Mala je htela da proba trojku

Registrovani korisnici ne vide reklame

Srela sam je posle toliko vremena.

Lepa je. Uvek će biti lepa.
Kako bih zaboravila ludačke zelene oči, divlju talasastu kosu.
Nisam je videla dve godine.
Dosta toga se izmenilo.

2405

Sedim u bašti jednog poznatog beogradskog kafića. Sama. Imam dogovoreni poslovni sastanak, ali klijent nikako da se pojavi, pomišljam već da je zaboravio ili tako nešto i spremam se da ga pozovem. Gledam preko stola kod ulaza i vidim nju. Ona ulazi isto sama.

Čim sam je ugledala pomislila sam da je bolje što je sama, ko zna šta ću joj reći, za sve ovo vreme nekada mi je nedostajala, nekad sam pomišljala da bih volela da smo prijatelji i zašto nismo ostale u kontaktu. Pomišljala sam da je pozovem, ali je uvek ostajalo na tome.

Razvukla sam osmeh. Ona isto.
Imala je divan osmeh, sada i karmin na usnama, bordo. Prilazi mi i kaže:
– Od svih ljudi, baš sada… …baš tebe da sretnem.

Predlažem joj da sedne. Ona žuri, pokazuje prstom na sat i govori da je čekaju i da kasni, ali mi ostavlja vizit kartu da joj se javim. Radi kao PR u nekoj firmi. Zvaću je sigurno. Klijent je konačno došao a sastanak je bio vrlo kratak. Njoj sam diskretno mahnula kada sam izlazila iz kafića.

Ceo dan mi nije izlazila iz glave, uveče sam došla kući, usput kupila pljuge i vino. Dušan je bio kod svojih u Hrvatskoj. Bila sam sama.

n634045924_413845_6379Jedne jeseni pre nekoliko godina je bila na praksi kod Dušana u firmi. Napalim se svaki put kad pomislim na to vreme. Mislim, tako smo se upoznale ona i ja. Imala je dvadeset i jednu godinu, još na faksu. Te godine se firma borila za opstanak, kriza i sve redom, a oni su bili u frci da se predstavništvo u Srbiji ne zatvori. Studirala je FON. Motala se po firmi par dana dok je nisu konačno stavili da radi na recepciju, jer je žena koja je radila tu otišla na porodiljsko.

Ja sam vrlo često posle posla čekala Dušana kolima na parkingu, ali sam retko kad ulazila u firmu. Išlo mi je to na kurac. Nesnosno je kasnio. Radio je deset sati dnevno u proseku u tom periodu, tako da sam ga retko čekala, ali sam sad rešila da ga izvučem sa posla. Ulazim u zgradu i na recepciji gledam kome da se obratim, a ona izviruje iza pulta sklanja gustu kosu sa lica vadi slušalice iz ušiju i zbunjeno, van svakih formalnosti kaže:
– Ej, ćao! Je l’ mogu nekako da ti pomognem?

Toliko je bila slatka i divlja. Nasmejala sam joj se i ona meni.
– Otkad radiš ovde? Nisam te viđala.
Ona objašnjava celu situaciju, a ja ne mogu da skinem pogled sa nje.
U tom Dušan konačno izlazi i užurbano gura neke papire u torbu. Prolazi, namiguje joj i obuhvata me rukom, požuruje da krenemo. Ona je ostala da se smeši.

Dok silazimo ka garažama, on me zadirkuje:
– Ne zoveš da me požuriš. Očarala te mala na ulazu. Vidim to po tome što mi nisi kenjala što opet kasnim. Slatka je mala ko med, znaš.

Na parkingu me pita da nisam malo ljubomorna, a ja mu odgovaram da bi on trebalo da bude ljubomoran jer mi se jako svidela. Nasmejani smo otišli.

Pred spavanje smo počeli da se mazimo. Prvo lagano a onda sve strasnije.

Ljubio me je a ja sam ga zgrabila za kurac i šaputala mu kako bih volela da ga vidim kako kara malu. Strašno mu se digao, bio je tvrd kao kamen i vreo u mojoj ruci.

