Dva smrdljiva ološa mi jebu ženu, a ja… uživam u tome!

Registrovani korisnici ne vide reklame

Imam stvarno prelepu ženu. Nije što je moja, stvarno je dobra riba. Iako četrdesetdvogodišnja majka, izgleda tako da joj mnoge, duplo mlađe, zavide. Nisam nikada bio ljubomoran, nisu mi smetali mnogi požudni pogledi na njoj. Nisam osećao ljubomoru što bi svi da mi jebu ženu, samo ponos.

Nekako sam uvek bio siguran u sebe, jer ni ja nisam za baciti. Da se javljam na oglase, pisalo bi 190/94/22, atletska građa i ne bih lagao. Dobijam često signale od žena, neke su čak i lepe, ali nisam ni jednom pao u iskušenje.

Dovoljno mi je da znam da bih mogao. Jer, osim što je sa mojom Ljubljenom seks redovan i dobar, dosta sam jebao i pre braka. Nisam neiživljen po tom pitanju.

Jedino što mi je Ljubljena uvek bila malo konzervativna. Pušenje je bilo nešto najperverznije što je radila, 69 je već bio redak praznik. Nije bila sklona eksperimentisanju. Ali nije me to posebno frustriralo, jer sa njom je i klasika uvek bila vatromet i to mi je bilo dovoljno da budem zahvalan svevišnjem na ovakvom životnom poklonu.

10917543_953492878024602_1912916645_n

Ona je i prava dama, suzdržana, sa prefinjenim manirima, savršeno negovana, naizgled nedodirljiva ali u krevetu – prava vatra. Ipak, mi nemamo seks, mi uvek vodimo ljubav. Međutim, desilo nam se nešto što nismo mogli ni da sanjamo, sa ishodom za koji nismo mogli ni da pretpostavimo da je moguć.

Bio je petak, početak leta, topao dan. Pošto smo dete ostavili kod njenih roditelja, spremali smo se za vrelu noć. Odabrala je da se sama istušira (nekada počne zajedničkim tuširanjem) što je značilo da će me čekati u nekom zanosnom vešu uz čašu vina. Naš, iako stari ritual, uvek je rezultirao mojom pulsirajućom erekcijom u iščekivanju onoga što me čeka kada i ja izađem ispod tuša.

U zanosu, skoncentrisan na ono što ću videti kada uđem u sobu, izašao sam iz kupatila i video crnu priliku ispred sebe. Nisam stigao da ni da reagujem, neko me je zgrabio s leđa i osetio sam nož pod grlom, a onda osetio snažan udarac u stomak od kojeg sam se presamitio i kleknuo.

70a7fdc46e9a4b220bfb4b55f150f4a4

Čuo glas kako mi govori:
– Samo budi miran i sve će biti u redu, jasno? – Pokušavajući da dođem do daha, samo sam klimnuo glavom. Grozničavo sam razmišljao kako da se iz ovog izvučemo. Osetio sam kako mi stavljaju ruke na leđa i vezuju ih lepljivom trakom. Onda su mi prelepili usta i odvukli me u sobu.

Tamo sam užasnut video svoju prelepu ženu u crnim tangama i svilenom grudnjaku sa negližeom kako leži vezanih ruku, očiju i usta na trosedu. Bacili su me u ugao i na moj užas, okrenuli se prema njoj. Onaj koji mi je bio iza leđa joj je prišao, skinuo fantomku i rekao:
– Vidi, vidi… Pa ti si dobra pička… Možda mi ovde opljačkamo još nešto osim love i zlata… – Divljački sam pokušavao da se odvežem, ali ovaj drugi je prišao mojoj Ljubavi, podigao je za dugu, plavu kosu, postavio u klečeći položaj, prislonio oštricu uz obraz i rekao mi: – Ako hoćeš da ti žena ostane lepa, budi miran. – Umirio sam se u trenutku. – A ti, kujo, bolje bi ti bilo da sarađuješ da ti i tvoj muž ne biste videli kako izgleda kada stvarno popizdimo, jasno!? – Samo je klimnula poslušno glavom. – Sada ću ti skinuti povez sa usta. Nemoj da bi glasa pustila! Si razumela kujo?! Opet je samo klimnula glavom, dok su joj se suze spuštale niz obraze.

