mi strujali celim telom, a čmar i pička su se grčili u istom ritmu. Uvijala sam se i stenjala dok je iz pičke curilo, a sperma klizila iz čmara. On se spustio između mojih nogu, pokupio sve jezikom, pa se podigao i dugo smo se ljubili razvlačeći spermu i moje sokiće jezicima. Bila sam van sebe. Od strasti, od želje da ostane večno u mojoj pički, od tuge što odlazi za sat vremena.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Autor ovog posta je:

Nimfomanka


Da se život broji orgazmima, zvala bih se Večnost

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Odlična priča, nisam davno pročitao bolju

1
0
Would love your thoughts, please comment.x