Odjednom me je okrenuo na stomak i nabio mi ga celog bez predigre, bez najave, u moju već potpuno mokru pičkicu. Pritisao me je svom težinom dok sam osećala kako njegov kurac pulsira duboko u meni i rekao mi:
– Jel ovako? Volela bi da je ovako jebem?

tumblr_mifspfsiOI1s57a14o1_500– Daaaa Daaaa Takoooo
Stenjala sam i cvilela nekontrolisano, a onda sam neočekivano svršila.
Samo sam počela da se grčim i stežem oko njegovog kurca, telo je počelo da mi se uvija a on je osetivši to počeo da me jebe iz sve snage kao lud.
– Jel ovako? Jel ovako? … ponavljao je

Ja sam izgubila moć govora i samo cvilela dok su me drmali poslednji trzaji orgazma.
Umeo je tako dobro da me jebe kao niko pre njega. Kao da je osećao signale koje je moje telo slalo pre nego što sam i sama znala šta se dešava.

Nastavio je neumorno i počeo dodatno da ubrzava tempo. Ulazio je u mene iz sve snage, celom dužinom pod takvim uglom da mi direktno pogađa g-tačku svaki put.

tumblr_meh70eUzgm1rk78s8o1_400

A onda je počeo sve glasnije i glasnije da stenje.
Sve jače i jače da nabija.
Da bi u trenutku postao jako glasan.
Osetila sam kako se njegov kurac grči u meni.
Stegao me je do bola.
Zabio se u mene do kraja i nije ga vadio.
Osetila sam njegovu spermu kako prska u meni.
Osetila sam njegovu spermu i svršila ponovo.
On je stao a ja sam nastavila još nekoliko trenutaka da se grčim oko njegovog još tvrdog kurca.

tumblr_mng6hclURe1rg58a9o2_400

On je bio u meni. Nije ga izvadio. Zaspali smo tako. Zagrljeni.

Dušan i ja smo zajedno četiri godine, volimo se jako. Kad uporedim kako sam ga volela na samom početku i kako ga sad volim, znam da mi ni sa jednim drugim ne bi bilo tako. Nekako smo uspeli svašta zajedno da prođemo, uspone i padove, fenomenalne trenutke kao i teške, uključujući i moj završetak studija i njegovo konačno zaposlenje, pa onda moje. Imamo sjajan seks od samog početka, ta hemija ili kako god da se zove je čudna između nas. Užasno jaka.

Od prvog dana pričali smo o slobodnom i nesputanom seksu i složili smo se kako je jebati nekog drugog okej stvar. Ali kako je vreme prolazilo, potreba za drugima se sve više smanjivala. Sve više sam želela samo njega, kao i on samo mene. Onda smo u jednoj pijanoj situaciji odlučili da ako će neko od nas da se jebe sa nekim trećim, u tome bi trebalo da učestvujemo oboje. Ubrzo smo ostvarili svoju prvu trojku koja nije narušila već dodatno ojačala našu vezu.

tumblr_ngqni5oeDx1seah2vo1_500Za ove četiri godine više puta smo bili u trojci i bilo nam je super. Išli smo i na swingerske žurke povremeno, doduše više da gledamo kako se drugi jebu, nismo se uključivali.

Što se Ane tiče (tako se ona zvala), intenzivniji odnos između nas dve počeo je tako što sam opet došla do Dušana na posao, u žurbi jer mi treba pratilac za neku korporativnu žurku. On naravno kasni, ne javlja mi se na telefon već sat vremena. Kraj je radnog vremena odavno prošao, devet je sati. Anu zatičem kako se pakuje iza pulta i kreće kući. Kaže mi da su popodne iznenada došli neki Švajcarci na sastanak, da pregovori traju već peti sat, a nju su tek sad poslali da ide kući iako je na poslu još od jutros.
– Jebote, koje sranje! – kažem i misleći više na to što nemam pratioca nego na njenu pritužbu.

Tad mi je zasijala lampica u glavi. Zastajem i pozivam je da, ako nema ništa pametno, krene sa mnom. Pristala je!

tumblr_lw87bdsb3p1r64piio1_500Odvezle smo se na parti, to je više pozersko sranje nego što je žurka. Pozdravljam se sa ljudima koje znam i upoznajem se sa ljudima koji stoje sa njima, a ona je sve vreme pored mene. Primećujem da je duhovita i inteligentna, par opaski i oborila me s nogu.