Skinuo joj je povez, i sa usta i sa očiju, a ona je pognula glavu.
– Dobra kuja… Ne mogu da ti trpam kurčinu u usta sa maramom preko.

tumblr_mpwl4dISo01s57a14o1_500

Počeli su obojica da se smeju i da se skidaju. Dok sam i dalje, sada neprimetno, pokušavao da se oslobodim, vidim da su obojica dobro kurati. Jedan je viši, izduženih mišića, drugi niži, većeg stomaka, ali videlo se, snažan.

Ovaj viši joj je prišao s leđa i prvo strgao negliže, pa grudnjak, pa na kraju tange. Suze su joj kapale na nabrekle bradavice. Nabrekle!? Trebala mi je čitava večnost da procesuiram da joj bradavice na manjim, lepo oblikovanim grudima štrče! U bunilu pomislih – njoj se ovo sviđa?!

Upravo gledam kako će ovi mamlazi da mi jebu ženu…

To je primetio i onaj viši i sa sve nabreklom kitom joj prišao i stegao bradavice. Tiho je zaječala, sada nisam mogao da razlučim da li od zadovoljstva ili bola. Ili oboje?
– Izgleda da se njoj ovo sviđa? – promumlao je kroz smešak. – Hm, da vidimo…

tumblr_nolprpqHLA1sw8qefo1_500

Krenuo je rukom preko njenog ravnog stomaka, prešao preko struka, prstom preko njene brazilske „frizure“ sve do, za mene najmirisnije, najukusnije i najlepše pičkice na svetu.

Očekivao sam krik bola, umesto toga, stiglo je samo tiho stenjanje dok mu je prst u sekundi skliznuo u njenu očigledno vlažnu i otvorenu pičkicu. Kao da je pre toga i malo raširila noge, sama, poslušno…

Počeli su da se smeju i okrenuli su se prema meni. Sada su mu već dva prsta bila unutra, a ona je plačući isturila pičkicu i mešala u ritmu uvlačenja njegovih prstiju. Pogledao me je:
– Sviđa se ovo tvojoj kuji! Opa, vidi ludaka, pa sviđa se i mužu!?

Prvo nisam znao o čemu govori, onda sam postao svestan sopstvenog pulsiranja među nogama. Pogledao sam se, kurac mi je ne samo nabrekao, nego je dobrano curkao.

Onda se okrenuo od mene, kao da ne postojim, izvukao prste iz njene pičkice i onako natopljene njenom tečnošću, strpao ih u njena usta.
Sisaj, kujo, pičetinu svoju!

Samo je poslušno skupila usta oko njegovih prstiju. Na trenutak sam obnevideo, slušajući njeno coktanje, sada već potpuno svestan da mi se kurac njiše gore-dole od navale krvi i semene tečnosti.

Dva smrdljiva ološa mi jebu ženu, a ja... uživam u tome

Onda su joj prišli i prineli dignute kurčine licu. Počeli su da je šamaraju kitama po licu. Ona je okretala lice levo–desno.

Prvo sam pomislio da pokušava da ih izbegne. Onda sam shvatio da otvorenim ustima pokušava da ih dohvati.

Više nije bilo kod mene ni straha, ni besa, samo neverovatne napaljenosti od koje mi je bubnjalo u slepoočnicama. A i moja voljena žena, bila je naložena kao kuja u teranju.
– Baš hoće kurac u ustima. Nisi ni znao kakvu kurvetinu imaš u kući – rekao mi je jedan od njih ni ne gledajući me.

tumblr_nkyggmatKY1tnazz8o3_400

Zatim ju je uhvatio za kosu i u sekundi joj strpao celog u usta. Mora da joj je sišao do utrobe. Držao ju je tako za kosu, ustima nabijenu na kitu. Ona je iskolačenih, suznih očiju, počela da krklja, ali on je nije puštao čitavu večnost.

Kada ga je na kraju izvukao, sa njenih usta i njegove kite slivala se i razvlačila pljuvačka. Taman je malo došla do daha, nabio joj je opet kurčinu i počeo divljački da je jebe u usta. Imao je velik kurac, povijen prema gore. Samo joj je rekao:
– Pazi na zube, droljo, da ti ne bih jeb’o mamu.

Trpajući joj ga u usta, počeo je životinjski da stenje. Onda ga je na trenutak izvadio, nožem presekao vezane ruke i grubo je za kosu postavio četvoronoške. Kleknuo je ispred nje i nastavio da joj ga trpa u usta.