Pile smo neki koktel koji nas je malo uhvatio. Sviđa mi se ova devojka. Jebote, bila sam ja sa devojkama ali nikad mi se nije ovako sviđala devojka u životu. Njen stil osmeh, način na koji priča, seksi mi je jako.

Krećemo kući i posle četvrtog koktela ja prilično nisam svoja, a treba da vozim. Na parkingu je gužva i ja ne mogu da nađem svoja kola. Njoj je to užasno smešno, zasmejava i mene, prestajemo da tražimo i savijamo se od smeha.

U jednom trenutku ona stoji ispred mene.
Pogleda me.
I ja nju pogledam.
Ozbiljne smo.
Ona žmuri i kreće da me poljubi.
U trenutku bih zajebala sve i otišla sa njom.
U pičku materinu, sviđa mi se!

l_7c85d3ecb7ea976161e0229011e79054U trenutku sam i ja zažmurila ali sam u seknudi okrenula glavu na stranu i ponudila joj obraz.
Ježim se.
Ona me ljubi po vratu, a ja se još više ježim.
Prolaze me žmarci kao neku tinejdžerku, ali se odupirem i molim je da stane.
I ona staje.

Kažem joj da mi se jako sviđa, da se odavno nisam ovako osetila, ali je problem u tome što volim Dušana. Neprijatno joj je, misli da je loše procenila.

Ali nije, svidela mi se. Trebalo je baš to da uradi. I rekla sam joj to. Izvinjavala se i dalje misleći da je loše procenika. Nije to uradila jadno nego otresito, prilično je jaka devojka. Pomilovala sam je po obrazu i rekla da je strašno slatka i seksi. I rekla sam joj pomalo bojažljivo, da ne znam da li je nekad probala tako nešto, ali volela bih da se vidimo nas troje, Dušan, ona i ja. I rekla sam joj da mislim da bi to bilo strašno dobro.

20090401_115919Ona je rekla da nije to radila ali bi volela.
Krenula je ponovo da me poljubi i ovaj put se nisam sklonila.
Njen slatki jezik je skliznuo među moje zube, naježila sam se i osetila kako u trenutnku vlažim.
Pogledala sam na stranu i ugledala svoj auto.
Od toga sam se sabrala malo, razdvojila od nje i krenuli smo.
Odbacila sam je kući, a ona je onako umorna i pijana zadremala na suvozačkom sedištu.

Handjob-fingering-pussy-in-the-car-gifParkirala sam ispred njene zgrade i gledala je neko vreme. Poželela sam da je skinem, da joj grickam bradavice i polizem pičku. Ali sam je umesto toga nežno probudila i rekla da smo stigli. Rastale smo se, odvezla sam se kući, parkirala nekako i na prstima ušla u svoj stan. Dušan je spavao. Legla sam onako pored njega skinula suknju i pribila se uz njega. Mislila sam da se mala neće javiti. Svejedno, pozvaću je ja. Zaspala sam misleći na nas troje.

Ujutru me je probudilo svetlo i glavobolja. Odvukla sam se do kupatila da se umijem i popijem nešto za mamurluk. Fensi žurka, a jeftin alkohol u koktelima. Štedi se na proslovnim partnerima, jel da?

Po navici otvaram laptop i čitam vesti. Subota, divan dan napolju. Mamurluk popušta dok pijem prvu kafu. Proveravam Fejs. Ana mi poslala poruku. Pomislila sam da će opet da se izvinjava, a ja ću morati da izmišljam neke kul fore, kao sve je okej, kao bile smo pijane.
Prevarila sam se.

Poruka je glasila: ,,Ćao, razmišljala sam o onome što si mi sinoć rekla i volela bih da se vidim sa vas dvoje. Nadam se da se nisi predomislila, jer ja bih to stvarno volela. Ako hoćeš mogu da te pozovem, ali možemo i ovako da se dogovorimo. Ako hoćete možemo večeras kod mene u osam“.

Do ručka nisam ništa rekla Dušanu, izašli smo u restoran i rekla sam mu da smo večeras pozvani kod Ane i ispričala mu šta se dešavalo prethodne večeri.

tumblr_n716lcDzrT1se6xvlo6_400Nije mu bilo svejedno jer sam mu rekla da sam se naježila na njene poljupce. Bez obzira na to, rado je pristao da idemo to veče. Bio je oduševljen, svidela mu se mala.