Dva smrdljiva ološa mi jebu ženu, a ja... uživam u tome

Drugi, onaj dlakavi, deblji, prišao joj je otpozadi, snažno joj raširio guzove i ušao u pičkicu. Zaječala je, koliko joj je kurac u grlu dozvoljavao. Stajali su tako da sam tačno mogao da ih vidim iz profila, kao da su za mene izvodili predstavu.

Video sam kako debela kurčina, prošarana nabreklim venama, mokra od njenih sokova, razvaljuje pičkicu moje žene.

Video sam kako joj velika zakrivljena kurčina ulazi i izlazi iz usta, mokra od njenih suza i pljuvačke koja je sada od dubokog prodiranja u grlo već liptala u potocima. Nisam siguran da li je jecala ili stenjala, ali sam po osećaju bio potpuno siguran da uživa. Kao i ja. Uživa u strahu, poniženju , u kurčinama koje je jebu u pičku i usta.

tumblr_ma96j1dAp21ra9vkuo1_500

Sa obe strane je neverovatno curila. Više nisam bio svestan da o ivicu od police pokušavam da presečem traku kojom sam vezan, samo sam bio svestan da mi dva smrdljiva ološa jebu voljenu ženu kao poslednju drolju, da ona u tome uživa, ali da i ja u tome uživam.

Onda su se promenili, debeli joj je prišao ustima i rekao:
– Oliži mi svoju pičketinu sa kite.

Strpao joj ga je u usta. Njegov je bio deblji od prethodnog tako da se još grčevitije borila za vazduh. Drugi je klekao i naredio joj:
– Spusti se, droljo, da ti ga nabijem u čmar! – Molećivo je zastenjala punih usta kurca. – Rekao sam spusti se, pičketino!

tumblr_miy9b8uUYW1ra9vkuo1_500

Udario ju je tako po dupetu da je i meni bridelo. Onda se izmakao malo i opalio joj krvnički šamar po pičkici. Kurac u grlu joj nije dozvolio da vrišti koliko bi mogla dok je mahinalno skupljala noge.
– Raširi noge, kurvo!!!

Poslušno je ponovo raširila noge i još više isturila pičkicu da je lakše dohvati. Tras! Ponovo šamar po pičkici, još jači. Skroz se skupila i savila dok joj je pljuvačka curila niz bradu i kapala sa kurca od debelog, niz lice.
– Hoćeš sada da namestiš čmar, da ti ne bih jeb’o mamu!?

Poslušno se namestila drhteći kao prut. Debeli je bez milosti nastavio da je jebe u prelepa, putena usta. Drugi je kleknuo ponovo i video sam kako ga „centrira“ na njen mali, ružičasti čmarić.

Odjednom se čulo njeno potmulo vrištanje. Nabio ga je odmah, celog, bez pardona, i počeo da prodire u njenu guzu, držeći je jednom rukom za kosu a drugom je udarajući po guzovima. Tačno sam video kako joj se čmar širi i skuplja kako je ovaj ulazio i izlazio iz nje.

Uskoro sam video i sukrvicu na njegovoj kiti, ali ona više nije vrištala nego stenjala. Vrsta zadovoljnog stenjanja kakvo nisam čuo od nje nikada ranije. Verovatno i zato što joj je debeli jedva dozvoljavao da dođe do daha, jebući je u usta.

tumblr_mywl89zG4a1rljuf9o1_400

Nakon dugo vremena, visoki je izvukao kurčinu iz njenog, sada potpuno otvorenog čmara, podigao je za kosu i strpao joj kitu u usta.
– Oliži ga sada, pičko!

Kurac iz dupeta u usta, bez pardona… Tako mi jebu ženu…

Poslušno je krenula da ga halapljivo liže, temeljno. Navukla mu je kožicu i olizala svaki milimetar glavića i ostatka kite. Moja voljena, moja dama, lizala je kitu upravo izvađenu iz svog, sada razglavljenog, čmarića dok je debelom drkala.

tumblr_mubeh4w3nL1skcstto1_250

Onaj visoki joj je stegao kosu i zastenjao. Znao sam šta sledi… Sperma je počela da mu šiklja u mlazevima. Prvo po kosi, pa preko očiju, lica, a zatim u potocima i u usta. Mislio sam da nema kraja.