To popodne smo nas dvoje bili spremni i namirisani.
Ja sam mu popušila dok se oblačio.
Gledala ga u oči i progutala sve čisto da se opusti.
Volela sam njegov kurac.
Uvek sam imala potrebu da ga nekako obeležim, da je moj.

tumblr_nhhhpk0YW41rcrc2qo8_500Dolazimo do njenih vrata, zvonimo i otvara nam.
Haljinica kratka, crna, svilena.
Odmah primećujem da ne nosi brushalter, ima lepe male grudi.
Bradavice su joj naježene, sigurno je napaljena. Čekala nas je popodne.
Mršava je. Jako seksi.
Kosu je pustila da pada, skupila je i stavila sa strane.
Bila je neverovatno seksi, kao neka amazonka
Taman ten. Velike oči željne svega.
Imala je sve!

Ušli smo.
Poljubila je prvo mene u usta, pa onda njega.

tumblr_nbnsruTE191tgqup7o1_500

Zapravo krljnula nam je propisnu žvaku.
Kao da je znala šta radi.
Dušan je prihvatio njen poljubac, pribio je uza zid i zavukao joj ruku medju noge.

Uopšte nije imala gaćice tako da je odmah naleteo na njenu sveže obrijanu i potpuno mokru pičkicu. Odmah joj je stavio prst i počeo da joj iznutra trlja g-tačku strašno jako i brzo dok nije vrisnula od zadovoljstva. Da je malo nastavio svršila bi, videla sam joj to na licu.

Stao je i pustio je u sekundi, onako napaljenu i ja sam joj odmah prišla, počela da je ljubim i svuka joj haljinu preko glave.

tumblr_ni2dfwBz9A1seah2vo1_540

Ostala je naslonjena na zid i potpuno gola.
Sa blago ražirenim nogama, prelepom obrijanom pičkom i malim savršenim sisama.

Usporili smo tempo i nasmejali se.
Pokazala nam je gde možemo da sednemo.

Očekivala sam mali studentsku gajbu, međutim ovo je bio prilično lep, malo arti uređen stan, sa velikim prozorima, toliko da ga svetlost grada obasjava na najromantičniji mogući način. Nudi nas vinom, mi ga uzimamo; sve teče prilično glatko.

Pijemo vino i pričamo desetak minuta.1971283zkgz Dušan i ja je proždiremo pogledima a ona sedi gola i uživa u tome kao prava mačka.

Dok pričamo zavaljuje sa malo i širi noge lagano.
Izaziva nas.
Mami nas.

Dušan ustaje, hvata je za kosu i kreće da je ljubi prilično divljački.
Ona se ne buni.
Dok je ljubi prelazi desnom rukom po njenom telu i lupi je par puta po izloženom međunožju.
Svaki put kad je lupi ona je izvija i uvija.

tumblr_nnsncxzJPd1s33cvuo1_400

Potom je puša i poziva me glavom:
– Sad ćete vas dve da se jebete, a ja ću da gledam.

Skinuo je pantalone i izvadio kurac, koji je već bio dovoljno nabrekao da nas obe odvali kao carice. Svejedno, bio je pun sebe i krenuo da ga lagano nadrkava.

Nas dve smo na kauču na kolenima počele da se ljubimo.
Bile smo jako uzbuđene.
Ljubile se svuda.
Ljubila mi je vrat, spustila se na sisu koju je već držala.
Počela je da je stiska i liže.tumblr_n8dsyrVT5A1qdlisco7_r1_500 Jako sam se ježila i prijalo mi je strašno.

Potpuno sam se prepustila.
Stenjala sam vrlo glasno.

Ruku sam spustila na njenu pičku i počela da kružim po njoj.
Uvijale smo se dodirujući se.

Sise su nam se dodirivale, ruke su nam bile na pički one druge, dok mi je sisala jezik.
– Nemojte da stajete – govori Dušan.

3065233tm9dPrilazi nam i namešta nas u pozu tako da mu se ona naguzila, a ja sam ležala raširenih nogu i zatvorenih očiju dok je ona požudno i sisala moj klitoris.

Dušan stavlja kondom, i ulazi u nju od jednom. Podiže desnu nogu na sedalo i hvata je sa obe ruke za levi guz. Počinje da je kara iz sve snage.
Ona počinje jače da mi sisa klitoris i stavlja mi dva prsta u pičku.
To mi strašno prija.
Osećam da ću svršiti za minut.

Gledam Dušana kako je kara sve jače i osećam kako ona počinje da me sve nepravilnije liže.
Počela je da podrhtava i u jednom trenuku izronila glavu između mojih nogu i počela da svršava uz glasan vrisak gledajući me sve vreme direktno u oči.

tumblr_mek6tsbg9E1rtlyn9o1_500

Dušan ga je izvadio iz nje, a ona se ne obazirući na njega vratila među moje noge odlučna da me zadovolji. Ubrzo sam i ja svršila uz grčeve i poplavu iz pičkice koju je ona požudno popila.

U međuvremenu Dušan skida kondom i podmazuje kurac lubrikantom.
Ponovo joj prilazi od pozadi i, dok me ona još liže i ljubi, kaže:
– Želiš li da ti razvalim taj mali čmar?tumblr_nij1nmpgOJ1tufnf2o1_400 Ne čekajući odgovor on polako ubacuje svoj podmazani kurac u njenu usku rupu. Ona se prepušta ali istovremeno počinje da vrišti.
Boli je, ali joj se istovremeno jako sviđa.

Upravo joj je devojka svršila pod jezikom, a sada je lik kara u dupe kao pravu malu drolju.

Ana je u transu.

Tako nešto još nisam videla.

Dušan vadi kurac iz njenog dupeta.
Nije svršio.tumblr_nols73Du6V1sw8qefo1_500 Prinosi ga joj njenim usnama i kaže: – Sad ćeš da ga posisaš, lepotice.

Ona bez pogovora prima kurac u usta.
Počinje strasno da ga oblizuje.

Dušan je na ivici da svrši, ali se ne da.
Vadi joj ga iz usta i dolazi do mene.

tumblr_nols3rOj4I1sw8qefo1_500

Jebe me u pičku, isto od pozadi, a ona se sad nalazi ispod mene u pozi 69 i sisa mi klitoris, kao ja njoj.

Pička kojoj je toliko ukusna da zaboravljam na kurac u sebi i počinjem da je proždirem. Tek kad je počela toliko da se trza i uvija da mi je nogama bukvalno izgurala glavu postajem svesna koliko ona vrišti i stenje dok svršava. Prestala sam da je ližem ali se njena pička bukvano grči na 20 centimetara od mog lica, od mojih usana i jezika.

Dušan me razvaljuje.
Osećam da je jako blizu i ja sam isto.
Počinje sve jače i jače da me jebe.
Nabijao mi ga je do kraja.
Uh, kako zna šta volim i šta mi treba.

tumblr_negwtyNqUl1semc6ko3_500

Svršavamo zajedno dok me on puni svojom vrelom spermom.

Ana nastavlja da me liže.
Dočekala je spermu koja je počela da curi iz moje pičkice.
Sisa je, izvlači je.

Ja se izvijam, a ona i dalje sisa.
Počinjem ponovo da je ližem ali ona je toliko napaljena da svršava posle manje od minut.

creampie-lick

Ustaje i kreće da me ljubi ustima punim Dušanove sperme.
Odmah mi je prelila u usta, a zatim ja njoj.
Dušan nam je prišao i odmah počeo da se ljubi sa nama.
Sa nas dve istovremeno. Dok su nam usta još bila puna njegove sperme.

Zatim smo se nas dve pogledale i nasmejale. Dušan na se zagrlio i zajedno smo legli.

Nastavili smo da se mazimo i jebali još dva puta te noći.

Ona je te nedelje završila sa praksom i izgubile smo kontakt iako smo se dopisivale tih dana i dogovarale ponovni susret.

tumblr_mxxm32Jj7D1s5nongo1_500

Prošle su dve godine.
Svidela mi se tada.
Sviđa mi se i dalje.
Lepa je i dalje.
Poželjna je i dalje.
Opet bih bila sa njom bez razmišljanja.

Dušan i ja nastavljamo da uživamo u trojkama.
Sve dok smo zajedno, biće tako.

Svaki sledeći put naučiš nešto bolje, novo.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

volel bih da ovo doživim … napalila me
priča ….

i mene…evo digao se kuronja

2
0
Would love your thoughts, please comment.x