Nekoliko sekundi kasnije i debeli joj je prišao i izdrkao. Preko obraza, u usta. Sperma joj se slivala niz bradu i njene savršene grudi.

Nisu morali da joj govore da zine, tek tada sam shvatio da je sama, poslušno zabacila glavu i čekala njihovo seme. Dahtala je i drhtala zalivena spermom.

– Vidi je – reče debeli – sva je umazana kuja, trebalo bi da je operemo.

Dva smrdljiva ološa mi jebu ženu, a ja... uživam u tome

Visoki se samo nasmešio i rekao:
– Zini, kujo, malo da piješ pišaćke.

Ona je pognula glavu, počela bojažljivo da odmahuje i molećivo stenje. Pljas po sisi!

Mala pauza, pa još jednom. Tiho stenjući uspravila je lice prema njihovim kitama. Uz šamar sledilo je:
– Zini!

Dva smrdljiva ološa mi jebu ženu, a ja... uživam u tome

Odmah je zinula i drhtavo čekala da poteku mlazevi njihove mokraće. Počelo je… Zalili su joj kosu, lice oči, grudi. Onda su joj naciljali usta.
– Gutaj kurvo!

Nisu morali da ponavljaju, gutala je i grcala dok joj se niz lice slivala pišaćka koju nije uspela da proguta. Kada su završili, otresali su joj kapljice u usta, a ona im je halapljivo olizivala glaviće, klizave od sperme i mokraće. Video sam da još stresaju i tada sam shvatio da su mi ruke slobodne. Možda su bile i pre, ali ja u svojoj napaljenosti prizorom nisam primetio ili nisam hteo da primetim. Onda mi je proletelo kroz glavu da se na ovome neće završiti, još na početku su skinuli fantomke i videli smo im lica.

Sada ponovo preplašen, grozničavo sam šarao pogledom po sobi, dok su oni još brisali kite o lice i jezik moje žene. Zgrabio sam tešku vazu, poklon od kumova i odvalio s leđa onog visokog. Vaza je prsla kao i njegova glava.

Debeli je bio dovoljno dugo zabezeknut da stignem da ga iz sve snage udarim po bradi. Na moj užas, jedva je glavom trg’o. Ali to mi je dalo dovoljno vremena da ga odvalim barskom stolicom, na kojoj je moja žena volela po nekad da je jebem. Sreća, pao je i ostao da leži.

U panici i strahu, nastavio sam da ga udaram dok nisam čuo glas moje žene koja viče da stanem, jer ću ga ubiti.

Tada sam prestao, uzeo skriveni pištolj iz ormara. Onda sam je, nišaneći ih drugom rukom, zagrlio i poljubio. Osetio sam njihovu spermu i mokraću priljubljen uz nju, osetio sam to u njenim ustima ljubeći je. Rekao sam ženi da zove policiju.

Dva smrdljiva ološa mi jebu ženu, a ja... uživam u tome

Onda je ona progovorila i uhvatila me za kurac za koji sam shvatio da je opet pred pucanjem. Nisam verovao šta mi govori, još manje sam verovao da je slušam ali sam uradio upravo to, poslušao sam je. Rekla je:
– Slikaj ih, osvesti i isteraj napolje uz pretnju da ćeš sve prijaviti policiji. I uzmi broj telefona od ovog visokog.

Na moj zabezeknut pogled samo mi je stegla kitu, sočno me poljubila izmešanim mirisom njenog daha i njihove sperme i mokraće.

Jedva da mi ga je malo prodrkala, a ja sam joj, tako stojeći, spermom zasuo grudi. Nije više morala ništa da govori, shvatio sam šta mi je rekla. Kada su došli sebi, dao sam im peškire da obrišu krv i još uvek začuđen što ovo radim, ispratio njih još začuđenije, da odu hramljući u noć.

Kada sam zaključao vrata, zagrlili smo se, tako mokri i klizavi a ja sam osetio da mi je kita ponovo tvrda i da pulsira uz njen mokri stomak. Nismo to još znali da iskažemo, ali nam je bilo jasno da smo u sebi otkrili nešto novo.

Ono što nam je postalo tek kasnije jasno, bilo je to da ćemo biti nečiji seksualni robovi.

Nastaviće se…

Ova priča je objavljena u okviru “Nagradnog konkursa za najbolje erotske priče” / proleće-leto 2015.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x